16. februar 2021

Redox’ støttekomité: Andreas Rasmussen, Simon Bünger og… 28-årig Mikkel Thydal fra Vordingborg”

Tiden har overhalet Redox, men for god ordens skyld. På Civilstyrelsen.dk, kan man se at ‘Andreas Rasmussen, Simon Høgh Bünger og Mikkel Thydal’, har oprettet ‘Støttekomitéen’ for Redox.dk. Sidstnævnte er ikke tidligere stået frem som Redox’er, men forhistorien er lige efter bogen. 28-årige Mikkel Thydal kommer fra Vordingborg, hvor han var en del af den lokale afdeling af Socialistisk Ungdomsfront, ligesom han kæmpede for et ungdomshus i byen. Senere blev han tilknyttet Operation Dagsværk, Columbia Solidaritet og crowdfunding-projektet Firefund, der skal samle midler til ‘direkte politisk handling’. Foto her.

(‘Støttekomitéen’ for Redox.dk Foto: Civilstyrelsen)

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117027/trackback

10 Comments »

 1. Hvis de er ved at gå corona-død, er hjælpen her
  https://www2.deloitte.com/dk/da/pages/covid-19/hjaelpepakke-til-mindre-virksomheder-faa-overblik-over-folketingets-tiltag.html

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 11:11

 2. HVORDAN KAN MAN DOG VÆRE SÅ BLIND, SÅ DØV, SÅ UVIDENDE OG HISTORIELØS, at man kan ignorere de kommunistiske rædsler i alle de lande hvor kommunisterne kom til magten. De over 50-100 millioner mord, de mange millioner ødelagte familier, de stribevis af økonomiske, sociale og kulturelle katastrofer. Hvordan kan man dog se bort fra dem?

  Redox er iflg. mange kilder et kommunistisk foretagende, en rødfascistisk klike. Er medlemmerne blevet hjernevaskede fra små af?

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 11:36

 3. Kommunisternes magtgalskab og blodtørst synes AT VÆRE UDEN GRÆNSER. I USA prøver de nu på at etablere et diktatur. I Vesteuropa er noget lignende måske på vej. I Venezuela, før et af de rigeste lande, er der nu sult og fattigdom. I det socialiserede og islamiserede Libanon er der nu eksplosioner, terror-mord og frygt overalt. I Sverige har de røde feminister skabt en udvikling som snart kan ende i statsbankerot og demokratiets, retsstatens og velfærdsstatens sammenbrud.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 11:45

 4. Jeg skrev en lang kommentar om at lære af venstrefløjens initiativ, men det er jo som at kaste en snebold i helvede..

  Kommentar by Per — 16. februar 2021 @ 12:18

 5. #Bent A. Skæbnens ironi vil, at Venezuela nu (officielt) indfører amerikanske dollar som valuta. I forvejen skilter butikkerne med priser i dollars. Venezuela er naturligvis ude af stand til at rejse den nødvendige pengemængde, så det bliver i form af bankkonti hvor man kan have pengene stående i dollar. Så undgår folk den absurde inflation på 3-4000%, der vækker mindelser om Weimarrepublkken. I modsætning til mellemkrigstiden er årsagen ikke enorme krigsskadeerstatninger og børskrakket, men slet og ret den herskende socialisme. I dag er levestandarden i Venezuela lavere end på Haiti, der ellers i mange år er regnet for det fattigste land på den nordlige halvkugle.

  Kommentar by DavidK — 16. februar 2021 @ 12:19

 6. DavidK — 16. februar 2021 @ 12:19

  Er det 2 millioner mennesker socialismen har fordrevet fra Venezuela?

  Danske medier havde dagligt 2-3 beretninger
  om den nye røde Messias Hugo Chavez. Bristede drømme er dagligdag på den røde fløj.

  Benny Holst Engle har bare tæer
  https://www.youtube.com/watch?v=_yGSrlB24ko
  79.347 visninger •22. nov. 2015

  hvor han synger, at vi ikke havde et verdensbillede, der holdt vand, frit efter hukommelsen

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2021 @ 12:33

 7. Joe Biden er en sær snegl.
  Han åbner grænserne for X-antal illegale flygtninge som ikke coronatestes.
  På den anden side begrænser han amerikanere i at flyve indenrigs, fx til og fra Florida. Det er nok for at forhindre Trump i at bevæge sig ud af sin nye “pensionistbolig”.

  Nu vi er ved venstrefløjen. Hvorfor lader de superkapitalisten Bill Gates styre verden ?

  Han er ikke folkevalgt politiker, men alle falder for hans trang til at styre verden, ene og alene på klima, medicinalindustri, landbrug og fødevarer, måske endda et kommende folkemord med befolkningsreduktion vha giftvaccine.

  Venstrefløjens tale om frihed og lige muligheder for alle er røgslør for at dække over deres egentlige motiv – total magt, hvor systemkritikere forfølges og mobbes på alle mulige måder.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 13:00

 8. Afskaf borgerlønsydelser – så er de game over.

  Kommentar by Skatteyderen — 16. februar 2021 @ 14:30

 9. Redox må være en betegnelse for okser af rød dansk malkerace?
  Eller måske en klub for dem med hjernekapacitet som okser?

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. februar 2021 @ 15:27

 10. At 8: Spot on.

  Kommentar by Bastardo — 16. februar 2021 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper