21. januar 2021

Medie-alarmisme: Ingen 3. Verdenskrig, intet militærkup, ingen angreb under Joe Bidens indsættelse…

Tidligere i dag afleverede Donald Trump atom-koderne til Joe Biden, og frygten for at Trump ville starte 3. Verdenskrig viste sig at være ubegrundet. I sin fremragende afskedstale pointerede Trump, at han blev ‘the first President in decades who has started no new wars’, og lige den del bliver nok ikke faktatjekket af MSM.

Trump begik ikke heller ikke det ‘militærkup’, Berlingske advarede imod for et par uger siden, og de på indsættelsesdagen planlagte angreb viste sig også at være alarmisme. Weekendavisen baserer sig på romanen ‘The Turner diaries’, på linje med venstreorienterede POV International, omend begge nok har sakset pointen fra Trumpbashende New York Times. Børsen er kommet lidt videre, og har set ‘nærmere på Joe Bidens livretter’. Hvis vi har de medier vi fortjener, så har vi været rigtig slemme.

(Facebook, 20. januar 2020: Berlingske advarer mod ‘militærkup’ – Weekendavisen om ‘Rebets dag’)

“Det uhyggelige ved det er, at læserne sidder tilbage med tanken om, at ja, det kunne Trump godt finde på. Så langt ud er amerikansk politik kommet, at en række prominente personer med tidligere fremtrædende roller på højeste niveau ikke længere udelukker noget, der burde være en umulighed: En militær rolle – et kup – inden USAs kommende præsident, Joe Biden, overtager embedet fra Trump 20. januar. … nu går bekymringen på, om Trump virkelig kunne finde på at aktivere militæret for at forhindre Joe Biden i at blive præsident.” (Kristian Mouritzen, Berlingske, 5. januar 2021)

“I mere end fire årtier har den dystopiske roman The Turner Diaries fungeret som manual til hadforbrydelser og terrorangreb for hvide ekstremister. ‘Rebets Dag’ er den dag, hvor en lille gruppe selverklærede patrioter går til angreb på den amerikanske kongres og ved hængning henretter senatorer, journalister og andre ‘forrædere’ for at erobre Amerika tilbage fra en global elite, der konspirerer mod hvide amerikanere. Det amerikanske forbundspoliti, FBI, betegner romanen som en bibel for den racistiske højrefløj, benyttet som handlingsplan for nogle af nationens mest berygtede terrorister, og i den forgangne uge har eksperter i hvid ekstremisme ivrigt udpeget de åbenlyse hilsner, White Power-aktivister sendte til The Turner Diaries, da de rejste galger foran Capitol-bygningen og ophængte løkker, lavet af kabler fra et tv-holds smadrede kamera.” (Sara Maria Glanowski, Weekendavisen, 15. januar 2021)

Fra hukommelsen

(Venstreradikale opsætter guillotine med Trump foran Det Hvide Hus, 28. august 2020)

(Kendt amerikansk komiker på Twitter, 4. november 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116405/trackback

29 Comments »

 1. DDR havde fløjet den lille franske tyksak Stephanie Surrugue til Florida, hvor hun med afsky i stemmen kunne fortælle pøblen, at Trump har planer om at starte et nyt parti på “den yderste højrefløj”.

  Hvad skulle vi dog gøre uden alle disse “eksperter”?

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2021 @ 02:31

 2. Jeg er sgu egentlig meget tilfreds med at have nedgjort alle, der fantaserede om “statskup” og “hvad nu hvis han nægter at gå af?” Men det rystende er jo ikke de åbenlyst dumme, som var i deres forestillingers vold, men de angiveligt indsigtsfulde personer, som ikke korrigerede vrøvlet, eller sågar opportunistisk og fejt løb med.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. januar 2021 @ 02:59

 3. De anti-hvide medier projicerer konstant og de ved at der er godt salg i at piske en stemning op imod hvide mennesker selvom det næsten altid ender ud i nærmest ingenting.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 03:20

 4. Den oppiskede stemning mod hvide mennesker endte da i omfattende optøjer i flere amerikanske storbyer. BLM og AFA førte an. Det var beskyldningerne mod Trump der endte med at fuse ud i ingenting, fordi de var løgnagtige.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 06:29

 5. Er det KATHY GRIFFIN der er komiker?? Er hun ikke nærmere en blodtørstig venstrefløjser. Eller er hendes humor nærmest pervers?

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 06:34

 6. ER BÅDE BERLINGSKE, WEEK-END AVISEN, PØLLETIKEN, BØRSEN OG DR overtaget af radikale marxister eller folk der er så storsnudede, at de mener at læserne, lytterne og seerne bør spises af med vås, vrøvl, pjat og underlødig journalistik ?

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 06:41

 7. Det er sjaeldent at se de “etablerede” medier udstille sig selv saa eftertrykkeligt i al deres bundloese forlorenhed, inkompetence og stupiditet, og stadigvaek labber alt for mange fuldstaendigt ukritisk dette makvaerk i sig. Jo da, hjernevask virker…

  Kommentar by krassisten — 21. januar 2021 @ 06:42

 8. Ja det siger sig selv. Nu kan de selvretfærdige rene pæne folk med de rigtige meninger komme til at ruinere USA, og dyrke diplomatisk fejhed med de totalitærer diktaturer af enten Islamisk eller Kommunistisk observans. USA er færdig. Tillykke til Kina.

  Herhjemme. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com (Pause i skrivning eller stop). God torsdag.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. januar 2021 @ 07:24

 9. Nå, man må ikke spilde plads ovenover indlæg, men gerne under?
  – – –
  – – –
  – – –

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 07:31

 10. (Kan ikke forstå Du ikke gad at følge med i indsættelsen kim :-). Ulla Therkelsen var der og introducerede os for kendinkendis….så i glimt mindst 1-2 minutter….havde egentlig håbet Fader Brown kom og redde mig på DR,….men nej….vi skulle tortureres på både DR og TV2 :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 21. januar 2021 @ 07:52

 11. En overskrift dukkede op.
  Helikopter styrtet i usa, flere dræbte.
  Et øjeblik troede man lige….
  Men var åbenbart under en øvelse.

  Kommentar by Islamarebad — 21. januar 2021 @ 08:27

 12. Berlingskes venstreekstremistiske journalistkorps taget med bukserne nede. Der må have været begravelsesstemning på redaktionen, da det viste sig, at Trump ikke satte hæren ind!

  Også Martin Krasnik (WA), der ellers ved sin debut for 20 år siden var nogenlunde lødig. Men han har lært, hvem der smører brødet.

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2021 @ 10:05

 13. Der er INGEN danske medier med statsstøtte, der kan håndtere USA og heller ikke EU. Det er gennemført manipulerende og latterligt, for ikke at sige direkte løgn.

  Det bør være øverst på ethvert borgerligt partiprogram helt at sløjfe statstøtte til udenrigspolitisk journalistik. Folk kan sagtens bruge nettets rige variationer af pros/cons til at indhente sig indsigt i undenrigsforhold.

  Statsstøtte til medier vedr. lokalpolitik bør derimod opprioriteres for at understøtte vores demokrati.

  Kommentar by traveler — 21. januar 2021 @ 10:15

 14. At 12:

  Supergodt forslag.
  Men hvem skal så betale udenlandsophold for “journalisterne” og deres heste?

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2021 @ 10:20

 15. Turner Diaries er faktisk en god bog. Voldsom, men god.

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2021 @ 11:33

 16. Men husker ikke da DR bl.a var med til at holde Griffin oppe, da hun var blevet lagt på køl i USA efter sin episode.

  Katterdamerne i DR, inviterede hende til Koncertsalen. Gad hvide hvor mange danske kattedamer, der betalte for at være hadfulde.

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2021 @ 11:35

 17. Weekendavisen nærmer sig hastigt resten af kommunistmediernes kvalitetsniveau. Jeg har tilfældigvis læst The Turner Diaries, og det eneste angreb på Kongressen der finder sted, er et forfejlet morterangreb, hvor ingen bliver dræbt.

  Rebets Dag finder sted da romanens helte har vundet militær kontrol over Californien og fejrer sejren ved at hive jøder, kommunister, bøsser og andre landsforræddere ud i gaderne og hænger dem i lygtepælene, før det internerer deres familier med henblik på at udvise dem til rest-USA.

  (Bemærk i øvrigt hvem der IKKE bliver hængt i Turner Diaries: sorte. De bliver blot udvist til rest-USA)

  Kommentar by Felix Krull — 21. januar 2021 @ 12:11

 18. Kristian Mouritzen, Berlingske burde have en dårlig smag i munden, sammen med resten af de statsansatte “journalister”. Men de mange episoder de sidste 4 år viser med al tydelighed, hvem der var mest voldelig. Ord skaber handling. Og totalitære tiltænker selvfølgelig deres modstandere det samme.

  Pompeo Stands by Trump: ‘I’m Proud of What We Accomplished … History Will Remember Us Very Well’
  https://www.breitbart.com/politics/2021/01/09/exclusive-pompeo-stands-by-trump-im-proud-of-what-we-accomplished-history-will-remember-us-very-well/

  Kommentar by tavsen — 21. januar 2021 @ 13:17

 19. Enhver journalist med bare den mindste smule selvrespekt burde øjeblikkelig forlade sit job og blive grøftegrave eller daddelplukker.

  Men, Vi ved at ikke en eneste af den flok løgnagtige, svigagtige og nederdrægtige svinehunde rødmer eller ryster på hånden. De anser det, imod al anstændighed, som deres ret at forvride og forvanske al information, til skade for almindelige mennesker, også dem der logrende halser efter de løgnagtige medier.

  Kommentar by Santor — 21. januar 2021 @ 13:42

 20. “Højrefløjen” og hvad man ellers benævner dem/os som, har tabt kampen og har ikke udsigt til at vinde den igen, hverken her eller i andre vestlige lande herunder USA.

  Flertallet, medierne og politikerne m.fl. ved det og kan nu fuldføre deres hede drømme om at eliminere modstanden definitivt for mange år frem i tiden!

  Overalt kan man se, høre og føle hvem der er taberne…og man misser ikke et øjeblik uden at nedgøre, udskamme, gøre grin og pisse på modparten på alle planer og i alle sammenhænge.

  Man er euforisk og sikre på, at man nu kan tillade sig alt som rammer modparten og befolkningerne generelt!

  Alt hvad man fra “højrefløjen” fremover siger og gør vil blive udskammet og grinet af og negligeret og nedtonet uanset om det er relevant, berettiget og fornuftigt!

  Farvel til “hørefløjen” og goddag til tyranniet!

  Kommentar by Black Watch — 21. januar 2021 @ 16:27

 21. “The White House” bliver nu omdøbt til “The White Nursing Home”, for at navnet bedre kan svare til bygningens nye formål.
  Det forlyder, at den ny topbanan i bananrepublikken, Creepy Joe, får fremstillet en staveplade i guld, således at han er bedre rustet til at mestre sit høje embede.
  Der kan Creepy Joe synge bananrepublikkens nye nationalsang, inspireret af ‘Radiohead’, med teksten:
  But I’m a creep
  I’m a weirdo
  What the hell am I doin’ here?
  I don’t belong here.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. januar 2021 @ 18:18

 22. KineserSnot — 21. januar 2021 @ 11:33:

  Ja, jeg synes også at TTD var en ganske underholdende og interessant roman. Men selvom det er ren fiktion, så elsker medierne at dæmonisere den som værende en “terror-manual” og lign. vrøvl.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 18:34

 23. traveler — 21. januar 2021 @ 10:15

  “Statsstøtte til medier vedr. lokalpolitik bør derimod opprioriteres for at understøtte vores demokrati.”

  Som skatteborger ønsker jeg kun at støtte medier som uforbeholdent er på etniske danskeres side. Lokalmedier, som taler om “racistiske” danskere eller finder på undskyldninger for de fremmedes forbrydelser, ønsker jeg ikke at støtte.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 18:37

 24. I en andet afsnit, var der en som skrev med kim om at lave en anden blog..Per hed han vist-mente han ikke havde råd. Hvis Mareridtet fortsætter med Biden, og vi alle bliver Islamisk undertrykte med kommunistisk selvretfærdig forståelse og cencur fra Politisk korrekt fejhed,…kunne jeg da godt tænke mig at lave en blog om – Intelligent liv på andre planeter et sted ude i universet- Mit motiv ville være at skabe håb for alle…nu hvor vi har tabt alt frihed og intelligent liv på jorden :-) :-) :-).-bare såån lidt sort humor:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. januar 2021 @ 19:00

 25. Da det stod klart at Biden ville blive indsat, holdt jeg op med at se danske TV nyheder, deres propaganda er jeg færdig med og har ikke set nogen i dagevis nu. Planen herfra er komplet at ignorere Biden i fire år, hvis det på nogen måde er muligt, plus fire år til hvis man snyder Harris ind efterfølgende. Jeg klarer mig udmærket uden at skulle lægge øre til alle disse løgne, jeg er kun til alternative sociale mediers nyheder fra nu af, blive fyldt med løgne nonstop 24/7 i MSM har jeg sgu ikke lyst til mere.

  Kommentar by LarsB — 21. januar 2021 @ 23:21

 26. Magthaverne i USA accepterede ikke Trumps kamp mod Kinas økonomiske førerposition. De anså kampen for tabt på forhånd og valgte i stedet at kopiere Kinas metoder. Til dette formål behøves et stort arbejdsudbud, dvs. enormt mange billige slaver på sulteløn.
  Med Creepy Joe svindlet ind i præsidentposten, får magthaverne et villigt instrument til at importere det nødvendige gigantiske antal billige slaver fra latinAmerika. Vi vil overvære importen af utallige latinoslaver i de næste 4 år. Det skal anslået importeres 400 millioner latinoslaver; for at tage konkurrence op med Kina.
  Hemmeligheden med økonomisk verdenssucces (=profit) antages at være besiddelsen af et ubegrænset antal pjalteproletarer som billig arbejdskraft.
  Amerikanere kan ikke bruges, da deres fødselsrate er for lille og de indfødte amerikanere anses for krævende, sammenlignet med kineserne.
  Det demokratiske parti vil næppe i længden hænge sammen, da partiet netop baserer sin nuværende magtposition på det arbejdende amerikanske folk. De vil næppe acceptere at blive udkonkurreret af billige latinoer, ligesom europæiske arbejdere næppe vil acceptere en syndflod af billig muslimsk arbejdskraft. Under alt dette vil klimaet gå ad h. til – so be it. Tak for L…, broder Joe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. januar 2021 @ 14:54

 27. Orwells 1984 bliver til gengæld realiseret i eksprestempo.

  Kommentar by Træt — 22. januar 2021 @ 14:59

 28. Uanset – så opførte Trump sig som en nar det meste af tiden. En republikaner med en mere sofistikeret dannelse havde nok været bedre.

  Kommentar by Bilka — 22. januar 2021 @ 17:41

 29. Weekendavisens Sara Maria Glanowski blamerer sig totalt ved at opkalde sin artikel efter noget hun tydeligvis ikke har gidet sætte sig ind i hvad var. Hun har læst sin kildes twitter-tråd, og har ikke engang kunnet forstå beskeder der kun er 140 tegn korte.

  “Rebets dag” har intet at gøre med et angreb på Kongressen i Turner Diaries. Det eneste angreb der sker på Kongressen i bogen er to mand der beskyder den med en morter.

  “Rebets Dag” sker så vidt jeg huskere flere år senere i handlingen, da oprørerne har erobret en fri zone i syd-Californien, og hængere flere tusinder af hvad de betragter som forrædere.

  Kommentar by Henrik — 22. januar 2021 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper