20. januar 2021

Venstre styrtbløder efter Støjberg-degradering: Ellemann – “Jeg er stadig det store dyr på savannen”

To aktuelle meningsmålinger indikerer, at Venstre styrtbløder efter at have degraderet Inger Støjberg. Yougov giver blot partiet 9,2 procent, og således langt under de 23,4 procent partiet fik ved seneste folketingsvalg. Vælgerne er blandt andet gået til Nye Borgerlige, der nu står til 11,8 procent. “Jeg er stadig det store dyr på savannen”, postulerer Jakob Ellemann-Jensen.

“Hvis der var valg i morgen, ville Venstre blot få 13,0 procent af stemmerne. Det viser den seneste Voxmeter-måling for Ritzau. Det er den laveste Voxmeter-måling nogensinde for partiet. Det vil sige i 20 år. (BT, 18. januar 2021)

“9,2 procent. Det er procentandelen af stemmer, som Venstre ville få, hvis der var valg i morgen. Det viser den seneste undersøgelse lavet af YouGov for B.T. Det er altså væsentlig mindre end de 23,4 procent, som partiet fik ved valget i 2019. De 9,2 procent, som Venstre står til nu, er den laveste vælgeropbakning til partiet, siden YouGov begyndte at levere vælgermålinger til B.T. (BT, 18. januar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116378/trackback

29 Comments »

 1. Første gang jeg lagde mærke til hende var da hun stillede sig op på folketingets talerstol og forsvarede løgnen om masseødelæggelsesvåben i Irak som undskyldning for at gå i en idiotisk krig som i den grad er grunden til masser af teoristangreb.
  Hun har aldrig været min kop the

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. januar 2021 @ 02:01

 2. JACOB POPPEDRENG ER ENDNU ET EKSEMPEL på at der er alt for mange politikerbørn i Folkemordstinget. Han er også et eksempel på at en politiker fra et borgerligt parti ikke behøver at være spor borgerlig. Jacob er jo i virkeligheden en radikal forklædt som en borgerlig.

  Hvis vælgerne var kloge, og ville deres eget bedste, fravalgte de alle de gamle partier. De har alle narret, snydt og svigtet danskerne gennem mange år. Danmark er et land hvor de gamle partier holder ophørsudsalg af alt hvad danskerne ejer af værdier og rettigheder.

  Vi er som danskere på vej ind i en mørk, dyster og katastrofal fremtid. Hvis man ikke tror på det, bør man studere UP og andre netaviser grundigt et par uger tilbage. Eller læs bøger af Ole Hasselbalch, Mikael Jalving og Lars Hedegaard mfl.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 02:07

 3. PS: Danmark ved en korsvej af Mogens Camre, Dannelsesrejse på motorcykle af Steen Steensen, Kommunismens sorte bog, Gulag Ø-havet af Solsjenitsyn og “Romerrigets Fald er også værd at læse. Eller læs “Sundhedsvæsnets storhed og fald.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 02:26

 4. Er i klar med tidlig aftenmad. Beijing-Bidan showet starter kl. 1800.

  Mere sjov er der til eftermiddagskaffen, kl. 1400.

  Lyset vender tilbage. Nyd det nu.

  Kommentar by Iznogut — 20. januar 2021 @ 03:07

 5. Super valg af billede Kim :-)

  Kommentar by sebastian — 20. januar 2021 @ 04:39

 6. Tilbagegangen er fortjent, så enkelt er det!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. januar 2021 @ 05:07

 7. Når en predaktor har nedlagt et pattedyr. Suk. Stork. Hejre. Man bør ende sine dage,med at blive til en kage.

  Kommentar by Nielsen — 20. januar 2021 @ 06:05

 8. Tænk, at det først er her i år 2021, at det for alvor begynder at gå op for rigtig mange, at Venstre siden 1968 har været og er Danmarks overflødige socialdemokratiske vasalparti.

  En del af Venstres falske optræden som et såkaldt liberalt parti kan rent historiemæssigt ses ved at bruge nedennævnte link:

  https://fremskridtdk.wordpress.com/category/venstre/

  Kommentar by Karsten Lund — 20. januar 2021 @ 06:42

 9. Hvad hjælper det at være det store dyr på savannen når man er en truet dyreart?

  Kommentar by Santor — 20. januar 2021 @ 08:47

 10. Super valg af billede Kim :-)

  Kommentar by sebastian — 20. januar 2021 @ 04:39

  Også i den grad.

  Temmelig symbolsk på, hvad der sker, når et politisk korrekt parti parerer ordre fra de statsansatte journalister. Først afsættes valgets store vinder som formand. Dernæst vælges den i medierne udpegede. Men Inger bliver nok, hun har fået smag for magtens sødme. Se bare på hendes korpus.

  Kommentar by tavsen — 20. januar 2021 @ 10:51

 11. Én ting må man da konstatere mht. Jakob Frikadelle-mand: Han træffer nogle yderst Radikale beslutninger – det er godt, at vi nu ved, hvor vi for alvor har(har har har) Venstre, og mon ikke også Jakob Frikadelle-mand straks vil deltage i applausen, når der danses barnebrudevals?

  Mon Venstre samarbejder med BR?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. januar 2021 @ 11:10

 12. Hvis man følger Søren Pind på Twitter er det åbenlyst, at han har ført an i hetzen mod Støjberg.
  Flere af hans skabsradikale følgere opfordrer ham konstant til at gå aktivt ind i politik igen.

  Pind & Ellemann – hvilken drømmeduo…

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2021 @ 11:38

 13. Jacob Sprællemand er utrolig latterlig, men er en typisk politiker. Hans stridigheder med Støjberg er et udslag af smålighed og mangel på dømmekraft. Men Jacob er noget undskyldt, for han er sikkert blevet miljøskadet af sin opvækst i den Ellermannske familie.

  Hvis vælgerne tror at de får en bedre vare ved at skifte fra V til K, bliver de nemt skuffet. K har længe været et radikalt parti, og de vil næppe forbedre sig.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 11:59

 14. Hvis den rådne elefant beskriver Ellemann-dynastiet så er jeg helt enig i analogien; men hvem er mon så gribbene?

  Kommentar by T. Flodur — 20. januar 2021 @ 12:12

 15. Det er bemærkelsesværdigt at Nye Borgerlige nu overhaler V i meningsmålingerne. Det lover godt for den borgerlige blok. Også DF er gået frem siden de sidste målinger. Jeg synes at der burde være plads til både DF og NB. Selv om de er enige hvad angår flygtninge- og indvandringspolitik, så er der forskelle. DF er et socialdemokratisk orienteret parti med stærke rødder i Jylland, mens NB er et mere borgerligt parti med rødder i Nordsjælland og København. De to partier kan tiltrække hver sin nationalkonservative vælgergruppe, og dermed rekruttere bredere for danskhedens sag, end hvert af partierne enkeltvis. Hvem ved, måske er de afløsere for Venstre og Konservative på længere sigt.

  Kommentar by JC — 20. januar 2021 @ 12:43

 16. De store dyr på savannen har en formidabel hukommelse med indbygget landkort over flere hundrede km2. De ved hvor hvert vandhul er.
  Ellemann kan ikke se vand selv om han står midt på Storebæltsbroen

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 12:46

 17. Stanken i Venstre er ved at overgaa stanken fra det store dyr der raadner op paa savannen…

  Kommentar by krassisten — 20. januar 2021 @ 13:58

 18. JC 12.43 har fat i noget. Men mon ikke det vil være klogt og godt at stifte endnu et dansksindet parti med nogle patriotiske mandfolk i spidsen. For NB, DF og SK/Hard line vil tilsammen stadig være i mindretal.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 14:04

 19. Nu vi er inde på plys-kaninen-typer som Ellemann – Berlingskes Bent Winther slår hårdt til igen; i dagens avis brillerer han med de sædvanlige trickspørgsmål; se blot den her: “Hvem bliver Danmarks Joe Biden – Ellemann, Løkke eller Pape?” – Gosh! Jamen for fanden da Bent, snorksover du? Den/de rolle(r) er allerede besat af non-intelligens-konglomeratet Uffe Elbæk, Sikandar Siddique, Niko Grünfeld og Susanne Zimmer m.fl.

  Kommentar by T. Flodur — 20. januar 2021 @ 14:09

 20. DEN STØJBERG RIGSRETS-SAG TIL 70-80 MILLIONER KR som Venstre og Jacob Dummepeter sammen med enhedslisten, S, SF, K, LA og de radikale har sat i gang, har intet med juridiske ting at gøre, fastslår snaphanen i dagens top-artikel. Der er efter sigende 15 højesteretsdommere og 15 lægdommere med i sagen, men det kan ikke skjule at det hele er en farce og et opstyltet politisk cirkusnummer.

  Der krystalklart udstiller at et flertal af klovne og falden-på-halen komikere dominerer folkemordstinget.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 16:51

 21. Jamen jacob Ellemann…han ser da så pææn ud og han har da et pænt slips (Ellers ingen hjemme der…..som ikke ligesågodt kunne være en Radikal…..hvor han nok høre hjemme)

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2021 @ 18:51

 22. Uffe Ellemann har hånden dybt begravet i røven på Jakob og styre ham som en handskedukke

  Kommentar by Bjarne Jensen — 20. januar 2021 @ 19:19

 23. > Flodur
  Gribbene er nok enten Skipper slænget eller de sædvanlige “udsatte” voldsforbrydere.

  Kommentar by Bielsen — 20. januar 2021 @ 20:58

 24. Lort på tastaturet. undsk’er m’gange

  Kommentar by Nielsen — 20. januar 2021 @ 21:01

 25. Ellemann – “Jeg er stadig det store dyr på savannen”

  Ikke helt – Ellemann er den lille bavian på savannen, fordi han ligner en.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. januar 2021 @ 21:22

 26. Nielsen — 20:58 / 21:01

  Ja det ligner da meget godt. Er det ikke Rosa Lund øverst, flankeret af Johanne (øverst til højre) – Jeg synes også at jeg kan få øje på Ninna Hedeager Olsen bagerst; hun virker nysgerrigt interesseret, har hun monstro fået øje på gynteren?!

  Kommentar by T. Flodur — 21. januar 2021 @ 00:42

 27. Jacob Ellemann er en katastrofe, og det har han ikke efter fremmede

  Kommentar by B. Christiansen — 21. januar 2021 @ 00:47

 28. Vi mangler et ægte patriotisk parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Et parti, som tør rette en massiv og vedvarende kritik af fænomener som multi-etnicitet, feminisme, BLM, LGBTQ-agendaen etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 03:37

 29. Hvis Støjsenderen nogensinde alvorligt har ment sit ønske om at redde Danmark fra islamiseringen, skifter hun prompte til enten NB, DF eller SK. Kun derved kan der for alvor komme politisk forandring i landet, med et blåt parti som er større end de to forræderpartier V og K.

  Kommentar by LarsB — 21. januar 2021 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper