24. marts 2021

Venstrefløjen mobiliserer, Mette F. presset: “… åbnede en dør på klem for en ny kurs over for børnene”

Selvom kun et mindretal af danskerne ønsker at få jihadisters børn til Danmark, så har medierne besluttet sig for at gøre det til en tophistorie, og lur mig om ikke de inden længe installeres i en ghetto med deres forældre. Om man spørge Enhedslistens folkevalgte eller en slipseklædt Berlingske-redaktør, er sådan set ligegyldigt – de mener stort set det samme. På sin vis kan man godt forstå kommunisterne. Vil man smadre det bestående, så er åbne grænser langt bedre end brosten på Danske Bank-facader. Fra Indblik.net – Medier: Mette Frederiksen overvejer at hente børn hjem fra Syrien.

“Statsminister Mette Frederiksen (S) har tirsdag drøftet en mulig løsning på situationen for de 19 danske børn, der befinder sig i flygtningelejren al-Hol, erfarer flere medier fra anonyme kilder.

… DR skriver, at statsministeren på møderne åbnede en dør på klem for en ny kurs over for børnene. Det er ikke uddybet, hvad den nye kurs skulle være. …

Der er ifølge Udenrigsministeriet tale om børn, der er mellem 1 år og 14 år. Ni er født i Danmark, mens de resterende er født i konfliktzonen. De ti yngstes indfødsret er ikke fastslået.

De er børn af seks mødre. Tre af dem har fået frataget deres danske statsborgerskab administrativt. De tre andre mødre, som er danske statsborgere, er blevet afskåret fra bistand fra udenrigstjenesten.”

(Koran-tro børn, al-Hol-lejren, november 2019; Foto: Skynews)

“Risikoen er ikke, at vi importerer terrorister. Risikoen er derimod, at vi er ved at opfostre dem, og ved at blæse på deres rettigheder giver vi dem en grund til at vende sig mod Danmark.” (Leder, Berlingske, 22. marts 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117882/trackback

24 Comments »

 1. Storbritannien har ratificeret statsløsekonventionen med et forbehold for terrorister, og har nu gjort deres statsborgere i Syrien statsløse, så de ikke kan vende tilbage til Storbritannien.

  https://www.reuters.com/article/britain-security-begum/uk-top-court-says-runaway-schoolgirl-who-joined-is-cannot-return-to-britain-idINKBN2AQ1AD

  Kommentar by Syrienblog — 24. marts 2021 @ 02:24

 2. Endnu et eksempel på at DR STYRER POLITIKERNE mere end politikerne styrer DR. Det feminist-styrede radio- og tv foretagende er blevet en stat i staten, et løsgående missil, et kommunistisk talerør for Enhedslisten og de Radikale. Igen og igen er DR mikrofonholder for Rosa Lund, Martin Lidegaard og andre fuldblods kommunister.

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 02:49

 3. De rødes og DRs logik er henrivende: Ved at importere så mange jihadister som muligt, børn, voksne, grupper, bander og klaner, sikrer vi en god og tryg fremtid for danskerne. For lader vi potentielle terrorister blive tusinder af kilometer væk fra Danmark, risikerer vi at de bliver sure på os.

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 02:56

 4. Perverst sålænge der er tale om familiesammenføring i konventionerne. De børn skal tvangsfjernes fra familierne og genopdrages et langt sted væk mentalt fra de sindsyge afstumpede forældre, eller de skal ikke tilbage, og forældrene skal ihverttilfælde ikke- men det er jo fælden i at få dem tilbage. Vi må skatte Danske børn højere end disse. Der er nok andre børn i denne verden der lider. De børn er alene forældrenes ansvar, sålænge de ikke er tvangsfjernet.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com – og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2021 @ 06:03

 5. Selvfølgelig kommer de til danmark.
  Mødre, fædre, bedsteforældre og al familie. Gode stemmer. Døde danskere.

  Kommentar by Islamarebad — 24. marts 2021 @ 07:49

 6. Her til morgen har DDR holdt mikrofonen for kommunisten Mai Villadsen, der uimodsagt får lov at kværne løs om de stakkels “danske børn.”
  Som Uhrskov skriver på JP: Vil de selvfede journalister fra DR, Politiken, EB og Berlingske selv bo ved siden af de hjemvendte jihadister. Næppe.

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2021 @ 08:25

 7. Flygtningelejren al-Hol er i Syrien og derfor under den syriske stats jurisdiktion. Syrien må dømme IS-morderne. Alle IS-kvinderne og mændene skal straffes. Deres børn må Syrien tage sig af evt lade dem adoptere af gode muslimske familier i Syrien. Alternativt kan Det Danske Institut i Damaskus anvendes som børnehjem for IS-børnene. Engang var det kultur mødested mellem de ligesindede danske venstreorienterede og det sækulære socialistiske Assad-styre. Det har desværre stået tomt og ubenyttet i flere år nu. Brug det nu.

  Kommentar by Amad — 24. marts 2021 @ 08:38

 8. Radikales og enhedslistens voldsomme interesse for danskeres ve og vel i udlandet, matcher disse partiers ærkeglobalistiske holdninger i øvrigt.
  Rigtige danskere er kun de muslimske bosiddende i udlandet. Danskerne i Danmark er, ifølge de politisk korrekte radikale og venstreekstreme, foragtelige uinteressante bønder.
  Radikale og venstresnoede tosser er psykopatisk optaget af ‘danske’ børn i udlandet, medens disse partier foragter de danskere her, som betaler for godhedstossernes udskejelser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. marts 2021 @ 09:26

 9. Hadet som visse føler til Danmark kan næppe blive større, Måske vi skulle kigge nærmere på den femte kolonne som allerede findes inden for grænserne?

  Kommentar by Frafalden Moderat — 24. marts 2021 @ 10:08

 10. Kender danske politikere og journalister historien om den Trojanske hest …tilsyneladende ikke.

  PS. For mig er løsningen ligetil. Fratag administrativt de resterende 3 mødre statsborgerskabet, men det går måske hen og bliver lidt for “speget” for politikerne, da det måske drejer sig om konvertitter …men uanset, problem solved.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. marts 2021 @ 10:45

 11. Grunden til at danskerne vægre sig, er at de udemærket ved at kommer børnene, så kommer mødrene, og muligvis endda også fædrene!
  Politikerne er rædselsslagne, for de ved udemærket at befolkningen ønsker dem hen hvor peberet gror! Så de er i fuld gang med at opdigte en historie om at det er farligt at lade dem blive i lejrene! Og politikerne slår endnu engang ud med armene og siger: Jamen konventionerne *** !
  Men hvad sker der hvis de kommer til Danmark? Ikke børne, men de voksne!
  De bliver stillet for en dommer, og vidnerne er enten væk i krigsvirvaret i Syrien, eller også er de hovedløse! Og så kan terroristerne ikke dømmes! Eller de får en lille straf for at tilslutte sig IS. Det vil betyde at i løbet af ganske kort tid, så går de fri rundt på gader og stræder, men nu er de naturligvis ganske ufarlige, fordi en mindre hær af kvindelige pædagoger, psykologer og andre sagsbehandlere har afradikaliseret dem! Ok og hvem tror så lige på det? Jamen lyder fra parnasset, vi holder øje med dem! Betyder det at de har meldepligt på den lokale politistation en gang om ugen, og at der måske kører en patruljevogn forbi fra tid til anden! Det bliver næppe 24-7! Så kære dansker køb dig en skudsikker vest!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. marts 2021 @ 10:55

 12. 11) Godt skrevet. Præcist. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2021 @ 12:42

 13. Selvfølgelig vinder medierne. Børnene plus forældre kommer til DK.

  Kommentar by Martin — 24. marts 2021 @ 13:04

 14. Det er som om alle har glemt den katastrofale Palæstinenser Lov fra 1992, hvor “Do good” segmentet berigede os med over 300 individer, som blev fremtidige kriminelle og offentligt forsørgede. Deres 1000 børn har i øvrigt videreført denne karrierevej.
  Det virker som om hver gang danske politikere skal vælge mellem 2 eller flere muligheder, så kan de med usvigelig sikkerhed vælge det forkerte – tænk hvis det var omvendt.

  Kommentar by Den kollektive hukommelse — 24. marts 2021 @ 13:54

 15. Her er lidt af det, vi kan forvente af de importerede junior-terrorister:

  “Børn, der løber rundt i militærtøj og leger IS-krigere. Og hugger hovedet af bamser.”

  ”I Syrien leger de ikke cowboy-indianer”

  Blandt andet har der været tre indberetninger fra Børnecenter Tønder, som huser uledsagede flygtningebørn:

  – X har vist et Youtube-klip, hvor han ”leger” Isis-kriger. En anden dreng knæler med en pose over hovedet, mens X med et legetøjsvåben skyder drengen og råber Jihad. I nat har han ligeledes opildnet de andre beboere til oprør og været truende over for personalet,

  Dreng presser personale til at se halshugninger: “This is good”

  Personale er meget bekymrede for, hvorvidt x er i risiko for at blive radikaliseret. Bekymring bunder i observationer af, at x ser videoer på YouTube, hvor forskellige mennesker halshugges af IS, og dels at han tvinger personalet og andre børn til at se med. Han fortæller endvidere, at han, når han får ophold i Danmark, vil tilbage til x for at kæmpe med IS og dræbe de vantro.

  Halshugning af lillebrors bamse

  Børnecentret i Vester Thorup er bekymret over, at en ung mand har ladet sit skæg gro, ændret adfærd og isoleret sig på sit værelse. Han ser IS-videoer på sin tablet og har “halshugget” en bamse, som han har taget fra sin lillebror. Den står og pryder på værelset.

  Dreng fortæller, at han er udvalgt til at være selvmordsbomber

  Beboer har i flere sammenhænge givet udtryk for, at han er udvalgt til at være selvmordsbomber, og på sin telefon har han et skydespil, som han bruger til at gå rundt og skyde på personalet og de andre beboere. Han har desuden nævnt selvmord flere gange, og har et alvorligt udtryk i ansigtet.”

  -Betal dog kurderne for at lade f…. terrorister blive i Syrien, tak!

  https://nyheder.tv2.dk/2016-10-22-is-videoer-terrorjubel-og-halshugget-bamse-50-mistanker-om-radikalisering-paa-asylcentre

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2021 @ 13:59

 16. Ifølge Unicef er der 22.000 børn af udenlandsk herkomst og flere tusinde syriske børn i al-Hol lejren. Af disse mange tusinde børn er der 19 med dansk tilknytning. Venstrefløjen og dens mange kvinder og feminiserede mænd kæmper indædt for de 19 børn, og ud af det kan man aflæse to væsentlige ting.

  For det første er venstrefløjen og dens støtter stærkt nationalistiske. De er ligeglade med de andre børn, når bare de ‘danske’ børn kommer hjem. De har normalt travlt med at bekæmpe alt, der er dansk, og de har generelt travlt med at ville hjælpe alle andre end danskerne; men i dette tilfælde er det kun de ‘danske’ børn, som de kæmper for at hjælpe. En venstrefløj, som agiterer for en globalistisk dagsorden, er på samme tid kun optaget af at hjælpe 19 ud af +25.000 børn, alene fordi de er danske. Jo, jo, det er sådan den moderne globalisme og antinationalisme skal forstås.

  Og for det andet drejer det sig udelukkende om ‘nærhed’. Når der tales om “danske børn”, så føler venstrefløjen det, som om det er børn, der ellers ville gå i folkeskole og løbe og lege ude på gaden i villakvarteret i fritiden. Det er børn, som ellers skulle være herhjemme hos os i Danmark og ikke i en frygtelig lejr i Syrien. Når de 19 børn måtte være bragt til Danmark (og det bliver de jo sikkert snart), så falder venstrefløjen til ro, for så er problemet med al-Hol lejren ikke længere nærværende. De +25.000 børn, der sidder tilbage i lejren, kan sejle deres egen sø, for de er bare et uoverskueligt og ikke nærværende tal, ligesom de millioner af andre børn der på verdensplan lever under frygtelige og kummerlige forhold. Er det ikke nærværende, er det lige meget, og så kan man bare lukke øjnene og have det godt med sig selv. Det er venstrefløjens mange kvinder og feminiserede mænd i en nøddeskal.

  Kommentar by R. W. Emerson — 24. marts 2021 @ 14:36

 17. @ R. W. Emerson — 24. marts 2021 @ 14:36

  Ja, venstrefløjen afslører sig selv i deres nationalistiske navlebeskuende selvglæde når de glemmer resten af børnehæren der pt. er bosiddende i syriskle lejre.

  Hvor er “red barnet” og johanne?

  Kommentar by Santor — 24. marts 2021 @ 14:55

 18. Ligesom det i dag er blevet et must at proppe en neger med et eller andet positivt aftryk ind i enhver TV-reklame, så læg mærke til, at TV Avisen nu viser klip af små lysblonde piger (uden tørklæde), når de fortæller om jihadisters børn.

  Den gør man netop, fordi vi ingen viden har om disse 19 børn “med dansk tilknytning”, som det hedder.

  Sandsynligheden taler for, at disse 19 børn er af MENAP-herkomst, men vi ved det ikke rigtigt. Straks benyttes det derfor til maksimal manipulation af befolkningen, da medierne antager, at er børnene små søde lyshårede piger, at vil der rejse sig et folkekrav om at få dem til Danmark.

  Keine Hexerei nur Behändigkeit

  Kommentar by traveler — 24. marts 2021 @ 15:23

 19. Den forhenværende radikaler Manu Sareen skifter nu til Socialdemokratiet, og stiller op til kommunalvalget på Frederiksberg.

  Kan Skrigeskinken ikke sende Manu til Syrien, og forhandle med Islamisk Stat?

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2021 @ 15:29

 20. #15. Jørgen Nielsen.
  Bare ungerne ikke også hugger hovedet af ‘fadbamsen’. De ville være en national katastrofe at opleve en ex-statsminister, som bliver mere hovedløs end han var i forvejen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. marts 2021 @ 15:37

 21. Det er ikke og har ALDRIG været danske børn.!!! Halvdelen af dem, har aldrig været i voreskongerige, men er teknisk set danske, fordi de er født af mellemøstlige mennesker, som har fået et rødebedepas af fx. Inger Støjberg, som mange gange har stem FOR masseforæringer af pas til disse mennesker.!

  Kommentar by Madsen — 24. marts 2021 @ 17:59

 22. Jeg vidste med sikkerhed, at Mette Mink ville give efter for Folketingets kommunistpartier. Og dem er der adskillige af! Resten pipper, men det sker der ikke noget ved. Det er simpelthen så slattent. Jeg kan simpelthen ikke tåle at se Folketingets medlemmer, når de forurener min TV skærm med deres tilstedeværelse. Jeg hader tre erhvervsgrupper: De sælgere “der kan sælge sand i Sahara”, 99% af journalisterne og alle eksperter, fordi eksperter ikke findes. Fx. 2 “eksperter” på CO2 området er uenige. Hvem er så mest ekspert (når vi lige udelukker Grete Tunfisk!)?

  UF! Der gled Rosa Lund over skærmen

  Kommentar by NotaBene — 24. marts 2021 @ 19:13

 23. Kommentar by Madsen — 24. marts 2021 @ 17:59

  De danske børn fremstilles i medieklip som små lysblonde piger, der skal få det hårde, nationalistiske, danske mediebrugerhjerte til at smelte. Manipulatorerne ved godt, at de serverer en løgn, men nu er der gået sport i vise, at det dem (venstrefløjen og dens medier), der har magten over den offentlige mening og politik, uanset hvor forrykt et emne, de finder på.

  For forrykt er ideen om at ville adskille børn fra deres radikaliserede familie og hente dem til Danmark i drømmen om det fantastiske knuselskende danske institutionsliv for børn uden en familie.

  Sådanne forrykte ideer kan kun gro i politikere og aktivister, der selv er blevet sat i institution som 4-årige og siden har bevæget sig fra institution til institution (skole, SFO, universitet mv.), indtil de spyttes ud i den anden ende som mentalt skadede institutionsdyr.

  Kommentar by traveler — 25. marts 2021 @ 07:31

 24. Selvfølgelig kommer de til danmark.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/afsloering-regeringen-sidder-paa-centrale-vurderinger-af-danske-kvinder-i-syrien/8514424

  Kommentar by Islamarebad — 26. marts 2021 @ 06:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper