1. marts 2021

Stram Kurs-aktivist overfaldet af araber på Nørrebrogade: Paludan varsler tyve demo’er samme sted…

Lørdag demonstrerede medlemmer af Stram Kurs på Nørrebrogade, og under en Koran-afbrænding blev en aktivist fra Stram Kurs Lolland angrebet af tre arabere. Den ene slår ham hårdt i hovedet (mens han taler med anden), og nogle sekunder senere sparkes han i brystet. Mens der ringes til politiet, kører en Audi forbi under tilråb. Muligvis personer med relation til gerningsmanden i den blå jakke. Stram Kurs har udlovet en dusør på 50.000 kroner, og varsler samtidig tyve demonstrationer samme sted i marts måned.

“Rasmus Paludan varsler nu at han vil demonstrere på samme sted i 20 dage i marts 2021 og han udlover samtidig en dusør på 50.000 kroner til den, der har oplysninger, der kan føre til anholdelse af denne gerningsmand.”

“Det hele foregår ved højlys dag på Nørrebrogade i København. Klokken er omkring 16, og der er mange danskere og indvandrere, der er vidner til overfaldet. … Der går hele 12 minutter og 13 sekunder, inden betjente fra Københavns Politi ankommer til gerningsstedet. … Området omkring Nørrebros Runddel, hvor der ligger en metrostation, er et af de travleste og mest befærdede områder i hovedstaden. Alligevel skal et voldsoffer vente 12 minutter på politiet.” (Frihedens Stemme)

Caps.

Oploadet Kl. 13:30 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117343/trackback

43 Comments »

 1. Arabere skal ikke være i Danmark.
  Muslimer skal udvises.

  Kommentar by Nielsen — 1. marts 2021 @ 13:33

 2. Nu må der da se at være nogle raske unge mænd til stede ved de næste demonstrationer, så de ældre danskere kan få noget beskyttelse. De ældre på billedet er jo en slags frihedskæmpere som gør deres bedste for at de unge kan få en fremtid i et ordentligt og civiliseret Danmark, fremfor i et afrikaniseret og islamiseret samfundshelvede.

  Hvis de ældre og de yngre danskere hjælper hinanden, er Danmark måske endnu ikke fortabt.

  Uden sammenhold mellem danskerne ender vores land ligesom Sverige og Somalia. Og det bliver ikke sjovt.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 13:59

 3. Taburetklæberne på hoppeborgen er svinene bag overfaldet, de har ladet stå til i årevis og et frisk eksempel er udbredelsen af koronasmitte i ghettostaldene, disse forbandede gedepassere ter sig som boede de på den Anatolske højslette, Stram Kurs gør intet forkert de optræder i det offentlige på demokratisk vis, at kling og klang ikke tør møde gedepasserne er en falliterklæring over for Danskerne, det bliver svært med Løvekongen Ellemann han tør heller ikke træde ud i junglen, til alles overraskelse vil man hente IS krigere hjem til Danmark så vi kan få mere tivoli underholdning med bomber og granater, man kan håbe at der ryger nogle MPer med i samme omgang, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 1. marts 2021 @ 13:59

 4. Undskyld, burde nok have skrevet de LIDT ældre mænd på billedet, for de ser da friske eller unge nok ud. Men når de kun er så få, er de jo temmelig udsatte og har brug for nogle flere vakse unge danske mænd til at holde voldsbøller på afstand. Var det ikke noget for G.I. at være med her?

  Uden SK/Hard Line vil det nok gå helt galt for Danmark og den danske ungdom med flere.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 14:18

 5. Jeg er sikker på at MSM og hovedparten af vores politikere vil give stramkursdemonstranten skylden! Noget siger mig at vi går et varmt forår imøde!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 14:18

 6. Jeg er ikke sikker på at den konfrontatoriske linje er den rigtige, vi opnår en masse ballade og hovedparten af danskerne vender sig imod det! Ligesom ved sidste valg blev det sværere og sværere at tale indvandring og migration uden at blive sat i bås med dem man ikke behøver at argumenterer mod!
  NB. har også en stram udlændingepolitik og inden SK kom på banen stod de til 6%, men alt balladen omkring Paludan fik folk til at vende sig væk! Kun få havde lyst til at blive sat i bås med Paludan, og det lykkedes til dels Lars Løkke at kæde Vermund og Paludan sammen, som nogen katten har slæbt ind!
  Lige nu står NB. stærkt, men Paludan kan igen ødelægge det hele og spille bolden endeligt og permanent over på rød banehalvdel!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 14:30

 7. Tak til Paludan for at gøre det nødvendige beskidte arbejde. Om 10 år bærer hans anstrengelser forhåbentlig frugt og Paludan kan høste velfortjent ros for sit arbejde i menneskehedens interesse.
  Paludans afbrænding af koranen svarer til afbrænding af “Mein Kampf” på Rådhuspladsen lige før anden verdenskrig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. marts 2021 @ 14:55

 8. Og de kan jo slippe afsted med det da de er maskerede.

  Kommentar by Den Danske Helt — 1. marts 2021 @ 15:04

 9. Find ham, og smid ham ud af landet!!

  Vælg mellem Paludanmark eller Ramadanmark.

  Angrebet viser, at “integration” er umuligt.

  Kommentar by egon olsen — 1. marts 2021 @ 15:08

 10. Der er ikke blot tale om et overfald, det er er røverisk overfald, da de stjæler den koran der er ved at blive brændt af. Dertil er der tale om en hadforbrydelse, da der er både politisk og religiøs motivering for overfaldet.

  Kommentar by Allan — 1. marts 2021 @ 15:16

 11. # Den nervøse 14.30: DANSKERNE HAR JO FORSØGT med argumenter og oplysning i 40 år. Det har ikke nyttet noget, for alle de gamle partier har ignoreret argumenterne. Det eneste der er kommet ud af det er racisme-hetz og symbolske fup-stramninger. Og nu er vi kommet så vidt at gammelpartierne vil udskifte befolkningen, man vil sende danskerne ad H til.

  Vi ender i helvedesdybet hvis de radikale, enhedslisten, V, K, S, SF og LA og de klima-religiøse og lignende får deres vilje. Så man har været nødt til at finde på noget nyt, for ikke at blive totalt ignoreret af taburetklæberne, DR og pressen.

  Men vil måske godt give dig ret i at der nu har været koran-happenings nok og at tiden er inde til at SK eller Hard Line bliver lidt mere strømlinjet, for at tiltrække flere moderate midtervælgere. Det kan nok skade tilslutningen at blive ved med samme metode som er begyndt at virke ensformig. Rasmus P er en helt, men selv helte må sommetider omstille sig og tænke strategisk.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 15:59

 12. Voldelige Rødgardister sætter standarden for, hvad der er tilladeligt. Og bakkes stiltiende op af statsstøttede medier.

  Startede i 90’erne, hvor Pia Kjærsgaard blev overfaldet på Nørrebro. Var der overhovedet nogle politikere, der protesterede imod det angreb på demokratiet? De gamle partier godtede sig nok indvendigt, at opkomlingen sådan blev banket på plads. Hende, der stjal alle deres vælgere.

  De gamle partier har selv ansvaret ved at lave den danskerfjendtlige udlændingelov i 1983, der gjorde danskerne til slaver i deres eget land. Den nye kolonitid startede, og kører for fuld udblæsning her 38 år efter med over 518.000 fra den ikke-vestlige verden. Statsansatte “journalister” har kun interesse i at få importeret mere kriminalitet og splittet den danske befolkning, det er noget, der genererer clicks.

  Men, når der er muslimer i nærheden, gælder det om at have et øje på hver finger. Deres krigsmanual har et stort afsnit om Baghold. På det område har de været opfindsomme med vejsidebomber osv.

  Kommentar by tavsen — 1. marts 2021 @ 15:59

 13. *BENT A 15:59
  Jeg er delvis enig, men jeg tror ikke SK. eller Hard Line er løsningen. NB. har vist sig at være levedygtigt og ikke befolket af fantaster og folk der søger konfrontation! Desuden er jeg tiltrukket af NB.’s økonomiske politik. En politik hvor voksne mennesker forventes at forsørge sig selv. Naturligvis vil mange føle dig skræmt af at få den socialdemokratiske sutteflaske fjernet, men jeg bryder mig simpelthen ikke om at folk indregner kommunens kasse i deres økonomiske kalkule!
  SK. /Hard Line støder simpelthen flere fra sig end de samler under fanerne! Og vil derfor aldrig kunne samle mere end 10% på en god dag, derimod vil de kunne samle 90% der hader dem, og det giver absolut ingen indflydelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 16:13

 14. Ingen fordømmelse fra nogen som helst kanter.

  Kommentar by KineserSnot — 1. marts 2021 @ 16:38

 15. Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 14:18

  Stram Kurs skal fremstå så fredelige som muligt, hvis man tropper op med beskyttelse, vil pressen siger man opildnende til balladen.

  Kommentar by KineserSnot — 1. marts 2021 @ 16:40

 16. Jeg kan se på stram kurs’ facebookside at paludan nu lover en dusør på 50.000 kroner for alle fremtidige overfald der evt måtte komme. Ellers en meget god forretning: Ali tager en lille bøde for vold som han er bedøvende ligeglad med, og hans ven muhammed melder ham. Derefter er der 25.000 kroner til hver, minus bøden. Måske ikke helt gennemtænkt..

  Jeg tror de penge var bedre brugt på at ansatte nogle store vagter som ikke har noget problem med at slå HÅRDT igen, når nu dialog-politiet ikke magter deres job.

  Kommentar by Per — 1. marts 2021 @ 17:26

 17. Udover det burde det jo være politiet der efterlyste ham, men det er nok for meget at håbe på i det her tegneserieland.

  Kommentar by Per — 1. marts 2021 @ 17:28

 18. INVASIONSTROPPE-BYRDEN BLIVER TUNGERE OG TUNGERE for hver dag. Man risikerer ikke bare at blive overfaldet, kørt ned, voldtaget, svindlet eller få besøg af en hjemmerøver…… nej, nu risikerer man også at blive smittet. Og bliver man syg risikerer man at der ikke er plads på hospitalet, eller at ens behandling er sparet væk.

  Mødte mindst 80-100 muslimer på en mindre tur rundt i byen, med en tur på strøget og besøg i banken og et par butikker. Hvis vaccinerne ikke virker, slipper vi vel aldrig af med corona-pesten?

  Hvis araberne og afrikanerne blev i deres ghettoer, kunne epidemien begrænses, men det er jo ren teori. Og Lars Ulykke geniet vil jo have en masse boligblokke og huse revet ned, så de kan blive spredt ud over hele landet. Det projekt ville han bruge milliarder på.

  Står det til regeringen, vil smitte-problemet nok blive løst med et udgangsforbud kun gældende for danskerne, når det nu om kort tid nok viser sig, at Mette har opdaget en ny mutation der beviser at der blev lukket for tidligt op.

  Total nedlukning af alt fra sidst i marts kan blive næste führerbefehl fra Mette, som dog sikkert til den tid vil være uhyre populær pga. sin midlertidige oplukning. 90% af vælgerne vil betragte hende som utrolig rar og dygtig.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 18:50

 19. Rabarberland..?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. marts 2021 @ 18:57

 20. Pernille Skipper og Zenia Stampes kernevælgere udøver kulturberigelse…

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2021 @ 19:08

 21. SIDSTE NYT: Ifølge rygter fra en af og til temmelig pålidelig kilde kræver Dansk Naturfrednings Forenings forkvinde nu landbrugsjorden inddraget så den kan blive omdannet til dels savanne med løver, zebraer, krokodiller, regnskove, junglekrat og buske (af hensyn til somalierne og busk-mændene)….. dels til områder tæt beplantet med vindmøller (af hensyn til klimaet)

  Forkvinden udtaler at vi fremadrettet må undvære landmændene af hensyn til mangfoldigheden og co2-molekylerne. Men hun mener at ulemperne ved landbrugets udryddelse rigeligt vil blive opvejet af fordelene ved at vi til gengæld undgår jordklodens tilintetgørelse og menneskehedens udryddelse. Mette og enhedslisten giver hende fuldstændig ret.

  Det er lidt synd for bønderne, men Mette og Pernille S. lover fuld kompensation.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 19:37

 22. Med Ellemann som leder af Venstre vare det en del år endnu inden vi kan tale hjemsendelse. Faktisk er Venstre en klods om benene på en stærk blå blok

  Kommentar by Bjarne Jensen — 1. marts 2021 @ 19:37

 23. Politisk motiveret overfald – jeg forventer at berigeren er på forsiden af alle landets aviser med billede eftersøgt for grov vold!!

  Kommentar by Polka — 1. marts 2021 @ 21:07

 24. Vi må desværre konstatere at både V, K, LA og alle de røde partier ikke bare er en klods om benene på danskerne, men også en møllesten om deres hals og et par sække med blylodder på deres ryg. Snart vil de forsøge at støbe vores fødder ind i cement, så vi er helt til at blive smidt ud dybt vand (=folkeudskiftning)

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 21:26

 25. ..er helt klar til at blive smidt ud….

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 21:40

 26. Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 14:30.

  Du er nødt til at tale deres sprog, for at trænge igennem til dem. De opfatter det som svaghed, og en direkte invitation til vold, at du forsøger at argumentere med dem.

  Følgelig er der kun én løsning på scenarier som det ovenstående, og det er en øjeblikkelig røvfuld, i et omfang der ikke er til at misforstå.

  Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt de skifter over til det sleske og krybende. Og hvor meget øgenavnet ‘vantro hunde’, er en direkte projektion af deres egen sande natur, selv om ’sjakaler’ er så meget mere rammende.

  Det sagt, så noterer jeg mig endnu en gang, at angrebet kommer fra siden, mens offerets opmærksomhed er rettet mod den han taler med. Det er som regel en ret god indikation på, at det er manden foran offeret der er idé-manden bag overfaldet, og ikke selve voldsmanden.

  De er sgu ikke så svære at læse, og som et folk må vi hellere se at få lært, at intet er for nedrigt og fejt for muslimer.

  Kommentar by Kimski — 1. marts 2021 @ 22:29

 27. OT: HVORDAN KAN DET VÆRE at man i Danmark absolut vil pumpe vacciner i folk (vacciner der er hastegodkendt og ikke godkendt på sædvanlig vis, hvorfor der kan være alvorlige ukendte bivirkninger)(som med Thalidomid medicinen som invaliderede tusinder) når der findes medicin der lynhurtigt helbreder corona-patienter…?? Ivermectin f.eks.

  Nettet beretter om forsøg med 300 patienter hvor alle 300 blev raske på 2 dage. Nægter man syge danskere den rette medicin på diverse hospitaler? Skjuler sundhedsstyrelsen eller andre noget for befolkningen?

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 23:07

 28. *Kimski 22:29
  Det kan jeg sådan set ikke være uenig i, enten har du dem i struben, eller også har du dem for dine fødder! Og det er det sidste sted jeg helst ser dem, men min bekymring går mere på danskernes reaktion på den meget konfrontatorisk ageren. Som jeg skrev vil Paludan næppe kunne mønstre mere en 10% på en god dag, og det ændre man intet ved, når de 90% hader en! De gadeslagsmål som Paludan med følge fremprovokerer får kun flere danskere til at stemme rødt! Jeg anfægter ikke Paludans ret til at gøre det han gør, jeg siger bare at det ikke er klogt, han skader sin sag, og han skader også NB. som ligeledes ønsker at nedbringe antallet af muslimer i Danmark, og NB har måske en chance for at forandre noget, uden ballade i gaden!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 23:17

 29. Suckerpunch
  Det får nok nul konsekvens for voldsmanden desværre. Vores politi og retssystem tør ikke gøre noget.

  Kommentar by A Andersen — 1. marts 2021 @ 23:35

 30. Vi ved fjenden er dummere og bruger fysisk vold, fjenden er i landet og vi må være nærværende på hver “gadehjørne”….spændende om der stadig er et retssystem, har været i ubalance siden 1945…

  Kommentar by Moth — 2. marts 2021 @ 00:07

 31. Ballade i gaderne, på vejene, i skolerne, i boligkvartererne, i butikkerne, i kolonihaverne, i sommerhusområder og ude i naturen forekommer jo allerede hver eneste dag. Det kaldes hverdagsterror.

  Men må give den nervøse ret i at det nok er på tide at Rasmus Paludan lægger sin strategi om og prøver med en ny som appellerer bredere. Den anden er ved at være slidt op, selvom den var perfekt i starten.

  Det er vigtigt at Hard Line kommer ind, men det kan nemt mislykkes hvis der ikke findes en ny måde at gå frem på. SK/HL skal også henvende sig til den helt almindelige dansker som er meget moderat, hvis partiet vil have fremgang og succés.

  Og der skal også noget klart fremlagt økonomisk og social politik med ind, til gavn for stressede, skatteplagede, vanskeligt stillede, tyranniserede og uretfærdigt behandlede danskere. Dem er der et par millioner af.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 00:46

 32. Tak til den unge mand og andre fra Stam Kurs / Hard Line. I er modige og gør et vigtigt og nødvendigt arbejde for Danmark.
  90% af de herboende ikke-europæere skal hjemsendes. Lad os starte med at forbyde omskæring af mindreårige og fjerne muhamedanismen fra listen over anerkendte religioner

  Kommentar by Frihed — 2. marts 2021 @ 00:55

 33. Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 14:30:

  Går NB ind for massive udvisninger/hjemsendelser af ikke-vestlige fremmede? Ellers er de jo bare endnu et ligegyldigt parti …

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2021 @ 03:59

 34. Modigt at demostrere så få mennesker i et gorillabur.

  Kommentar by Jp — 2. marts 2021 @ 07:59

 35. God plan med SK/HL version 2.

  Økonomisk kan man jo vise, hvad alle udgifterne til MENAPT’erne i stedet kan bruges til. Der er vil både være til udsatte og hjemløse danskere, løft af skoler, sygehuse og rigtig meget andet, plus lempelse af de mest skadelige skatter, så vi også bliver rigere.

  Og vigtigst er trygheden – både hverdagstrygheden og den langsigtede tryghed i, at danskerne igen kan få et bæredygtigt og tillidsfuldt samfund, hvis MENAPT’erne reduceres til en ubetydelighed.

  Kommentar by egon olsen — 2. marts 2021 @ 08:00

 36. Havde det været en naiv socialdemokrat, som havde stået og delt roser ud, og så fået samme tur, havde det været beskrevet alle vegne. Men nu var det Stram Kurs og så er ingen interesseret.

  Kommentar by Gert — 2. marts 2021 @ 08:22

 37. *Peter Nielsen 03:59
  Nej, men hvis man udviser alle med en dom, så forsvinder 50% af dem!
  Hvis man så samtidig forlanger at de skal forsørge dig selv så forsvinder de fleste af resten! Derefter er der ingen til at handle i alle bazarer og grønthandlere og så forsvinder de også! Tilbage står dem, der er assimileret, og det er faktisk ok med mig!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. marts 2021 @ 09:12

 38. Imens de forskellige muligheder drøftes, går tiden, og inden de gamle partier bliver udskiftet går der endnu mere tid. Snart er besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen en fuldbyrdet kendsgerning. Når et folk snorksover 30-40 år i træk, kan det kun ende galt. Det har de opdaget fornylig i både Venezuela, Armenien, Sverige, England og Libanon etc.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 09:44

 39. På den anden side af Nørrerbrogade ses tøjforretningen,som Khan familien har. I ved ham der der aflivede den danske pige på muhammedansk bestialsk vis. Hans 3 piger vidnede om hans adfærd i retten. Kunne læses i Danskeren – Indsigt Udsyn
  Chancen for at de er i familie (overfaldsmand og pakistaner) er til stede,selv om han der på billederne mest ligner en istanpuler.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2021 @ 10:22

 40. HADFORBRYDELSER straffes hårdt i Danmark. Og efterforskes nidkært.

  Politidirektøren udtaler:
  “Hvis der er noget, der gør mig virkelig vred, så er det den slags”.

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2021 @ 10:43

 41. Hadforbrydelse det er hvis en dansker gør modstand i tilfælde af et berigende overfald. Hvis en beriger derimod bliver udsat for en frisk bemærkning, er det racistisk had. Som betjenten fik at mærke, da han ironisk kaldte en perker for perle. Det blev han slæbt i retten for.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 22:30

 42. Københavns Politi ved du hvor du har,når der er brug for dem. -I lommen på Den Store Lederinde. Som skulle stilles for en rigsret sammen med politidirektøren for håndteringen af mink mordene. Og hun yderligere for corona plandemi nedlukningen.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2021 @ 05:54

 43. Hvad andet er der at sige end: Støt Paludan “Hard line”, Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com , og støt http://www.frafalden.dk . God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2021 @ 07:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper