29. marts 2021

Blodrøde Rosa om Islamisk Stat: ‘Vi har muligheden for at undgå terror hvis vi tager dem til Danmark’

“Vi knokler dag og nat for at få børnene hjem”, skriver Enhedslistens Rosa Lund på Facebook. Forrige opdatering omhandlede samme børns mødre med den afsluttende hjerneblødning: “Vi har muligheden for at undgå terror hvis vi tager dem til Danmark.” Målet helliger midlet, og danskernes sikkerhed er tilsyneladende ikke en prioritet.

Der er en generel trussel. Der er kapacitet og/eller hensigt og mulig planlægning.” (PET)

(Collage: Rosa Lund, Enhedslisten, 2021)

“Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har de danske efterretningstjenester lavet individuelle trusselsvurderinger af kvinderne, og fredag formiddag fik Folketingets partiledere og udvalgte ordførere oplyst, at fem af de syv kvinder udgør en mulig trussel mod Danmarks sikkerhed.” (Ekstra Bladet, 27. marts 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118033/trackback

33 Comments »

 1. Åh, min bare, 13 årige er dannede, de er allerede farlige
  .

  Kommentar by BB — 29. marts 2021 @ 23:37

 2. Hun er villig til at få blod på hænderne i sin jagt på en topstilling i Røde Kors eller Unicef

  Kommentar by A Andersen — 29. marts 2021 @ 23:47

 3. Kommunist-trunten lyver igen, igen…

  PET:

  “Radikaliserede personer, der er eller har været udrejst til konfliktzoner som den i Syrien/Irak, adskiller sig efter CTA’s vurdering på en række måder fra andre radikaliserede personer.

  Udrejse til en konfliktzone demonstrerer en stærk vilje til at handle, selvom det kan indebære livsfare og betydelige afsavn.

  Opholdet i en konfliktzone kan have ført til en øget brutalisering og voldsparathed hos den enkelte og have medført, at denne kan have tilegnet sig en øget kapacitet til at udføre angreb.

  Udrejste personer kan herudover have skabt forbindelse til andre personer, grupper og netværk med hensigt om og kapacitet til at begå terror i Vesten.

  Den mulige trussel fra udrejste og hjemvendte personer er ikke begrænset til eventuel angrebsplanlægning, men vedrører også radikalisering af andre personer, propagandavirksomhed, logistisk støtte, terrorfinansiering eller anden terrorrelateret virksomhed”

  -Vi vil overhovedet ikke have den slags dødsensfarlige islamister til Danmark – HOLD FAST METTE, TAK!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. marts 2021 @ 00:08

 4. Hun og Martin Lidegaard udgør en fast duo på P1 i programmerne P1 Morgen og Orientering på P1. De får undertiden støtte af “eksperter” og andre videnspersoner, især advokat Knud Foldschack. Men ellers støttes de rigeligt af programværterne med deres ledende spørgsmål.

  Indtil videre har der ikke været inviteret nogle til at sige dem imod. Det gør man ikke på radioen uden kvalitetskontrol. Overhovedet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. marts 2021 @ 00:44

 5. På alle leder og kanter hjernedødt. Så altså: “Vi” undgår terror hvis vi fragter IS-krigere og deres børn til Danmark? Og det begrundes med at de “ikke er hårdkogte terrorister“, en intetsigende eufemisme Rosa Lund selv tryller ud af den blå luft. Tweetet demonstrerer meget flot Enhedslistens efterhånden hensynsløse populisme.

  Men det værste er nu ikke disse “danske” kvinder og deres evt. “hårdkogte” tilbøjeligheder, men de børn som især DR og Politken har kastet deres kærlighed på. De ender med statsgaranti som lokale rollemodeller på eksempelvis Vestegnens mangfoldighedsskoler. Ægte islamiske martyrer, produktet af den “hellige krig” som så forbløffende mange muslimer i Danmark støttede op om, dengang det gik fremad på slagmarken, og myrderierne kunne nydes i flot producerede 4K-videoer. Man har nok lært et trick eller to i fangelejren, som kan imponere i skolegården …

  Hverken politikerne eller den skatteyderfinancierede journaliststand risikerer nogen sinde, at disse børn ender som sidekammerater til deres egne poder og prinsesser på de liljehvide venteliste-ramte privat og friskoler.

  Kommentar by DavidK — 30. marts 2021 @ 00:51

 6. FRA VELFÆRDSSTAT TIL TERRORSTAT, fra et rigt samfund til et fallit- og konkurs-samfund, fra et fredeligt og civiliseret land til et land fyldt med vold, røverier, terrortrusler, vanvidskørsel og barbari.

  Og demokratiet og ytringsfriheden er ved at blive udskiftet med diktatur og censur. Og danskerne er også ved at blive udskiftet.

  Men politikerne, feministerne og journalisterne er selvglade og mener at de er så dygtige, at danskerne har grund til stor tilfredshed. Men hvis de alligevel er utilfredse og udtrykker kritik, stiller man fængsler til rådighed så de kan få god tid til at tænke sig om.

  Så retsstaten og systemets velfærds-service er stadig i top. Mon ikke også Nanna Skov synes det. Hun har fået to år i en lille celle med tremmer, for at sige tre forkerte ord ved en demonstration. Hendes børn på fire og syv år synes nok også at det er bedst at deres mor bliver isoleret fra samfundet når hun bruger forkerte ord. (er de nu tvangsfjernet?)

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 00:53

 7. @4 Morse-morten. Jeg vil bare sige at jeg sætter pris på dine indlæg, har læst dem i flere år og synes du har fat i den lange ende ret ofte. Når jeg er i tvivl så læser jeg hvad du skriver, og tænker det er højst sandsynligt rigtigt det du skriver. Og det er IKKE ment sarkastisk.

  @5 David K. Man skal være MEGET dansk-hadende, sådan ønske det danske samfund brudt helt ned og ødelagt og omdannet til noget forfærdeligt noget, hvis man er politiker for enhedslisten. Det er og bliver den marxistiske ideologi der styrer, nemlig den med at bryde helt ned og bygge helt op, et nyt samfund og et nyt folk så at sige.
  Det er så modbydeligt at se dem og høre på dem hvordan de aktivt arbejder på at ødelægge Danmark så meget de kan.

  Jeg kommer STRAKS til at tænke på kollaboratører under 2. verdenskrig, hvordan de også samarbejdede med værnemagten. Det kommer så automatisk ind på lystavlen som det overhovedet kan, når jeg ser og læser Rad. V Enhedslisten og SF(de sædvanlige 3 partier igen igen igen igen) udtale sig om udlændinge og Danmark, og hvad der betyder noget for dem.
  De er så uendeligt ligeglade med konsekvenserne i sidste ende, deres intentioner er GODE, resultaterne af deres intentioner ja det betyder ikke så meget i sidste ende. De mener det bedste i følge dem selv, godheden personificeret og om det så gælder folk der HADER Danmark, dansk kultur, folk hvis forældre arbejder for fremmede kræfter der , hvis de kunne, ville islamificere Danmark på et sekunder, så skal de bare støttes uanset hvad.

  Man skal hade Danmark og dansk kultur og sind og folk RET meget for at støtte dets fjender.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. marts 2021 @ 02:25

 8. Enhedslisten, SF og Rad. venstre har forlænget valgt sig et nyt folk.
  De arbejder ikke for den almindelige dansker, der ikke får noget som helst godt ud af at disse mennesker kommer til Danmark.

  I virkeligheden gør man dem vel en bjørnetjeneste : de er jo netop taget væk fra Danmark, da de hader alt ved Danmark.
  Og nu skal Danmark så “redde” dem?
  Med alt det de har frasagt sig?
  Det giver ingen mening.

  Og som en skriver, politikerne risikerer ikke at det er dem, der kommer til at leve op ad idioterne.
  Det bliver elegant smidt over på almindelige mennesker.

  Mon der kommer et medie, der afslører navn, adresse og billeder af dem, så vi kan vide, hvem vi skal holde os langt væk fra?
  Med dine, Kims, tidligere afsløringer af mange journalisters politiske baggrund, så kommer det ikke til at ske. Desværre

  Kommentar by Hema — 30. marts 2021 @ 05:06

 9. ja Rosalunds perverterede mentale politiske idealer i mente, og indirekte afpresning.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 05:49

 10. Lad “hendes” børns og “hendes” sikkerhed ligge i hendes egne tasker
  Fat dog at den bedste måde at bekæmpe ledere på,er at lade dem lede alt det de vil

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2021 @ 05:50

 11. Der er desværre mange som hende kommunist Lund. “Vi har muligheden for at undgå terror hvis vi tager dem til Danmark.”
  Det rene og skære NONSENS !!
  Vi får med GARANTI en voldsomt forøget RISIKO for terror hvis de kommer til danmark, hvorimod vi med GARANTI IKKE får terror (udført af dem) hvis de IKKE kommer til danmark.
  Desværre er der mange mennesker i danmark i dag som er så hjernevaskede at de ikke kan forstå sådanne helt indlysende sammenhænge

  Kommentar by Danskeren — 30. marts 2021 @ 05:55

 12. Utrolig mangel på sund fornuft hos venstrefløjen. Selvfølgelig er truslen mindre hvis vi lader dem blive dernede. 2 + 2 er 4 og ikke 5.

  Kommentar by JR — 30. marts 2021 @ 06:05

 13. FRA VELFÆRDSSTAT TIL TERROR-STAT….osv.

  Ja, det er den vej det går. For danskerne/vælgerne har sovet i timen, har sovet året rundt siden 1968. Og nu ligger de som flertallet har redt, som svigefulde, utroværdige og nederdrægtige politikere og journalister har redt. På et leje af tidsindstillede giftige ingredienser, torne og pigtråd.

  Terroren har været der siden 1970. Da begyndte hetzen mod mændene, familierne, “racisterne” og de skattetyngede og skattetrætte. Og hurtigt blev hetzen fulgt op af love, bestemmelser, påbud, forbud, stramninger og stigende skatter. Momsen startede med 5%. I 1973 blev danskerne af især J. O. Krag de radikale narret til at stemme ja til EU, “for den daglige husholdnings skyld”. Vælgernes flertal gad ikke læse lidt af Rom-traktaten, og Norges nej virkede ikke som en advarsel på dem. 47% stemte dog nej.

  I 1973 tog statens terror mod mændene, familierne og børnene fart. Der blev etableret et system som aflivede/myrdede så mange “ubekvemme” børn som muligt. Her i 2021 er over en million børn smidt i skraldespanden. Og hundredtusindvis af familier er blevet opløst og splittet. Antallet af skilsmisser betegner en verdensrekord. Kvinderne blev sat op mod mændene. Og et bureaukratisk system domineret af feminister, kvindesagskvinder og ligestillingsfanatikere gjorde mændene til noget katten har slæbt ind, og de og skilsmissebørnene blev gjort retsløse.

  Indvandringen tog også fart. Og i dag terroriseres danskerne med både importeret kriminalitet, sygdom og utallige besparelser, nedskæringer, lukninger, restriktioner og forringelser. Hundredvis eller tusindvis af danskere har mistet livet pga. invasionen/ multi-kulti besættelsen.

  De tyranniseres eller terroriseres også med udhuling af demokratiet og voldsomme angreb på ytringsfriheden. To års fængsel for at sige noget politisk ukorrekt. Og fredelige danskere som arresteres kl. 5 om morgenen i deres hjem for at have bragt oplysninger om mord på to piger i Marokko. Det kan få en til at tænke på en politi-stat. Og 30 dage for et fortovsmord, tyder på en urets-stat.

  Se hvordan arbejdsløse og kræftsyge er blevet terroriseret af jobcentrene. Og se hvordan danske mænd, der er blevet hjemløse pga. af sygdom, overfald, ulykke, skilsmisse, bolighajer eller firmakrak, kan få lov til at fryse ihjel. Til dem er der ingen opvarmede telte.

  Og millioner af tests med pinde op i folks næser bliver presset igennem. Der er ihvertfald delte meninger om både testpinde og vacciner (kontra medicin som Ivermectin og Hydroxyklorokin) Læs selv herom hos Hodja, PragerU eller Peter Gøtzche.

  Og se hvordan branche efter branche og landbrug ruineres af corona-diktaturet og forvirret rød politik. Og se hvordan skatteyderne plyndres til fordel for vanvittige projekter som “energi-øer” og 150 meter høje vindmøller m.m. Læs PragerU om møller og el-biler m.m.

  Så er der folkeudskiftningen. Endnu et vanvids-projekt. Som ikke kan undgå at blive til statsterror.

  Også medierne er i gang med en slags terror, omend der er tale om en åndelig terror, nemlig organiseret fordummelse, vildledning og hetz. De af feminister og kvindesagskvinder dominerede medier, DR, TV2 og Pølletiken er eksempler.

  Og så er der “tænketanke”, universiteter og gamle partier som bolter sig i hykleri, falske løfter, pølsesnak og grove svigt.

  Lars Hedegaard spørger nu: Hvorfor vil Christiansborg slå danskerne ihjel? Andre spørger hvorfor en række politikere har Sverige, Venezuela, Pakistan og Somalia som forbilleder?

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 06:25

 14. PS: Så er der også “redningen” af Afghanistan, hvor op mod 50 danske soldater mistede livet, og flere hundreder blev lemlæstet og invalideret.

  Og der er det regime som udøves overfor danskerne med EU-direktiver, tusinder af sære regler, afskaffede landegrænser, tvangsdigitalisering, overvågning, krænkelser af hjemmets fred, tvangsfjernelser af børn på tyndt grundlag, grundlovskrænkelser, afskaffelse af store dele af infrastrukturen, senere og ringere pensioner til ældre danskere, diskrimination af danskere i forhold til indvandrere, udsultning af forsvaret, politiet, sundhedsvæsnet, afskaffelse af 600 skoler, reformer der ikke er reformer, men alene er forringelser, osv.

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 06:40

 15. Venstrefløjen er lige dele dumhed og ondskab
  Dens ideologi og politiske mål er lige så fasttømret som Islam
  Hun er måske ikke selvskadetruet, men hendes tanker skader alle andre.

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 07:21

 16. https://www.bt.dk/erhverv/restauratoerer-i-noedraab-vi-bliver-kvalt-i-corona-regler

  Enhedslisten tager udviste terroristsympatisører hjem til Danmark, mens erhvervslivet kvæles langsomt af regeringen.
  Er der snart nogen tilbage til at betale for venstrefløjens åndssvage feel-good politik ?

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 07:26

 17. To “professorer” der går ind for apartheid og corona diktatur.

  https://www.berlingske.dk/kronikker/professorer-det-kan-blive-noedvendigt-at-indfoere-restriktioner-mod-folk

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 07:30

 18. Har I spurgt kvinderne selv om de i det hele taget vil hjem. Selvfølgelig trækker penge og Evig forsørgelse og helte dyrkelse.
  Lav dog en sharia stat til dem, der ønsker at leve sådan.

  Kommentar by Anonym — 30. marts 2021 @ 08:35

 19. https://www.document.no/2021/03/29/muslimske-ledere-i-storbritannia-respekter-islam-eller-bli-som-frankrike/

  Kommentar by k. m. — 30. marts 2021 @ 08:00

 20. Kampagnen for ‘hjemtagning’ af de 19 ‘danske’ børn og deres mødre er et studie i organiseret samfundssmadring:

  Smadring af demokratiet: Alle argumenter drejer sig om, hvordan Danmarks internationale forpligtelser og konventioner overruler det nationale demokrati. Demokratiet er blevet til ren staffage, hvilket lige netop er venstreradikales mål, da de efter demokratiets spilleregler aldrig ville få flertal for deres radikalisme.

  Smadring af samfundets ressourcer: Hver af de 19 ‘danske’ børn og deres mødre vil kræve massiv mandsopdækning med: Socialrådgivere, advokater, psykologier, politi, vagtværk, sygeplejersker, SOSU-medarbejdere, osv. Hver kræver vel ressourcer fra ca. 10 årsværk, dvs. i alt omkring 250 fuldtidsansatte for ‘hele pakken’ med børn og mødre. Hvem skal vi spare på i Danmark for at kunne stille disse ressourcer til rådighed?

  Det illustrerer konceptets indbyggede samfundsselvmord: Her drejer det sig om ‘kun’ måske 25 personer, men det vil danne præcedens for 250 personer, 2.500 personer, 25.000 personer eller 250.000 personer. Der eksisterer ingen øvre grænse indtil samfundet udmattes og bryder sammen.

  Vi ser generelt med indvandringen, at der eksisterer ingen grænser, hvorfor vi i løbet af få årtier f.eks. har modtage over 0,5 million personer med oprindelse i ikke-vestlige lande. Enhver form for forsøg på at bremse denne samfundssmadring bliver mødt med voldsom aggression fra magtfulde interessenter.

  Kommentar by traveler — 30. marts 2021 @ 08:13

 21. Det værste ved hende er, at hun har magt. Paludan derimod har nul komma nul magt, og får den aldrig. Hvad med de underskrifter.???

  Kommentar by Madsen — 30. marts 2021 @ 08:17

 22. Det fleste af mødrene har modtaget våbentræning af IS. Hvis de kommer til Danmark kan de næppe dømmes. Vidnerne er 3000 km. eller også sider hovedet ikke længere fast på kroppen. De kan måske dømmes for at tilslutte sig IS, det giver i værste fald 6 år, og efter normal praksis er de ude om 3 år. Det er naturligvis afradikaliseret af en hær af kvindelige psykologer og pædagoger, hvis nogen ellers tror på det!
  Så kære dansker år 2024 har vi terrorister gående blandt os, er i klar til det!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. marts 2021 @ 08:23

 23. BENT A’s citat 06:25 giver sagen i en nøddeskal: “Som Lars Hedegaard spørger nu: Hvorfor vil Christiansborg slå danskerne ihjel?”

  Det er jo de sædvanlige Radikale landsforræddere og kommunisterne i Enhedslisten, der fører an i afviklingen af det danske samfund, som vi kender det. Måske som kendte det? Jeg tror, det måske allerede er for sent at bevare Danmark?

  De statsejede, venstreorienterede medier fortæller ikke sandheden. De lyver og viser ikke islamisk stat krigernes forbrydelser. De er værre end Waffen SS og islamisk stats henrettelser af vantro og deres slavemarkeder med bl.a salg og gensalg af kvinder til sexslaver viser de heller ikke. Heller ikke de videointerviews med fangne kvinder, der er blevet solgt som slaver og brugt som slaver og pint og ydmyget af IS-kvinderne og deres børn, hvor de var husslaver.

  Statens tv-stationer, DR og Tv2, lyver også om juraen. Juridisk er der ikke en kurdisk stat, som den, de påstår, al-Hol-lejren ligger i.

  De statsejede venstreorienterede medier omtaler fejlagtigt det kurdisk kontrollerede område, som om det er en stat. De vil have os til at holde med kurderne, men det har jo aldrig været en del af de statsejede mediers ‘public service’ forpligtelse.

  Al-Hol-lejren ligger på Syrisk område, der er besat af kurdiske oprørere. Det er den syriske regrings pligt og opgave at straffe IS-stat medlemmerne og udskille kurderne og fårene fra bukkene blandt disse forskellige oprørere.

  Kommentar by Amad — 30. marts 2021 @ 08:24

 24. A Andersen 2347.
  Ja, Rosa (ræverød) Lund skal nok blive til noget når hun bliver stor. Om ikke andet så er hun garanteret en stilling og et senere partnerskab hos advokat Knud Foldschack ligesom sin forgænger i Enfoldighedslisten Line Barfod.

  Kommentar by bjarne binee — 30. marts 2021 @ 09:51

 25. https://denkorteavis.dk/2021/indlaeg-fra-laeserne-29-marts-enhedsliste-propaganda-paa-dr1/

  Kommentar by k. m. — 30. marts 2021 @ 10:53

 26. “ fem af de syv kvinder udgør en mulig trussel mod Danmarks sikkerhed.”

  Det er vel ca samme kvote, som danske kvinder i godhedsindustrien?

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2021 @ 12:08

 27. Lad være at kalde dem “danske”, “kvinder og børn”.

  Der er tale om 19 rettroende radikaliserede islamister, nogen af dem andengenerations.
  Værsgod at tage fat, hr. integrationsminister, sundhedsminister, justitsminister og børneminister. (Mette har jo sørget for, at ingen regner med udenrigsministeren).

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2021 @ 12:32

 28. Rosa Lunds holdninger er en latent aktuel trussel mod den danske stats sikkerhed og det danske folk.
  Rosa Lund bør være øverst på listen over truende dyrearter.
  Hvis man kommer til at se Rosa ‘Medusa’ Lund i øjnene, bliver man konverteret til islam og falder død om.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. marts 2021 @ 12:51

 29. Johanne Schmidt Nielsen fra Red Barnet….JA DEN TIDLIGERE ENHEDSLISTE-KOMMUNIST- mener ikke det er forsvarligt at hente ISIS børnene hjem, uden Deres mødre. Politisk perverst. Børnene kan blive traumatiseret………KOMMUNISTEN MENER ÅBENBART IKKE DE ER DET I FORVEJEN AF DERES RELIGIØSE ONDSKABSFULDE MODBYDELIGHEDSIDEAL FORÆLDRE, SOM HAR ANSVARET.
  Boycot red Barnet,sålænge hun er forkvinde. Og lad så forældrene om at overtage ansvaret for den situation de fra starten har bragt sig selv i. KVINDERNE HAR MED DERES BØRN SELV REJST DERNED FOR AT TILSLUTTE SIG ISIS. INGEN AF PARTERNE SKAL TILBAGE TIL DANMARK-NOGENSINDE- AF HENSYN TIL DANSKE BØRN OG DERES FREMTID,
  OG HVAD VILLE SIGNALET VÆRE, HVIS DE FIK LOV TIL AT KOMME TILBAGE? HVAD SENDTE VI SÅ SOLDATERS LIV PÅ SPIL FOR?

  enhedslisten perversiteter og de radikales skal ingen indflydelse have.

  (Kilde: lokalradio nyheder)

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 15:10

 30. Det besynderligt at vi aldrig har haft samme opgør med Kommunismen som vi har haft med dens socialistiske fætter NationalSocialismen.
  De to nært beslægtede ideologier har været de mest dødelige i sidste århundrede og hvis antallet af omkomne er et mål for tyranniets størrelse, så er Kommunismen en hel del værre end NationalSocialismen, ca. 200 mio. ofre mod 50-75 mio.
  Hvis vi ser på NSDAP og Enhedslistens partiprogram er der da også rigtigt mange lighedspunkter. Begge er antikapitalistiske, begge kæmper mod monopolkapitalismen og karteldannelser. De bejler til samme vælgergruppe – arbejderne, begge er kollektive ideologier og begge er revolutionære og ekspansive, og endelig er begge antisemitiske! På mange måder kunne Pelle Dragsted udemærket have skrevet NSDAP’s partiprogram! Og historisk udspringer de da også ad omveje fra Marxismen. Mussolini var Kommunist inden han brød med partiet og dannede Fascistpartiet. Det Fascistparti som Hitler lod sig inspirerer af. Stalin forstod da også slægtskabet mellem Nazismen og Kommunismen, han udtalte til sin datter efter krigen: Tænk hvad Tyskerne og vi kunne have udrettet sammen!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. marts 2021 @ 15:46

 31. Nå ja sidst og ikke mindst er både Kommunismen og Nazismen planøkonomiske ideologier!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. marts 2021 @ 15:48

 32. https://denkorteavis.dk/2021/tv2-laver-en-staerkt-misvisende-udlaegning-af-meningsmaaling-om-boernene-i-syrien-og-deres-moedre/

  Kommentar by k. m. — 30. marts 2021 @ 17:38

 33. Det er da helt utrolig utroværdigt, når man hører kommunisterne og de øvrige landsforrædere berømme efterretningstjenesterne!

  Det er første gang, man har været vidne til det!

  Da jeg ikke tiltror kommunister og landsforrædere pludselig at være drejet 180 grader for nu at fremstå som ligefrem nationaltsindede og bekymrede over danskernes ve&vel, må jeg betragte disse sidste tiltag fra deres side som endnu et forræderi, denne gang kamufleret som næstekærlighed, ikke overfor danskerne, men overfor muslimske terrorister og deres yngel!

  Leoparden smider ikke sine pletter!

  Enten er efterretningstjenesterne nu infiltreret af 5. kolonne og således upålidelige eller også er forræderslænget pludselig blevet helt fornuftige!

  Det sidste tror jeg ikke på!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 1. april 2021 @ 07:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper