26. januar 2021

Fadel Juanmiry, voldsdømt radikal, integrationskonsulent: Udlændingestramniger skader integrationen

Tilbage i 2012 harcelerede iranske Fadel Juanmiry i flere medier over, at han ikke kunne få statsborgerskab. Derfor gik han ind i politik, og blev kandidat til Borgerrepræsentationen for De Radikale i København. I 2015 fik han statsborgerskab, og det reddede ham, da han den 30. september sidste år ved Retten på Frederiksberg fik en dom for vold efter straffelovens § 244. Han havde ifølge anklageskriftet blandt andet ‘grebet fat om halsen’ på en person foran sin Frederiksberg-lejlighed, og blev idømt 30 dages betinget fængsel, samt en bøde på 4500 kroner. Han udeblev fra retssagen. Fadel er uddannet på RUC, og arbejder i dag som integrationskonsulent i Solrød Kommune.

(Collage: Fadel Juanmiry, tidl. kandidat til Borgerrepræsentationen for De Radikale)

“Hvornår er man dansk nok til at få statsborgerskab? Selv om jeg i løbet af seks år har gennemført en gymnasial uddannelse og har studeret to år på universitetet, er jeg ifølge loven stadig ikke ‘integrationsparat’. De urimelige og i mine øjne meningsløse stramninger af udlændingereglerne, som har gjort mere skade end gavn for integrationen, har gjort, at jeg ikke har fået statsborgerskab. … Desværre var det kun en illusion, fordi uretfærdighed og urimelighed ikke kun var fænomener i Irak og i Jordan, men uden omsvøb også i Danmark. Derfor valgte jeg allerede i 2008, efter at jeg havde boet i Danmark i 2 år, at gå ind i politik…” (Fadel Juanmiry, Politiken, 21. august 2012)

“Det er min fornemmelse, at mediernes sprog og deres valg af stof om indvandrere er ofte kritisk og fremmedfjendsk. Det sætter kun fokus på kriminalitet blandt unge nydanskere og deres mangel af lyst og vilje til at deltage aktivt på arbejdsmarkedet, på uddannelsessystemet og i de politiske og frivillige foreninger rundt omkring landet. Det er min konstatering, at det også omtaler indvandrere og indvandring som et problem for danskernes tryghed og sikkerhed og ikke mindst for landets fremtid.” (Fadel Juanmiry, RUC, Pressen og indvandrerdebatten, 2012)

“Antiindvandringspartiet Dansk Folkeparti bidrager yderligere til had, umenneskelighed og grusomhed. Denne gang med forsøget på at udsende en kampagnevideo med et frygteligt budskab om, at vi knuser din drøm, hvis du vælger at søge asyl i Danmark. Et menneskesyn, som ikke alene er i direkte modstrid med de danske kristne synspunkter og værdier, men også i høj grad bidrager til fremmedhad, umenneskelighed og racisme i vort lille Danmark.” (Fadel Juanmiry, Politiken, 19. juli 2015)

Oploadet Kl. 02:14 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116495/trackback

32 Comments »

 1. Skønt med endnu en voldsdømt integrationskonsulent. Skræmmende at man kan komme som kvoteflygtning i 2006 og få dansk indfødsret i 2015, endda på et lovforslag fremsat af “racisten” Inger Støjberg.

  Kommentar by Skatteyderen — 26. januar 2021 @ 02:26

 2. De skal ikke integreres de skal hjem
  de skal ikke integreres de skal hjem
  De har været her alt for længe og brugt løs af vores penge
  De skal ikke integreres de skal hjem

  De skal ikke integreres de skal hjem
  de skal ikke integreres de skal hjem
  Vi har ingen tomme senge vi har ikke flere penge
  De skal ikke intefreres de skal hjem

  Se skal ikke integreres de skal hjem
  de skal ikke integreres de skal hjem
  Der er danske piger og drenge der har brug for vores penge
  De skal ikke integreres de skal hjem

  De skal ikke integreres de skel hjem
  de skal ikke integreres de skal hjem
  frø af ugræs over hegnet koster mere end beregnet
  De skal ikke integreres de skal hjem

  Kommentar by Nielsen — 26. januar 2021 @ 06:38

 3. Ja selvfølgelig endnu en Radikal Integratioskonsulent. Hvem fanden gider at tage – Integrationssnak idiotiet- alvorligt? I den snak fumler man rundt i noget man ikke har en disse begreb om, og som man ikke vil se i øjnene (man vil ikke se Islam i øjnene og handle konsekvent, men gerne fortsætte snakke idiotiet.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2021 @ 07:29

 4. En lille fascist. Som selvfølgelig får taletid og heltestatus i danske medier. Køber aldrig nogensinde mere en Politiken, Berlingske, JP eller noget andet dansk lorteblad.

  Kommentar by Realisten — 26. januar 2021 @ 08:16

 5. Integration har altid været et politisk illusions nummer. Danskerne ønsker ikke at blive integreret med islam.

  Kommentar by Amad — 26. januar 2021 @ 08:31

 6. “…kun fokus på kriminalitet blandt unge nydanskere og deres mangel af lyst og vilje…”.
  1) Nydanskere findes ikke blandt muslimer, kun femte kolonner.
  2) Når op mod halvdelen af alle indsatte og dømte er muslimer, er muslimers opførsel ret interessant i forhold til Danmarks overlevelse.
  3) Først når muslimer aktivt hjælper politi, myndigheder og samfundet med at nedkæmpe islamister og jihadister kan de blive danske. Lige nu hjælper muslimerne kun deres etniske slæng med modstand og had mod dansk kultur. Det kan man jo observere.
  4) Forbyd politisk islam i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. januar 2021 @ 08:43

 7. Forbyd Islam, men pga. uduelige politikere og befolkning har vi og resten af Vesten tabt vor civilisation. Ja sådan døde Danmark, som Lars Hedegaard skriver i sin seneste bog. Den er værd at læse.

  Kommentar by IES — 26. januar 2021 @ 08:56

 8. “Forskning: Tilstedeværelsen af danskere skader integration i Danmark” kommer sikkert som en overskrift i Politiken eller Information om nogle år.

  Kommentar by CCC — 26. januar 2021 @ 09:06

 9. At 8:

  Det er allerede en studieretning på KU, HUM.

  Kommentar by Bastardo — 26. januar 2021 @ 09:10

 10. Dansk er kun den, der er en del af dansk kultur, og støtter dansk kultur.
  Alle andre er fremmede og har intet her at gøre.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2021 @ 09:18

 11. Så længe man er nødt til at spørge, hvornår man er dansk nok, er man ikke dansk nok.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. januar 2021 @ 09:43

 12. Klynk klynk det er saa synd for mig

  Kommentar by jurgen jepsen — 26. januar 2021 @ 10:10

 13. Fadel Juanmiry – du bliver aldrig dansk

  Kommentar by Bjarne Jensen — 26. januar 2021 @ 10:32

 14. Så længe man er nødt til at spørge, hvornår man er dansk nok, er man ikke dansk nok. – – –

  Kommentar by Morten – – – — 26. januar 2021 @ 09:43

  Ja, det er så tåbeligt et spørgsmål. Hvis man stiller det, viser det bare, mennesket befinder sig det forkerte sted i verden. Anstændige mennesker opholder sig der, hvor hjertet føler sig hjemme. IKKE, hvor tegnebogen har det bedst.

  Kommentar by tavsen — 26. januar 2021 @ 10:53

 15. STØRSTEDELEN AF DANSKERNE ER NU SÅ HJERNEVASKEDE OG HISTORIELØSE, at de er klar til frivilligt at kaste sig under den totalitære damptromle som globalisterne, kommunisterne, feministerne, godhedsindustrien og feltmadrasserne har fabrikeret.

  De hvide mænd og kvinder i Europa og USA er blevet så ensrettede, feminiserede og fordummede, af skolernes og massemediernes propaganda, at de næsten alle er som får der villigt lader sig genne afsted til klipning eller slagtning. Se hvordan det går for sig på begge sider af Atlanterhavet.

  Aktivisterne, barbarerne, ballademagerne og de kyniske vinder. De kultiverede, høflige, venlige, naive og passive taber. Er det ikke sådan det er?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 11:40

 16. Tusindvis af “integrations-konsulenter” er blevet udnævnt og lønnet af indvandringsindustrien og dens håndlangere. De får vel 30.000 kr. om måneden i løn? Eet eksempel af mange på at den anti-danske borg hellere skaffer job og penge til indvandrere end til danskere. Får de job i udlændingestyrelsen får de vel 40-45.000 kr. i månedsløn.

  – – –
  – – –

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 11:49

 17. De sætter kun fokus på kriminalitet. LOL

  Vi har haft 30 år med den ene præmierperker efter den anden på TV.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:37

 18. OT: Hemmeligheden bag korona-virussen afsløret. Chokerende artikel af Hans Rustad. Kan læses hos hodja og document. Alle bør læse den. Den er også med til at forklare hvorfor Europa og USA er ved at ødelægge sig selv.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 12:56

 19. Kan den storkriminelle muhammedaner ikke overtage Jens Rohdes plads i Folketinget?

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2021 @ 14:14

 20. Det er nok tvivlsomt, om denne iraner selv har skrevet blot noget af ovenstående. Sandsynligheden taler for, at han er ude af stand til at skrive blot en meningsfyldt sætning på korrekt dansk.

  Men pyt. Der står jo altid nogen klar i kulissen til at hjælpe.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. januar 2021 @ 14:19

 21. Med milliarderstatning for den store nedslagtning af et helt erhverv, fylder denne ikke meget. Men fortæller om de mange selvskabte importerede problemer grundet total uvidenhed om islam. Men at etablere fire nye udslusningsboliger til personer forfulgt af familien kan vel også kaldes en berigelse for det danske samfund.

  https://uim.dk/nyheder/ny-politisk-aftale-om-social-kontrol-sikrer-penge-til-blandt-andet-flere-exit-boliger
  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.”

  Kommentar by tavsen — 26. januar 2021 @ 14:57

 22. “Hvornår er man dansk, spørger dette håbløse element.
  Svaret: Aldrig.
  DF spreder had og fremmedfrygt, påstår kolbøtten.
  Nej. Det er slet ikke nødvendigt, for det klarer de ikke inviterede selv på fornemste vis.

  Kommentar by B. Christiansen — 26. januar 2021 @ 16:44

 23. Skatteyderne skal nu til at betale erstatninger til mink-branchen, og det er vel ok efter omstændighederne, men egentlig burde politikerne nok gå ned til halv løn indtil erstatningen var betalt. Det var måske mere rimeligt?

  Og hvad med de tusinder af ansatte lønmodtagere der har mistet deres job? De får vist ikke fem øre i erstatning?

  OT: En video med TUCKER CARLSSON forklarer nu hvorfor USA med stormskridt eller lyntogsfart er på vej ind i diktaturet.

  Og så lige en bemærkning om Venstre: Hvorfor har partiet valgt en tidligere radikal/ en skabsradikal til formand? Jacob er jo slet ikke borgerlig. Ligesom Tullesen er han en melon: grøn udvendig og tomatrød indvendig.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 17:19

 24. Nielsen — 26. januar 2021 @ 06:38:

  Jeg supplerer lige:
  De skal ikke integreres, de skal hjem
  de skal ikke integreres , de skal hjem
  for de vil os kun det onde, læs KOranens onde tunge
  de skal ikke integreres, de skal hjem!

  De skal ikke integreres, de skal hjem
  de skal ikke integreres, de skal hjem
  de har snydt sig ind i landet og de er besat af Fanden
  de skal ikke integreres, de skal hjem!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. januar 2021 @ 18:12

 25. islam gør hvad islam er.

  Det besynderlige er at dem i staten/kommunen der udpeger den ene voldspsykopat efter den anden til rollemodel, får lov til at sidde på sin pind uden nogen griber ind og sparker vedkommende af helvede til.

  Hvem har ansvaret?

  Kommentar by Santor — 26. januar 2021 @ 18:56

 26. Den eneste kultur, som islam kan ‘berige’ os med, er voldskulturen.
  Af islam kan vi lære had mod anderledes tænkende.
  Islam belærer vi danskere om, at om vi er utilfredse med nogen “anden gruppe” end vor egen, er vi berettiget til at forfølge den “anden gruppe” med vold og terror – indtil de er besejret/dræbt.
  Danskerne lærer også af islam, at undskylde voldelige overgreb mod anderledes tænkende, som handlinger til forsvar for danske værdier.
  Islam bruger ‘offerrollen’ som afsæt for grænseløs vold og had mod de, som gør dig til offer.
  Alle danskere har efterhånden observeret og erfaret af islam, at danskerne er voldsofre for invaderende morderiske migranter – nu skal vi bare gøre som migranterne gør – slå hårdt ned på de som vil skubbe os ud af vores rede for enhver pris. Vend ikke mere den anden kind til.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. januar 2021 @ 19:23

 27. Er han dømt for kriminalitet er det bare ud med ham! Det er desuden himmelråbende naivt at ansætte en indvandre som integrationskonsulent, og da i særdeleshed en voldsdømt en af slagsen!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. januar 2021 @ 00:04

 28. > M.S.C. 18:12
  Kunne du ikke lige have gjort dig den ulejlighed at tænke lidt over om din digtning er ørevenlig???
  dit 1.vers har gentagelse af adjektiv
  dit 2 vers gør et dårligt forsøg på rim af n- og t- ord. Det virker sjældent,og lyder ret forkert

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2021 @ 05:26

 29. Med andre ord M. S. Carstens: Hvorfor reparere på noget,som virker?

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2021 @ 05:32

 30. Svaret på spørgsmålet:
  “Hvornår er man dansk nok?” er “Der findes ikke noget der er dansk nok”.

  Kommentar by Danskeren — 27. januar 2021 @ 16:51

 31. Nielsen — 27. januar 2021 @ 05:32:

  Det var bare et supplement til de kendte vers og enhver er velkommen til både at rette fejl og benytte det som det står eller lade det falde ;-)

  Skulle nogen møde Antifa i aktion på gaden med parolen “ingen fasister i vore gader”, håber jeg andre vil give svar til bage, med “ingen m´Slimer i vore gader”

  – og nej; jeg stemmer ikke på Paludans parti, men alligevel kan jeg/man vel godt ønske lidt nyt på repatoriet (kunne ikke finde den korrekte stavning på min stavekontrol) og bidrage med hvad man kan?
  Jeg har i øvrigt selv været med og støttet op om temaet og SK under en SK-demonstration i Skive.
  Jeg skal gerne finde mine iSlam-kritiske skilte frem igen og gengive mit bidrag til aktionen, hvis det ønskes? :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. januar 2021 @ 21:59

 32. Fadel Juanmiry har måske nok opnået såkaldt “statsborgerskab”, så han nu er “papir-dansker”. Men han bliver naturligvis aldrig dansker.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 00:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper