17. januar 2021

Influencer konverter til Islam: “.. okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny”

Alt for mange unge mennesker betragter sociale medier som en levevej, og det kan gå helt galt, hvis der ikke er ansvarlige voksne rollemodeller. Et af de værste tilfælde herhjemme er ‘influenceren’ Fie Laursen, der med alle midler forsøger at gøre sig selv relevant. I 2016 indrømmede hun, at hun opdigtede historier til sine blogposter, og siden har hun blandt andet excelleret i selvmordsforsøg og porno. Jeg bloggede om hende i 2017, da hun lancerede ‘F*CK racism’-tøj efter hun blev overfaldet af en muslim. Seneste video på TikTok slutter cirklen.

Fie Laursen, ‘Influencer’: Det øjeblik jeg fandt Allah, og følte jeg kunne se gud, for første gang i hele mit liv. Det var da mine hunde løb væk, og de havde været væk i over en time, og jeg rendte rundt, og jeg græd, skreg, råbte efter dem. Jeg kunne ikke finde dem. I hele mit liv der har jeg bedt til den kristne Gud, fordi det er det man der vokset op med, er det rigtige, og det vi kommer fra, men efter at have læst Koranen, og haft så mange venner, der er muslimer, og fået så meget viden ind, der valgte jeg at tage en chance, for det var det der kaldte på mig. Jeg skreg op til himlen: ‘Allah vis mig – giv mig mine hunde!’, så har du en ny tilbeder. To minutter senere, der dyttede to biler, og mine hunde stod der midt på vejen. Og jeg fik dem hjem. Og jeg tror han fandt mig af en årsag.

(Fie Laursen på TikTok, 16. januar 2021)

“De kaldte mig racist, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Hvad jeg skal gøre. … en ting er at få trusler på nettet, men når det kommer op til ens ansigt, så bliver man bange. Fuck, hvor skulle det her ikke være en tudevideo, men jeg er aldrig blevet slået før.” (Fie Laursen, 2017)

Oploadet Kl. 18:58 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116310/trackback

34 Comments »

 1. Jamen selvfølgeligt. Det ligger da lige til højrebenet. En dum trunte, der ikke ved hvor godt hun har det i overligestillede Dannevang, skal da selvfølgeligt underkaste sig en middelalderreligion, hvor kvinders værdi er under halvdelen af mænds. Hun ved jo ikke, hvad hun mister, eller i det hele taget særligt meget om noget som helst.

  Kommentar by Hertz — 17. januar 2021 @ 19:15

 2. Der er godt nok ikke mange brikker, men det har diverse udsendelser jo også vist!
  Hun er jo også sigøjner, det så vi tydeligt i “Unge Mødre”, hvor hun gæstede sin sigøjnerfamilie med den fyr, hun var sammen med da!

  Siden dengang har der været et utal af fyre!

  Når en luder kan blive genfødt kristen, kan hun vel også blive muslim!
  Det positive i den retning er så, at hun nu skal gå med kutte og tørklæde og holde sig til en (muslimsk) mand!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 17. januar 2021 @ 19:25

 3. “LOL!”, som de unge nok ville skrive.

  Kommentar by Polka — 17. januar 2021 @ 19:26

 4. Hahaha! Hun griner hele vejen til banken. Hun tjener så mange penge på OnlyFans, at hendes investeringsrådgivere har sendt hende i skatteeksil i Spanien. Jeg ved ikke hvem der håner islam og muslimer bedst. Laursen eller Paludan? Genialt, Fie.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. januar 2021 @ 19:30

 5. Herligt,så bliver vi snart fri for at høre mere til hende

  Nu er der sikkert en del emner hun bliver nødt til at tage op på anden vis = hun mister en masse af sine følgere = indtægtstab

  Det bliver endnu sjovere hvis dette yderst begavede menneske så vælger at forlade den religion igen.Det skulle efter sigende jo være knapt så let

  har ekstrem-geniet mon forresten bare et nano-sekund tænkt over hvordan islam forholder sig til hunde?

  Kommentar by geden — 17. januar 2021 @ 19:31

 6. Jamen dog! Er der ikke noget om, at hunde i Allahs øjne er urene dyr…? Men ellers, god fornøjelse med trosskiftet. Husk de sorte gevandter incl. burkaen.

  Kommentar by centerpoint — 17. januar 2021 @ 19:35

 7. Hunde og vantro er urene dyr. Men trylle, trylle, rylle – siger du de magiske ord, er du pludselig renvasket muslima (også mellem ørerne).
  Antageligvis kan hun konvertere baglæns – måske ved at sige rylle, rylle, trylle ?
  Alting ville være meget nemmere, hvis man kunne være multitroende, altså kristen muslim og buddhist samtidig. De 3 religioner kunne lave en overenskomst, som tillod multipel tro, såkaldt treenighed om en sand topdog i himlen. Religion er alligevel business og svindel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. januar 2021 @ 19:50

 8. Den nye Kundby-pige?

  Kommentar by Revisoren — 17. januar 2021 @ 19:54

 9. Ha Ha, der bare ikke mening på så mange niveauer at man tror det er løgn.

  Glæder mig til at høre fortsættelsen. Moské det ender med et program om make-up efter volden.

  Kommentar by Santor — 17. januar 2021 @ 20:09

 10. Nåh, hun har da ellers udtalt at hun er jøde.

  Kommentar by Jan huus — 17. januar 2021 @ 20:49

 11. Skør Kælling!

  Kommentar by IES — 17. januar 2021 @ 21:22

 12. Hun er vel IQ 78. Passer godt til islam

  Kommentar by BB — 17. januar 2021 @ 22:30

 13. Islam er et bedre end tom liberalisme. Jeg forstår hende godt. Mashallah.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 17. januar 2021 @ 22:47

 14. DER FINDES MANGE SØDE, CHARMERENDE, ORDENTLIGE OG FORNUFTIGE KVINDER. Men alligevel er der meget som tyder på at antallet af egoistiske, tåbelige og kortsynede kvinder er så stort at kvinderne – generelt sagt – bliver både familiernes og Europas undergang.

  Se “Why women destroys families, nations and civilizations” hos black pigeon. Eller læs om hvordan feministerne m/k har ruineret Sverige.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 22:50

 15. Fie Laursen fremstår her som en der ikke er overbegavet. Men mon ikke de radikale og de røde vil betragte hende som en heltinde?

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 22:53

 16. Attention whore level 1000.

  Kommentar by J — 17. januar 2021 @ 23:06

 17. Det er vel nærmest unødvendigt at kommenterer!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. januar 2021 @ 23:14

 18. For et års tid siden gik hun viralt fordi hun havde været i tyrkiet of få filet bisserne ned så der kunne komme flotte plastik tænder på i stedet.

  https://www.bt.dk/kendte/fie-laursen-delte-foto-af-sine-tandstumper-danske-tandlaeger-fraraader-voldsom

  I det forgangne år har hun så flere gange reklameret for sugar dating og bagefter fortrudt
  https://www.bt.dk/samfund/fie-laursen-reklamerer-igen-igen-for-sugardating-piger-make-some-coins

  Joeh, Islam er helt sikkert det rigtige valg for hende

  Kommentar by redneck — 17. januar 2021 @ 23:20

 19. Det er kommunisternes/de radikales mål at gøre alle omkring dem til historieløse nihilister, ateister, klimatosser, “frigjorte” kvinder, ludere, feltmadrasser, korrupte medløbere, trækkerdrenge, løgnere og landssvigere. Rød ideologi har i alle lande ført sig frem med syg moral og udspekuleret ondskab.

  I Danmark har de røde fået aflivet en million danske børn, og har fået skilsmisse-tallet op fra 1-2% til 75%. De radikale støtter pædofil børnemishandling.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 23:51

 20. Naa, saa fandt den smaa Fie en religioes/ideologisk hylde der svarer til hendes udviklingstrin. Tillyke med det. Saa er det bare at faa loest problemet med moedommen; i den religion/ideologi hun tydeligvis har valgt efter lang og moden overvejelse, fylder denne jo enormt meget, og stoerstedelen af aeresbegreberne er solidt plantet mellem benene paa piger og kvinder…

  Kommentar by krassisten — 18. januar 2021 @ 00:05

 21. Den aparte solsort i forrige artikel er mere interessant……

  Kommentar by Moth — 18. januar 2021 @ 00:41

 22. @ 20, Moth. Godt set; for at blive ved fuglene, saa er det mit indtryk at bemeldte influencers intellekt i hoej grad kvalificerer hende til at fodre aender. Hvad det saa kunne/maatte sige om damens “followers”, vil jeg overlade til fantasien…

  Kommentar by krassisten — 18. januar 2021 @ 01:07

 23. Hun er jo også glad for at bolle sin bror og hans venner så det er vel egnet til hende.

  Kommentar by Den Danske Helt — 18. januar 2021 @ 01:36

 24. Fie Laursen er selvfølgelig afstumpet overfor alle de kvinder der er blevet dræbt af den religion, og den undertrykkelse der følger med, men med den ligegyldighed der er blandt almene Danskere (Håber jeg tager fejl i den vudering) kan jeg da godt forstå hendes perverse beslutning. Må hun aldrig få en datter (eller børn) og i så tilfælde? Må Hendes datter slippe for hende i et helt andet trygt miljø en det islamiske. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com .God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 07:21

 25. Tja, det er besnærende for typer som hende.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. januar 2021 @ 08:00

 26. Snotdum og forvirret pigebarn. Hvorfor synes medierne at hun er så interessant.

  Kommentar by JC — 18. januar 2021 @ 11:40

 27. Den debile tøz har som nævnt blandt andet levet af at sælge sin brugte trusser.
  Mon varesortimentet nu også vil omfatte brugte burkaer med bremsespor?

  Kommentar by Revisoren — 18. januar 2021 @ 14:10

 28. Jeg må indrømme jeg kom til at grine lidt af historien, da jeg nærlæste den…Hunde er et (meget) urent dyr i Islam…..(Er hun satirisk?)

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 14:36

 29. Bliver meget interessant hvordan hun vil forlige hendes nyvundne “tro” med hendes job som online-luder på onlyfans.
  Men mon ikke der er en niche for frække burka-billeder som kun tilhængere af islam kender til. Tror dog nærmere at de kære muhammedanere tænder allermest på billeder af Burka-klædte 6-årige pigebørn eller alternativt bacha bazi (drenge klædt på som små piger)
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3384027/Women-children-boys-pleasure-secret-shame-Afghanistan-s-bacha-bazi-dancing-boys-dress-like-little-girls-make-skirts-abused-paedophiles.html

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 18. januar 2021 @ 16:50

 30. Det er sku sjovt. Hun mister hendes hunde og råber til Allah om, at få hendes hunde igen. Det fik hun så. Jeg troede, at hunde var haram i Islam. Men det er forkert. Allah elsker hunde.

  Kommentar by CCC — 18. januar 2021 @ 19:03

 31. @ 30, CCC . Det kan jo vaere at det hele bare er en stor misforstaaelse. Hundene var stukket af, Fie kalder paa dem og en fyr der praesenterer sig som Allan bringer dem tilbage. I et ultrakort oejeblik af aandsformoerkelse faar Fie vendt lidt op og ned paa begreberne, det kan jo ske. Bare aergerligt for pigebarnet at bordet fanger, naar du foerst har meldt dig ind i den forening. Apostasi har ikke sjaeldent fatale konsekvenser…

  Kommentar by krassisten — 18. januar 2021 @ 23:26

 32. Hun har hele tiden repræsenteret nutidens dumhed, nu kommer den blot fuld cirkel. Både ufatteligt og forståeligt på en gang, er man lidt skør og forvirret i forvejen, er vejen let ind i en kult.

  Kommentar by LarsB — 19. januar 2021 @ 00:34

 33. Fie Laursen, er det ikke hende der den småfede trunte som triller ært og sætter ting op i alle huller for pebernødder?

  Kommentar by ET — 19. januar 2021 @ 12:36

 34. Kan man finde tre kloge ord om Fie Lauersen…må det være luderso, horeso og puleso.

  😅😅😅

  Kommentar by Jp — 30. januar 2021 @ 21:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper