18. marts 2021

MSM-vinkel: Biden-folk anerkender, at afvikling af Trumps politik ikke er nok til at stoppe migranterne

I fire år har den amerikanske venstrefløj kæmpet imod Trumps udlændingepolitik, og det lykkedes dem at undgå Trumps genvalg. Præsident Biden startede med give 11 millioner illegale indvandrere ‘A path to citizenship’, og de nye toner høres også sydpå. Farvel til Trumps umoralske mur, goddag til kærlighed mellem mennesker.

Bemærk den næsten surrealistiske MSM-vinkel på Bidens bortforklaring. Her sakset fra DR Online – Biden efter advarsel om den største migrantbølge i 20 år: ‘Lad være med at rejse hertil’.

“- Vi er et sted, hvor vi vil se flere mennesker ved den sydvestlige grænse, end vi har gjort i de sidste 20 år. ådan lyder meldingen fra den amerikanske minister for indenlandsk sikkerhed, Alejandro Mayorkas.

… Men migranterne skal lade være med at søge nordpå, lyder meldingen fra den amerikanske præsident, Joe Biden.

… Præsident Biden har bedt om tid og tålmodighed for at løse problematikken og har bebrejdet Trump-administrationen for at have afmonteret hele immigrationssystemet i sit forsøg på at holde migranter ude. Men selv Bidens egne toprådgivere anerkender, at en afvikling af Trumps politikker ikke er nok til at løse de tilbagevendende problemer ved grænsen, beretter New York Times.”

(Trump besøger grænsepost i Arizona, 23. juni 2020; Foto: Mercury News)

“En nation uden grænser er ingen nation.” (Donald Trump, 2017)

Oploadet Kl. 01:47 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117736/trackback

10 Comments »

 1. “En nation uden grænser er ingen nation.”

  HØRT og ingen grænser er også livsfarlige, såvel sundhedsmæssigt som menneskeligt. Mon ikke spansk er det mest udbredte sprog i USA? Og når der ikke er et fællessprog ophører nationen med at eksistere.

  Som Polka skriver noget om her http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5438214

  Kommentar by tavsen — 18. marts 2021 @ 02:10

 2. Det har været noget skyderi i USA med flere dræbte. Jeg husker ikke om det var DR eller TV2, men vi så i hvert fald Kamala Harris fordømme episoden og det sædvanlige med at stå sammen og vi vil ikke lade os kue.

  Hvor er Joe Biden ? han er sgu da præsidenten der burde tale til folket, men han er måske faldet på vej ned ad kældertrappen til sit skjulested. Der er gået to måneder og han har ikke holdt en officiel indtrædelsestale til nationen.

  Kommentar by k.m. — 18. marts 2021 @ 07:29

 3. Amerikanske film og medier er blevet helt ekstreme i manipulation. Og det påvirker amerikansk politik i den grad.

  Så i går på DR2 en amerikansk dokumentar om dobbeltagenten Robert Hanssen, der som FBI-agent skulle overvåge russiske spioner, men i virkeligheden også arbejdede for den russiske efterretningstjeneste.

  Dokumentaren kombinerer gamle klip 1985-2001, hvor han var aktiv som dobbeltagent, med rekonstuktioner af dramatiske momenter. I den dramatiske scene, hvor han arresteres til sidst, optræder en mandlig neger-skuespiller som den agent, der arresterer han på gaden, giver ham håndjern på og fører ham bort. Neger-skuespilleren repræsenter således retfærdigheden mod den forræderiske hvide skuespiller, der spillede Robert Hanssen.

  Det morsomme er bare, at der efterfølgende vises et filmklip fra den ægte arrestation af Robert Hanssen og her er alle hvide mænd. Dokumentaren har altså lige proppet en ‘handsome’ neger-skuespiller ind i rekonstruktionen som retfærdighedens aktør over for den utiltalende fedladne hvide forrædder – for sådan lige at ‘opdrage’ alle seerne på den rigitge måde.

  Typisk!

  Kommentar by traveler — 18. marts 2021 @ 07:33

 4. NÅR ET VALGSYSTEM er skruet sådan sammen, at sinker, korrupte, forrædere og sindssyge kan blive ledere af nationen, ender det rivende galt. USA er på vej ind i noget nær den totale katastrofe. Situationen ligner den i Sovjetunionen i 1917, Tyskland 1933, Kina 1948 og Venezuela 2019 mv.

  Kommentar by BENT A — 18. marts 2021 @ 07:46

 5. Liberals/Demokrater ønsker åbne grænser for at importere flere demokratiske stemmer.

  Begge partier ønsker åbne grænser for at importere billig arbejdskraft til deres erhvervs-donorer og som service-personale for eliten.

  Almindelige amerikanere (af europæisk oprindelse) betaler prisen for den katastrofale udvikling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. marts 2021 @ 09:07

 6. Jeg glæder mig til TV begynder at sende programmet “Verden ifølge Biden”, hvor alt hvad han siger og gør eller ikke gør, skal debatteres og kommenteres.

  Kommentar by wilty — 18. marts 2021 @ 14:13

 7. Altså Biden Moralen er. Vi kan ikke lide Trumf og vi kan ikke lide Trumfs politik med at holde udlændinge ude, så derfor bryder vi den sydlige grænse ned…..Men det betyder ikke de skal komme herop, fordi det ville være et problem,….men derfor skal vi jo ikke beskytte vores grænser….men vi vil indtrængende opfordre udlændinge ikke at komme hertil, fordi det forstyrre vores frase smukke idealer om den sandhed vi ikke vil se i øjnene eller forholde os til….:-) :-) :-) (Hyklerisk dobbeltmoral)

  Biden i en nøddeskal :-) :-) :-) :-).

  Ligesom de hjemlige DF hadere, som så sandelige ikke er-racister- men selvfølge ikke selv vil bo i en Ghetto. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2021 @ 15:27

 8. “Men migranterne skal lade være med at søge nordpå, lyder meldingen fra den amerikanske præsident, Joe Biden.”

  Biden har tidligere opfordret til det stik modsatte. Her er der samlet nogle eksempler:

  “Now that Joe Biden has dummied up and pretended that there’s no crisis at the border, it’s instructive to go back and look at how he created the chaos. And we have discovered the smoking gun.”
  https://pjmedia.com/news-and-politics/victoria-taft/2021/03/17/smoking-gun-heres-joe-biden-publicly-inviting-illegal-aliens-to-surge-the-border-n1433283

  Kommentar by BE — 18. marts 2021 @ 19:46

 9. Hvis det ikke er nok at ophæve Trumps forholdsregler, så må man jo gå videre end det. Kan man ikke bare åbne grænserne? Eller er det heller ikke nok?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. marts 2021 @ 19:46

 10. Border Patrol – grænsepolitiet – har fået mundkurv på.

  “Biden administration limits what Border Patrol can share with media about migrant surge at border
  …..
  Border Patrol officials have been told to deny all media requests for “ride-alongs” with agents along the southern land border; local press officers are instructed to send all information queries, even from local media, to the press office in Washington for approval; and those responsible for cultivating data about the number of migrants in custody have been reminded not to share the information with anyone to prevent leaks, the officials said.”
  https://www.nbcnews.com/politics/immigration/biden-administration-limits-what-border-patrol-can-share-media-about-n1261133

  Kommentar by BE — 18. marts 2021 @ 20:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper