14. marts 2021

Kategorier på Netflix, 2021: ‘Komedier’, ‘LGBT-dramaserier’, ‘Nyheder’…

Woke-agendaen har infiltreret det offentlige rum, og ligesom min øl-app har lavet et ‘Black is Beautiful initiative’, så er ‘LGBT-dramaserier’ en kategori på på Netflix på niveau med ‘Komedier’ og ‘Nyheder’. Vi lever i absurde tider.

<

(Netflix app, 13. marts 2021)

Oploadet Kl. 15:00 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117644/trackback

24 Comments »

 1. Nutidens seksuelle variationer kan slet ikke følge med antikkens.
  Under kejser Nero i det gamle Rom levede (og døde) Gaius Petronius, kaldet “Arbiter Elegantiae”. Han forfattede bogen ‘Satyricon’, som i novelleform nøje beskrev alle mulige seksuelle udskejelser blandt det gamle Roms depraverede overklasser. Nutidens LGBT dramaserier er det rene vand i sammenligning med ‘Satyricon’. Læs den og blive tilfredsstillet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. marts 2021 @ 15:22

 2. -Deadwood-…..-Deadwood-……-Deadwood-…..En tv serie som fik mig til at gå i koma fra de første sekunder til jeg fik set samtlige DVD serierne igennem. Er udkommet i 2004-2005 og 2006. Nærmest Shakespearsk i manuskrift, men ordene er totalt Politisk ukorrekte (Your Cocksucers). Et fabelagtigt manuskrift. Et historisk nogenlunde tidskorrekt billede (Bygget på en By, som lå inde i et Indianerreservat, og som opstod efter at der var fundet guld derinde. Masse lovløse søgte tilflugt og prøvede lykken, og gjorde big dirty bissnes i det nogenlunde anarkistoorganiserede område….En del historisk korrekt, men selvfølgelig også digtet noget på)….Skal bare NYDES, hvis man vil følge med en gammel Western serie, som bygger på realiteter. Fabelagtige skuespillere…

  “Homeland”, som bygger på en kvindelig analysegeni CIA agents forsøg på at infiltrere og afsløre Islamisk terroroganisationer i USA, og især faren ved en hjemvendt hærhelt, der har været fanget i 8 år i Afghanistan….-er han blevet hjernevasket til at hjælpe Al Qaida? etc etc etc. Digt på realistisk grundlag….Kan nydes, hvis man tør se realiterne i øjnene (Aldeles politisk ukorrekt).

  Vikings kender i vel. :-). Nyd det i Coronafritiden. :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2021 @ 15:43

 3. Michael 1543, du må leve i en særlig drømmeverden, hvor den vestlige verden på en eller anden fantasifuld måde er modstandere af Al Qaeda. Hvor Al Qaeda ikke er NATO-s egne proxystyrker i f.eks. Syrien, kendt under deres lokale betegnelse, ISIS

  Kommentar by Svend — 14. marts 2021 @ 16:22

 4. Fordelen med DVD er jo at De ikke kan rette i det udsendte materialle fra dengang.

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2021 @ 16:23

 5. 3) Homeland er vel et forsøg på at lave en serie i tiden efter 2001….Jeg tror nu Ikke USA understætter Al Qaida….MEN JEG ER RET SIKKER PÅ AT SAUDI ARABIEN GØR….men det holdes hemmeligt. Frihedens ackillæshæl er jo at kæmpesummer Dollars derfra selvfølgelig bruges til at infiltrere USA,s beslutninger. DVS frihedens fjender kan undergrave friheden, da de jo har frihed til det-ellers ville det jo være frihedens selvmodsigelse….OG bl.a Saudi arabien kan jo true med at De vil have Deres olie udbetalt i Renminbie (Kinas valuta), og droppe Dollaren som råstofbetaling. USA er økonomisk bankerot, og kan derigennem afpresses….MEN DET TALER VI IKKE HØJT OM. :-). (Efterladte til ofrene fra 2001 fik udenom lavet en undersøgelse af hendelsen….Den påpeger at Den Saudiske efteretningstjeneste fik forvirret CIA og FBI, så de ikke kunne afsløre planerne, før det var forsent).

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2021 @ 16:32

 6. tillæg til 59: Amerikanske statsobligationer kan vel frit købes af Kina og Saudi Arabien etc etc etc. Den Vestlige naivistiske tilgang til Lobbyisme er formidabelt.

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2021 @ 16:44

 7. 6) tillæg til 5) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2021 @ 16:45

 8. 1632 ISIS og øvrige underafdelinger af Islam/Al-Queda/Al-Nusra og andre fantasifulde betegnelser som Free Syrian Army er alle primært Tyrkiske og Arabiske, Tyrkiet kendt som NATO-allieret og jeg er ret sikker på, at vi også er allierede gennem USA med Saudi Arabien og at mange af de raske svende i ISIS havde deres oprindelse i Vestlige lande. Glem heller ikke alle de NATO-officerer som blev fisket ud af Aleppo, da den blev befriet for ISIS, den sidste der kom ud var Israeler, Amerikaner eller Englænder, er jeg ret sikker på

  Kommentar by Svend — 14. marts 2021 @ 16:52

 9. WOKE-AGENDAEN ER EN BLANDING af kommunisme, nihilisme, satanisme, feminisme, fascisme og organiseret, koncentreret idioti og galskab. Det er en agenda og propaganda som opløser, splitter, undergraver, ødelægger, udsletter og slår ihjel.

  Det bør man gøre sig klart. Den woke-bevægelse er ren ondskab, ren dumhed, ren råddenskab. Enhver der bliver medløber, er med til at undergrave alt der er smukt, ordentligt og civiliseret. For de woke feminister og fascister arbejder for løsagtighed, troløshed, uretfærdighed, nedrivning, sygdom, vold og mord og kollektiv selvudryddelse.

  De woke hyklere, de politiske fanatikere, de utopiske fantaster, de forskruede pseudo-intellektuelle, de veltalende psykopater og de falske verdensfrelsere vil fremture til verdens kultur, visdom, civilisation og skønhed er udskiftet med barbari, kafkask vanvid,
  terror, massemord og undertrykkelse, hæslighed og perversiteter.

  De ønsker at omdanne Danmark til en galeanstalt og et nyt Sodoma og Gomorra og hele verden til en filial af helvede.

  Kommentar by BENT A — 14. marts 2021 @ 16:57

 10. Nu har jeg ikke netflix mere, men for et par måneder siden havde de også en kategori med titlen “stærke sorte personligheder” eller noget i den stil. Som om jeg vælger film ud fra folks hudfarve, men det mener de åbenbart at man skal gøre for ikke at være racistisk..

  Kommentar by Per — 14. marts 2021 @ 17:14

 11. Jeg tror iøvrigt ikke at “boyz in the hood” eller andre film om sorte kriminelle bandemedlemmer var med i den kategori.. Det ville nok blive lidt for realistisk.

  Kommentar by Per — 14. marts 2021 @ 17:16

 12. TÆNK AT DEN SKULLE BLIVE EN SKØGE
  den store trofaste by
  Engang var den fuld af ret,
  retfærdighed boede i den,
  nu bor der mordere!
  Den sølv er blevet til slagger,
  dens vin er blevet blandet med vand.
  Dens stormænd er fandenivoldske;
  de er i ledtog med tyve.
  Alle elsker bestikkelse
  og jager efter gaver;
  de skaffer ikke den faderløse ret
  og tager sig ikke af enkens sag.
  Derfor siger hærskarers Herre,
  Vé dem, jeg gør gengæld mod dine fjender,
  og tager hævn over dem,
  så skal du atter kaldes retfærdigheds by,
  den trofaste stad,
  men ulykke skal ramme forbrydere og syndere,
  og dem som har svigtet,
  fortabes for evigt
  og går til grunde.

  Kommentar by BENT A — 14. marts 2021 @ 17:16

 13. Gustav Jensen 15.22 : +1 for deadwood. Where are the cocksuckers??

  Kommentar by Smeden — 14. marts 2021 @ 19:06

 14. cocksuckers: slå op under ‘Fellatio’ i leksikonnet. Fellatio er et godt gammel latinsk ord, afledt af verbet ‘fellare’ = at suge.
  Nu til dags betyder cocksucker blot “en afskyelig person”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. marts 2021 @ 20:22

 15. Mon der kommer en Superstraight-kategori?

  Kommentar by Valkyrie — 14. marts 2021 @ 20:23

 16. https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE12829606/medlem-af-det-britiske-band-mumford-sons-roste-den-hoejredrejede-forfatter-andy-ngo-nu-tager-han-en-pause-for-at-undersoege-sine-blinde-vinkler/

  Vesten er helt og aldeles blevet vanvittige…friheden er på vej ud af virkeligheden og diktaturet og ytringsfriheden er med stormskridt på vej ned ad brættet!

  Kommentar by Black Watch — 14. marts 2021 @ 23:18

 17. Gudskelov har jeg min dvd/blu ray samling i skabet. Dirty Harry, Death Wish, Taxi Driver, Vigilante og andre politisk ukorrekte film.

  Kommentar by M.P. — 15. marts 2021 @ 11:39

 18. Fordelen er jo, at man nemmere kan fravælge det, man ikke vil se.

  Kommentar by Holger_Danske — 15. marts 2021 @ 12:08

 19. Hvis man abonnerer på Netflix, så trænger man stærkt til at tage den “Røde Pille” og vågne op.

  Netflix er fyldt med Anti-Vestlig / Anti-Hvid Propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. marts 2021 @ 13:15

 20. “Mørkt begær” er faktisk ret god – der er en lækker latino-bimbo i hovedrollen og hun boller sig igennem en hel sæson. Meget detaljeret på grænsen til softporno.

  Den er også ret realistisk – hun er sin advokatmand utro med en ung farlig mand med tattoveringer…. ligesom i virkeligheden

  Kommentar by redneck — 15. marts 2021 @ 13:22

 21. Kommentar by Peter Nielsen — 15. marts 2021 @ 13:15

  Ja det frustrerende med boomers, der mener skadelige serier er ok. F.eks. bliver Viking herinde omtalt som en ‘god’-serie. Den er også propfyldt med propaganda, dog i mere subtil forstand end andre serie.

  Allerede i Sæson 1 gør Ragner Lothbrok sig til ‘Hanreje’ og lader Munken de har kidnappet bolle hans kone

  Kommentar by KineserSnot — 15. marts 2021 @ 15:46

 22. Hvis man abonnerer på Netflix, så har man overgivet sig til at være offer for denne verdens psykopater, og har det fint med det, fuldt vidende, hvem man allierer sig med. Vi lever i en post-faktuel verden, og de mennesker der vælger side på den måde helt bevidst, ønsker ikke at bruge fakta, som en målestok, de bevæger sig ikke inde i et faktabaseret rum, hvor der findes noget, der er egentlig “rigtigt”

  Kommentar by Svend — 15. marts 2021 @ 16:58

 23. Der er utroligt meget politisk korrekt junk på Netflix. F.eks. er det til at brække sig over hvordan Star Trek-franchiset er blevet smadret af Star Trek Discovery med den lesbiske kaptajn Michael Burnham og et crew der bruger mere tid på at tude og snakke om deres følelser end på at opdage universets fjerne hjørner.

  MEN – hos Netflix finder man så også et sketch-comedy show fra 2003-2006 som altså her 15 år senere med sikkerhed ville være blevet cancelled af den vrede twitter-woke-mob allerede efter første afsnit.

  https://www.netflix.com/de/title/70142413

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 15. marts 2021 @ 20:42

 24. Jeg tror at jeg er en af de få der aldrig har set Netflix, jeg ved faktisk ikke hvad det er…..

  Kommentar by Moth — 15. marts 2021 @ 21:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper