30. januar 2021

Anne Sophia Hermansen: “… fortællingen om en forældergeneration, som ikke vil være den voksne”

Man kan tale om samfundsudvikling og tidsånd, men i sidste ende er det forældrenes ansvar, at lære deres børn om livets barske realiteter. Ikke alle kan være professionelle indenfor e-sport, berømt instagrammer eller tv-realitystjerne. Langt de fleste skal være glade for at få en uddannelse, passe et helt almindeligt kedeligt job, og opfostre børn i en rødstensvilla i forstæderne. Endnu en god borgerlig klumme af Anne Sophia Hermansen – Fie Laursen er ikke det mest skræmmende i DRs dokumentar. Det er hendes forældre.

“Selv om dokumentarerne ‘Fie’ og ‘Fars pige’ udspiller sig i to forskellige miljøer og med forskellige mennesker, er fortællingen den samme: Det er fortællingen om en forældergeneration, som ikke vil være den voksne, og en generation af unge, som spejder forgæves efter fikspunkter og finder ét i egen navle.

… Leonard Sax, hvis samtidsanalyser på lange stræk minder om historikeren Henrik Jensens, ser en lige linje mellem forældregenerationens manglende evne til at tage sit ansvar på sig og den faktaresistens, der breder sig blandt mange unge. Forældre, lærere, politikere og andre, som tidligere blev betragtet som autoritetspersoner, er nu latterlige og til grin og i vejen for individets selvudfoldelse. Det er overvejende i middelklassen, at opløsningstendenserne er sat ind, men også på de mest elitære skoler, hvor børn og unge flirter med derangerede konspirationsmiljøer, fordi det er cool (haha). Omvendt betragtes forældrene som leverandører af tøj og penge og ikke som nogen, der fortjener respekt.

Og det gør Fie Laursens eller Alva Madsens forældre da heller ikke. De vil være BFF, best friends forever, med deres børn og tror fejlagtigt, at der er en modsætning mellem at være streng og kærlig. Det mest kærlige, de kan sige til deres stakkels børn, er ellers nej.

Nej til at blamere sig på sociale medier, nej til at rejse til Dubai, nej til at tjene penge på soft porn, nej til flere tåbelige plastikoperationer og nej til mere faktaresistens. Bliv lidt voksen i stedet for.”

(Fie Laursen efter hun blev overfaldet af muslimer, før hun konverterede til Islam)

Oploadet Kl. 18:12 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116627/trackback

9 Comments »

 1. Det værste muslimer ved er “ludere”. “Ludere” er kvinder, de begærer og derfor gerne vil se som løsagtige og ikke respektværdige, men som de alligevel ikke kan komme i seng med. Dem vil de smadre, fordi de minder dem om deres egne urene tanker, som de ikke kan få afløb for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. januar 2021 @ 18:47

 2. Tak for de fornuftige ord fra Kim og altså Anne Sophia. Der er virkelig mangel på voksne personer i dagens Danmark. Det er ikke i orden at småprostituere sig, det er heller ikke i orden at fylde sig med sjove stoffer, og det er slet ikke i orden at lade sine intetanende kolleger transportere kokain til et Folkemøde på Bornholm. Alligevel blev den pågældende journalist ansat på et nyt såkaldt journalistisk medie, ligesom en tidligere tugthuskandidat ved navn Qvortrup der købte sig til ulovlige oplysninger om kongehusets where-abouts også kom til ære og værdighed igen – dog ikke i mine øjne. Jeg afskyer virkelig disse mediefolk.

  Kommentar by ino — 30. januar 2021 @ 19:45

 3. Enig med 2)….Anna Sophia er en hovedløs høne i det spil.

  Kommentar by Michael Unna — 30. januar 2021 @ 21:09

 4. Her er denne sang særdeles relevant.
  To Muslimer på en strand.
  https://rumble.com/embed/v99vbo/?pub=4

  Kommentar by Charles — 30. januar 2021 @ 23:04

 5. Det 1. generation af curlingbørnene, som er blevet voksne.
  Typerne er snotdumme. De behersker de sociale medier til fuldkommenhed, men er ikke i stand at udfylde en selvangivelse. Middelmådige i folkeskolen. Middelmådige i gymnasiet, hvis de når så langt.Kan ikke bestride et arbejde i den produktive sektor. Mange af dem går efter universitets uddannelser som f.eks Antropologi eller andet uproduktivt fra den humanitære mødding.
  Resten sigter efter reality branchen, influencere, Youtubere, bloggere
  o.s.v.

  Kommentar by B. Christiansen — 30. januar 2021 @ 23:43

 6. “børn og unge flirter med derangerede konspirationsmiljøer”

  Hvad er det for “konspirationsmiljøer”, som der her refereres til?

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. januar 2021 @ 03:16

 7. Tak for den Charles 4) youtube: Islam not for me 2017. God søndag.

  Kommentar by Michael Unna — 31. januar 2021 @ 09:21

 8. VOLD VIRKER for mediernes udvalgte

  Kommentar by tavsen — 1. februar 2021 @ 10:09

 9. Fie Laursen når ikke at opleve sin 30 års fødselsdag.

  Hun er totalt selvdestruktiv…

  Kommentar by Revisoren — 4. februar 2021 @ 10:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper