2. april 2021

Ungkommunisme: Frederik blev kommunist som 13-årig, “… syntes Soviet var mega seje i Red Alert 2”

Jeg har tidligere blogget om våbenglade Kaare Stolt, men ret beset så er der ingen grund til at frygte Ungkommunisterne, ungdomsafdeling for Kommunistisk Parti i Danmark (KPiD) og Danmarks Kommunistiske Parti (DKP). Det er eksempelvis tale om folkeskoleeleven Nikolay, der forstod socialismens godhed som 12-13 årig, og nu vil give ‘Frihed, lighed og kommunismen’ til alle. Det er 18-årige Gita, der planlægger at læse musik, og vil have kommunisme så fattige ikke mere udbyttes af kapitalisterne. Min favorit er dog kokken Frederik, der lidt fortegnet sprang ud som kommunist som 13-årig, da han syntes at ‘Soviet var mega seje i Red Alert 2’. Revolutionen er afblæst, der er lan-party i Galten…

“Hej kammerater ✌️ Mit navn er Frederik og jeg er kommunist. … Jeg startede ud som 13 årig med at sige til alle jeg var kommunist da jeg syntes Soviet var mega seje i Red Alert 2 😂 da jeg blev lidt ældre og kom på efterskole mødte jeg andre kommunister og lærte mere om den ideologi jeg egentlig ikke helt vidste hva var.

Som tiden er gået har jeg læst lidt kommunistiske værker her og der, men for at være ærlig basere jeg mest min viden om kommunisme ud fra hvad jeg lære fra andre kommunister og hvad jeg læser historiske om kommunistiske bevægelser verden over.” (Frederik Nejbjerg Dik, kok)

(Frederik Nejbjerg Dik, Ungkommunisterne; Dokumentation: Facebook)

Citater

“Goddag kammerater! Navnet er Nikolay, jeg er 16 år gammel og er igang med at færdigøre folkeskolen. Her for tiden laver jeg ikke så meget andet end at studere og læse teori. Mine politiske holdninger er bygget op på den tyske revolutionære socialist og samfundsteoretiker Karl Marx. Og vores allesammens elsket Kammerat Engels. … Det var først for cirka 3-4 år siden min politiske tankegang rigtigt trådte i kraft, hvor jeg begyndte at læse og forstå socialismen og dens gode værdier i et samfund. På et tidspunkt stødte jeg på nogle af Marx’s værke, og de blev hurtigt interessante. Siden da har jeg set mig selv som kommunist da jeg er 100% enig i ideerne der ligger bag ideologen…. Om det skal være en armeret revolution eller en fredfuld revolution, må kun tiderne vise… Personligt selv ville jeg fokusere på at forælde ghetto områderne, og give alle det der længes efter ‘Frihed, lighed og kommunismen’.” (Nikolay Cornelius, 16 år)

“Hej, mit navn er Gita, og jeg er 18 år gammel! 🔥 Lige nu arbejder jeg på lager, med planer om at studere musik i fremtiden. … Vi bor i et kapitalistisk samfund, der ikke giver en fuck om os. I vores hverdag bliver vi udnyttet for at gøre de rige rigere. … Jeg er kommunist, fordi jeg vil have et samfund, hvor vi har lighed. Hvor fattigdom ikke eksisterer… Jeg er træt af propagandaen, træt af det her system…” (Gita Jonaitytė, 18 år)

“Hej allesammen! Mit navn er Camilla, og jeg er 21 år gammel. Jeg har netop afsluttet min HF, og pt. arbejder jeg, indtil jeg finder ud af, hvordan mit liv nu skal se ud i fremtiden. Min politiske holdninger har formet sig meget over årene, men kommunismen er klart den der føles mest rigtig – og da også den der har holdt i længst tid. Da jeg først begyndte at ‘udforske’ kommunismen, både teoretisk og historisk, blev det meget klart, hvor misforstået den er. Mange ved ikke engang hvad ideologien går ud på, men skriger blot et eller andet omkring Nordkorea eller Venezuela, og nægter at sætte sig ind i anderledes synspunkter og tankegange. Desværre har McCarthyismen sat sine spor, selv i dagens Danmark, og mange ser det som en gammeldags ideologi. (Camilla, 21 år)

“Jeg er Cornelius og er 18 år gammel. Jeg er, på nuværende tidspunkt, igang med at færdig gøre min gymnasielle uddannelse (STX), med planer om at studere kvante -mekanik og -fysik på NielsBohrInstituttet derefter. … I Kapitalen beskriver Marx lovene for kapitals bevægelser i en markedsøkonomi, på samme måde som en fysikker ville beskrive en partikel i en boks. … Dette er hvad vi mener når vi siger at marxisme er en videnskabelig ideologi. Med de implikationer der kommer sig fra Marx’s teori er hvad der leder mig til at tilknytte mig den videnskabelige socialisme og hermed også ungkommunisterne, fordi det ikke blot er mig som er marxistisk, men verden i sig selv, som er marxistisk…” (Cornelius Fabian Ousted Perrier, 18 år)

Oploadet Kl. 17:12 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118147/trackback

26 Comments »

 1. Vi har helt og aldeles misforstået kommunismen. Kommunsmen er en stor religion, og kritisere den må høre ind under paragraf 266B- Racismeparagraffen…..Der er kun en sand Kommunisme, og karl Marx er dens profet. Men efter Marx døde….blev kommunismen så khalifateret i Lenin og Mao, og da Mao døde med stor succes over tvangskollektiviseringen- med stalin som forbillede, hvilket frembragte lidt problemer med sult og nød, og kulturevolutionen hvor en del kontrarevolutiontionere og andre tilbagestående kritikere, måtte på genopdragelseslejre,….og derefter rettede Deng Shao peng det hele til at grådighed var godt, og Kina fik produktionssucces efter man fravalgte Marx…..vel vidende at vi alle var -ligegyldige- .
  Lenin døde og så kom den store frelser Stalin til, som var virkelig gode venner med Hitler indtil han angreb, og Gulag i sibirien fik opdraget så godt på folk så de døde, ligesom Maos forbillede i tvangskollektiviseringen. etc etc etc.Pol Pot (Killing Fields). Kim Ill Sung, og andre succesfulde kommunistiske ledere. Sagen er den at vi mennesker helst totalt skal fratages det personlige ansvar for alt, og lade os styre af den gode Stat under proletariatets diktatur.Vi skal ikke tænke selvstændigt da det er kontrarevolutionert, men lade Proletariatetsd ditatur via staten tænke for os som individer…fabelagtig videnskabelig teori på vi alle får det godt i de jordfjerne idealer, og hvis det ikke passer til virkeligheden, så cencurere vi det bare så drømmeidealerne er i behold :-) :-) :-). så bliver vi alle ligegyldig i den religiøse kommunistiske ideal :-) :-) :-). I år er er 1 maj- arbejdernes internationale kampdag- lige efter store bededag, så vi rigtig er motivieret til revolution imod kapitalismen…..hvis det altså ikke bliver regnvejr og butikkerne lukker :-) :-) :-). Komminismen er STOR !!! :-) :-) :-)….Hvor får jeg det fra???? :-) :-) :-)

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com, og wwwfrafalden.dk.
  God fredag aften i påsken. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2021 @ 17:38

 2. De unge mennesker er OFRE FOR UDSPEKULERET PROPAGANDA hvor visse historiske begivenheder og resultater fremhæves, idylliseres, pyntes op, fordrejes, forsynes med plusord, pålægges tykke lag af sminke og kosmetik, sættes i et gunstigt lys og stilles op med gyldne løfter om en herlig og dejlig socialistisk fremtid.

  Den ufrihed, frygt, sult, bolignød, elendighed og fattigdom der er fulgt med hver eneste gang et land gik over til kommunisme, FORTIES OG BORTFORKLARES. Mafiametoderne, valgsvindelen, statsterroren, skueprocesserne, gestapo- og KGB-metoderne, de mange millioner mord, de mange KZ-lejre, de mange grusomheder, det blodige vanvid osv. som prægede Sovjet-unionen, Kina, Cambodia, Rumænien, Albanien, Georgien, Ukraine, Cuba, Haiti, Nicaragua, Uganda, Congo, Nigeria, Polen, Ungarn, Bulgarien, Etiopien osv. snakkes der ikke om.

  Med een-sidig propaganda er det let at hjernevaske piger og drenge. Især når familierne er splittet op, og børnene er gjort faderløse.

  Kommunismens ondskab, dumhed og løgnagtighed er uendelig.

  Det er også Sverige nu et eksempel på. Se “En havareret nation”. (I den svenske failed state vokser vreden. Skribent tager nådeløst opgør med sit eget land. Eller rettere: med de Oluf Palmes socialdemokrater)

  Når et demokrati smuldrer væk, begynder tyranniet og terroren.

  Kommentar by BENT A — 2. april 2021 @ 17:58

 3. “Kommunismen er misforstået” lige som Islam er misforstået

  Sådan gøres et diktatur spiselig, og pigen kan sole sig i sin egen godhedsfølelse

  Kommentar by k. m. — 2. april 2021 @ 18:00

 4. Jeg har aldrig forstået den tyre ring, de bløder så voldsomt og får grimme ar hvis de bliver rykket ud i slåskamp

  Kommentar by Prebber — 2. april 2021 @ 18:13

 5. Sjovt nok tror de unge mennesker, at de kan opføre sig og hejre sig ud som det passer dem i en kommunistisk stat…little do they know.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 2. april 2021 @ 18:18

 6. Det er det jeg siger. Vent med at give børn stemmeret indtil de har fået børn, en uddannelse og er blevet lidt klogere på livet.

  Deres hjerner er først udviklet i 25 år alderen.

  Kommentar by Santor — 2. april 2021 @ 20:19

 7. ‘Videnskabelig socialisme?’
  Det lyder som noget der er hentet op fra den samme åndelige sump, hvor også feministernes ‘emotionel matematik’, er hentet op fra det ildestinkende mudder.

  Hvorfor skal de være så retarderet uvidende i deres opfattelse af den historiske virkeligheden?
  Er det et krav for at kunne blive ungkommunist, eller bare noget der følger med, som noget helt naturligt?

  Kommentar by Kimski — 2. april 2021 @ 20:31

 8. 2) Bent…Flot skrevet. Det er en formynderisk idylisering og drøm, ud fra et lighedsprincip der aldrig kan lade sig gøre…..Marx var jo heller aldrig demokrat, men byggede sine tågede teorier, som han kaldte videnskab, som en profetisk religion,- hvor han mente at-Proletariatets diktatur skulle overtage i en overgang indtil vi alle var lige- alt sammen længe før Sovjetunionen-. Anarkismen, som dengang var kaldt andet end kaos, men en anderkendt filosofisk- mente via Michael Bakunin- at intet diktatur ville have andet formål end at bevare sig selv længst muligt- og- frihed uden lighed- ville gøre de mindrebemidlede mindre frie, og lighed uden frihed ville gøre os alle til slaver- Men det var altsammen teorier fra 1800 tallet. Lenin kom til magten fordi han blev fragtet til Rusland fra Schweiz, med hjælp fra det tyske regering, som i 1 verdenskrig mente man kunne sætte lus i skindpelsen via fjolset, således at rusland ville gå til i internt oprør, og på den måde tabe krigen udadtil (Rent krigsstrategi)….Desværre fik han ødelagt rusland med sine teorier, og stalin overtog etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2021 @ 20:39

 9. Det er altsammen i kommunismen en idyliseret religiøs tankegang på et lighedsideal, som selvfølgelig ser bort fra den menneskelige natur, og tror man formynderisk kan indrette verden på dens tågede forældede teorier, men som altid strander på dens diktatoriske magtforhold som altid har løjet sig til idealet på bekostning af friheden til kritik,og selv kritik især. Lyt f.eks til Wolf Biermann fra det hedegangne DDR, Solsjeniskin, og Deng Zhiao Ping, som helt opgav det Marxistiske….men beholdt det kommunistiske diktatur.

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2021 @ 20:47

 10. Mit råd til de stakkels unge mennesker. Glem disse indspiste drømmeteorier, som aldrig nogensinde har holdt i virkeligheden, fordi de altid har undertrykt friheden til at nå videre.

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2021 @ 20:50

 11. Pas på ham her. Han er totalt psykopat. Det gælder i øvrigt både for venstreorienterede og højreorienterede: https://en.wikipedia.org/wiki/Satya_Nadella

  Kommentar by Hans — 2. april 2021 @ 22:06

 12. Sig mig har de unge ikke lært historie i folkeskolen?
  Nazismens ofre 50-75 mio.
  Kommunismens ofre 200 mio.

  Kommentar by Den Nervøse — 2. april 2021 @ 22:52

 13. Mange af dem som var og er kommunister i vesten var meget outreret. Hvis, de levede i østblokken var de enten kommet i fængsel eller genopdragelseslejr pga. deres sexualitet eller dårlige hygiejne.

  Kommentar by CCC — 3. april 2021 @ 00:09

 14. # Michael Unna 20.39: Tak for svar. Ja, kommunisme, nazisme, fascisme og islamisme er fire totalitære ideologier som har påført menneskeheden ufattelige tab og lidelser. Man kan vel gå ud fra at folkeskolen er blevet så rød, at den er holdt op med at undervise i historie og de fire ismers barbariske udskejelser. Tværtimod “undervises” børnene vel i hvor godt og lykkebringende det er med kommunisme/socialisme og indvandring/multi-kulti.

  Kommentar by BENT A — 3. april 2021 @ 02:11

 15. *BENT A 02:11
  Umiddelbart inden valget i 2019 lavede Dansk Lærerforening en meningsmåling.
  Størst var Socialdemokraterne, men Enhedslisten var næststørst og De kunne sammen med SF, RV og Alternativet danne en flertalsregering! Alle borgerlige partier inkl. kristendemokraterne kunne såmænd kun mønstre 16,2% og blandt den NB kun 0,1%. Er der nogen som tror vores børn får en afbalanceret undervisning?

  Kommentar by Den Nervøse — 3. april 2021 @ 07:53

 16. Hvis man ikke som ung er kommunist, er man hjerteløs. Hvis man som ældre er kommunist, er man hjerneløs.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. april 2021 @ 08:43

 17. 15) og 14) Bent. nej selvfølgelig ikke…Det er naivistisk røddrømmeri, som de undervises i, imens virkelighedens erfaringer ikke kommer til. Det værste er dog V og Konservative, som blot laller med på hvad børnene får serveret. De er blot en underafdeling af De Radikale. Så (underligt nok for mig) sossernes Tesfaye i et TV2 interview om en afvist Syrier (selvfølgelig et trist eksembel)…..han talte næsten ligeså godt som en DF-er i forhold til at de skulle sendes tilbage, og vi ikke -integrationsmæssigt- kunne rumme dem, og vi havde problemer med en del af alle dem der ikke ville være en del af fællesskabet etc. Han lød faktisk godt. Han var tusind gange mere værd end nogensomhelst i V. Håber DF støtter Sosserne, hvis de står for den linje han lægger frem.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God påskelørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2021 @ 09:19

 18. Valgretsalderen skal hæves. There’s one born every minute.

  Kommentar by Bastardo — 3. april 2021 @ 10:02

 19. # Den nervøse 7.53: DE BORGERLIGE PARTIERS STØRSTE PROBLEM i dag, er at de har gjort sig selv UTROVÆRDIGE. De har længe demonstreret at deres borgerlighed mest er et ydre skin, mest er valgflæsk, mest er hykleri. For deres politik har langt hen ad vejen været mere radikal end borgerlig. Tag Vs Lars Ulykke som lovede straks-stop for indvandring før valget i 2015, og som straks efter valget gav los og åbnede for sluserne. Tag Jacob Sprællemands falden Støjberg i ryggen. Se DFs Tullesen og Pia K som intet udrettede 2015 til 2019. Tag van Opslagh fra LA og Pape fra K som snakker fint, men er de radikales medløbere.

  De “borgerlige” er aldrig på barrikaderne for noget som helst, men er bare taburetklæbere. De har svigtet i årtier, især DF. Det er en stor del af forklaringen på at det går ad H til med Danmark. Selvom de radikale, enhedslisten, SF og S mv. har hovedansvaret.

  Havde de borgerlige partier ikke svigtet så fælt, havde danskernes situation i dag været langt bedre. “Borgerlige” K, V og DF er i fuld gang med at jage deres borgerlige vælgere væk. Ihvertfald V og DF må forvente nederlag ved næste valg.

  Danmark ender nok som Venezuela, DDR, Cuba eller Sverige. Eller som Somalia/Pakistan/Libanon.

  Kommentar by BENT A — 3. april 2021 @ 10:22

 20. Marxismen ikke speciel original eller sandsynlig og slet ikke sand.

  Indelingen af mennesker i besiddere og besiddelsesløse har Marx fra Rousseau, hvilket han dog aldrig indrømmer. At afskaffe ejendomsretten vil gøre almindelige mennesker til slaver og livegne for enorme kooperationer ledet af en “marxistisk” elite. Almindelige mennesker ville miste ambitioner og håb om fremgang i deres liv.

  Den ene samfundsforms lovmæssige afløsning af den anden har han fra Platons dialog Staten hvor aristokrati-oligarki-demokrati-tyrrani og Platons idealsamfund med lovmæssighed afløser hiananden.

  Dog er det almindelig kendt at ideen om den dialektiske udvikling kommer fra Platon via Hegel. Men at overgangen fra den ene samfundsform til den anden – fra det antikke slavesamfund til feudalismen og vidre til kapitalismen og så videre skulle vær sket på grund af de undretryktes oprør er ren fantasi. Alle slaveoprør i Romerriget blev uden undtagelse slået ned. Det største slaveoprør i Romerriget var Spartacus-oprøret, og det gik ikke så godt, de blev alle dræbt, og Spartacus selv blev korsfæstet. Jan Huss anførte et bondeoprør i Bøhmen, men han blev brændt på bålet. Under Grevens Fejde i Danmark sluttede bønderne sig til Skipper Klement, men de tabte, og han blev halshugget, parteret og sat på stejle ved Viborg. De fleste socialistiske stater er etableret på spidsen af Den Røde Hærs bajonetter.

  Der er mange måder at opstille en resultatopgørelse på. Man kan trække de varialble omkostninger fra salgsindtægterne og få dækningsbidrag, man kan trække produktions-omkostningerne fra salg og få bruttoresultat, man kan bruge EBITDA Earning Before Interest Taxes Depriciation Amortization og så videre. Med megen hokus pokus og kommer Marx frem til at kalde salgsindtægter for bytteværdi og løn omkostninger for økonomisk værdi. Han omdøber bundlinien til merværdi – og den synes han er for stor.

  Marx vender tingene på hovedet og påstår – det absurde – at det er materien, produktions-forholdene, som skaber ideerne, hvilket er imod sund fornuft og usandsynligt. Det ville i så fald være The Rise of the Machines.

  Menneskets natur er og bør være det ultimative filosofiske grundlag for enhver samfundsorden, men han anerkender ikke en egentlig menneskelig natur, idet han mener at mennesket har en slags kamæleon natur, som tilpasser sig de eksisterende produktionsforhold. Hvilket teori afslører at virkelige kommunister er fantaster som vil tilrette alle mennesker til deres fantasi med terror og hjernevask.

  Kommentar by Bent Hansen — 3. april 2021 @ 11:08

 21. Husker min “neutrale” samfundslærer i gymnasiet i midtfirserne belærte os om, at TV-billederne af de tomme supermarkeder i Sovjetunionen var “fake news”.

  Som modsvar til de løgnagtige kommunistiske lærere meldte jeg mig ind i KU, og gik i skole iført skjorte og slips for at pisse dem af…

  Kommentar by Revisoren — 3. april 2021 @ 12:36

 22. Find Kleenex-frem:

  “Efterfølgende sendte Noah Green en sms til sin bror.- Jeg er ked af det, men jeg går nu og vil leve som en hjemløs. Tak for alt, du har gjort. Jeg så op til dig som barn. Du inspirerede mig meget.”

  “Broren til den mistænkte, Brendan Green, fortæller til Washington Post, at Noah Green var “voldsomt syg” torsdag aften, hvor han forlod brødreparrets fælles lejlighed.”

  “Noah Green er født og opvokset i Fairlea i West Virginia med ni søskende. Han bliver beskrevet som en stålfast og dygtig amerikansk fodboldspiller ved Newport University, inden han kom ud på en glidebane af paranoia og dyb religiøsitet. Sådan beskriver flere familiemedlemmer og venner Noah Green, mens de oplyser at have været “bekymret for ham de seneste år”.”

  “Noah Green anklagede ifølge Washington Post både holdkammerater og værelseskammerater for at have gjort ham afhængig af Xanax, som er et lægemiddel mod angst og panikanfald.Anklagerne rystede Noah Greens omgangskreds og blev starten på en personlig deroute.”

  “Ifølge Washington Post flyttede Noah Green i egen lejlighed i Newport i Virginia, mens stofmisbruget tog til, og det mentale helbred blev yderligere forværret. For cirka to uger siden kontaktede Noah Green sin bror med beskeden om, at han “var i en virkelig dårlig tilstand og havde brug for hjælp”.”

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-04-03-familie-og-venner-var-bekymrede-for-mistaenkt-der-tog-livet-af-en-betjent-i

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 3. april 2021 @ 18:06

 23. Kommunister, unge som gamle, tiltrækkes af undertrykkelse og vold. De er med andre ord, mere sindssyge end den mest sindssyge nazist, så enkelt kan det siges.

  Kommentar by LarsB — 3. april 2021 @ 22:54

 24. You can shange my diaper now, Snoiiy..!

  Kommentar by Hul igennem? — 5. april 2021 @ 06:10

 25. Der må være en genetisk fejl i kysen hos disse mennesker!

  Kommunismen står for folkedrab, både i egne befolkninger og besatte ditto, i 200-300 million-klassen!

  Nationalsocialismen nåede kun 5-10 millioner, så denne ideologi burde i virkeligheden fejres for sit forsøg på at redde verden med et minimum af tabte sjæle!

  Kommunismen er/var såmænd ikke så avanceret i sine folkemord!
  Man lukker bare af for føde og drikke i hele lande!
  Se bare Ukraine før WW2!
  Skal man have accellereret tallene, kan man aflive ved nakkeskydning (se Katyn-massakren) eller deportere millioner til arbejdslejre (læs: KZ-lejre) i Sibirien, hvor man så arbejder-sulter-fryser dem ihjel i al ubemærkethed!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 5. april 2021 @ 08:27

 26. >Ole Mejlstrøm kl. 8.27
  Nej, de glade lidt naive ungdommer fejler skam ikke noget, der ikke kan kureres ved 25 år (standardstraffen) i GULAG.
  Og hvem ved, hvis deres ønskesystem kommer her til landet, så æder revolutionen som bekendt sine børn, og mon ikke de på én eller anden måde på et tidspunkt tilhørte den forkerte fraktion (foretrak Trotskij med/uden ishakke, etc)? Eller på et tidspunkt har skrevet noget på SoMe, der senere regnes som en alvorlig tankeforbrydelse? Mulighederne er mange.

  Kommentar by Hertz — 5. april 2021 @ 20:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper