22. marts 2021

MIB-aktivist fik samme straf som gambianske Daba Kora, der hjalp IS-jihadier med ‘fremme af terror’

Den citerede leder herunder har en klar pointe, men lovsjusk i forbindelse med corona-skærpelsen er altså ikke det eneste problem. Nanna Skov Høpfner havde aldrig fået et års fængsel, for lignende aktivisme ved en ‘klima- eller miljø-demonstration’. I så fald ville der konstant sidde tyve venstreradikale i danske fængsler.

Fra EB.dk, formentligt Mads Kastrup – Juridisk makværk.

“Manglen på proportion bliver for alvor udtalt, når man kigger på den dom, der forleden faldt ved Odense Byret. Her blev en 31-årig mand af udenlandsk oprindelse fundet skyldig i ‘forsøg på at yde økonomisk støtte og fremme af terror.’

Manden har via platformen Telegram forsøgt at yde økonomisk hjælp ‘til at fremme virksomheden for en person, en gruppe eller en sammenslutning, der begår, eller har til hensigt at begå’ terror. Og for blandt andet at videresende vejledninger i internetsikkerhed for terrorister, samt i hvordan man går under jorden i Europa.

Han er gambianer og har haft lovligt ophold i Danmark. Dommen lød på to år og udvisning.

En kvinde, der opildner til vold ved en demonstration… og en mand, der arbejder for at omstyrte det danske demokrati og sandsynligvis indføre kalifatet, takseres altså til samme straflængde.”

(Gambianske Daba Kora og eks-konen fra Munkebo, konvertitten Natalie Atukunda Kora)

Bonus-info: Nationalie Atukunda (Kora), der arbejder som socialrådgiver i integrationsenheden, hed tidligere Natalie Thornemann Hansen, men fik navnet Atukunda fra hendes ugandiske eks-mand. Hun supplerede med Kora, efter Atukunda.

Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117830/trackback

19 Comments »

 1. Dommeren har løsladt alle varetægtsfængslede.

  Kommentar by k.m. — 22. marts 2021 @ 14:00

 2. Hun er socialrådgiver??!!
  Det er skræmmende at de kommunalt ansatte der skal repræsentere og forsvare vores værdier selv er så hjernevaskede.
  Her er det så en dansker der flyver under radaren, men hvad med alle de hijabies der gennemgår den Sociale Højskole og får nyttig viden til at undergrave vores nation? De erklærer non-verbalt højt og tydeligt deres foragt for vores værdier uden at der bliver grebet ind!

  Kommentar by liz. — 22. marts 2021 @ 14:02

 3. I de to år i fængslet vil islamisten og jihadisten kunne pleje omgang med ligesindede, og vil kunne blive undervist i hvordan fiduser, tricks og nye netværk kan bruges til at snøre systemet. Og radikaliseringen vil kunne komme op i et endnu højere gear. Og med åbne grænser mv. bliver udvisningen måske aldrig effektiv?

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 14:14

 4. Der er gode grunde til at miscegenation engang var ulovligt i mange lande. Det er unaturligt, usundt (for både voksne og afkom) og bidrager til udryddelsen af begge involverede folkeslag. De fleste bedsteforældre foretrækker også børne-børn, som ligner dem rent etnisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. marts 2021 @ 14:16

 5. Broken branch.
  En lille del af det pågående folkemord

  Kommentar by John Sorensen — 22. marts 2021 @ 14:25

 6. https://www.youtube.com/watch?v=K45rNKfBmUY

  Kommentar by Peter Buch — 22. marts 2021 @ 14:26

 7. Den lille ork med mospude.
  Sløringen gør, at det umiddelbart ligner den allerede har fået et fint muslimsk hageskæg.

  Kommentar by W — 22. marts 2021 @ 14:36

 8. Tidligere var der proportionalitet mellem forbrydelse og straf, det er ikke længere tilfældet, og det var allerede tilfældet før Corona!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. marts 2021 @ 14:52

 9. Tag stemmeretten fra de offentlige ansatte, de er inhabile. Det beviser Natalie Thornemann Hansen til fulde. Hun sad i en betroet stilling og kunne vælge og vrage i frisk ungt kød. Og det gjorde hun så.

  Op til et valg i firserne gav Schlüter
  de offentlige ansatte lønforhøjelse, det kostede statskassen et par milliarder. Og han vandt ikke noget

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 14:58

 10. Så ka’ de lære det ka’ de.
  -Altså niggeren og Nanna Skov Høpfner.
  Vi kunne have haft et samfund,hvor niggeren og hans konvertitluder Natalie Atukunda Kora -hvis familie nok skammer sig- havde fået en enkeltbillet til den afrikanske savanne og Nanna kunne have haft en eller to timers hyggesnak i statsradiofonien med B S Christiansen eller Bubber.
  Men det ville vi ikke have. Og sådan ville det næppe heller være blevet.
  Men faktum står tilbage: De fremmede har vi ingen brug for. Og politikere er dem som lader dem besætte Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 22. marts 2021 @ 15:28

 11. I en “ære og skam” kultur er kvinden socialt død for familien og klanen, hvis hun er sammen med fremmede for den. I Europa er det ikke familie eller klanen som er grænsen for familien men nationen. En dansk kvinde som importer invasive”bombaér”fra Afrika på stribe behandles ikke som en der burde være “socialt død” for “familien”/nationen. Hendes æreløshed og det muslimer vil se som, at kaste skam på “familien” gøres til noget progressivt. Vi har fået en kultur som hylder dem, der burde udstødes af den for deres gerninger i et sundt samfund. Derfor er vesten døende.

  Kommentar by CCC — 22. marts 2021 @ 15:38

 12. liz. — 22. marts 2021 @ 14:02

  HØRT der er mange, der flyver under radaren.
  Anstændighed er udskiftet med immoral. Udlændingeloven i 1983 smadrede danskernes rets følelse.

  “Højskolerne modtager et statstilskud, der udgøres af et grundtilskud som alle folkehøjskoler modtager, samt et taxametertilskud ud fra antallet af elever på den enkelte højskole. Det samlede taxametertilskud til højskolerne udgør ca. 50% af en højskoles indtægter.”

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 15:48

 13. for 3 timer siden —
  Landsret er enig med byretten og har løsladt tre mænd, der er sigtet for trusler mod statsministeren.”

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 16:06

 14. I et retssamfund burde Nanna Skov Høpfner selvfølgelig aldrig have været sigtet for sin torskedumme, sprogligt ubehjælpsomme tale og i givet fald burde hun frifindes med henvisning til ytringsfriheden.

  Kloge Ågerne og hel-og halv akademikerne på venstrefløjen har gået på steder som RUC (ligesom Erasmus Montanus). De kan belægge deres hadefulde tale med de rigtige ord, der ikke giver anledning til sigtelser for at sige det samme, som Nanna Skov Høpfner sagde på sit uakademiske underklasse sprog (pardon my French:-)

  Såvidt jeg ved, sagde Nanna Skov Høpfner ikke andet end, hvad ½ hundrede talere har sagt i megafoner og mikrofoner til de forsamlede demonstranter indenfor det sidst ½ hundrede år? Det burde være nemt at tjekke? Noget der tangerer “Wollt ihr den totalen krieg?!” er nærmest normen ved venstreorienterede massedemonstrationer, så vidt jeg husker?

  Jeg sympatiserer ikke med MIB. Det burde slet ikke være nødvendigt at nævne det, men den politiske stemning (i hvertfald i medierne:-) gør det desværre efterhånden nødvendigt. Tidens sørgelige tegn. Som dronningen i ‘Alice i eventyrland’ mener mange venstreorienterede og deres medier desværre om deres modstandere til højre: “Off with his head!” (De guillotinere f.eks Morten Messerschmidt for det samme som de fleste andre EU-parlamentsmedlmmer også gjorde som normal standard. “Off with his head!”

  Jeg mener stadig, der skal være ‘frihed for Loke såvel som for Thor’.
  Men det er nok blevet for gammeldags for politi og domstole?:-)

  Kommentar by Amad — 22. marts 2021 @ 16:09

 15. Mads Kastrup er formentlig snart en færdig mand på EB, efter at der er kommet en woke feminazi i spidsen for “avisen”…

  Kommentar by Revisoren — 22. marts 2021 @ 16:59

 16. Det er da altid noget at de tre mænd er løsladt, men hvorfor burer man dem og mange andre inde uden videre? Politiet er meget emsigt til tider. Som da man arresterede Snaphanens og Newspeeks fredelige redaktører.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 17:38

 17. For 76 år siden klippede man tyskertøser skaldet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. marts 2021 @ 19:05

 18. Endnu en kommende “altanpige”…

  Kommentar by Revisoren — 22. marts 2021 @ 22:36

 19. Alle der ønsker at vide det, kan skrive til forhandlingpersjura@odense.dk

  “Til Odense Kommune
  Undertegnede anmoder hermed om aktindsigt i personalemappen for Natalie Atukunda Kora. Min anmodning omfatter oplysninger om den ansattes navn, stilling, uddannelse, arbejdsopgaver, lønmæssige forhold og tjenesterejser, jf. offentlighedslovens § 21, stk. 3.”

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. marts 2021 @ 03:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper