18. januar 2021

Human Security-studerende fik kvalme over antiterrorplakat: ‘De spreder en frygt, som er ubegrundet’

På Facebook kalder Line Kofod Bertelsen plakaten for ‘højreradikal propaganda’: “Øget indvandring er ikke lig med terror. Islam er ikke lig med terror.” Hun har en bachelor i antropologi, og er i færd at med at tage en kandidatgrad i ‘Human Security’ på Aarhus Universitet. Grinagtigt, hvis ikke lige det var blodigt alvor. Fra BT.dk – Line var bare på vej hjem, da hun så et gult skilt: ‘Gud, hvor er det klamt at gøre sådan noget’.

“Line Bertelsen havde besluttet sig for at tage letbanen hjem fra Aarhus Midtby fredag middag, men da hun på vej ind på banegården fik øje på et gult skilt, stoppede hun op.

‘Da jeg læste det, fik jeg kvalme. Gud, hvor er det klamt at gøre sådan noget,’ siger hun.

Skiltet, hun stod og så på, var hængt op af Generation Identitær – en ungdomsbevægelse, der er imod masseindvandring og multikulturalisme i Europa. Men på trods af at Line Bertelsen ikke støtter bevægelsens mærkesager, var det ikke det, der fik hende til at få det dårligt.

‘Der stod på skiltet, at der var en øget risiko for terror i området…,’ siger hun. …

De spreder en eller anden form for frygt, som er ubegrundet. Folk tror, det er den danske stat. Så længe folk ved, det ikke er en styrelse, så er jeg i bund og grund ligeglad med, hvad de skriver,’ siger Line Bertelsen.”

(Foto: Identitaer.dk)

“Som konsekvens af masseindvandringens effekter på vores sikkerhed, har vi indrettet vores byer efter truslerne, og terrorsikring er vi nu så vant til, at vi ikke længere lægger mærke til det. Forvoksede plantepotter, betonblokke forklædt som bænke og meget andet er nu blevet ganske normalt for os. Vi tænker ikke længere over den dødelige virkelighed, som disse ting repræsenterer, men færdes som om det ikke er tilfældet, at vi har lukket en masse mennesker ind i vores land, som grundlæggende hader os og at en del af dem har potentialet til at angribe os, som vi har set så mange gange. Derfor minder vi om, at det stadigvæk er tilfældet. Truslen er konstant, med mindre vi vælger, at det skal være anderledes.” (Generation Identitær, 15. januar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116329/trackback

36 Comments »

 1. Andre synes så at frygten ER begrundet…

  Kommentar by Hul igennem? — 18. januar 2021 @ 13:41

 2. Hun studerer antropologi men ved ikke hvad faget er rundet af som udsprang fra de historiske myter der skulle samles strukturel sét. I myter fra Brasiliens regnskov spejler allegoriens diskrepans imellem naturens orden og den velordnede civilisation. Hun ser desuden ikke hvad truslen såsom disse myter advarer os imod at vi vakler i øjeblikket på et knivsæg hvor orden og uordenen optræder. Strukturalismen ser det som sin opgave at forstå naturen med vores egne briller imens vi suspenderer denne uorden/unaturlighed og dæmoni.
  Det er eksempelvis Islam og Huawei som er del af dæmonien men det kan vi ikke sige i direkte tale, derfor denne plakat!

  Kommentar by Moth — 18. januar 2021 @ 13:42

 3. Plakaten har gjort sin gavn,
  og fået Line let på tå til at reagere, som forventet, når hun ønsker et skattebetalt statslig job.

  LÆS KORANEN og de faktuelle kendsgerninger, den tid er forbi, hvor det bare er enkelte ensomme ulve.

  Hun kunne med stor fordel undersøge,
  hvor mange millioner kommunerne har brugt på terrorsikring. Et oplagt emne på det kommende kommunalvalg.

  Kommentar by tavsen — 18. januar 2021 @ 13:51

 4. Universitetsstuderende med så lille indsigt i hvad der foregår i samfundet! hendes uddannelse er spild af penge.

  Tving hende til at tælle, hvor mange Koran klodser der er i Århus, og hvorfor byen har investeret i dem ?
  Jeg kender ikke strøget i Århus, men der er nok spærret for løsgående lastbiler, som i de fleste andre danske byer.

  Kommentar by k.m. — 18. januar 2021 @ 14:07

 5. Jeg ved ikke hvilken planet Line befinder sig på, men det er et totalt FAKTUM at islam op og ned af alle andre kulturer skaber terror og undertrykkelse. Jeg får KVALME af sådan en selvfrelst løgnfuld blind moralist som Line…føj for den lede. STØT SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 14:24

 6. Hvis man mener at der ikke er ØGET RISIKO FOR TERROR i Danmark, tilhører man nok den sovende og dagdrømmende del af befolkningen.

  Line K. B. er bare endnu en af de tusinder af tåbelige kvinder/feltmadrasser som er uden viden om hvad der foregår i Europa.

  Hun har vel aldrig hørt om hverdags-terroren i Frankrig, England, Tyskland, Spanien, Belgien og Sverige. Hun har vel ikke hørt om hvordan hundredvis af sagesløse borgere er blevet skudt ved koncerter, tromlet ned med lastbiler, stukket ned på gaden, indebrændt i bygninger eller sprængt i luften under togrejser.

  Hun kender sikkert heller ikke til at efterretningstjenester i flere lande har advaret om at meget mere er på vej. Der advares om at hundredvis af potentielle terrorister er ankommet til Europa og Norden i den senere tid. Der fortælles om afsløringer af store depoter med maskingeværer, håndgranater, pistoler og raketstyr er blevet afsløret. Der fortælles om planer om at placere kæmpebomber hvor mange mennesker er forsamlet.

  I Frankrig har en forsvarschef og fremtrædende personligheder advaret om at guerilla-krig og borgerkrig kan blive landets fremtid.

  Men Line og hendes veninder Sofie, Pernille, Ida, Oda og Dorte har nok aldrig hørt om den slags. De nøjes sikkert med dameblade, noveller og “vild med dans”. Og mht. Danmarks situation forstår de ingenting, men synes at indvandringen skal fortsætte.

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 14:34

 7. Grineren, hver gang jeg læser om en sådan happening ryger der en tudse pr. mobile pay til GI, så tak til naivisten Line :-)

  https://www.borgerforslag.dk
  Over 20.000 efterspørger rigsret imod Mette F.

  Kommentar by Anonym — 18. januar 2021 @ 14:35

 8. PS: Planer om bomber med flere tons sprængstof er blevet stoppet af militæret i Frankrig. I Sverige er boligblokke blevet bombet med så kraftige bomber, at facaderne blev skrællet af. Og hoteller, varehuse og politistationer er blevet stormet i flere lande. I arabiske og afrikanske lande er titusinder af “vantro” blevet myrdet siden 2015.

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 14:47

 9. Hun har sikkert heller ikke hørt om Oswald Spengler og om hans antropologiske syn på civilisationerne; endnu et uvidende fjols, der burde arbejde med noget mere gavnligt.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. januar 2021 @ 14:48

 10. PET’s terrorvurdering 2020:

  “Vurderingen beskriver primært terrortruslen fra militant islamisme”

  “Militante islamister udgør fortsat den væsentligste terrortrussel mod Danmark, og denne trussel er alvorlig”

  https://www.pet.dk/Center%20for%20Terroranalyse/~/media/VTD%202020/VTD2020DKMARTSpdf.ashx

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. januar 2021 @ 14:50

 11. “Cast TERROR into the hearts of the unbelievers” siger koranen direkte i vers 8:12, men islam har intet med terror at gøre… “det er jo mangfoldighed ik’å, og iøvrigt kender jeg faktisk nogle muslimer som er smaddersøde ik’å!”

  De spejlblanke storby kvinder, og ditto journalister som kunne have nævnt det vers for hende men undlod at gøre det, er LANGT farligere end nogen muslimsk terrorist. Jeg vil faktisk uden skyggen af ironi eller sarkasme mene at de udgør den alvorligste terrortrussel af dem alle, for uden dem var gerningsmændene her slet ikke!

  Send nogle penge til generation identitær hvis i kan undvære dem. De fortjener al den støtte vi kan give dem, for den nærmest umulige opgave de har påtaget sig med at vække verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by Per — 18. januar 2021 @ 14:53

 12. Og alle lærerne som undlod at undervise generationer af danskere i konsekvenserne af islam kan tilføjes til den liste, på den allerøverste plads. De bærer hoved ansvaret hver gang en europæer mister deres!

  Kommentar by Per — 18. januar 2021 @ 14:56

 13. Hvis hun virkelig mener det ‘ubegrundet’, så skal hun svares med ‘vrøvl’.

  Kommentar by KineserSnot — 18. januar 2021 @ 15:00

 14. Man kan undrer sig over journalisten fra BT, lader hende slippe af sted med at hun mener at “Advarsler ang terror” er ubegrundet, når PET siger noget andet i deres sikkerhedsrisiko-analyser.

  Kommentar by KineserSnot — 18. januar 2021 @ 15:24

 15. Tjek navnene på retslisterne for København og Aarhus, og se Kriminalforsorgens tal for fængslerne. Der er næsten ingen danskere tilbage på anklagebænken og i fængslerne i Danmark, hvor etniske danskere er blevet en etnisk minoritet.

  Kommentar by Skatteyderen — 18. januar 2021 @ 15:41

 16. Endnu en stjerne-døv naiv møgkælling, der lever i en bevidst boble af dumhed…hjernevasket af et par årtiers skole- og uddannelse i Danmark.

  Der er hundredtusinder af disse her sindssyge kællinger…og de er nu på vej til virkeligt at få magten i Danmark!

  Farvel…hvide mand, farvel børn og familie, farvel private erhvervsliv, farvel demokrati, farvel valg, farvel politi, farvel Forsvar, farvel Danmark!

  Goddag til forskelsbehandling, goddag til tyranni, goddag til opdragelsesanstalter, goddag til retsforfølgelse af dem der ikke er enige, goddag til forskelsbehandling goddag til multikultur, goddag til no-go zoner, goddag til terror og vold, goddag til fattigdom, sygdom og død…og goddag til din stjerne syet på dit tøj, hvis du ikke er eller kan være medlem af deres “fællesskab”!!

  Kommentar by Black Watch — 18. januar 2021 @ 15:47

 17. Generation Identitær er ikke imod masseindvandring og multikulturalisme i Europa.

  Generation Identitær går ind for at Europærerene har det trygt og godt i Europa og har som en logisk konsekvens deraf afsværget sig Europæisk – fjendtlige indvandring og “multi-kulturen”.

  Man kan IKKE blæse og have mel i munden samtidig!

  Kommentar by Santor — 18. januar 2021 @ 15:48

 18. Kommentar by Santor — 18. januar 2021 @ 15:48

  Du har misforstået noget grundlæggende. Det kun GI og Stram Kurs der tale om ‘remigration’, som er et udtryk Generation Identitær har fundet på.

  Kommentar by KineserSnot — 18. januar 2021 @ 15:57

 19. Hvis du kommer i tvivl, når du ser en ung mandlig muslim på gaden – så gå over på det andet fortov. Det forøger dine chancer for overlevelse.
  Hellere et ondt ord fra de politisk korrekte end en kniv i nakken.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. januar 2021 @ 16:05

 20. Man kan spørge: HVILKEN BYRDE ER DEN STØRSTE BYRDE: Politikerbyrden eller Evighedsturistbyrden? Ja, hvilken møllesten og blyklump hængt om halsen på danskerne er den største?

  For tiden er politikerbyrden den største. For politikernes samlede politik er så tung at bære, at den er en stor belastning og dødvægt for hundredtusinder af danskere. Og folkemordstinget har oveni sin egenproduktion af skandaler, fjolleri og landsskadelig lovsjusk….. påtvunget borgerne medier som er købt og betalt for at belæsse og nedtynge danskerne med tykke og tunge lag af løgne og halve sandheder.

  Oveni igen kommer så invasionen, indvandringen og besættelsen. Som økonomisk set er en tung, tung byrde.

  Men foreløbig og indtil videre har terror-truslen ikke været særlig stor. Bortset fra overfald, skyderier, knivstik, voldtægter og vanvidskørsel m.m. har indvandrerne holdt sig i ro. Så en smule ret har Line, Pernillerne og Sofierne i at Danmark endnu ikke er et decideret TERROR-LAND.

  Foreløbig tyranniseres og terroriseres det danske folk mest af sine egne politikere, af sine egne formyndere, styrelser og bureaukratier, af sine egne røde journalister og feminister mv.

  Og endnu er der mere tale om tyranni end terror. Selvom mange flere danskere og familier faktisk er udsat for statsterror hvis man ser nøjere efter. For når magtmisbrug og politisk ideologi/svindel fører til at tusinder af børn og voksne uretfærdigt får smadret deres tilværelse eller omkommer, kan man vel godt tale om at de er blevet ofre for en slags terror.

  Hvad er danskernes største plage: folkemordstinget eller de kulturfremmede? Til dato er det -tinget. Men om et par år kan afrikaniseringen blive en endnu større plage.

  I dag er både Englænderne, Franskmændene, tyskerne og Svenskerne underlagt regimer der tyranniserer, snyder og undertrykker dem. Om man vil sige at de tyranniseres eller terroriseres af deres egne “eliter” er måske lidt en smagssag?

  I USA er det vist oplagt at mange storbyers centre allerede har været hærget af rød terror, som nu risikerer at ramme endnu mange flere efterhånden som USA går fra demokrati til marxistisk diktatur og formynderi.

  I Sovjetunionen var statsterroren næsten usynlig, men den var der alligevel og næsten overalt.

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 16:33

 21. rettelse: Selvom mange danskere og familier faktisk er udsat for statsterror eller statstyranni hvis man ser nøjere efter.

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 16:40

 22. PET’s terrorvurdering 2020:

  “Vurderingen beskriver primært terrortruslen fra militant islamisme”

  “Militante islamister udgør fortsat den væsentligste terrortrussel mod Danmark, og denne trussel er alvorlig”

  https://www.pet.dk/Center%20for%20Terroranalyse/~/media/VTD%202020/VTD2020DKMARTSpdf.ashx

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. januar 2021 @ 14:50

  Det kan ikke forventes, at en karrierekvinde har kendskab til andet, end hvad statsansatte “journalister” fortæller, og i deres teoretiske verden er det de allestedsværende højreorienterede, der figurerer mest i bevidstheden.

  Kommentar by tavsen — 18. januar 2021 @ 17:39

 23. Hvis man ellers kan tage PET’s trusselsvurdering for gode varer, så er frygten absolut ikke ubegrundet! Det er måske ikke politisk korrekt på Human Security studiet, men frygten er ikke ubegrundet! Gad vide om hun tror at koranklodserne i bybilledet er sat op for sjov? Er hun uvidende om at der har været lastbilsterror i Nice, Berlin, Barcelona, New York og flere gange i London! Eller er det sådan noget man helst ikke taler om som Human Security studerende. Nu hører antropologistudiet til blandt de rødeste af de røde studier, så hendes udmelding er ikke overraskende; Men den er forkert!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. januar 2021 @ 17:51

 24. Altså hvis man skulle være så uheldig at glemme sin taske på perronen, så vil togdriften blive indstillet i en time og Mombemarie tilkaldt – hvorfor mon?

  Kommentar by J — 18. januar 2021 @ 18:18

 25. OT: Nogen som véd hvor hurtigt vaccinationen virker? Den virker jo ikke straks. Men måske efter en uge eller to, eller først nogle dage efter 2. vaccination? Og så er der jo nogen som hævder at der er medicin som er meget bedre end vaccination. Og nogen som mener at vaccinen er halvgiftig. Véd nogen her noget som vi bør have med i vores overvejelser?

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 18:28

 26. PS: Under den 13. januar kan man finde noget meget interessant om corona-pesten og dens bekæmpelse. Se “Dr. Simon Gold “The truth about the covid-19 vaccine”. Og læs hos hodja samme sted om HYDROXYKLOROKIN som siges at helbrede folk lynhurtigt. (på 1 til 2 dage)

  Nægtes danske patienter behandling med denne medicin?

  Kommentar by BENT A — 18. januar 2021 @ 18:42

 27. 23) Den er ikke alene forkert. Den er totalt idiotisk i forhold til virkeligheden. Den er dessideret løgnfuld. Den er afstumpet overfor alle Islams ofre…Den er hjernevasket af Politisk korrekthed og diplomatisk fejhed. Den er uvidenskabelig….når alt i Islam kan også teoretisk kan begrunde Terror, mord og krig og undertrykkelse.

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2021 @ 19:53

 28. “Human Security-studerende Line Kofod Bertelsen fik kvalme over antiterrorplakat.”
  Man får da normalt ikke kvalme over at betragte en positiv plakat.
  Måske hun lige skulle checke om kvalmen kommer fra en endnu uopdaget graviditet. Hvis det er tilfældet, vil vi da gerne gratulere for at hun vil bidrage til sit fædrelands befolkningstal med en forhåbentlig identitær forøgelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. januar 2021 @ 21:23

 29. 10-0 til Generation Identitær!
  – Nullet går til Line Kofod Bertelsen, der “har en bachelor i antropologi, og er i færd at med at tage en kandidatgrad i ‘Human Security’ på Aarhus Universitet” og har slugt “det humane” fra universitetes venstreorienterede slagside så råt, at hun end ikke ville tage en rottes trang til mad, med i sine overvejelser om, hvad en rotte ville æde, for at blive mæt!

  Jeg er helt enig med tavsen — 18. januar 2021 @ 13:51:
  og kan kun tilføje, at venstrefløjen jo, i megamåls-længder forstår at hytte deres indkomst, på værdiskabende arbejderes regning*

  Det er rystende, at Line Kofod Bertelsen med hendes universitets-titler, end ikke ved, at netop hun OGSÅ er en vantro, iflg. iSlammets kodeks og derfor også står til at må “nyde” Koranens befalinger til Allahens tilbedere:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  * ja oven i købet adressere deres overforbrug af arbejdende borgeres indtægter til vore børn og børnebørns fremtid, når de, samtid med iSlammets hærgen, skal tjene til føde og hjem i VORES DANMARK!

  Skatteyderen — 18. januar 2021 @ 15:41:
  næ, de har sq set, at iSlammets tilhængere er langt bedre, til at sikre en livslang fed indtægt :-(

  Før 1968 var universiteterne base for “videns-sporing på et oplyst grundlag” (ca. fra min hukommelse), men nu er universiteterne nærmest base, for venstrefløjens afmontering af vestlig oplysthed og nedbrydning af den logik, som burde have været i højsædet, for folk med studenterhue i garderoben.

  Ps.
  hvordan kan man over hovedet være antropolog, uden at være i stand til selv, at kunne opspore doktrinerne i en “kun” 1400 år gammel isme/kultur/lov/volds “religion”, der i alarmerende, og eskalerende, grad, dyrkes i Danmarks mange Ghettoer og moskeer, ordret efter Koranen?
  -selv muslimske analfabeter (og børn af her-fødte m´Slimer) kender indholdet af ovenstående link så godt, at de kan referere det i søvne fra grundskole-alderen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. januar 2021 @ 21:57

 30. https://www.document.dk/2021/01/17/kriminel-somalisk-klan-haerger-danmark-skyderier-politidrab-og-pengesvindel/

  Denne artikel er end ikke terror-relateret, den viser “kun”, hvad det er for en medfødt/iSlam-indoktrineret volds parathed/hjemlands-kultur vi har at forholde os til i hverdagens Danmark!

  Men det kan antropologer som Line Kofod Bertelsen og resten af venstrefløjen sikkert forsvare, i deres endeløse jagt på deres egocentriske/egohumanistiske udnyttelse af såvel de uindbudte, som de danske skatteYDENDE?

  Svar udbedes fra Line Kofod Bertelsen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. januar 2021 @ 23:19

 31. Ih ja, naive røde pigebarn, islamisering af samfundet og daglige overfald på folk er da blot ‘ubegrundet frygt’…

  Kommentar by LarsB — 19. januar 2021 @ 00:30

 32. https://www.jihadwatch.org/2021/01/france-closes-nine-mosques-as-part-of-decisive-steps-against-the-islamist-separatism

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2021 @ 02:38

 33. og kan kun tilføje, at venstrefløjen jo, i megamåls-længder forstår at hytte deres indkomst, på værdiskabende arbejderes regning* >> M.S. Carstens — 18. januar 2021 @ 21:57

  Prøv at bemærke til kommunalvalget. Der vil ikke være et eneste spørgsmål fra statsansatte journalister til rød fløj.

  Nu har I haft flertallet i 4 år, hvorfor har I ikke gjort noget for alle de sociale tilfælde, I hævder at kæmpe for?

  Næh, for hvis de virkelig handlede, så ville de miste stemmerne

  Her viste en sort kvinde, hvordan Demokraterne havde kørt den samme remse i 53 år

  Baltimore GOP candidate whose campaign ad stunned the internet
  https://www.youtube.com/watch?v=pg8EcvUea-Q
  Kimberly Klacik, Republican running for Elijah Cummings’ seat, joins Laura Ingraham on ‘The Ingraham Angle.

  Kommentar by tavsen — 19. januar 2021 @ 05:32

 34. ‘Koranklodser’ kalder nogle københavnere dem. De findes mange steder i byen f.eks ved den jødiske synagoge. På Christiansborg Slotsplads findes de som kæmpe beton korankugler. På Rådhuspladsen og på Strøget som kæmpe beton blomsterkummer. I Nyhavn som som lodrette meterhøje beton murelemter. Det må være for at fornærme islam, at myndighederne har opstillet dem? Hvad skulle det ellers være, Line Bertelsen?

  http://www.uriasposten.net/archives/99790
  https://newspeek.info/kommentar-terror-afspaerringer-lovloese-omraader-og-tungt-bevaebnet-politi-er-danmark-stadig-danmark/

  Kommentar by Amad — 19. januar 2021 @ 09:52

 35. Må jeg foreslå Line-pigen en vandretur i Marokkos bjerge…

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2021 @ 12:35

 36. Den eneste måde at begrænse terror-truslen er, at sørge for, at de ikke-vestlige fremmede slet ikke er i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2021 @ 14:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper