24. marts 2021

Sundhedsminister Heunicke (2020): ‘Vaccine-bevis’ el. lignende bliver ikke et krav i det offentlige rum

Corona-pandemien minder lidt om den evige krig mellem Oceanien, Østasien og Eurasien i George Orwells 1984, og det der for få måneder siden var en konspirationsteori fra overdrevet går i dag igennem folketinget stort set uden modstand. ‘Vores mandater skal ikke misbruges til at give Mette Frederiksen mere magt’, skriver Nye Borgerliges Pernille Vermund, men med fire mandater, så vakler stolen ikke ligefrem under statsministeren.

Således svarede vor sundhedsminister Heidi, der den 12. december sidste år spurgte ind til det her ‘Covid pas’, som inden længere implementeres.

Heidi:Er det korrekt at der laves covid pas og at der er planer om at de skal bruges således at der er begrænsninger på hvordan man kan færdes i livet uden vaccine? Altså at det indirekte bliver frivillig tvang? Feks hvis man vil i skole og have en uddannelse eller blive i sit job i sundhedssektoren?
Håber virkelig du vil give dig tid til at svare Magnus🙏 God jul🎄

Magnus Heunicke … Hej Heidi, det bliver ikke sådan, at man skal have vaccine-bevis af den ene eller anden slags for at deltage og færdes i det offentlige rum, offentlig uddannelse, skole, offentlige job mm, som du skriver om. Hav en god aften

Detaljer

“Fra 6. april skal coronapasset bruges som adgangsbillet til de liberale erhverv, når de genåbner: Frisører, skønhedsklinikker, massører og tatovører. To uger senere – 21. april – kan passet bruges til at få adgang til udendørsservering på restauranter og cafeer samt museer og biblioteker. Yderligere to uger senere – 6. maj – er det planen, at coronapasset skal bruges som adgangskort til indendørsservering på restauranter, i biografen, på spillesteder og i forbindelse med indendørs idræt. I sidste omgang – 21. maj – åbner de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter. Samtidig kan indendørsfaciliteter i forlystelsesparker, zoologisk have og legeland åbne – for dem, der har styr på coronapasset.” (Berlingske, 23. marts 2021)

Oploadet Kl. 02:17 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117888/trackback

39 Comments »

 1. For snart mange år siden gik kommunisternes propaganda ud på at hvis bare kvinderne kom til magten, VILLE ALTING BLIVE MEGET BEDRE. For politik-kvinderne var jo meget sødere, mildere, klogere og dygtigere end mændene. Men kommunisterne tog som sædvanlig fejl, hvad man kan aflæse af hvordan det går i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland etc.

  For røde regeringer er bøger som “1984” og “Animal farm” ikke advarsler, men opskrifter og manualer for hvordan samfundet bør indrettes. Nogle tænketanke mv. mener nu at vi aldrig slipper af med corona-regimet, fordi man kan blive ved med at tale om nye mutationer. Og måske virker de hastefremstillede vacciner temmelig dårligt?

  Udnyttes corona-influenzaen til at tilrane sig magt? Det er påfaldende at et bestemt dokument om en bestemt mutations ufarlighed er gemt af vejen.

  Læs aviser og bøger fra tresserne og halvfjerdserne. Læs bøger om hvordan demokratier blev forvandlet til diktaturer. (Sovjet 1917, Tyskland 1933, Sverige 2010-2020 osv.)

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 03:18

 2. De fleste danskere, herunder Mette Frederiksen og Magnus Heunicke, har totalt misforstået emnet, hvis de tror at det som kaldes vaccine og den tilhørende overvågningskontrol, altså vaccinepas, vil betyde mindre sygdom.

  Den konspirationsfaktuelle overlæge Anders Bruun Laursen forklarer det ganske godt:

  Selve ideen om et vaccinepas er en total misforståelse:
  1. Som van den Bossche og prof. Sucharit Bakhdi gør opmærksom på, dræber vaccinerne ikke vira, men får dem til at formere sig, mutere og blive resistente. Dvs. de vaccinerede udskiller virus i mindst samme omfang som uvaccinerede. Vaccinerne hindrer ikke sygdommen , mildner den kun!
  2. Sådan er det i Israel. Men Israels pas gælder kun i 6 måneder – og så kræves ny vaccination med genændrende, potentielt kræftfremkaldende og dødbringende vacciner – altså 2 dobbeltvaccinationer om året iflg Netanjahu.
  Det er den sikreste måde at gøre os til computerchips i en central kontrolcomputer – som Moderna skriver på sin website.

  EU planlagde (som medskyldig i covid19-plandemien) allerede i 2018 dette pas – som skal indføres i 2022

  dr.dk kl. 16:17 den 22. marts 2021: Af 595.943 personer i Danmark, der mindst havde et stik med en coronavirusvaccine den 17. marts, fik 3.669 af dem derefter koronavirus.

  Dette svarer til 0,6% af de vaccinerede, viser en ny vaccinationsstatusrapport fra Sundhedsstyrelsen ifølge Ritzau.

  Dette betyder, at der den 17. marts var flere inficerede blandt de vaccinerede end blandt de ikke-vaccinerede – som kendt fra Israel – hvor også dødeligheden er langt højere blandt vaccinerede end blandt ikke-vaccinerede – ligesom i Tyskland

  Kommentar by perhag — 24. marts 2021 @ 03:38

 3. Uvaccinerede burde kunne have åbent for alle udelukkende uvaccinerede.
  Rigiig diskrimination nu.
  Egne adskildte rejseformer, egne seprate rejsedestinationer og dele af alle byer og lande.
  Diskrimination nu.
  De med vaccinepas er udelukket fra de fremtidigt designerede uvaccineredes områder.
  Frihed og lighed.

  Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2021 @ 03:55

 4. https://da.wikipedia.org/wiki/Man_har_et_standpunkt_til_man_tager_et_nyt

  tv2 artikel om aktuelle tal:
  227.031 konstateret smittede med optælling af flere typer smittede i alt

  2.403 døde med corona i alt

  Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2021 @ 05:54

 5. Dna på folket. Og nu tvangs vacination. Hvilket mærke skal man bære for at vise man er smitsom? Eller måske en klokke!

  Kommentar by Islamarebad — 24. marts 2021 @ 06:21

 6. Coronapasset er fascistisk politik

  Kommentar by Bjarne Jensen — 24. marts 2021 @ 07:15

 7. Selvfølgelig er coronapasset et apartheid-pas. Hvad skulle man ellers bruge det til, end at dele befolkningen op i vaccinerede og uvaccinerede?
  Og mine landsmænd ser ud til bare at godkende dette vanvid. Underskriftsindsamlingen på Borgerforslag.dk for et forbud imod “vaccinepas” halter afsted og har kun 32.000 underskrifter! Kan det virkelig være rigtigt at danskerne ønsker at leve under dette medicinaldiktaturs-apartheid??! Det er til at blive afsindigt rasende over!
  Jeg vil gerne opfordre alle til at gå ind og skrive under på borgerforslaget til fordel for et FORBUD mod vaccinepas i Danmark, ellers lykkes Heunicke, Frederiksen, Rogaczewski og de andre apartheid-medicinalstatstilhængere med at afskaffe demokratiet og indføre det ønskede regime, der sætter Epidemilov over Grundlov for evigt!

  Kommentar by Olsen — 24. marts 2021 @ 07:39

 8. Ausweis? Nein danke. Hvem er Heidi? Vi er besat. Væk med med Mette Frederiksen og den røde regering.

  Pernille Vermund: “Det er helt ude af proportioner, og et obligatorisk pas som betingelse for al aktivitet fra cafébesøg til deltagelse i kulturlivet vil være en uhyggelig magtkontrol at give til en regering og dens røde støttepartier, som i forvejen har fået alt for meget magt over danskerne.”

  Kommentar by Amad — 24. marts 2021 @ 07:58

 9. PS. Undskyld misforståelsen. Jeg troede Heidi var sundhedsministeren:-)
  Han hedder Magnus (med tysk skarpt g :-)

  Kommentar by Amad — 24. marts 2021 @ 08:06

 10. Napoleons EU-flåde sænket ved Trafalgar? Boris Johnson som Horatio Nelson? I UK er halvdelen vaccineret og beskyttet mod coronaen. I EU er kun 10% vaccineret og beskyttet mod coronaen.

  Kommentar by Amad — 24. marts 2021 @ 08:15

 11. De påstår corona pas skal indeholde mindst eet af tre krav
  1 du kan vise negativ test
  2 at du har været smittet
  3 at du er vaccineret

  Det er fuldstændig sindssyge krav – især nr2 hvor det ligefrem er en fordel hvis du har været syg, og måske har dannet antistoffer/immunitet.

  Jeg troede det var planen at undgå smitte

  Det handler ikke om sygdom men en regering der kun tænker i trusler, tvang, kontrol og overvågning.

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 08:31

 12. Wuhan lab linked to earlier cluster
  Det skal nok vise sig covid19 er dyrket som biovåben i laboratorium, hvorfor har alle ellers så travlt med at censurere og benægte
  https://www.youtube.com/watch?v=8tAXuHYRXbg

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 08:35

 13. @ 11, K.M: Hans Rustad skrev d.21. Jan 2021, en interessant artikel dette Coronavirus.
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. marts 2021 @ 09:24

 14. Vores forfædre kæmpede med livet som indsats for at komme af med enevælden, men i stedet har vi fået et politisk monster der er endnu værre, fuck Mohammedanmark.
  Danmark kan ikke reddes, vi må redde os selv.

  PS.
  Det sidste nye masseskyderi i usa skulle efter sigende været begået af muslimsk terrorist på trods af, at FBI kendte til ham.

  Kommentar by piphans — 24. marts 2021 @ 10:11

 15. Der er ihvertfald GODE GRUNDE til at fravælge AstraZenika vaccinen, da der har været et pænt antal blodpropper og mistænkelige dødsfald kort efter at folk har fået vaccinen. Og Pfizer og Moderna er også hastefremstillede. Måske er der bedre vacciner på vej. Måske det ville være meget bedre at satse på helbredende medicin fremfor vacciner.

  De nuværende vacciner er ikke normale vacciner, fordi de ikke er udviklet og godkendte på normal vis, fordi de muligvis svækker det immunforsvar alle har i forvejen, og fordi der er et DNA-problem. Læs Peter Gøtzkes bøger om vacciner, medicin og kriminalitet!!

  Danskerne har al mulig grund til at etablere et nyt, dansksindet, national-konservativt parti der går ind for et ægte og direkte demokrati, og et parti som vil bevare og forsvare det danske folks ret til egen kultur, egne traditioner, eget land og folkehjem, og sidst, men ikke mindst, ret til frihed, privatliv, familieliv, grundlov, eksistens og fremtid.

  Både NB, SK og DF har brug for et støtteparti.

  Som det er nu har vi kurs mod diktatur, kafkaske tilstande, elendig økonomi, elendig folkesundhed….. og både retsstaten og velfærdsstaten er ved at gå i opløsning.

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 10:12

 16. piphans — 24. marts 2021 @ 10:11
  Sorry Kim, jeg havde ikke set at du allerede havde den med den muslimske terrorist.

  Kommentar by piphans — 24. marts 2021 @ 10:12

 17. I midten af firserne skrev jeg læserbreve om det nye fænomen. Som bosiddende på Vestegnen kunne jeg se fremtiden for mig. De fleste læserbreve blev arkiveret lodret, men et enkelt slap igennem censuren i 1986 og optaget i EB.

  Jeg spurgte simpelthen, hvordan vil myndighederne i tilfælde af en katastrofe kommunikere i de store boligblokke?

  Nu har bydelen Kvaglund i Esbjerg forsøgt at være målrettet, og det har åbenbart hjulpet

  24.03.2021 kl. 10:42 Smittetal i Esbjerg Kommune er faldet kraftigt

  Esbjerg Kommune har torsdag indsat en højttalervogn i boligområdet Kvaglund. Det har kommunen valgt, fordi coronasmitten i området er stor.
  https://sn.dk/Danmark/Esbjerg-Stor-smitte-hoejttalervogn-opfordrer-til-test/artikel/14207
  Højttalervognen opfordrer på seks forskellige sprog beboerne til at lade sig teste, blandt andet arabisk, grønlandsk og bosnisk.”

  Kommentar by tavsen — 24. marts 2021 @ 11:08

 18. P.t. er det appen Minsundhed, der agerer “Corona-pas”. Mon regeringen har tænkt den tanke, at det i praksis er umuligt at anvende, da man typisk skal vente 8-10 minutter på allernådigst at kunne logge på?

  I det hele taget er Statens IT helt til rotterne. Hvad er rimeligheden i, at borgerne skal vente mere end en time på at kunne få lov til at få sine opsparede feriemidler udbetalt?

  Mette Frederiksens barnepigestat er en joke.

  Kommentar by Holger_Danske — 24. marts 2021 @ 11:46

 19. Politikerne er just skuespillere, der ligger noget bag; umiddelbart beredskabet træder i kraft men hvad med de medicinske karteller…..

  Kommentar by Moth — 24. marts 2021 @ 12:15

 20. perhag — 24. marts 2021 @ 03:38 skrev:

  “Den konspirationsfaktuelle overlæge Anders Bruun Laursen”

  Hvad er det helt præcist for en “konspiration”, som Anders Bruun Laursen har fakta omkring?

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. marts 2021 @ 12:16

 21. coronapas, bliver lige som når alle vil se årsopgørelsen samtidig

  lortet bryder sammen, og det er desuden ulækkert at forretningsdrivende skal lege politi for at tjekke andres sygejournal

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 13:24

 22. Sygdomsministeren har et standpunkt, til Diktatoren og Stasiministeren (Hækkerup) dikterer noget andet. Skønt med denne treenighed. Passet er deres sidste chance for at beholde magten, som diktatorer har uendeligt vanskeligt ved at afgive.

  Min coronahøstak stritter endnu mere, når det viser sig, at Netcompany skal stå for front- og back-end på et coronapas. Netcompany, hvis direktør aldeles uberettiget har fået stjernestatus.

  Fx pga. af tidligere ’succeser’ som fx EFI, Aula og Smittestop-appen, som han ville forære ganske gratis til Danmark. Til nu har den kostet Danmark omkring kr. 35.000.000…..

  Bliver interessant, hvor meget coronapasset kommer til at koste.

  I det hele taget er dette testhysteri voldsomt overdrevet. Vi må gerne myldre rundt i Bilka, men endelig ikke gå kontrolleret til frisøren uden en frisk test.
  Hvad med at Danmark og EU fik fingeren ud og fremskaffet de lovede og betalte vacciner? Test gør ikke mennesker mindre syge, vacciner gør.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2021 @ 13:34

 23. Mogens Mangeløgn tog så også fejl denne gang.

  At 18: Mette mener ikke, at borgernes tid er noget værd.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2021 @ 13:41

 24. Delvis OT: CORONA-SITUATIONEN MISBRUGES AF DE GAMLE PARTIER.

  Man ville have en lov der skulle straffe tyveri af håndsprit og mundbind særlig hårdt. Men loven blev formuleret så dumt, bredt og upræcist, at den kunne bruges til alt muligt. Også til begrænsning af ytringsfriheden, til tilsidesættelse af grundloven, til forbud og dobbelt straf overfor borgere som vover at kritisere regeringen.

  Det har DR så for en gangs skyld bragt en ærlig, oplysende og saglig udsendelse om, i dag kl. 13. En udsendelse hvor det blev lagt frem at der nu er politiske fanger i Danmark, at de gamle partier er senile og forstenede partier, at DFs Tullesen og Vs Støjberg var med til at sætte gummi-paragraffer op, og at den 2-års dom over Nanna Skov, mor til to børn på to og fem år, er en skændsel, en skandale, et justitsmord. En dom som sætter store spørgsmålstegn ved anklagerens, dommerens og domsmændenes dømmekraft og moral.

  Nanna Skov har ikke opildnet til vold, og hun har ikke selv udøvet nogen form for vold. Hun har opfordret til protest og demonstration på “EN IKKE-VOLDELIG” MÅDE. Hun har endda opfordret til at man IKKE skulle kaste med fyrværkeri eller andet. Hun har sagt nogle kritiske ord om regeringen/ folketinget, men at give hende to års indespærring for det, er en retslig og juridisk uhyrlighed.

  Men det forstår ordførerne for de store gamle partier ikke, dog forstår EL, SF og de radikale det. (en højst usædvanlig situation)

  Nanna Skov er nu en ægte martyr for et stift og forbenet juridisk system i kombination med magtmisbrug, groft lovsjuskeri og forskruet og pernittengrynet paragrafrytteri.

  Et diskriminerende, danskerfjendsk og dobbelt-moralsk retssystem har slået til overfor en dansker der brugte sin grundlovsbestemte ret til at ytre sig. Er Danmark stadig en retsstat? Hvad mener Mette om den senere tids domme?

  (30 dage for et fortovsmord og 35 andre forbrydelser. 730 dages fængsel for tre “uartige” ord ved en demonstration mod restriktioner og uretfærdigheder i skilsmissesystemet m.m.)

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 14:11

 25. Komiske Ali a.k.a. Magnus Heunicke er som bekendt en notorisk hykler.

  Hvem husker ikke, at han flygtede fra det islamiserede shithole Næstved, da multikulti pludselig kom lidt for tæt på.
  Nu residerer han sammen med sin feminazikone i en herskabslejlighed i speltghettoen 2100 København Ø…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2021 @ 14:24

 26. Medierne kværner løs om den store genåbning.

  Det er det stik modsatte, de tager jo vores frihed med diktatorisk test og vaccinepas.

  Vi kan gå i Aldi og Netto uden pas, men ikke på bibliotet.

  Det var vist ikke tilfældig de satte corona i kategori A som samfundsfarlig sygdom, og forlængede denne ordning til sidst på sommeren. Jeg er ret sikker på de forlænger efter udløbsdato eller finder på nye restriktioner.

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 14:31

 27. Vores forfædre kæmpede med livet osm indsats mod enevælden, skriver en historieløs i kommentar ovenfor.

  Nej, det gjorde de ikke, og på mange måder var enevælden effektiv og oplyst. Der er bevaret tusinder af de såkaldte suplikker, ansøgninger, hvor almindelige mennesker beder myndighederne/kongen hjælpe dem, og det skete ofte, at kongen med et pennestrøg ændrede en dom. Som enevældig var kongen jo ansvarlig overfor Gud og sat i hans sted for at handle ret mod undersåtterne.

  1810 blev vaccination mod kopper lovpligtig, og den blev ført ind i kirkebogen. Derefter kunne folk ikke blive gift, medmindre de kunne vise en vaccinationsattest, eller andre kunne bevidne, at de havde haft “de naturlige kopper”, og det blev også ført ind i kirkebogen. Derefter gik det hurtigt med udrydde den frygtede koppesygdom i Danmark, men andre steder var folk mindre heldige. Alene i det 20.årh. døde 300 millioner mennesker på verdensplab af kopper.

  Vaccination mod tuberkulose, polio og difteritis fik ligeledes udryddet disse store dræversygdomme i Danmark, de fleste af jer er vel vaccineret mod det hele.

  Uriasposten er tydeligt nok stedet, hvor man lukkert lort ud og kobler hjernen fra. Det er frivilligt, om man vil lade sig vaccinere, så I kan jo bare lade være og lade andre om selv at bestemme, hvad de vil gøre.

  Kommentar by Torben Knudsen — 24. marts 2021 @ 14:43

 28. Jeg havde aldrig aldrig troet, at coronapasset kunne være en mulighed i Danmark.

  Men med så meget andet, så er der ingen grænser for undergravende fascistisk main stream politik, når man vil være duksen i EU:

  http://www.bbc.com/news/world-europe-56202645

  Kommentar by traveler — 24. marts 2021 @ 15:04

 29. Torben Knudsen
  Fakta er, at vaccine kritikere/nægtere ikke får lov at vælge selv, og der er garanteret stor forskel på dine nævnte vacciner, og den gift vi bliver påtvunget i dag.

  Du lyder som en af Mettes nyttige idioter, sådan som du overfalder selvstændig tænkende systemkritikere

  Kommentar by k. m. — 24. marts 2021 @ 15:48

 30. Kommentar by Torben Knudsen — 24. marts 2021 @ 14:43

  Det er rigtigt, at nogle lande stiller krav om dokumentation for vaccination, hvis man forsøger at rejse ind/ud af dem. Man skal jo også have almindeligt pas, og der kan også være visumkrav, hvis man rejser på legal vis. Ligesom visse typer arbejde kræver visse vaccinationskrav.

  Men det har aldrig været sådan i Danmark (i moderne tid), at man alment kan nægtes adgang til almindelige livsaktiviteter såsom skoler, arbejde, foreninger, frisører, mv., hvis man ikke har et gyldigt vaccinepas. Det er her statsmagtens overskridelse af borgerens personlige sfære sker.

  Hvis du ikke forstår forskellen, så må jeg give tabt.

  Kommentar by traveler — 24. marts 2021 @ 16:00

 31. Til Peter Nielsen er her nogle af overskrifterne fra konspirationsoverlægens blog, hvor han som princip altid bruger faktahenvisninger:

  Lucifers Verdensherskere Over Alle “Vore” Frimurerregeringer, Illuminaterne, Præsenterer sig Offentligt

  Verdensstyrende jødiske Dommedagssekt Chabad Lubavitch Fremskynder Gog/Magog-Invasionen Af Israel – d.v.s. 3. Verdenskrig

  Orwells Big Brother/Den Store Skøge Har Stjålet Vore Sjæle og Gjort De Fleste til Robotter: Aftenlandets Selvvalgte Undergang i Dekadence.

  Falske Profeter II. FN: Gaia/Klimatro Skal Være Religionskonkurrent. Først Istids – så Opvarmnings-Dommedag.

  Noget Peger På Covid19 Coronavirus Som Et Undsluppet Biologisk Våben – For At Knuse Verdensøkonomien?

  Påtvunget Dyrets Mærke Undervejs: Vaccine-Mikrochip-Registrering af Alle Som Borgere i Illuminaternes Én-Verdens- Stat

  Pas På: Illuminat-ID2020 Har Allerede Farlig og Virkningsløs Vaccine/Dyrets Mærke Klar Mod Coronavirus.

  Danmarks Corona-Lovgivning Baner Vej for Brud på Nürnberg-Kodex. Nazilæger Blev Henrettet for Brud på denne Kodex

  Danmarks Hovedrolle i Kampagnen for NVOs Globale Mikrochipningskontrol af Menneskeheden gennem Vaccinations-kampagner

  COVID19-Nedlukning Baseret På Statsministerens Kæmpeløgne. Gates-Faucis “Succes-Vaccine” Med 20% svære Bivirkninger.
  Microsoft-Patentansøgning 2020-060606 På Åbenbaringsdyrets Mærke 666 v.hj.a. Global Covid19 Chip-Vaccinationer. Trump Mobiliserer Militæret til (Tvangs)Vaccination
  Bill Gates/Åbenbaringsdyret/NVO Vil Opsende 500 Overvågningssatelliter Til At Lokalisere Deres Corona-Vaccinations-Mikro/Nanochips

  Hvem får “Vore” Politikere til Lydigt at Nedlukke Grænser og Samfund – uden om Sundhedsmyndigheders Anbefalinger? Hvem Regerer Verden?

  Hvorfor Er Vi Tamme, Ukritiske og Følgagtige Robotter over for Den Zionistiske Nye Verdenordens Endetids-Manipulationer? Præsteprofetier
  Covid19 Start på 244 År Gammel Plan for Global Sovjet-Union: FNs Agenda 21/2030 – Vedtaget af Verdens Lande
  Zionistisk/ Kommunistisk Ny Verdensorden gennem Kaos i Gamle Verdensorden Længe Skabt af “Vore” Frimurerpolitikere
  Covid19 Er Én-Verdensregeringens Magtovertagelse: Global Nulstilling. Med Løgn Skal Farisæernes Sovjet-Énverdensstat Bygges

  Vaccineforbryder Bill Gates Onde Grin: “Næste Pandemi 2 Kommer I Rigtigt til at Mærke”. Covid19: Reelt 6000 Døde – 1,44 Millioner flere Ikke-smittede Døde Globalt pga. Covid19-hysteri. Intet antistof: Vaccine Meningsløs

  Førende Tysk Virologi-Professor: Hvorfor Covid19-Vaccine Er Meningsløs og Farlig. Den Koster Sjæl såvel som Helbred
  Pengemagten bag “Den Store Nulstilling” alias Agenda 2030 I: Global-Sovjet-Union
  Coronadiktatur = “Den Store Nulstilling” i Fuldt Sving
  Rockefellers Club of Romes “Planetære Katastrofeplan”: 2020 “Superår for International Politik-Aktion” = WEFs Store Nulstilling

  Kommentar by perhag — 24. marts 2021 @ 16:45

 32. Klumme: Efter corona syndfloden

  Kommentar by BENT A — 24. marts 2021 @ 17:50

 33. Coronismen er kommet for at blive. Hop, siger “DE” , s’gerne, hvor hoejt? svarer poebelen…
  Aldrig har der vaeret mindre anledning til at tro politikere over en doertaerskel end i disse tider.

  Kommentar by krassisten — 24. marts 2021 @ 18:11

 34. Torben Knudsen
  jeg sad lige og kiggede på medicin til behandling af MS. Fra det fundet til det blev godkendt til behandling af voksne tog det 10 År. Det tog yderligere 8 år inden det blev godkendt til behandling af børn.

  Kina-virus vaccinens bivirkninger er totalt ukendte. Det er at spille hasard med folkesundheden.

  Kommentar by jesper — 24. marts 2021 @ 18:20

 35. nyt regeringsforslag til overvågning – forbud mod taletidskort.

  Der kan være mange grunde til at bruge taletidskort, lidt i stil med at være anonym på Uriasposten, og så er der jo det med økonomien.

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 18:41

 36. Biden mener Trump slog flere hundrede tusind amerikanere ihjel med sin corona strategi.
  Det kan diskuteres, men Biden er ikke bedre selv. For det første åbner han grænsen for masser af illegale immigranter, der måske tager corona med ind, for det andet åbnes der for narkohandel, som koster 30.000 narkorelaterede dødsfald om året fra narko smuglet ind over syd-grænsen.

  https://www.breitbart.com/radio/2021/03/24/exclusive-sen-bill-hagerty-bidens-open-borders-are-killing-our-kids-in-tennessee-with-drugs-made-with-chinese-fentanyl/
  “China is pumping this fentanyl into Mexico … where it’s manufactured and used as a component of drugs that are that are coming in and killing our kids in Tennessee.”

  Rep. Mo Brooks (R-AL) told Breitbart News on Tuesday that 30,000 Americans each year are dying of overdoses from drugs smuggled across the southern border.

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2021 @ 18:51

 37. Hvis vi ikke får væltet psykopaterne, som kontrollerer alle instanser af det globale samfund, industrien, bankerne, teknologien, militæret, medierne, politikerne, NGOerne, politiet, statsadministrationerne, universiteterne, forlagene osv mmm – så bliver vi alle tvangsvaccineret til sommer, ifølge pålidelige kilder

  Kommentar by Svend — 24. marts 2021 @ 22:03

 38. At 35:

  Mette bliver helt våd i bukserne ved tanken om at afskaffe kontanter. Sådan er det jo.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2021 @ 22:04

 39. @ 38, Bastardo. Lars Loekke bliver vaad i bukserne, Mette faar staadreng.
  There, fixed it for ‘ya ;-)))

  Kommentar by krassisten — 25. marts 2021 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper