27. januar 2021

Om dobbelte standarder: “… threats of violence for the favorite leftist cause are always acceptable.”

Heine Jørgensen, den såkaldte ‘tech redaktør’ hos Ekstra Bladet hævdede forleden, at ‘Trump i årevis er blevet båret frem af velvillige algoritmer’, og at denne ’særbehandling’, har tvunget det amerikanske demokrati i knæ. Man behøver ikke at være konservativ for at forstår, hvor langt det er fra skiven, men det er tilsyneladende det officielle narrativ blandt tech-nørder. Ytringsfrihed for alle, blot ikke for folk som Alex Jones, Paludan og Trump.

Fordrejningen af Trumps 6. januar-tale var intet mindre end en magtdemonstration, og den efterfølgende censur var ikke baseret på noget konkret. Trump havde politisk set været ‘træls gennem længere tid’. Skøn klumme af Jeffrey Lord hos The American Spectator – I Stand With Trump.

“Much has been made of the president’s speech on January 6. The frequent allegation is that it was ‘reckless’ and that it ‘incited’ the rioters who assaulted the Capitol. Since I was not only present at that speech on the Ellipse behind the White House, but was given a literal front-row seat mere feet from the president’s bullet-proof, glass-encased podium, I must disagree.

There was nothing in the least reckless that was said. The president believes this election was stolen. I emphatically agree. He went through chapter and verse of why he believes this, thoroughly documenting his belief. Then he said this:

‘I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully and patriotically make your voices heard.’

That is decidedly not a call to riot. In fact, before the president had even shown up I was informed by someone with no White House connections that many in the crowd were going to march up Pennsylvania Avenue to protest at the Capitol. Doubtless word of this reached the president, which is why he said, ‘I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building.’

… quite clearly 99.9 percent of the crowd of thousands was peaceful. My own videos of the White House rally are filled with rock music and a crowd dancing to music — a crowd of families, men, women and children, all races and a gay group as well.

In 2020, Democrats repeatedly egged on violence in one city after another. Only this week California Congresswoman Maxine Waters has vowed to ‘take Trump out.’ Then there was Waters’ call to physically confront members of the Trump administration, saying this:

‘If you see anybody from that cabinet in a restaurant, in a department store, at a gasoline station, you get out and you create a crowd, and you push back on them, and you tell them they’re not welcome anymore, anywhere.’

Will her colleagues hold her responsible? Will she be censured? Of course not. Because threats of violence for the favorite leftist cause are always acceptable.

Politically speaking Democrats should never have a moment’s peace in the next four years. Here’s a thought experiment: If Donald Trump raised bail money for some of the Capitol rioters, imagine the reaction.

In fact, Kamala Harris did just that. The text of her tweet is this: ‘If you’re able to, chip in now to the @MNFreedomFund to help post bail for those protesting on the ground in Minnesota.’ She notoriously appeared on Stephen Colbert’s show and said of the rioters violently trashing and burning a number of American cities:

That’s right. But they’re not gonna stop. They’re not gonna stop, and this is a movement, I’m telling you. They’re not gonna stop, and everyone beware, because they’re not gonna stop. They’re not gonna stop before Election Day in November, and they’re not gonna stop after Election Day. Everyone should take note of that, on both levels, that they’re not going to let up — and they should not. And we should not.

Now that would be incitement to violence. This is decidedly impeachment-worthy.”

Oploadet Kl. 01:23 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116513/trackback

18 Comments »

 1. Ja og Tommy Robinson er også er fabelagtigt eksembel….så det er bare om at give modvægt. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2021 @ 06:49

 2. Rigtig få kan gøre meget skidt for rigtig mange.
  Hertil hører at det i samfund hvor magten udgår fra få, få steder og få personer er lettere at få magtskifter igennem. Skoleeksempler fra historien er den russiske revolution og nazisternes magtovertagelse.
  Aktuelt er det det amerikanske valg.
  https://youtu.be/23uLLnhn_QMhttps://missliberty.com/voter-fraud-2020-the-complete-list/
  Angesichts dieser Beweise kann niemand behaupten, dass Präsident Trump in irgendeiner Weise falsch lag, als er in den Wochen nach der Wahl am 3. November hartnäckig die Frage des Wahlbetrugs und der Unregelmäßigkeiten aufwarf und seine Anhänger aufrief, FRIEDLICH zu protestieren.
  pi-news.net/2021/01/teil-3-des-navarro-reports-ja-praesident-trump-hat-gewonnen/

  Kommentar by Peter Buch — 27. januar 2021 @ 07:20

 3. Avisers indhold handler snart mest om at tude over arbejdet med at Lave avis, ikke at bringe nyheder eller reportager- det er selvfølgeligt også så besværligt, man skal både være der og skrive om det…

  Kommentar by Hul igennem? — 27. januar 2021 @ 07:29

 4. Vi må se om Trump laver sin egen nyhedsplatform, og Parler kommer i gang igen.

  Meget kan ske på kort tid, og Biden skal ikke vide sig for sikker

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2021 @ 07:45

 5. Synes du alting er træls nu, World Economic Forum vender verden på vrangen og gør livet til et helvede for hver eneste menneske.
  https://www.youtube.com/watch?v=Oq3v9Ds-9iU
  Lyt her og døm selv

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2021 @ 07:59

 6. Biden sidder på sin usurperede præsidentelle pind og fyrer “executive orders” afsted i bundter dagen lang. Han gør det fordi han, inden Alzheimer tager hans sidste celler, skal huske at chikanere den vitale Trump maksimalt.
  Kamelen står parat i kulissen til at påtage sig enhver byrde, den herskende klasse i USA smide på hendes pukler. Bidens død – hendes brød.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. januar 2021 @ 08:27

 7. eb.dk i dag :
  “De yngste i skole? ‘Det vil være uklogt’
  Enhedslisten mener ikke, at man bør lempe restriktionerne for de mindste skolebørn før på den anden side af vinterferien”

  Set fra min stol, er det uklogt at have Enhedslisten i Folketinget.
  Enhedslisten skaber en årgang børn og unge med ødelagt livskvalitet og manglende undervisning.

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2021 @ 08:54

 8. DET BEGYNDER at se meget sort ud for USA og hele verden. Det er meget dystre toner der anslås af de endnu frie amerikanske medier, men dem får man nok snart lukket munden på. Men endnu kan de sige deres mening, og den er at der er foregået et statskup og at amerikanernes demokrati er ved at blive afskaffet. De forudser at om få uger kan USA være et land hvor ytringsfriheden er væk, og et rødt og kafkask 1984-regime har overtaget magten overalt i byerne og på landet.

  En del republikanere og højesterets dommere glemte hvem de var, og derfor fik big-tech, BLM, afa og feministerne mv. fik ved fælles hjælp skubbet demokratiet, friheden og andre værdier ned i en dyb afgrund, hvorfra de måske aldrig kommer op igen.

  Læs bogen “1984” og se “Hemmeligheden om corona-virus afsløret”.

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 09:42

 9. # kl. 07.59: “Og gør livet til et helvede for hvert eneste menneske”.

  Ja, for den brede befolkning i Danmark og Sverige osv. er POLITIKERBYRDEN ved at være tung som et bjerg. Disse politikere snakker og snakker om at alting skal være klogt, godt, bæredygtigt, ambitiøst, fremadrettet, retfærdigt, økonomisk ansvarligt og fremtidssikret, men samtidig har de travlt med at pålægge borgerne nye afgifter og udgifter, nye dødssyge reformer, et utal af forringelser og en syndflod af totalitære krav, bestemmelser og påbud/forbud.

  Oveni smadrer man løs på familieværdierne og hjemmets fred, presser skilsmissetallet op i rekordhøjder, fylder landet med hundredtusindvis af arabere og afrikanere, importerer diverse konflikter, sygdomme og stribevis af EU- og FN-konventioner, kriminaliteten stiger og stiger, ligesom antallet af skandaler, vanvidsprojekter samt stressede, retsløse, ruinerede, fattige og boligsøgende/hjemløse danskere.

  Som kronen på værket giver de gamle partier milliarder til medierne, som kvitterer med løgnepropaganda, hetz mod mænd, hetz mod nationalkonservative, hetz mod alle som går ind for at Danmark ikke skal nedlægges.

  Er den anti-danske borg virkelig kronen på vores demokrati?

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 10:04

 10. Ja, i USA “kræver” Bidens uofficielle talerør CNN, at konservative medier såsom CNN, Newsmax m.fl. bliver lukket ned.
  Måske derfor at TV2 herhjemme efterhånden overgår DDR i at spamme de sagesløse seere med kulturmarxistisk propaganda 24/7/365…

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:00

 11. Frihedens Stemme kan i dag fortælle, at den islamofile Poul Madsen fra EB, tilbage i 2009 foreslog at brænde Pia Kjærsgaard på Sankt Hans-bålet.

  Men når man tænker på Pølle Madsens politiske baggrund i Danmarks Kommunistiske Ungdom, så kan det vel ikke undre nogen…

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:33

 12. https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12718500/dansk-politiker-skal-forhandle-digital-eulov-fra-vestager/

  Indskrænkningerne af ytringsfriheden skrider planmæssigt frem…
  I fremtiden vil al skrift og tale blive kriminaliseret, hvis den ikke stemmer overens med meningerne i magteliten i EU og i de enkelte lande!

  Mørket sænker sig støt og roligt…det er det man vil have…fred og ro og ingen kritiske skiverier og tale.

  Stumme trælbundne arbejdslavende folkeslag bliver fremtiden i EU og senere overalt!

  Kommentar by Black Watch — 27. januar 2021 @ 15:27

 13. # Black Watch har desværre nok ret. MØRKET ER VED AT SÆNKE SIG over Vesten og mange lande i Afrika og Asien mv. Verden er i det ondes vold. Og i tossernes, løgnernes, de vanvittiges og de korruptes vold.

  Medmindre der sker en slags mirakel, vil USA om kort tid være en totalitær diktaturstat, et land med ufrihed, statstyranni og total styring af borgerne. Det er hvad democrats ønsker. Det fremgår af hvordan Joe Biden skriver under på alt hvad “man” forelægger ham af rødbrune lovforslag. Alle “almindelige” borgere vil ende i total retsløshed overfor statsmagten, og nok også overfor diverse mafiaer og bander.

  Også USAs økonomi vil gå stærkt tilbage. Både den offentlige og den enkelte private borgers. Store dele af befolkningen vil ende i fattigdom.

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 17:34

 14. OT: OGSÅ I DANMARK er totalitær politik på vej til at undertrykke, sjofle og nedværdige borgerne i større og større omfang. Ja, undertrykkelsen har allerede varet i mange år på diverse områder. Det kunne man skrive en tyk bog om. For danskerne er på mange punkter gjort til retsløse 3. og 5. klasses borgere i deres eget land. Og administrationen af deres økonomi (skattetrykket), familieliv, personlige frihed, sikkerhed og sundhed, borgerrettigheder, demokrati og menneskerettigheder er ofte en farce, en total parodi, et ondt mareridt.

  Lige i disse dage er “BARNETS LOV” på vej. En lov hvor Mette F har været den drivende kraft. En lov der vil gøre landets børn, forældre og familier endnu mere retsløse, og som vil cementere at STATEN skal være børnenes far og mor i størst muligt omfang. I forvejen har staten kuppet danskernes børn i gigantisk omfang. Nu er målet at alle børn skal fjernes fra hjemmet, forældre, søskende og skolekammerater hvis der er mistanke om “mistrivsel”, et meget svævende og gummiagtigt begreb.

  Siden 1968 har det politiske system vist sin voksende foragt og utilfredshed med kernefamilien. Danmark er nu et af de mest familie- og børnefjendske lande i verden. I årtier har man ikke gidet tage børnene med på råd, og har groft og brutalt tilsidesat dem. “Barnets tarv” har været hykleri og falsk snak hele vejen igennem.

  Det er naivt at tro på at staten og “systemet” pludselig vil tage sig sammen og begynde at opføre sig ordentligt overfor familierne. Med den nye lov får staten endnu flere magtbeføjelser overfor børn og forældre.

  Familiepolitikken har været pilrådden i årtier. Skulle den virkelig blive bedre? Den bliver snarere endnu mere totalitær.

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 18:12

 15. Personligt tror jeg vi her i Danmark som lydig vasalstat for globalisterne stort set får lov at beholde de eksisterende ytringsmuligheder, fordi vi slet ikke udgør en trussel på samme måde som det amerikanske folk. Vi totalovervåges i forvejen på internettet af NSA, og magthaverne er nysgerrige efter data om hvor mange har gennemskuet den officielle mediepropaganda.

  Selv om en del danskere kan læse amerikansk og derfor sætte sig ind i både Plandemien og valgsnyd i USA, så gør de det næppe. Til dem som forstår tegninger bedre end ord har Ben Garrison skabt et godt netsted:

  https://grrrgraphics.com/cartoons

  Der er amerikanske ledsagetekster til tegningerne, f.eks. denne Goolag-oversat:

  Joe Biden er en karriereforbryder, der maskerer sig som politiker.

  Kommentar by perhag — 27. januar 2021 @ 18:29

 16. Det er fuldstændig forudsigeligt, forventeligt og naturligt, at man i en krig vurderer ven og fjende med forskellige standarder.

  I virkeligheden har globalisterne og deres medier kun een “standard” eller agenda og den er: Anti-Hvid, Anti-Heteroseksuel, Anti-Kristen, Anti-Vestlig, Anti-National, Anti-Kernefamilie etc.

  Stort set alt hvad de foretager sig passer ind i dette mønster.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2021 @ 23:52

 17. Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:00 skrev:

  “… konservative medier såsom CNN, Newsmax m.fl. bliver lukket ned.”

  Siden hvornår er “CNN” blevet et konservativt medie?

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2021 @ 23:55

 18. # Peter Nielsen

  Beklagelig skrivefejl – der skulle naturligvis have stået Fox News…

  Kommentar by Revisoren — 28. januar 2021 @ 08:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper