12. januar 2021

DocTV: Hans Rustad interviewer ‘Fjordman’, “… ble utpekt som Breiviks favorittforfatter og inspirator”

Timelangt interview med den norske blogger ‘Fjordman’, der blev verdenskendt efter Anders Breiviks famøse terrorangreb. Mediernes hetz ændrede hans liv fra den ene dag til den anden. Set på DocTV.

“Peder Jensen, som har en fortid som bloggeren Fjordman, har i tre og et halvt år forsøkt å få jobb i Norge. Men det har vist seg umulig. Arbeidsgiverne vil ikke ha ham. Det er et eksempel på kollektiv avstraffelse av en person, for noe andre har gjort. Se intervjuet i Dagsorden Spesial.

Mediene pisket opp en stemning mot Peder Jensen i tiden etter 22. juli, og han ble utpekt som Breiviks favorittforfatter og inspirator. Det inntrykket har vært vanskelig, for ikke å si umulig å vaske vekk.

Peder Jensen har aldri før gitt noe tv-intervju på disse 9,5 årene som har gått siden 22.juli 2011.

Nå står han frem og snakker med Documents redaktør Hans Rustad i denne Dagsorden Spesial.”

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116240/trackback

23 Comments »

 1. Jeg husker også historier om at Kim Møller var Breiviks instruktør og alt hvad han vidste var noget han havde læst på Uriasposten. Gad vide hvor mange kriminelle der har set TV2 og læst Ekstrabladet.

  Kommentar by Skatteyderen — 12. januar 2021 @ 01:55

 2. MÆRKELIG VERDEN VI LEVER I. Dem som foretrækker civilisation, fornuft, fred, frihed, velstand og velfærd bliver jagtet og hetzet af medierne, mens dem som helst vil have en fremtid fyldt med barbari, galskab, terror, tvang, fattigdom og social elendighed bakkes op af journalisternes flertal.

  I årtier er dem som ønsker at opretholde nationen, demokratiet og den Vestlige kultur blevet udskreget som “racister”, “fascister” og landsbytosser. Og selv borgerlige partier som K, V, LA og DF har vist sig at være tilhængere af masseindvandring og FOLKEUDSKIFTNING. (Marokko-traktaten, Kalergiplanen….se black pidgeon)(og se Prager U.com ang. el-biler, vindmøller og co2)

  Hvorfor har journalisterne så travlt med at save i de grene de selv sidder på? Hvorfor vil de ruinere og ødelægge deres eget land? Er det Libanon, Balkan, Somalia og Sverige der er deres forbilleder?

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 02:54

 3. PS: JP er stadig bedre end Pølletiken. Især pga. Jalving.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 03:01

 4. Tak for at være de første med de gode nyheder. Og de dårlige kan læses på MSM

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2021 @ 03:07

 5. BLADSMØRERE, RADIO- OG TV-FOLK SOM FORTIER, FORDREJER OG FORVRÆNGER ALT, risikerer at gøre det samfund de selv lever i, til en jungle, til en kafkask anstalt, til et samfundshelvede hvor selv journalister kan ende som jaget vildt eller som tilfældige ofre for kriminalitet, terror, sygdom eller uretfærdighed.

  Tusinder af journalister har fået en hård skæbne i mange lande, hvor retsstaten brød sammen og blev afløst af anarki, nihilisme, fantasteri, gangstervælde og tyranni.

  Det burde vække til eftertanke i mange redaktionslokaler.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 03:21

 6. PS: Ang. Big green og andre “velgørende”, “klimafrelsende”, “ambitiøse” og “humanistiske” organisationer og projekt-magere, se Big green hos Prager U.com

  (Red Barnet, Mellemfolkeligt Samvirke, Afrika genbrugsbutikkerne, Greta Tunfisk støtterne osv. er alle røde bevægelser)

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 03:40

 7. Hov hov, alle i Danmark ved da, det var Pia Kjærsgaard, der var inspirationskilden. Ord skaber handling.

  Kommentar by tavsen — 12. januar 2021 @ 07:13

 8. Det er grotesk at tænke på, at venstreekstreme mordere (de sataner burde være kollektivt straffet for mord) fra Blekingegadebanden nemt kan få arbejde, mens Fjordman, der blot har skrevet kritisk om muslimsk indvandring, ikke kan.

  Kommentar by Jolly Jumper — 12. januar 2021 @ 08:00

 9. Jolly Jumper — 12. januar 2021 @ 08:00

  I 70’erne var der stor modstand mod Tysklands Berufsverbot. Nu praktiserer de den selv.

  Tænk bare på den infame løgn, som fik Henrik Gade Jensen fyret.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Henrik_Gade_Jensen
  Han var 2002-2003 pressesekretær (spindoktor) for daværende kirkeminister Tove Fergo, men blev fyret[2] efter at han uretmæssigt i en artikel i Dagbladet Information blev beskyldt for højreekstremisme og nazi-forbindelser.[3]

  Avisen måtte efterfølgende udsende en beklagelse og betale Jensen 60.000 kroner.[4] David Trads, der i 2003 var Informations chefredaktør,”

  Kommentar by tavsen — 12. januar 2021 @ 08:20

 10. Ok et eksembel på Politisk forfølgelse i Norge. (David Trads bruges åbenbart stadigvæk engang imellem på TV2 o.a steder).

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 10:17

 11. Hvordan går det forresten med den selvudnævnte “nazijæger” Shansen?

  Lever den klamme sæk stadig?

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2021 @ 12:08

 12. POLITISK FORFØLGELSE/MAGTMISBRUG det er vel også hvad det er, når DR journalister, feminister og røde typer iværksætter hetzkampagner og bruger alle mulige påskud, opdigtede anklager, løse rygter og 15-25 år gamle historier om julefrokoster til at hetze mænd ud af deres jobs og embeder, hvorefter de erstattes med kvinder.

  DR og radigale kliker har indført omvendt bevisførelser hvor det er de anklagede som skal bevise at de er uskyldige.

  Og hvad med de landsdækkende kampagner mod “racister” og “ligusterfascister”, (parcelhus-ejere), familier, husmødre, forældre og “patriarker” m.m.? Det var løgn alt sammen.

  Og det der med at UDSKIFTE danskerne med kulturfremmede, er det ikke også en form for politisk forfølgelse/magtmisbrug overfor hele den danske befolkning?

  Og ser man på den kolossale DISKRIMINATION af danskere i forhold til indvandrere, ligner det også magtmisbrug eller en slags forfølgelse eller undertrykkelse.

  Indvandrere har retskrav på en bolig fra dag 1, mens boligsøgende/boligløse danskere kan blive henvist til at leve på gaden.

  Arbejdsløse indvandrere tilbydes gratis boliger, gratis kørekort osv. og bliver tilbudt alle mulige jobs og ansættelser.

  Den arbejdsløse danskers vilkår er blevet forringet 25 gange siden 1965 og i dag kan de blive tyranniseret af de jobformidlinger de SKAL benytte sig af. Tyranniseringen kan fortsætte til folk falder om.

  Det samme gælder også førtidspensioner. Indvandrere først, danskere sidst.

  En indvandret familie kan få 300.000 kr. til at starte på en frisk. En dansk familie 0 kr. Og sådan kunne man blive ved.

  Med Christiansborgs fulde velsignelse hetzes, diskrimineres og udskiftes danskerne.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 12:57

 13. PS: Også folkepensionen er blevet udhulet af inflation mv. Og fremover skal danskerne arbejde til de er helt nedslidte.

  Danskerne er nu 3.-5. klasses borgere i deres eget land.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 13:01

 14. Er der ikke nogen som kan tilbyde Peder Jensen et job i Danmark?

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 13:05

 15. Ja, i Danmark blev Torkil Lauesen fra Blekingegadebanden belønnet for sin indsats med et højt betalt topjob i Københavns kommune af pulverheksen Ritt Bjerregaard…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2021 @ 13:55

 16. Fjordman blev Norges scapegoat da de ikke selv ville indrømme deres skyld.

  De ter sig stadig som om de er uskyldsrene og ruller ufortrødent mod en endnu større katastrofe end en lille flok døde kommunistlærlinge på en ø. Næste gang er indsatsen hele Norge i det samme spil som resten af Vesten spiller i håb om at “Vinde” mod alle odds.

  Den eneste der ved hvad der sker, er Fjordman!

  Kommentar by Santor — 12. januar 2021 @ 14:39

 17. Utøya var at ligne med en Hitlerjugend sommerlejr i 1941.

  Kommentar by Træt — 12. januar 2021 @ 14:52

 18. Det ser ud som om de gamle partier bevidst og skruppelløst arbejder på at påføre danskerne den størst mulige retsløshed og elendighed. De skjuler deres onde hensigter med tonsvis af hykleri og propaganda. Og de bruger salami-taktik for at vi ikke skal opdage hvad deres “endlösung” går ud på.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 15:27

 19. OT: Et sommerhus kan blive raseret indvendig, hvis narkomaner eller migranter fra Bulgarien, Balkan eller Rumænien bryder ind/flytter ind. Man kan installere en stor hund eller et stinkdyr, men det kræver jo pasning og en masse kørsel. Findes der en lugt som kan holde uønskede “gæster” væk? En duft som forsvinder af sig selv i løbet af en uges eller en måneds tid. Smørsyre? Salmiakspiritus? Har nogen en fidus? På forhånd tak.

  Kommentar by BENT A — 12. januar 2021 @ 15:42

 20. jeg vil gerne bakke op om den opfordring , der er andet sted i tråden her; er der nogen der kan tilbyde “fjordmand” et job her i danmark?
  han er dygtig på en lang række områder,- tydeligvis en behageligt menneske at omgås . vi ville, i danmark vinde meget ved, at have ham som medborger her.

  Kommentar by heisahero — 12. januar 2021 @ 16:25

 21. Ny undersøgelse: jobcentre gør sygemeldte mer syge

  https://www.psykiatrifonden.dk/nyheder/2019/ny-undersoegelse-jobcentre-goer-sygemeldte-mere-syge.aspx

  Kommentar by Link — 12. januar 2021 @ 22:17

 22. >Revisoren 12:08
  Hun har nok på en eller anden mærkelig måde opdaget at islam i virkeligheden er! en satan-kult. Og derfor flygtet tilbage til Polen,hvor de har en noget fornuftigere holdning til de ubehagelige væsener.
  >Bent A 15:42
  Hvis du tætner huset og fylder det med sennepsgas,er der nok en chance for at indbrudstyve afskrækkes. Men det vil kræve omfattende sikkerhedsforanstaltninger inden du kan tage det i brug igen. Og det er ikke sikkert,at naboerne vil bryde sig om det.
  >Santor 14:36
  Du har som næsten altid et fornuftigt syn på problematikken.

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2021 @ 23:05

 23. # Nielsen: Ha ha. Det kunne nok være effektivt. Men det som efterlyses er noget som er uskadeligt, men lugter så ubehageligt at indbrudstyve mv. holder sig væk.

  Kommentar by BENT A — 13. januar 2021 @ 03:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper