12. februar 2021

Dokumentarister under anklage: Terrorsager mod Islamisk Stat-støttere i Munkebo, Holbæk, Roskilde

Snaphanen, der er på benene igen efter alvorlig sygdom, skal inden længe i retten for at have linket til den meget omtalte Marokko-video, og Uwe Max Jensen er nu også anklaget for at have bragt et billede af Samuel Patys afhuggede hoved. Jeg ser ud til at være gået fri i begge sager, formentligt på grund af tilfældigheder.

Det er dog ikke kun bloggende dokumentarister, der risikerer retssager. Tidligere på ugen anholdt PET fjorten personer under en koordineret anti-terroraktion i Holbæk og Roskilde, hvad angiveligt er en aflægger af en tysk terroraktion. To syriske brødre er anholdt i en sag om Islamisk Stat-sympatisører, der har indkøbt ‘flere kilo kemikalier, blandt andet svovl’ med henblik på bombebygning. Der er blandt andet fundet en koran, hvor “… et afsnit, omhandlede kamp mod ‘de vantro’, var understreget”. Forbind selv punkterne.

Her lidt om Munkebo-terrorsagen, der rulles ud i disse dage. Fra Fyens Amtsavis – Terrortiltalt gemte grusomme videoer fra Islamisk Stat i hemmelig internet-gruppe (kræver login).

“Afhuggede hoveder på stokke eller rullende hen ad den krigshærgede gades rester af asfalt. Henrettelser ved at få halsen skåret over. Angreb i vestlige hovedstæder. Lemlæstede lig af børn og voksne. Alt sammen med en høj mandesang a cappella med lovprisninger af Allah, kalifatet, Islamisk Stat, og sejren over de vantro.

Var nogen ud på eftermiddagen ved at falde i søvn under en terrorsag ved Retten i Odense ved anklagerens gennemgang af en 30-årig terrortiltalt fynsk mands mailkorrespondence, vågnede de brat op, da der blev vist en halv snes videoer af den blodigste slags fra Islamisk Stat.

… Det var den ucensurerede propaganda fra Islamisk Stats aktioner, angreb på kalifatets modstandere, krigsscener i Mellemøsten og voldsomme autentiske billeder fra terrorangreb i blandt andet Europa. Undervejs blev der lovet hævn over vantro, kristne, jøder, kurdere, udenlandske styrker i Syrien og Irak og selv arabiske landes regeringer, mens afhuggede hoveder rullede, og mænd på knæ bedende for deres liv blev skudt på klos hold.

En Osama bin Laden-lignende type med sværd i bæltet og en stabel koraner ved sin side opfordrede på perfekt engelsk til hellig krig, mens en anden video med et lydinferno af skyderier, eksplosioner, angreb og halshugninger opfordrede til at gå i kamp, uanset hvor man befinder sig.

Anklageren brugte en stor del af retsdagen på at dokumentere bøger som ‘The Mobile Bomb’ med konkrete råd om, hvordan man undgår myndighedernes sporing efter et bombeangreb. Dertil var der 1473 sider om antiguerilla-operationer, 251 sider om kidnapninger, rekrutteringer og våbenoperationer med en forside præget af angrebet på World Trade Center i New York i 2001, og bogen ‘Terror Franchise’ med anvisninger på blandt andet giftdrab.”

(30-årig terrortiltalt gambianer, der kom til Danmark i 2013)

“Først vidste gårdejeren intet om noget, men senere indrømmede han, at den anholdte var hans svigersøn, en 29-årig mand fra Gambia, der kom til Danmark for seks år siden. Datteren var i medierne for ti år siden, da hun havde fundet et smuthul i reglerne der gjorde det muligt for hende at at få familiesammenført sin daværende ugandiske mand. Privat er hun socialrådgiver i Odense Kommune, sågar i ‘Integrationsenheden’.” (Uriasposten, 2019)

Oploadet Kl. 11:39 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116951/trackback

34 Comments »

 1. De tre terror-brødre fra Holbæk ser ud til at være kommet til Danmark omkring 2005 med resten af den muslimske terror-familie. Farmand er født i syrien i 1945 og sønnerne på 33, 36 og 40 år er født i Damaskus.

  Hele terror-familien fik dansk statsborgerskab i 2015 ved LOV nr 1704 af 21/12/2015 – så der er tale om “danskere”, som vi hænger på til evig tid.

  For tildeling af Dansk indfødsret til terror-muslimerne stemte:

  87 (S, V, EL, LA, ALT, RV, SF og KF),

  imod tildeling af Dansk indfødsret til terror-muslimerne stemte 22 (DF),

  Enhedslisten og Radikale takker de “borgelige” partier for at støtte op om importen af kernevælgere.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. februar 2021 @ 11:57

 2. Husk at det har INTET har med islam at gøre. De er blot enlige ulve og psykisk syge og kan derfor ikke straffes.

  Kommentar by Islambert — 12. februar 2021 @ 12:18

 3. De skal slet ikke være i Danmark…

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. februar 2021 @ 12:20

 4. Det stiller PET og dommere i dilemma.

  Hvem er skurk ? den der planlægger terror eller den der viser billeder af krigens gru

  Kommentar by k.m. — 12. februar 2021 @ 12:25

 5. Kan 87 gøre det?

  Indtil nu er de større planlagte terror-aktioner blevet afsløret i tide. Men det kan næppe lykkes i længden.

  Og så er der den “lille” terror, hverdagsterroren som nærmest aldrig afsløres i tide. Fordi det er tæt på umuligt at forebygge spontane overfald og hjemmerøverier osv.

  Nyhederne (om indvandringens konsekvenser) fra Sverige, Norge, England, Frankrig, Italien og Tyskland bliver mere og mere dystre og ildevarslende.

  Men langt de fleste politikere på Christiansborg ignorerer alle advarsler. Ligesom de ignorerer de tusindtallige ulykker og tab som indvandringen påfører danskerne.

  Yderligere diskriminerer de gamle partier deres egne landsmænd og -kvinder på det groveste, på mange punkter og områder.

  Som f.eks. når man nægter kronisk syge danskere førtidspension. Eller som når man lader hjemløse danskere fryse ihjel.

  Kommentar by BENT A — 12. februar 2021 @ 12:31

 6. Det er absolut en gentagelse værdigt:

  Datteren var i medierne for ti år siden, da hun havde fundet et smuthul i reglerne der gjorde det muligt for hende at at få familiesammenført sin daværende ugandiske mand. Privat er hun socialrådgiver i Odense Kommune.

  “The uncomfortable truth: Women Destroy Civilisations and Nations:

  If women’s sexual preferences are liberated and go unchecked, they destroy civilisation..”
  https://www.youtube.com/watch?v=c0-OK-KD4ck

  Kommentar by Kimski — 12. februar 2021 @ 13:29

 7. *Jørgen Nielsen 11:57
  Ja ja nok stemte DF mod tildeling af statsborgerskab til terrorristerne, men de satte ikke hælene i overfor Løkke og selvom de var støtteparti gjorde de intet for at stoppe migranterne – INTET.
  DF stoppede heller ikke Løkke da han egenhændigt rejste til Marrakesh for at underskrive traktaten, der sidestiller migranter med flygtninge! Derfor ligger de og roder nede på 5-6% nu, ikke fordi de ikke gik i regering!

  Holbæksagen viser bare hvor ubegavet, det var at tillade de Syriske migranter i 2015! Det er så 1. generation, men hvad med deres børn og deres børnebørn, der er vel ikke nogen normalt begavet som tror at de kan integreres og slet ikke assimileres. Vores naive politikere har påført os en voldsom sikkerhedsrisiko så langt øjet rækker, og en forsørgelsesudgift også så langt øjet rækker!
  Det kan kun være integrationsmedarbejdere, sagsbehandlere ol. der nødvendigvis må tro på at integration at muslimer er muligt!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. februar 2021 @ 14:55

 8. Islam er Darwinistisk. Islam tildeler hver han op til 4 hunner, som er hannens private harem. Ligesom hos vore fætre bavianer, er det hannens genetiske arv at forsvare sit harem mod andre indtrængende hanner. Haremmets førerbavian har monopol på at videregive sine gener til næste generation ved at udøve sin parringsret.
  Moské skulle man omdøbe Darwinisme til IbnAbdullanisme. Moské skulle Muhammed tildeles en “Darwin Award” posthumt, for sin indsigt i evolutionens mysterier.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. februar 2021 @ 14:57

 9. Assad skriger af grin.

  Kommentar by Syrienblog — 12. februar 2021 @ 15:10

 10. Privat er hun socialrådgiver i Odense Kommune, sågar i ‘Integrationsenheden’.”

  Hun burde retsforfølges sammen med alle de andre feltmadrasser i stedet for at bruge tid på mennesker, der har linket til sandheden på internettet.

  De sexgale danske kvinder har større ansvar for den ondskabsfulde terrorimport end de internetbaserede.

  Kommentar by tavsen — 12. februar 2021 @ 15:39

 11. Det stiller PET og dommere i dilemma.

  Hvem er skurk ? den der planlægger terror eller den der viser billeder af krigens gru

  Kommentar by k.m. — 12. februar 2021 @ 12:25

  Er bange for at alt og alle vælger at lukke øjnene for det absurde i at anklage internettet for at være det værste. Ord og billeder skaber handling?

  Det lukkede værksted DR er begyndt at fokusere på forbindelsen i Tyskland.

  Kommentar by tavsen — 12. februar 2021 @ 15:53

 12. @ 6, Den Nervøse:
  Tak, meget præcist beskrevet, om “Det store bedrag”!

  DF kan kun betegnes som et dødt parti, med TullemaNNen som “dead man walking”.
  Levebrøds-politikere, dovne, bekvemme krukker, taburet-klæbere!
  Messersmitten, hvilken skuffelse, med hans IQ & intellekt!

  I dagspressen i dag(eller i går) findes artikel om S, K og V som vil stramme indvandrings politiken. hahaha, endnu et bedrag!
  30 år forsent og der er ikke sket en skid endnu.
  Mere tom snik-snak, mere varmluft.

  “Leftards”/ socialdemokrater alle sammen på nær NB!
  gi´ den gas Pernille!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. februar 2021 @ 16:03

 13. Billede af Samuel Patys afhuggede hoved må ikke vises. Det er jo klart censur og ganske uforståeligt – vi bor jo ikke i Rusland eller Kina – endnu.
  Det er åbenbart, at islams ugerninger og dets ofre ikke må vises – det forstyrre jo verdenfreden.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 12. februar 2021 @ 16:43

 14. Endnu en gang har Kim i overskriften afsløret diskrepansen hos de “ansvarlige” politisk korrekte.

  Men justitsministeren ser alvorligt på den sag. Utrolig tit de beroligende ord fremkommer.

  Men stor ros til politiet,
  de gør et fantastisk arbejde i det minefelt, hvor der hurtigt kan komme beskyldninger om racisme.

  Mon han har deltaget i BLM demoer?

  Kommentar by tavsen — 12. februar 2021 @ 17:35

 15. Hvorfor må man ikke vise døde Samuel Paty, når man godt må vise døde George Floyd og døde Alan Kurdi??

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. februar 2021 @ 18:23

 16. I NAT VAR DER MINUS 12-20 GRADER mange steder i landet. Er mafiaborgens store flertal som er ligeglade med den importerede kriminalitet og hverdagsterror, også ligeglade med at hjemløse danskere fryser ihjel i snesevis? Hvor bliver de opvarmede telte af? I 2015 blev de fremskaffet på 2-3 dage.

  Kommentar by BENT A — 12. februar 2021 @ 18:34

 17. Hov hov. Husk de folkevalgte har fortalt at alle fra Syrien er veluddannede, de er i høj grad interesseret i at få job osv. osv.
  Som det tårnhøje helvede lange Svend (Auken) har udtalt: En flygtning er en ven du endnu ikke har mødt – tjae. Andre sosser (tosser) er inde på lignende udsagn. Nå – vælgerne er selv årsag til tingenes tilstand.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 12. februar 2021 @ 20:26

 18. Så rigtigt Bent A kl. kl 18. 34

  Nu skal vi bare stå sammen og ikke lade os gå på af de mørke kræfter, ak, sådan udtaler Jacob Ellemann-Jensen sig i avisen idag. Han er dummere end man kan tillade sig at være.
  Jeg har aldrig oplevet et mere dumt folketing.

  Kommentar by IES — 12. februar 2021 @ 20:32

 19. Der er kun en måde at at undgå at fremmede begår terror i Vesten: Lad være med at have dem her! Vesten tilhører Vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. februar 2021 @ 20:50

 20. Der behøves flere ting til et terroranslag hvoraf den vigtigste er en muhammedaner.

  Kommentar by Nielsen — 12. februar 2021 @ 21:01

 21. Lars Hedegaard spørger nu: Hvorfor beskyttes morderne? Og andre spørger om “1984” har indfundet sig? Andre igen hævder at Sverige har dødsdømt sig selv.

  I bogen “Den politiske syge” undrer Søren Krarup sig over hvordan stadig flere lader sig gribe af den kollektive psykose som marxismen er. Og i bøger som “Blindt ind i Basra” etc. berettes det om Christiansborgs mange militære og radikale tåbeligheder og udskejelser.

  Kommentar by BENT A — 12. februar 2021 @ 22:01

 22. Politikkerne i de alle de gamle partier (DF inkl.) vil ikke tale/lade sig oplyse om iSlammets hovedformål:
  Bestialitet mod enhver, der ikke efterlever KOranens tekster HELT ordret. (deres egne inkl.)

  Der gives asyl/opholdstilladelser/statsborgerskaber over en kant, til iSlammets tilbedere, der overløber vore grænser fra lande, hvor de IKKE er/har været truet
  og velankommet her i Danmark, med alt betalt, har de så (igen) kun
  e´t livsmål tilbage at opfylde:
  i fællesskab at udrydde ALT og ALLE, der ikke er MINDST lige så KOrantro som dem selv, for at bevise deres trofasthed til iSlammet/råde bod på deres tidligere manger/lovbrud ift. iSlammet, som de flygtede fra, ved at udrydde flest muligt/ i det mindste gøre livet for mindre iSlam-tro til et helvede, som det udøves på gadeplan.

  iSlammets doktrin e´r:
  erobring, død og helved for alle, indtil de sidste to iSlam-tilhængere på jorden kæmper, for livet, mod hinanden, for at bevise, hver deres, ret til, at være den, med den største udøvelse af iSæammets doktriner: KOranen.
  iSlam er den dødsspiral!
  – ja, endda for iSlam-tilhængerne selv.

  Tak; at de 4 fra NB på Tinge ikke lader sig besnære af hverken af iSlammet eller Borgens taburetklister!

  Må de blive flere!!
  – både på Tinge og i lokalpolitik

  NU!!!
  – for som det kan læses, også, i denne blog på UP, så gløder iSlammet i Danmark, under dække af “rare grønthandlere”, “velintegrerede” ikke vestlig i offentligt betalte stillinger og sågar iSlampro politikkere i Folketinget.

  —-

  Forbyd isalm i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. februar 2021 @ 22:25

 23. Trist for gårdejeren at have en datter, som “brænder kul”, yikes!

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. februar 2021 @ 22:56

 24. Det som kolbøtte-borgen påfører danskerne af udgifter, død og ulykke….. ved at importere hundredtusindvis af kulturfremmede, ved at centralisere og nedspare helt vildt, ved at lade danskere fryse ihjel, ved at skære visse sundhedsklinikkers antal fra 49 ned til 23, ved at sløjfe flere tusind sengepladser,

  ved at ødsle hundredvis og tusindvis af millioner væk på vanvids-projekter. (Som f.eks. 750 millioner til drone-overvågning af Grønland, og over 200.000 millioner på en kunstig ø langt ude i Nordatlanten. Og yderligere hundredtusindvis af millioner på el-biler, vindmøller, grønrød omstilling og klima-gøgl.

  Ja, det som kolbøtte-borgen påfører danskerne…..hvad skal vi kalde det? Det et måske ikke politisk terror, men hvad er det så?

  Kommentar by BENT A — 12. februar 2021 @ 23:55

 25. Ihhh hvor berigende og (kvinde)frigørende, at importere neger sexslaver med terrorsympatier og -ambitioner…

  Svigerfars drøm?

  Kommentar by Polka — 13. februar 2021 @ 09:05

 26. Nej…tænk sig….og de kom fra Syrien….Hvilken overraskelse(???)….Det havde jeg så sandelige ikke kunnet forudsige…Hvem kunne det, med en så fredelig og harmonisk religion…..(Ja ja ja ja…sort humor)

  Kommentar by Michael Unna — 13. februar 2021 @ 09:10

 27. #17 IES
  “Nu skal vi bare stå sammen og ikke lade os gå på af de mørke kræfter, sådan udtaler Jacob Ellemann-Jensen sig i avisen idag. ”
  En fuldstændig absurd udtalelse da netop Jacob Ellemann-Jensen selv er en del af de mørke kræfter.

  Kommentar by Danskeren — 13. februar 2021 @ 09:37

 28. kommentar afvist i off-topic
  I´f the community does´nt want the statue there, the statue should´nt be there.
  Pelosi mener det er helt i orden, at venstreorienterede bøller river statuen af Columbus ned fra soklen.

  Nu kører sagen mod Trump, man burde i stedet stille hele venstrefløjen for rigsret – dobbeltmoralsk og forrædderisk som den er.

  Hvor mange venstrefløjspolitikere i USA fordømte de voldsomme optøjer i 2020 ? jeg kan ikke få øje på nogen
  https://www.youtube.com/watch?v=ae5X0FDMtJc
  lyt fra 2:00 i videoen

  Kommentar by k.m. — 13. februar 2021 @ 11:13

 29. “Fredens religion”. Fnis.

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2021 @ 12:39

 30. Den islamiske åndsbolle, der forsøgte at myrde Kurt Vestergård skal nu løslades efter udstået straf. Det fortælles, at den religiøst sindssyge gerningsmand ikke kan udvises. Hvis det er tilfældet, skal loven hurtigst muligt ændres, således at idioter som den muslimske morder ubetinget fratages alle rettigheder. Han har selv sat sig uden for al menneskelighed og bør derfor straks skovles tilbage til sin islamiske taberstat, uanset hvad er at betragte som et bestialsk rovdyr og behandles derefter. Ellers skal Enhedslisten tage ansvaret for ham – han er jo deres kæledyr.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. februar 2021 @ 15:16

 31. # Gustav har ret. Det er fladpandet, usselt og forræderisk at de radikale og skabsradikale går mere op i forældede konventioner, end i at beskytte danskerne mod mordere og terrorister. Mange lande er ikke nær så underdanige, tilbedende og skosåleslikkende overfor FN. De ignorerer konventionerne når de strider mod folkelige og nationale interesser.

  PT. har vi nok det dummeste og mest anti-danske FT nogensinde.

  Kommentar by Bent A — 13. februar 2021 @ 18:37

 32. Holbæk er ét stort islamiseret shithole…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2021 @ 20:29

 33. Det var ikke et terrror angreb på hotel. Kun en paragraf kørsel.
  Efter al den skrivelse om terror i medierne.
  https://www.bt.dk/krimi/bil-torpederer-tivoli-hotel-i-koebenhavn

  Kommentar by Islamarebad — 14. februar 2021 @ 06:36

 34. 24-årig tiltalt for at planlægge terrorangreb Mandag d. 15. feb. 2021
  https://ekstrabladet.dk/krimi/24-aarig-tiltalt-for-at-planlaegge-terrorangreb/8474080
  Manden blev anholdt i april sidste år, kort efter at han havde købt våben og ammunition

  Kommentar by tavsen — 15. februar 2021 @ 18:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper