31. marts 2021

Englænder vil ikke søge om dansk indfødsret: “Hvis jeg deltog i den ceremoni, ville jeg legitimere den.”

Hvis han ikke er dansk i hjertet, men er ‘engelsk i hjertet’, så skal han naturligvis ikke have dansk indfødsret. Og i øvrigt giver det ikke rigtigt mening at kritisere staten Danmark for at føre en ‘dem og os’-ideologi’. Nationalstaten er per definition afgrænsende, så det er ikke ‘nationalkonservative’ han har et problem med, men nationalstaten som legitim aktør.

Bemærk også hans brug af det racisme-associerende udtryk ‘folk med mørk hud’. Det er nok ikke tilfældigt at gymnasielærer Mike Bowden valgte at sende sit læserbrev til Politiken – Mette og Mattias, jeg vil vide, hvorfor I ikke stoler på mig.

“… efter Brexit bliver jeg ofte spurgt, hvorfor jeg ikke søger statsborgerskab.

‘Det vil være så meget nemmere, siger folk. ‘Og så kunne du også stemme ved folketingsvalget. Tænk at undervise unge i samfundsfag uden selv at kunne stemme’. Og de har ret. Det ville gøre tingene meget nemmere, hvis jeg var juridisk dansk. Og jeg ville med glæde tage imod det danske statsborgerskab, hvis det blev mig tilbudt. Men det gør det ikke, for Danmark stoler ikke på mig. Danmark føler ikke, at det, jeg har udrettet de seneste 20 år, er nok. Det danske pas er den hellig gral og for at få lov til at drikke af den, skal man vise sit værd. Og det er en omstændelig affære.

… Hvorfor stoler man ikke på, at jeg ikke har rejst til Syrien eller sendt mine børn på genopdragelsesrejse dernede. Hvorfor skulle jeg gøre det? Jeg indrømmer dog gerne, at jeg har sendt dem jeg til Nordøst London, for at de kan lære at holde med Tottenham i stedet for danskernes favorithold, Liverpool. Måske er det derfor, man ikke har tillid til mig? … Det må være ydmygende for de tusindvis af ærlige ansøgere fra Mellemøsten at blive set på som skyldige, før det modsatte er bevist.

Jeg føler, at hvis jeg udfylder ansøgningen, støtter jeg den nationalkonservative, mistænkeliggørende dem og os-ideologi, der ligger bag spørgsmålene. Men lad os bare lege, at jeg udfyldte ansøgningsskemaet, bestod indfødsretsprøven og kvalificerede mig til at blive statsborger. Selv da skulle jeg endnu en gang lade mig håne som fremmed: Jeg ville nemlig skulle give håndtryk for at få statsborgerskabet.

Håndtryksritualet er designet til at spænde ben for folk med mørk hud – muslimer – på målstregen. Lige når de tror, det hele er i hus, så kommer den sidste fælde. Hvis du af religiøse årsager ikke vil give håndtryk, så tager Danmark det hele fra dig. … Hvis jeg deltog i den ceremoni, ville jeg legitimere den. Og det nægter jeg. … Seneste skridt i Christiansborgs evig kapløb om at overgå hinanden i stramninger har Venstre erklæret, at partiet ønsker sig såkaldt værdikontrol. Venstre vil have, at jeg skal bevise, at jeg er ‘dansk i hjertet’. Desværre, jeg er engelsk i hjertet, thank you very much. Så jeg er dumpet.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118065/trackback

12 Comments »

 1. PARTIET VENSTRE ER IKKE DANSK I HJERTET, og når partiet lader som om det vil beskytte Danmark mod afrikanisering og islamisering, er det ikke andet end hykleri og skuespil.

  Hvad er Mike Bowden for en fyr? Vil det være forbavsende hvis det viser sig at han er en arabisk eller afrikansk “englænder” der er medlem af en radikal eller marxistisk bevægelse?

  Kommentar by BENT A — 31. marts 2021 @ 02:23

 2. Går man bagom de kulisser som Venstre stiller op, vil man hurtigt opdage at partiet er med på den værste. Alle Merkels vanvittige idéer, alle de radikales tosserier, alle de former for asocial politik der skader danskerne…… og som leder os frem mod svenske tilstande med hverdagsterror, folkeudskiftning og statsbankerot både kulturelt og økonomisk.

  Kommentar by BENT A — 31. marts 2021 @ 02:30

 3. Lad os få lidt facts på bordet:
  1) Han hedder Michael John Bowden.
  2) Han kalder sig “gymnasielærer” i indlægget, men det fremgår på Google, at han er underviser på VUC, hvor lønnen er det halve af en gymnasielærers.
  3) Ingen, udover de syriske SU-ryttere på VUC, vil savne ham, hvis han rejser hjem.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 31. marts 2021 @ 05:55

 4. Ingen muslim har lov til at “være danske i hjertet” ifølge islam. Det vil automatisk gøre muslimen til apostat, for hvilket koranen foreskriver dødsstraf.
  Alle muslimer i Danmark med dansk statsborgerskab bør derfor tvinges til at vælge mellem Danmark eller islam – i form af en forpligtende offentlig erklæring om det valgte tilhørsforhold for hjertet. Vælges islam i hjertet, udelukkes muslimen fra statsborgerskab. Erklæringen vil kunne bruges imod muslimen i tvivlstilfælde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. marts 2021 @ 09:05

 5. Der er ingen grund til at blive fornærmet. John Bowden kan sagtens bo og arbejde her uden at være dansk statsborger.Det er der en masse af andre som gør . Mange danske har over tid boet/arbejdet i fremmede lande , uden at være statsborgere i pågældende sted; det har disse det nok ret fint med, Hvor er problemet? kan ikke få øje på dette.

  Kommentar by hartvig jensen — 31. marts 2021 @ 12:55

 6. Jamen så ok, så lad dog værd med at være dansk statsborger- who cares-?

  Kommentar by Michael Unna — 31. marts 2021 @ 15:13

 7. Mon soyboy Mike har en kommentar til de massive overgreb på mindreårige piger begået af klamme paki’er i sit gamle hjemland?

  Kommentar by Revisoren — 31. marts 2021 @ 18:19

 8. Dansk statsborger eller ej, han skal godt nok ikke undervise mine børn i samfundsfag!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. marts 2021 @ 23:32

 9. De fleste såkaldt “borgerlige” mener, at hvis bare de fremmede har “danske værdier”, “føler sig danske” og/eller “bidrager til fællesskabet”, så må de gerne udskifte os danskere i vores eget hjemland.

  Enhver politiker som ikke arbejder for masse-udsendelser af de fremmede er ikke på danskernes side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. april 2021 @ 04:53

 10. Dine rablerier og tilsyneladende animositet imod Danmark tyder ikke på, at du er egnet til uhildet at undervise Danske elever i samfundsfag.

  Kommentar by Bastardo — 1. april 2021 @ 10:55

 11. Hvorfor Fu.. vil han da ikke give håndtryk????

  Kommentar by Michael Unna — 1. april 2021 @ 13:18

 12. Så skal han da heller ikke være statsborger i Danmark, når han ikke vil solidarisere sig med Danskere i håndtrykket. – Go to hell or back to England. Long live Tommy Robinson.

  Kommentar by Michael Unna — 1. april 2021 @ 13:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper