12. marts 2021

Rosa Lund: Novo Nordisk belønnede måske direktør for ikke at ‘presse på for en off vaccineproduktion’

Selvom tidligere Enhedslisten-politikere er gået direkte over i NGO’ere, så finder Rosa Lund det problematisk, at direktør for Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz har fået job hos Novo Nordisk. Lund mener, at det kunne være en belønning, baseret på mistanken om at han måske har ‘modarbejdet offentlig vaccineproduktion’. Der var bare lige en detalje: Novo Nordisk producerer ikke vacciner. Fra et interview i Politiken.

Politiken: Vil du ikke skære det helt ud i pap, hvad logikken er i, at Novo skulle tilbyde ham en – går jeg ud fra – vellønnet post, fordi at han så skulle have modarbejdet offentlig vaccineproduktion, når Novo ikke laver vacciner?

Rosa Lund: Jeg tænker, at Novo tilbyder ham det job, fordi han sidder på en meget specialiseret viden fra Lægemiddelstyrelsen. Og jeg siger bare, at så længe det kan syne af, at der er blevet gjort nogle tjenester, så er der et problem.

Politiken: Synes du, det syner af, at han har gjort Novo en tjeneste ved at modarbejde offentlig vaccineproduktion?

Rosa Lund: Jeg synes, det er nemt at komme til at mistænke, at der er blevet gjort nogle tjenester. Ikke nødvendigvis om vacciner, det var bare lige det eksempel, jeg selv kunne komme på, da jeg skrev mit tweet.

Politiken: Altså at han skulle være i lommen på dem?

Rosa Lund: Ja….

(Rosa Lund på Twitter, 9. marts 2021)

“‘Min far var medlem af DKU, min mor var medlem af VS,’ fortæller Enhedslistens Rosa Lund, som er opkaldt efter den socialistiske heltinde Rosa Luxemburg, der døde en brutal død som martyr for sagen.” (Weekendavisen, 11. marts 2011)

(DDR-frimærke med Rosa Luxemburg, 1955)

Oploadet Kl. 02:20 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117588/trackback

20 Comments »

 1. POLITISERENDE KVINDER m/k som ikke aner hvad de taler om, vrimler det med i partierne, i råd og styrelser, i medierne og bureaukratierne. Jo mindre de véd, jo mere selvsikre er de. Nogle af dem kombinerer uvidenheden med storhedsvanvid.

  De har ikke forstand på landbrug, men alligevel vil de omlægge landbruget og i detaljer bestemme hvordan landmændene skal agere.

  De har ikke forstand på atomfysik, molekyler, solprocesser, kemi, klima, sol og regn, vind og vejr. Alligevel vil de bruge hundredvis af milliarder af kroner på at bestemme over klodens atmosfære og vejrfænomener 100 eller 200 år frem. Og Greta Tunfisk er et forbillede som de tilbeder med hysterisk fanatisme. (Selma Montgomery feks. som DR holder mikrofon for igen og igen)

  De har ikke forstand på kultur, de kender ikke forskel på pladderhumanisme og ægte humanisme, de forstår ikke hvad civilisation er, og derfor vil de udskifte danskerne med kulturfremmede, og Danmarks velstand, sundhed, fred og civilisation med fattigdom, sygdom, terror og barbari.

  De har ikke historisk viden og indsigt, og derfor fastholder de stædigt at kommunisme er vejen til et jordisk paradis. Selvom ALLE erfaringer viser at det er vejen til et samfundshelvede.

  De har heller ikke forstand på eller forståelse for traditioner og folkelige værdier. Derfor anerkender de ikke at familien er samfundets vigtigste og mest grundlæggende enhed. Og derfor er deres politik familiefjendsk. De har allerede forpestet livet for hundredtusindvis af danske mænd, familier, forældre og børn.

  De har heller ikke forstand på økonomi. De forstår ikke værdien af mådehold. Derfor har de ruineret Sverige, Venezuela og flere andre lande. Danmarks økonomi er allerede overanstrengt, men ikke desto mindre planlægger de at bruge astronomiske beløb på luftige og meningsløse projekter.

  De forstår ikke at de to køn supplerer hinanden og bør være til for hinanden, til fælles gavn og bedste. Derfor fører de politisk og juridisk krig mod mændene, og vrøvler løs om at der findes mindst 25 forskellige køn, om at børn på 10-12 bør kunne kønsskiftes juridisk, om at mænd ved julefrokoster for 15-20 år siden har krænket dem på det frygteligste.

  De forstår heller ikke værdien af demokrati. Derfor undergraver de det med salami-metoder. Se hvordan det af kvinder dominerede DR har udviklet sig til en rød propagandasender. Hvor DR-talskvinden Rørby Rønn gives mindst 100 millioner kr. i løn i løbet af 25 år i jobbet.

  Man kunne blive ved. Feminister og politik-kvinder som Rosa Lund, Pernille Weiss, Pernille Skipper, Pernille R-Theil, Ida Auken, Jelved og Zenia, Sofie Carsten osv. forstår alt for lidt, men de kan snakke som maskingeværer i lang tid, uden at miste pusten. De indstuderede slagord, påstande og valgflæsk-løfter strømmer ud af dem som overløb fra en gylletank.

  Hvornår fatter mændene/vælgerne at feminiseringen af politik kan ende i både Danmarks, Sveriges og Europas undergang?

  Kommentar by BENT A — 12. marts 2021 @ 03:20

 2. PS: Del og hersk er et af kommunisternes hovedprincipper. Det er derfor de spiller mænd og kvinder ud mod hinanden, og gør dem til konkurrenter, modstandere og fjender. Ligesom de spiller børn ud mod forældre, og forskellige grupper og klasser mod andre grupper. Det er derfor de gør hvad de kan for at opløse og splitte familierne. Kommunismen er ideologien for de magtsyge og herskesyge. For dem som gerne vil udnytte, udbytte og tyrannisere andre.

  Det er ikke uden grund at kommunisme altid ender i elendighed for befolkningerne.

  Kommentar by BENT A — 12. marts 2021 @ 03:42

 3. Hvad er det nu Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen laver nu??

  Kommentar by Limewoody — 12. marts 2021 @ 07:29

 4. Ja Johanne er chef for Red Barnet når nu Pernille S går ud af folketinget, så får hun en toppost i et andet firma. Når Rosa bliver smidt ud af folketinget bliver hun vel fangevogter i en Gulag lejr eller endnu bedre hun rejser til Nord Korea som anden hustru for den lille fede diktator

  Kommentar by Pallemand — 12. marts 2021 @ 08:08

 5. Rosa Lunds Vater war ein sehr berümther Spurhund aus Düsseldorf; sie waren in einer Luftkastelle geboren.
  (Frit efter The Julekalender).

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. marts 2021 @ 08:50

 6. “…gået direkte over i NGO’ere…” – og det er så vel at mærke (N)GOere som henter en pæn del af deres penge fra det offentlige.

  Kommentar by hestetyv — 12. marts 2021 @ 08:52

 7. Det offentlige har aldrig evnet at kører produktionsvirksomhed. Det er gået galt hver gang!
  Derud over vil jeg nøjes med at konstaterer at Enhedslisten er min ideologiske modpol!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. marts 2021 @ 09:07

 8. Mon Rosa Lund har taget ved lære af den kommunistiske historie? Det er vel overflødigt, når hele hendes liv er betalt af kapitalismen.

  https://www.ft.dk/medlemmer/mf/r/rosa-lund
  Uddannelse

  Cand.soc. i jura, Københavns Universitet, 2018.
  Meningsdanneruddannelsen, Cevea, 2010-2011.
  Ba.scient.pol., Københavns Universitet, 2009-2016.
  Student, Metropolitanskolen, 2003-2006.
  Folkeskole, Blågårdsskolen, 1992-2002.

  Beskæftigelse
  Juridisk konsulent, Ingeniørforeningen IDA, 2017.
  Pædagogmedhjælper, Murergårdens integrerede institution, 2008-2011.

  ISÆR Meningsdanneruddannelsen, Cevea, 2010-2011. viser hendes autoritære sindelag.

  “Cevea blev stiftet i 2008 for at styrke den idépolitiske og løsningsorienterede debat på det danske centrum-venstre, samt for at udfordre højrefløjen i den offentlige debat.”

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2021 @ 09:15

 9. Rosa Lund er så torskedum at det er ufatteligt at hun ikke blev valgt til politisk ordfører for Enhedslisten.
  Hvad går der iøvrigt af Politiken? Kan det virkelig passe at man i den grad udstiller en af deres egne?

  Kommentar by bjarne binee — 12. marts 2021 @ 09:15

 10. Den Nervøse — 12. marts 2021 @ 09:07

  “Jeg vil hellere have en Star” Alligevel lukkede det kooperative bryghus. Som Coop lukkede deres egne fabrikker. Tre Kroner margarine, Svendborg Konserves osv, måtte frasælges for at dække koncernens underskud.

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2021 @ 09:24

 11. DR er overbefolket med røde og woke kvindelige journalister, som er sygeligt optaget af kvinders rettigheder. Derimod betyder mænds og familiers rettigheder ingenting.

  På det seneste medvirker DR til at udbrede hårdkogte feministers og kvindesagskvinders hadefulde ytringer om danske mænd som disse kvinder i ramme alvor betegner som undertrykkende, primitive, lavtstående og fejlbehæftede væsner, mens kvinderne naturligvis er retfærdige, avancerede, højtstående og fejlfrie personer.

  Marie Rørby Rønn betales fyrsteligt for at have forvandlet DR til nutidens “Pravda” og “Alt for damerne” der leverer agitprop året rundt.

  “Kvindernes og stalinisternes kampdag” er en artikel hos Snaphanen.

  Kommentar by BENT A — 12. marts 2021 @ 10:25

 12. Jeg har (selvfølgelig) igen sympati for Rosa Lund.

  Men jeg synes godt at vi i Danmark kan være lidt rigelig naive i forhold til fænomener som korruption, bestikkelse, vennetjenester etc, som jeg tror der foregår meget mere af, end vi har lyst til at indrømme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. marts 2021 @ 10:40

 13. *”igen” skulle selvfølgelig have være “INGEN”

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. marts 2021 @ 10:41

 14. Skønt mange af Enhedslistens medlemmer, og de fleste af ledelsen, er velbjergede bedsteborgere, er de afhængige af en uvidende underklasse som stemmekvæg.

  Når nu mange almindelige, danske lønmodtagere (kaldet arbejdere i gamle dage) er blevet velbjergede socialdemokrater og borgerlige, så har de været nødt til at anskaffe sig en ny underklasse at være talsmænd for. Den udgøres i dag af de muslimske indvandrere.

  Uden dette nye klasseskel, ville et parti som Enhedslisten have det svært. Dette kan forklare deres kærlighed til muslimerne og den muslimske indvandring. Hertil kommer selvfølgelig, at deres andet eksistensielle ben er den store gruppe i godhedsindustrien og det offentlige behandlersystem, som lever af den muslimske underklasse.

  Kommentar by JC — 12. marts 2021 @ 11:53

 15. En stærk socialistisk fløj, er garant for et fortsat klasseopdelt samfund.

  Kommentar by JC — 12. marts 2021 @ 11:57

 16. Kommentar til Pallemand — 12. marts 2021 @ 08:08

  Jeg ser hende af og til inde omkring Christiansborg – jeg tiltror dog den lille fede leder bedre smag i kvinder

  Kommentar by Anonym — 12. marts 2021 @ 14:37

 17. Den muslimske underklasse vil, HVIS DE GAMLE PARTIER FREMTURER, om få år blive til den “herskende klasse”. Så får enhedskommunisterne og de radikale feminister det virkelig svært.

  I Iran endte alle de røde i fængsler og torturkamre. Derefter blev de skudt, sultet ihjel, kastet ud fra høje bygninger eller blev hængt op i byggekraner. Tusindvis af røde blev henrettet som tak for at have hjulpet islamisterne med at komme til magten.

  Kommentar by BENT A — 12. marts 2021 @ 15:48

 18. Vacciner, test.
  Nu sættes der ind med rengøring af ghetto i randers. Huskes billeder fra starten af korana hvor man så at der blev sprøjtet mod virus på gaden.

  https://amtsavisen.dk/artikel/efter-stort-smitteudbrud-jennemparken-skal-spr%C3%B8jterenses

  Kommentar by Anonym — 12. marts 2021 @ 19:09

 19. Socialisme er ikke en politisk overbevisning men en psykiatrisk diagnose.

  Kommentar by Danskeren — 12. marts 2021 @ 20:44

 20. Rosa Lund snakker, og røven den går..

  Kommentar by Kimski — 13. marts 2021 @ 00:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper