4. januar 2021

Janne Gleerup, RUC: ‘Et strukturelt problem for samfundet’, at madopskrift-influencere tjener for lidt…

Janne Gleerup er ‘arbejdsmarkedsforsker’ på RUC, og en af bannerførerne for ‘prekarisering’-begrebet. Hun har været aktiv i Enhedslisten siden midten af 1990’erne, har siddet i Hovedbestyrelsen, og da jeg til denne post gravede lidt, fandt jeg hende i et Årsmødehæfte fra 2012 som nummer 14 på kandidatlisten, samt som foredragsholder ved ‘Institut for Marxistiske Analyse’ (IMA). Hun vil have et radikalt anderledes samfund ‘baseret på socialistiske værdier’, der skal erstatte ‘blind markedsøkonomi’ med ‘en solidarisk fordelingspolitik’. Det er her kommunismen er i 2021. Røde forskere, der mener selverklærede ‘influencere’ skal have bedre aflønningsforhold.

‘De er eftertragtet’, hævder DR, men i så fald ville der slet ikke være behov for en ‘fordelingspolitik’, der trumfer udbyd og efterspørgsel. Jeg forstår godt at Camilla Maja gerne vil leve af ‘opskriftsudvikling’ og flotte selfies med hendes hund Carla, men er hun ikke tilfreds med aflønningen, så kan hun jo sætte prisen op. Det er ikke noget Janne fra RUC eller Kim fra Århus skal blande sig i. Hvis jeg blev professionel poolspiller, så kunne jeg heller ikke brokke mig over, at jeg ikke kunne betale husleje med mine præmieindtægter.

En virkelighedsfjern ‘webfeature’ fra DR.dk – Camille kæmper for at få løn: ‘Jeg kan ikke betale husleje med knækbrød’.

“De er der i tusindvis, og de er eftertragtet. Influencerne. De seneste år er antallet af små influencere eksploderet, og det samme er virksomhedernes interesse for at bruge dem som menneskelige reklamesøjler. … Eksperter kalder branchen for et nyt arbejdsmarked, men påpeger at virksomhederne på ét punkt mangler at anerkende influencere som rigtige arbejdstagere. For i stedet for løn bliver de betalt i bodystockings, mel og mascaraer – som de skal betale skat af. Sådan gør man bare.

Men det bør stoppe nu, lyder det fra flere eksperter og influencere, som DR har talt med. Influencerne kræver løn for deres arbejde. En rigtig løn.

Camille startede som influencer i 2016. Året efter oprettede hun et cvr-nummer med drømmen om at tjene penge på sin hobby og dermed gøre det til et studiejob; at udvikle og dele madopskrifter med engagerede følgere. …

Ét opslag og tre sekvenser i en story på Instagram for et gavekort på 500 kroner.

Det er ofte sådanne tilbud, der lander i influencernes indbakke, når virksomheder ønsker reklame for deres brands. Men den slags reklame bør virksomhederne betale for, lyder opfordringen fra Janne Gleerup, der er lektor på Center for Arbejdslivsforskning ved Roskilde Universitet…

Det er nemlig et strukturelt problem for samfundet, at virksomhederne i mange tilfælde ikke betaler influencerne andet end produkter. Sådan lyder ét af kritikpunkterne fra Janne Gleerup samt andre eksperter, som DR har talt med.

– Det begynder måske i det uskyldige. Det er fedt at få en kasse med gratis produkter. Men når influencermarkedet vokser, og det udvikler sig til et arbejdsmarked, bliver det et større problem. Jeg synes, det er en glidebane og en uskik på arbejdsmarkedet, siger Janne Gleerup og uddyber…”

(Collage: Influencer Camilla Maja og socialist Janne Gleerup)

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116051/trackback

64 Comments »

 1. Janne Gleerup minder unægteligt om en klam væmmeligbo, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 13:51

 2. En ronkedor er en gammel, ofte aggressiv hanelefant, der lever adskilt fra flokken. Ordet kan også anvendes om ‘en ældre, vrissen mand’.

  I ældre betydning kunne det også være en pralhals. Ordet kommer af det hollandske ronkedoor, som betyder ‘enligt levende elefant’.

  På hollandsk findes også ordet ronkadoor om en pralhals og om en art flyvefisk. Begge ord stammer oprindeligt fra det portugisiske roncador, som både betyder ‘en, der snorker’, ‘flyvefisk’ og ‘pralhals’.

  Hvorfor elefanten er kommet ind i billedet forklares i Ordbog over det Danske Sprog således: »Der skal findes en Slags gamle Han-Elefanter med udgaaede Stødtænder, der er drevne ud af Parringskampen af yngre Medbejlere og alene kan give deres Maskulinum til Kende gennem en Brølen eller Brummen, der lyder baade latterlig og gyselig«.

  Kommentar by Ronkedor — 4. januar 2021 @ 14:02

 3. Kommentar by Ronkedor — 4. januar 2021 @ 14:02

  Og en NotariusUmulius er a pain in the ass på alke muslimelskende, kulturradigale landssvigere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 14:07

 4. De kvindelige chefer i DR har penge nok. De kan så let som ingenting omfordele 5000kr af deres månedsløn til den stakkels influencer

  nåhh nej, så langt rækker søstersolidariteten ikke ! vel? fru Rørbye Rønn

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2021 @ 14:13

 5. Hvorfor omtaler Ronkedor sit eget blog-navn så negativt?

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 14:17

 6. journalista.dk
  “Maria Rørbye Rønn i 2015 inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger tjente 3.562.377 kroner, mens hun i 2016 i alt kunne sætte 3.622.979 kroner ind på sin lønkonto. I 2014 fik hun sågar udbetalt en bonus på 225.000 kroner, hvilket skete samtidig med, at Danmarks Radio var igennem en række nedskæringer, som kostede en række medarbejdere jobbet.

  Nedskæringer har Maria Rørbye Rønns løn dog heller ikke været igennem i 2017, hvor hun blev aflønnet med 3.688.115 kroner af Danmarks Radio. Licensbetalerne blev således pålagt at betale hende en lønforhøjelse i forhold til 2016 på 65.136 kroner, således at månedslønnen nu lyder på 307.343 kroner.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2021 @ 14:21

 7. Ronkedor er GUD – ikke alle er født med den samme IQ/Evner BENT A – Det bestemmer GUD

  Kommentar by Ronkedor — 4. januar 2021 @ 14:27

 8. Influencer er bare et andet ord for parasit, og ikke af den symbiotiske slags.

  Kommentar by Kimski — 4. januar 2021 @ 14:27

 9. Ja, hvorfor har Janne Gleerup ikke forlængst fået et livsvarigt skattefrit kunstner-legat på 400.000 kr. om året, når hun nu har lagt søde strikke- og småkage opskrifter på nettet i mange uger i træk.

  Hun har også lært sig en masse røde floskler og slagord, og hun har fået kapitalisme og grøn omstilling på hjernen. Hun er helt klart et offer for STRUKTUREL racisme, fascisme og hvid patriarkalsk undertrykkelse. En tidlig førtidspension oveni kunstnerlegatet vil give hende retfærdighed, og vil medvirke til at gøre Danmark til en humanistisk stormagt.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 14:39

 10. Som influencer som får tilsendt naturaller, bør man bare sende SKAT halvdelen. Så må de selv sælge det og opgøre værdien. Jeg kunne forestille mig en gryde til kr 500 hurtigt bliver reduceret til kr 100.

  Kommentar by Jp — 4. januar 2021 @ 14:41

 11. Luk RUC

  Kommentar by Johnson — 4. januar 2021 @ 14:53

 12. Det er også rent vrøvl, at der kun afregnes i naturalier med såkaldte “influencere”. Hvis de er efterspurgte, kan de naturligvis sætte en pris. Og det gør de. Selvsagt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. januar 2021 @ 14:53

 13. Bortset fra Janne Gleerups store problemer, så har Danmark også problemer. De er ganske vist små og ubetydelige og sikkert forbigående, men alligevel kan man godt blive en smule bekymret.

  Ja, hvor utroligt det end lyder, er der også andre danskere som er blevet svigtet af almenvellet og systemet. Og ligesom Janne bliver de ignoreret af folkemordstinget.

  Medmindre der sker nogle mirakler, ser det sort ud for de fleste. De får ingen kasser med gratis ostehaps, tudekiks, uldtøj, parfume eller lakrids.

  Og da de knap nok er på nettet med egne madopskrifter, ser det nu ud til at de bliver betragtet som nogen der er overflødige, hvorfor man planlægger at udskifte og afskaffe dem.

  Men Janne tilhører jo eliten, og kan måske derfor overleve lidt længere end de mere ordinære danskere.

  Det må hun trøste sig med, hvis hun forbliver fattig.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 15:02

 14. Kan Morten – – – ikke finde en smartere måde at slutte af på, så hans navn ikke bliver overskriften på næste indlæg?

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 15:04

 15. Jeg ved K- tænker på mig, og jeg tænker på den, og når jeg er der med min bil,- så er det Tanken der tæller…..men de betaler også for lidt til mig for den reklame :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2021 @ 15:36

 16. Jamen det er da fint hvis Janne Gleerup gerne vil leve af at være influencer, det kræver bare, at der er nogen, der syntes, det er så meget værd, at de vil betale for det. Hvis ikke det er tilfældet, er det nok fordi, der ikke er brug for influencere, og så må hun bare finde noget andet at leve af! Arbejde f.eks.
  På mange måder er det hovedet på sømmet, i et socialistisk samfund opfinder man en masse sære jobs, som folk så skal leve af. F.eks har jeg haft 12 mand til at passe på min rygsæk i det tidligere kommunistiske Østeuropa, der var kun min og en anden rygsæk, så det har næppe kunnet betale de 12 mands løn! Det er præcist det der er galt med socialister, de tror at der gror pengetræer langs vejene!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. januar 2021 @ 15:42

 17. Jeg kan huske at jeg tænke GUD åhh nej. Da “Influencers” begyndte at blive en ting i Danmark.

  De politiske-korrekte elsker at kalde intet-sigende personer der er woke for “influencers”, reality-segmentet æder det råt.

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 15:48

 18. de tror at der gror pengetræer langs vejene!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. januar 2021 @ 15:42

  Jeg har aldrig forstået, hvorfor staten ved pengemangel ikke bare trykker 100.000.000.000,00 kroner mere i kælderen af Danmarks Nationalbank?

  Eller hvorfor staten ikke bare sætter fire nye, ekstra nuller bag indestående i netbank?!?, problem solved, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 15:50

 19. Hvis så bare de her såkaldte “influencers” brugte deres influence til at fremme positiv nationalisme, etnisk dansk sammenhold og sunde hvide kerne-familier …

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. januar 2021 @ 16:41

 20. @ 16 Den Nervøse: Præcist beskrevet: “det kræver bare, at der er nogen, der syntes, det er så meget værd, at de vil betale for det.
  Hvis ikke det er tilfældet, er det nok fordi, der ikke er brug for influencere”
  JA! eller ikke godt nok, hvor svært kan det være?

  Om det kun er Camilla Majs´s hund der syntes hun er dygtig “influencer” må det være et signal på, at hun ikke når ud til et bredere publikum og derfor skal noget ændres for at skaffe klir i kassen.

  Og, den dag det lykkedes Camilla, at blive millionær på sit influencer-projekt, så skal kommunisten Janne Glerup nok se til at det bliver brandbeskattet, som alle andre selvstændige erhvervsdrivende.
  Selvstændige individer i et socialistisk styre, det går jo ikke!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by PIotr — 4. januar 2021 @ 16:43

 21. Meget “Metoo se min kusse, den er bare
  så dy’er!!!

  Kommentar by Hul igennem? — 4. januar 2021 @ 16:48

 22. Som selvstændig erhvervsdrivende i dag og igennem adskillige årtier, må jeg tage mig til hovedet og tælle til 10. Hvordan er uvidenheden om arbejdsmarkedets grundvilkår blevet så omfattende?

  Som selvstændig er man ikke sikret nogen indtægt, som man er i det offentlige. Man er ikke lønMODTAGER. Man skal SÆLGE sine ydelser til nogen, der vil købe dem.

  Hvis der ikke er nogen eller der ikke er nok, der vil betale tilstrækkeligt for dem, må man ‘dreje nøglen om’, som det hed før i tiden.

  Det er netop det fine ved at være selvstændig, at det man tjener, er betalt frivilligt. Hvis man ikke kan eller ikke ønsker at tjene til dagen og vejen på den måde, så må man søge et job som lønMODTAGER f.eks hos kommunen. Eller søge social understøttelse hos samme.

  Kommentar by Amad — 4. januar 2021 @ 17:00

 23. Damen kunne overveje at saette taering efter naering, som det hed sig for mindre end en generation siden…

  Kommentar by krassisten — 4. januar 2021 @ 17:23

 24. Donald J. Trump har lørdag overtrådt amerikansk straffelov og ender med at skifte The White House ud med The Big House her i 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 17:46

 25. IMPEACHMENT II

  President Donald Trump is facing a string of calls for a second impeachment after a phone call to Georgia’s election chief pressuring him to overturn his election defeat was released over the weekend.

  In a taped conversation released by The Washington Post on Sunday, Mr Trump is apparently heard asking Georgia’s Secretary of State Brad Raffensperger to “find 11,780 votes,” and help overturn the election loss.

  The call has sparked an immediate widespread backlash from lawyers, politicians, and members of the public, with many saying his actions warrant a second impeachment before Mr Trump leaves office.

  Democratic New York congresswoman Alexandria Ocasio-Cortez was among those quick to criticise the president, saying that he should be “quickly” sanctioned for the incident.

  “I absolutely think it’s an impeachable offence, and if it was up to me, there would be articles on the floor quite quickly,” AOC said as the new session of Congress opened, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 17:59

 26. LOCK TRUMP UP—LOCK TRUMP UP— LOCK TRUMP UP—LOCK TRUMP UP—
  Democrats ask FBI Director Wray to open criminal probe into Trump after leaked phone call
  AOL.COM 42 mins ago
  A pair of House Democrats are asking FBI Director Christopher Wray to open a criminal probe into President Donald Trump after a leaked phone call showed him pleading with Georgia Secretary of State Brad Raffensperger to overturn his state’s election.

  “As members of Congress and former prosecutors, we believe Donald Trump engaged in solicitation of, or conspiracy to commit, a number of election crimes,” Reps. Ted Lieu, D-Calif., and Kathleen Rice, D-N.Y., wrote in a letter to Wray on Monday. “We ask you to open an immediate criminal investigation into the president.”

  During the call, a recording of which was obtained by NBC News, Trump asked Raffensperger “to find” enough votes for him to erase President-elect Joe Biden’s margin of victory in the state.

  “So look. All I want to do is this. I just want to find 11,780 votes, which is one more than we have,” Trump said. “Because we won the state.”

  The phone call, which went on for about an hour, featured Trump repeatedly pushing Raffensperger to alter the vote total while launching a barrage of discredited conspiracy theories at the Republican election official and his staff. The president went as far as suggesting that, should the secretary of state not act in accordance with Trump’s wishes, he could be criminally liable.

  “The people of Georgia are angry. The people in the country are angry,” Trump said in the call. “And there’s nothing wrong with saying, you know, um, that you’ve recalculated.”

  Raffensperger and his office’s general counsel, Ryan Germany, spent the call swatting down the president’s claims — at times telling him his specific allegations of fraud were flat-out wrong.

  “Well, Mr. President, the challenge that you have is the data you have is wrong,” Raffensperger said at one point.

  In their letter, Lieu and Rice allege, “The evidence of election fraud by Mr. Trump is now in broad daylight.”

  “Given the more than ample factual predicate, we are making a criminal referral to you to open an investigation into Mr. Trump,” the lawmakers wrote.

  The president has spent much of the past two months working to overturn the election results, pressing swing state lawmakers to disregard the vote totals in their states and backing legal challenges that have fallen short — drawing sharp criticism from Democrats and some Republicans.

  But the recording of his conversation with Raffensperger has led to a more severe response from Trump’s Democratic opponents. Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., said Sunday that the president’s conduct was “impeachable,” while Sen. Dick Durbin, D-Ill., said it “merits nothing less than a criminal investigation.”

  When asked at a House Democratic leadership news conference on Monday whether the House should take any action over the call, Caucus Chairman Hakeem Jeffries, D-N.Y., said he had not read the transcript of the conversation, but, “We’re not looking backward, we’re looking forward to the inauguration of Joe Biden on January 20.” Jeffries emphasized that House Democrats are focused on addressing the coronavirus pandemic and economic crisis in the new Congress, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:03

 27. The sole Democrat on Georgia’s state Board of Elections has called for a civil and criminal probe over a phone call in which President Trump pressured Georgia Secretary of State Brad Raffensperger (R) to “find” more votes for him.

  “It’s a crime to solicit election fraud, and asking the secretary to change the votes is a textbook definition of election fraud,” David Worley told The Washington Post, which first published the audio of Trump’s call on Sunday.

  Worley, in a letter to Raffensperger, said the call was “probable cause” for a probe into possible election code violations, citing a section of the state code criminalizing soliciting election fraud from someone else.

  “Such an incident, splashed as it is across every local and national news outlet, cannot be ignored or brushed aside,” he wrote. Former U.S. Attorney Michael Moore cited the same law last year when he filed a complaint against Sen. Lindsey Graham (R-S.C.), whom Raffensperger said had pressured him to exclude some ballots in the Peach State.

  In the call to Raffensperger, Trump demands the Georgia secretary of state “find 11,780 votes,” citing unsubstantiated claims of widespread voter fraud in the state. In the call, Raffensperger declines to help the president and questions the validity of the sources of his claims.

  Trump has repeatedly targeted both Raffensperger and Georgia Gov. Brian Kemp (R) for refusing to aid his efforts to undo President-elect Joe Biden’s victory in the state. The call has prompted sharp criticism from both Democrats and some Republicans, including Rep. Adam Kinzinger (R-Ill.), who called it “appalling” on Sunday.

  Sen. Dick Durbin (Ill.), the No. 2 Democrat in the Senate, went further, saying the recording “merits nothing less than a criminal investigation,” while Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-N.Y.) called it an impeachable offense, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:05

 28. Smid umulius i fængsel og kast nøglen væk

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2021 @ 18:06

 29. Nu er det SOCIALISTISKE SYSTEM i CUBA også brudt sammen, ligesom det er brudt sammen i Venezuela, Sverige og 50 andre lande. Det er det samme hver gang. De røde teorier lider skibbrud når “eliten” løber tør for andres penge.

  Janne burde nok sætte sig ind i hvordan kommunismen har været en katastrofe overalt hvor den kom til at dominere et lands økonomiske, politiske og juridiske systemer.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 18:10

 30. Nyt lovforslag:
  Virksomheder SKAL købe de “ydelser” Camilla Maja og Janne Gleerup har lyst til at tilbyde, og tøserne bestemmer selv hvad de skal have for det.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. januar 2021 @ 18:11

 31. Du mangler links til dine one-liners, Umulius.

  Kommentar by Træt — 4. januar 2021 @ 18:13

 32. ER DET HER EN ENGELSK ELLER EN DANSK DEBAT-BLOG?

  DR påstår selvfølgelig at det er kriminelt at forlange at Georgia finder de stemmesedler frem, som på ulovligvis er sorteret fra. Men hvis det er rigtigt at der har været valgsvindel i en række sving/svindel-stater, kan det næppe være ulovligt at bede om at man gennemgår stemmeoptællingen igen, så stemmerne på Trump kommer for en dag.

  Iflg. DR er alt forløbet perfekt og Biden er en klar vinder. Iflg. andre kilder, hodja, NTD tv, nogle dommere, flere senatorer, hundredvis af vidner, tekniske undersøgelser m.m., er der masser af beviser på omfattende valgsvindel.

  Det hele er måske ikke så enkelt eller sort-hvidt som DR påstår.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 18:24

 33. Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:05

  Du er seriøst psykisk syg, hvad tror du vi kan bruge dit infantile-spam fra den udenlandske liberale presse til?

  Tror du særligt oplyst og at vi andre ikke følger med?

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 18:25

 34. Du er seriøst psykisk syg

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 18:25

  LOL😂🤣 og det kommer fra den psykisk syge snerpe, der er patologisk bange for menneskelig nøgenhed og frejdig dansk nøgenbadning i det danske sommerland, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:31

 35. NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:31:

  Der er næppe nogen, som er “patologisk bange for menneskelig nøgenhed” – hvor har du det vrøvl fra?

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. januar 2021 @ 18:45

 36. Kommentar by Peter Nielsen — 4. januar 2021 @ 18:45

  Spørg KineserVirus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:49

 37. Når drømmen om egen virksomhed ikke klarer mødet med virkeligheden.
  Der skal være et behov. Og en efterspørgsel.
  Det ved frisøren, kioskejeren, bageren og andre virksomhedsejere, som de røde ellers intet har til overs for.
  Når kommunisterne starter egen virksomhed skal skatteyderne selvfølgelig til lommerne, når det ikke kan løbe rundt.
  Det satanme en ynkelig flok forkælede møgunger.

  Kommentar by Jern Henrik — 4. januar 2021 @ 19:02

 38. Kommentar by Peter Nielsen — 4. januar 2021 @ 18:45

  Jeg skrev engang at det så dårligt ud, at Paludan badede nøgne med unge mænd der knap og nap er fyldt 18 år.

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 19:06

 39. Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 18:49

  Lider du også af Pæderasti?

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 19:07

 40. #by johnson kl14.53. luk ruc. jeg er helt enig. seriøst skulle det overvejes.

  Kommentar by heisahero — 4. januar 2021 @ 19:11

 41. OT: Nye afgifter giver bilejere en MILLIARDLUSSING. Oveni kommer så flere nye EU-afgifter samt en bødeoffensiv fra politiet og parkerings-systemerne. Og i Kbhvn vil bystyret forbyde dieselbiler så nye som 2008, så varebilsejere lider store tab.

  Der er også ubehageligheder på vej til boligejere, -lejere og boligløse.

  Det vrimler i det hele taget med dårlige nyheder hos de forskellige netaviser. Hvad de kan fortælle om overfald, hverdagsterror, dystre tendenser, vanvidspolitik osv. er ikke småting.

  Er man begyndt at ansætte stærkt troende muslimer til at styre DR-programmer?

  Iflg. document.dk er der sikre beviser for valgsvindel i USA.

  Forsvaret har nærmest intet forsvar mod angreb med små og mellemstore droner.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 19:31

 42. – “Du kan få en pakke knækbrød hvis du laver en ludervideo for os.”

  – “Jeg har det helt fint med at lave ludervideoer – det er jo mit job – men jeg vil gerne have rigtige penge.”

  – “Hahahaha!”

  Kommentar by Felix Krull — 4. januar 2021 @ 19:42

 43. 1. Janne Glerup synes, at der er alt for få pigeprofessorer på RUC. Send flere penge.
  2.. Camille Maja synes, at hendes fritidsbeskæftigelse er vigtig. Send flere penge.

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2021 @ 20:09

 44. Maria Rørbye Rønn kan se frem til årlige faste lønstigninger, så længe hun ikke rokker båden.
  Hvorfor? Ingen ved det!

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2021 @ 20:13

 45. Jeg så et lille klip med en såkaldt influencer, der oploadede en opskrift på ‘cacio et pepe’. Der ligger i forvejen seriøse opskrifter på denne klassiske italienske ret. Hendes er sikkert ødelagt på eller anden måde. Eller også er den overflødig.

  Giv hende en tudekiks (hjemmebagt).

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2021 @ 20:19

 46. Kim: Luk umuligus.

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2021 @ 20:24

 47. Kim: Sandheden er ilde hørt for mandslingen Bastardo, han har heller fået lukket de såkaldte journalistuddannelser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2021 @ 20:24

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 20:37

 48. Umulius syntes, at det er vigtigt at citere Occasional Cortex. Er det den indre kommunist, som vil ud?

  Kommentar by Lider af danskhed — 4. januar 2021 @ 20:39

 49. Enig med Bastardo.

  Umulius, få dig din egen blog.

  Kommentar by Felix Krull — 4. januar 2021 @ 20:45

 50. Enig med Bastardo.

  Umulius, få dig din egen blog.

  Aldrig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 21:24

 51. Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 21:24

  Så kom igang, måske kan vi endelig slippe for dit infantile spam.

  Kommentar by KineserSnot — 4. januar 2021 @ 21:39

 52. Forbyd umulius og hans elefant..

  Hørt! Enig med anno

  Kommentar by anno — 4. januar 2021 @ 21:49

 53. Lav take-away. Med egne eller andres opskrifter.
  Eller find noget andet at lave end bruge tiden på udsendelser, du selv synes er for ringe betalt.

  Kommentar by Peter Buch — 4. januar 2021 @ 22:10

 54. Jeg er bare pisse træt af fleksjobbere, der stønner over en ti-timers arbejdsuge med fuldtids betalt ugeløn, og så både kan støbe hegn ned omkring traileren, udstille daglige kreationer som gourmetkok på Fjæsen, passe hund og have og være Mormor til sin kvindelige samleveres børnebørn af tidligere ægteskab!

  Influencere får, mig bekendt, stort set “løn” i form af produkterne de priser, men hvordan kan man leve af det?, hvis det ikke, mindst, indebære e´t ugentlig indslag for “gens bryg selv madkasser”?? og hvordan i alverden kan de betale husleje med naturalier???

  De højest lønnede på venstrefløjen, som Maria Rørbye Rønns, hendes ansatte og alle i venstre-journalist-forbundet er vist de eneste influencere der kan kan leve fedt af den galaj???

  – men hvorfra får andre influencaerer penge, til at betale husleje, børneinstitutionen, tandlæge, bilafgift/offentlig transport, varme og strøm fra???

  (influencaerer -> folk der smitter, ved ikke at holde sig for sig selv, når de smitter/animerer andre, mens de er betalt af produktive arbejdere!)

  (influencer -> folk der stikker andre blår i øjnene, mens de selv kasserer lidt ego-luxus oven i arbejds-dovenskabs-understøttelsen!)

  …..

  Kim Møller; få, venligst, stoppet misbruget af Uriaspostens kommentarspor.
  – som andre herover også betoner.
  (en grundig oprydning i kommentatorenes egocentriske brug af UP er fortsat ønskeligt)

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. januar 2021 @ 22:54

 55. Janne Glerup er arbejdsmarkeds forsker men aner ikke hvordan man driver selvstændig forretning, kommunisme kan kun drive forretning med andre folks penge, hvis der skal drives forretning så luk RUC, et godt eksempel på en kommunistisk forretnings model er netop DR med top figuren Rørby Røv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 4. januar 2021 @ 23:44

 56. RUC er vitterligt “Et strukturelt problem for samfundet”

  I øvrigt benytter Janne Gleerup sin arbejdsmail til private formål. Hun har således en i bedste fald lemfældig omgang med andres ting.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 5. januar 2021 @ 00:32

 57. OT: Danmark er ved at være ET UTROLIGT LAND. Christiansborgs folkemordsting foregiver at være meget bekymret for folkesundheden, men fortsætter med at bruge en rød Brostrøm som ikke er virolog, og som har gættet forkert så mange gange, at han har hjulpet med at starte epidemien i Danmark, har været med til at vedligeholde den, og har medvirket til at forøge antallet af smittetilfælde og dødsfald i ret betydeligt omfang. Han har også været med til at vanskeliggøre smitteopsporingen.

  Han har tilsyneladende haft den komplet mislykkede corona-strateg Tegnell som forbillede. Trods alle de fejlagtige gætterier, og Brostrøms ret latterlige snak om at sundhedsstyrelsen går ind for sex,
  (bøssesex eller løsagtighed?), mener DR og “systemet” at vi har pligt til at have stor tillid til Brostrøm, S-S og “Patientsikkerhed” m.m. (selvom mange skandaler gennem to årtier viser at der er en del grunde til skepsis og tvivl)

  Nu vil man også til at ændre på hvordan og hvornår vaccinationerne skal gennemføres, selvom producenterne advarer imod det. Men Brostrøm er selvfølgelig klogere.

  Og hvorfor forærede man serum-institutet og VACCINE-FABRIKKEN væk til S-arabien? Hvorfor nedlagde man hospitaler, skadestuer og et par tusinde sengepladser og 500 skoler? Hvorfor ignorerede man i månedsvis andre landes erfaringer?

  Hvorfor kan smittebærere stadig frit strømme ind i landet? Hvorfor må muslimer gerne se bort fra alle regler om størrelsen på forsamlinger?
  Hvorfor er sundhedsvæsnet systematisk blevet vanrøgtet og udhulet gennem de sidste 15-20 år? Hvorfor skal universitetshospitalerne i Århus, Odense og København spare flere milliarder kr. på i forvejen stramme budgetter?

  Og hvorfor har mange overlæger advaret om at sundhedsvæsnet er præget af forfald, besparelser, forringelser, nedture og unødvendige lidelser og dødsfald? (S-Vs storhed og fald, S-V er noget vi leger med, sundhedsplatformen koster liv, osv., osv.)

  Nu er der oveni eksperter som mener at vaccinerne vil ende som en lappeløsning, fordi den laboratorieskabte virus muterer med korte mellemrum.

  Kommentar by BENT A — 5. januar 2021 @ 00:45

 58. Der er selvfølgelig mange andre ting, forhold og tilstande der medvirker til at Danmark er blevet ET UTROLIGT LAND og et alt andet end velfungerende samfund.

  Kommentar by BENT A — 5. januar 2021 @ 00:55

 59. Kommentar by M.S. Carstens — 4. januar 2021 @ 22:54
  “Kim Møller; få, venligst, stoppet misbruget af Uriaspostens kommentarspor”
  Ha ha ha
  Så skulle han lukke lortet ned og det vil hans privatøkonomi ikke kunne overleve når man betænker hvad hans malkekvæg bidrager med.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. januar 2021 @ 01:24

 60. Alle de gamle partier, MSM og en del borgere vil naturligvis påstå at Danmark er et yderst velfungerende land, og det er det også endnu på visse punkter. Men alt i alt er samfundet fattigt, asocialt og elendigt fungerende i sammenligning med hvordan forholdene og danskernes livskvalitet kunne have været, hvis vi havde været forskånet for kommunisternes, feministernes, pladderhumanisternes og de korruptes udskejelser, dumheder og svigt.

  Prager U.com har i dag hos hodja en video som er rettet til hæderlige og patriotiske amerikanske borgere, men som også er et budskab til danskere og europæere som ikke ønsker at fremtiden skal være et rædselsfuldt mareridt.

  Kommentar by BENT A — 5. januar 2021 @ 01:33

 61. Det er jo begrænset hvor meget suppe der kan koges på een pølsepind som Janne, så nu må vi da håbe at nogle nye debatoplæg er på vej. Der er masse af skævheder og skandaler i samfundet der trænger til belysning.

  Kommentar by BENT A — 5. januar 2021 @ 01:46

 62. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. januar 2021 @ 01:24

  Bare sæt mig til det, jeg har godt styr på de skitzofrene i begge lejre.

  Kommentar by KineserSnot — 5. januar 2021 @ 02:31

 63. Kommentar by KineserSnot — 5. januar 2021 @ 02:31.

  Du kan jo passende starte med Per Hvor-Går-Du-Henrik Rasmussen a.k.a. Jack Achaius den Retarderede.

  Kommentar by Kimski — 5. januar 2021 @ 05:48

 64. NotariusUmulius vil aldrig nogensinde stoppe sit utrættelige arbejde for et shariafrit, koranfrit, islamfrit og muhamedanerfrit Kongeriget Danmark.

  Uden NotariusUmulius‘ virke på og udenfor Uriasposten, så er alt håb slukket for Danmark og det sidste lillebitte glimt af er lys for enden tunnellen vil være slukket, og det VIL jeg ikke kunne leve med og det KAN jeg simpelthen af uegennyttige og landsfaderlige interesser ikke acceptere kommer til at ske, så jeg fortsætter ufortrødent kampen for et hvidt Danmark, og det må Kim og alle andre på Uriasposten bare finde sig i.
  Mit arbejde for et perkerfrit Danmark er bestemt et farligt arbejde, men det ef et fædrelandsnyttigt arbejde for et hvidt Danmark, forbyd islam og alt dets hæslige væsen i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. januar 2021 @ 08:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper