23. marts 2021

Statsadvokat, der slæbte pensionist i retten for islamkritik, tiltalte ikke imam for jødedrabs-opfordring

Tilbage i 2016 fik pensioneret fotograf Ole Flemming Nielsen en dom for racisme, fordi han på Facebook 2,5 år tidligere havde skrevet, at “Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen”. Han ankede dommen, og blev frikendt i Østre Landsret.

Ole Flemming Nielsen skriver på Facebook, at samme dag som han blev dømt ved byretten i Helsingør, besluttede statsadvokat Lise-Lotte Nilas, at der ikke skulle rejses tiltale mod imam Hajj Saeed, der efter en fredagsbøn i Heimdalsgade-moskeen var blevet politianmeldt for at have opfordret til drab på jøder. Selvsamme statsadvokat, der besluttede sig for at rejse tiltale mod Ole Flemming Nielsen. Fru Justitia er ikke blind for politiske implikationer.

(Imam Hajj Saaed i Heimdalsgade-moskéen, 13. februar 2015)

“Blot et døgn før den 22-årige Omar El Husseins attentat i København, opfordrede en imam på Nørrebro til direkte krig mod jøder. … Prædiken fandt sted over middag fredag den 13. februar for fulde sale i moskeen Masjid Al-Faruq på Heimdalsgade på Nørrebro – kun omkring hundrede meter fra Mjølnerparken, som Omar El Hussein har haft en tilknytning til, og hvor han søgte tilflugt mellem de to attentater.” (BT, 2015)

Oploadet Kl. 01:09 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117848/trackback

10 Comments »

 1. Fru Justitia er en islamofil møgso, men hvilke konsekvenser får det? Absolut ingen.

  Kommentar by Per — 23. marts 2021 @ 01:15

 2. Hvem i alverden har givet Hajj Saaed dansk indfødsret? Det er dem, som statsadvokaten straks burde rejse tiltale mod og varetægtsfængsle.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. marts 2021 @ 01:44

 3. Der er nu to meget forskellige retssystemer i Danmark: Et for indvandrere, muslimer og evighedsturister. Et andet et for danskere. Det første system er med bløde hænder i fløjlshandsker, og der tilbydes dialogkaffe, småkager, flødekager, ckokoladestykker og så milde domme at forbryderne ofte forlader retssalen grinende eller med smil på læben.

  30 dage for et fortovsmord og 35 andre ting.

  Det andet system giver to års fængsel for et par uartige ord ved en demonstration mod Mettes politik og skilsmisse-uretfærdigheder mv. (Tænke sig, der blev opfordret til ballade på en ikke-voldelig måde. Uha, uha)

  Det dobbelte system viser sig også ved at når TV2 viser et billede af en brændende dukke ved et sct.hansbål eller en demonstration, så gør det ingenting. TV2 journalisten bliver ikke arresteret. Men en almindelig dansk kvinde som viser det helt samme billede på nettet, bliver slæbt på stationen, DNA testet, gennemfotograferet, forhørt og frataget sin mobil og computer mv.

  Kommentar by BENT A — 23. marts 2021 @ 02:09

 4. Jamen hvad er der andet end at sige. Støt SIAD.www.siaddk.wordpress.com -og støt http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. marts 2021 @ 06:16

 5. Der går ikke mange år før vi danskere må vælge mellem vores jøder, som har været her i århundreder eller de muslimer som er indvandret gennem de sidste 40 år.
  Valget burde være let, men desværre tror jeg vi vælger muslimerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. marts 2021 @ 07:24

 6. Jeg er selvfølgelig fuldstændig enig med Ole Nielsen og hans udsagn.

  Kommentar by Michael Unna — 23. marts 2021 @ 07:48

 7. Imamen er vel blevet dømt for hadtale og udvist for bestandig?

  Kommentar by Bastardo — 23. marts 2021 @ 08:38

 8. * Bastardo 08:38
  Gid du havde ret!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. marts 2021 @ 10:20

 9. Der er forskel på folk herhjemme, tydeligvis.

  Kommentar by Madsen — 23. marts 2021 @ 10:23

 10. Venstrefløjen bestemmer. Ikke fordi den har mange medlemmer. Den har tværtimod mange medlemmer, fordi den bestemmer. Venstrefløjen er de holdningsløses trygge havn. Den har konsolideret sin magt i institutionerne, og den er frem for alt sex og unge kvinder i fertil alder. Det giver den definitionsretten.

  Jeg husker også den dreng på Bornholm, der hængte sedler op, om at vi skulle passe på vores land. Ham truede politiet også med lang fængselsstraf – og de lagde ikke skjul på, at det var for at kyse ham væk fra hans ekstreme politiske standpunkt. Man forestillede sig ikke, at det kunne være legitimt. Det endte med en stor bøde til ham på – som jeg husker det – 2000 kr. En “huskekage”. Så var han nok færdig med at være fremmedfjendsk. For “næste gang”, ikke sandt … Så slipper han ikke så billigt!

  Kan nogen huske, at “aktivister” fra gruppeidentiteten Venstrefløjen hængte sedler eller plakater op på jeres skole? Og blev det i så fald straffet? Skred politiet ind?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. marts 2021 @ 11:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper