14. april 2021

Digter: Demokrati går ikke her, forudsætter ‘homogene befolkninger med fælles fodslag og interesser’

Det er femten år siden jeg første gang bloggede om Jesper Berg, en i syrien-bosat dansk digter. Han er naiv i forhold til Islam, men siger dog også interessante ting. At vestlig kultur ikke fungerer i arabiske lande, da arabere definerer sig etnisk og religiøst, og vestlig demokrati forudsætter ‘homogene befolkninger med fælles fodslag og interesser’. Point taken. Fra et længere interview med Lasse Ellegaard, trykt i DSB-magasinet Ud & Se, september 2007 – Den lyshårede digter i Damaskus.

“Hvilke modsætninger er det? — Udfordringen er, at den tredje verden banker på rent konkret og udfordrer vores forklaringsmodeller for, hvordan verden hænger sammen. Situationen i Mellemøsten er meget alvorlig, også for os, men vi har ikke en terminologi for, hvordan vi kan få lukket konflikten. Vi bliver nødt til at gå i clinch med ting, som vi instinktivt ved, vi ikke forstår. Det ærgerlige er, at jeg ikke ser tegn på, at vi prøver at forstå de kulturer, vi prøver ikke at skabe en ny tænkning eller logik, der kan håndtere og forstå dem.

Hvordan mener du? — Det burde være åbenlyst for enhver, at tankegangen i islam er kommet for at blive. Det har været klart siden den islamiske revolution i Iran i 1979. Vesten har spillet fallit i Mellemøsten, og vores model er afløst af en islamisk renæssance, som vi bliver nødt til at tage alvorligt. …

Hvor ligger ansvaret? — Store ryk sker i meget korte tankespænd. Jo kortere der er fra hånden til munden, jo kortere er tankerækken. Mellemøsten er udsat for et stort pres på grund af Israel og vestlig indblanding, men også på grund af den måde, araberne selv har forvaltet den frihed, de begyndte at få efter første verdenskrig… Det er gået jævnt ned ad bakke, siden araberne fik deres selvstændighed i 20erne, så der er ikke noget at sige til, at folk tilskyndes til at forlade denne nederlagets logik.

Nederlagets logik? — Folk ser den vestlige model som en trojansk hest. Den opleves som uegnet i forhold til vilkårene her. Og det er der gode argumenter for. Det vestlige demokrati kan føres tilbage til de græske poliser, bystaterne, der forudsatte homogene befolkninger med fælles fodslag og interesser. Når folk, som her, definerer sig religiøst eller etnisk, udfordres denne konsensustankegang.

(Martin Bigum, 1996, Colonial Bastard – The Poet Jesper Berg in Syria; Foto: Flickr)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118448/trackback

49 Comments »

 1. Altså jeg har skrevet det så mange gange før, men føler mig især i dette indlæg nødt til at gentage det.
  Islam er helt og aldeles konkret en: usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal. Punktum. Der er intet ændret siden dets start. Det er sådan set flintrende ligegyldigt med -etnisitet- i denne sammenhæng. Men ja Demokratiet kræver en form for homogen tolerant religion. Både Jdedommen, Kristendommen, som Islam er i Familie med, er langt mere tolerant, og Kristendommen har 4 evangelier man skal forstå ånden i. Ikke en blind bogstavstro enstrenget religion.
  Hvis Du har en religion, som deler hele verden op i -rettroende- (Dig og trosfæller) og -Vantro- de andre, og Du sammentidigt kræver dødstraf og drab på vantro og lære at hade dem som pesten, men gerne må bruge løgn (Tayqiia) og smiger, og ære og skam etc er det jo i sig selv en mental spændetrøje at forlade den, eller tænke anderledes. Tænk hvis du skulle havne i bås med Dem? Altsammen tillært fra barnsben. Du kan selvfølgelig ikke tolerere den frihed alle andre har, når Du mener hele verden skal indrettets efter en bog, og Du har det profet Førerideal. Du kan ikke integreres i et frit Demokrati, når Du ikke kan tolere den frihed der er en forudsætning. Det er Politisk fuldstændigt vanvittigt og idiotisk at tro på en fremtid på frihedens og Demokratiets grundlag i den sammenhæng. Det beviser verden. Selv det arabiske forår. Selv den frihed Irakerne fik foræret af Vesten, efter Saddam Husseins fald. Sunni imod Shia -hinandens vantro- fordi de ikke aner en konkret tolkning på det de kalder- underkastelse af Guds vilje- ned til mindste fraktale ideal i det uendelige. Da Indien blev -befriet- fra Britisk koloni, kom der straks konflikt og Indien blev delt i Indien og Pakistan (De rene hænders land- Islamisk). Jugoslavien, Nigeria, alle de steder hvor Islam grænser op til alt andet kultur.
  Venstens IDIOT naive politikere tænker ikke fremad i den forbindelse, så selvfølgelig kan Du ikke have -frihed og Demokrati- sammentidig med Islam (Førerprofet som mest af alt minder om det nazistiske-ideal. Eller Maoistiske eller Stalinistiske). Mennesker er ikke så vigtige for islam, som den kollektive selvforståelse, og når der ikke er frihed til at forlade dette religiøse idioti, så går der mentalt koldbrand i det. SKAM FÅ VESTENS POLITIKERE SOM IKKE HAR VILLET FORSVARE FRIHEDEN OG DEMOKRATIET I DERES SELVFRELSTE ETIK OG MORAL, OG SOM HAR NÆGTET AT SE I ØJNENE, HVAD DE HAR MED AT GØRE- og som nu søger at cencurere dem ud af den virkelighed som banker på døren (Tommy Robinson). Kan ikke udtrykke min foragt dybt nok i den forbindelse. (Og kan blive ved med at skrive om det åbenlyse, som selvfølgelig sker, når man tolere den slags). Derfor: Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com ..www.frafalden.dk God onsdag. Trods alt. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2021 @ 06:33

 2. Selvfølgelig opstod der også -selvvalgte Ghettoer- i Danmark og de IDIOT naive politikere gav kun Danskerne ansvaret (Racisme, facisme og fremmehad etc IDIOTER), og de IDIOT naive politikere fortsatte med det imens de sendte soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af islam, og de IDIOT naive politikere nægtede at se i øjnene, hvad de havde med at gøre. Når dum er dum må dum jo tage ansvaret for den udvikling……og det gælder især vælgerene….beklager. Glistrup havde ret.

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2021 @ 06:39

 3. Vi fremmedfjendske højreekstreme fascister har da haft en udmærket terminologi i addskillige årtier. Det er nok nærmere vores manglende evner til at sende de fremmede,der befinder sig i Danmark ud af vores land,som er vores største problem.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2021 @ 06:39

 4. Luk konflikten. Luk de fremmede ud. -Af Danmark!
  Og lad os få det opgør med de tyvagtige politikere,som lurer under overfladen.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2021 @ 06:48

 5. Danmark er blevet et PROPAGANDALAND hvor de statsbetalte massemedier bringer den propaganda som Christiansborg og de gamle partier ønsker. I den forstand er MSM ensrettet. Og i de sidste 50 år har medierne arbejdet på at ensrette, vildlede og fordumme befolkningen.

  Det har ført til at vores demokrati er blevet udhulet og stærkt svækket. Og Danmark er blevet omdannet til pensionat og socialkontor for hele verden. Godheds- og indvandringsindustrien, journalisterne og feltmadrasserne har deres interesser, de kulturfremmede har deres interesser, de røde partier har deres interesser, Dansk Industri har deres interesser og danskerne har deres interesser. På den måde er nationen blevet opdelt i fem grupper som ikke samarbejder, men sejler hver sin vej. Og det kan ende i alles kamp mod alle.

  Og derfor er situationen nu den, at vores demokrati og rets- og velfærdsstat er ved at bryde sammen, og det danske folk kan være på vej mod kaos, bankerot, fordrivelse, udskiftning, udrensning og total katastrofe.

  Der er véd at opstå et nyt Somalia, et nyt Jugoslavien, et nyt samfundshelvede på den anden side af Øresund. Bliver det også Danmarks skæbne?

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 06:54

 6. OT: VIGTIGT: Der er nyt om corona-sygdommen: Læs hvad Dr. Pierre Kory fortæller om hvordan man kan stoppe eller uskadeliggøre den kinesiske virus. Hos hodja er der nu oplysninger som stærkt tyder på at nedlukninger, vatpinde og vaccinationer snart kan være overflødige og unødvendige. Det er da godt nyt!

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 07:21

 7. Jeg kunne blive ved, men denne verden har kun et vist antal Kilobytes til rådighed på Computerne :-). AF bøger om islam vil jeg anbefale “Islam” Jess Asmussen -Den er en sag fra 70 erne, og den er også en del politisk -korrekt- (I mangel af bedre ord), men den fremstiller også de selvmodsigende koranlogikker (-Hvem vi end vejleder eller vildleder…. Hvad vi end kaster i forglemmelse, vi sætter nogle nye vers til…etc etc etc-…Husk jorden er flad :-)). Gyldendal. Den forklare det meste meget godt.
  Ellers er der selvfølgelig alt det som Lars Hedegaard har skrevet. Helle Merete Brix. Rolf Slot Henriksen (æret være hans minde). Franz Buhl…som er tæt på 100 år. “På Koranens vej” Lars Hedegaard. Helle Merete Brix. Torben hansen. Farshad Khogli o.a
  Sikkert en del andre gode bøger,….som ikke er så lette at cencurere som de elektroniske medier søger, og som man via lovgivningen åbenbart søger at cencurere eller forfølge folk politisk på bekostning af ytringsfriheden (Vel Marrakeshtraktaten som vores tidligere forræderiske statsminister. Subjektet L. L .R) udenom folketinget…såvidt jeg er orienteret. Rejste ned og underskrev, imens to Scandinaviske piger blev halshugget i samme land). God Onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2021 @ 07:56

 8. Anbefales til læsning:

  Ahrendtsen; Alex: ”Når danskerne bøjer af – Islamiseringen af Odense” (2009), Trykkefrihedsselskabets Bibliotek.

  Ali, Ayaan Hirsi: ”Jeg anklager” (2005).

  Ali, Ayaan Hirsi: ”Nomaden” (2010).

  Andersen, Poul E.: ”Islam som udfordring i EU-kulturkaos på vej ?” (2002),Vindrose.

  Aminali, Ali: ” Alis Danmarkshistorie,” (2019), Gads Forlag.

  Artke, Axel: ”Dansk kultur i korte træk,” (2017), Grundlovsforeningen Dansk Kultur.

  Artke, Axel og Vinter, Harry: ”Når man ikke vil høre”-en antologi til minde om Ole Hasselbalck,” (2020), Den Danske Forenings Forlag.

  Asmussen, Jes Peter: ”Verdens religioner-Islam” (1981), Politikens Forlag.

  Baar, Marius: ”Vesten må vælge” (1980).

  ”Bagved islam”, Dansk Forum

  Bawer, Bruce: ”Sov sødt, Europa. Hvordan radikal islanm ødelægger vesten indefra.”
  Trykkefrihedsselskabets Bibliotek (2008).

  Bech, Henning + Necef, Mehmet Umit: ”Er danskerne racister? Indvandrerforskningens problemer,” (2013).

  Brix, Helle Merete: ”Islam i vesten-på koranens vej ?” (2002), Tiderne Skifter.

  Brix, Helle Merete: ”Mod mørket-Det Muslimske Broderskab i Europa” (2008).

  Brix, Helle Merete: ”Tørklædet som politisk spydspids.”

  Burmester, Sven: ” Fred og Fare.”

  Burmester, Sven: ”En verden til forskel” (2009), (læs om den islamiske familie), Informations Forlag.

  Cain, Geoffrey: ”Gensyn med ondskabens ikon-en bog om ”tonen i debatten” (1999).

  Camre, Mogens: ” Frihedens land-Europa, Danmark og truslen mod folkestyret”, (2006). Udgivet med støtte fra Europaparlamentet på forlaget Lysias.

  Camre, Mogens og Hedegaard, Lars: ”1400 års krigen-Islams strategi, EU og frihedens endeligt” (2009), udgivet på Trykkefrihedsselskabets Bibliotek.

  Camre, Mogens og Hedegaard, Lars: ”Den forbudte sandhed-Sidste udkald for vesten,” (2013).
  Camre, Mogens, Hasselbalch, Ole og Hedegaard, Lars: ”Der var et yndigt land-en beretning om truslen mod Danmark,” (2014), Den Danske Forenings Forlag.

  Carlsen (nu Stokholm), Daniel: ”Odelsret til Danmark,” (2013), udgivet af Danskernes Parti.

  Carlsen, Erik Meier: ”De overflødiges oprør.”

  Dahlerup, Ulla: ” Danmarks fremtid, dit land-dit valg…” (2001), udgivet af Dansk Folkepartis Folketingsgruppe.

  Damgaard, Kirsten: ”Tørklædet som flag.”

  Djavans, Chadortt: ”Kast sløret!” (2006).

  Eriksen, Jens-Martin og Stjernfelt, Frederik: ”De anstændige.”

  Fourest, Caroline: ”Brother Tariq. The Doublespeak of Tariq Ramadan,” (2008).

  Fouroozandeh, Massoud og Søndergaard, Marianne: ”Islam og Kristendom.Ligheder +
  Forskelle,” (2008).

  ”Gads leksikon om islam”.

  Glistrup, Mogens: ”De fremmede i landet”, (1991)

  Hansen, Henny Harald: ”Islam,” (1964).

  Harris, Sam: ”Troens Fallit-religion, terror og fornuftens fremtid” (2005).

  Hasselbalch, Ole: ”Opgøret med indvandringspolitikken-en personlig beretning,” (2003), forlaget Holkenfeldt.

  Hedegaard, Lars, Brix, Helle Merete, Hansen, Torben: ”I krigens hus-islams kolonisering af Vesten.” (2003).

  Hedegaard, Lars: ”Groft sagt Lars Hedegaards 100 bedste”, (2008), på Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, og med tegninger af Kurt Westergaard.

  Hedegaard, Lars: ”Muhammeds piger.” (2011).

  Hedegaard, Lars + Camre, Mogens: ”Den forbudte sandhed-Sidste udkald for vesten.” (2013)

  Hedegaard, Lars: ”Attentatet.” (2015)

  Hedegaard, Lars: ”Sådan døde Danmark,” (2020).

  Houellebecq, Michel: ”Underkastelse,” (2015)

  Hyltoft, Ole: ”Tør du være dansk”, (2010).

  Jacobsen, Skydt Andreas: ”Sygdom-En fremtidig flygtningeroman,” (2016), forlaget Mellemgaard.

  Jalving, Mikael: ”Magt og ret. Et opgør med Godheden,” (2007).

  Jensen, Morten Uhrskov: ”Et delt folk”, (2008), forlaget Lysias.

  Jensen, Morten Uhrskov: ”Indvandringens pris-På vej mod et fattigere Danmark,”(2012), forlaget People´s Press.

  Jespersen, Karen og Pittelkow, Ralf: ”Islamister og naivister-et anklageskrift”, (2006).

  Jespersen, Karen og Pittelkow, Ralf: ”Islams magt-Europas ny virkelighed,” (2010).

  Jespersen, Niels + Andersson, Mikkel: ”Eksperimentet der slog fejl – Status over 35 års dansk asylpolitik,” (2018), Gads Forlag.

  Krarup, Søren: ”Dansk genmæle,” (2019), Hovedland.

  Lillelund, Niels og Rose, Flemming: ” Velfærd tur-retur”, (2005).

  Manjis, Irshad: ”Problemet med islam.” (2005).

  Mogensen, Gunnar Viby: ”Det danske velfærdssamfunds historie. Tiden efter 1970.” (2010),
  Gyldendal (2 bd.).

  Mozaffari, Mehdi: ”Islamisme. En orientalsk totalitarisme,” (2013).

  Murray, Douglas: ”Europas undergang,” (Ellekær).

  Møller, Kim: ”Vejen til Damaskus.” (2008).

  Nørgaard, Lone: ”Tørklædset er islamismens flag.”

  Pichon, Gerald: ”Hvide svin”, (2014).

  Rasmussen, Hans Kornø: ”Den danske stamme-En befolkningshistorie”, (2007). Se side 86-88, forlaget Politiken.

  Rose, Flemming: ”Tavshedens tyranni,”, Jyllands-Postens Forlag.

  Roth, Byron M. : ”The Perils of Diversity, Immigration and Human Nature,” (2010).

  Sareen, Manu: ”Når ægteskab bliver tvang.” (2003).

  Selsing, Eva Agnete og Elbjørn, Kasper: ”Opgøret om 30 års udlændingepolitik”, (2013).

  Sennels, Nicolai: ”Blandt kriminelle muslimer.” (2009).

  Slot-Henriksen, Rolf: ”Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark” (2004).

  Slot-Henriksen, Rolf: ”Besat igen? Frihedskampens sidste vidner taler ud,” (2008),
  Forlaget Rafael.

  Solomon, Sam og Maqdisi, E. Al : ”Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, the Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam,” (Paperback 2009).

  Storhaugs, Hege: ”Men størst av alt er friheten.” (2006). ”Tilslørt, Avslørt,” (2007), Kagge Forlag.

  Kasper Støvring + Mikael Jalving: ”Danmark under angreb- Kulturkritiske udvekslinger,”
  (2018, Indblik).

  Sørlander, Kai: ”Forsvar for rationaliteten-Religion og politik i filosofisk perspektiv.” (2008), Informations Forlag.

  Sørlander, Kai: ”Fra frihed til slørtvang.”

  Taheris, Amir: ”Holy Terror-The Inside Story of islamic Terrorism,” (1987), Sphere Books/London.

  Tavakoli, Jaleh: “ Islams Offentlige Hemmeligheder,” (2018).

  Trevane, Jacky: ”En god muslimsk hustru.” (2010), Forlaget Leksis.
  Tønnesen, Aminah: ”Islam-integration, eller?” (1999), Foreningen Dansk Kultur.

  Wagner, Adam: ”Danskhed i middelalderen,” (2015), Munch & Lorentzen.

  Vidino, Lorenzo : ” Al-Qaeda i Europa.”

  Warraq, Ibn: ”Derfor er jeg ikke muslim,” (1995/2005), Lindhardt + Ringhof.

  Wivel, Klaus: ”Den sidste nadver.”

  Wulff, Tabita og Nørgaard, Lone: ”Storm over Europa. Islam-fred eller trussel? ” (2006).

  Østergård, Uffe: ”Hvorhen Europa,” (2017), Jurist-og økonomforbundets forlag.

  Aamund, Kristina og Uddin, Asif: ”Mødom på mode-Beretninger om skik og brug blandt indvandrere.”, (2007), Gyldendal.

  Kommentar by der Adler — 14. april 2021 @ 08:15

 9. Socialisterne forkaster det individualistiske demokrati – som de kalder ‘det borgerlige’ demokrati – til fordel for et kollektivt baseret demokrati, hvor ens sociale, racemæssige, etnisk-religiøse gruppe bestemmer ens politiske tilhørsforhold (derfor dyrker politikere i vesten i stadig stigende omfang ‘identitetspolitik’).

  Demokratiet passer heller ikke ind i arabiske lande, “da arabere definerer sig etnisk og religiøst, og vestlig demokrati forudsætter homogene befolkninger”, som der står.

  Der er i dag 8 mia mennesker i verden. 2/3 af dem vil ikke have og kan ikke få ‘borgerligt demokrati’, fordi de pga deres kulturer er fremmede for individets rettigheder.

  I vesten bliver det borgerlige demokrati trængt i defensiven af masseindvandringen af muslimerer og andre ikke-individuelt tænkende mennesker fra lande udenfor vesten.

  Socialisterne i vesten byder denne udvikling velkommen, fordi den nu og fremover sikrer dem stemmer fra indvandrerne og de kan med dem bevare magten og afskaffe det borgerlige demokrati, som de foragter.

  Kommentar by Amad — 14. april 2021 @ 08:16

 10. 8) Tak Adler. Hvad listen angår er jeg enig, skønt jeg ikke har nået at læse de fleste. Hirsi Ali Fint.

  Man må sige at det desværre kun indtil videre er Kina og Myanmar, som handler ratinelt imod Islam, af det jeg kan se i nutiden.(Før blev Spanien og Syd og midt Indien befriet). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2021 @ 08:38

 11. I det mindste har han opdaget at de arabiske lande og tilhørende opland er failed states.

  Eller som min Far plejede at sige : De kan ikke stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele!

  Kommentar by Santor — 14. april 2021 @ 08:53

 12. @ 11 Santor

  Fint udtryk som jeg er vokset op med. Den gamle sagde også: “Han kan hverken skide eller slå på tromme” = en uduelig person

  Kommentar by der Adler — 14. april 2021 @ 09:00

 13. Så muslimernes ‘konsensus’ tankegang udfordres ?

  Det er vel bare en pæn måde at udtrykke den islamiske totalitære fascistiske grundholdning på. Der er og har altid kun været en diktator ‘A’ i islam som, med befalinger nedskrevet af diktatorens overbøddel ‘M’, holder de muslimske masser jernhårdt fast i system af fysisk had og fysisk belønning.
  Islam vil sikkert være udmærket til opdragelse af hunde, men aldrig til levende mennesker med egen identitet og selvværd.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2021 @ 09:07

 14. “Folkestyre er kun muligt indenfor eet folk. Det forudsætter bl.a. at folket kender dem, de stemmer på, og at dem, der derefter er blevet valgt har noget at skulle have sagt.”
  – Frode Jakobsen, veteran fra modstandskampen 1040-1945
  i “Union Nu?”, særnummer af Notat.

  Kommentar by Nissen — 14. april 2021 @ 09:20

 15. Ja, det var dengang en kunstner i DK, kunne ymte lidt reflektioner om iinvasionens ypperligheder. Idag er alt kunstnerisk mod den, hårdt censureret væk, eller fortsat ved at blive det..Uwe, m.fl.

  Kun de stærkeste holder stand, de andre laver noget andet, ytrer sig i stilhed med sig selv. Der er jo familie, indtægt og mentalt helbred at tænke på. Og hvorfor lave provo-kunst, når ingen tør læse det? Kunstnerisk ytring, mod det rødes parnas, foregår i det skjulte. Ligesom kristnes gudstjenester i private hjem, i hele invasionens verden.

  Og dilemmaet ligger ven netop i kristendommen. Det er inderligt imod jesus-troen, at lægge en teknologisk, efterretnings-overvågnings-jernring rundt om mellemøsten, og andre invasions-centre,i det mindste gøre forsøget. -og så bare lade invasionen passe sin egen fiasko og håbe at alle dem, der føler sig som slaver af vanviddet, engang kan vælte ledelsen. Det er ondt.

  Ligesom det er ondt at overvåge alle ikke-demokratiske migranter, bosat i vesten. Det kan virke umuligt, men man kan gøre forsøget. Og eør man faktisk ikke det, i al hemmelighed?.. Er der også hemmelige kunstnere, der bare ikke kan leve med, ikke at kunne udtrykke sig frit, også hemmelige steder? Kunstnerisk virke, er faktisk ikke noget man bare kan lade være med, det er et kald, et behov. Kunstnere, der ikke udtrykker sig, bliver vanvittige og vanskelige at omgås.

  Og invasionen, ser aldrig på kunst. Og især ikke de vanstros. Den ser på pynt og dekoration, for propaganda for den åndelige luftkastel-ledelse. Det er smuk psykopat-kultur reklame. Kunne man, som kunstner, elegant lave malerier af f.eks. Steninger eller anden sharia-kutyme? Det vil både være en hyldest til invasionen, dermed haram, men det vil også i fuld offentlighed, vise de kristne, hvad det er, de siger ja til, eller ignorerer.

  Det røde kultur-parnas, kan man godt opgive med det samme. Dem skal man bare gardere sig imod og bruge høreværn mod deres evige brøleri.

  Hvad blev der egentligt af ham psykologen, Sennels, der fandt ud af, at 70% af herboende inva-folk, ønsker sharia i DK?. Det er vel også haram?. Som suplement til det snarlige Rama-skrig, ville det vise en fin fake medtilbedelse. Ha ha, who am i kiddin’?

  Det kunne også være et smukt mindesmærke over alle de modige kunstnere, der er blevet justits-myrdet, af befolkningen og statens meningspoliti. Bare med navne på, ingen konkrete signaler. Man kunne sløre navnene med forbyttede bogstaver. Er kunst netop ikke subtil?

  Hvorom alting er, kunsten har det så hårdt i Danmark, at den mest af alt, har mistet fantasien og er blevet pynt, dekoration.

  Kommentar by Gaflen — 14. april 2021 @ 09:44

 16. Araberne definerer sig etnisk og religiøst og vestlig demokrati forudsætter homogene befolkninger med fælles fodslag og interesser. Ja – men vores homogenitet er voldsomt under pres! Og dermed er vores demokrati under pres. Vi behøver bare at se på ytringsfrihedens trange kår og den efterhånden udbredte censur!
  Uden helt at være tilhænger af konspirationsteorier, kan man ikke lade være med at tænke, om den uhæmmede indvandring i virkeligheden er et forsøg på at undergrave vores demokrati og hele livsform, en måde at bane vejen for en revolution. Det er i alle tilfælde den revolutionære venstrefløj som er den stærkeste fortaler for den uhæmmede indvandring. For uhæmmet er indvandringen jo, godt nok kommer der ikke mange asylansøgere lige nu, men mon ikke Corona har skylden. Lige nu kommer de som familiesammenførte og så har de en større fødselsrate end os. Det sidste bliver nok vores skæbne på længere sigt! Demografi fungerer som rentes rente og pludselig går det meget stærkt!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. april 2021 @ 09:52

 17. Vil rose alle indlæg, der er virkelig gode skribenter og tænkere herinde. Hvis Kim gav lov kunne vi lave hele linkbiblioteker herinde, der ville ødelægge dansk presse bare ved at eksistere

  Mht genterapiserum, så er J&J stoppet i USA for 20 timer siden – lad nu være med at tro på covid-farcen og sørg for at politikerne og statens embedsmænd kommer til at blive stillet til ansvar for dette forsøg på folkemord på de vestlige befolkninger, herunder den danske idiotbefolkning

  Kommentar by Svend — 14. april 2021 @ 10:31

 18. Jeg er stærkt kritisk i forhold til vores såkaldte “liberale demokrati”, som har tilladt den nuværende katastrofale demografiske og kulturelle udvikling/afvikling.

  Når man tillader en anti-vestlig presse og tillader at fremmede etniciteter og hjernevaskede oikofobiske danskere at stemme til vores lovgivende forsamling, så vil det helt forudsigeligt ende galt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. april 2021 @ 11:07

 19. Den Nervøse — 14. april 2021 @ 09:52 skrev:

  “Uden helt at være tilhænger af konspirationsteorier, kan man ikke lade være med at tænke, om den uhæmmede indvandring i virkeligheden er et forsøg på at undergrave vores demokrati og hele livsform, en måde at bane vejen for en revolution.”

  Det er jo netop “vores demokrati”, som har tilladt og faciliteret den katastrofale udvikling med masse-indvandring, multi-etnicitet, LGBTQA-agendaen etc. Skal det danske folk forsvare et system, som tillader dets egen undergang?

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. april 2021 @ 11:11

 20. blandet skriv:
  da Danmark fik muligheden for en genforening/indlemmelse af hertugdømmerne efter Første Verdenskrig valgte man bevidst
  at undgå nationale spændinger ved at bruge folkeafstemninger
  og i den forbindelse lod man afstemningszonerne forløbe så
  områder med flest tysksindene ikke blev “trukket med nordpå”
  grundet et samlet dansk flertal.

  Man hører fra tid til anden argumentet om Danmark til Ejderen/hvorfor
  blev muligheden for mere land under Danebrog ikke implementeret
  da Tyskland led sit nederlag…
  Svaret var ganske pragmatisk.
  Man ønskede en HOMOGEN nationalstat uden
  markante zoner der ønskede “Heim ins Reich”.

  Da de tysksindene ikke blev fordrevet fra den jord de
  boede på lagde man grænsen hvor den går i dag.
  (Og ja, der var eksempler på såvel tyske som danske
  afgivelser af stemmer fra naboregioner ifm valget
  hvor Sønderjylland/Nordslesvig endte under dansk flag.)

  Der kom som bekendt et mindre dansk mindretal syd for grænsen
  samt et mindre tysk nord for grænsen, men det blev så begrænset som muligt.

  Når politikerne dengang valgte den zone-løsning netop for at undgå
  at befolkningen i grænselandet skulle føle sig splittet og ikke
  føle tilhørsforhold til en fremmed nation kan det undre meget at man
  i årtierne efter Anden Verdenskrig påbegyndte en politik hvor
  fremmede skulle hentes hertil.

  Først gæstearbejdere der ikke blev sendt hjem igen i 60erne og fra 80erne tildeling af statsborgerskab
  til kulturfremmede muslimer fra Langtbortistan.

  Naturligvis er en nationalstat stærk og har sammenhængskraft når befolkningen er homogen.

  Det tog århundreder for Europas nationalstater at udvikle sig til
  områder med sammenhængskraft.

  Ja, at en nation udgøres af blot ét folk, eller at andelen af fremmede
  er meget lav, er en kilde til fred og samhørighed.

  Diversitet gør ikke stærk når det kommer til sammenhængskraft,
  faktisk det modsatte.

  Det er klart at der i spørgsmålet om Tyskland måtte opstå
  spændinger i tiden mellem Første og Anden Verdenskrig.

  Danmarks beslutning om IKKE at tage land som ikke var beboet
  af dansk-sindede forhindrede hvad vi så langs Tysklands
  østgrænse, sydgrænse og vestgrænse.

  Jeg kan godt lide at køre en tur igennem Slesvig og Holsten,
  men jeg anerkender dog at befolkningen i disse områder for hovedpartens vedkommende valgte Tyskland.

  Forresten kan man kigge på Jugoslavien som et moderne eksempel på
  etniske spændinger. Mens Tito levede blev landet holdt sammen,
  da den socialistiske leder døde og landet blev demokratiseret brød
  de konflikter ud som ledte til krig.

  I vestlige hovedstæder med mange ikke-vestlige indbyggere ser man
  china town-tendenser, at de etniske grupper rykker sammen i enklaver.

  Blodsmæssigt er danskerne og tyskerne så nært beslægtede at de er svære at skelne.
  Germanske folk begge 2.
  Spiser nogenlunde det samme, har de samme vaner.
  I Nordtyskland er protestantismen fremherskende.

  Alligevel var det, som jeg ser det, klogt at placere grænsen hvor den går i dag.

  Kulturelle spændinger har i sig selv stor betydning. At man tænker, lever og ånder for det land man bor i er en kvalitet.

  Både for nationen og for borgeren er homogenitet en fordel.
  Dansk mindretal og tysk mindretal bliver stille og roligt assimileret i de nationer de i nutiden bebor, det skyldes en række formildende faktorer:
  race, fælles overnational hvid kristen kultur, protestantisme, sprogenes udtalte fælles oprindelse.
  At tro en lignende, relativt smertefri assimilation kan finde sted ift
  muslimer er naiv.
  Hvis det omgivende samfund har en anden kultur, tilhører en anden race, har en anden religion/ingen religion og man kommer med en stærk
  klanmentalitet, har et komplet anderledes sprog og man er tilhænger af Islam så har vi at gøre med så mange faktorer der modvirker assimilation. Tyske Thilo Sarrazin har studeret mønstre hos muslimske
  migranter og deres efterkommere og særdeles nedslående, set fra et assimilations-synspunkt, er omkring 95% eller flere fortsat gift ind i egne rækker efter flere generationer.
  Jeg anbefaler at man ikke henter mennesker fra den anden side af Middelhavet/udenfor Europa og tilmed giver dem familiesammenføring.
  Splittelse er det naturlige resultat.
  Vi troede, til trods for historiske eksempler på det modsatte, i 1990erne overvejende at vi kunne “vinde over historien”, gøre kulturfremmede danske ved at sende dem i dansk skole.
  At der ikke allerede dengang blev taget bestik af situationen, at de
  ikke blandede sig blodsmæssigt med os, at de ikke gled ud i den omkringliggende genpulje, at de stædigt vedblev at være muslimer…
  det må siges at være et rystende svigt fra politikere og de sociologer
  der rådgav skiftende folketingsflertal.

  Det har, desværre for danskerne, været så meget en selvfølge at vi
  naturligvis ligner vores nabo, deler vaner, kultur, religion, stamme,
  værdier at danskerne ikke forstod at det kunne være anderledes, hvem frygter noget de ikke kender til?

  Nej holdningen hos den naive dansker var udpræget frem til det nye årtusind at modstandere af migration bare
  var fordomsfulde landsbytosser. Men der var dog et sted hvor migrationskritiske holdninger vandt frem udenfor provinsen, det var
  blandt de danskere der beboede de sociale boligbyggerier hvor der
  efterhånden opstod etniske enklaver.

  Det er også meget slående at den demontering af begreber som FOLK
  blot har ført til at danskerne, særligt de unge, tror der ikke er
  noget særligt som binder os sammen som nation, men det får naturligvis
  ikke kulturfremmede til at glemme deres rødder.

  Bare fordi vi ikke dyrker majstangen længere og har etnisk samhørighed
  som del af almen dannelse i vore kulturinstitutioner og i skole/presse
  forsvinder det jo ikke.

  Alting er konstruktioner, men konstruktioner er ikke nødvendigvis en dårlig ting! Særligt når det har taget århundreder og blodige krige
  indenfor Europas ydre grænser at nå frem til den homogene konstruktion.

  Godt emne…enormt emne, kom gerne med kritik.

  Kommentar by konservativ — 14. april 2021 @ 11:12

 21. > Der Adler 08:15
  Glem ikke Krarups “Demokratisme”

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2021 @ 11:15

 22. DET HELE ER SÅDAN SET MEGET ENKELT: Alle historiske erfaringer, fra oldtiden og op til 2021, viser at masseindvandring ender i ulykker, kaos, konflikter, sygdomme, fattigdom, fordrivelse eller krig. Alle som i alle. Det er det samme hver eneste gang, den oprindelige befolkning udplyndres, fordrives eller udryddes. Eller den forsvarer sig med krig til følge. En krig som vindes eller tabes.

  Den mindre indvandring i 70’erne er nu blevet til masseindvandring. Derfor er Danmark et truet land, og danskerne et truet folk.

  Alle de gamle partier og medier har svigtet i et helt fantastisk omfang.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 11:36

 23. *Peter Nielsen 11:11
  Tja! Winston Churchill sagde: Demokrati er den værst tænkelige styreform, når man ser bort fra alle de andre!
  Tænk lige over det, hvad er alternativet? Mette diktatur?

  Kommentar by Den Nervøse — 14. april 2021 @ 11:39

 24. PS: Tabet af Sydslesvig og Dannevirke m.m. var en følge af tysk indvandring, danske politikeres kortsyn og slaphed. De opførte sig som rene tåber fra 1848 til 1864.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 11:50

 25. Rettelse: Og fra 1848 til 1864 forsømte de at forberede landet på den krig som man vidste/burde vide måtte komme. Hærens udrustning, modernisering og beredskab blev forsømt.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 12:01

 26. Enig Peter Nielsen 11:11 og i at “indvandring i virkeligheden er et forsøg på at undergrave vores demokrati og hele livsform, en måde at bane vejen for en revolution.” Som nævnt ønsker venstrefløjen at af skaffe “det borgerlige demokrati” vha masseindvandring og identitetspolitik. På sigt udvander de værdien af etniske danskeres stemmer ved folketings- og kommunevalg ved at importere nye vælgere, som de forventer vil takke for det store løft indvandrerne får af deres levestandard, ved i fremtiden at stemme på venstrefløjen.
  Der er i dag mindre end 4½ mio etniske danskere 1½ mio er indvandrede fremmede. Ungefähr 75% etniske danskere og 25% indvandrede fremmede.
  Om ungefähr 25 år er der halvt af hver og derefter kommer etniske danskere i mindretal i deres eget land.
  En lignende udvikling ses i flere andre europæiske lande og i USA, hvor den illegale indvandring fra Honduras, Guatemala, Mexico osv er eksploderet med indsættelsen af demokraternes Joe Biden, som præsident. Hans indsættelsestale var en invitation til illegal indvandring og nu strømmer de i hundredtusindvis igen mod grænsen til USA.

  Den hidtidige illegale indvandring på omtrent 15 mio har allerede forandret flere amerikanske byers og staters befolkningssammensætning og vælgergrundlag til fordel for det Demokratiske Parti. Det Demokratiske Parti har derfor støttet og støtter i dag den enorme illegale indvandring. Det Republikanske Parti vil derfor sandsynligvis ikke nogensinde i fremtiden få en præsident!

  Her er Tucker Carlsons fremragende forklaring på baggrunden for den demografiske udvikling, der forandrer USA for altid. Citeret i Hodjanernes blog: Tucker angriber venstrefløjen om befolkningsudskiftningen. Tucker fires back at criticism over immigration, voting comments.

  https://hodjasblog.one/tucker-angriber-venstrefloejen-om-befolkningsudskiftningen/

  Kommentar by Amad — 14. april 2021 @ 12:55

 27. Godt maleri af Martin Bigum. Det gad jeg godt at eje
  Måske har Uwe Max noget på lager?

  Kommentar by A Andersen — 14. april 2021 @ 13:03

 28. PS til 06.54: Lad os huske på at fra et propaganda- og CENSUR-LAND til en diktaturstat med tyranni og terror, behøver der ikke være langt. Allerede nu foregår der uhyrlige ting overfor titusinder af danskere.

  Vi har fået de første politiske fanger, f.eks. Nanna Skov Høpner.

  Danske mænd, familier, forældre og børn tyranniseres, udnyttes, pines og plages af diverse rødfeministiske bureaukratier.

  Marokko-traktaten har DF-Tullesen stadig ikke taget afstand fra.

  Og så er der corona-diktaturet. Læs hos hodja: LAD VÆRE MED AUTOMATISK AT SIGE JATAK TIL VACCINERNE. Bemærk en meget stærk video med dr. Pierre Kory !!!

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 13:42

 29. @ 20 Nielsen

  Tak
  Den bliver skrevet på, men listen var hvad jeg selv havde læst.

  Kommentar by der Adler — 14. april 2021 @ 13:45

 30. Kommentar by der Adler — 14. april 2021 @ 13:45

  Virkelig god liste, tak for den!

  Kommentar by KineserSnot — 14. april 2021 @ 14:17

 31. der Adler — 14. april 2021 @ 13:45:

  I forhold til læsning, så har jeg også set mange anbefale “The Death of the West” og andre bøger af Patrick J. Buchanan, hvis bøger desværre ikke findes på dansk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. april 2021 @ 15:15

 32. Kommentar by Amad — 14. april 2021 @ 12:55

  ADLs grundlægger i en TED-talk far 2011.

  https://twitter.com/echo_chamberz/status/1283101744805765120

  Kommentar by KineserSnot — 14. april 2021 @ 15:19

 33. https://www.martinbigum.dk/sites/default/files/styles/large_image/public/picture119_001.jpg

  Kommentar by kartoffeldansker — 14. april 2021 @ 16:18

 34. Det er ikke uden grund, at afbildningen af den ultimative ondskab i den kollektive Europæiske hukommelse, har været et araber-fjæs med det klassiske gedebukke-skæg, siden længe før vikingetiden.

  Det var så slemt dengang, at befolkningerne flyttede mange kilometer ind i landet, væk fra kysterne og dermed en meget vigtig fødekilde, af frygt for de arabiske slavehandlere.

  Da det var allerværst, kunne man teoretisk set gå fra Portugal til Skagen langs kysten, uden at møde et eneste menneske.

  Nogen gange kunne man godt ønske sig, at vi var væsentligt bedre til at færdiggøre de voldelige konflikter, vi i tidens løb har fået kastet os ud i, herunder specielt Korstogene.
  Hvor kunne verden dog have været sparet for meget ondskab og nød..

  Kommentar by Kimski — 14. april 2021 @ 17:11

 35. *Jeg mente selvfølgelig den kollektive underbevidsthed. Shit happens.

  Kommentar by Kimski — 14. april 2021 @ 17:18

 36. BIGUMS BILLEDE er fremragende, og forklarer bedre end 1000 ord, hvorfor feltmadrasserne og enhedslistens kvinder er så glade for at importere de ædle vilde fra Arabien og Afrika. Det er da pga. den charme og det voldelige/blodtørstige temperament disse sydlandske typer udstråler.

  Tidligere var det svært at forstå hvad der foregik i politik-kvindernes hoveder, men efter Bigum er det let at forstå. De hvide danske mænd er jo dødkedelige i sammenligning. Og alt for primitive til de sofistikerede feminazier.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 17:48

 37. Biden trækker soldater ud af Afghanistan 11.september

  Tjek datoen ! det er ikke tilfældigt, sikkert en hilsen til dem der begik terror mod Twin Towers og Pentagon

  Kommentar by k.m. — 14. april 2021 @ 18:51

 38. Er du ikke med os, er du imod os.
  En af de mørke der mener hvid mand skal bøje sig i støvet og undskylde at han af naturen er lys i huden.
  https://www.document.no/2021/04/14/kamzy-vil-kurse-offentlige-ansatte-i-strukturell-rasisme/

  Kommentar by k.m. — 14. april 2021 @ 18:53

 39. 20) PS: ja Søren Krarups bog- Dansen om Menneskerettighederne- skal også nævnes.

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2021 @ 19:04

 40. Der er nu ADVARSLER og protester på nettet, både mod vacciner, corona-pas og de mange nedlukninger.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 21:02

 41. OT: Er det ikke rablende skingrende vanvittigt. En indvandret storfamilie fik foræret en flot villa på over 200 kvm. af en kommune. En tidligere borgmesterbolig. Efter et par år er villaen ødelagt, og skal istandsættes for op mod en halv million kr. Samtidig kan hjemløse danskere få lov til at fryse ihjel på fortove og i baggårde.

  Og der er kronisk syge danskere som af “jobcentre” fratages al økonomisk hjælp pga. at de syge har haft problemer med deres computer. De må så gerne begå selvmord eller ende på gaden.

  Der er ved at være fart på folkeudskiftningen.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 21:21

 42. https://www.bt.dk/samfund/anton-deltog-i-men-in-black-demonstration-saa-blev-han-smidt-ud-af-sin-efterskole

  Kommentar by k. m. — 14. april 2021 @ 21:42

 43. Er det et foto eller maleri? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 14. april 2021 @ 23:13

 44. Hold da kæft hvor går det godt. Danske skatteydere lænses for milliarder af regler om dagpenge til udlændinge i fjerne lande. Og der er udsigt til at EU vil fordoble eller tredoble udgifterne. Ikke alene vil EU have Danmark til at modtage endnu flere og mange flere kulturfremmede asylanter og socialklienter i henhold til Marokko-traktaten, EU vil også have danskerne til at betale astronomiske beløb til alle mulige fremmede i udlandet, oplyser BT. Oveni har EU planer om censur direktiver.

  OT: Mette F vil gerne holde fast i sit corona-diktatur, fortæller samme avis. Som også har haft en artikelserie om rådden boligpolitik.
  Bts eget udtryk. Så sommetider er avisen altså ikke helt dårlig.

  Der er gode nyheder om en medicin som nok gør restriktioner, nedlukninger, vatpinde og vaccinationer overflødige/unødvendige. Se kl. 13.42 ovenfor.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 00:22

 45. Ja ja Michael Unna (19:04) Men en langt vigtigere bog er “The Creature from Jekyll Island” Follow the money!
  Og k.m. sku’ måske checke Dr. Judy Wood ud.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2021 @ 06:14

 46. Tjah som det ser ud fra mig, så ligner det en form for åndelig prostitueret køb af Politikere og andre kulturpinger, til at please krokkedillen (Islam), som æder vores frihed og Demokrati op indefra, fordi Politikerne er solgt eller ligger under for diplomatisk fejhed (Pisk eller Gulerod) til at beskytte Deres egen befolkning eller gøre modstand imod eller forsvare Friheden eller Demokratiet. Churchill kom med nogle lignende betragtninger vedrørrende Nazismen. Der er nogle få undtagelser (DF og NB og Stram kurs ….Paludan, Støjberg og i udlandet Hirsi Ali, Tommy Robinson, og Pamela Geller sikkert flere). Derfor Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com , og http://www.frafalden.dk
  God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. april 2021 @ 10:12

 47. Godt indlæg konservativ — 14. april 11:12. “Der kom som bekendt et mindre dansk mindretal syd for grænsen samt et mindre tysk nord for grænsen, men det blev så begrænset som muligt. Når politikerne dengang valgte den zone-løsning netop for at undgå at befolkningen i grænselandet skulle føle sig splittet og ikke føle tilhørsforhold til en fremmed nation kan det undre meget at man i årtierne efter Anden Verdenskrig påbegyndte en politik hvor fremmede skulle hentes hertil.” Godt point. Det er sørgeligt, at det flertal af politikere, der vælges af flertallet af vælgere, åbenbart er blevet dummere siden 1920!

  Kommentar by Amad — 15. april 2021 @ 22:36

 48. Ja det meste er jo skrevet i forvejen. At man har villet Islam i et frit Demokrati, tyder jo på at man dumnaivt (og stadigvæk er de fleste jo idiotnaive) slet ikke både historisk erfaringsmæssigt eller samtidsmæssigt har villet forholde sig til overhovedet, hvad man havde med at gøre. En usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal, som ikke kan tolere den frihed alle andre har, og som heller ikke kan tolere den internt (F.eks shia kontra Sunni-hinandens vantro :-)). Jorden er flad o a. vienskabelige katastrofer og mentalt koldbrand fra Islams bogstavstro religion. Kristeligt Dagblad havde igår (dags dato) en eller anden Taqiaa leder
  (vildledningsleder) om et Muslimsk Manifest. Jeg var lige ved at skrive et læserbrev til dem, men opgav…..Det er som at tale til en døv eller dum. Man opgiver når naiviteten er så enorm…Ikke mere at åbenbare herfra (som I ikke ved i forvejen). Derfor Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com , og http://www.frafalden.dk.
  Skrivepause herfra (i længere tid). God fredag og weekend.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. april 2021 @ 08:02

 49. 48): PS. Muhammedaneren er sådan set let at aflæse. Lidt ligesom en bombe. -Alle andre er vantro, som han hader eller hader den frihed de tillader sig at have, og man skal holde en mental afstand, med mindre Tayqiia (Vildledning eller løgn) kan bruges nyttigt (Han financiere selvfølgelig Jihad og Islam- højst sandsynligt Pizza og Frisør som er let at manipulere regnskab med), men ellers holder han stand by indtil der er en ordre fra den lokale Imam. Imamen fortæller også hvornår solen står op og går ned, især under Ramadanen (Så meget for selvstændig tænkning i forhold til virkeligheden). Hold øje med slutningen af Ramadanen, hvor sværdverset fra Koranen indgår, hvor voldjihad kan forekomme. Ellers Eid. Grunden til at jeg skriver Han er fordi Kvinder er halvt så meget værd, og vel kun kan se med glæde på døden, hvis de er Lesbiske (72 sortøje Jomfruer, hvis det ikke er Rosiner :-)). Men selvfølgelig kan de også være hjernevaskede. God weekend-trods alt. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. april 2021 @ 10:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper