24. februar 2021

Suffolk University: Blot 4 pct. af Trumps vælgere støtter Qanon, hele 43 pct. har aldrig hørt om dem…

Under den amerikanske præsidentvalgkamp blev Qanon rutinemæssigt omtalt som Trumps kernevælgere, Trumps ekstreme base. Herunder en måling fra en undersøgelse foretaget af Suffolk University (Boston). USA Today omtaler undersøgelsen i længder, men glemmer en lille detalje. Blot fire procent af Trumps vælgere støtter Qanon, hele 43 procent har aldrig hørt om dem.

(Suffolk University, 22. februar 2021; Grafik: Data-ark)

“The nationwide Suffolk University/USA TODAY survey was conducted through live interviews of Trump voters from 2020 national and state polls via cell phone and land line users. The survey of 1,000 Trump respondents was conducted February 15-20, 2021, immediately after the Senate impeachment trial concluded.”

Oploadet Kl. 01:15 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117247/trackback

8 Comments »

 1. U-DEMOKRATERNE OG DERES MEDSAMMENSVORNE, de røde journalister, BLM og Antifa har iværksat en landsomfattende hetz mod republikanerne og Trump.
  En frygtelig katastrofe er under udvikling. Konsekvenserne for både USA og resten af verden kan blive meget voldsomme. Hans Rustad har skrevet en artikel om det som han mener er en yderst ildevarslende udvikling.

  DR lyver naturligvis videre om valget, om Trump og om hvad der ellers sker i USA.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 01:48

 2. Den måde man kunne se der ikke kunne fæstes lid til Q-Anon var at de blev omtalt i de kontrollerede medier langt mere end andre som fremførte den alternative sandhed.

  Nu har det jo vist sig at påstandene om at Trump havde fuldstændig styr på Sumpen og at amerikanske patrioter bare skulle læne sig tilbage og spise popcorn mens planen blev fulgt efter alt at dømme var efterretningstjenestevildledning.

  Det gør dog ikke Q-Anons gentagelser af hvad de egentlige frihedskæmpere i forvejen havde opklaret og lagt frem til løgne. Men formålet med at gøre Q-Anon utroværdig ved deres forkerte spådomme er vel især at få det almindelige mediepropagandaoffer til at tro at alt det andet fra Q-Anon også var løgne, hvad det ikke var.

  Kommentar by perhag — 24. februar 2021 @ 02:47

 3. Politisk den bedste præsident USA har haft i nyere historie. (Nu kan vi falde i søvn sammen med Joe) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 24. februar 2021 @ 10:17

 4. @ Michael Unna — 24. februar 2021 @ 10:17

  Yup, politisk OG økonomisk. Man kan så håbe at 4 år med kamalas pussy-whipping og BLM nonsense kan få de fleste Amerikanere til at vågne op.

  Kommentar by Santor — 24. februar 2021 @ 11:19

 5. Kommentar by perhag — 24. februar 2021 @ 02:47

  Det var for at undgå at italesætte magteliten på den rigtige facon.

  Jødisk zionistisk-lobbyisme og jødisk social-liberal aktivisme er årsagen til USAs problemer.

  Kommentar by KineserSnot — 24. februar 2021 @ 15:45

 6. Kommentar by perhag — 24. februar 2021 @ 02:47

  Jødisk Zionistisk lobbyisme foregår via foretagner som AIPAC og ADL.

  Jødisk social-liberal aktivisme foregår i Medierne, i Hollywood og i musikbranchen.

  De sortes aktivisme er foregår tit på disse jøders præmisser. Flere og flere sorte kan da også se problemet, selvom dem der taler imod er tvunget til at sige undskyld når de har udtalt sig, for at beholde deres karriere. F.eks. Nick Cannon. Men også i denne uge er youtuberen Young Pharaoh blevet forbudt at tale ved Republikanernes CPAC-konference pga hans er villig til at tale om det.

  Kommentar by KineserSnot — 24. februar 2021 @ 15:49

 7. KineserSnot — 24. februar 2021 @ 15:49: OY VEY!

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. februar 2021 @ 20:58

 8. Sumpen bruger og brugte Corona som undskyldning til at slippe af med Trump, han gjorde med rette nar af det nok gange i offentligheden (“covid, covid, covid!”), de havde intet andet valg end valgfusk for at fjerne ham, hvis det fis skulle og skal forblive en ægte trussel. Biden elsker Corona, det er tydeligt som mand af systemet, hvad mere bevis ønsker man næsten på hvor falskt det hele er.

  Kommentar by LarsB — 24. februar 2021 @ 23:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper