14. januar 2021

Joe Biden (2015): Amerikanere med europæiske aner vil komme i mindretal – “That’s not a bad thing.”

Et af højdepunkterne i Donald Trumps regeringstid var hans 2018-tale for FN’s Generalforsamling: “We reject the ideology of globalism, and we embrace the doctrine of patriotism.” Se evt. fuld tekst.

Her et citat fra en tale vicepræsident Joe Biden holdt i Det Hvide Hus, tre år tidligere. Se evt. Foxnews.

Joe Biden: ... and the wave still continues. It’s not going to stop. Nor should we want it to stop. As a matter of fact, one of the things I think we can be most proud of. …

An unrelenting stream of immigration. Nonstop, nonstop. Folks like me who are Caucasian, of European descent, for the first time in 2017 we’ll be an absolute minority in the United States of America. Absolute minority. Fewer than 50% of the people in America from then and on will be white European stock. That’s not a bad thing. That’s a source of our strength.

(Vicepræsident Joe Biden, Det Hvide Hus, 17. februar 2015; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 02:31 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116277/trackback

29 Comments »

 1. Hvis du skal remse aalle Joe Bidens landsskadelige gerninger op,får du nok at gøre. Lad os bare være enige om at han er lige så uduelig og ondskabsfuld som Barry Soetoro er.

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2021 @ 03:02

 2. ER DET CENSUR? Kommentarer kommer ikke på, eller forsvinder i den blå luft trods kvittering for modtagelsen ??

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 06:21

 3. Hvorfra ved han det???? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2021 @ 06:41

 4. JA, endelig en statsmand som afviser globaliseringen og den forrykte idé om at verden er en global landsby som bør regeres af een regering, fra enten Bejing, Berlin eller New York. Trump sagde nej tak til at verden skal regeres af restFN som er domineret af muslimske lande. Det er vel en af grundene til at demokrats hader ham.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 06:49

 5. That’s not a bad thing. That’s a source of our strength.

  TIME WIL TELL om farvede amerikanere kan få en mand på Mars.

  Kommentar by tavsen — 14. januar 2021 @ 07:06

 6. Danmarks Radio lyver, når de påstår Trump kaldte til voldelig demonstration

  Kretz og Steinmetz går fuldstændig agurk i deres reportager, kan slet ikke skjule sejrsrusen

  USA vil opleve det samme som i Danmark, med lukkede virksomheder, hjemløse og fattigdom. Kinesisk opkøb af virksomheder, censur og jagt på systemkritiske medier

  RadiGale/Kommunist Biden praler af, at den hvide mand som ham snart er fortid i USA. Det ser sort ud for fremtiden

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 08:39

 7. Kapitalens planer for genopvækkelsen af 1800 tallets Pjalteproletariat ser ud til at være kraftigt på vej, takket være lakajen Biden.
  Hvis hver vestlig familie nu delte deres 3 værelses lejlighed med migrantfamilier med 5 børn – af ren næstekærlighed – skal Bidens kapitalistparadis nok genopstå.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2021 @ 09:08

 8. “An unrelenting stream of voters and cheap labour. Nonstop, nonstop” There, fixed it for ‘ya, Creepy Joe.

  Kommentar by krassisten — 14. januar 2021 @ 09:43

 9. Folkekirkens Nødhjælp er glad for indsamling til fattige (sorte) børn

  de er forræddere mod danske familier og børn der mangler til det daglige, lige som Biden er forrædder mod USA befolkning.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 09:50

 10. Eet er at democrats stemmer for en rigsret mod Trump, det værste er da de mange Trumpstøtter der dolker ham i ryggen.

  De må være købt at venstresiden – ellers forstår jeg det ikke.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 09:59

 11. Vatican blackout – strømafbrydelse 09.01.2021

  Pakistan – No electricity in whole country 09.01.2021

  Kina – de fryser pga energimangel, og det er deres egen skyld fordi de ligger i handelskrig med Australien

  Danmark Radio fortæller ikke om de mystiske forhold i Vatikanet og Pakistan, men det er nok også led i en større plan, for at teste en befolkning uden strøm. Da bryder anarki jo ud på få timer

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 10:11

 12. Sundhedsstyrelsen, en rådden organisation.
  https://vafo.dk/artikel/mails-afsl%C3%B8rer-planer-om-at-samle-behandling-af-b%C3%B8rn-med-kr%C3%A6ft-i-hovedstaden-har-v%C3%A6ret-undervejs-i-tre-%C3%A5r

  Nogle måneder senere kritiserede Rigshospitalets professor også landets andre børnekræftafdelinger over for Brostrøm. Der var ifølge Schmiegelow mangel på ekspertise og ressourcer, og Søren Brostrøm lovede at følge op internt i Sundhedsstyrelsen. Det fik Schmiegelow til at reagere.

  ”Vi arbejder meget for at fastholde et godt samarbejde mellem de fire børneonkologiske afdelinger. Derfor er det heller ikke alt, der skrives i en mail. Måske skulle vi tage en snak en dag – telefon eller fysisk møde. Jeg kommer gerne ind”, skrev Kjeld Schmiegelow.

  Hvad det er, der ikke kunne skrives i en mail, står ikke klart, for herefter stopper mailkorrespondancen mellem de to. Det er regionsrådsformanden i Region Midtjylland, Anders Kühnau (S), ikke tilfreds med.

  – Lige netop sådan en formulering tyder på, at Rigshospitalet har ønsket at holde noget skjult. Der har været en dagsorden, som man gerne har villet drøfte med Sundhedsstyrelsen, uden at de andre regioner var til stede. Det er på ingen måde rimeligt, siger Kühnau.

  ******
  Hvis vi tager corona situationen, er der måske også noget Brostrøm helst ikke vil have på skrift i tilfælde af en tjenestemandssag

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 10:30

 13. https://www.youtube.com/watch?v=_WobJNMSN6A
  Heuniche i samråd

  Han siger, citat : Sundhedsstyrelsen har nemlig ingen planer om at flytte store dele af børnekræftbehandlingen til Rigshospitalet i København”

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 10:37

 14. https://www.aftenposten.no/kultur/i/7KVzlW/netflix-suksess-med-svarte-dronninger-og-hertuger-kunne-ikke-blitt

  kræver login

  citat:Svarte dronninger og hertuger ved siden av 1800-tallets hvite prinser og tjenere. Den nye Netflix-suksessen Bridgerton har utfordret kostymedramaets spilleregler.

  Serien hadde premiere 25. desember. Netflix anslår at den vil bli sett av 63 millioner husholdninger i løpet av de første fire ukene, skriver Forbes. Dermed havner den på femteplass over Netflix’ mest sette serier noensinne. Samtidig som serien tar utgangspunkt i klassisk kostymedrama med store kjoler og debutantball, preges den av en rekke utradisjonell grep. For eksempel såkalt «fargeblind casting».

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 10:42

 15. Så må vi andre jo snart til at vænne os til “The Black House” i Washington, DC., USA.

  Kommentar by Karsten Lund — 14. januar 2021 @ 10:48

 16. Ligesom NAZISTERNES POLITIK var et bedrag og forræderi overfor almindelige tyskere, ligesom kommunisternes politik var et bedrag og forræderi overfor russerne, således er Christiansborgs og DRs politik overfor danskerne et bedrag og forræderi.

  Den samlede politik fører mod folkeudskiftning, død og katastrofe.

  En detalje: Nu vil de gamle partier så bruge 40-50 millioner kr. på en rigsretssag mod Inger Støjberg. Jacob Ellebællemann faldt hende i ryggen, og fik samtidig demonstreret at hans dømmekraft svarer til hvad en typisk uduelig radikal ignorant og fantast råder over af realitetsans. Og Venstre har blameret sig selv.

  For sagen mod Støjberg er en latterlig sag, og rendyrket politisk forfølgelse, foretaget af tåbelige, beregnende, hykleriske og skinhellige politikere.

  Pudsigt at de mindste bagateller som ikke behager indvandringsindustrien/indvandrerne fører til rigsretssager, mens enorme og blodige overgreb overfor danskerne forties, bortforklares eller påstås at være helt i orden.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 12:24

 17. Nu hvor Mette Frederiksen har sendt Folketinget på hjemmearbejde, vil de nok studere hvordan venstrefløjen i USA smadrer lov og ret, og hvad mediernes rolle i Danmark skal være fremover.

  Biden/Harris kupforsøg lykkedes næsten bedre end en negerhøvding i Afrika kunne have gjort.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 12:48

 18. Hvorfor er der et flertal mod Støjberg? Fordi dette flertal består af pladderhumanister og fanatiske tilhængere af masse-indvandring. Måske er korruption også inde i billedet.

  Dem der er mest ivrige efter en stor omgang paragraf-rytteri til mange millioner kr. er helt uden sans for proportioner. En V-borgmester KLITGÅRD lød godt nok ualmindelig indskrænket, ca. ligesom Søren Pind.
  Iflg. Klitgård bør der altid føres en stor retssag hver eneste gang der opstår mindste tvivl om hvordan en regel er blevet fortolket.

  Følges disse Venstre-klovne skal hele Danmark dækkes til med retssager . De skinhellige vil have retssager og store køller i brug i tide og utide.

  Slutresultatet bliver forhåbentlig at V ender som et meget lille parti, for det har pisset på danskerne i årevis. Bare tænk på Marokko-traktaten, nedrivningen af boliger, det brudte valgløfte om straks-stop, forringelsen af sundhedsvæsnet, den forringede infrastruktur, ligegyldigheden overfor indvandrerkriminalitet, og meget mere.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 13:00

 19. Jeg får kasseret kommentarer på off-topic, men prøv selv at søge på European Migration Network, hvor Holland i 2015 udsendte et spørgeskema til andre lande om hvilke erfaringer de havde med barnebrude blandt asylansøgere

  Det er skrupskørt, hvis forældede konventioner eller godhedsindustrien går mere op i rigsret mod Støjberg, end varetage børns tarv.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 13:26

 20. I 1998 blev præsident Bill Clinton stillet for en rigsret for at have løjet om sit seksuelle forhold til praktikant i Det Hvide Hus Monica Lewinsky. Han blev frifundet i februar 1999.

  Nancy Pelosi’s krig mod Trump hænger i lige så tynd tråd som Støjbergs rigsret.

  Det handler ikke så meget om lov og ret, mere at få afsat besværlige politikere

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 13:48

 21. Grådige bomuldsplantageejere sørgede for en stor amerikansk import af billig afrikansk arbejdskraft. Det har skabt store problemer for USA lige siden; sidst tydeliggjort med bevægelsen ‘black lives matter’. Nu fortsætter grådige erhvervsfolk med import af billig sydamerikansk arbejdskraft. Resultat: sammenhængskraften i USA eroderes.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. januar 2021 @ 13:53

 22. Når globalister som Joe Biden taler om at hvide mennesker er ved at blive skiftet ud med ikke-hvide i deres egne hvide hjemlande, så betragter medierne det som modigt, stærkt og visionært.

  Når nationalister siger præcis det samme, så er det lige pludselig en ekstrem, racistisk konspirations-teori.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. januar 2021 @ 14:30

 23. Den vestlige kultur, som har giver os et liv i velstand, frihed, sikkerhed som ingen andre steder i verden, er nu under hastig nedbrydning. En æra synes at nærme sig sin afslutning. Uden nogen egentlig grund.

  Og USA’s kommende Præsident synes, at det er en god ting!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. januar 2021 @ 14:53

 24. PS: At Venstre-politikerne vil være bekendt at stille Støjberg for en rigsret, viser hvor lurvede, tarvelige og pernittengrynede de er. For konsekvenserne af eventuelle fejl har været minimale. I nogle få nætter har barnebrudene og deres mænd været adskilt. Efter dansk lov har det været i orden. Og de kunne stadig mødes om dagen. Flere jurister mener at sagen er en lillebitte boble pustet op til størrelse som et stort luftskib.

  Mette Fups fejl har meget slemme, triste og årelange konsekvenser for tusindvis af danskere. Men Mette kommer nok aldrig for en rigsret.

  Lov er lov og lov skal holdes skriger og hyler de skinhellige. Men hvad med Mettes langt større ulovligheder?

  Og se når skilsmisse-systemet og “børneværnet” på ulovlige, umoralske og hensynsløse måder tvangsadskiller børn og forældre i årevis, så de udsættes for alvorlige traumer og psykiske lidelser/psykisk tortur.
  Så er der ingen af de skinhellige som har travlt med at skabe retfærdighed. De har ignoreret svinestregerne i årtier.

  Og det radikale parti går tilsyneladende ind for både perverse giftermål, børnemishandling, rugemødre og pædofiles ret til at adoptere spædbørn.

  Og de radikale går også ind for folkeudskiftning ligesom de svenske kommunister og feminister.

  Danmark er på flere områder et sygt/perverst samfund, fyldt med politisk humbug, bureaukratisk ondskab og juridisk paragrafrytteri.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 15:43

 25. # Nå, nu kom jeg vist lidt væk fra det med Biden og hans feministiske makker. Men Henrik Wegmann 14.53 har jo ganske ret: Den vestlige verden er under nedbrydning. Og i disse dage går det særlig stærkt. Det der sker i USA er en kolossal tragedie og katastrofe.

  Er årsagen mon den at de borgerlige hvide uden modstand har ladet rødfascister og feminister infiltrere alt, fra børnehaver og folkeskoler til partier, medier, folkekirker og universiteter?

  Det er som om at hvis rødfascister blot påstår at de er “humanister” og næstekærlige verdensfrelsere, så er de velkomne alle steder.

  Naivitet og godtroenhed kan blive civilisationens undergang. Den hænger ihvertfald i tynde tråde både i USA og Europa.

  Noget der er værre end 2. verdenskrig kan være på vej.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 15:55

 26. YouTube viser en kort video, hvor Nancy Pelosi “får tæsk” for en kommentar hun skrev på Twitter 17.maj 2017

  Our election was hijacked. There is no question. Congress has a duty to #ProtectOurDemocracy and #FollowTheFacts

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 17:27

 27. https://balletmagnifique.blogspot.com/2021/01/tak-for-alt-til-max-uwe-jensen-re-vre.html

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 17:55

 28. “Joe Biden: … and the wave still continues. It’s not going to stop. Nor should we want it to stop. As a matter of fact, one of the things I think we can be most proud of. …”

  Personligt selvmord kan nok ikke forbydes med begrundelse i en anklage for mord.
  Nationalt selvmord kan forbydes med begrundelse i anklager for mord på andre.
  FN bør tage sagen op. Alle staters befolkninger bør have en menneskeret til folkeafstemninger om hvorvidt staternes befolkninger har ret til at overleve. Underforstået at befolkninger har ret til selv at afgøre hvor mange udlændinge, de vil tåle i netop deres stat.
  Der ligger ikke et moralsk imperativ i globaliseringen om at “alle mennesker er statsborgere i alle stater”. Det er her, at godhedens psykopati griber ind i folkenes selvbestemmelsesret med særdeles destruktive konskevenser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. januar 2021 @ 09:44

 29. Creepy Joe sagde igen – helt åbenlyst fremlagt som disse nyfascister har for vane – i en nøddesskal, hvad valgsvindlen gik ud på. Globalisternes kamp mod en nationalist som Trump. De sidder på magten og kunne gennemføre svindlen, men nu skal vi så i årene fremover (som med JFK drabet) høre på deres løgnehistorier om et fair og demokratisk land og valg, hvor alt går rigtigt for sig men sandheden er den bliver undertrykket.

  Kommentar by LarsB — 19. januar 2021 @ 00:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper