8. februar 2021

Retten i Århus: At angribe Paludan med kniv er ikke terror eller drabsforsøg, men ‘forsøg på grov vold’

Sidste år brød en 52-årig muslim minestrimlen foran Rasmus Paludan, og fægtede med en kniv, i forbindelse med en demonstration i Århus Vest. Det er siden kommet frem, at angrebet var planlagt. Politiet skød ham, og nu er der så faldet dom ved Retten i Aarhus. Det er ikke terror, at angribe en landskendt politiker med kniv, og det er ikke engang drabsforsøg.

En historie fra TV2.dk (Ritzau) – To mænd skyldige i forsøg på grov vold mod Rasmus Paludan.

Det var ikke drabsforsøg, men forsøg på grov vold, da en 53-årig mand forsøgte at angribe Rasmus Paludan med kniv.

Det var forsøg på vold af særlig farlig karakter, men ikke drabsforsøg. Det er konklusionen hos et enigt nævningeting ved Retten i Aarhus, der mandag har fundet to mænd skyldige i en sag om et angrebsforsøg mod partistifteren Rasmus Paludan. …

Den 53-årige mand, der ifølge politiet førte kniven, har nægtet sig skyldig i at have forsøgt at slå Rasmus Paludan ihjel, men han erkender, at han har haft kniven.”

(Collage, tilsendt: 52-årig psykisk syg mand truer Paludan med kniv, skydes af politiet)

“Knivmanden sagde jo selv både til politifolk og i retten, at han ville dræbe mig.” (Rasmus Paludan, Facebook, 8. februar 2021)

Oploadet Kl. 13:39 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116844/trackback

41 Comments »

 1. Gerningsmændene havde simpelthen planlagt at Rasmus Paludan kun skulle stikkes steder, som ikke forårsagede et dødeligt udfald?

  Kommentar by KineserSnot — 8. februar 2021 @ 13:43

 2. Der er åbenbart kæmperabat i strafudmålingen til de lortefarvede i forhold til etniske Danskere, hvis det var lykkedes lorten at dræbe Paludan så var han sikkert idømt samfundstjeneste i en børnehave uden krav om udvisning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 8. februar 2021 @ 13:50

 3. Den ene har fået dansk indfødsret foræret af Folketinget. Den anden slipper med en advarsel om udvisning. Retten vil vægte hensynet til deres menneskerettigheder, herunder retten til deres privat- og familieliv i Danmark. PET vil forbyde Rasmus Paludan at bevæge sig rundt nogen steder pga. disse hensyn til terroristerne.

  Kommentar by Skatteyderen — 8. februar 2021 @ 14:04

 4. Dreng forsøgt bortført af “mand med mørk hud, der talte dårlig dansk”
  https://nordjyske.dk/nyheder/frederikshavn/10-aarig-dreng-bortfoert-fra-have-politiet-massivt-til-stede-og-soeger-vidner/5850ab08-30d2-4dfb-ab1f-1a2f4b822d28

  Kommentar by k.m. — 8. februar 2021 @ 14:05

 5. Hvis hvid mand angriber indvandrer – da går medier, domstole og venstrefløjen amok. Det er lige før de forlanger fængsel på livstid, selv om ingen er kommet til skade.

  Kommentar by k.m. — 8. februar 2021 @ 14:09

 6. Ja, det havde vi jo aldrig gættet 🙄

  Paludan-sag slut: Psykisk syg blev instrueret

  https://newsbreak.dk/paludan-sag-slut-psykisk-syg-blev-instrueret/

  8. februar 2021 11:23 | Af: Nicklas Skyum Clausen

  To mænd kendes skyldige i forsøg på grov vold mod Rasmus Paludan

  To mænd er mandag kendt skyldige i forsøg på legemsangreb af særlig farlig karakter mod partistifter Rasmus Paludan, men frifindes for drabsforsøg.

  Retssagen er blevet ført i midlertidige retslokaler på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N, og har været omgærdet af et massivt sikkerhedsopbud.[!!!]

  Den ene – en 53-årig mand – er skyldig i at have forsøgt at angribe Paludan med en kniv ved en demonstration nær Gellerupparken i det vestlige Aarhus grundlovsdag sidste år.
  Den anden – en 41-årig mand – er fundet skyldig i medvirken, idet han instruerede og opfordrede den 53-årige mand til at gå til angreb på partistifteren.[!!!]

  Det kunne jo være særdeles interessant at finde ud af, hvilken relation den 41-årige har til den “psykisk syge” 53-årige – og især hvilken moské han selv færdes i.

  Var attentatforsøget på Paludan mon i virkeligheden en bestillingsopgave fra højere sted?

  Kommentar by Bjovulf — 8. februar 2021 @ 14:15

 7. “Et enigt nævningeting” – Javist! Såklart!
  Nævninge udpeges af de politiske partier til at indgå i en såkaldt nævningeliste, hvorfra de kan indkaldes til retssager. Formentlig kan selv borgerlige personer (endnu?) udpeges hertil, men da disse – i modsætning til røde – har et arbejde at passe, bliver resultatet derefter. Og de juridiske dommere ved vi jo hvor vi har…

  Kommentar by Voldposten — 8. februar 2021 @ 14:18

 8. Staten sparer i al fald, der er forskel på grov vold og mordforsøg

  Kommentar by BB — 8. februar 2021 @ 14:25

 9. Lidt OT, men i går aftes havde TV-avisen et indslag om Tamil-sagen i forbindelse med den kommende skueproces mod Inger Støjberg.
  Her beklagede en af dommerne fra dengang, at en rigsretssag vil lægge al arbejde i Højesteret dødt flere år frem.
  Og desuden var det hans holdning, at dommen i en rigsret altid vil være politisk farvet på grund af de politisk udpegede domsmænd.

  Med andre ord: Støjberg er dømt på forhånd, og vi skyller 100.000.000 kroner direkte ud i lokummet…

  Kommentar by Revisoren — 8. februar 2021 @ 14:41

 10. Dommeren holder sig koranen efterrettelig. Da nu muslimprocenten i Danmark er oppe omkring 10, skal dommerne give 10 procent rabat i afgørelser, som involverer tilsmudsning af sarte muslimske følelser. På denne måde integrerer det danske retssystem sig med sharialoven. Når muslimprocenten om 20 år er nået over 50, skal der udelukkende dømmes efter sharia. Så står den ikke længere på integration, men på underkastelse, hvor udnævnelse af dommere først skal godkendes af ISIS og Mekka.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. februar 2021 @ 14:51

 11. Mange danskere er desværre stadig så naive, at de tror at retssystemet er “neutralt”, “objektivt”, “retfærdigt” osv. selvom det er åbenlyst for politiske dissidenter (nationalister), at politi og domstole (selvfølgelig) er en del af det samme globalistiske og anti-nationale system.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. februar 2021 @ 14:51

 12. Perverst…..Selvfølgelig er det terror og drabsforsøg. Hvorfor ellers angribe en Politiker, som kun bruger ytringsfriheden, med en kniv?. Jeg mangler ord til at beskrive….Hvad andet er der at sige end Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2021 @ 15:12

 13. Det handler i høj grad om distinktion for dommerstanden eller mangel på samme, man ser ikke uretten og truslen fordi man ser ikke “fjenden” er i landet ligesom prøvekluden “ccp virusen”en hvor henover weekenden lød der at beredskabet og retssamfundet kunne have brugt muligheden for at lukke en kommune ned før jul omend før på Vestegnen……

  Kommentar by Moth — 8. februar 2021 @ 15:40

 14. Kommentar by Voldposten — 8. februar 2021 @ 14:18

  Partier som Radikale Venstre har kørt politiske kampanger, for at på udlændinge opstillet som domsmænd.

  Kommentar by KineserSnot — 8. februar 2021 @ 15:42

 15. God idé at se “Sbsolute Proof” af Mike Lindell på Rumble…..

  Kommentar by Moth — 8. februar 2021 @ 15:42

 16. …..Absolute Proof….

  Kommentar by Moth — 8. februar 2021 @ 15:42

 17. Kommentar by Moth — 8. februar 2021 @ 15:42

  Løbert er kørt i USA, fokusere på Danmark istedet.

  Kommentar by KineserSnot — 8. februar 2021 @ 16:05

 18. Man får da klart indtrykket af at de involverede fra politi, domstole og anklagemyndigheden ikke færdes ret meget ude blandt almindelige mennesker.

  Det giver ingen mening at tillade mordere, hvad enten de er psykisk skadede eller ej, at rende rundt blandt almindelige mennesker. Hvis de så yderligere er udlændinge er det da bare med at få dem sparket ud af Danmark så hurtigt som overhovedet muligt. Det er det mindste man kan gøre for at Danskerne kan leve i fred i Danmark.

  Kommentar by Santor — 8. februar 2021 @ 16:28

 19. Selvfølgelig skal de to kulturberigende indvandrere da ikke straffes for noget så slemt som terror eller drabsforsøg….

  Så ville de jo ikke kunne udøve deres familieliv, og de ville måske også risikere udvisning. Og så ville det yderligere kunne påvirke deres familieliv?

  Og i øvrigt angreb de jo kun med en kniv, og målet var jo bare en dansk patriot, som endda manglede mere end 4.000 stemmer for at blive valgt til folketinget. Det var jo ikke en rigtig politiker med håbefulde og dumstædige inkluderende integrationsfantasier.

  Så selvfølgelig kun domfældelse efter den lave strafferamme som forsøg på grov vold.

  Noget helt andet er dem, der formastede sig til at demonstrere mod statslederen ved at hænge en dukke op og antænde den.

  De er sigtet efter paragraf 113, der har strafferamme op til 16 års fængsel – eller under særligt skærpende omstændigheder fængsel på livstid.

  Sådan nogen, de må aldrig komme ud igen….

  Kommentar by egon olsen — 8. februar 2021 @ 16:49

 20. Den dannebrogsglade muhamedaner fik tidsubestemt psykiatrisk forvaring – den burde afsones i Libanon. Dette land fungerer som lukket psykiatriske afdeling alligevel.
  Anstifteren fik 1 år og 3 måneder – det bør afsones i enten Hellerup eller Gentofte, da begge steder trænger voldsomt til erfaring med multikulturel berigelse. Efter afsoning bør han udvises til Charlottenlund eller Ordrup, da disse lokaliteter aldrig tidligere har integreret sig med andre end dem selv. Integration har de altid overladt til normale danskere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. februar 2021 @ 17:12

 21. Nå, men den retarderede muhammedaner kan vel altid blive ansat som “rollemodel” i Århus kommune…

  Kommentar by Revisoren — 8. februar 2021 @ 17:18

 22. Man må vel sige at angrebet på Rasmus Paludan var utroligt kluntet, amatøragtigt, hjælpeløst og ufarligt efter omstændighederne, eftersom Paludan var omgivet af bevæbnet politi. Manden var syg, svag og langsom og stod stille, og hvorfor slog man ikke kniven ud af hans hånd med et knippelslag fra en betjent som var bag ham?

  Der var også en dansk mand der var psykisk syg som i en butik blev skudt og dræbt af politiet, selvom han lå på gulvet på ryggen, og en politi hund vistnok var mellem ham og politimanden som skød, uden at være i fare. Andre var heller ikke i fare. Den syge havde væltet en reol eller et skab, men det er da ingen grund til at slå ham ihjel. Magen til overreaktion og fejlskøn skal man da lede længe efter. Eller er denne beretning kun en halv sandhed?

  Havde den rigtige dom ikke været udvisning af begge de to som stod bag angrebet. Og bør mængden af udvisninger ikke mangedobles?!!

  Kommentar by BENT A — 8. februar 2021 @ 17:21

 23. Enig med Olsen kl. 16.49 og Gustav kl. 17.12: Jo mere man sammenligner forskellige domme med andre domme, eller retsplejen med virkeligheden, desto mere begynder retsvæsnet at ligne en parodi på sig selv. Absurd komedie og dilettant-teater hele vejen igennem.

  Er det resterne af “Alternativet” der styrer vores retsvæsen? Eller er det Udlændingestyrelsen?

  Kommentar by BENT A — 8. februar 2021 @ 17:31

 24. Man kunne jo sige, at en hårdere dom ville ødelægge integrationen….:-) :-) :-) :-)……Ja undskyld mange gange…Sort humor.

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2021 @ 18:45

 25. Dommere er trods alt også mennesker, som måske har en familie at tage hensyn til. De bliver også bange for de invasive.

  Kommentar by Per Jensen — 8. februar 2021 @ 18:46

 26. Sært!
  Hvis man ikke kan lide et møde om ytringsfrihed og ikke kan lide jøder, og så myrder et par mennesker, så er de fleste vel enige om at det er terror!
  Hvis man ikke kan lide Lars Hedegaard og forsøger at skyde ham, heldigvis uden held, så er de fleste, uden for parnasset, vel enige om at det er terror!
  Hvis man ikke kan lide Rasmus Paludan og forsøger at stikke ham ned, heldigvis uden held, så er det ikke terror! Er der nogen der kan forklarer mig forskellen? Ud over naturligvis, at Rasmus Paludan er hadet af parnasset!
  Den sag må simpelthen ankes!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. februar 2021 @ 19:03

 27. Dommerne er udvalgt mer kirurgisk præcision, så udfaldene, når højreorienterede (hvis man kan kalde Rasmus Paludan det) er forventelige.

  DF og NB burde finde dette ekstremt bekymrende, men de har sikkert andet at rode med, f.eks. at bevare illusionen om, at de loyalt og utrætteligt kæmper for det danske folk, og ikke blot tjener egne interesser.

  Kommentar by Polka — 8. februar 2021 @ 20:02

 28. Her er fortalen til den nye Jyske Sharia-lov fra 2021:
  “Med Sharia-lov skal land ødelægges, men ville enhver nøjes med sin egen gud og lade andre nyde samme ret, da behøvede man ikke nogen Sharia-lov. Men ingen lov er jævngod at følge som sandheden, men hvor man er i tvivl om, hvad der er sandhed, der skal Allah vise sandheden…..”.

  Fremover skal dommerne i Danmarkistan dømme efter den nye Jyske Sharia-lov. Ellers vil dommerne ikke være tilstrækkeligt integreret
  til at redde de muslimske ofre, som er kørt over af kristne korstog.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. februar 2021 @ 20:05

 29. OT
  I disse uger køres massiv koordineret kampagne for, at udlændinge skal få lettere adgang til Dansk statsborgerskab.

  Alle gode kræfter er på banen: Politiken, Berlingske, Institut for menneskerettigheder og Danmarks Videnscenter for Integration ved Rasmus Brygger.

  Der argumenteres: “1.781. Så mange udlændinge fik i 2019 dansk statsborgerskab. Det er det laveste i mindst 40 år”.

  Men det er simpelthen Fake News og manipulation – 4420 fik ved lov tildelt dansk indfødsret i 2019.

  Der tildeles indfødsret to gange om året, i juni og i december – i 2019 blev juni-tildelingen aflyst pga. folketingsvalget!

  Problemet er, at ikke alle der får indfødsret i december når at blive registreret for året, men først året efter – det er, hvad der skete i 2019.

  På torsdag den 11. kommer der nye tal for 2020, og de vil vise mellem 6.000 til 9.000 nye statsborgere afhængigt af hvor mange af de 3743 der fik statsborgerskab ved Lov nr. 2188 af 29-12-2020 når at blive regnet med i 2020.

  http://videnscenterforintegration.dk/index.php/2021/02/07/historisk-faa-udlaendinge-faar-dansk-statsborgerskab/

  ht tps://menneskeret.dk/udgivelser/statsborgerskab-unge

  ht tps://politiken.dk/nyhedsbreve/mine/nyhedsbreve_politiken_morgen/art8092794/Antallet-af-nye-statsborgerskaber-er-p%C3%A5-det-laveste-niveau-i-40-%C3%A5r

  ht tps://politiken.dk/indland/art8086319/Det-var-en-besv%C3%A6rlig-og-lang-proces-for-Ilknur-Kekec-Coban-at-f%C3%A5-et-dansk-statsborgerskab.-Det-f%C3%A5r-historisk-f%C3%A5

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. februar 2021 @ 20:24

 30. Endnu en psykisk syg. Hvor mange mon der findes på de dertil indrettede hospitaler? Nok et sted mere, hvor danskerne er kommet i mindretal. Gad vide om det er religionen, der forpester deres psyke?

  Kommentar by tavsen — 8. februar 2021 @ 20:51

 31. I USA har 250 kvinder (kvindelige romanforfattere, kvindesagskvinder og et par kvindagtige mænd) vedtaget en erklæring om at folk der har stemt på Trump, aldrig mere skal have lov til at skrive, udgive eller mene nogetsomhelst. Herhjemme har radikale m/k udtalt at Trump var værre end Hitler.

  Kommentar by BENT A — 8. februar 2021 @ 21:10

 32. Eet parti staten er på vej i USA. “Demokraterne” er ved at oprette et marxistisk diktatur. De bruger Sovjet-unionen, Kina, Sverige og Venezuela som forbillede. Forstår de ca. 150 millioner ikke-kommunistiske amerikanere hvilken tragedie og katastrofe det kan blive for dem?

  Hvad har EU mon gang i?

  Kommentar by BENT A — 8. februar 2021 @ 21:25

 33. Psykisk syg/utilregnelig i gerningsøjeblikket/…/…

  Hvorfor fan… er der ingen krav, om at alle asylanter/tilvandrende/indvandre/jahid-udsendinge skal mentalundersøges, for derigennem at kunne bevise, at de er normalt psykisk habile, INDEN de får opholdstilladelse i Danmark?

  – det kunne have sparet os for meget (ca. 99% ?) af iSlammets udbredelse og hærgen i Danmark, for det er sq da ikke normalt vestligt adfærd, når man, for livet, lever efter KOranens påbud:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  søg også gerne på ordet ” erobring ” på det gode informative site islaminfo dk og se hvad det bringer.
  -lægger man dertil 1400 års fætter/kusine-indavl, er der ikke noget at sige til, at politikkerne ikke tør tage hul på bylden!

  – de´n byld, som ALLE de gamle partier i Folketinget (DF inkl.) lod vokse, til skade for danskerne selv.
  (og som mange dommere, forsvarsadvokater og hele indvandringsindustrien lever fedt af, tillige med alle de politikkere, der lefler for iSlammets stemmer)

  Hvis alle asylanter/tilvandrende/grænseoverløbere blev/var blevet testet for psykisk normalitet MENS de ventede på indrejse-tilladelse på den anden side af Danmarks grænseovergange, havde vi ikke haft

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. februar 2021 @ 22:19

 34. Voldposten — 8. februar 2021 @ 14:18:

  Godt skrevet!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. februar 2021 @ 22:27

 35. Endnu en enestående opvisning af dommerstandens kulturradikale dårlige ånde.

  Kommentar by B. Christiansen — 8. februar 2021 @ 22:42

 36. Stof til endnu en århus historie?
  Jo der var tale om terror,da gerningsmanden terroriserede Stram Kurs. Jo der var tale om drabsforsøg. Var gerningsmanden nemlig ikke blevet standset var det med megen stor sandsynlighed endt med drab.
  Så igen må vi bare konkludere,at retsvæsenet dømmer fremmede voldsmænd væsentligt blidere end danskere som vover at udtrykke de forkerte meninger.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2021 @ 03:55

 37. Du kan selvfølgelig altid spekulere over de nærmere omstændigheder i en sag Bjovulf (14:15),men tilbage står at hvis en fremmed begår vold på en dansker,bør han straffes med det samme og efter udstået straf udvises af vores land.fingeraftryk og forbryderalbumsbilleder skal opbevares så at grænsevagter kan fange ham og putte ham yderligere 10-20 år i fængsel. Og med fængsel mener jeg et bur det er umuligt at slippe ud af.
  Men vi kan drømme om retfærdighed for de forbrydelser,der er blevet os påført af de fremmede. Det er nok meget tvivlsomt om vi nogen sinde får den.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2021 @ 04:10

 38. Apropos terrror.
  https://ekstrabladet.dk/krimi/medie-politiet-efterforsker-terrorsag-i-danmark/8466757

  Kommentar by Islamarebad — 9. februar 2021 @ 09:38

 39. Polka — 8. februar 2021 @ 20:02 skrev:

  “DF og NB burde finde dette ekstremt bekymrende, men de har sikkert andet at rode med, f.eks. at bevare illusionen om, at de loyalt og utrætteligt kæmper for det danske folk, og ikke blot tjener egne interesser.”

  Godt skrevet, Polka, helt enig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 10:32

 40. Gustav Jensen kl 17.12 igår: “Den dannebrogsglade muhamedaner fik tidsubestemt psykiatrisk forvaring – den burde afsones i Libanon. Dette land fungerer som lukket psykiatriske afdeling alligevel.
  Anstifteren fik 1 år og 3 måneder – det bør afsones i enten Hellerup eller Gentofte, da begge steder trænger voldsomt til erfaring med multikulturel berigelse. Efter afsoning bør han udvises til Charlottenlund eller Ordrup, da disse lokaliteter aldrig tidligere har integreret sig med andre end dem selv. Integration har de altid overladt til normale danskere”.

  Gustav; gå en tur i Charlottenlund/Ordrup/Hellerup og Gentofte. Så vil du med selvsyn kunne iagttage at der er forholdsvis mange muslimer. Det har redaktøren for den lokale avis Villabyerne sørget for, ved sin særdeles aktive indsats for mere islam i området, på trods af borgmesterens ellers heroiske indsats for at forhindre det. Så bare rolig- islam bredes ud overalt i landet. Håber du er mere glad og rolig nu..

  Kommentar by Olsen — 9. februar 2021 @ 12:36

 41. Danmark er råddent. Hvem fanden gider kæmpe for en rød lortebefolkning ?

  Kommentar by Bilka — 13. februar 2021 @ 21:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper