2. februar 2010

Carsten Jensen i Deadline….

Carsten Jensen var gæst i søndagens sene Deadline. Et citat.

Carsten Jensen, forfatter: Ordet krabask blev ikke nævnt i udvalgets motivation, men derimod at jeg havde forsvaret nogle udsatte. Sidst jeg gjorde det, var på Christiansborg Slotsplads, for de irakiske, afviste irakiske asylansøgere, der havde jeg min datter med, og hun spurgte mig så, hvorfor gør du det her. Hun er tretten år gammel, og jeg sagde, at det gør jeg, fordi jeg tror at – jeg vil ikke have den dag skal komme, hvor en dag ud i fremtiden, hvor jeg spørger mig selv – hvorfor var du tavs? Hvorfor lod du bare det her ske?

(Deadline, 1. februar 2010; Palmeprisen for humanisme)

 • 31/1-10 Berlingske blogs – Jesper Beinov: Det totalitære Danmark.
 • 1/2-10 JP blogs – Kasper Støvring: Ak Sverige… (Enzensberger -citater).
 • Oploadet Kl. 00:40 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/11727/trackback

  23 Comments »

  1. Nu kunne den muslim leflende ubegavethed carsten jensen, måske tænke lidt over hvad han i fremtiden vil svare os kvinder, når vi spørger den islam-uvidende carsten jensen om, hvorfor bl.a han ikke gjorde oprør eller bare modstand imod islamisternes endeløse krav der i stigende grad frarøvede os kvinder vores frihed.
   Hvad vil den naive idiot carsten jensen sige, når alle kvinder tvinges i affaldssække, hvad vil den ansvarsløse far carsten jensen sige til sin datter, når denne “frivilligt” står og trækker en affaldssæk nedover hoved, for ikke at blive stenet!
   Jeg mangler svar?

   Kommentar by li — 2. februar 2010 @ 01:47

  2. Og så er det eddermame ulækker at bruge sine børn på den måde.

   Kommentar by Jens A — 2. februar 2010 @ 03:22

  3. Undskyld mig, men jeg har lidt svært ved at forstå Kim Møllers motivation for at understrege netop dette citat. Er det ikke den samme tanke, samme drift — “vi kan ikke bare lade dette stå til” — der ligger bag indlæggene på siden her, bag kommentarerne til indlæggene? Frygten for at kvinder i fremtiden skal tvinges ned i affaldssække, og at dette skal ske som resultatet af at Carsten Jensen har demonstreret mod hjemsendelsen af flygtninge fra et land, Danmark selv har været med til at hærge, har jeg også svært ved at se berettiget. Ja jeg spørger bare.

   Kommentar by Peter Z. — 2. februar 2010 @ 03:45

  4. Det er da bestemt stadig muligt, at hans datter om 20 år vil spørge “Hvorfor lod du bare det her ske?” :-)

   Kommentar by Niels J — 2. februar 2010 @ 08:44

  5. -> 2

   Carsten Jensen anvender altid sin meget opvakte datter, når han skal retfærdiggøre egne tanker og handlinger. Læs denne kronik på Information, på sædvanlig underlødig facon, drages hans datter dennegang ind i hans spekulationer omkring klimaet. Den får på alle følsomme tangenter og intet, ikke engang hans eget afkom, af ham helligt, meget typisk for de frelste godhedsmennesker:

   “Hun var 11 år, da hun spurgte første gang. Det var også på det tidspunkt, hun begyndte at slukke lyset bag mig, når jeg forlod et af værelserne i lejligheden og begav mig ind i det næste. Vi sad i små øer af lys i den ellers mørklagte lejlighed. Vi slukkede ikke bare for afbryderknappen på fjernbetjeningen, når vi slukkede for fjernsynet. Vi gik hen til kontakten på væggen og afbrød.”

   http://www.information.dk/219177

   Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 2. februar 2010 @ 08:54

  6. -> Peter Z.

   Når Carsten Jensen trækker “hvorfor lod du det her ske” frem, så laver han en let skjult association til 30’erne. I forbindelse med Palmeprisen, sammenlignede han sig selv med totalitarisme-kritikere fra menneskefjendske diktaturer. Pointen er klar – Danmark er små-fascistoid… på grænsen til hitlerismen.

   Kommentar by Kim Møller — 2. februar 2010 @ 09:05

  7. Hvor er han dog kvalmende den mand – enten pyremidalsk i sin stupiditet eller også bevidst landsskadelig. Håber næsten hans datter om nogle år finder samliv med en af de kulturberigende palæstinensere.

   Hvorfor skal små mænd altid pudste sig op og vise sig frem som om det var størrelsen, det kom an på? Selv deres koner er som regel et hoved højere end dem selv.

   Og så rimer kvalme forresten på Palme.

   Kommentar by Bodil — 2. februar 2010 @ 09:41

  8. Den bette mandslinge carsten jensen er så forskruet oppe i hoved, så virkeligheden spejlvendes der oppe, så kvindebøddel idelogien i slam bliver til “offer idelogien” men virkeligheden er den, at vi kvinder er tiden forfulgte”jøder” der mister alle rettigheder og tvangsfængsles i begrænsende affaldssække, nu mere i slam trænger frem.
   Det os kvinder, der bliver totalitæt idelogien i slams ofre!
   Muslimerne er bare ofre for deres egen dumhed og hjernevaskelse.

   Ethvert fornuftigt væsen, især kvinderne, burde bekæmpe idelogien i slam, der ligesom nazismen og kommunismen stod for, og nogle få idioter stadig står for, noget umenneskeligt klamt undertrykkelse og udryddelse af anderledes tænkende.

   Så carsten uvidende jensen kan bare stikke sit nazi-kort op i r….
   der vender nedad….bare til carsten bedemandslinge jensens orientering, der ikke helt har styr på, hvad der er op og ned!

   Kommentar by li — 2. februar 2010 @ 09:42

  9. Forfatter Carsten Jensens fik palmeprisen for bl.a. kritik af den danske flygtningepolitik. Et udmærket valg, for Carsten Jensen er en fin repræsentant for en human livsfilosofi, der er blevet til en ideologi. Og som alle ideologier forstener de på et tidspunkt, fordi verden har det med at forandre sig.

   Humanisme er at sætte det enkelte menneske i centrum, og det er en udmærket livsanskuelse, for vi ønsker alle at være i centrum, hvis vi ikke har det godt. Humanismen har været en Vestlig filosofi som har en velfortjent glorie over sig for den har løftet menneskeforståelsen ud over dets mere barbariske side og bragt den vestlige samfundsudvikling fremad. Derfor er humanisme godt, for mennesket er altid i centrum.

   Men når den humanistiske livsanskuelse blevet en ideologi, er det fordi den så at sige har vendt sig imod sig selv og er blevet en direkte fare for samfundenes sammenhængskraft. For sagen er den enkelte, at man ikke kan sætte mennesket over samfundet, for så kan hverken samfund eller menneske fungere. Derfor tenderer den humanistiske ideologi til at blive inhuman ved at sætte mennesket op på humanismens alter.

   Det er præcis som Søren Krarup gør opmærksom på i sin bog: ”Dansen om menneskerettighederne.” Bliver mennesket sat til at have umistelige rettigheder, kan disse rettigheder eller humanisme formes og drejes i alle retninger. Eller som Burke præcist præciserer det:

   “Hvis borgersamfundet er blevet til ved en overenskomst, må denne overenskomst være dets lov. Denne lov må afgrænse og modificere alle led i den forfatning, som dannes ved den. Enhver art af lovgivende, dømmende eller udøvende magt er dens skabning. De kan ikke eksistere under nogen anden tilstand, og hvorledes kan da nogen ud fra borgersamfundets overenskomst gøre krav på rettigheder, som ikke i mindste måde forudsætter dens eksistens, rettigheder, som er i direkte modstrid med den?”

   Humanismens fejudvikling viser sig derved bedst gennem indvandrerpolitikken, som aldrig er diskuteret til bunds af politikerne. Kun en human snak om godhed og menneskerettighder og om at vende den anden kind til. Ikke en diskussion om masseindvandringen kan true borgersamfundet i Burkes betydning.

   Folk som Carsten Jensen vil gerne være god, ja overgod og have indført de umistelige rettigheder som ligger hinsides en borgerlig overenskomst. Han vil give alle verdens befolkninger særrettigheder over for den danske befolkning. For de er alle potentielle gode mennesker med umistelige rettighedder. Eller næsten som de siger i kirken, når de mener alle mennesker på kloden. Ssiger man derfor nej til de åbne døres politik, fordi det truer samfundet og dets sammenhæng, så er man ikke en rigtig humanist.

   Derfor er og må humanisme og politik være hinandens modsætninger. Og er man ikke klar over det, er det Den Franske revolution om igen. Her førte de umistelige rettigheder som bekendt til frihedens terror.

   Men samfundet er det hus, som menneskene bor i, og undergraver man cementen falder huset sammen. Derfor er det politikkens opgave at holde huset oppe og ikke dyke godheden. Det kan man gøre i Kirken.

   Carsten Jensen er et stjerneeksempel på et humanistisk dyr, der ikke forstår, at moral må forenes med en nyttelogi. Derfor manipulerer Carsten Jensen med moralen ved at sætte det enkelte menneske over det sociale. Defor er samfundet totalitært og umenneskeligt, hvilket bl.a. viste sig ved, at systemet ville sende de afviste flygtninge i Brorsons kirke hjem. Og det kan vor forfatter ikke leve med, som han siger til sin datter.

   Men jeg angriber ikke selve den humansitiske livsforståelse, for følelsen for medmennesket er nu engang substansen i al moralsk adfærd og dybest set derfor også en forudsætning for et godt socialt liv. Men Jeg angriber ideologien, som netop fejler på det punkt, at den dyrker en filosofi, som har sat borgersamfundet og de love som ligger til grund for forfatningen ud af kraft. Og den slags fører til revolutioner, hvor følelserne ikke fører til et socialt godt liv. De fører til, at man alt for let mister hovedet. Derfor fører den humanistiske ideologi til det dårlige liv.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 2. februar 2010 @ 10:06

  10. Birthe Weiis skriver nu om mad i Weekendavisen.
   Spændende stof og da jeg ved at fru Weiss kæmper for islam i Danmark, så vil jeg gerne spørge om, hvad slags mad tager een med til en stening eller
   hvis det nu er hængning af unge bøsser i nogel byggekraner?
   Ja, ang. islam er der grund til at stille spørgsmål , når nu islam ikke er ens åndelige baggrund.
   Spændende og mangfoldig fremtid venter os.

   Kommentar by pk — 2. februar 2010 @ 10:59

  11. De er alle gale…

   Kommentar by ivan johansen — 2. februar 2010 @ 11:09

  12. Men Carsten Jensen vil aldrig blive stillet til ansvar i dette liv.

   Og han ved det koldt.

   Kommentar by Petersen — 2. februar 2010 @ 11:46

  13. Det bringer mig altid glæde at tænke på de tæsk han påstår at han fik i Nørresundby som dreng/ung. Desværre har ikke fået nok for han er jo stadig ravende tosset, men måske blev Nørresundbys bøller trætte i armene? Der er meget dumhed at tæske ud af Jensen.

   Kommentar by FriKapitalist — 2. februar 2010 @ 12:27

  14. ->2+5

   For mig virker hans datter også lige lovlig overbelastet af sin forskruede far. Stakkels pigebarn.

   Kommentar by traveler — 2. februar 2010 @ 12:36

  15. @ Peter Z

   “Associationstrick”.

   Slå ordet op. Nej, gør det nu bare. Nu.

   Kom så tilbage og tag debatten.

   Kommentar by DaLi — 2. februar 2010 @ 12:46

  16. Tja Carsten Jensen
   Du kan fremmane en forargelse over at vi udviser folk der ikke er berettiget til asyl. Hvad er det du ønsker? Lad mig erindre dig om at sidst vi lod vores gode hjerte løbe af med os, i forbindelse palæstinensersærloven, blev vi snydt. Det er netop blandt disse palæstinensere vi i dag finder flest uden arbejde og flest kriminelle. Der er jo heller ikke nogen hemlighed at med antallet af muslimske indvandere følger flere og flere fascistoide tendenser.
   Kvindefrigørelsen er bombet tilbage fra før 1960 ja fra før 1860.
   ytringsfriheden er voldsomt under pres, vi oplever en trusselskultur som ikke er set siden 30 erne, og som vi eller kun kender fra rokkermiliøet, let påklædte og for den sagsskyld helt almindeligt påklædte danske piger tilråbes på gaden p.g.a. deres helt almindelige påklædning. Er det det du søger Carsten Jensen. Eller er det fordi den danske venstrefløj i virkeligheden er totalitær, og råber hurra fordi der endligt er nogen der forsøger at gennemtrumfe et totalitært styre i Danmark.

   Kommentar by Andreas — 2. februar 2010 @ 16:40

  17. Helt fint, at Uriasposten igen trækker den lille abemand frem til prygl. Han fortjener ikke andet. Men venligst i fremtiden: Uden billede. Brækposen kan være uden for rækkevidde, når han toner frem på skærmen, og så går det galt.

   Kommentar by Crass Børsting — 2. februar 2010 @ 16:44

  18. 9.Kurt Rosenstrøm

   Tak for en god gennemgang af hvad der er foregået med humanismen, hvordan den er blevet forskruet.

   Hvad jeg længe har ment om folk som Carsten Jensen er, at de i den grad har smidt almindelig sund fornuft overbord og erstattet denne med fortænkte ideer som intet har at gøre med fornuft.

   Jensen et al. medvirker til at fremme de sammenstød der vil komme mellem Vesten og Islam.

   Selvom jeg ikke kan døje den mand, og får ondt ved både at høre ham som læse det han skriver om os og vort samfund, så betyder hans medvirken at flere og flere får øjnene op for det der for mange af os andre ser ud som den uundgåelige konfrontation med islam og dens rettroende.

   For gradvist finder folk jo ud af, at det er komplet umuligt at få 2 modsatrettede systemer til at eksistere sammen i fred og fordragelighed.

   Desuden er det heller ikke hvad islam vil.

   Denne ideologi vil magten.

   Og folk som Carsten Jensen hjælper, måske utilsigtet, islam på vej til målet.

   Kommentar by Vivi Andersen — 2. februar 2010 @ 18:45

  19. 14

   Det er også min tanke når jeg hører ham fortælle om hende.

   5

   Hvis han vil have slukket lyset, hvorfor gør han det så ikke bare selv?

   Kommentar by Liva — 2. februar 2010 @ 18:51

  20. @2

   “fra et land, Danmark selv har været med til at hærge”. Om lidt kommer du vel med “den ulovlige krig”, og måske endda at det var CIA der foretog 9/11 og at bygning 7 var en kontrolleret nedrivning.

   I er stadig lidt foran på point, men i er gabende forudsigelige og vil tabe. Kampen vil foregå på vores præmisser og på jeres banehalvdel. I ved det, for i bliver mere og mere skingre, og argumenterne mere og mere tyndslidte.

   Kommentar by PeterK — 2. februar 2010 @ 20:24

  21. Jeg havde for en 3-4 år siden en kort meningsudveksling med Carsten Jensen på hovedbanegården, spurte ham om, om han kendte noget til islam, nej. Spurte ham om, om han havde læst koranen, nej.

   Kommentar by Anonym — 3. februar 2010 @ 01:29

  22. Hvorfor barberer manden sig ikke?

   Kommentar by dommedag — 3. februar 2010 @ 13:03

  23. #22, Dommedag

   Fordi han forsøger at tillægge sig et fikst lille Abdul-Wahid-skæg. Desværre er Carsten Jensen ikke en rigtig mand, med dertilhørende testosteronproduktion, så der sker ikke så meget …

   Kommentar by Peter R — 4. februar 2010 @ 16:49

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper