5. februar 2021

Christian Death (1982): “Burning crosses on a nіgger’s lawn. … Dance in your white sheet glory”

‘Jeg troede, at når Marilyn Manson turde se så farlig ud, så var han det modsatte’, skriver kulturredaktør Katrine Hornstrup Yde i Information, og reflekterer lidt over, at hendes ungdomsidol er blevet centrum for grove MeToo-anklager. Mansons særlige stil er angiveligt inspireret af det amerikanske gothband ‘Christian Death’, hvis forsanger gjorde selvmord som 34-årig i 1998.

Hermed slap han for hysteriet, når bandets sang ‘Romeo’s distress’ (1982) en dag blev lyst i band. ‘Christian Death’-navnet krænker naturligvis ingen, men en sætning som ‘a nіgger’s lawn’ går slet slet ikke i dag. Nummeret kan høres på Youtube, men er nok lidt for mørkt til de fleste. Lidt ala samtidige The Cure, bare dårligere.

(Christian Death-forsanger Rozz Williams, 1982; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 03:09 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116780/trackback

26 Comments »

 1. OK. Et Band der lever af at provokere……men “Nigger Lawn”….det er sgu for meget provokation. Det tåler vores sarte nerver ikke :-) :-) :-) :-). (Man kunne jo føle sig provokeret) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 06:22

 2. En amerikansk countrysanger kom til at sige det ondskabsfulde n-ord. Han blev skrottet af sit pladeselskab

  Og en amerikansk republikansk kvindelig politiker
  kom til at Like det forkerte. Hun blev strippet for alle sine poster i senatet

  Det er imponerende sejre de udemokratiske kan fremvise.

  Search Federal Register Documents Since 1994 https://www.federalregister.gov/

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2021 @ 07:49

 3. The Cure var også dårlige, mildelst talt, nærmest fornærmende ringe. Musikballaden minder mig om sagen om en svensk “højreorienteret” der hørte Suicide Commando. Se, det er OK musik! https://www.youtube.com/watch?v=KVZO4fBjF0w

  Kommentar by DavidK — 5. februar 2021 @ 07:51

 4. Clawfinger havde også en sang der hed “Nigger” det er længe siden jeg har hørt den på MTV😂
  https://youtu.be/_ng1ovEr46c

  Kommentar by SMJ — 5. februar 2021 @ 09:19

 5. Som slutningen af filmen-The Commidtment- nævner (En film om et IRSK soulband udelukkende med etnisk Irske medlemmer- Ja undskyld. jeg er åbenbart smittet med Politisk korrekthed-dvs hvide, som spiller gammelt soulmusik fra 60 erne- som bl.a får besøg af selveste Wilson Picket (Hvem vil nogensinde glemme ham og soulmusikken)-Say it loud. Im black and proud (sagt af en af Irerne)-.En lille dreng står selvfølgelig og griner :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 09:41

 6. -> Davidk

  “The Cure var også dårlige, mildelst talt, nærmest fornærmende ringe.”

  Hvis jeg var venstreorienteret ville svaret lyde: ‘Du taler så grimt.’

  Kommentar by Kim Møller — 5. februar 2021 @ 10:31

 7. Ak, så er heksejagten gået ind. Alt de røde kan gøre racistisk, skal fjernes for evigt. Fra tidernes morgen, til det endelige rød-brune diktatur, med hyggelige hængninger i gaderne, Iran, 79.

  At man kan være så snotdum, som de røde, det er ufatteligt.

  Gang på gang må jeg skifte kanal, eller droppe en Youtube, med den lakoniske sætning…”pff…lidt for meget neger”.
  Ja, det var måske røvsyg musik, men det var fri musik. Fri for den mest ondskabsfulde racisme, mod hvide, mod højrefløj, mod fornuft og historie. Og de har godt nok vind i sejlene. The big rebound, efter Turump. Ofte bliver rebound’en, 4 gange så radikal, som den oprindelige situation, syntes at have været. Uakk. Måske coronaen, vil give så meget fokus, at de rødes eksplosive hysteri, bare er for latterligt. Men nok ikke. Måske tværtimod. I kriser flipper folk ud over ting de tror de kan håndtere, for at glemme alt det de ikke kan.

  Små mennesker er de.

  Og hvide mennesker? – det er bare flokke af folk, der drog nordpå, da alle drog ud af Rift valley, i Østafrika. Jo mere nordpå, de kom, jo mindre lys over 45 graders vinkel fra horisonten, fik de, så jo mindre D-vitamin producerede deres hud. Ergo blev de lysere og lysere, indtil deres hud kunne producere den livsnødvendige, hormonlignende, immunsystem-booster, D-vitaminet. Idag, bør alle spise D-vitamin i højdosis, mindst 70mg per dag, da bliver en corona infektion, dokumenteret, meget mildere, end uden. Neger som ikke neger.

  O.T. Der er en ret munter sideeffekt af, at børnene er i hjemmeundervisning. For det første har de mulighed for at lære langt mere end i de rødes tabergørende skoler. Og mest vigtigt: De hvide børn bliver fri for brutal gruppemobning, røverier af mobiltelefoner, dominansvolden, ødelagt selvværd, ydmyget ære, spark i nakken, blive kaldt vantro svin, hvide svin, etc etc etc, fra invasionens børnebander. Ejheller, bliver de nød til, særligt at ære, invasionens hætte-piger, nårhhh, det er jo så ekstra synd for dem…pff.

  Det må sgu da være en sand befrielse. Glæde, sjov, selvværd, livslyst, håb for fremtiden, vokser og vokser… Surt for invasionen, godt for de hvide.

  -Hårdt ramt i den sociale udvikling? – næppe, jeg har ikke hørt om nogen børn, der er dybt deprimerede, mere end alle andre. De var, i forvejen mest sociale på So-Me, alligevel. Og de skal nok komme hurtigt efter det, der mangler. Alt det med det sociale tab, er igen en opfindelse, de røde har kreeret. Det er surt, at se magten over børnene, smuldre lidt…

  .. “lidt for meget neger..” – og mindre og mindre frihed og demokrati..

  Kommentar by Gaflen — 5. februar 2021 @ 11:13

 8. “Muslim Death” mon den ville gå an? Næppe. Og muslimer jamrer at det altid er deres religion der skal forhånes..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. februar 2021 @ 13:14

 9. Martin Luther King brugte n-ordet mange gange i sin berømte ‘I have a dream’ tale i 1963. Skal den nu skrives om uden n-ordet og/eller skal Martin Luther King udråbes som ‘racist’?:-)

  “the Emancipation Proclamation. This momentous decree came as a great beacon light of hope to millions of Negro slaves(..)the Negro still is not free(..)One hundred years later, the Negro lives on a lonely island of poverty in the midst of a vast ocean of material prosperity. One hundred years later, the Negro is still languished in the corners of American society(..)Instead of honoring this sacred obligation, America has given the Negro people a bad check(..)This sweltering summer of the Negro’s legitimate discontent will not pass(..) Those who hope that the Negro needed to blow off steam and will now be content(..)There will be neither rest nor tranquility in America until the Negro is granted his citizenship rights(..)We cannot be satisfied as long as a Negro in Mississippi cannot vote and a Negro in New York believes he has nothing for which to vote.”
  (klip fra Martin Luther King’s I have a dream speech August 28 1963)

  Kommentar by Amad — 5. februar 2021 @ 14:03

 10. Enig Gaflen 11:13 “At man kan være så snotdum, som de røde, det er ufatteligt”.

  Men vi HAR alle har jo vidst siden den franske revolution i 1789-1799 at “revolutionen æder sine egne børn” (Især fra ‘terrorregimet’ 1793-1794). Det samme er sket med alle de senere socialistiske revolutioner. Forbrydelser mod menneskeheden, folkedrab og udryddelseslejre er en kendt ‘bivirkning’ ved alle hidtidige røde revolutioner. Mere end 100 mio af deres medborgere tog de røde livet af ifølge Kommunismens sorte bog af Stephane Courtois.

  Kommentar by Amad — 5. februar 2021 @ 14:27

 11. Godt set 8) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 14:38

 12. Er det kun nogle EKSTREME MUSIKERE som dyrker døden som noget der er værd at stræbe efter og som det højeste mål her i livet? Nej, det er jo også hvad de totalitære og islamisterne går efter. Iran går efter at udslette alle de er uenige med plus Israel, og kommunisterne og andre totalitære går efter at udslette al ejendomsret, privat økonomi, familieliv, kultur og civilisation. Som bevist af deres grusomheder i Sovjet, Kina, Cambodia, Erithrea og nazisternes 3. rige osv.

  Og er det radikale parti (og dets støttepartier) herhjemme ikke også en dødskult? Som ønsker at Danmark skal begå nationalt selvmord.

  Kommentar by BENT A — 5. februar 2021 @ 14:39

 13. Mon ikke nærmere at der er tale om, at de der tøsebørn var så meget ude af kontrol på coke og sprut, dengang de angivelige seksuelle krænkelser i Manson sagen skulle have fundet sted, at de har svært ved at se det i øjnene i dag?

  Det var sikkert hyleskægt mens det varede, og som vi efterhånden har set det til overmål fra det segment, så kan man bare fralægge sig ethvert personligt ansvar for egne handlinger, fordi man ikke vil være ved sin egen opførsel og beslutninger, og kan derefter ustraffet skyde skylden på den nærmeste mand.

  #MeToo segmentet har jo faktisk formået at gøre den form for ‘hekseforfølgelse’ til en helt almindelig, og socialt accepteret trend i tiden.
  Og dette er så bare endnu et eksempel på, hvor magtfuld man egentlig er som “undertrykt” kvinde™, når man således kan brænde en hvilken som helst mands liv og karriere ned til grunden, med en enkel Twitter postering.

  Hykleriet er lige til at brække sig over, og der er ikke en kæft der stiller spørgsmål ved de manglende beviser, for man er som mand automatisk skyldig i alle former for seksuelt relaterede sager, indtil andet er bevist…Ligestilling, min bare røv!

  “Ingen kæde er stærkere end det svageste led”, bør så absolut være gravskriften over den vestlige civilisation, og det svageste led er i fuld gang med at grave hullet dybere, hver evig eneste dag og overalt på kloden.

  Kommentar by Kimski — 5. februar 2021 @ 14:43

 14. Amad: kl 1403

  «N-ordet» er da ikke neger, men nigger? Når forandret dette seg i så fall?

  Kommentar by Oslo/Norge — 5. februar 2021 @ 15:34

 15. …altså ikke negro men nigger.

  Kommentar by Oslo/Norge — 5. februar 2021 @ 15:36

 16. At man kan være så snotdum, som de røde, det er ufatteligt. 11:13

  Jo,men de omfatter alle dele af galeanstalten på Slotsholmen. Der er ikke rigtig nogen af dem som sidder der,som tør tage bladet fra munden og erklære at skat,moms,grøn afgift,jordskyld og hvad helvede de forklæder deres kriminaalitet i,er TYVERI.
  Bare deres ministerpensioner bliver udbetalt og de kan hæve deres dyrt dyrtidsregulerede vederlag for deres hårde arbejde for folkestyret og demokratiet,er de glade og aldeles ligerglade med at deres landsmænd dør som fluer omkring dem.

  Kommentar by Nielsen — 5. februar 2021 @ 15:41

 17. …Nej nej nej 14 og 15….Det må i altså ik sige……..tænk hvilken katastrofe, og hvor mange mennesker ville ikke føle sit -krænket….hvis i siger såån noget…..Det er altså alt for provokerende :-) :-) :-) :-) (Det må vist være menstruationen der er ankommet :-) :-) :-))…SORT HUMOR :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 16:22

 18. Den fedeste rock-niggar song er stadig “one in a million” fra GnR – eller vist nok oprindeligt screwdriver

  Den er stort set udryddet på nettet men findes dog stadig her https://www.youtube.com/watch?v=JssuqXUTfsY

  Kommentar by redneck — 5. februar 2021 @ 16:53

 19. @ Kimski — 5. februar 2021 @ 14:43 jeg vil vove den påstand at al god sex rummer en grad af seksuel krænkelse :-)

  Kommentar by redneck — 5. februar 2021 @ 16:54

 20. – Redneck

  Bloggede GNR wayback:
  http://www.uriasposten.net/archives/76673

  Kommentar by Kim Møller — 5. februar 2021 @ 17:18

 21. Oslo/Norge 15:34. n-ordet er negro på engelsk eller neger på dansk. (Ordet ‘nigger’ har aldrig været socialt acceptabelt. Det er altid ment nedsættende, så vidt jeg ved?)
  When did the word Negro become socially unacceptable?
  “It started its decline in 1966 and was totally uncouth by the mid-1980s. The turning point came when Stokely Carmichael coined the phrase black power at a 1966 rally in Mississippi. Until then, Negro was how most black Americans described themselves. But in Carmichael’s speeches and in his landmark 1967 book, Black Power: The Politics of Liberation in America, he persuasively argued that the term implied black inferiority.” (kilde When Did the Word Negro Become Socially Unacceptable? – 2010 – Question of the Month – Jim Crow Museum)

  Kommentar by Amad — 5. februar 2021 @ 17:53

 22. Kommentar by redneck — 5. februar 2021 @ 16:54.

  Enig, “and if you can’t stand the heat in the kitchen, get the fuck out my way..!”

  Kommentar by Kimski — 5. februar 2021 @ 18:06

 23. Der mangler jo lige at tilføje, at negro, nigger, m.fl, bliver brugt i flæng i fede selvironiske film og serier, hvor det er sorte mænd, der flipper sjovt ud på hinanden, motherfucker.. Det vil være morgengry, når sunde rationelle mennesker, siger fuckya, til alle de femi-føle-fornærmede, ræverøde,-hvide, anorexi/tykke, vest-kvinder, og beder sig fri for al den offerrolle-industri og martyria’er, der produceres, ud af det simple forhold, at være sort.

  De findes…

  Men hvorfor helvede skulle de gå op i de rødes psykose-projekter..

  Kommentar by Gaflen — 5. februar 2021 @ 19:43

 24. @ Gaflen — 5. februar 2021 @ 19:43

  Yup, de kan åbenbart ikke få nok : https://www.youtube.com/watch?v=sYCGWdlzKwM&ab_channel=AzraelPhantomhive

  Kommentar by Santor — 5. februar 2021 @ 19:52

 25. >> samtor

  Hilarious! Wunda wy da Red ppl don’t get’t…

  Kommentar by Gaflen — 6. februar 2021 @ 14:30

 26. Den gamle afdankede gøgler Jacob Haugård er naturligvis også blevet woke.
  I sangen “Haveje” fra filmen Midt Om Natten er ordet “negerdistrikt” nu erstattet med “fattigt distrikt”.

  Mon ikke BLM og Blæwer Sørensen nu vil kræve filmen censureret?

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 12:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper