21. januar 2021

Altinget, analyse: “Hvis kun de hvide amerikanere havde fået lov at stemme, havde Trump vundet.”

Der er ikke noget nyt i artiklen, men det er sjældent det udpensles så præcist. Demografi er skæbne, og om få årtier vil der reelt ikke være en realistisk vej til 270 valgmandsstemmer for et konservativt parti. Demokraterne skal blot føje den yderste venstrefløj, og lefle lidt for minoriteterne, så kommer resten af sig selv. Fra Altinget – Her er graferne, der viser, hvordan Joe Biden vandt valget i USA.

“… Hvis kun de hvide amerikanere havde fået lov at stemme, havde Trump vundet. Hvis kun mænd havde fået lov at stemme, havde Trump vundet. Hvis kun amerikanere med en husstandsindkomst på over 600.000 kroner havde fået lov at stemme, havde Donald Trump vundet.

Og den måske klokkeklare skelnen: hvis valget alene var blevet afgjort af de vælgere, der mener, at USA ikke har problemer med racisme, så havde Donald Trump ryddet bordet og vundet samtlige 50 stater.

… i det store billede er det stadig et faktum, at demokraterne og Joe Biden vandt komfortabelt i samtlige 50 stater, hvis kun ikke-hvide vælgere kunne stemme. Det viser, at republikanerne står med en enorm strategisk udfordring i takt med, at valgdeltagelsen blandt sorte og latinoer vokser. Uden større opbakning blandt disse vælgere, får republikanerne i stigende grad svært ved at vinde stater som Arizona, Nevada og Georgia tilbage.

(Rachel/Richard Levine, Bidens valg til vicesundhedsminister; Foto: Phillymag)

Oploadet Kl. 02:31 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116420/trackback

39 Comments »

 1. Når liberale glæder sig over at det store flertal af ikke-vestlige indvandrere stemmer demokratisk, så refererer medierne det som et positivt faktum.

  Når nationalister påpeger præcis det samme, så bliver det afvist som en “racistisk konspirations-teori”.

  Demokraterne vil importere så mange stemmer, at de ikke engang behøver snyde for at vinde alle fremtidige valg.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 03:08

 2. ALTINGET ER ALLEREDE AFSLØRET I AT HAVE LØJET ELLER VRØVLET OM VALGDELTAGELSEN. ALTINGET ER EN RØD NETAVIS.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 06:46

 3. Kuppet er konfirmeret. Koncernen Washington D.C. er indhegnet som det fremmedejet land det er. Købt i 1871 med penge via Vatikanet fra London.

  Militæret har kommandoen.

  Dave X22 report har samlet trådene, hvis du vil vide mere.

  Kommentar by Iznogut — 21. januar 2021 @ 06:58

 4. I øvrigt gik du glip af en iscenesat begravelse. Kedeligt er ikke ordet, kun over det faktum at Garth Brooks er en af dem.
  There goes my friend in low places…

  Kommentar by Iznogut — 21. januar 2021 @ 07:00

 5. VALGET AF KAMELDAMEN KAMELAHARIS OG TRANSVESTITTEN RACHEL/RICHARD viser at JOE BIDEN er noget for sig selv. En aparte type. Nu er der udstedt 17 dekreter som angriber alt hvad Trump stod for: Fri indvandring og fri narko-indsmugling fra Mexico, mere magt til FNs globalister, udvikling af atombomber i Iran, marxistisk familiepolitik, og jatak til twitters og fjæsbogens censur osv.

  Og lidt senere kan feministen blive præsident. USA og verden går sikkert gyldne tider i møde.

  Og mon ikke valgsvindel fremover bliver det normale i de fleste lande?

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 07:04

 6. som angriber alt hvad Trump IKKE stod for: fri indvandring osv.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 07:10

 7. Acting Commander-in-Chief: Chris Miller.

  Kommentar by Iznogut — 21. januar 2021 @ 07:24

 8. Dekreter om fri indvandring og fri narko-indsmugling osv. Alt hvad Trump stod for skal væk. Og de hvide amerikaneres stilling vil blive svækket. Og mon ikke der er risiko for en rød formynder- og politistat og mere islamisering?

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 07:25

 9. Mediernes had til Trump varer ved, og latterliggørelsen fortsætter.
  Anders Fogh Rasmussen sagde i aftes på tv at Trump har været den værste præsident.

  Man bragte igen sammenligningsbilleder af tilskuere ved Obama og Trumps indsættelse –

  Virksomheder og skoler har anti-mobbe politik.

  Medier er fritaget. De er den store bølle i skolegården der driver offeret på sammenbruddets rand med sin personforfølgelse.

  Jeg kender ikke medlemmerne i hans regering og nærmeste rådgivere, men det er sikkert et mix af skøre typer på yderste venstrefløj.

  I Danmark kvæler Mette Frederiksens forretninger og virksomheder. Udsættelse af moms og skat indbetaling, der blev givet sidste år, forfalder nu her i 2021, og det har de ikke råd til fordi 2020 gav alt for lidt omsætning.

  Ideen om at gøre et land co2 neutral er en løgn, opfundet som undskyldning for at føre venstrefløjs miljøpolitik.
  Det lykkes heller ikke for Biden.

  Prøv at sige “build back better”, og sammenlign med
  “Bilderberg is better”
  https://www.theclever.com/20-shocking-facts-about-the-bilderberg-group/#:~:text=%2019%20Shocking%20Facts%20And%20Theories%20About%20The,Bilderberg%20Group%20is%20constantly%20working%20with…%20More
  No statements of any kind are allowed to be made to the press regarding the proceedings or what is talked about at the meeting. There are no meeting minutes taken and no reports of the discussions or official statement about the discussions is produced or made. Anything learned at the meeting can be freely used by any of the members; however, no one is permitted to talk about it.

  Only those who are invited are permitted to attend the meeting. Everyone invited sees a major career boost after attending a Bilderberg meeting. Bill Clinton attended while he was the Governor of Arkansas and within a year he was President of the United States. Tony Blair became Prime Minister of the UK, four years after going to his first Bilderberg meeting.

  Even though throughout his later adult life, up until his death in 1984, Prince Bernhard claimed he was never a Nazi. A historian, Annejet van der Zijl, found documents at the Humboldt University in Berlin, which prove Prince Bernhard was indeed a Nazi Party member until 1934 when he left school to work for the huge German chemical company named IG Farben. IG Farben did atrocious things in support of the Nazis including making the poisonous gas used to kill people in the German death camps.

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 09:00

 10. https://www.breitbart.com/law-and-order/2021/01/20/watch-antifa-blocks-streets-sets-fire-in-seattle-inauguration-day-protest/

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 09:08

 11. Ja demografi er skæbne. Det multikulturelle USA ændrer som forventet demografi, så der bliver færre efterkommere af de forfulgte kristne europæiske minoriteter, der udvandrede til Amerika og der skabte “the land of the free” (læs ‘Udvandrerne’ af Vilhelm Moberg og forstå dem).

  Der er nu 8 mia mennesker på jorden, der skal fordeles. Mange vil vælge et af de rige lande i vesten som deres nye fædreland. Den vestlige verden bliver mere multikulturel og multireligiøs. Det ligner den socialistiske drøm om verdensrevolution:

  “Rejs jer, fordømte her på jorden,
  rejs dig, du sultens slavehær!(..)
  Bryd kun fortids møre mur i stykker,
  slaveskare, der er kaldt;
  snart verdens grundvold sig forrykker,
  fra intet da vi bliver alt!”

  Venstrefløjserne i det rige vesten svarer dem: “Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er/ Så velkommen her”

  Det er den kommunistiske utopi i en tynd udgave. Den lever endnu trods kommunismens historiske forbrydelser mod menneskeheden i forrige århundrede og trods dens undergang i øst.

  Utopier er upåvirkelige af realiteter. Utopisterne styrer vælgerne. Et langt stykke.

  Kommentar by Amad — 21. januar 2021 @ 09:19

 12. https://www.fox35orlando.com/news/welcome-home-trump-supporters-line-street-near-mar-a-lago

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 09:25

 13. @ 9,k.m. Anders Fogh Rasmussen er indbegrebet paa det, Trump ikke oensker at vaere del af; den forhenvaerende statsminister er netop en af de utallige politiske pestilenser, der med rette fortjener stemplet “selfserving politician”…

  Kommentar by krassisten — 21. januar 2021 @ 09:34

 14. https://www.document.dk/2021/01/20/danmarks-radios-afskedsspark/
  af Bent Jensen :citat “I morges hørte jeg hr. Kretz i DR sige, at Trump kun havde været præsident for den ene halvdel af USA’s befolkning. Nu kom heldigvis Biden, som repræsenterer alle. “

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 09:51

 15. Demografi/indvandring er SKÆBNE, men det er forræderi og valgsvindel også. Vi har nu sandsynligvis fået den skøreste og mest mærkelige USA-regering nogensinde. Oveni er den så rød, feministisk, globalistisk, kinesisk og klimatosset at det nok vil føre til hårde tider for amerikanerne og europæerne.

  Rød politik plejer at ende i tyranni, retsløshed og fattigdom m.m., så det er svært at være optimist på amerikanernes vegne.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 09:53

 16. krassisten
  ja, Fogh lyder som de utallige magtmennesker, der er ligeglad med den skæbne deres undersåtter lever under.
  Fogh er sikret et fede jobs og god løn. Han er uendelig langt fra den lille erhvervsdrivende der må sin forretning smadret af venstrefløjen

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 09:56

 17. De anti-hvide racister er nået meget længere i Sydafrika. De angiber, råber og synger: “Kill the Boer” og det gør de så. De hvide i sydafrika er snart udryddet. Go for it, Biden!

  Kommentar by Amad — 21. januar 2021 @ 10:24

 18. https://www.youtube.com/watch?v=V4PLSPvJ9BY
  Biden har hele tiden grabberne på små piger

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 10:33

 19. Det væsen er godt nok udfordret: Både jøde og totalt forskruet!

  Det siger vist dog mere om Hr. Biden end om dette sølle væsen!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. januar 2021 @ 10:37

 20. En anden ting ved Anders Fogh og Biden.

  Anders Fogh blev overhældt med rød maling af venstrefløjsaktivister på Christiansborg. Især Enhedslisten mente vi smadrede Irak og myrdede masser af uskyldige civile.

  Biden støttede krigen i Irak, og mente at amerikanske tropper ville være i landet “for a long long time”

  Skal Enhedslisten ikke en tur til USA med en spand rød maling? når nu Biden også har blod på hænderne efter begivenhederne i Irak.

  Så vidt jeg ved har Trump ikke startet nogen krig, tværtimod trak han tropper hjem fra Mellemøsten og skabte diplomatiske forbindelser mellem arabiske lande og Israel.

  Den får Anders Fogh lige vendt på hovedet, med en salut om at Trump var værste præsident nogensinde

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 10:56

 21. Ja, før masseindvandringen af muslimer tog til i den sidste fjerdedel af forrige århundrede, var vi mange, der håbede at verdensfreden var kommet efter den Kolde Krig var slut og Jerntæppet og Muren var faldet. Det viste sig at være naivt. Vi glemte demografiens og migrationens betydning for verdensfreden.

  Vi er mange, der er blevet klogere, men hvad hjælper det, når flertallet ved diverse afgørende valg – nu det amerikanske præsidentvalg 2020 – stemmer for partier, der går ind for øget masseindvanding? Der bliver flere og flere muslimer, andre anti-kristne og anti-hvide? Venstrefløjserne og deres medier mener, at det er revolutionen, der endelig har indfundet sig.
  De tror tilsyneladende at den dennegang bliver anderledes end tidligere katastrofalt mislykkede, der kostede millioner af mennesker livet. Det tror jeg i hvert fald ikke. Jeg bliver nok snart sendt i lejr til omskoling? Vi ses!:-)

  Kommentar by Amad — 21. januar 2021 @ 12:16

 22. “She” aint white, han er en klam jøde.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 21. januar 2021 @ 12:20

 23. De skriver om Levine : fødselsdag og alder ukendt

  Obama ville heller ikke vise sin dåbsattest
  Teorien er stadig at han er søn af en muslim

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2021 @ 12:34

 24. Den personage virker ikke troværdig, men hen er nybarberet

  Kommentar by tavsen — 21. januar 2021 @ 13:45

 25. Idiocracy comes to mind!

  Om 50 år når Trump Derangement Syndrome er lige så relevant som de “Svenske” apatiske børn og kvinder komme der forhåbentlig en historiker der tør skrive den RIGTIGE historie om Præsident Trump.

  Kommentar by Santor — 21. januar 2021 @ 13:54

 26. Den klamme hen på ovenstående foto ligner betænkeligt meget David Trash iført paryk…

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2021 @ 14:47

 27. Hvad der er værst er at Biden har ophævet import forbudet af muslimer fra særlige islamiske lande (Kilde tysk txt tv ARD).

  Kommentar by Michael Unna — 21. januar 2021 @ 16:03

 28. Tak til Kim Møller for oplysningen om stemmefordelingen i de forskellige dele af den amerikanske befolkning. Om føje år har USA et ét-partisystem. Med den vedvarende muslimske indvandring vil det gå lige sådan her.

  Kommentar by Ole Madsen — 21. januar 2021 @ 17:47

 29. Det seje arbejde med at få folk til at indse medierne misinformerer om indvandringen er det nu ret vigtigt at gentage om andre medieløgne.

  At valget i USA var bedrag og svindel er måske et mindre spørgsmål end selve Plandemien og kontrolsamfundet efter den store nulstilling (Great Reset) arrangeret af globalisterne, men det kan måske åbne øjnene for mange at sætte sig ind i snydet ved det amerikanske valg. Der er tidligere her i debatten henvist til de mere jordnære beviser for valgsnyd, men det overordnede billede om hvordan maskinvalgsnydet er vist ikke rigtigt forklaret i dybden. Det gøres i følgende artikel, hvor jeg dog selv opfatter “The Hammer/Scorecard” og muligvis også det italienske spor som globalistvildledning af samme type som Q-Anonymous:

  https://citizenwells.com/2021/01/08/italian-hacking-of-us-2020-election-revelations-began-with-dni-ratcliffe-cbs-herridge-stated-dec-3-2020-general-flynn-confirms-arturo-delia-admits-in-affidavit/

  Kommentar by perhag — 21. januar 2021 @ 17:48

 30. Børge-Muhammed — 21. januar 2021 @ 12:20:

  Jep, men mange hvide lader sig stadig snyde af den lyse hudfarve og dette fænomen udnyttes til fulde.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 18:23

 31. “Back in the USSA”

  Kommentar by Bilka — 21. januar 2021 @ 19:31

 32. You shoot freaks like that with a 12-gauge……NOT a camera……

  Kommentar by kent — 21. januar 2021 @ 19:35

 33. Hvis kun vælgere i USA med IQ over 100 kunne stemme ved præsidentvalget, havde Trump vundet stort.
  Hvis kun præsidentkandidater uden tydelige tegn på demens var valgbare, havde Trump kæmpet mod en helt anden modkandidat.
  Hvis valget resultat blev underkastet en neutral kommissions undersøgelser, blev den valgte kandidat en helt anden.
  Når det ene parti ikke vil deltage i en kommissionsundersøgelse om valgsvindel, har dette parti dermed indirekte tilstået sin svindel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. januar 2021 @ 21:46

 34. Det er slet ikke sikkert at Trump havde vundet, selv da, kun hvis man går ud fra præmissen at valg altid foregår fair. Eftersom valget tydeligvis ikke gjorde det, var Bidens sejr ligesom foreskrevet, af samme grund kunne de røde aktivister der maskerer som journalister nemt og skråsikkert spå at ‘Trump taber og ingen beviser på svindel har’. Overlader man alt til den dybe stat og et kriminelt system der blindt og useriøst sværges til, som f.eks. en Steinmetz eller Kretz gjorde, kan enhver stå og spille smart og overfrisk, når resultatet på forhånd er givet. Enten er disse folk dummere end politiet tillader, eller også er de velvidende om denne omfattende korruption, objektive er de ihvertfald ikke.

  Kommentar by LarsB — 21. januar 2021 @ 23:14

 35. Det næste der sker er at demokraterne bliver splittede

  Mange latinoer og sikkert også sorte vil sikkert ikke gerne forbindes med de mest latterlige typer på venstrefløjen

  Kommentar by geden — 22. januar 2021 @ 00:36

 36. 11) Ja. Desværre. Hvis ikke amerikanerne forstår at det er under den kristne-jødiske etik og moral, og vinger, de har vundet friheden, så kan det med Biden (som nok snart slutter og overtages med Kamela Harris, som nok bliver værre) og den diplomatiske fejhed med regimerne og de regimeagtige utopier, samt Islams totalitære selvforståelse, hurtigt blive ædt op indefra. Det er en balancegang imellem frihed og ansvar, og hvis de ikke tager ansvar for den frihed de har (eller har haft?) men stadigvæk gør dem afhængige eller nægter at forsvar sig imod kommunistiske utopister eller selvretfærdige multikulti fantasier, eller Islamisk religiøs usekulær diktatorforbillede, så bliver USA ædt op indefra af tolerancen overfor utolerancen. De må bekæmpe de totalitære ideologier som ikke giver individet frihed (Polen og Ungarn er lige nu et forbillede overfor de elektroniske medier).
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com God fredag og weekend (Pause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 08:38

 37. Et spørgsmål. Er der blevet flaget med star and stripes omvendt i provokation?
  En kollega skrev at have set det derovre fra.
  Et tegn på at noget er galt. Ses i film.

  Kommentar by Islamarebad — 22. januar 2021 @ 12:18

 38. Det er noget ævl, at der ikke kan komme et konservativt flertal i USA, blot fordi “hvide” ikke længere udgør den absolutte majoritet. Mange latinoer har grundlæggende konservative værdier, og stemmer kun demokratisk, fordi republikanerne med deres nuværende politiske linje ikke udgør et reelt alternativ. Så hvis republikanerne ellers finder tilbage til en mere moderat kurs, vil de sagtens kunne vinde et præsidentvalg igen.

  Kommentar by Holger_Danske — 22. januar 2021 @ 12:32

 39. Udgjorde republikanerne ikke et reelt alternativ? Kan de sagtens vinde et præsidentvalg igen? Det kan de vist få svært ved. Når valgsvindelen lykkedes den her gang, kan den vel også lykkes næste gang. Især efter at democrats har haft magten i fire år.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 13:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper