26. marts 2021

England: Kgl. botanisk have i London vil ‘afkolonisere’ skiltningen, har planterne været ‘brugt racistisk’

Hitlerismen har gjort det svært at være nationalsindet i Tyskland, og den historiske nationalsocialisme har uden tvivl været med til at gøde jorden for masseimport af kulturfremmede. ‘Wir schaffen das’, lød det fra kansler Merkel i sensommeren 2015, og fire måneder senere var tyske kvinder jaget vildt i Kølns centrum.

Det kulturelle selvhad er farlig, særligt for kommende generationer, og det er i det lys ‘afkolonisering’-hysteriet skal ses. En historie fra Kristeligt Dagblad – Botanisk have vil afkolonisere sine planter.

“Først var det statuer, bygninger og mindesmærker, der fik deres forbindelser til kolonitiden og slavehandlen gransket. Nu er turen så kommet til planter. Den kongelige botaniske have Kew Gardens i det sydvestlige London vil revidere skiltningen, så planter med direktørens ord bliver ”afkoloniseret”.

Første plante, der får en ny beskrivelse, er sukkerrør, som blev brugt i sukkerplantagerne i Caribien, hvor de blev plantet, plejet, høstet og forarbejdet af slaver. I Kew Gardens holder planten til i en af de store imponerende victorianske palmehuse.

Den botaniske have har offentliggjort et manifest, hvor der loves at gennemgå alle planter og ikke mindst se på, om de planter har været brugt til at udnytte folk eller på anden måde er brugt racistisk.”

(Foto: Kew.org)

“Nogle gange er jeg det eneste sorte ansigt, når det handler om haver… Nogle gange kan det virkelig være svært at føle sig bekvem blandt havefolk.” (Advolly Richmond, havehistoriker, BBC-vært)

Oploadet Kl. 10:34 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/117955/trackback

18 Comments »

 1. Sukkerrørene skal ud af drivhusets varme.

  Alle hvide blomster skal stå i skyggen.

  Kokosnødderne skal have ekstra gødning.

  Kommentar by Bastardo — 26. marts 2021 @ 10:43

 2. Racistisk slik, racistiske negerboller, racistisk hvid mælk, racistisk sort kaffe, racistiske statuer, racistiske planter racistiske mig her og der.

  Vi kan snart se frem til: racistiske vinduer, racistiske havregryn, racistisk bølgepap og racistisk asfaltering af veje.

  Kommentar by NulTolerance — 26. marts 2021 @ 10:44

 3. Negerne leder med lys og lygte efter en årsag til hvorfor de er født som negere. Tænk hvis man vågnede op hver morgen og der var en neger i spejlet…de ville være deprimerende.

  Kommentar by Jp — 26. marts 2021 @ 11:10

 4. Racistiske planter ????
  Jeg kan godt komme i tanke om et par stykker brændnælder kan ikke lide ældre, velhavende hvide kødædende mænd!
  Skvalderkål er en invasiv art fra Latinamerika, nå spøg til side!
  Har I øvrigt bemærket at både DR, TV2, DR2 og navnlig TV2 News nærmest kører 24-7 propaganda for at få jihadbørnene til Danmark! Først var der massiv propaganda for at børne skulle “hjem” . Nu kører propagandaen, med unge kønne indvandrekvinder i front, på at naturligvis skal mødrene med. “Hjem” til Danmark” hedder det! De har forladt Danmark og kæmpet mod Danmark og alligevel er Danmark deres “hjem” Sludder IS er deres hjem! Men Enhedslisten, RV. og SF. og Liberal Alliance kæmper en hårdnakket kamp for at få dem “hjem” OK så er svesken kommet på disken – de hader Danmark!
  Ok kommer mødrene “hjem”, så kommer de for en dommer, men kan de dømmes? Formodentligt ikke. Vidnerne er 3000 km. væk eller også har de mistet hovedet! Og så kommer vi samme situation som Norge hvor en “hjemkommet” mor nu går rundt i gaderne!
  Jamen vi holder øje med dem! Ja ja men nok ikke 24 -7 meldepligt en gang om ugen hos politiet, og en patruljevogn forbi i ny og næ.Men med den massive holdningsmassage vi udsættes for så skulle det såmænd heller ikke undre mig om fædrene kommer “hjem” også!
  Når så politikerne bliver presset, siger de konventionerne, og de holder dem op for sig som et skjold, fordi de tror det beskytter dem mod folkets vrede. Kære venner vi giver ulandsbistand til lande, som ikke vil modtage deres egne udviste borgere! En naivitet så guderne må slå kors for sig!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. marts 2021 @ 11:20

 5. @4
  Ja, jeg lader nu brændenælderne stå i haven, med mindre de kommer i vejen for mig. Sommerfugle elsker, at lægge deres æg i dem, og larverne æder lysteligt af dem.

  Kommentar by W — 26. marts 2021 @ 11:27

 6. Planter bliver afkolonoiseret?????? Politisk korrekt psykose!!!
  (Tag jer sammen og hjælp nutidens slaver istedetfor- fangelejre med produktions-EU,s servicedirektiv, som skaber slaveri via vikarbureaer. Dem der logges til arabiske lande til konstruktionarbejde, hvor passet o.a bliver frataget…..sexslaver, rengøringsslaver, landbrugsslaver, produktionsslaver etc etc etc.).

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2021 @ 11:39

 7. Hvorfor skal Hvide stå på mål for hendes usikkerhed?

  Hun har et personligt psykisk problem så det er vel hendes egen opgave at løse det. Tal med en psykolog. Come to terms with your negroness!

  Det er nemlig det der er problemet. Hun er ked af at hun er født som neger og det syntes hun er uretfærdigt.

  Kommentar by Santor — 26. marts 2021 @ 12:03

 8. Sindssygen er total.

  Kommentar by piphans — 26. marts 2021 @ 12:46

 9. “Nogle gange er jeg det eneste sorte ansigt, når det handler om haver… Nogle gange kan det virkelig være svært at føle sig bekvem blandt havefolk.”

  Og nogle gange er det ikke hvide menneskers skyld eller problem.

  Man kan søge på “racism trekking” eller “racism hiking”. Der vil så dukke artikler op – som primært handler om sortes problemer med hvide i forbindelse med at bruge naturen aktivt. Der er grundlæggende 2 problemer:

  1) Hvide holder afstand og ignorerer sorte – eller nøjes med at kigge
  2) Hvide tager kontakt og stiller for mange spørgsmål

  Begge dele er forkert. I årevis er der blevet spredt et budskab om sortes “issues” med hvide mennesker. Og konsekvensen er at hvide aldrig kan gøre noget rigtigt.

  Hvis jeg ser en hudfarveudfordret person på gaden her i Danmark – og vil sige noget til vedkommende – skal jeg så tale dansk eller engelsk? Man kan ikke vide hvad der rigtigt i forvejen. Begge dele kan udløse racismeanklager.

  Kommentar by BE — 26. marts 2021 @ 12:51

 10. Apropos indlæg 2 og “racistisk sort kaffe”

  Som også i muntre sammenhænge kaldes for negersved.

  Kommentar by T. H. — 26. marts 2021 @ 14:40

 11. I følge Kulturen på P1 i dag vil Botanisk Have i København følge i englændernes spor. Så København får også snarest en antiracistisk botanisk have. Og det er jo godt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. marts 2021 @ 16:52

 12. Det danske landbrug har været dyrket af fæstebønder, der kan få sorte sukkerplantageslaver til at blegne.

  Landbrugsministeriet opfordres hermed til at lave et manifest, hvor der loves at gennemgå alle danske landbrugsplanter og ikke mindst se på, ikke bare om, men hvordan de planter har været brugt til at udnytte folk.

  Kommentar by traveler — 26. marts 2021 @ 17:33

 13. Har BullshitBullshitClapperen tænkt over hvorfor han føler sig malplaceret? Nok ikke Ellers havde han måske vidst,at han er uønsket her.

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2021 @ 18:27

 14. Hvad er dommen for at komme mælk i kaffe fordi man ikke kan lide den sort.

  Kommentar by Islamarebad — 27. marts 2021 @ 07:19

 15. (Det bliver spændende og sjovt, når Woke typerne “Very Very Offended Klovn Energi”, begynder at udpege racistiske planter :-) :-) :-) :-).
  Næste gang kan de jo begynde at tænke på Hundeejerne, som går meget op i hvilken type hund de har (Hundes Racebetegnelse) :-) :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2021 @ 07:59

 16. Multi-Etnicitet fører altid til konflikt, kamp om ressourcer og territorie mv.

  Den eneste holdbare løsning er derfor at holde de forskellige etniciteter adskilt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. marts 2021 @ 09:40

 17. Dagens nye ord er: Planticide
  http://blog.castac.org/2016/08/planticide/

  Grundlæggende vil Kew Guardens altså skille sig af med de planter der ifølge de sindssyge woke-mennesker skulle have opført sig skidt.

  Jeg synes vi skulle beholde sukkerrørene i Kew Guardens og i stedet sige farvel til de woke idioter der er kommet frem med denne beskæftigelsesterapi for folk med ubrugelige universitetsgrader.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 27. marts 2021 @ 15:57

 18. “Nogle gange er jeg det eneste sorte ansigt, når det handler om haver… Nogle gange kan det virkelig være svært at føle sig bekvem blandt havefolk.” (Advolly Richmond, havehistoriker, BBC-vært)

  “Diversitet er smukt.” (Zalando)

  Kommentar by Helmuth Kål — 27. marts 2021 @ 18:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper