6. marts 2021

Biden bomber i Syrien, roses på Radio4 for køb af mundbind: ‘Han gør nogle af de her socialistiske ting’

Gårsdagens udgave af Ugen ud (Radio4) med den ulidelige Jens Folmer Jepsen handlede (ligesom i sidste uge), blandt andet om ortodokse jøder i Israel. Jeg skiftede kanal, men har stadig forrige afsnit i hovedet. Setuppet er helt klassisk. Han beder en meningsfælle kommentere nyheder fra den forgangne uge, og sidst var det en ung kvindelig golfspiller, der var rejst til Mississippi for at blive professionel. Hun mente at ugens store nyhed var Joe Bidens 25 millioner statsfinansierede mundbind til underklassen. Løseligt udregnet, to-tre timers forbrug. Kort forinden havde Biden sendt bombefly mod mål i Syrien. Ikke omtalt med et eneste ord.

Jens Folmer Jepsen, Radio4: Sofie, du har fortalt lidt om din hverdag, og hvordan det er spille golf på college i USA. Du har valgt nogle nyheder til os. De er amerikanske af gode grunde, da du jo opholder dig derovre. På din 3. plads, der har du en nyhed om at Joe Biden sender 25 millioner masker, eller har besluttet sig for at der skal sendes 25 millioner masker ud til amerikanerne. Fortæl om den nyhed.

Sofie Timmermann Lorentzen, golfspiller: Øh, ja, det er det her med, at Biden har valgt at producere 25 millioner mundbind, der ligesom kan sendes ud til nogle sundhedscentre, fødevarebanker, for at alle amerikanere har muligheden for ligesom at bruge mundbind, for det er det han opfordrer til. Så han vælger ligesom at gå ud til underklassen og de fattige, og tilbyde den her service til dem. Jeg synes bare det var interessant. Der har været alt det her med at Biden var ny præsident, og sådan noget. Jeg synes bare, at det var interessant at man allerede kan se at han gør nogle af de her socialistiske ting…

Jens Folmer Jepsen: – eller gode danske ting at gøre.

Sofie Timmermann Lorentzen: – Helt sikkert, ja. Man kan ligesom begynde sig at spejle sig i det. Det var bare fedt at se…

(CBS, 26. februar 2021: U.S. carries out airstrikes in Syria on Iranian-backed targets)

“American officials said the strikes were a relatively small, carefully calibrated military response: seven 500-pound bombs dropped on a small cluster of buildings at an unofficial crossing at the Syria-Iraq border used to smuggle across weapons and fighters.” (New York Times, 25. februar 2021)

Oploadet Kl. 10:51 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117486/trackback

18 Comments »

 1. Og der var ingen grænser for, hvor mange krige Trump ville starte. I stedet fik han Nordkorea i dialog, og 3 fredsaftaler mellem Israel og 3 muslimske lande. selv efter han havde flyttet ambassaden til Jerusalem. Noget som flere præsidenter havde lovet i årevis. Handlingens mand er ikke “journalisters” foretrukne, så kan de jo ikke vedblive med at snakke om det samme.

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2021 @ 10:59

 2. Han beder en meningsfælle kommentere nyheder”

  YNKELIG PRAKSIS, men temmelig udbredt hos de stakler, der kun tør omgås eftersnakkere og rygklappere

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2021 @ 11:05

 3. For snart 20 år siden klagede venstreorienterede over bombardementer af Afghanistan og Irak. I dag vender de det blinde øje til. De fandt jo fint ud af, at selv samme bombardementer sendte bølger af deres vælgersegment til vesten.

  Kommentar by W — 6. marts 2021 @ 12:12

 4. “Biden Bomber i Syrien”,- ja det er blevet tossernes nye mantra. Det var en straffeaktion mod iranske terrorister der havde angrebet amerikanske interesser. Når Putin bomber kvinder og børn i Syrien siger tosserne til gengæld intet. Så kalder I tværtimod ofrene for terrorister. Hel seriøst. Få hovedet ud af Trump numse hvis I vil tages seriøst.

  Kommentar by Zoren — 6. marts 2021 @ 12:29

 5. Det er det samme trick som obama, i ved ham den sorte præsident, bruget da han udleverede gratis 6 – 8 dollars obama-phones til “de fattige” aka sorte i USA.

  Gad vide hvad han ville skjule?

  Men, jeg ser heller ikke noget problem i at bombe en flok terrorister. Tværtimod det er det eneste rigtige at gøre!

  Kommentar by Santor — 6. marts 2021 @ 12:48

 6. Gamle afdankede og senile Creepy Joe aner formentlig ikke engang hvor Syrien ligger…

  Kommentar by Revisoren — 6. marts 2021 @ 13:29

 7. Er der nogen voksne ansat i Radio4?

  Kommentar by Bastardo — 6. marts 2021 @ 14:09

 8. Skal Syrien bombes, så skal det gøres ordentligt, så der ikke er en eneste raketforsker tilbage, der kan rejse herop.

  De, der er heroppe skal hjemsendes, og processen gentages.

  Kommentar by Træt — 6. marts 2021 @ 14:18

 9. Kommentar by Zoren — 6. marts 2021 @ 12:29

  Du må rette henvendelse til “journalisterne”, der er åbenbart noget de forsømmer at fortælle.

  En søgning på, russia bombs syria, indenfor den sidste måned, gav intet resultat udover en masse artikler om Bidens hardliner. Måske du kan henvise til de mange manglende bombninger, hvis du vil tages seriøst

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2021 @ 16:40

 10. “the swamp” i Det Hvide Hus udsætter Bidens pressekonference. De er nok ved at klippe en video sammen af små sætninger der skal gøre det ud for en hel frisk tale til folket.
  De fleste ved godt manden er svækket og ude af stand til at sige noget fornuftig sammenhængende.
  Danske medier omtaler ham næsten aldrig, selv om der nok at tage fat på.

  Kommentar by k.m. — 6. marts 2021 @ 17:09

 11. Engang kom een af Jens Folmer Jepsens nøje håndplukkede meningsfæller til at tale over sig. Han afslørede, at det i virkeligheden er Jens Folmer Jepsen selv der sender et udvalg af “nyheder” / links til medværten, som så kan vælge nogle ud som vedkommende synes er særlig interessante. Rimeligvis forklaringen på det monotone og forbløffende enøjede fokus i programmet, trods “forskellige” medværter.

  Kommentar by DavidK — 6. marts 2021 @ 18:07

 12. Radio4. Ved svindel vandt DR over Radio 24syv. Direktør for Radio4 er Anne-Marie Dohm, der tidligere var direktør i Danmarks Radio. DR spiste konkurrenten Radio 24syv og sikrede sig en radio for Enhedslisten.

  (RADIO DDR 2 var en radiokanal i Østtyskland drevet af Rundfunk der DDR fra 1952 til 1991)

  Kommentar by Amad — 6. marts 2021 @ 18:40

 13. Prøv at læse den engang til og bedøm hendes formuleringsevne.
  Man krummer tæer.

  Kommentar by B. Christiansen — 6. marts 2021 @ 20:35

 14. Venstrefløjen er OK med at bombe folk i ikke-vestlige lande, så længe man ikke siger noget “racistisk” om dem …

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. marts 2021 @ 20:58

 15. Nu har BT omtalt det, under overskriften “ biden afblæste luftangreb da han så kvinde og børn”: https://www.bt.dk/udland/biden-afblaeste-luftangreb-da-han-saa-kvinde-og-boern

  En overskrift som ALDRIG nogensinde ville være blevet brugt om trump, selvom han både stoppede krige og satte gang i flere fredsinitiativer. Men når biden undlader at slå nogen ihjel bliver han hyldet for sin empati!!!

  Kommentar by Per — 7. marts 2021 @ 14:16

 16. Hæren burde ignorere denne demente Tyveknægt til Biden.

  Trump førte ikke krig med fred. Nobelprisen til ham burde være en selvfølge.

  Kommentar by Charles — 8. marts 2021 @ 01:06

 17. Ville også foretrække Trumf end Biden….nærmest en selvfølge, når Kamilly Harris tager over snart. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  og http://www.frafald.dk . God Mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2021 @ 08:40

 18. Rammer alle ghettoer
  https://amtsavisen.dk/artikel/bekymrende-h%C3%B8je-smittetal-i-det-nordlige-randers

  Kommentar by Anonym — 11. marts 2021 @ 09:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper