7. april 2021

TV2-korrespondent sprang ud som aktivist: “Jeg begyndte at føle mig magtesløs som journalist.”

Uwe Max Jensen har set nærmere på journalist Natascha Rée Mikkelsen, der efter i nogle år at have dækket bandekriminalitet og islamisk terror for DR og TV2, nu pludselig er sprunget ud som aktivist for Islamisk Stat-jihadister og deres børn. Ingen bør sendes ud, alle har krav på at komme ind, har længe været parolen for medievenstre. Lige bagved står internationale socialister, der ikke anerkender nationalstatens legitimitet.

Det er en lang patosfyldt historie, men der er mange interessante detaljer, som på sin vis også er en fortælling om medieboblens iboende venstreorienterethed. Fra Document.dk – TV 2-journalist Natascha Rée Mikkelsen i dobbeltrolle: Nu kæmper hun for Islamisk Stat-terroristerne.

“Mange danskere anklager journalister for at tage deres politiske holdninger med på jobbet. Natascha Rée Mikkelsen skjuler ikke engang sine holdninger. Hun har dannet en forening, hvis eneste formål er at skaffe Islamisk Stat-familier fra Syrien til Danmark.

Jeg begyndte at føle mig magtesløs som journalist. Jeg ville have svært ved at blive ved med at rejse derned og se, hvordan børnene lider, og så ikke gøre mere end at fortælle om det,’ siger Natascha Rée Mikkelsen.’ …

I tiden op til stiftelsen af ‘Repatriate the Children’ arbejder journalisten Natascha Rée Mikkelsen for TV 2 Nyhederne. … Første gang Natascha Rée Mikkelsen opholder sig i de syriske lejre, der huser IS-terroristerne, er i efteråret 2019. Her begynder Natascha Rée Mikkelsens personlige holdninger for alvor at spille ind. Hun brænder for at hjælpe de islamister, der før år tidligere har støttet op om menneskeafbrændinger, sexslaver og terrorangreb på det vestlige samfund.

Natascha Rée Mikkelsen er knap kommet hjem, før hun i november 2019 drager mod Syrien igen. Denne gang for at ledsage en afrikansk indvandrerfamilie, der vil hente en somalisk dreng fra en Islamisk Stat-familie til Danmark. … Natascha Rée Mikkelsen rejser til Syrien sammen med den somaliske morfar og tørklædeklædte moster til det overlevende IS-barn. Den afrikanske dreng er på dette tidspunkt i Red Barnets varetægt. En organisation, der i Danmark ledes af Enhedslistens mangeårige frontfigur, Johanne Schmidt-Nielsen.

Transformationen fra såkaldt ‘objektiv journalist’ til politisk aktivist er begyndt. Natascha Rée Mikkelsen har samtaler med en kvinde, der har stiftet den svenske afdeling af Repatriate the Children. … I september 2020 stifter Natascha Rée Mikkelsen den danske afdeling af Repatriate the Children. Den kvindelige journalist, der for få måneder siden dækkede historien om IS-terroristerne for TV 2, bliver ansat hos advokaten Knud Foldschack. Nu skal der drives fuldtonet lobbyvirksomhed blandt Natascha Rée Mikkelsens kollegaer i medieverdenen og hos politikerne på Christiansborg. Det lykkes over al forventning. Danskerne oversvømmes med propagandahistorier, hvor Islamisk Stat-børnene kaldes ‘de danske børn’.

Den nyudsprungne lobbyist, Natascha Rée Mikkelsen, medvirker i både radioprogrammer på DR, i utallige avisartikler samt på tv-skærmen hos de tidligere kollegaer på TV 2. I februar 2021 medvirker Natascha Rée Mikkelsen som såkaldt ‘ekspert’ i TV 2’s aktualitetsprogram Go’ aften live. Her interviewer den muslimske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud den lyshårede aktivist. TV 2’s Abdel Mahmoud er selv politisk aktivist ved siden af værtsjobbet på TV 2. Han har i en årrække været formand for organisationen Mino Danmark, der påpeger racisme mod specielt muslimske indvandrere i Danmark. … Stat. Også hos Politiken bruger man oplysningerne fra journalisten Natascha Rée Mikkelsen. …

Natascha Rée Mikkelsen er gift med TV 2-værten Anders Lomholt, der kan ses på skærmen i kriminalmagasinet Station 2. Nyhedsjournalisten Anders Lomholt er yderligere en del af redaktionen på et TV 2-program, hvor Natascha Mikkelsen rejser til Syrien. Det kan ikke blive mere sammenspist og familiært.”

(Journalist-aktivisten Natascha Rée Mikkelsen & venstreradikale Knud Foldschack, 2021; Collage: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118268/trackback

35 Comments »

 1. ‘Repatriation’: Den Danske Ordbog skriver bl.a.:
  “Repatriering er et svært ord. Man har gjort det svært i pænhedens navn, men det handler om at få nogle, der er dårligt integrerede, til at rejse ud.”

  Så det er da dejligt, at der nu er nogen etniske advokater og linselus, der vil arbejde for hjemsendelse i forhold til det sikre land Syrien.

  Kommentar by Bastardo — 7. april 2021 @ 11:16

 2. FOLKEMORDSTINGET PRÆGES OGSÅ mere og mere af sammenspiste familieklaner/politikerbørn (Hækkerupper, Krag’er, Helveg’er, Ellemander osv.), mens udlændingestyrelsen og andre styrelser (hvorfor hedder det aldrig tjenester mere?) er domineret af inhabile evighedsturister. Og åbenbart er det også galt med medierne og godhedsindustrien, hvad spisen sammen, veninde-aftaler og sammensværgelse angår.

  Dansk politik ligner virkelig farcer i stil med Ebberød Bank, Monty Pytons “Halløj på badehotellet”, “Panik i hønsegården” og satire-serierne med “Javel, hr. minister” og den med Miss Piggy, frøen Kermit og et par gamle brokkehoveder.

  Eller ligner Borgens politik mere en gyserfilm om verdens ondskab og bibelens beskrivelser af Apokalypsen?

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 11:39

 3. Foldschack er noget af det slemmeste jeg har set ift at bekæmpe Danmark indefra. Han hader vel Danmark mere end is-krigere der slagter løs nede i Levanten. Bare på en langt mere snu og lovlig måde, men lige så barbarisk og hadsk bare på sin helt egen advokatmæssige måde.

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. april 2021 @ 11:40

 4. Det er forstemmende at læse Berlingeren og Jyllandspeter i dag. Disse publikationer er helt og aldeles på de muslimske migranters og ISkrigernes side. De 2 sprøjter kæmper åbenlyst for at kortslutte og overspringe dansk lovgivning hvad angår returnering af syriske migranter med tidsbegrænset opholdstilladelse.
  Ganske forudsigeligt fremhæver de migranternes ‘tilknytning’ til Danmark qua deres mulige uddannelse og tidsbegrænsede ansættelser på det danske arbejdsmarked, hvor de tager pladser fra etniske danskere. Disse syrere vil gøre langt større nytte i Syrien. Det er deres pligt at returnere og overbringe dansk civilisation til Syrien.
  Muslimer har intet at bestille i et kristent land. Deres religion foreskriver evig kamp for islamisk dominans, med alle til rådighed stående midler. De hele står i koranen, som alle muslimer skal adlyde til punkt og prikke; med dødsstraf til følge for ulydighed.
  Vil herboende tilklistrede syriske muslimer kæmpe mod Danmark, eller vil de skrotte deres vildfarelser om deres egen påståede supremacisme?

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. april 2021 @ 11:52

 5. Engang imellem er jeg temmelig naiv, men der burde være et “journalistisk” lægeløfte.
  Dvs. at bringe sandheden, og kun sandheden uden at farve det skrevne ord eller udelade facts eller bringe usandheder som er farvet af journalistens ego. Og ej heller opfinde egne historier i godhedens lys.

  Husker engang jeg fik denne om TV:
  Et kamera viser kun det som er i kamera-vinklen. Kameraet viser aldrig det som sker uden for kamera-vinklen.
  Det har været en lære for mig lige siden, at betrakte alt på film og TV med yderst kritiske øjne.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 7. april 2021 @ 11:55

 6. Kære dansker, I udsættes for massiv holdningsmassage! I gamle dage kaldte man det for propaganda! Det er jo efterhånden velkendt at journalister er røde, oven i købet beviseligt med henvisning til Jornalisten.dk’s meningsmåling fra 2012, og man skal vist være temmelig enfoldig hvis ikke man ser og føler det dagligt!
  Jeg ved ikke om jeg er den enste, der ser ironien i at internationale socialister forkortes IS!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. april 2021 @ 11:55

 7. Kommentarsporet er tilbage på Ekstra Bladet. Indspark af “danske” Ozlem Cekic
  https://ekstrabladet.dk/opinionen/ozlemcekic/hvad-er-der-galt-med-os-danskere/8525614

  Kommentar by k. m. — 7. april 2021 @ 12:09

 8. Kommentar by Neuhammer — 7. april 2021 @ 11:55

  Vi skal bare lade være med at støtte journalistisk via skattemidler. Det et naiv 90er-liberal forestilling at journalister er objektive og har integritet.

  Kommentar by KineserSnot — 7. april 2021 @ 13:24

 9. De unge vil ikke tage en erhvervsuddannelse. Jeg ved ikke hvad de tænker på, måske er det skolerne der lokker dem til at blive journalist eller offentlig ansat. Det sikrer som regel god løn og pension, og moralen lader de ligge hjemme i entreen når de går på arbejde.

  Kommentar by k.m. — 7. april 2021 @ 13:32

 10. Tænkende og ansvarsbevidste mennesker bør efterhånden overveje at boycotte de store statsdrevne eller statsstøttede medier. De fylder deres brugere med usandheder og agerer som politiske aktivister og 5-te kolonne agenter for landets fjender.

  Kommentar by JC — 7. april 2021 @ 13:35

 11. Jeg ved ikke om jeg er den enste, der ser ironien i at internationale socialister forkortes IS!
  Den Nervøse — 7. april 2021 @ 11:55

  Nej, det kom tydeligt til udtryk, da den samlede mediestand jublede over det arabiske forår. Endnu en gang blev de snydt. Virkeligheden levede ikke op til deres dagdrømme.

  IS fik travlt med at ekskludere alle kommunistiske Arab Socialist Baʽath Partymembers.

  Kommentar by tavsen — 7. april 2021 @ 13:48

 12. RØDE JOURNALISTER i Iran og Libanon mv. hjalp med til at ekstremister kom til magten. Ekstremisternes tak for hjælpen blev at journalisterne blev skudt, sultet ihjel i fængsler, eller de blev hængt op i lygtepæle og byggekraner.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 14:11

 13. @8 Kommentar by KineserSnot — 7. april 2021 @ 13:24

  Er så absolut ikke for at støtte journalister.
  Tvert imod så jeg gerne medie-støtten forsvandt, så danske skatteslaver ikke skulle betale uduelige røde journalister.

  PS. Du ved hvad lægeløftet er ?

  Og eller:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 7. april 2021 @ 14:17

 14. “Repatriate the Children” … hmmm, jeg er sådan set enig i at vi skal igangsætte re-patriering af de fremmede ASAP, men jeg forstår nok repatriering lidt anderledes end denne anti-danske forening …

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. april 2021 @ 14:24

 15. Det er nogle usle landsforrædere,som Uve Max beskriver i historien på document. De bør blive straffet for deres landsskadelige virksomhed. Gerne som landsforræderne blev straffet efter 2. verdenskrig.

  Kommentar by Nielsen — 7. april 2021 @ 14:31

 16. Tænke sig, Jyllandspesten har ansat en rabiat og radikal feminist som chefredaktør.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 14:44

 17. Hvis nogen vil have en dybere indsigt i Knud Foldschack og hans forbindelser både økonomiske og andre sammenhænge så kan man tegne et abonnement hos OFFSHORE LEAKS DATABASE. Det er rare sager!

  Kommentar by Santor — 7. april 2021 @ 14:53

 18. Når jeg læser om journalisten Natascha Rée Mikkelsens aktivisme, får jeg umiddelbart en vis sympati for muslimernes kvindesyn

  Kommentar by Ole Madsen — 7. april 2021 @ 15:03

 19. “Begyndte at føle mig magtesløs som journalist”, skriver kvinden. Mon ikke hundredtusinder af danskere begynder at føle sig magtesløse som borgere, som vælgere, som danskere?

  De tilstås ganske vist allernådigst at få lov til at sætte et kryds ca. hvert fjerde år, men i årene mellem hvert lille kryds, skal de finde sig i alt muligt fra partierne, medierne, kommunerne, bureaukratierne, retsvæsnet og de kriminelle m.m.m.

  De skal finde sig i masseindvandring, skatteplyndring, corona-diktatur, aflivning af mink, butikker og brancher, i nedskæringer og forringelser, i rådden familiepolitik, i himmelråbende juridiske uretfærdigheder, i DR og TV løgne og hetzkampagner, i pengesvineri med hundredvis af milliarder af kroner til skøre formål, i horribel behandling af kræftpatienter med flere, i kynisk og iskold politik overfor hjemløse, voldsofre, trafikofre og ældre/gamle danskere samt børn og unge.

  Og danskerne er yderligere på vej mod samfundskaos, tyranni og folkeudskiftning.

  De magtesløses magt, hedder en bog. Men har man kun et kryds hvert fjerde år at forsvare sig med, overfor magtmisbrug, udskejelser, fjernstyring, trusler og skandaler, kan man nemt ende med at føle sig magtesløs.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 16:15

 20. Hvordan går det med mediedækningen af bivirkninger på genterapiserum? Har de travle danske journalister tid til det?

  Kommentar by Svend — 7. april 2021 @ 17:46

 21. Svend
  EU vil stoppe den offentlige debat om vaccine. Jeg tænker der venter fængsel for test-og vaccinekritikere

  Kommentar by k. m. — 7. april 2021 @ 19:15

 22. Igen-igen. Vor tids nazister, racister og fascister er røde, det vrimler med beviser på den ødelæggelse af egne vestlige lande de har gang i.

  Kommentar by LarsB — 7. april 2021 @ 19:28

 23. så sandt Bent A

  Kommentar by h.nielsen — 7. april 2021 @ 19:43

 24. Gad vide om man dengang også talte om kjærlighed til kvindelige Nazistøtter- lige efter krigen? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2021 @ 19:56

 25. Og lige! Hvem skal betale for, at vi redder disse IS- mennesker? De røde måske?

  Kommentar by IES — 7. april 2021 @ 20:16

 26. Jeg har læst diverse interview med de mere eller mindre “danske” herrer og damer i lejrene.
  Det løber mig koldt ned af ryggen at læse interviewene.
  Det er tydeligt, at der ikke er meget dansk/europæisk over dem og deres tankegang (det er måske et for stort ord i denne sammenhæng?)
  Ingen af dem tør stå frem, det synes jeg også siger en hel del om dem.
  Og alle svarene virker nøje indstuderede.
  Skal vi gætte på at Foldschack mfl. har fortalt dem, hvad de skal sige?

  Kommentar by Hema — 7. april 2021 @ 21:22

 27. På den anden side af Øresund, er det ihvertfald almindelige mennesker der af “eliten” er udset til at betale, betale og betale, for at de kulturfremmede kan føle sig godt tilpas.

  Men momsen, skatterne, afgifterne og bøder kan ikke længere følge med. Derfor skæres der ned på alt, eller man undlader at regulere i forhold til inflationen. Resultatet er at hundredtusindvis af svenskere, især pensionister, har mistet deres bolig eller er på vej til at miste den. Derefter må de bo på gaden.

  Adskellige er frosset ihjel i løbet af vinteren. Sverige er ved at blive til et afrikaniseret land, en 3. rangs nation.

  Matriarkatet/skørteregimet er bankerot, er et fallitbo.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 21:27

 28. PS: I Danmark har pladderhumanister som Gammel-toft Hansen, Johanne S Nielsen og Rosa Lund osv. undergravet økonomien. Oveni har vi fået flerdoblet kriminalitet og reservoirer med corona-smitte. Og flere kilder advarer om at corona-passet kan udvikle sig til en stor ubehagelighed for dem som anskaffer det.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 21:56

 29. tankevækkende at alle journalister tilsyneladende er i familie eller seksuelle relationer med hinanden

  Kommentar by redneck — 7. april 2021 @ 22:11

 30. Hans Gammeltoft Hansen er en folkemorder. Han iværksatte udryddelsen af det danske folk.

  Kommentar by Nielsen — 7. april 2021 @ 23:34

 31. Redneck 22:11
  Indavl, derfor den lave standard

  Kommentar by k. m. — 8. april 2021 @ 06:38

 32. Der er en diagnose for det hun lider af; Stockholm-syndromet. Hun er upålidelig, uvederhæftig og burde ikke betros med ansvar. Hun kan i mine øjne ikke engang tiltros som fører af et automobil, når hun på den måde lade sine følelser tage overhånd og kaster sig ind i voksenproblemer med hovedet under armen.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 8. april 2021 @ 12:15

 33. k.m. 19:15 Du skal se på dokumentet SPARS, ser ud til, at der findes endegyldigt bevis imod staten for deres planlægning af covid19svindlen

  Kommentar by Svend — 8. april 2021 @ 12:21

 34. 26) TAK. Journalisterne må da gerne tage dem til sig for Deres egen regning, og omtankeløse Godhed. Deres perverterede selvforståelse til glæde for ondskaben fremover.

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2021 @ 19:54

 35. I går så man atter pauseklovn og über idiot Kretz, stå på TV ang. nye overflødige kampfly og blot videregive hvad han har fået besked på, eller læst/hørt sig til af officielle udmeldinger. Som med alle danske journalister; tænke kritisk eller udforske selv kan og vil drengen ikke, staben er blevet blot mikrofonholdere for magteliten i dag.

  Kommentar by LarsB — 8. april 2021 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper