5. april 2021

Jonas Paludan, gymnasielærer: Vi er desværre ‘nødt til at indse, at nazi-kortet har en plads i debatten’

Det er ikke nødvendigt at trække ‘kommunisme-kortet’, da det lidt giver sig selv, jf. hjemmesidens ideologiske ophav. Vil man argumentere for at muslimer er vor tids jøder, så kræver det flere ord, da muslimer i modsætning til jøderne i 30’ernes Tyskland, jo rent faktisk flygter til og ikke væk fra Danmark. Kronik på Solidaritet.dk af Jonas Paludan, lærer og tillidsrepræsentant på Roskilde Gymnasium – Er det på tide at trække nazi-kortet?

Når vi ser indlæg i dagens debat, som minder os om fortidens fejl, så skal det påtales. Så må det være på sin plads at trække nazi-kortet. Man skal være alvorligt døv og blind for ikke at kunne indse, at der vitterligt er paralleller mellem mellemkrigstidens hetz mod jøder – og nutidens hetz mod flygtninge, indvandrere og muslimer. I særdeleshed vores muslimske medborgere må lægge ryg til den værste hadpropaganda i nyere tid.

… Selvom historien ikke gentager sig, så er det altid en tanke værd at forestille sig, hvor den førte politik leder hen. Kan vi se spor fra tidligere tider, som førte menneskeheden på afveje? Hvis vi kan, så må det være vores forbandede pligt at råbe vagt i gevær.

Det grelle og aktuelle eksempel er selvfølgelig Dansk Folkepartis forslag om, at ansøgere til dansk statsborgerskab skal oplyse deres religiøse tilhørsforhold – og pointen er selvfølgelig den, at partiet vil forhindre muslimer i at opnå dansk statsborgerskab.

Kan vi se de historiske paralleller her? Er der et tidspunkt, hvor vi har fået stramninger nok? Intet tyder på det, men hvor ender nutidens hetz henne? Ender den i gaskamre, som i 1940’erne? Nej. Ender den i en udsendelseslejr, i et fjernt afrikansk land? Muligvis. …

Selvom det er ubehageligt, så er vi nødt til at indse, at nazi-kortet har en plads i debatten. Hvis ikke vi ser det i øjnene, hvor ender vi så henne? Der findes ikke et enkelt svar, men historien rimer.”

(‘Birra Nazional’, delt af helt almindelige kældermennesker i odenseansk forstadsvilla, 3. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118199/trackback

38 Comments »

 1. “… Dansk Folkepartis forslag om, at ansøgere til dansk statsborgerskab skal oplyse deres religiøse tilhørsforhold …”

  Det er fint at få oplyst deres “religiøse tilhørsforhold”, men det kan de lyve omkring. Jeg vil hellere vide om de er af Vestlig Herkomst. Vesten tilhører vesterlændinge.

  “Er der et tidspunkt, hvor vi har fået stramninger nok?”

  Nej, ikke så længe her ikke-vestlige fremmede i vores land. Vesten tilhører vesterlændinge.

  “Selvom det er ubehageligt, så er vi nødt til at indse, at nazi-kortet har en plads i debatten.”

  Muh Neon-Nartzeees … skal vi også tale om det om 100 år? Hvad med nogle argumenter i stedet for de her ligegyldige labels.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. april 2021 @ 11:19

 2. Et undergrundsnetværk af etniske danskere, der smugler illegale indvandrere UD af landet, i ly af mørket?
  Hmm, det er sgu ikke nogen helt tosset idé.

  Kommentar by Kimski — 5. april 2021 @ 11:33

 3. Jonas Paludan er bare en fladpandet rødnazist som er så stupid og forvirret at han ikke kender forskel på op og ned. Eller er han konstant påvirket af hash eller alkohol?

  Hvis der er nogen der er blinde og døve er det disse latterlige rødfascistiske narrehatte. For sagen er jo den at de fuldstændig ignorerer den alvorlige og voksende trussel mod alle danskeres økonomi, liv og helbred som invasionen, masseindvandringen, besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen udgør.

  Jonas Paludan er så forelsket i de kulturfremmede, eller så korrumperet af indvandringsindustrien, at han med glæde udleverer danskerne til folkeudskiftnin, elendighed og undergang.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 12:08

 4. Det er absolut beretiget at trække nazikortet.
  I perioden 1940 til 1945 var det tyske nationalsocialister der var så stærk en fremmed magt i danmark at de kunne sætte dagsordenen.
  Siden 1983 har det været ikke vestlige fremmede der er strømmret ind i landet og er blevet så stærk en magt at de kan sætte dagsordenen.
  Det er helt indlysende at det er Jonas Paludan og ligesindede der skal stemples med nazikortet !!

  Kommentar by Danskeren — 5. april 2021 @ 12:17

 5. Kommentar by Peter Nielsen — 5. april 2021 @ 11:19
  I Nazi land spørger man tilflyttere om hvilken religion de har uden, at nogen stiller spørgsmål.

  Kommentar by piphans — 5. april 2021 @ 12:20

 6. Ps.
  Lad os få genindført hjul og stejle så jonas kan opleve hvordan det er at være landsforræder.

  Kommentar by piphans — 5. april 2021 @ 12:22

 7. Ja Jøderne løb også rundt og slog dem selv og masse andre ihjel sammentidigt, og Jøderne jagtede og voldtog intetanende kvinder i Danmark og masse andre steder i verden, og Jøderne dræbte også dem der ville forlade jødedommen, og Jøderne lå også altid i konflikt og udførte terror der hvor de grænsede op eller lå som kultur i andre kulturer. Jeg vidste derimod ikke Jøder hadede Muslimer, så meget at de jagtede terroriserede dem rundt og chikanerede dem væk fra alle andre kulturer. Det er nyt for mig.(Selvfølgelig satire)…
  Jonas Paludan har en totalt rådden moral, og forholder sig overhovedet

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 12:42

 8. /) viderefortsættelse: -ikke til islam, men vil gerne moralisere på sin rådne moralske baggrund og dekadente etik. Kommunismen har mere tilfælles med Nazismen (national Socialisme) end hans pervertede politiske moral aner eller fremviser.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 12:44

 9. 9) Hvad Nazikortet angår, så beunderede Hitler Islam. Fra Albert Speers erindringer (cirka oversat- kan findes på DDF,s hjemmeside) “Fejlen ved os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismen ville passe bedre til os end Kristendommens slappe tolerance”. Han sørgede også for at Stormuftien af Jerusalem- A. Husseini fik en recidens lejlighed i Berlin, hvor han rådgav ham vedrørrende Jøder og skaffede krigshjælp fra de Islamiske Bosniaker og Albanere.

  Så vedkommendes perverterede sammenligning kan ligge hos ham selv.

  God påske mandag.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 12:50

 10. De laver tæskegodt øl i Italien; jeg har dog ikke smagt Birra Nazionale, men det skulle være en god god Pale Ale (på italiensk gentager man gerne et tillægsord for at give det ekstra vægt).
  Et eller andet sted i mit rod gemmer der sig dog et feriebillede fra en færgetur på Comosøen, hvor skibsføreren har plantet en dåse grøn Tuborg ved siden af roret/styret. Jeg tænkte han ville nyde den i frokostpausen, og en frokostpause på Comosøen er aldeles velplaceret. Et af de smukkeste steder i verden.
  Jonas Paludan bør læse op på Lausannefreden i 1923.

  Kommentar by ino — 5. april 2021 @ 12:57

 11. Tusind gange hellere en nazist end en tilhænger af velfærdsstaten.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2021 @ 13:08

 12. BEDES VENLIGST FRIGIVET: Kommentar nr. 46, den 4. april kl. 00.36 under bloggen MSM: Godt at EB lukkede Nationen, træls at ….

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 13:09

 13. kommentar #4 , #7 , jeg er helt enig. brug det nazi-kort hvor det er relevant. den venstrefløjs gudsforladte totalitarisme ,- åbner en ladeport for en virkeligheds fornægtelse og virkelighedsflugt, som venstrefløjen bliver ved at holde i live. på krykker efterhånden ,- men ingen gir dem nådesstødet. nazismen er dem selv, og dem de holder med ; – og ikke højrefløjen. iøvrigt har venstre/højre i højgrad byttet plads,- især hvad angår omsorgen for den der er vanskeligere stillet end en selv ,- indenfor et nationalt(skæbne)fællesskab. venstrefløjen prisgiver gerne sin egen underklasse og arbejderklasse for mo og allan og resten af gængets skyld.

  Kommentar by Tommy , Robin and son — 5. april 2021 @ 13:22

 14. I dag i Berlingske udtaler KBH. biskop Peter Skov-Jacobsen sig om kultur, bla. Jeg oplever kultur som åbnende, men kan godt se, at danskhed for nogle fremstår som frygt for alt fremmede. Jeg forstår ikke, at de sidste mange års debat har været, som den er. Den tager sit udgangspunkt i en truet danskhed. Jeg opfatter hverken mit land, min kultur eller mit sprog som truet. Tværtimod. Min identitet opbygges af den danskhed, der er åben.
  UHm– hvilken planet mon han bor på? Skrækkeligt vi har sådan en Biskop ,med flere der ikke fatter en dyt.

  Kommentar by IES — 5. april 2021 @ 13:53

 15. Godwin’s law kan godt udvides til at omfatte racismekortet og konspirationsteoretikerkortet og “forathjælpedig-kortet” “fordijegsigerdetkortet” osv osv

  Kommentar by Svend — 5. april 2021 @ 13:53

 16. Jonas Paludan har med sin kronik på Solidaritet.dk, blot bekræftet sin solidaritet med dem, som vil splitte Danmark op i to dele. En dansk del og en muslimsk del. De to dele er antagonistiske og uforenelige størrelser.
  Danskerne vil bare leve i fred og ro med deres tusind år gamle kristne kultur. Det har aldrig været et folkekrav, at Danmark skulle besmittes med islam.
  Muslimerne vil gerne beherske alt og alle med deres egne særegne udgave af kultur; nemlig et fanatisk religiøst antikristent teokrati. I det islamiske system er der ikke plads til dansk kultur.
  Danskerne (og Jonas Paludan) kan roligt trække nazikortet overfor islam og forlange islams totalitære menneskefjendtlige teokrati forbudt i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. april 2021 @ 14:00

 17. # Tommy 13.22: Ja, netop. De røde nazister PRISGIVER DANSKERNE og udleverer deres eget land til kulturfremmed besættelse. Og de forærer landet, byerne, kvinderne, pengene, boligerne, skolerne og alt muligt andet væk til de fremmede.

  Og nu er de vist ved at etablere et corona-diktatur. Bøder på 2500 til 12.000 kr., eller årelange fængselsstraffe for ord, småfejl og forglemmelser, planer om forbud mod at køre i bil om søndagen, planer om 500 millioner kr. til ladestandere til el-biler (selvom el-biler og vindmøller iflg. PragerU er spild af penge, fordi CO2 ikke er noget problem),

  5000 millioner kr. til energi-øer m.m. mellem Norge og Skotland, 3000 millioner til rødgrøn omstilling af landbruget osv., plus flere tusinder af millioner til skattevæsens skandaler, DR-propaganda, mink-skandalen, nedluknings-hysteri, testning og vacciner, selvom rigtig meget tyder på at det hele kunne have været klaret med den effektive medicin som kan helbrede corona-influenzaen på 2-4 dage.
  Som det tog Trump at blive rask)

  Tyranniseres vi danskere pga. af politiske og feministiske vrangforestillinger og idéer uden jordforbindelse?

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 14:07

 18. co2klimakortet og covid19kortet er heller ikke et argument

  Kommentar by Svend — 5. april 2021 @ 14:29

 19. Den 12. april begynder ramadanen, så bare vent og se hvad der sker, flere bliver de for hvert år og flere moskeer åbner, en kæmpe på Vesterbro KBH, ramadansangen i Højskolesangbogen skal nok lyde mange gange i radioen.

  Kommentar by IES — 5. april 2021 @ 14:30

 20. Jonas Paludan underviser beklageligvis i historie og samfundsfag, men har også været byrådsmedlem for Enhedslisten i 6 år.

  Altså en politisk aktivist som i ro og mag kan fylde sine elever op med misinformation, men samtidig dækker sin ryg af gennem et bundråddent fagforeningssystem – som tillidsmand har han jo nærmest frie hænder.

  Meanwhile: Funktionelle analfabeter strømmer ud fra læreanstalterne, basal viden og færdigheder er afløst af vranglære og hysteriske opfattelser af samtiden.

  Kommentar by DavidK — 5. april 2021 @ 14:43

 21. 20) Nåååh…Enhedslisten…. Jamen så er alle vi der ikke er medlem af Enhedslisten jo nok Nazister hos den pilrådne moralist….Eller Rødfacist :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 16:27

 22. Det korte svar til Jonas Paludan er at han ikke har ret! Fordi ofrene er ikke muslimerne, det er danskerne og de danske jøder!
  Hvis Jonas Paludan vil sætte sig ned og læse Danmarks Statestik om indvandring så vil han kunne se at kriminaliteten bland

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 16:28

 23. 14) En biskop som åbenbart ikke aner en dyt om det præsteløfte han afgav dengang han blot skulle være præst. :-)
  En præst som er ligeglad med hans næste i nationen, og som åbenbart også er ligeglad med ofrene for Islam, og de børn, som han døber der helt sikkert bliver ofre, for hans afstumpede ligegyldighed til virkelighedens og dens erfaringer.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2021 @ 16:31

 24. Sorry blev ikke færdig
  Muslimske indvandere er voldsomt meget større end blandt danskere og faktisk også i forhold til andre indvandregrupper!
  F. eks er 94% af alle dømte for banderelateret kriminalitet indvandere.
  43% af alle voldtægter i Danmark begåes af indvandere og deres efterkommere og de er ikke mere end 5% af befolkningen
  10 ud af 12 overfaldsvoldtægter, altså hvor voldtægtsmanden rykker en tilfældig pige ind i en busk og voldtager hende, begåes af indvandere og deres efterkommere.
  Det er ikke nazisme at være bekymret over disse tal og det er ikke nazisme at ønske muslimer hjem til muslimske lande. Det er simpelthen et forsøg på at passe på danskerne, specielt danske piger.
  Det er ikke pga. nazister at der står væbnede vagter foran synagogen i krystalgade og andre jødiske institutioner, i døgnets 24 timer, det er pga. trusler fra muslimer.
  Beklager Jonas Paludan du har simpelthen ikke ret!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 16:39

 25. JUDAS PALUDAN kan ligesom mange lærere, lærerinder og pædagoger samt adskellige biskopper og præster mistænkes for at være kommunister der har infiltreret skolevæsnet og folkekirken.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 16:40

 26. Jonas Paludan er så åbenbart Kommunist og er der en ting der er værre end at være Nazist så er det at være Kommunist!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 18:11

 27. Perkerne udgør måske 20% af den mandlige befolkning under 30år

  Kommentar by Træt — 5. april 2021 @ 18:35

 28. OT: SELV POLITIKEN KAN OPPE SIG. Igår var der en meget oplysende artikel på forsiden om hvordan en kommune plus familie- og børneværns-behandler- systemet kan TERRORISERE EN DANSK FAMILIE så den forsøgte at flygte for at søge politisk asyl i udlandet, så at forældrene blev arresteret af dansk politi, og så at et barn fik varige mén. (een af ud af mange)

  Selv BT kan tage sig sammen. Igår endnu en artikel om rådden boligpolitik.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 18:44

 29. Svar til LARS B er nu frigivet. Kan læses under bloggen: MSM, Godt at EB lukkede “Nationen”, indlæg nr. 48, kl. 00.36, 4. april. Handler om farlige kræfters snigende opløsning af samfundet.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 19:01

 30. Den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted vrælede på Twitter for et par uger siden over, at flere og flere får øjnene op for åndelige forbrødring mellem kommunisme og islamisme.

  Pelle-drengen trak naturligvis omgående nazikortet, og henviste til 30’erne og de fæle beskyldninger om den jødiske bolsjevisme…

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2021 @ 19:26

 31. Mon ikke bare Jonas FØLER at han må tage lidt afstand til sit efternavn?

  Det eneste sted nazi-kortet har sin plads er hos de faktiske nazister, så som den fascistiske venstrefløj!

  Kommentar by Santor — 5. april 2021 @ 21:18

 32. Jonas Paludan stemmer formodentligt på Enhedslisten eller i bedste fald SF. I alle tilfælde noget Kommunistisk eller venstreSocialistisk af en slags!
  Hvis nu han satte dig ned og læste Enhedslistens partiprogram og NSDAP’s partiprogram, ville han se at de stort set ligner hinanden!
  Begge er planøkonomiske, begge er modstander af monopolkapitalisme og karteldannelser, begge mener at man ikke bør kunne få kapitalindkomster, begge er antisemitiske, og begge er ekspansive i deres natur! Hos Kommunisterne mener man at det er arbejderne verden over der skal forene sig, hos NSDAP mener man at de tysktalende folk skal forene sig, begge ser verdensherredømmet som et mål og er revolutionære partier. De nedstammer begge fra Karl Marx, Kommunisterne direkte, Nazisterne blev inspireret af Mussolinis Italienske fascistparti, som egentligt bare var et udbryderparti fra kommunisterne! Ja faktisk kunne Pelle Dragsted udemærket have skrevet NSDAP’s partiprogram!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 22:00

 33. En bekræftelse på, at der følger idioti med efternavnet Paludan.

  Kommentar by Jørgen — 5. april 2021 @ 22:21

 34. #31 med flere.
  I behøver ikke at gætte på klaphattens politiske ståsted.
  Prøv at google ham, så får I syn for sagen.

  Kommentar by B. Christiansen — 5. april 2021 @ 22:59

 35. *B. Christiansen 22:59
  Enhedslisten som forventet!
  En sammenslutning af VS. KAP. og sidst men ikke mindst, den bærende kraft DKP.
  Så lige bag de søde små piger, står de benhårde Kommunister!
  Læs partiprogrammet og bliv overbevist!
  DKP, NSDAP og Enhedslisten et sammensurium! !

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2021 @ 23:09

 36. De tossede røde lever i en illusion med dårlige undskyldninger, de vil sige hvad som helst, for at aflede fra den umulige integration af muslimer i vestlige samfund som de slev er medskyldige i. De kunne ligeså godt forsvare importen af tusindvis nazister, det er samme resultat. Faktisk langt værre, for nazisme er ingen religion som indpiskes i folk fra små af. Islam er et langt større og langt værre problem for den moderne verden, end nogen anden ideologi nogensinde har været. Enten er denne masseindvandring ‘blot’ verdenshistoriens mest elendige beslutning og fejltagelse, eller også er det gjort helt bevidst politisk oppefra for derved at fastholde vedvarende konflikter i verden.

  Kommentar by LarsB — 5. april 2021 @ 23:59

 37. # LARS B: Det er vel ret sandsynligt at man på Christiansborg havde øje for de store “forretningsmuligheder” der var i at importere billig arbejdskraft samt kulturfremmede der skulle forsynes med boliger og socialhjælp m.m. Og samtidig tænkte man på den overfladiske, kortsynede og kyniske måde som længe har været typisk for de gamle politikere.

  Det gik glimrende med “forretningerne”. En del virksomheder kunne spare på lønningerne, og de mange som skulle servicere de fremmede, fik jobs og tjente gode penge. Som blev opkrævet hos skatteyderne.

  Efterhånden blev tusinder og atter tusinder af folk ansat i indvandringsindustrien, og så blev både de og papir-danskerne til gode ekstra vælgere for de partier der gik ind for indvandring. Og med noget politisk forfølgelse og et par skueprocesser fik man kvalt Glistrup og Ninn Hansen. Og MSM blev købt med store statstilskud.

  I sin tid gad man ikke undersøge eller overveje hvad der kunne blive konsekvenserne af masseimport af fremmede med en helt anden kultur. Og da man blev advaret om det, ville man ikke lytte, men gik til modangreb med racisme-kampagner. For mange levede godt af indvandringen, og dele af erhvervslivet lukrerede også på løntrykkerne.

  Det var derfor træls at høre om at det var blevet en tung belastning af landets økonomi, og at multi-kultien gik ud over danskernes velfærd, sundhed, frihed og sikkerhed. For findes der noget mere ligegyldigt end det danske folks tryghed og fremtid?

  For de skinhellige radikale “humanister” og deres medløbere har det været en fin og fed forretning at forvandle Danmark til pensionat og socialkontor for alverdens evighedturister, og Danmark har de jo aldrig gidet forsvare. Så de har næppe tænkt sig at komme til fornuft.

  Og de mange tusinder som stadig lever højt på den landsskadelige politik, mener vel nu at en folkeudskiftning vil løse alle problemer.

  Med på den fløj som ønsker at fortsætte masseindvandringen er også de mange pladderhumanister og feltmadrasser, som kun tænker til spidsen af næsetippen.

  Afrikaniseringen og islamiseringen fortsætter nok til den bitre ende: Danmarks ophør som danskernes land og folkehjem.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 01:20

 38. “… Selvom historien ikke gentager sig, så er det altid en tanke værd at forestille sig, hvor den førte politik leder hen. Kan vi se spor fra tidligere tider, som førte menneskeheden på afveje? Hvis vi kan, så må det være vores forbandede pligt at råbe vagt i gevær.” Siger Jonas Paludan.

  Hentyder han her til Islams 1400 års gentagne forsøg på at islamisere Europa med vold og magt, eller…?

  Jo det er vores forbandede pligt at råbe vagt i gevær overfor en ideologi som historisk konstant har villet erobre Europa med de mest blodige midler man kan forestille sig, men ind til videre er mislykkedes med!

  Så nej, nazi-kortet hører ikke til i debatten, lige lidt som islam hører til i Europa. Det gør oplysning om islams erobringsmetoder og konstante angreb på alt ikke-muslimsk til gengæld.

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 6. april 2021 @ 08:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper