5. april 2021

René Kural, arkitekt: “Forskning viser, at man ekskluderer piger og kvinder”, og ‘andre kønsidentiteter’

Berlingskes Holger Dahl serverer en række solide borgerlige argumenter, der af ‘eksperterne’ omgående drejes i feministisk retning. Holger er en midaldrende hvid mand, og hans prioriteter er aldrig relevante. Man ekskluderer piger og kvinder, og andre kønsidentiteter, lyder det eksempelvis fra en ‘Det Kongelige Akademi’-arkitekt.

Fra Berlingske.dk – Byen er blevet en for stor legeplads, lyder arkitektkritik: ‘Forskning viser, at man ekskluderer piger og kvinder’.

“For nylig kritiserede Berlingskes arkitekturanmelder, Holger Dahl, årtiers byudvikling for at omdanne hovedstaden til en stor legeplads, hvor skaterramper, parkourbaner og basketnet er blevet kendetegnende for ‘et manisk og påtrængende fokus på aktivitet i nye byrum’.

Jeg føler, jeg bliver tvunget til at være med i en leg, jeg ikke er interesseret i. Hvorfor kan man ikke få lov til at sidde i fred og selv finde på noget?,’ spørger Holger Dahl, som hverken jubler over Den Røde Plads på Nørrebro, en ny aktivitetsplads i samme bydel med boldbane, siddemøbler og en lysende glorie, trampoliner i Havnegade, eller skaterramper i Aldersrogade og på Enghave Plads.

‘Det jeg synes tager overhånd er den der automat-legemani. Det er en infantilisering af det offentlige rum, som jeg ikke synes hører nogen steder hjemme. Det virker påtrængende og begrænsende. Hvis man taler kreativitet, hvorfor må man ikke selv finde på noget? Der savner man tilliden til borgerne,’ siger Holger Dahl…

… især unge og kvinder efterspurgte noget andet end skaterramper og parkourbaner. … Kønsperspektivet fylder også hos René Kural, arkitekt og leder af Activity and health-enhancing Physical Environments Network (APEN) og Active Cities Network (ACN) på Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering.

Forskning viser, at man ekskluderer piger og kvinder. Jeg tror, det er, fordi man mangler viden om, hvad der skal til for at bestemte målgrupper får plads i byen,’ siger René Kural…

Mange mener, det er provokerende, at jeg siger, at vi tegner til mænd. Og nogle mener, det er voldsomt gammeldags og stereotypt, fordi der også er andre kønsidentiteter. Der smider jeg håndklædet i ringen. Det ved jeg ikke meget om. Indrømmet. Der kan man godt ende med igen at overse nogle. …,’ spørger René Kural, som ser nye vinde blæse i forhold til planlægningen.”

(Post-feministisk byrum i Netflix-filmen Bright, 2017; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 10:31 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118187/trackback

23 Comments »

 1. Boys have a penis, girls have a vagina

  den kvikke bemærkning fører måske til at filmen Kindergarten med Arnold Schwarzenegger forsvinder i cancel culture tågen.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2021 @ 10:40

 2. Infantiliseringen af det offentlige rum er iværksat for at holde det invaderende herrefolks unge hanner beskæftiget. Så gider de forhåbentlig ikke Jihad og kan få afløb for deres dyriske energi på ligegyldig leg. Deres unge kvinder behøver ikke legepladser – de er afrettede til at overlade Jihad til de unge ‘grupperinger’.
  Alle de modsat- intet- og mellemkønnede tobenede udgør ingen trussel mod den offentlige orden, så de bliver naturligvis ignoreret.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. april 2021 @ 11:02

 3. ” René Kural, arkitekt og leder af Activity and health-enhancing Physical Environments Network (APEN) og Active Cities Network (ACN) på Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering.”
  Man ved ikke om man skal le eller græde over sådan en opblæst SE MIG tittel.
  Skal vi ikke bare gå ud fra at han lever af skatteslavernes penge og at han skal have bukserne af når han skal sk…

  Kommentar by Danskeren — 5. april 2021 @ 11:12

 4. Gustav Jensen — 5. april 2021 @ 11:02 skrev:

  “Så gider de forhåbentlig ikke Jihad og kan få afløb for deres dyriske energi på ligegyldig leg.”

  Ja, det er sikkert kommunens naive håb, men det virker tydeligvis ikke særlig godt, da de fremmede hellere vil overfalde vores mænd og voldtage vores kvinder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. april 2021 @ 11:22

 5. Hvorfor skal der lige præcis tages hensyn til kønsidentitet og ikke alle mulige andre sindssygdomme? Hvad med folk med agorafobi? Hvorfor skal der ikke tages hensyn til dem?

  Svaret er naturligvis at for en teenager handler alting om sex og nutidens progressive er aldrig kommet ud af puberteten; de nægter at blive voksne. Det er det værste de kan forestille sig…

  Kommentar by Vagn Henning — 5. april 2021 @ 11:50

 6. Lukkede rum med spejle på alle vægge, som de undertrykte kan gå ind i og låse, mens de snakker om alle de der ting, som kun de selv finder interessante, men tror alle andre er voldsomt interesserede i?

  Hvis man nu går ud fra, at byrummet er tænkt som en afspejling af Statens opfattelse af, og fremtidige planer med, borgerne, bliver vuggestuen så ikke det næste naturlige skridt efter fritidshjemmet?

  Det sagt, så er den afgrundsnaive naivitet til at føle på, når man helt seriøst tror på, at noget af det her får lov til at stå ret længe, før det er ødelagt igen.

  Der er en god grund til at deres lande ser ud som de gør, og når de stadig ikke er integreret efter 3 generationer, så er fascinationen over meningsløs ødelæggelse og åben ild stadigvæk noget, der bare ligger og venter på den først givne lejlighed.

  Også selv om mødrene bagefter forsikrer pressen og kommunen om, at “han ær så’n en go’ draing, han gø’ alder noe fo’ke’t!”.

  Kommentar by Kimski — 5. april 2021 @ 12:23

 7. Sandheden er nærmere at man EKSKLUDERER DRENGE OG MÆND. Rene Kural (hvor kommer han fra?) lyder som en feminiseret nyttig idiot som gennem lang tid er blevet hjernevasket af RUC-marxister eller lignende typer.

  I bananstaten Danmark er danske drenge og mænd i årevis blevet manipuleret og holdt nede, lige fra børnehaven og underskolen til universitet og til langt hen i resten af livet. Se blot hvordan kvindesagskvinderne, ligestillingstosserne og feminazierne bekæmper danske mænd (og familier) på alle mulige måder. De nedrakkes og bagtales dagligt i DR, TV2, damebladene og aviserne, og de er gjort til retsløse undermennesker af familie-bureaukratierne og retssystemet.

  I dagens Danmark er mændene kun på tålt ophold i deres egne hjem, i deres egne familier. Det har titusindvis af mænd oplevet. Skilsmissetallet er nu i verdensrekord højde, og derefter ligger systemet på lur for at hjælpe med at nedværdige, udnytte, diskriminere og tyrannisere både manden og børnene. (som systematisk gøres faderløse)

  Men der er ikke megen vikingeånd tilbage i de danske mænd, de er blevet til tøffelhelte, slapsvanse og slaskedukker, og oveni er de supernaive. Det er måske derfor de feministerne har travlt med at udskifte dem?

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 12:42

 8. Ha ha ha ha. Piger kvinder og andre kønsidentiteter.
  Hvor åndssvagt er Dummarks befolkning blevet?

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2021 @ 13:13

 9. Ja altså hvor åndsvag er Danmarks indbyggere.
  Vi kan næsten ikke være bekendt at skyde skylden på afrikanere og pr automatik imbecile arabere.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2021 @ 13:16

 10. Indret diskrete hjørner på hver offentlig plads, hvor Holger Dahl og ligesindede kan sidde i fred og ro. Der kan de finde på at rode i deres egen akademiske afføring med en pind – forhåbentlig uden at ødelægge hverken pinden eller afføringen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. april 2021 @ 13:33

 11. I gamle dage var almennyttige boliger for alle der havde brug for en god billig lejlighed.

  I dag sætter regeringen grænser for hvem der må flytte ind.

  De indrømmer ikke at indvandrere er problemet, at indvandrere kommer i flertal i blokkene og danner parallelsamfund med shariaråd og kriminalitet.

  De kan placere alle de koranklodser de vil, skjult som dialogbænke eller blomsterkummer. Det forhindrer ikke en bombemand i at efterlade en rygsæk fuld af dynamit.

  Læg mærke til alle de eventmagere der popper op alle steder. Som om folk ikke kan eller må beskæftige sig selv i fritiden. Du er næsten fortabt hvis du ikke har en google app med forslag til vandreruter, eller en danselærer på stranden eller midt i skoven.

  Det er gerne kvinder der er helt lost, hvis de ikke er del af en gruppe, men det er vel bare resultatet af socialistkvinders evindelige drøm om at alt skal foregå i fællesskab.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2021 @ 13:37

 12. > 11
  Og i de billige boliger flytter mellemøstlige indvandrere ind, så bebyggelsen til sidst bliver en ghetto, som skal rives ned, så man kan bygge nye billige boliger, hvor mellemøstlige indvandrere flytter ind, så bebyggelsen til sidst bliver en ghetto, som skal rives ned, så man kan bygge nye billige boliger, hvor mellemøstlige indvandrere flytter ind, så bebyggelsen til sidst bliver en ghetto, som man så skal rives ned, osv. osv. osv..

  Kommentar by NotaBene — 5. april 2021 @ 14:01

 13. Jeps Gustav jensen
  Holger Debil og René Røvrender bør have fred til deres udfoldelser. Vi bør ikke blande os i deres skærmydsler.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2021 @ 14:02

 14. Mænd er alvorligt bagud i den krig, kvinderne påbegyndte imod dem for 100 år siden i alliance med staten og nazisocialisterne, og som de begyndte at vinde for mindst 50 år siden

  Kommentar by Svend — 5. april 2021 @ 14:44

 15. # SVEND 14.44: Det kan nok ikke siges bedre. De politiserende kvinder har sejret ad helvede til, mens de godtroende mænd har snorksovet i over 50 år.

  Hvor sygt og perverst samfundet er blevet siden 1968-70 beskrives i bøger som: “Røvrendt” om juristers udplyndring af entreprenør og milliardær Boje Nielsen. “Kunsten at tømme en bank og slippe godt fra det”. “Andre folks penge”. Peter Gøtzches bøger om medicinalindustrien og sundhedsvæsnet m.m. Michael Jalvings og Claus Ewalds bøger/. artikler og klummer.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 16:27

 16. OK. Jeg forstår at kvinder ikke kan dyrke Skatebordt, eller Le Paque….Vi kan så ave et hjørne, hvor man kan have strikketøj og blomsterbinding,….eller kagebagning :-) :-) :-)….På Nørrebro selvfølgelig….eller i Gellerup :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 17:41

 17. Jeg er såmænd også irriteret over skaterbaner, basketballbaner og andre legepladser i byen, de er som regel besat af indvandredrenge og de ekskluderer andre!
  Men jeg er såmænd også bare en ældre, kødædende, nogenlunde velhavende, benzinbil kørende, konservativt tænkende mand og så bliver det vel ikke ret meget værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 18:26

 18. PS til 16.27: Igår havde Politiken en glimrende artikel om hvordan familie- og børneværns-bureaukratiet og en kommune kan TERRORISERE EN FAMILIE med brug af både politi og skandaløs/forbryderisk/ idiotisk sagsbehandling. Artiklen var på forsiden og inde i bladet.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 18:32

 19. # 16

  Du staver og formulerer dig som en imbecil muhammedaner.
  Har du aldrig gået i skole?

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2021 @ 19:18

 20. Til gengæld er stort set samtlige chefposter på de to røde statslige løgnefabrikker Danmarks Radio og TV2 besat med rabiate feminazier.

  Men her er KVINFO og #metoo-hystaderne tavse som graven…

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2021 @ 19:47

 21. “Her bemærkede hun [Jeanette Westergaard Frisk], at især unge og kvinder efterspurgte noget andet end skaterramper og parkourbaner.” … “Kvinder og unge efterspørger de grønne byrum”

  – hvor mange mænd er egentlig interesseret i asfalt- og betonørkener, midt i byen? Jeg er ikke..

  PS: Skateboard er nu en olympisk disciplin.

  Kommentar by anno — 5. april 2021 @ 20:51

 22. LOL. Orker og Elver. Godt skudt Kim!

  Kommentar by Santor — 5. april 2021 @ 21:00

 23. At 17, Den nervøse:
  Det værste ved dig er, at du ikke tør indse, at du i virkeligheden er en kvinde, indespærret i en forkert krop.

  Kommentar by Bastardo — 6. april 2021 @ 10:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper