10. april 2021

Andersson: ‘Lad os lige, efter hoppeborge og den søde kat Ole, få sat Islamisk Stat i historisk kontekst’

I et nummer af Islamisk Stat-magasinet ‘Dabiq’ tilbage i 2014, kan man i artiklen ‘The Revival of Slavery Before the Hour’ læse om hvordan kalifatets soldater solgte ‘the enslaved Yazidi families’ med henvisning the ‘the Shariah’. Islamisk Stats talsmand Mohammed al-Adnani truer i samme ombæring: “We will conquer your Rome, break your crosses, and enslave your women.”

Mediekritisk kommentar af Mikkel Andersson. Læs det hele på Kontrast.dk – Dansk presse i kalifatets hoppeborg.

“Forleden bragte Politiken et lettere surrealistisk og tragikomisk interview, hvor en kvinde blandt andet udførligt kan berette, hvilke dejligheder der lokkede hende til Islamisk Stat.

‘Jeg havde set alle mulige videoer fra Syrien med folk, der var glade, de var klædt ligesom mig, der var børn, skoler, gode madvarer, børn, der legede i vand – der var ovenikøbet en hoppeborg,’ fortæller ‘Lisa’.

‘Lisa’ tog til kalifatet, bogstavelig talt mens folkedrabet på yazidierne var i gang i august 2014. Men der spørges ikke ind til, hvordan det i august 2014 var muligt at se disse angiveligt dejlige billeder uden at være opmærksom på, at regimet og den organisation, der oprettede det, både i al almindelighed var ekstremt morderisk (velkendt i adskillige år forud) og mere specifikt i gang med et folkedrab.

… I samme artikel får læserne også lejlighed til at stifte bekendtskab med IS-kvindens kat, som man ved selvsyn kan konstatere, hun slet ikke gør fortræd:

‘Det er Ole, det er vores kat. Der er også en Lille-Ole. De er kommet ind gennem hegnet og bor hos os nu. Jeg havde også katte derhjemme, men de her er ekstra søde.’ …

Tendensen til at fortælle udførligt om kvindernes egne overvejelser og angivelige genvordigheder, mens karakteren af det regime, de valgte at støtte, behandles mere eller mindre parentetisk, er naturligvis særlig udtalt i Politiken. En avis, der også står bag en decideret kampagne om at få mødre og børn til Danmark…

Lad os lige, efter hoppeborge og den søde kat Ole, få sat Islamisk Stat i historisk kontekst. … For syv år siden, i august 2014, begik Islamisk Stat et folkedrab på yazidierne. Det er ikke en polemisk pointe, det er ifølge både EU, FN og samtlige forskere i emnet, jeg kender til, en ganske banal kendsgerning. Yazidierne blev forsøgt udslettet som gruppe, brutalt myrdet og de overlevende brutalt udnyttet som slaver. …

I Tyskland er man for indeværende i gang med at retsforfølge en kvinde, der – efter efter udsagn – lod en femårig yazidi-slavepige dø af varme og dehydrering, mens hun var lænket uden for kvindens hus. … Det var dette slavesamfund, som kvinderne fra Danmark har været en integreret del af. …

Særligt fascinerende er det, at den valgte vinkel stort set altid er lagt på, hvor slemt disse kvinder har det, mens forbrydelser i det regime, de tilvalgte, bliver reduceret til en slags perifer baggrundsstøj, en ubelejlig kendsgerning, der da nok lige skal have en obligatorisk sætning eller tre i forbifarten, inden man kommer tilbage til fortællingerne om, hvor hårdt det er at leve i lejre opretholdt af de kurdere, som Islamisk Stat utvivlsomt også havde placeret i massegrave, hvis krigens udfald havde været anderledes. Eller hvor trist det er, at man ikke kan komme til Danmark og få lægehjælp betalt af de borgere, som Islamisk Stat opfordrede til at terrormyrde.”

(Dabiq og Yazidi-slaven Ashwaq Haji med billeder af nogle af landsbyens ofre)

Mere. Leny Malacinsky i Weekendavisen, 8. april 2021: Stakkels IS-kvinder.

“Peter Madsen parterede én kvinde, og alle betragter ham som psykopat, herunder lægen, der mentalundersøgte ham. Anderledes forholder det sig med de overlevende rester af Islamisk Stat, der er ved at blive rebrandet som Syriens-krigens sande ofre.

I en indtrængende kampagne for at få dem hjem til Danmark fremstilles IS-kvinderne – massemordets husmødre og fødeklinik – nærmest som teenagere, der uheldigvis er strandet på en interrail, og nu skal hentes hjem af mor og far. Børnene er selvsagt uden skyld i situationen, men det er alligevel interessant at se argumenterne bevæge sig til kvindernes fordel. I Danmark elsker vi simpelthen at tilgive omvendte syndere. Også selvom de ikke har angret endnu.” (Leny Malacinski)

Oploadet Kl. 10:09 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118357/trackback

19 Comments »

 1. Amad — 9. april 2021 @ 18:31
  http://www.uriasposten.net/archives/118291#comment-5443995

  Hvor han skriver om Yazidi-pigerne kan møde deres bødler på gaderne i Tyskland og England.

  Det tåbelige “flygtninge”system giver selvfølgelig mulighed for begge parter at få “beskyttelse”

  Vi har da også haft et par massemordere fra Rwanda her i landet. SIKKE EN BERIGELSE

  Kommentar by tavsen — 10. april 2021 @ 10:51

 2. Peter Madsen må da bare være fake-news :) Mon ikke det har noget at gøre med Copenhagen Orbitals? :)

  Kommentar by Svend — 10. april 2021 @ 10:52

 3. Hvorfor er det ikke Politikens chefredaktør Christian Jensen som blive hentet af politiet (før fanden får sko på) og lagt i håndjern – Manden er jo for helvede et totalt livsfarligt skadedyr. Hvad satan er det der plager jer derude på venstrefløjen?

  Kommentar by T. Flodur — 10. april 2021 @ 11:17

 4. Islamisk shariasanktioneret dårlig opførsel har nu plaget menneskeheden i århundreder. Og det fungerer lige som de flyvende udskiftninger i ishockey. Der kommer hele tiden friske spillere på isen. Når der har været et problem – og problemet er blevet løst med tilgivelse og velfærdsstatslige afradikaliseringsprocesser – så er der i mellemtiden opstået nye problemer.

  Muslimer må overtage ejendomsretten til deres egne katastrofer. Valg skal have konsekvenser. Der skal statueres eksempler. Lad de her mennesker rådne op. Jeg er ligeglad.

  Kommentar by BE — 10. april 2021 @ 11:53

 5. Hele godhedssegmentet er lige så brutalt snotdumme, ondskabsfulde og naive som “Lisa”. Det er åbenbart sådan man skaber de “bedste” psykopater og islam har haft nøglen i 1400 år. Det lort virker tilsyneladende.

  Total kolde over for de forbrydelser hun har begået og dem hun dækker over og som hun ville gentage hvis hun fik chancen igen, kæmper godhedssegmentet en dødsensfarlig kamp for at sætte Danskerne, og andre lande, i samme situation som de Yazidi´er der blev slagtet i islams navn. islam stopper nemlig ikke af sig selv!

  Ikke fordi jeg er bange for islam. Jeg er mere bange for hvad JEG kan blive nødt til at gøre for at få lov til at leve i fred!

  Kommentar by Santor — 10. april 2021 @ 12:05

 6. De kulturradikale og Venstrefløjens solidaritet med ISIS (Ikke Dens ofre…..Det skal helst cencureres forståes…jævnfør Anklagemyndighedens sag imod Kim paragraf 264D)…… Jeg kunne fortælle meget mere…..Men hvorfor skælder Venstrefløjens ud på alle dem de kalder Nazister og Facister etc? De kunne da ligesågodt solidarisere sig med National Socialismen, som med ISIS? Når de nu græder snot over nogle Mødre som helt frivilligt tog ned og understøttede ISIS med børn og hele pivetøjet, imens Danske Soldater prøvede at bekæmpe ISIS???
  Den selvfrelste konsekvensløse godheds ondskab. Fabelagtigt solidaritet. Tillykke til disse ISIS Venstrefløjs ekstremister :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2021 @ 12:07

 7. Og TV2,s Journalistiske Subjekt :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2021 @ 12:13

 8. Tillykke Danmark med den konsekvensløse Godheds ondskab, uden omtanke for eftertiden og hvad de har med at gøre. Totalt uansvarlighed overfor vores børn og børnebørn, som skal arve denne ondskab på de selvfrelstes omtankeløse konsekvensløse Godhed.

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2021 @ 12:18

 9. VERDENSHISTORIENS STØRSTE OG VÆRSTE BLODBADE er tilsyneladende under planlægning. Typer som frau Merkel og Ylva Johansson, Nancy Pelosi og Kamela Harris, Jelved, Zenia, Rosa Lund og Pernille Weiss osv. samt medier som DR og Politiken osv. går ind for at europæerne udskiftes med negre og arabere. De går også ind for at udskifte velstand, velfærd, frihed og civilisation med fattigdom, elendighed, ufrihed og barbari.

  De er fuldstændig blinde og døve overfor de videre konsekvenser, såsom kæmpekriminalitet, terror, hærgende sygdomme, statsbankerot og blodige konflikter.

  Godheds- og indvandringsindustrien er sammen med marxister og feminister/ pladderhumanister ved at omdanne verden til een stor galeanstalt. Hvis endnu ikke hjernevaskede mennesker ikke snart vågner op til dåd, er det frygtelige og ragnarok-agtige tilstande der venter i nær fremtid.

  Tiden nu kan være stilhed før stormen. I vores nabolande er det begyndt at blæse op.

  Kommentar by BENT A — 10. april 2021 @ 13:21

 10. MIT FORSLAG er at oprette endnu et nationalt konservativt parti til støtte for NB, SK og DF, for de tre små partier alene kan ikke ændre kursen mod undergang. En uddeling af pjecer og flyveblade må også påbegyndes.

  Kommentar by BENT A — 10. april 2021 @ 13:30

 11. Tidligere var Politiken RV’s partiavis officielt, det er den stadig bare uofficielt!
  Jeg kan simpelthen ikke holde ud at læse Politiken, for den kører igen ud af det anti danske spor, det er en direkte forlængelse af Politikens forræderi i 1940 hvor Churchill blev beskrevet som en farlig mand – En Warmonger. Nu reduceres resterne af Islamisk stat til ofre, som artiklen skriver! Hvor langt væk fra sandheden kan Politiken tillade sig at komme? Det er helt rigtigt at Politikens kampagne for at få børnene til Danmark, det de fejlagtigt kalder hjem, reducerer Islamisk Stats forbrydelser til en perifer baggrundsstøj! Og de stakkels teenage piger er ofre for de grumme IS krigere!
  Jurister er allerede ud at sige, at kommer børne til Danmark så kommer mødrene også til Danmark og kommer mødrene så kommer fædrene også! Og lad så være med at kalde det hjem!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. april 2021 @ 13:39

 12. Husk, at ALLE de morderiske psykopat-svin Politiken nu vil hente til Danmark, blev fanget i Baghuz, ISIS’ sidste tilholdssted i Syrien.
  Inden svinene overgav sig til kurderne, myrdede de alle deres unge Yazidi sexslaver!

  Er der ikke lige en af de inkompetente journalister, der kan spørge “de danske mødre” hvordan de aflivede deres Yazidi slaver?

  Hvordan mon det foregik?

  Børnene holdt den stakkels piges arme og ben mens mor skar hovedet af – og alle råbte allahu akbar?

  ‘It was like Apocalypse Now’: SAS troops find severed heads of 50 Yazidi sex slaves as they close in on last of barbaric ISIS ‘tunnel rats’
  Elite SAS troops found the severed heads of 50 sex slaves murdered by merciless Islamic State fighters as they led the assault on the terror group’s last stronghold, The Mail on Sunday can reveal.
  The barbaric jihadis had beheaded dozens of Yazidi women before dumping their heads in dustbins.
  British Special Forces made the grisly discovery when they entered Baghuz, the besieged town on the banks of the Euphrates in eastern Syria where IS is making its last desperate stand.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. april 2021 @ 13:58

 13. Dette massemord foregik ikke i 2014, men så sent som i 2019!
  I den lille by Baghuz, hvor ALLE har medvirket eller i det mindste været vidende om, hvad der forgik – man har ikke kunnet undgå at høre rædselsskrigene fra over 50 unge piger, der får skåret hovedet af!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. april 2021 @ 14:05

 14. Den samstemmende journalist kampagne, der køres på alle medier, er grotesk og skræmmende.
  Især når man tænker på det narrativ vi mediebrugere tæppebombes med, kun støttes af radikale og enhedslisten.
  Stemmer alle danske journalister på Radikale og Enhedslisten?

  Kommentar by poul thomsen — 10. april 2021 @ 15:51

 15. *Jørgen Nielsen 13:58 og 14:05
  Det tror jeg ikke du skal forvente at læse om i Politiken!
  IS kvinderne skal jo fremstå som ofre. Det er rendyrket propaganda!
  Joseph Goebbels ville have være stolt!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. april 2021 @ 16:07

 16. “Kallifatet i historisk sammenhæng”
  eller
  “Kloge Åger” i rette ugeblades pløresump.
  En tredie mulighed er at holde Danmark på danske hænder.

  Kommentar by Nielsen — 10. april 2021 @ 23:03

 17. Tror Mikkel Andersson beskriver virkeligheden så godt som den nu engang kan beskrives. Vi har at gøre med nogle løgnagtige, manipulerende landsforrædere, der ikke skyer nogle midler for at lyve og snyde Danmark fuld af hadende og krigeriske fremmede(her muslimer).
  Altså de fjerner og skærer bare alt væk der tegner et dårligt billede af disse muslimer og deres handlinger og liv indenfor IS.
  Ellers kan de ALDRIG få danskerne til at sluge denne her terrorist-pille, forklædt som alt andet end islamisk terrorisme.

  Der er bare nogle danskere der gerne vil grave danskernes egne grave, og Politiken er et af disse medier som bidrager mest til danskernes undergang.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. april 2021 @ 23:55

 18. (Hoppeborg til børnene….fabelagtigt……og så ser vi bort fra alle ofrene igennem tiden)

  Kommentar by Michael Unna — 11. april 2021 @ 09:24

 19. Hvornår begynder Kontrast
  af følge mange andre hjemmesider, hvor brugerne selv kan bestemme over cookies ved at Afvise alle?

  Mon ikke alle de gemte cookies er en pæn stor handelsvare?

  Kommentar by tavsen — 11. april 2021 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper