10. februar 2021

Professor: Sagen mod Trump er ‘temmelig klar’, men der er ‘gået politik i det for en del republikanere’

For tre år siden blev det en større sag, da Donald Trump undsagde indvandring fra ’shithole countries’. Det vækker omvendt næppe videre opsigt, når to gutmenschen iJP & Politiken omtaler Syrien som en ’skraldespand’, i vrede over at en syrisk pige og hendes familie skal hjemsendes.

‘Orange man bad’ er også altid logikken, når professor Derek Beach kommenterer amerikansk indenrigspolitik. Herunder et indslag i Nyhederne på Radio4, tirsdag kl. 11.00. Det er ifølge professor klart magtmisbrug, når en præsident postulerer valgsvindel, og opfordrer sine støttere til at demonstrere fredeligt. Absurd analyse.

Nyhedsvært, Radio4: Når en rigsretssag i dag begynder mod Donald Trump er det i høj grad en politisk og ikke en juridisk vurdering, hvorvidt han har overtrådt grænse for hvad en amerikansk præsident må. Der går nemt partipolitik i dag, og det kan blive Trumps redning, det forklarer Derek Beach, professor i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Derek Beach, professor: Selve sagen mod ham er temmelig stærk, det er svært at se, hvis ikke man kan fjerne en præsident for en stor løgn om valgsnyd, opildne til folkelig vrede over det, og indkalde til at møde og så videre, at det ikke konstituerer en magtmisbrug. Selve sagen mod ham er temmelig klar, men det som taler imod domfældelse er mere politisk.

Vært: Spørgsmålet er om Republikanerne stemmer imod ham, og særligt hans kernevælgere.

Derek Beach: Trump er stadigvæk populær hos de mest inkarnerede vælgere, Trumps vælgerbase. Og de vil meget nødigt stå i den situation, at de kommer til at dømme. Der er gået politik i det for en del republikanere, og derfor bliver det svært at finde det her superflertal, som kræves for at han bliver dømt.

(Professor Derek Beach, Aarhus Universitet; Foto: Youtube)

“… ‘Trump er helt gal. Med ham som præsident er risikoen for en 3. verdenskrig stor’. Og danskerne og svenskere har grund til at være bekymrede. Det mener lektor i amerikanske studier og ph.d. ved Institut for Statskundskab under Aarhus Universitet, Derek Beach.” (Derek Beach, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116887/trackback

22 Comments »

 1. Trump er dead man walking, det handler alene om, at republikanerne er ved at finde hierarkiet for post Trump. Så snart det falder på plads får no.45 kniven uden nåde. I det forhold betyder rigsretten intet uanset resultatet.

  Kommentar by Ole Knudsen — 10. februar 2021 @ 02:12

 2. Hvorfor kan en professor der tager så meget fejl blive ved med at undervise godtroende elever om Amerikansk politik. Burde han ikke fyres på gråt papir?

  Hvem har ansvar for at sådan en klovn fortsat er ansat på et Dansk undervisningsinstitut?

  Det mindste man kan forlange er at en underviser har ret mere end 50% af sine udtalelser, ellers er det vel hip som hap!

  Kommentar by Santor — 10. februar 2021 @ 02:30

 3. @santor: Jeg kender et par stykker der har gået på århus universitet, det er et EKSTREMT venstreorienteret miljø. Både autonome og kommunister har undervist der, og gør det sikkert stadigvæk. Men hvem skulle gøre noget ved det når venstrefløjen sidder på både skoler og medier, og højrefløjen kun går op i deres egen karriere og ellers er bedøvende ligeglade med hvad der ellers sker omkring dem?

  Jeg ved seriøst ikke hvem der er værst af de to grupper, venstrefløjen tror i det mindste på noget selvom de meget ofte er galt afmarcheret. Hvad fanden gør højrefløjen imens? Ikke en skid. Resultatet er derefter.

  Kommentar by Per — 10. februar 2021 @ 02:48

 4. Jamen de røde kan jo ikke tage fejl, når de har ret. Og desuden er verdens klogeste mennesker. Det er det samme med denne professorklovn som mener at der er gået politik i den for republikanerne.

  USA-demokraterne er helt anderledes. De er hævet over politik og hævet over alt med smålighed, hykleri, korruption og kynisme. Bare se på Biden, Nancy og Kamela. De lyser jo langt væk af at være Guds gave til folket og verden.

  Med dem ved roret bliver fremtiden een lang fest.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 04:23

 5. Den amerikanske senator og republikaner Trey Gowdy- grillede FBI-direktør Comey om Hillarys løgne – kalder Demokraternes tilgang til rigsretssagen “the dumbest” han har oplevet fra Demokraternes side.

  Kommentar by Limewoody — 10. februar 2021 @ 07:42

 6. Fænomenet Trump er i grunden helt vildt mærkeligt. Folk reagerer sygeligt og voldsomt følelsesfuldt når talen drejer sig om Trump. Det ene øjeblik er han en psykopatisk morder, så er han homofob, racist, voldtægtsmand, narcissist, nazist og alt mulig andet.
  Min far reagerede lidt på samme måde hvis nogen i hans nærhed bare nævnte navnet Ritt Bjerregaard. Hun blev straks kaldt møgkælling, satans møgkælling, idiot og meget andet.
  Der må være et navn på den psykiske tilstand sådanne personer, Ritt og Trump, sætter andre letantændelige personer i.

  Kommentar by ino — 10. februar 2021 @ 08:21

 7. ph.d. ved Institut for Statskundskab under Aarhus Universitet, Derek Beach må være den mest uvidende politisk korrekte nikkedukke i Danmark. Det er helt tydeligt, at lektoren med sine bizarre meninger bare udøver rettidig omhu som en karriérefremmende foranstaltning. Hvad lavede han på instituttet i stedet for studere på amerikanske forhold? Var det amagerkanske forhold han studerede?

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. februar 2021 @ 09:08

 8. Spørg i stedet Bent Jensen eller nogen af de andre der er persona non grata i statsradiofonien, DR&Tv2:

  Bent Jensen 6. februar 2021: “Det amerikanske skrift Time Magazine har netop offentliggjort en meget interessant artikel om et omfattende, skjult samarbejde mellem venstreorienterede aktivister og storkapitalen for i det skjulte at påvirke og efter egen opfattelse ”beskytte” præsidentvalget i november 2020. Artiklen ser med stor sympati på den skjulte aktivitet for ”at sikre, at valget blev frit og retfærdigt, troværdigt og ikke-korrupt”.
  Artiklen fortæller, at den skjulte kampagne fik ændret valgsystemerne i flere delstater forud for valget, sikrede hundrede af millioner dollars fra bl.a. Facebook-chefen Mark Zuckerberg, rekrutterede hele hære af valgarbejdere (poll workers) og fik millioner af vælgere til at brevstemme. De lagde pres på sociale medier for at få dem til at modarbejde desinformation og modvirke det, der kaldes ”Trumps konspirationsteorier”.
  Artiklens forfatter Molly Ball bygger på oplysninger fra dem, der organiserede den skjulte kampagne. Hun siger selv, at det lyder som ”en paranoid feberdrøm om en kabale af indflydelsesrige mennesker med mange penge”, som ”arbejdede bag kulisserne for at påvirke opfattelser, ændre (valg)regler og love, styre mediedækningen og kontrollere informationsstrømmen.” Den skjulte organisation har det ædle formål, at den amerikanske offentlighed bliver klar over, hvor skrøbeligt valgsystemet er, for at kunne sikre, at demokratiet i Amerika kan bestå.
  En underorganisation i organisationen øvede pression mod de sociale medier for at forhindre ”desinformation”, dvs. omtale, som kunne skade Joe Biden og Det demokratiske Parti.
  Her har vi måske forklaringen på, at nyheden om det famøse indhold i Hunter Bidens bærbare computer af de mange anti-Trump medier og tidligere efterretningsfolk blev stemplet som russisk desinformation og undertrykt. Twitter blokerede henvisninger til nyheden i The New York Post og forhindrede avisen i at bruge Twitter i to uger.
  The New York Posts oplysninger var ikke desinformation, men byggede på førstehåndskilder. Sagen efterforskes af FBI, som i dette tilfælde giver sig god tid.
  Det må siges at være en mærkværdighed ved et valgsystem i et erklæret demokrati, at det er så skrøbeligt, at kun omfattende og skjult assistance og påvirkningsaktivitet fra en alliance af venstrefløjsaktivister, storkapital, mediecensur og korrupte personer fra de hemmelige tjenester kan sikre ”et frit og retfærdigt, troværdigt og ikke-korrupt” valgresultat.”

  Kommentar by Amad — 10. februar 2021 @ 09:27

 9. En ting er sikkert i rigsretsagen mod Trump:
  Pressen vil aldrig vise videoklip eller tweets om Trump’s påståede opfordring til opstand og vold.
  For det findes ikke. Ellers ville aviser og tv være fyldt dag og nat med eksempler.

  Kommentar by Larsen — 10. februar 2021 @ 09:56

 10. Sjovt at en professor ikke kan fatte at en rigsretssag er politisk.

  Kommentar by Rinus — 10. februar 2021 @ 10:57

 11. democrats har råbt rigsret mod Trump lige siden han gik ind i politik

  nu forsøger de med rigsret mod ham, hvor han er civil borger – i forsøget på at holde ham væk fra politik for evigt.

  Det forstærker lugten af valgsvindel, de vil have ham væk, koste hvad det vil

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 12:25

 12. Atter en universitetsklovn der tumler rundt som en blind høne og udfører striptease i mørke.

  Kommentar by B. Christiansen — 10. februar 2021 @ 12:57

 13. Derek Beach er en Demokratisk agitator forklædt som professor. Derfor elskes han i DR.

  Lige siden Trump blev valgt, har Demokraterne ledt med lys og lygte for at finde Rigsretsanklager mod ham. Hvorfor ikke også i sidste sekund af hans regeringsperiode. Men det viser at de er bange for hans kolosale popularitet og vælgertække. Derfor benytter de udemokratiske metoder i krigen mod Trump.

  Direkte valgfusk har ikke kunnet bevises i en grad så myndigheder og dommere ville acceptere beviserne. Det skulle dog ikke undre om Trump har ret i anklagerne alligevel. Men en ting er let at bevise: Medierne og monopol techfirmaerne lagde låg på debatten før valget, og kvalte Trump positive ytringer. Det har måske haft mindst lige så stor effekt på valgresultatet som decideret valgfusk. Derfor er det ikke forkert at hævde at den amerikanske elite stjal valgsejren fra Trump.

  At opfordre demonstranter til at vise støtte er ikke det samme som at opfordre til vold. Rigsretssagen er helt hen i vejret.

  Kommentar by JC — 10. februar 2021 @ 14:50

 14. Da den gode hr. professer er amerikaner, vil han uden tvivl forstaa hvad der menes med udtrykket : “The southern end of a northbound horse” . Dette studerede menneske er i den grad den titel vaerdig. Ufatteligt som DR,TV2 osv.haardnakket insisterer paa at udstille deres ideologigske slagside, hvor ville det pynte hvis de fik skyklapperne af, for nu at blive ved hestene…

  Kommentar by krassisten — 10. februar 2021 @ 16:23

 15. Derek is just another yankie who by accident beached in Denmark. Has Derek converted to islam, or is the decline of his IQ caused by a natural increase of his apparent dementia?
  Mr. Derek Beach should never underestimate the cunning of ordinary Danish people. We can see right through his lame attempts to please the deplorable retards in power here.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. februar 2021 @ 16:45

 16. Og TDS kører fortsat for fuld skrue på TV2 og DDR…

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 16:59

 17. Er det professor Frank Jensen vi skuer? Har han de samme tendenser som brormand?

  Kommentar by Nielsen — 10. februar 2021 @ 20:38

 18. Beach er en nulbon

  Kommentar by Johnson — 10. februar 2021 @ 21:11

 19. D.BeacH! What a f…… morron!
  When left-tards can´t win the race, what do they do?
  Change the rules behinb´d the scenes!
  And when taking in the fraud? Deny, deny, deny everything!
  DNC is only for lowlife losers, lefttards, BLM & AFA.
  I bet he´s faggot with a small dick.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 10. februar 2021 @ 21:33

 20. Har undret mig hvordan han kan lige pludselig kan rykke stillingen som professor, kig på CVet; han taler amerikansk men forsker i EU og udtaler sig om amerikansk politik fordi han er amerikaner…..

  Kommentar by Moth — 11. februar 2021 @ 11:30

 21. Han er indbegrebet af Demokraternes storhedsvanvid.

  Kommentar by LarsB — 11. februar 2021 @ 18:49

 22. En kendt dansk salme siger:
  “Kæmp for alt, hvad du har kært,
  dø, om så det gælder!
  Da er livet ej så svært,
  døden ikke heller.”

  Første linie oversat til engelsk : “Fight for everything you love.”
  Hvis Derek Beach synger den engelske udgave, risikerer han at blive sigtet for “incitement to violence and riot”; altså tilskyndelse til voldeligt oprør.
  Ligesom præsident Trump nu anklages for, af de psykisk forstyrrede demokrater, Crazy Nancy, Sleepy Joe og Crooked Halalary. Disse 3 ‘nonentities’ bør undskylde overfor Trump og give ham den stjålne præsidentpost tilbage.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. februar 2021 @ 21:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper