18. januar 2021

Signe Molde kritiserer ensrettet satire: “.. vi er på vej mod et samfund, hvor en følelse er et argument.”

Man ved der er noget galt med mediebranchen, når folk som Jan Grarup og Signe Molde råber vagt i gevær. Her lidt fra et længere interview med sidstnævnte i Berlingske – Signe Molde fik høvl for jokes om transkønnede: Jeg er bange for at træde forkert bare ved at tale om det (kræver login).

“De perfekte holdninger smitter, siger Signe Molde. Hvis man gør grin med Nye Borgerlige, bliver man knuselsket på DR2. Hvis man gør grin med transkønnede, er sagen anderledes, siger Signe Molde, der har fået voldsomme reaktioner på sit seneste satireprogram. …

For hun har aldrig oplevet så voldsomme reaktioner, som da hun for nylig gjorde grin med transkønnede og sine egne fordomme om LGBT-miljøet i DR-satireprogrammet ‘Signe Molde på udebane’. …

Nogle gange kan jeg godt frygte, at vi er på vej mod et samfund, hvor en følelse er et argument. Hvis man har følt noget, der er ubehageligt, så er der andre, der har gjort noget galt. Men en følelse er ikke et argument. Det er bare noget, man føler,’ siger den 43-årige komiker. …

‘At se en transkønnet stå sammen med sit håndboldhold og være et hoved højere end de andre, har indtil for nylig rent fysisk fået mig til at grine. Det tror jeg også gælder for mange andre. Det kan du jo ikke ændre på. Du kan ikke sige, at det må du ikke synes er sjovt. Men derfor kan man godt udfordre sig selv og alle andre og stille spørgsmål om, hvorvidt det er hensynsfuldt eller sympatisk at sige det højt.’

‘I nogle aviser bliver der skrevet, at vi er langt forbi den tid, hvor det blev anset for besværligt at finde ud af, hvad der gemmer sig bag betegnelsen LGBT+. Men altså. Det er vi da overhovedet ikke. Der sidder da helt sikkert nogle journalister på nogle bestemte aviser, der for fem år siden gjorde op med sig selv, at de ikke synes, det er mærkeligt. Men det her er et program til majoriteten.'”

(Callum/Hannah Mouncey, australsk håndboldspiller; Foto: Twitter)

“For ti år siden kunne du ikke bare gå ind på Twitter og se, hvad den rette holdning og så lynhurtigt mene det samme. Der måtte man læse en artikel i avisen og diskutere med din nabo og din familie. I dag går man ind og læser folks reaktioner på en historie, inden du når at læse en historie og tænke noget som helst selv.” (Signe Molde)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116324/trackback

13 Comments »

 1. Følelser og især voldsfølelser, terrorfølelser og øksefølelser er blevet stærke argumenter i den “danske” debat, eller i hvert fald i debatten i Danmark(stan). Mogens Glistrup boede i partiets æresbolig uden vagter, og ingen anede hvad PET var dengang.

  Kommentar by Skatteyderen — 18. januar 2021 @ 13:01

 2. Signe Molde glemte også lige at nævne, hvor lidt hun kan gøre grin med pædofeten. Se, den frygt turde hun ikke engang komme ind på!

  Kommentar by Skatteyderen — 18. januar 2021 @ 13:03

 3. 3: BLM, LGBTQXZ+, regnbuebevægelsen, afaerne, RABIATE FEMINISTER, familiehadende bureaukrater, de pædofile, de krænkelsesparate og de radikale ekstremister er hver for sig ret ubetydelige minoriteter, men tilsammen har de alligevel formået at sætte sig på en stor del af debatterne og propagandaen i aviserne, radio og tv. Også fordi adskellige af dem har nøgleposter i medierne eller rundt om i “systemet”.

  Og langt hen ad vejen er det lykkedes dem at bilde majoriteten ind at FØLELSER OG BESKYLDNINGER trumfer alle argumenter og fakta.

  Og diverse vanvittige lovforslag er de kommet igennem med. Som feks. juridisk kønsskifte til børn på 8-10 og ll-12 år. Eller som på billedet, at mænd kan være med på kvindehold, hvis de bare FØLER sig som kvinder. (det er latterligt, men giver selvfølgelig visse ekstra muligheder for at mænge sig, hvis det hele bare er skuespil)

  Radikale galninge mener også at bøsser og pædofile skal have ret til at adoptere småbørn. De radikale ønsker at Danmark skal være det nye Sodoma og Gomorra. Og at landmænd skal kunne gifte sig med deres traktor eller et dyr. Under den radikale overflade syder, bobler og koger det, og ondskab og vanvid er ved at blive til en giftig blanding og heksebryg.

  De Radikale er så gak-gak, at de elsker det syge og abnorme og hader det raske og normale.

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 14:05

 4. Det er da i det mindste positivt at se, at der er mindst en mediekvinde, som ikke dyrker den politiske korrekthed.
  Men hun skal nok passe lidt på. Disenter er ikke vel ansete på DR.
  På Tv 2 vil hun ikke have en chance, så længe ledelsen består af Sofie Linde, Cecilie Beck og Puk Elgård.
  Pas på, Signe! De åhh…så tolerante er de mest utolerante.

  Kommentar by B. Christiansen — 18. januar 2021 @ 15:32

 5. What?!? No more jokes about chicks with dicks?!? Maa man(d) heller ikke goere grin med Bertha Barskebarm og hendes koellesvingende medsoestre fra den haardtslaaende kvindelige befrielsesfront? Jeg vil nu mene, at i takt med at galskaben ophoejes til det nye normale, ja ligefrem rematerialiserer som en kunstart, bliver der mange flere anledninger til at goere tykt grin med galskaben; det maa noedvendigvis blive en borgerpligt ikke at tage det cirkus alvorligt.

  Kommentar by krassisten — 18. januar 2021 @ 15:58

 6. Det er ikke følelserne alene der bestemmer; det er også “tonen”.
  I enhver debat er sidste udvej for enhver slyngel en klage over “tonen”.
  I feminazipartiet “det radigale venstre” er medlemmerne ikke slyngveninder, de er slyngelveninder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. januar 2021 @ 16:12

 7. Jeg er fornærmet over de tumper der lader følelser gå ud over ytringsfriheden :-) :-) ;-) (Hvor er kærlighedspolitiet? Hvis der skulle ske en hadforbrydelse? :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 16:24

 8. 3) Du må jo forstå at for De Radigale er ALT lige-gyldigt :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 16:26

 9. #8.
  For de radigale feminazier er ALT for Damerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. januar 2021 @ 16:37

 10. Hen har ikke meget at bryste sig af/med. Signe-ret Molde

  Kommentar by tavsen — 18. januar 2021 @ 17:42

 11. https://www.breitbart.com/sports/2021/01/18/activists-bidens-embrace-transgender-athletes-blow-womens-rights/

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2021 @ 02:16

 12. “LGBTQ” har aldrig handlet om “tolerance” eller “accept” af seksuelle minoriteter.

  Det handler om HAD imod den traditionelle kernefamilie og alt hvad den står for.

  Globalisterne i LGBTQA vil underminere og ødelægge alt hvad der er sundt og naturligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2021 @ 14:42

 13. Mon ikke Signe Moldes “karriere” på DR2 lakker mod enden?

  Hun bliver formentlig snart erstattet af en venstreradikal feminist som for eksempel Sanne Søndergaard eller måske en gammel kending som Anne-Marie Helger?

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2021 @ 17:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper