14. februar 2021

Trump frifundet (igen): Intet konket bevis for at han på ‘noget tidspunkt skulle have opfordret til vold’

Jeg gad egentlig godt have fulgt de danske mediers nyhedsdækning af Trumps frifindelse, men mængden af politiseret idioti er uendelig, og intet lektor Mette Nøhr Claushøj sagde i Deadline kan gøre et selvtænkende individ klogere. Det var en politisk retssag, men havde Trump sagde noget der kunne understøtte påstandene, så var vi blevet tæppebombet med citaterne i medierne. Fra TV2 Online – Donald Trump frifundet for anden gang.

“For anden gang er Donald Trump blevet frifundet ved en rigsretssag i USA. Det ligger fast efter en afstemning i Senatet lørdag aften dansk tid. …

Der bliver skrevet historie i USA: Donald Trump er den første præsident nogensinde, der bliver stillet for en rigsret to gange, og begge gange er han nu blevet frikendt. Det er en stor triumf for ham og et tilsvarende stort nederlag for demokraterne og de mange millioner amerikanere, der mente, at det skulle have en konsekvens, at han – ifølge dem – spillede så stor en rolle i begivenhederne 6. januar.

Til gengæld har Trumps advokater stået fast på, at der ingen konkrete beviser er for, at Trump på noget tidspunkt skulle have opfordret til vold. Tværtimod har demokraterne taget Trumps udtalelser ude af sammenhæng, har det lydt.”

(‘Trump acquitted’; Foto: APnews)

Were Mr. Trump’s words inciteful to the point of violence and riot? That’s the charge, that’s the question. And the answer is: No. He did not have speech that was inciteful to violence or riot.”

He went on to accuse the House managers of having ‘completely, from the beginning of this case to right now, done everything except answer that question: the question they brought before you, the question they want my client to be punished by. That’s the question that should be getting asked. And the answer is, he advocated for peaceful, patriotic protest. They’re his words.” (Forsvarsadvokat Michael van der Veen, jf. I Business Insider, 12. februar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/116989/trackback

55 Comments »

 1. Trumps advokat var på Fox News igår, men han var ikke lykkelig.
  Hans hjem er nemlig blevet vandaliseret, hans familie er blevet truet og hans advokatfirma er under belejring af ANTIFA o.lign.

  https://www.youtube.com/watch?v=kvz4zUeRpxA

  Kommentar by KineserSnot — 14. februar 2021 @ 11:50

 2. Mette Nøhr Claushøj

  Opførte sig som den værste kattedame i deadline, de USA-eksperter der bliver udklækket på KU under hende, vil ikke forstår noget som helst.

  Kommentar by KineserSnot — 14. februar 2021 @ 11:52

 3. Man skulle tro det var 1984

  Den tidligere amerikanske svømmer Klete Keller deltog i protesterne 6. jan.
  Han er nu anklaget for civil ulydighed, forstyrrelse af offentlige procedurer og at trænge ind i en lukket bygning.

  Samtidigt har Demokraterne og den Demokratiske anklager i Portland valgt, af hensyn til BLM’s ret til at protestere, at AF-KRIMINALISERER optøjer, civil ulydighed, forstyrrelse af offentlige procedurer og indtrængning i en lukket bygning.

  Der er forskel på fisk – og nogle dyr er mere lige end andre …

  https://www.mcda.us/index.php/documents/policy-regarding-protest-related-cases.pdf/

  ht tps://multdems.org/2020/11/24/multnomah-democrats-support-district-attorney-mike-schmidt-focusing-resources-on-crimes-not-protests/?utm_content=bufferc8d90&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=celsi2020

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. februar 2021 @ 11:57

 4. At være amerikaner nu om dage,svarer til at være borger i Kina eller Deutche Demokrati (spelling?) Republik

  They have no concerns about the human rights,and they do not care about justice.

  Kommentar by Nielsen — 14. februar 2021 @ 12:07

 5. Kommentar by Nielsen — 14. februar 2021 @ 12:07

  Tror det det meget bedre i Danmark?

  World Economic Forum & Denmark launch unique partnership in San Francisco to embrace the Fourth Industrial Revolution – 2018

  https://um.dk/en/news/newsdisplaypage/?newsid=1fd5d0df-e434-4d04-86a0-3c7b8af1b81f

  Kommentar by KineserSnot — 14. februar 2021 @ 12:11

 6. Det helt fantastiske ved en megaloman tosse som Mette Nøhr Claushøj (som jeg også så i Deadline) er, at det lykkedes hende, ikke blot at stemple sig selv som en biased og utroværdig tosse – Men det lykkedes hende, den ondelyneme, også at forstærke det indtryk man har af Danmarks Radios, manglende evne, til at finde blot nogenlunde kompetente debattører – Hvor er journaliststanden/redaktørerne i DR dog nogle hjælpeløse dinglekæppe!

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2021 @ 12:30

 7. Bortset fra den materielle nød, som er et stort tema i Orwells “1984”, så er det uhyggeligt hvor nøje romanen beskriver forholdene i dag.

  Måden hvorpå ophavsretten misbruges til at skjule faktuelle forhold i fortiden f.eks.

  Cancel culture er i “1984” ikke-personer, der bliver “opløst”, og fjernet fra historiebøgerne, vi har Donald Trump, der bliver klippet ud af filmen “Alene Hjemme”

  Kommentar by Træt — 14. februar 2021 @ 12:35

 8. Tillad mig at linke til et yderst interessant og aktuelt indlæg af Gorm Winther, desværre på en to år gammel postering på Hodjas blog. Gorm Winthers indlæg fortjener imidlertid at blive læst vidt og bredt:
  https://hodjasblog.one/fake-news-journalisten-steffen-kretz-demonstrerer-sin-uvidenhed-paa-ddr/
  Også gerne læst af DR-medarbejdere (som givetvis smugkigger her på Snaphanen).

  Kommentar by ino — 14. februar 2021 @ 12:39

 9. DRs P1 FORDREJEDE OG FORVRÆNGEDE FRIFINDELSEN af Trump så meget, at DR fik det til at lyde som om han var fundet skyldig. Han blev frikendt i USA, men dømt skyldig af matriarkatet DR, hvor der er ca. ti kvindelige journalister for hver mand.

  DR er en stat i staten. Man er indvandringsindustriens og feministernes propaganda-apparat. Forkvinden får tre gange mere i løn end statsministeren. Og 4.500 millioner kr. eller mere, bruges på rød indoktrinering og vildledning af befolkningen.

  Kommentar by Bent A — 14. februar 2021 @ 12:54

 10. At 9: – og DDR har netop fået 900 millioner skattekroner foræret af Mette Mundsvejr.

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2021 @ 13:16

 11. Bent A — 12:54

  kr. 4.500.000.000 – Ah, ganske vist fremmer overdrivelse forståelsen, men alligevel…

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2021 @ 13:20

 12. Det bliver godt nok svært for DR pg TV2 at forklarer, eller rettere at bortforklarer deres egen dækning! De har to valg, enten at holde fast i at han nok alligevel er skyldig, eller helt at ignorerer deres egen fejlagtige dækning! De lægger sig med sikkerhed ikke ned og indrømmer at de har taget fejl!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. februar 2021 @ 13:21

 13. Kim:
  Jeg så TV2News hele aftenen.
  Som forventet fes demokraternes mudderkastning ud i ingenting. 2-0 til Trump.

  Efter afgørelsen gik der ca. 1 sekund, før de danske kommentatorer var i fulde omdrejninger med at forklare de dansk seere, hvorfor Trump alligevel var skyldig, og hvad hans forbrydelser var.

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2021 @ 13:23

 14. Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2021 @ 13:20

  Jo, DDR får 4,5 milliarder, som ganske rigtig er firetusinde og 500 millioner kroner hver eneste år.

  Kommentar by Træt — 14. februar 2021 @ 13:59

 15. Jen Psaki “kom til” at sige : US citizen have no right to free speech

  Det er enten en dum fortalelse, eller bevis på hvad den ny ledelse ønsker – borgere har ikke krav på ytringsfrihed.

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 14:06

 16. Ups –
  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/presser%C3%A5dgiver-for-biden-stopper-efter-trusler-mod-journalist/ar-BB1dFh9M?ocid=msedgntp

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 14:13

 17. Kommentar by Træt — 13:59 / Bent A — 12:54

  Sorry; 0g enig – jeg forstod det (lidt for hurtigt læst) sådan, at der var tale om den årlige gage til den vaklende rønne aka Rørbye Rønn.

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2021 @ 14:17

 18. I en verden hvor “alle er lige for loven” ville “demokraterne” nu blive efterforsket, sat for en domstol og dømt for NETOP de beskyldninger de har ladet hagle ned over Trump de sidste 4 års tid.

  Det kommer selvfølgelig ikke til at ske men alle nogenlunde normale mennesker ved at det burde være så!

  Kommentar by Santor — 14. februar 2021 @ 14:19

 19. Korruption overskygger snart alt.
  Gælder også undersøgelsen af hvor corona stammer fra.
  https://www.youtube.com/watch?v=zIwo2fr06a0
  However, three of the lead investigators, Dr Peter Ben Embarek Peter Daszak and Doctor Marion Koopmans have links to the Chinese government.

  Tre undersøgere har tætte forbindelser til den kinesiske regering.
  Ikke mærkelig at de afviser teorien om menneskeskabt virus i laboratorium

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 14:30

 20. Overfør det her til dansk – med Mette Frederiksen og Socialdemokratiet som hovedfigurer
  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/redakt%C3%B8r-om-trump-frifindelse-han-har-partiet-i-et-jerngreb/ar-BB1dEOa9?ocid=msedgntp

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 14:36

 21. Det er ret sandsynligt at MODSÆTNINGERNE MELLEM U-DEMOKRATERNE OG TRUMP-TILHÆNGERNE er kommet ind i en ond cirkel, en selvforstærkende procés og en meget farlig procés. For u-demokraterne farer frem på agressiv vis, på marxistisk vis, og de ønsker ikke at forsone og hele, men at dele befolkningen op i to grupper: dem der ønsker et marxistisk, totalitært samfund med diktatur, censur, hemmeligt politi og politisk forfølgelse……. og dem som ønsker det modsatte.

  Alle de republikanere som går ind for demokrati, ytringsfrihed, retssikkerhed og borgerrettigheder, risikerer at blive gjort til retsløse ikke-mennesker.

  U-demokraternes politik vil trænge over 100 millioner amerikanere op i en krog. Hvis de accepterer u-demokraternes politik, vil demokratiet forsvinde, og republikanerne og mange andre folkegrupper vil aldrig komme tilbage og få del i eller medindflydelse på den førte politik.
  Derefter kan samfundsudviklingen gå helt grassat og amok, og ende i et jernhårdt feminiseret matriarkat eller kina-lignende eller sovjet-lignende diktatur. Sådanne kafkaske tilstande kan sagtens etableres på få måneder.

  Spændingerne vil enten vokse til de eksploderer, eller de vil fuse ud i ingenting, fordi u-demokraterne får lagt en blytung dyne af kontrol, forbud, tvang, straf, censur og undertrykkelse lagt ned over hele USA.

  Kommentar by Bent A — 14. februar 2021 @ 15:20

 22. Trump er moralsk berettiget til at gør livet så surt for creepy Joe og hans slæng af kapitalistlakajer som muligt de næste 4 år. Det hedder ‘payback’ og er tilbagebetaling for de seneste 4 års tilsvining af en ellers udmærket præsident.
  Alle danskere forventer nu en uforbeholden undskyldning fra dansk MSM, som trofast og loyalt uddelte demokraternes beskidte hadefulde livssyn. Så familien Kretz og Steinmetz må ned på knæ i TV og sige “sorry, sorry”, vi udførte bare vores beskidte job som lakajer for de beskidte demokrater i USA. Horseface lebberne i DR kan fyre sig selv for svigt af neutralitet og objektivitet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. februar 2021 @ 15:35

 23. Trumf havde sin personlighed imod sig, men han er politisk den bedste præsident USA har haft i nyere tid. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 15:36

 24. Jeg vidste godt det var risikabelt, så jeg havde egentlig tænkt mig at undgå DR i et par dage, men jeg kom alligevel til at klikke forbi dr.dk fordi jeg kedede mig. Jeg tænkte: Hvor galt kan det være? Men der havde jeg undervurderet DR’s infamitet. Den øverste overskrift i morges var at godtnok var Trump blevet frikendt, men han var alligevel skyldig. Det var Steffen Kretz der rapporterede. Jeg læste ikke artiklen.

  Mens et skyderi foregår for rullende kameraer vil de omtale ham der skyder som “den formodede gerningsmand,” men Trump er skyldig selvom det modsatte er bevist.

  Kommentar by Vagn Henning — 14. februar 2021 @ 15:59

 25. JP
  Trump frikendt, men…… underforstået medierne fortsætter hetzen

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12758404/rigsretssagen-mod-donald-trump-endte-som-forventet-i-frifindelse/

  Kommentar by k. m. — 14. februar 2021 @ 16:10

 26. Det gik nok op for dem at for hver 1 ting i den retning trump har nærmet sig, så kan der findes 10.000 daglige opfordringer til vold og drab fra folk på venstrefløjen siden trump blev valgt i 2016. Venstrefløjen er fuldstændigt ude af stand til at se indad, og det er det der gør dem livsfarlige.

  47 mennesker mistede livet sidste år i “de fredelige demonstrationer” fra black lives matter, ikke længe efter at maxine waters fra demokraterne opfordrede til at “lave en forsamling og omringe enhver konservativ hvorend man så dem”.

  Men får det nogen konsekvenser? Selvfølgelig ikke, for de er jo de gode mennesker…

  Kommentar by Per — 14. februar 2021 @ 16:32

 27. Det forlyder, at Beijing nu skal omdøbes til Bidenjingpin, som tak for creepy Joe’s frivillige underkastelse under Kina’s præsident Xi Jinping.

  Man bemærker også, at Creepy Joe på TV forsøger at se kinesisk ud. Han kniber gevaldigt øjnene sammen med ‘Keratitis’ symptomer. Hvad fejler han udover sin normale demens?

  Keratitis symptom: sammenknibning af øjet.
  Hvad er symptomerne ved herpes keratitis?
  Herpes keratitis giver smerter i øjet. Smerterne behøver imidlertid ikke at være kraftige, da tilstanden nedsætter følelsen i hornhinden. Andre typiske symptomer er lysskyhed og sammenknibning af øjet, tåreflåd og nedsat syn på det påvirkede øje.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. februar 2021 @ 16:34

 28. Passér gaden. Intet at rapportere om.

  Kommentar by Nielsen — 14. februar 2021 @ 16:40

 29. For helvede kinesersnot Vi har levet under kommunistisk styre siden før vores fødsel. Hvad synes du jeg skal mene om den danske udgave af “folke”styre?

  Kommentar by Nielsen — 14. februar 2021 @ 16:43

 30. Gustav Jensen
  Få dage efter indsættelsen så vi Biden ved skrivebordet, hvor han fumlede efter fyldepennen i æsken foran ham

  Jeg tænkte manden er halvblind, og det stemmer med det du fortæller

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 16:45

 31. Kommentar by Nielsen — 14. februar 2021 @ 16:43

  Jeg syntes mange fokusere på en kamp de ikke kan deltage i udlandet. Istedet for at kæmpe for Danmark.

  Fuck USA, når Danmark er næsten samme sted.

  Kommentar by KineserSnot — 14. februar 2021 @ 17:03

 32. https://www.breitbart.com/politics/2021/02/13/hollywood-celebrities-melt-down-after-trump-acquitted-declare-43-republicans-traitors-fascists/

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 17:20

 33. Dominic Raab, udenrigsminister i England kom først.
  Han vil indføre vaccinepas for at kunne gå på pub eller i supermarked.

  det vil sige : enten tager du kanylen eller dø af sult

  Vaccine passports might be needed to get into pubs and supermarkets

  Englands FN ambassadør taler om “will 2021 determine the future of Global Britain

  Ser ud til Prins Charles og Tony Blair endelig får deres globale socialist diktatur

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 17:48

 34. Det var da trods alt morsomt at se tv-journalisterne i DR og TV2 vride og vende både sig selv og ordene, da de med synligt ubehag måtte meddele den danske pøbel, at senatet i Amerika havde frikendt Donald Trump. Så kom straks derefter bortforklaringerne, men de gjorde blot tv-journalisterne i DR og TV2 endnu mere pinlige at høre og se på.

  Jeg strejfede på en tur på remoten en kommentar fra en ekstern vistnok univeritets ‘ekspert’ i amerikansk politik jeg har set før – ham den lidt overgearede med de opspærrede rynkeomkransede øjne (det var ikke Niels Bjerre-Poulsen). Han sagde noget i stil med, at det der gjorde anti-Trump medierne så rasende var, at de opfattede det som et signal om at Trump stadig havde sine tilhængere og at Trump og hans tilhængere ikke var tilnærmelsesvist udraderede. De er simpelthen hunderæd for at de ikke kan få bugt med dem (medierne og demokaterne har været i chok siden de tabte valget i 2016Q!:-)

  Kommentar by Amad — 14. februar 2021 @ 18:08

 35. youtube: David Schoen impeachment trail.

  (Siger en del om hvor der blev manipuleret i medierne og af Demokraterne)

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 18:24

 36. 35) Både med Tweets, og billedoptagelse -med lyd.

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 18:53

 37. massemedierne lader os forstå at “frifindelsen KUN har politisk
  motiveret karakter” Steinmetz/Kretz herhjemme, find selv flere eksempler.

  så må man jo umiddelbart logisk sondre at der
  ligeledes KUN kan være tale om en politisk motiveret anklage!

  Sådan spiller klaveret ikke i dansk presse og flere steder
  har jeg fundet overskrifter med ordene TRUMP+SKYLDIG

  sidebemærkning:
  jeg har i dag tillige gransket “racisme-beskyldninger” i England ift pubber bærende navnet “The black Boy”, en lystig kommentator på
  Daily Mail foreslog en navneforandring til: “The woke Snowflake”…

  uden at vide det med sikkerhed lader det til at pubberne enten har hentet deres navn fra:
  skorstensfejer-drenge,
  drenge i kulminerne eller fra
  King Charles Stuart II (also know as The black Boy King)
  intet racistisk i det, mange af pubberne bærer forresten
  navnet siden 1600-tallet,
  men nu er det så også slut…

  Kommentar by konservativ — 14. februar 2021 @ 19:11

 38. Når man er frikendt, er al skyld omkring anklagerne udvisket. Den anklagede er anerkendt som fuldt normal medborger. Han kan på ingen måde tillægges nogen lod eller del i den begåede ‘forbrydelse’. I præsidentens tilfælde (den rigtige – ikke den usurperende creepy Joe) er han at betragte som en ærlig og retskaffen mand. Han er ikke et købt kreatur for moralsk ulækre samfundsomstyrtere som eksempelvis antisemitten og USAhaderen Georg Soros. Sidstnævnte vil betale 500 millioner dollars til at indsmugle latinoer til USA.
  Kretz & Steinmetz kan gerne spare os for deres støvleslikkeri af deres MSM ejere i USA – den kan danskerne let gennemskue. Fyr dem begge for spytslikkeri af ussel kvalitet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. februar 2021 @ 19:38

 39. Demokraterne i USA og Jesper Steinmetz og Steffen Kretz kan aldrig tilgive Trump, at han vandt over deres darling Hillary i 2016. De vil hade ham så længe de lever.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. februar 2021 @ 20:02

 40. I årevis har man oplevet den ene skingre Demokrat politiker efter den anden, tydeligt opfordre i taler til vold mod Republikanere. Ikke et ord om det i MSM, men Trumps fredelige ord fordrejes som en naturlighed. Man skal være endog meget smalsporet, for ikke at kunne se manipulationen som tosserne ude foran skærme og aviser udsættes for.

  Kommentar by LarsB — 14. februar 2021 @ 20:29

 41. Har I lagt mærke til noget mystisk ved Mette Frederiksen for nylig ?
  Indtil nu har det lydt, at alle danskere skal vaccineres så hurtig som mulig, for at komme tilbage til “normal”. Det var hendes absolutte hovedprioritet.

  I går fik vi en ny melding. Nu gælder det pludselig test test test, flere gange om ugen.

  Hænger ændringen sammen med oplysning om at Region Nordjylland skruer ned for vaccinetempo efter sygemeldinger fra sundhedspersonale ?

  Er hun blevet klar over det vi andre har vidst længe, at coronavaccine er pissefarligt.
  Kan vi være sikre på at vaccinen ikke har forårsaget dødsfald blandt de ældste borgere ?
  Sygemeldte sundhedspersonale er jo yngre stærk borgere der har anderledes modstandskraft og derfor kun viser svagere bivirkning.

  Det er meget mistænkelig skift i strategi.

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 21:34

 42. Hvad skete med ejerne af 21mio kineseres mobilabonnementer? døde de i første fase af udbruddet ?
  og hvorfor har alle medier udskreget USA som landet med flest dødsofre?
  Sandheden kommer altid frem, kun et spørgsmål om tid.

  https://politiken.dk/udland/art8102726/Smitteudbrud-i-Wuhan-var-muligvis-langt-st%C3%B8rre-end-antaget

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 22:00

 43. test

  Kommentar by tavsen — 14. februar 2021 @ 22:07

 44. vaccine skeptikere censureres på sociale medier og udskammes som konspirationsteoretikere.
  Hvorfor bliver deres argumenter ikke bragt i medierne ?
  https://www.youtube.com/watch?v=durZtbXz7cg
  Hvorfor mange i sundhedsvæsnet siger nej til vaccine

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 22:07

 45. opgiver

  Kommentar by tavsen — 14. februar 2021 @ 22:12

 46. Trump blev så den første præsident, der blev frikendt TO gange. Kan Demokraterne nu koncentrere sig om politik?

  Kommentar by tavsen — 14. februar 2021 @ 22:17

 47. Næ, det kunne heller ikke accepteres i mindre bidder

  Kommentar by tavsen — 14. februar 2021 @ 22:19

 48. DDR s “medieforskning” har begået en rapport i slutningen af januar 2021 og den viser at kun 33 procent af danskerne gider se DDR ..folk gider ikke høre løgnene. OG INGEN RUNDSPØRGE OM DER EE TILLID TIL DDR. folk streamer og gider ikke blive indoktrineret..ha ha glæder mig til DDR det røde fort lukker og slukker. Må man bruge 4,5 Mia på 33 procent MÅNEDLIGT besøger DDR?????!!!

  Kommentar by H.nielsen — 14. februar 2021 @ 22:58

 49. Michael Knowles har,hvis du har tålmodighed til en irriterende reklame midt i videoen,en udmærket satire over Obamala Harris eller hvad det nu er Creepy Joes vicevært hedder. https://youtu.be/u1qYWqUlWvQ
  Interessant nok at en trediedel af danskerne stadig er dumme nok til at æde de historieforfalskninger og eventyr,som tossekassen disker op med. Husk at takke Dansk Fjolseparti ved næste valg,for deres foræring af skatteydernes midler til løgnefabrikken Dhimmi Radioen.

  Kommentar by Nielsen — 15. februar 2021 @ 05:52

 50. Kommentar by Nielsen — 15. februar 2021 @ 05:52

  Brave browser fjerner også reklamerne i YouTube

  Kommentar by Træt — 15. februar 2021 @ 07:46

 51. Fra Trustpilot:
  Jesper Steinmetz skal stramme op.
  Jesper Steinmetz kæmper en brav kamp for førertrøjen i “Trump bashing”.
  Den sidder solidt på Steffen Kretz, der spreder møg for DR.
  Men Steinmetz er tæt på nu. Hans evner er på mange områder begrænset, men på dette felt burde han i det mindste komme i baghjulet på Kretz – måske hjælperytteren Torsten Jansen kunne tage et par føringer.

  Kommentar by B. Christiansen — 15. februar 2021 @ 09:32

 52. HVORFOR ER DEMOCRATS SÅ SURE OG VREDE PÅ TRUMP? Det er fordi Trump har varetaget de nationale og folkelige interesser mere end “elitens” interesser. Og det er utilgiveligt set gennem udemokraternes røde brilleglas.

  Det var noget af det samme med Glistrup. Og med Ninn-Hansen. Og med Rasmus Paludan er det igen det samme. Det danske folks fremtid er noget ligegyldigt i forhold til særinteressernes og de gamle partiers trivsel. Og siden 1968 og 1983 har Christiansborgs politikere og mediernes journalister haft fordel af masseindvandring, “integration”, verdensredning, co2-hysteri og alle mulige skøre projekter. Så blæse være med at projekterne var og er så kostbare, at man var og er “nødt til” at spare og nedskære i eet væk: 600 lukkede skoler, lukkede hospitaler, lægeklinikker og skadestuer, lukkede posthuse og biblioteker, nedlagte busruter, forringede pensioner og dagpenge, retsløshed og diskriminering til stadig flere danskere, osv.
  “Eliten” ,bestående af snakkehoveder,

  Kommentar by Bent A — 15. februar 2021 @ 09:59

 53. “Eliten, bestående af snakkehoveder, fantaster og luskede typer, kommer først i dagens Danmark, folket og fædrelandet kommer sidst.

  Et eksempel er DF som gjorde sig stuerene og derefter hyggede sig gevaldigt i årevis med at udrette ingenting. Særlig tydeligt 2015-19. Der er nu udkommet en bog om den største politiske nedtur i 100 år, om hvordan DF-toppen og især DF-Tullesen og Pia K snorksov i fire år i træk.

  Bogen fortier dog de egentlige årsager til nedturen, ihvertfald hvis man kan tro DRs præsentation af bogen. Nemlig de mange asociale overgreb som DF deltog i, og det enorme svigt mht. Marokko-traktaten.

  (der var et teknisk kiks, min pc er ustabil)

  Kommentar by Bent A — 15. februar 2021 @ 10:08

 54. Det sædvanlige med at der bliver klippet i en længere tale, så indholdet passer sig i deres kram.
  Snyd og bedrag.

  Kommentar by Islamarebad — 15. februar 2021 @ 10:24

 55. DF-Tullesen og Pia K snorksov i fire år i træk”

  Få dog nyhedsmails fra https://www.ft.dk/
  de statsstøttede “journalister skal nok undlade at være upartiske i deres udvælgelse af Public Service

  Kommentar by tavsen — 15. februar 2021 @ 11:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper