24. januar 2021

Dukke associeres med højrefløjen: Udlænding tordnede imod Mette F. og ‘multinationale selskaber’…

TV2 Online fortæller, at demonstranter lørdag afbrændte en ‘Mette Frederiksen-dukke’, der bar beskeden: ‘Hun må og skal aflives’. Politiet efterforsker nu dødstruslen, og de fleste politikere har taget afstand. Nye Borgerliges Pernille Vermund afstandtagen er dog ikke nok for Twitters overdrev, der eksempelvis skriver: “Føj! Det er saftsusemig den mest Trumpske ikke-fordømmende ‘fordømmelse’ af en flok vanvittige ekstremisters dødstrusler mod vores statsminister. Du er måske bange for at miste vælgere?” (Anders C.), “… du tændte gnisten sammen med dine traktorbøller” (Per R.) og “Jeres parti og jeres udtalelser er medskyldige i det skete” (Bette P.).

Jeg fulgte live-feedet fra Men In Black Denmark i en lille time, og forstår ikke helt hvorfor setuppet skal associeres med højrefløjen. Det virker lidt som en automatreaktion fra centrum/venstre, når de sortklædte en sjælden gang ikke entydigt er venstreradikale. Eneste tale jeg hørte kom fra en udlænding, der tordnede mod ‘multinationale selskaber’, og selvom der ganske givet var et hooligan-segment tilstede, så kom en stor del fra den multikulturelle Vestegn. En broget skare, som næppe er mere højreorienteret end venstreorienteret, hvis man gik dem på klingen. ‘De gule veste’-debatten om igen: For venstreorienteret, og for konspiratorisk.

Udlænding, Men In Black: Tak fordi i er kommet endnu engang… Jeg har tre venner der ikke turde komme, fordi de ikke har dansk pas. Sidste gang turde de heller ikke komme. I det her land har man ret til at samles og sige sin mening, selvom den er anderledes end den officielle dagsorden. … Vi er samlet her i dag fordi vi har fået nok. Vi har fået nok af at få planer der kun er tre-fire uger, vi har fået nok af hastelove der fratager os vores rettigheder, som bliver vedtaget sådan her. Vi er træt af, at der er en dagsorden som er større end os, som de ikke fortæller os. Vi er trætte af, at multinationale selskaber bestemmer om det er den ene krise eller den anden – finanskrisen, hvor bankerne tager vores penge eller rettigheder, eller den her gang hvor de mediegiganterne og medicinalfirmaerne tager vores rettigheder. Vi er samlet for at sige, at vi har fået nok. Vi har fået nok af, at blive styret med frygt. At blive styret med stemmetal, og ikke at blive fucking inddraget. Vi har fået nok af, at vi er i gang med at omstrukturere hele vores økonomi, og det eneste vi får at vide, er at vi skal blive indenfor og holde vores kæft. Vi er kommet her for at vise, at vi ikke vil holde vores kæft.

(Fotos: Men In Black Denmark, 23. januar 2021)

Der er anholdt to mænd for truslerne (dukken), men jeg forstår ikke helt ramaskriget. Når det rammer Pia Kjærsgaard (Tønder, 2007), Donald Trump (Rønde, 2017) eller Lars Løkke Rasmussen (Ninna Hedeager Olsens, Udateret). Her var der ikke tale om to tilfældige mænd, men ‘antiracistiske aktivister’, en DR-vært i den bedste sendetid og en fremtrædende politiker for Enhedslisten i København.

(Trump afbrændes på DR1, 2017 – Løkke Rasmussen afbrændes af Enhedslisten-politiker, udat.)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116470/trackback

37 Comments »

 1. Lighed for loven? Nogen er mere lige for loven end andre!
  I øvrigt tror jeg ikke araberen kommer fra Nye Borgerlige!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. januar 2021 @ 17:32

 2. Ninna Hedeager indrømmer endda serieforbrydelse…

  “Så længe jeg kan huske…
  Inkluderer en heks der er Lars Løkke eller Pia Kjærsgaard”

  https://www.facebook.com/claus.d.nielsen.33/posts/10225040504539321?hc_location=ufi

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. januar 2021 @ 17:39

 3. Billedet med tekst:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10225042952640522&set=pcb.10225040504539321&type=3&theater

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. januar 2021 @ 17:41

 4. Jeg var ved at dø af grin, da jeg hørte migranten stille sig op og beklage sig over, at bankerne havde taget alle hans penge. Er Danske Bank og Nordea virkelig nået dertil, hvor de kidnapper stenrige irakere, afghanere og syrere til Danmark mod deres vilje, bare for at plukke dem fjer for fjer? Tilsyneladende, hvis man skal tro kontanthjælpshæren “Men in black”. Det er mig en gåde, at man stadig kan få betalt sin husleje af kommunen, når man sidder varetægtsfængslet. Hvis man indfører frakendelse af retten til sociale ydelser ved dom efter straffeloven, vil disse “protester” lukke og slukke øjeblikkeligt, når den passivt forsørgede borgerlønshashtåge kommer på spil.

  Kommentar by Skatteyderen — 24. januar 2021 @ 17:47

 5. Alt der ser grimt og ikke rart ud skal selvfølgelig i MSM og blandt -Anstændige- journalister associeres med Højrefløjen …pr …automatik uden hjerne….De vil jo gerne gøre karriere og beholde Deres job….:-)

  Kommentar by Michael Unna — 24. januar 2021 @ 17:53

 6. Lidt OT:

  DR-nyheder har for nylig ansat en yndig yngre kvindelig neger ved navn Nola Grace Gaardmann som studievært.
  En hurtig søgning viser, at den små Nola såmænd er gift med debatredaktør Magnus Barsøe fra menighedsbladet Politiken.
  Ligeledes er det velkendt, at den mangeårige “journalist” på TV-avisen Oliver Routhe Skov er gift med den lille snerpede kommunist Pernille Skipper.

  Hvem sagde politisk indavl?

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 18:00

 7. Stine Tosse var omgående ude på Twitter, og “kræve”, at Pernille Vermund skulle tage afstand.
  Og straks var den debile David Trash på pletten, og påstod, at han har modtaget utallige dødstrusler fra Pernille Vermunds tilhængere.

  Ufatteligt at disse to forkvaklede personager konstant kan bruges som “eksperter” overalt i dansk MSM…

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 18:08

 8. Højrefløjen ? Så var de hængt ud af Redox med billede, navn og adresse for længe siden. Simon Bünger har jo været der.

  Kommentar by wilty — 24. januar 2021 @ 18:10

 9. Øhh, hvem fanden er Mette Frederiksen???

  Kommentar by Kimski — 24. januar 2021 @ 18:30

 10. Lidt mere OT:

  Hvis man trænger til et billigt grin her i Corona-mørket, så skal man læse Søren Pinds tråd på Twitter fra den 22. januar.
  Her er de to skabsradikale tosser Søren Pind og Anders Samuelsen i bitter infight, og sviner hinanden til på det groveste.

  Kæft det sjovt!

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 18:32

 11. “Men In Black” råber: “Frihed for Danmark. Vi har fået nok”.

  Men hvad betyder det? Hvordan definerer de “frihed”? Hvad har de fået nok af?

  Et bedre slogan ville være: “Danmark tilhører Danskerne. Vi har fået nok af de fremmede”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. januar 2021 @ 18:51

 12. For et par år siden udgav den venstreradikale “rapper” Nikoline musikvideoen “Flertallet er dumme”, hvor hun skyder til måls efter fotos af navngivne borgerlige politikere.

  Ingen løftede et øjenbryn…

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 19:11

 13. Well, på det klip jeg så, sang de Bella Ciao – en klassisk kommunmistisk slagsang.

  Kommentar by Felix Krull — 24. januar 2021 @ 19:22

 14. Kommentar by Peter Nielsen — 24. januar 2021 @ 18:51

  Vent til folk opdager at Jonni Hansen fra DNSB havde et citat i sit hjem med “Frihed for Danmark. Vi har fået nok”

  Kommentar by KineserSnot — 24. januar 2021 @ 19:34

 15. På Twitter optræder en muhammedansk “rapper” Ali Sufi som en slags talsperson for MIB.
  Ali Sufi har tilsyneladende også “studeret” på kommunistfabrikken RUC.

  Ali er næppe en typisk NB-vælger…

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 19:35

 16. Enig Kim, de er ikke højreorienterede, og ikke venstreorienterede, er sådan nogle typer fra vestegnen, og også en masse muslimer der var med. Er fristende at gå med dem fordi det ser fedt ud, og fordi de er mod Mette, men vil anbefale alle på den nationale højrefløj at ignorere dem, er ikke værd at bruge tid på.

  Kommentar by Kristoffer — 24. januar 2021 @ 21:42

 17. de er ikke højreorienterede, og ikke venstreorientered

  Ikke venstreorienterede? Hvis det grynter som et kommunistsvin og hyler som et kommunistsvin, er det nok et kommunistsvin. De har ikke engang FORSØGT at klæde sig ud som normale mennesker, man kan se deres politiske overbevisning fra 500 kilometers afstand.

  Kommentar by Felix Krull — 24. januar 2021 @ 22:55

 18. Læg i øvrigt mærke til at ingen i MSM har kaldt dem “højreradikale”, det i sig selv burde være bevis nok – de ved nemlig godt, hvem disse friske unge mennesker er: det er deres egne stormtropper, der synes at det er på tide at småborgerlige fortidslevn som Mette Mundble bør vige pladsen for nye, progressive kræfter.

  De har set hvilken vej vinden blæser i USA og håber at fange den samme, venstreradikale bør i sejlet. Heldigvis ved Københavns politi hvordan man håndterer Antifa.

  Kommentar by Felix Krull — 24. januar 2021 @ 22:59

 19. Felix Krull — 24. januar 2021 @ 22:55:

  Jeg hælder også til at de nok ikke er “højre-orienterede”. De klæder sig som autonome/”anti-fa” og jeg har ikke rigtig hørt dem sige noget, man kunne betegne som “højre-orienteret”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. januar 2021 @ 23:18

 20. Peter Nielsen @ 23:18

  Yes. Hverken højreradikale eller normale mennesker brænder folk in effegie. Men børn og barnlige sjæle elsker at lege med dukker og syge børn har det med at sætte ild til deres legetøj.

  Kommentar by Felix Krull — 24. januar 2021 @ 23:27

 21. Der er intet originalt i det de gør. De efterligner bare nogle tyskere og hollændere.
  Der er intet politisk i den nuværende nedlukning, en borgerlig regering havde gjort det samme! Virus er ikke politisk og enhver begavet person bør tage vaccinen!
  Afbrænding af en dukke af Mette Frederiksen er udansk og ubegavet, fuldstændigt som det var udansk og ubegavet af Enhedsliste politikeren at afbrænde dukken af Løkke!
  TV2.dk har historien, godt nok gemt langt nede! Og dengang var der ingen der talte om 16 års fængsel! Men det var naturligvis også Enhedslisten! Så loven er mere lige for nogen end for andre!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. januar 2021 @ 23:30

 22. BESYNDERLIGT. Når dukker forestillende Pia K, Trump, Lars Q og diverse hekse udsættes for symbolske bål, er det helt OK. Og ingen af dem har jo taget mindste skade af legen med tændstikker og dukker. Nu er det så en Mette F dukke som har været udsat for en lille brand, og så er det pludselig ganske forskrækkeligt, en slags majestætsfornærmelse, et angreb på vores hellige, ophøjede og perfekt fungerende demokrati, og vel også en uhørt krænkelse af nationen, rigets sikkerhed og Europas fremtid.

  Og hvis rigtigt forstået, går S, SF, R, DF, LA, V, K og Alternativet nu efter en mindstestraf på 16 år til den lille pige eller dreng med svovlstikkerne. Men ville 32 eller 64 år ikke være mere passende?

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 23:46

 23. ENHVER BEGAVET person bør tage vaccinen. Det kan godt være rigtigt. Men der er nyt fremme om både vaccinerne og hydroxyklorokin-medicinen og andre mediciner, som bevirker at det hele ikke er nær så enkelt som det så ud for få uger siden.

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 23:51

 24. Nogen har brugt deres ytringsfrihed til at kritisere vores allesammens bedste venner, de kære og ejegode politikere på Chrborg. Et bedre eller værre eksempel på MISBRUG AF YTRINGSFRIHEDEN kan man vel ikke forestille sig?

  Det må være på tide at afskaffe denne borgerret til fri tale. Uden den vil vores politikere trives bedre, og demokratiet vil få en stor opblomstring og blive endnu mere perfekt

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 00:07

 25. Hvad med anarkokapitalister? Er det ikke lige en demo for dem..? Diverse tosser finde sammen via nettet..

  Kommentar by anno — 25. januar 2021 @ 00:38

 26. @Kim Møller: Ét ord..’Gynocentrism’…Demonteringen af de vestlige civilisationer kan ikke lade sig gøre uden.

  Kommentar by Kimski — 25. januar 2021 @ 01:20

 27. Venstreekstreme Erik Storrud sætter Pernille Skipper på plads(!):

  “Slaaap af. Vi gjorde det en 5-10 gange om året i 90’erne og start 00’erne. Det er dum og umoden kommunikation. Det er ikke “det mest grænseoverskridende, du har set herhjemme”.”

  Pernille Skipper:

  “Jeg ved ikke hvem “vi” er her. Men jeg har fandme aldrig brændt en dukke der forestillede en politisk modstander. Og du styrer ikke hvad jeg mener om begivenheder. Hold dig på din egen banehalvdel, gider du.”

  Erik Storrud:

  “Det er jo ikke din banehalvdel hvad demonstranter der ikke demonstrerer imod dig foretager sig. Hvis du kan blive forarget over en dukke der futtes af kan jeg også påminde dig om at den slags var normalt en gang…”

  Gustav Klausen:

  “Du ved ikke hvem “vi” er?? Det var da dit parti der brændte Lars Løkke ned?”

  https://twitter.com/Happysmoker__/status/1353306590703726593

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. januar 2021 @ 01:26

 28. Det er vel helt normalt i diktaturstater, at hån mod den højt ærede og elskede leder straffes hårdt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 25. januar 2021 @ 06:48

 29. Og det er grunden til vi andre skal spritte af og rende med mundbind!
  Korona demo, min dillermand!
  Demo i København, ålborg og vist i nyhederne i mange byer i europa.
  Der korona covid lÜge. De mange indlæggelser og dødsfald er påfund.
  Interwiev af tysk demonstrant af dansk tv.
  Jo vi forbliver i koranvirus tilstand pga folks dumheder!

  Kommentar by Islamarebad — 25. januar 2021 @ 08:01

 30. # 22 Jørgen Nielsen. Der er mange gamle, sure mænd og unge rebeller fra den venstreorienterede del af aktionsmiljøet, der må se på nu, at der ikke længere er brug for deres aktionsformer. Eller rettere det er tid til det renskurede femikommunistiske sundhedsparadis. Pernille udskammer på god nygammelkommunistisk vis, at der er tale om at være asocial, hvis man ikke tager vaccinen. Hendes afstandtagen er helt klart et brud med baglandet.

  Spændende tider vi lever i.

  Modstanden mod regimet, som bl.a. Pernille Skipper så stærkt understøtter, kommer mange steder fra. Men er først og fremmest båret af ønsket om at tage ansvar og bestemme over eget liv, respektere den private ejendomsret, bestemme over sin egen krop og leve et liv, hvor man ikke skal anskues som potentielt syg. Derfor vil mange venstreorienterede pt. være i chok. De vil se muligheder, men de har aldrig helt troet, at de fik magten, og se hvad den virkelig kunne bruges til i et totalitært, frygtstyriet regime.

  Kommentar by Uno — 25. januar 2021 @ 08:35

 31. Ude i europa demonstreres der mod udgangs forbud, bæring af beskyttelse, mundbind.
  Udgangs forbud?! Jamen er vi i krig ligefrem? Hvem er fjenden? En alien mutant kaldet covid 19. Smitter først efter kl 22. Sæt men in black ind.
  Eller er det for at europas befolkning ikke må møde den virkelige fjende, muslimen?!
  Blive hjemme, Hold jer inde!
  Forstår egentlig godt men in black.

  Kommentar by P — 25. januar 2021 @ 08:43

 32. Alting er i opbrud i disse år. Samfundet er blevet for kompliceret til at al politik kan kategoriseres som enten venstreorienteret eller højreorienteret. Skal fornuftige folk ikke blot blive enige om at “Men in Black” er nogle tosser, som man ikke kan tillægge ret stor betydning. De udgøres sikkert af et sammenrend af antifascister, hooligans, vaccinationsnægtere og konspirationsteoretikere. Den største del af dem er sandsynligvis unge muslimer, der traditionelt hader og modarbejder myndighederne. De tror jo at de er usårlige fordi de beskyttes af Allah.

  Kommentar by JC — 25. januar 2021 @ 12:09

 33. HVIS DE NU FÆNGSLEDE TILBYDER at brænde en dukke af, hvor der er et skilt med teksten: Dette er IKKE en Mette Fupsen dukke, kan de så ikke få straf-rabat? Eller endnu bedre, hvis de lover at for fremtiden vil de puste en masse balloner op, balloner med Trumps portræt, store balloner som de derefter vil prikke hul på med en synål, så det siger PLOP, kan de så ikke få straf-udsættelse og blive helt frikendt med tilbagevirkende kraft?

  Eller er det en UTILGIVELIG forbrydelse at de indirekte har kritiseret Mette med deres dukke?

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 12:27

 34. PS: Klaus Ewald har nu to steder på nettet en glimrende klumme om den uhyggelige situation i USA mv.

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 12:37

 35. Det er vel helt normalt i diktaturstater, at hån mod den højt ærede og elskede leder straffes hårdt.

  Lider af danskhed — 25. januar 2021 @ 06:48

  Gælder også i multietniske samfund i Vesten.

  https://rairfoundation.com/bosnia-riots-break-out-in-blazuju-migrant-camp-after-prophet-muhammad-is-insulted-videos/

  BOSNIA: RIOTS BREAK OUT IN BLAŽUJU MIGRANT CAMP AFTER ‘PROPHET MUHAMMAD IS INSULTED’ (VIDEOS)

  Kommentar by tavsen — 25. januar 2021 @ 13:14

 36. https://www.bt.dk/samfund/dukker-af-mette-frederiksen-og-lars-loekke-blev-braendt-politiet-agerer-vidt

  Kommentar by Islamarebad — 25. januar 2021 @ 14:41

 37. Dobbelte standarter ….som vanligt.

  Pernille Skipper bliver nævnt i kommentarer flere gange.
  Om føje år er hun at finde i de socialdemokratiske rækker, hvor hun danser tango i Louboutin, med Rosenkranz-Theil og de andre frafaldne hardcore kommunist-socialister, som alle er landet i A.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 25. januar 2021 @ 20:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper