8. april 2021

Dahl: ‘Den venstreorienterede magtovertagelse af dannelsesinstitutionerne er tæt på at være perfekt’

Identitetspolitikken er normalisering af venstreradikalt tankegods, og meget få konkretiserer den problematiske udvikling ligeså godt som Henrik Dahl. Her lidt fra en længere kommentar på JP.dk – Derfor er det nødvendigt, at vi genopliver debatten om indoktrinering.

“Gennem en fælles bekendt fik jeg for nylig præsenteret et uddrag af noget undervisningsmateriale, der i dagens Danmark anvendes til at undervise i begrebet ‘køn’.

Her kan man blandt andet læse, at begrebet kan opdeles på følgende måder: biologisk køn, juridisk køn, sprogligt køn, kønsidentitet og kønsudtryk. … Om begreberne cis og trans kan man i det samme materiale læse: ‘Når man taler om identitet og køn, kan man dele folk ind i to kategorier: Cispersoner og transpersoner.’ …

På den ene side kan man sige, at det ikke er løgn. På den anden side kan man sige, at det er en helt absurd fortegning og forvrængning af det store billede, hvor et numerisk marginalt fænomen sidestilles med et, der er over 99 gange større. Under dette ligger selvfølgelig en modvilje mod at bruge ordet ‘normalt’. …

Hele idéen om, at man ‘tildeles et juridisk køn’ er kort og godt en sproglig manipulation, der er beregnet på at skjule, at det, passet og personnummeret viser, er en fuldkommen objektiv og nøgtern afspejling af det biologiske køn. …

Normkritikken bør altid være voldsomt kontroversiel og bør altid være noget, der udfordres. Og hvorfor så det? … Denne indoktrinering med venstreorienterede idéer i enhver dansk dannelsesinstitution skal den omtrentlige halvdel af befolkningen, der ikke er venstreorienteret, naturligvis afvise.

… det er uacceptabelt at fremstille kontroversielle antagelser, som om de var ukontroversielle.

Dette er desværre, hvad der sker i disse år. Fordi den venstreorienterede magtovertagelse af dannelsesinstitutionerne er tæt på at være perfekt, og stort set intet borgerligt lys er i stand til at slippe ud fra de sorte huller af venstreorienteret dominans og ideologi, der er opstået.

(Morten Messerschmidt på Facebook, 8. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118324/trackback

15 Comments »

 1. velfærd er nøgleordet. At de som hævder at repræsentere staten lyver,skal vi ikke tage alvorligt. Vi skal alle forstå at staten vil os det godt.

  Kommentar by Nielsen — 9. april 2021 @ 00:19

 2. MELLEM 0,05 og 1,70 % siger FN. Et latterligt gætteri. Et sted mellem 5 ud af 10.000 eller 170 ud af 10.000. Aner dem i FN hvad de snakker om? Er det en dansker med lokal kendskab der gætter, eller er det en araber eller afrikaner som nærmest intet véd om Danmark eller fordelingen af køn? Accepterer M.M. kritikløst FNs tal? Eller kommer kritikken frem i den tekst som ikke er med her?

  Det som LGBTQ og deres radikale medløbere er ude på, er at nedbryde og afskaffe alle normer og traditioner. Man betvivler, hetzer og mistænkelig gør alt som er dansk, nationalt, sædvanligt og normalt. En gammel kommunistisk taktik. Selv sproget søges nedbrudt. Selv familietraditionerne angribes. Selv ytringsfriheden og nationen søges afskaffet. Selv børnene skånes ikke, når de røde fanatikere farer frem med deres totalitære projekter.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 00:50

 3. Som vi kan se i DRs2 Debatten fra idag, så vægter nogle FNs tal/udsagn højere, selvom der er dansk ekspertise på området.

  Kommentar by KineserSnot — 9. april 2021 @ 00:53

 4. Det som står i firkanten er måske ikke skrevet af M.M.? Er det M.M. eller H. Dahl eller K.M. der skriver over firkanten?

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 00:56

 5. Yeah well kinesersnot

  Kommentar by Nielsen — 9. april 2021 @ 01:17

 6. Vi har ytringsfrihed og frihed i det hele taget. Det er ikke noget De Venstreorienterede nogensinde har kæmpet for. Især kommunismen må siges at være noget som ikke lader Nazismen – national Socialismen- noget efter i modbydelighed. (Kommer Redox med en prut skal De Borgerlige blot trække på skuldrene). Deres orientering har været -lighed- helt ud i menneskelige abstrakte dimensioner uden skelen til værdighed og erfaring. Det er for mig at se en Ying/Yang balance imellem frihed og ansvar som er komplimentære værdier. For meget frihed for lidt ansvar. For meget ansvar for lidt frihed. Åndelig frihed/ Kødeligt ansvar.
  De borgerlige partier må advokere og angribe denne abstrakte lighedsideal, og kæmpe for at man får et jordnært ansvar, og åbne munden i stedet for bare at blæse med den medieagtige vind. De kæmper ikke for noget. De flyder bare med strømmen. MED UNDTAGELS AF NB OG DF (Som ja svigtede i 2015 og ved Marrakeshtraktaten).
  støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2021 @ 07:01

 7. Hele identitetspolitikken lugter af femiforvirret mindreværdskompleks.
  Når nu feminazierne ikke kan dominere som hunkøn af biologisk/kulturelle årsager, er der måske en mulighed i at udviske kønsforskelle. Med ord konstruerer man et Unisex begreb, hvor kønsforskelle og variationer der imellem reduceres til manipulerbare finurligheder. Universiteternes humanister ved skråsikkert, at ord skaber virkelighed. Diversitet indføres i kønsbegrebet og opfattes som attraktivt. Han og hun er blot ekstremer i en palette af LGBTQPRSTUV+- og whatnot. Hermed bliver “den store stærke kloge hvide mand” ydmyget til blot at være en mindre variation af den nye art Unisex – og det er hele formålet med øvelsen?

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. april 2021 @ 08:42

 8. Det med at der er 50, 500 eller endog 1000 forskellige køn, som Pølletiken har propaganderet for, er rendyrket rablende idioti. Forsøg på at gøre bittesmå eller mikroskopiske minoriteter til et alment og stort problem. Men vi lever nu under en så skør tidsånd (skabt af medierne!) at vi på samme tid kan være på vej mod et fem-dobbelt kafkask eller 1984-agtigt diktatur.

  Et kønsdiktatur hvor det normale og alle normer hetzes og mistænkeliggøres.

  Et corona-diktatur hvor alle der ikke er begejstrede for unormale vacciner…… besøgsforbud, nedlukninger og restriktioner m.m. overfor erhvervslivet…… pinde langt op i næsen eller ned i halsen…… grundlovskrænkelser samt kæmpebøder og fængsel for at sidde på en bænk udendørs eller for at bruge “forkerte” ord.

  Et klima- og co2 diktatur hvor man vil tvinge skatteborgerne til at aflevere hundredvis af milliarder af kroner til luftige, såkaldt grønne projekter. Som nok er mere røde end grønne. Og som er spild af penge iflg. Bjørn Lomborg, Svensmark, PragerU og en række lærebøger og uafhængige videnskabsmænd.

  Et indvandrings diktatur hvor danskerne skal tvinges til at lade sig plage af diskrimination, kriminalitet og sygdomme i første omgang, hvorefter de i 2. omgang vil blive plyndret, fordrevet og udskiftet, til fordel for millioner af kulturfremmede evighedsturister.

  Et bureaukratisk-teknologisk-digitaliseret diktatur hvor danskerne bliver pint og plaget med titusinder af skiftende regler, ulogiske påbud/forbud, udemokratisk formynderi, konstant og nærgående overvågning, overgreb på børn og forældre, skrappe bøder, nye afgifter og gebyrer, forringelser af post- og sundhedsvæsnet, krænkelser af privatlivet og hjemmets fred, afskaffelse af demokratisk debat, af den personlige frihed og af private danskeres tryghed, retssikkerhed og økonomi. Osv.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 08:43

 9. PS: Under corona-diktaturet kommer aflivningen af diverse brancher og erhverv. Og dommen på 2 års fængsel plus tvangsfjernelse af to børn for at have brugt et par “forkerte” ord ved en demonstration mod magtmisbrug mv. (Nanna Skov Høpner sagen, hvor Nanna opfordrede til at protestere på en IKKE-VOLDELIG måde. Og hvor hun sagde fra overfor kast med fyrværkeri og andet. Dommen ligner et regulært justitsmord)

  Og tænke sig, en lov der var tænkt som en lille ekstra straf til tyve som stjal håndsprit eller mundbind, er så evnesvagt og ubehjælpsomt formuleret, at den nu kan bruges til kvælning af borgernes grundlovssikrede ret til at demonstrere.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 08:55

 10. Udemærket kritik. Men Dahl og co. havde magten i mere end 4 år, og undlod at foretage de lovændringer der skulle til for at ændre på den venstreorienterede undervisning. Nu er han så henvist til at sidde og brokke sig jp. Kan godt lide Dahl, og er ofte enig med ham. Men de såkaldt “borgerlige” har spildt deres tid de sidste femten år.. optimalt set ville vi foretage lovændringer som forbød venstreorienteret propaganda; eller gav højreorienterede en stemme i undervisningen også..

  Kommentar by Realisten — 9. april 2021 @ 09:44

 11. Problemet er ikke, at det er “identitets-politik”.

  Problemet er at det er Anti-Vestlig, Anti-Normal, Anti-Hvid “identitets-politik”.

  Svaret er Hvid, Vestlig Identitets-Politik med fokus på den Normale Hvide/Vestlige Kernefamilie og Etno-Kulturel Loyalitet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. april 2021 @ 10:40

 12. #10 Realisten
  “Men Dahl og co. havde magten i mere end 4 år”
  Jeg synes også at Henrik Dahl, da han havde magten, skulle have foretaget de lovændringer der skulle til. Men var der ikke noget med at der også var to andre partier i Dahls regering der måske ikke ville som Henrik Dahl?
  Både du og jeg ved hvor store uudnyttede muligheder Dahl havde i den forrige regering, men gad vide om der ikke også er personer der husker at det udover en Henrik Dahl regering også var en V og K regering? Måske er der også personer der husker at Henrik Dahl bare var et meget menigt medlem af LA hvor han var et enligt lys i et ellers rædselsfuldt liberalt parti?

  Kommentar by bjarne binee — 9. april 2021 @ 10:57

 13. Henrik Dahl har virkelig fat i noget, men mon ikke befolkningen efterhånden kan se at humaniorastudierne er ved at udvikle sig til det rene pip, og at politikerne vil mærke vælgernes hede ånde i nakken, så de får sat en stopper for det infantile sludder! Det er trods alt vælgerne som betaler for cirkuset!
  Man har da i det mindste lov til at håbe at sund fornuft til sidst vil sejre!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. april 2021 @ 10:57

 14. Realisten, 09.44: Ja, nogle mener at vi har en MEGET SVAG borgerlig opposition til den ikke-borgerlige regering og de røde og feministiske partier og medier.

  Og det er jo rigtigt. Oppositionen er svagelig, slap, ynkelig og jammerlig. Den virker nærmest handlingslammet. Den har rettet ind og været utrolig passiv, føjelig og bøjelig overfor næsten alle regeringens udspil, lovgivning, beslutninger, tiltag og diktater.

  Selvom den sagtens kunne have gjort kraftige indsigelser mod co2 hysteriet, mod planer om at bruge hundredvis af milliarder på grønrød omstilling og kollektiv trafik (som flere og flere ikke tør benytte), mod DRs manipulerende kampagner, mod politiseringen af familiepolitikken og andre områder,

  mod håndteringen af corona-influenzaen og Nanna Skov Høpner mfl., mod udviklingen hen mod svenske tilstande, mod den fortsatte indvandring osv. Der er snesevis af punkter hvor oppositionen kunne have hævdet sig. Eller er det DR og andre medier som forhindrer oppositionen i at komme til orde?

  Hovedproblemet er vel at de gamle borgerlige partier ikke længere er borgerlige og på danskernes side. Det er vel derfor at V, K, LA og DF mere og mere ligner radikale og dikkende lammehaler overfor regeringen?

  PS: Til de fem diktatur-typer nævnt under 08.43 bør nok tilføjes det feministiske og woke ligestillings tyranni som har resulteret i ødelæggelse af statuer og omfattende mobning af mænd, i hetzkampagner mod mænd og i diskriminerende behandling af mænd.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 11:15

 15. jeg synes det er et imponerende flot og godt arbejde henrik dahl gør her. der plejer at være en vis tyngde i de arbejder han efterlader i sit spor. mon ikke det reelt også kommer til at gøre en forskel her? jeg synes han gør det rigtigt godt her.

  Kommentar by Tommy , Robin and son — 9. april 2021 @ 16:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper