15. april 2021

‘#NextGenerationEU’: EU praler af befolkningsudskiftningen, en konspirationsteori de selv bekæmper…

‘Alt for damerne’ har sat Natasha Al-Hariri med tildækket hår på forsiden, noget bedre end ‘Eurowoman’, der overgår sig selv med Ceval Omar – en overvægtig somalisk transseksuel. Her et foto fra Europakommissionens officielle Instagram-profil: ‘Think future. Think #NextGenerationEU’ – noget nær en tilståelsessag. Højrefløjen hævder, at der finder en befolkningsudskiftning sted, men så er det godt EU også bruger skattekroner på at bekæmpe konspirationsteorien ‘The Great Replacement’.

(Europakommissionen på Instagram, 14. april 2021)

“Now imagine an African union putting an image of a white guy holding a white baby (or mixed like this one) and the outrage would be pouring down from the seven corners of the world. They say colonisation was bad. Imagine now a continent in 2021 being colonised by another/s, where locals are slowly or actually not so slowly and steadily being pushed aside /replaced… Where’s the outrage?” (Kommentar af ‘bruno_phoenixterrier’)

(EU, Radicalisation Awareness Network, 2021: Om konspirationsteorien ‘The Great Replacement’)

Oploadet Kl. 01:14 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118460/trackback

26 Comments »

 1. Folk kan bare ikke fatte, at indtaget af ikke-flygtnininge udelukkende tjener EUs formål, at opløse vores nation og dermed vores demokrati. De vil næppe opdage det i tide. Vores politikere spiller dobbeltspil, og lader som om de bekæmper invasionen

  Kommentar by BB — 15. april 2021 @ 01:19

 2. HELE VERDEN vil blive forvandlet til et rædselsfuldt mareridt, hvis denne galskab får lov til at udvikle og brede sig uden at nogen siger fra.

  I England siger BRITAIN FIRST bevægelsen nu fra. Den siger at marxister og woke feminister er ved at omdanne landet til et brutalt kommunistisk og islamistisk diktatur og et psykiatrisk hospital. Se videoen “Join Britain First”. (en video som NB og G.I måske kan lære af?)

  Merkels og EUs politik kan føre til den største katastrofe i Europas historie. Det bliver mere og mere tydeligt, undtagen for de døve og blinde, at politik-kvinderne m/k i både Tyskland, Frankrig, England, USA, Norge, Danmark og Sverige har en politik som næsten kun kan ende i den vestlige civilisations udslettelse. Deres samlede bestræbelser synes at gå ud på at udskifte fornuft og kultur med idioti og barbari.

  Bibelen kan man tro på eller forkaste, men det er nu lidt mærkværdigt eller tankevækkende (?) at dens forudsigelser om dommedag bl.a. går ud på at menneskeheden (med undtagelser) til sidst vil dyrke alle mulige former for vanvid, ondskab og udskejelser.

  Det vi ser i denne tid i både øst og vest, nord og syd ligner i de politiserende kredse kollektiv hjernebetændelse. Det giver jo ingen mening at flytte det halve Afrika og Arabien til Europa. Det vil kun kunne blive til konflikt, ødelæggelse og massedød. Det er lige så forrykt som da nazisterne startede angrebskrige mod alle nabolandene, for at skaffe flere marker og jordstykker til de tyske bønder. (Lebensraum) (en mere latterlig og forrykt årsag til krig er vel ikke set længe)

  Læs selv om rottebefængte møddinger, affaldsdynger og hundredvis af afbrændte biler i Paris’es gader, og om noget af det samme i Malmø og Stockholm osv., osv. Og se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 02:06

 3. @BENT A: Storbritannien er blevet en nation af bange mennesker.

  Prøv at læse denne artikel fra Daily Telegraph:
  https://www.telegraph.co.uk/news/2021/04/13/older-white-people-use-term-coloured-not-necessarily-racist/?WT.mc_id=e_DM1385892&WT.tsrc=email&etype=Edi_FPM_New_ES_Reg&utmsource=email&utm_medium=Edi_FPM_New_ES_Reg20210413&utm_campaign=DM1385892

  Lad os holde fast i vores ytringsrettigheder her til lands.

  Kommentar by liz. — 15. april 2021 @ 02:15

 4. Vi styres af pengemagt og hvide kvinders fantasier. Hvad ved den neger med flag og barn om europæisk kultur? EU’s ideologiske “Godhed” vil kun bringe splittelse, had og racekrig.

  Kommentar by Hansen — 15. april 2021 @ 02:27

 5. Det hedder Oikofobi, had til og skyldfølelse overfor egen kulturel baggrund!
  Men pas på hvis du skriver det på Facebook, så får du karantæne!
  Udtrykket blev introduceret af George Orwell.
  De udskammer dig hvis du siger de er igang med befolkningsudskiftning, men alligevel promoverer de sig på netop befolkningsudskiftningen!
  Befolkningsudskiftningen er ikke noget der kan diskuteres, det er et matematisk faktum!
  Hvis der kommer en jævn strøm af indvandere og de så i øvrigt ikke blander sig med os, og får flere børn end vi, så bliver vi med matematisk sikkerhed udskiftet! Det eneste der kan stå til diskussion er hvor hurtigt det går.

  Kommentar by Den Nervøse — 15. april 2021 @ 06:53

 6. Jeg ved ikke hvad der opløste tidligere kulturer, men nu er “den hvide mand” i færd med at udslette sig selv, oven i købet med vilje.

  Det er den hvide mand fortjeneste at vi har rige samfund(lande) med overskud til at dele med dem der ikke er kommet så langt fordi de går højere op i interne stammekrige og religiøs fanatisme.

  Mærkelig at tænke på, det er den vej vores politikere vil, at de frivillig ødelægger livsbetingelserne for deres børn og børnebørn.

  Mange politikere der hylder multikultur må være mentalt udfordret i en eller anden grad. Tag Ylva Johannson, den skøre svensker der sidder i EU. Hun må vide hvad der sker i hjemlandet, med mord, voldtægter, overfald på etnisk svenskere og svenskere der forlader landet. Hun vil mere af det samme, og det skal ske overalt i Europa.

  Hun må have mistet moderinstinktet og hensyn til hendes egen families fremtid. Vi skal måske ikke længere frem end til næste generation før dem der er unge i dag vil spørge – hvorfor?

  hvorfor skal vi leve som 2.rangsborgere, jaget vildt i vores eget land?

  Jeg læste om vedkommende der vandt en kæmpegevinst i Lotto.
  Vedkommende har sagt sit job op med dags varsel, og nu er planen at gøre noget godt for fattige børn ude i verden.

  Mon vedkommende er typen der formøbler flere hundrede millioner i løbet af ingen tid, og bagefter jamrer over at være gået fallit.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2021 @ 08:19

 7. https://vafo.dk/artikel/vejle-halter-efter-resten-af-landet-for-f%C3%A5-kvindelige-flygtninge-kommer-i-job
  Mangler stadig at knække koden
  Anja Daugaard vurderer, at de integrationsambassadører, kommunen har haft tilknyttet, ikke har været den håbede succes.

  – Intentionerne har været der – bare ikke resultaterne, siger formanden.

  Hun fremhæver, at noget tyder på, at det ikke er de kvinder, der er for nylig er kommet til landet, der trækker ned i statistikken: Det er snarere kvinder, der har haft ophold i Danmark i flere år, der ikke får job.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2021 @ 08:25

 8. Skide negre. Send dem tilbage til kongostan eller barbarien.
  De er så dumme,at de tager muhammedanernes løgn som sundhed.
  Forbandet være de. Det er sprog jeg lærte i bibelklassen.
  Ellers er jeg helt på linie med han som påpegede faren ved arabere

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2021 @ 08:33

 9. # K.M., 08.19: Ja, det er mærkeligt, men nu er det “finere” at gøre noget for arabere og afrikanere, end at gøre noget godt for sit eget land og sit eget lands børn. Det er jo nærmest en skør selvmords-ideologi, for mens millioner og milliarder af kroner og euroer forsvinder ned i og ind i afrikanske sumpe, jungler og korrupte storby-miljøer, SMULDRER DANMARK VÆK for øjnene af os, fordi det ikke længere er fint og godt at gøre noget for fædrelandet.

  DR og andre medier samt Rosa Lund og Jelved osv. har jo i årevis prædiket om at man skal være globalist, multi-kulti fan, FN-tilbeder og woke feminist for at være et ordentligt menneske.

  Hjernevasken har forvandlet den typiske dansker og vælger til, om ikke til en lallende idiot, så til et stykke stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg.

  Alt går efter planen. (se også de sidste nyheder om covid-19 og diverse vanvids-tilstande i København, Århus og Odense osv.)

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 09:14

 10. Lige p.t. har DR’s politiske magasin “Slotsholmen” givet Zenia Stampe fri mikrofon til at skælde ud på regerings udlændingepolitik.

  Naturligvis, da det bestyres af en Issa Mahmoud Jeppesen, der vist nok har palæstinensisk baggrund. Det er typisk DR politik, at man overlader et helt ugentligt magasinprogram til folk der står på de invaderende kolonisatorers side. Heldigvis er der ikke så mange der lytter til P1, og de der gør, stemmer sandsynligvis i forvejen på de Radikale, SF og Enhedslisten. Men når det drejer sig om at hjernevaske de brede masser til at acceptere den store befolkningsudskiftning, har DR jo mere raffinerede metoder.

  Kommentar by JC — 15. april 2021 @ 09:25

 11. Du mener stadig, at der ikke findes en sammensværgelse som udføres af nogle som IKKE er os med det formål at udrydde os(europæere), Kim?

  Kommentar by John Sorensen — 15. april 2021 @ 09:30

 12. # 9.25: DR er feltmadrassernes og rødfeministernes helt egen støjsender.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 09:45

 13. John Sorensen- EU er en meget åbenlys “sammensværgelse” der har til formål at udrydde de europæiske nationalstater til fordel for den totale globalisme.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. april 2021 @ 11:39

 14. Det er IKKE en konspiration. Det er aktiv evolution!

  Vi er små 8 milliarder mennesker på jorden og fra tid til anden skal man fortjene sin plads. Dem der har lyst, mod, styrke og overskud til at fortsætte deres liv og livsstil skriver historien når etapen er overstået.

  Det eneste der skal til er en smule indsigt og forståelse for at ende på toppen. Sørg for at det bliver DIG. Dem der ikke arbejder for deres egen overlevelse bliver skrevet ud af historien, moské med et brag, måske uden en lyd.

  Hint : Venstrefløjen har, antageligt uden selv at vide det, opgivet at kæmpe for egen overlevelse i stedet kæmper de med næb og klør for at andre end dem selv skal overleve men sådan virker evolutionen ikke!

  Kommentar by Santor — 15. april 2021 @ 11:42

 15. # Santor 11.42: Klog kommentar.

  De røde er på vej til at udrydde sig selv. De vil komme til at hænge i byggekraner og lygtepæle, ligesom det skete for tusinder af de røde i Iran. Og de woke kvindesagskvinder og ligestillingstosser vil få så mange tæsk, slag og spark, at de glemmer alt om kvoter, bestyrelsesposter, kvindeforskning og positiv særbehandling.

  Deres ævl vil blive haram, og de vil blive undertrykt langt ned under gulvbrædderne. (men det er de nok for dumme til at forstå)

  Måske de burde studere hvad der skete med den danske skønhedsdronning som blev gift med en araber.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 12:36

 16. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Islam, denne absurde religion fra en umoralsk beduin, er et rådnende kadaver der forgifter vore liv.”
  (Sagt af det moderne Tyrkiets fader Mustafa Atatürk, citeret i Necla Kelek ”Den fremmede brud,”-2005).

  ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.”
  (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU).

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premierminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
  (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016)

  ”Kør i de bedste biler. Lev i de bedste huse, fød ikke tre, men fem børn , for I er Europas fremtid! Det vil være det bedste svar, som I kan give på de uforskammetheder, fjentligheder og uretfærdigheder, som man påfører jer ”.
  (Sagt af præsident Recep Tayyip Erdogan i byen Eskisehir 17.03.2017 under kampagnen for at give ham større magtbeføjelser, Uriasposten 18.03.2017).

  ” Erobringen af Istanbul (Konstantinopel) og omdannelsen af Hagia Sophia til en moske er blandt de mest glorværdige kapitler i tyrkisk historie. Med Allahs hjælp vil vi fortsætte med at gå ad denne hellige sti uden pausen eller tøven, indtil vi når vores ultimative mål.”
  ( Sagt af præsident Erdogan den 24.07.2020 ved genindvielsen til moske).

  “De der ikke er ægte tyrkere, kan kun opnå én rettighed i det tyrkiske faderland, og det er at være tjenere, at være slaver. Vi er det frieste land i verden. De kalder dette for Tyrkiet.” (Mahmut Esat Bozkurt, Tyrkiets første justitsminister, 1930.)

  USA:

  ” Terroens ansigt er ikke den sande islamiske tro. Islam er fred.”
  (præsident Georg W.Bush, ganske få dage efter den 11. september 2001).

  ” IS taler ikke på vegne af nogen religion. Ingen religion lærer sine tilhængere at slå uskyldige mennesker ihjel.”
  (præsident Barack Obama).

  ”Muslimer er fredelige og tolerante mennesker, som ikke har noget med terroisme at gøre.”
  (udenrigsminister Hillary Clinton.)

  Frankrig:

  ”Oversvøm de udviklede lande med ulandsmennesker, så landene kan destabiliseres og nedbrydes. Derved beredes vejen for den store røde revolution.”
  (Jean-Paul Sartre, 1905-1980).

  Den tidligere franske præsident Nicolas Sarkozy har sagt, at Tyrkiet ikke har nogen plads i EU. I et interview på den franske nyhedskanal iTélé i februar 2016 udtrykte han følelser, som formodentlig deles af mange europæere:
  “Tyrkiet har ikke nogen plads i Europa. Det har jeg altid ment; det bygger på sund fornuft. Det betyder ikke, at jeg har noget imod tyrkerne. Vi behøver dem; de er vores allierede i NATO. Men hvis vi begynder at forklare det – at Tyrkiet er i Europa – Europæiske skoleelever ville skulle lære, at de europæiske grænser ligger i Syrien. Hvor er fornuften henne?

  “Det er ikke kun det. Hvor er ideen bag Europa? Europa er en union af europæiske lande. Spørgsmålet er meget enkelt, selv i en geografisk betydning: Er Tyrkiet et europæisk land? Tyrkiet har kun en bred af Bosporus i Europa. Kan Tyrkiet betragtes som et europæisk land hvad angår kultur, historie og økonomi? Hvis vi siger det, ønsker vi EU’s død.”
  ( Nicolas Sarkozy, tidligere fransk præsident til nyhedskanalen Télè i februar 2016).

  Frankrigs præsident Emmauel Macron støtter aktivt Europas selvmord: ” Jeg vil bygge en frihedens og ansvarlighedens vej fra Afrika op til Europa. Europa kan tilbyde de afrikanske lande en gensidigt fordelagtigt ordning for en human migrationspolitik.”

  ”Ægte danskere” findes ikke, I er europæere. Ikke engang jeres sprog er dansk, det er europæisk.”
  (Præsident Emmanuel Macron, under sit besøg i Danmark 29.08.2018, hvor dronning Margrethe var til stede, set på Newspeek 05.09.2018).

  ”Både personer, institutioner og lande, der lukker døren for de folk, der søger tryghed, må bede om tilgivelse hos Gud.”
  (Pave Frans, i en tale på Lesbos, citeret i ”På Frans af Assisis veje” af Jørgen Johansen s.12).
  I julen 2017 brugte han midnatsmessen i Peterskirken til at sammenligne flygtninge og migranter med Maria og Josef, der ikke kunne finde et sted at bo i Betlehem, fra samme bog og side.

  ” For det første er Frankrig et muslimsk land. Islam er den næststørste religion i Frankrig. Vi har 4-8 millioner franske medborgere med muslimsk baggrund.”
  (Entienne de Gonneville, fransk ambassadør i Sverige, på SVT 25.10.2020, Fria Tider 26.10.2020 og Snaphanen 26.10.2020).

  Tyskland:

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fejl, fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010, talen holdt i Postdam oktober 2005).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).
  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  I 2010 udtalte Tysklands præsident Christian Wulff: ”Kristendom er selfølgelig en del af Tyskland. Jødedommen er en del af Tyskland. Det er vor jødisk-kristne historie. Men nu er islam også en del af Tyskland.”
  I januar 2015 udtalte Forbundskansler Angela Merkel: ” Den tidligere tyske præsident Christian Wulff har sagt, at islam er en del af Tyskland. Det er jeg enig i.”

  ”Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger: ”Vi har ikke mere plads.”
  (Martin Schultz, Europaparlamentets Formand i DR2 Deadline 03.10.2013).

  I juli 2015 deltog en 14-årig palæstinensisk pige i et TV program fra Rostock, hvor hun overfor forbundskansler Merkel udtalte sin frygt for, at hendes familie kunne blive udvist. Kansleren svarede, og på et tidspunkt begyndte pigen at græde, og Merkel gik over for at trøste hende.
  (se Douglas Murray: ”Europas undergang-immigration, identitet og islam,” s.98-99.
  Dette optrin er jeg overbevist om, har været en medvirkende årsag til, at Merkel bare et par måneder sene kunne udtale: ”Wir schaffen das”, hvorefter næsten 1.2 millioner såkaldte flygtninge blev lukket ind i Tyskland.

  Ved årsskiftet 2016/2017 lød meldingen fra kansler Merkel: ”En situation som sensommeren 2015 kan ikke, skal ikke og bør ikke gentages.”
  (Weekend-Avisen nr.10 ”Udland” 06.03.2020 s.12 ”Die Krise ist wieder da” af Jesper Vind.

  I 2015 udtalte den 61-årige regeringspræsident, CDU politiker Walter Lübcke følgende: ”Det står enhver tysker frit for at forlade landet, hvis de ikke delte hans ”værdier” på migrantområdet.” Den 02. juni 2019 blev han dræbt med et pistol skud i sit hjem i delstaten Hessen.

  Den tyske kanslerkandidat Martin Schultz sagde i 2017: ”Hvad flygtningene giver os, er mere værd end guld.”

  ”Vi er en nation af migranter alle sammen. Der er ingen hele eller halve tyskere, biologiske eller nye tyskere”
  (Tysklands præsident Frank-Walter Steinmeier, udtalt under en konference på slottet Bellevue i Berlin, imod racisme og menneskeskræk (xenofobi), på Newspeek 05.09.2018 + Breitbart , 25.08.2018).

  ”Islam er ligesom kristendommen en fredselskende religion. Muslimer tager lige så meget afstand fra terroismen og dens mål som andre dele af vores befolkning. Det viser uafhængige meningsmålinger. Islam bliver blot misbrugt af ekstremister og terroister, som findes inden for alle trosretninger, til at få andre mennesker til at støtte deres mål og vinde dem for terrorhandlinger. På verdensplan er de fleste ofre for den terror, som angiveligt begås i islams navn, muslimer.”
  (Tysklands Indenrigsministerium, se
  https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/faqs/DE/themen/sicherheit/islamismus/islamismus-liste.html
  Se også Ruud Koopmans: ”Islams forfaldne hus-De religiøse årsager til ufrihed, stagnation og vold,” s.122-123).

  EU:

  ”Der skal hele tiden opdrages og undervises. Vi kan ikke blot fastholde, at demokratiet alene er, hvad vælgerne gør det til på valgdagen.”
  Sagt af Beate Winkler (EUMC), at det får følger, hvis vælgerne stemmer på højreorienterede partier
  (Jyllands Posten 05.05.2000.) (EMCRX = European Monitoring Centre on Racisme and Xenophobia/EUAFR = European Union Agency for Fundamental Rights).

  ”Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra. Det er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra. Og det er en anden frygt, vi står over for, sammen med den meget konkrete og skræmmende trussel, vi har set i Paris gader.”
  Sagt af Federica Mogherini, EU´s italienske repræsentant for udenrigsanliggender, ved EU-pressemøde 16.november 2015.

  EU’s udenrigskommissær, kommunisten, italieneren Federica Mogherini: ”Europæerne bør forstå, at vi af hensyn til vor økonomi og velfærd har behov for indvandring (fra Afrika)”, og hun tilføjede: ” Lad mig her fra starten af gøre det helt klart: Europa lukker ikke og vil ikke lukke sine grænser.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).
  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Efterfølgende erklærede Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sig enig, efterfulgt af Spaniens ministerpræsident José Maria Aznar og Australiens premierminister John Howard.

  ”EU vil aldrig blive et fort.Vi er imod at bygge hegn. Vi er for at bygge broer til vores nabolande. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det. Vi er nød til at acceptere migration og multikultur som den nye norm. Intet land kan klare dette alene”
  (Dimitris Avramopoulos, EU’s græske formand for migration på Newspeek 20.05.2018).

  ”Grænser er den værste opfindelse, som politikere nogensinde har gjort.”
  (Jean-Claude Juncker, formand for EU-Kommissionen august 2016,
  Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.213).

  Den 13.11.2015 blev Paris ramt af et frygteligt terrorangreb, der kostede 129 mennesker livet, udført af muslimske terroister. Men 2 dage efter angrebene, kunne Jean-Claude Juncker udtale følgende i Antalya/Tyrkiet: ”Der er ingen grund til at revidere Europas politik i spørgsmålet om flygtninge. Angriberne var ”kriminelle” og havde intet med islam at gøre, og var ikke flygtninge eller asylansøgere. Jeg indbyder dem, som prøver at ændre den migrationsagenda, vi har vedtaget. Jeg vil gerne opfordre dem til at være seriøse omkring dette og ikke give efter for simple reaktioner, som jeg ikke bryder mig om,” (Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.223).

  ”Irregulær migration vil kun stoppe, hvis migranter får en lovlig vej ind i Europa.”
  (Jean-Claude Juncker, EU kommisions formand sagt i forbindelse med Europas migrationsproblemer, NewSpeek, 13.09.2017).

  “ Islam er vor historie, islam er en del af vor nutid, og islam kommer at være en del af vor fremtid,”
  sagt af 1.viceordførende formand for EU-kommissionen Frans Timmerman, under et møde med 10 imamer fra Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Bulgarien.

  ” Migration er noget der får Europa til at trives. Vi har meget migration til EU. Vi har brug for det. Vi har brug for migranter. Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.”
  (Ylva Johansson, svensk EU-kommissær for indre anliggender, tale i Bruxelles 24.09.2020, se Uriasposten 28.09.2020).

  DET ER STÆRKE KRÆFTER EUROPAS ETNISKE BEFOLKNINGER ER OPPE IMOD!

  Kommentar by der Adler — 15. april 2021 @ 12:52

 17. Den britiske venstre-ekstreme avis “The Guardian” jubler over at hvide mennesker bliver udskiftet og uddør:

  “The Last Days of a White World”.
  https://www.theguardian.com/uk/2000/sep/03/race.world

  Citat: “One demographer, who didn’t want to be named for fear of being called racist, said: ‘It’s a matter of pure arithmetic that, if nothing else happens, non-Euro peans will become a majority and whites a minority in the UK. That would probably be the first time an indigenous population has voluntarily become a minority in its historic homeland.'”

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 12:59

 18. der Adler — 15. april 2021 @ 12:52:

  Douglas Murray siger mange fornuftige ting. Men jeg har ikke rigtig hørt ham foreslå nogen egentlige løsninger. Taler han fx overhovedet om de helt nødvendige masse-hjemsendelser af fremmede? Jeg har ikke hørt det …

  Og så er jeg heller ikke fan af hans LGBTQ-livsstil …

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:04

 19. @ Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:04

  Douglas Murray har IKKE en LGBTQ-livsstil. Han er homoseksuel og er fuldstændig ligeglad med hvad du skulle mene om det ;)

  Kommentar by Santor — 15. april 2021 @ 13:17

 20. Santor — 15. april 2021 @ 13:17:

  Tror nu han er tilsvarende ligeglad med, hvad du mener om det :-)

  Og JO, han har valgt en degeneret livsstil uanset hvad du kalder den …

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:43

 21. @ Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:43

  Ud over at han, formoder jeg, ville give mig ret. Sikkert ikke!

  Kommentar by Santor — 15. april 2021 @ 14:08

 22. # ADLERS INDLÆG er langt, men værd at læse. Det beskriver at der er politikere som er så skøre, korrupte og besatte af marxistisk/totalitær ideologi, at de ønsker at smadre Europas civilisation og at udrydde europæerne.

  Man bør ikke være forbavset. Kommunisterne i Sovjet-unionen myrdede over 20 millioner fredelige og harmløse borgere, og ødelagde tilværelsen for over 100 millioner. Oveni myrdede Kreml mafiaen i al hemmelighed titusindvis af kommunister som “vidste for meget” og titusindvis af polske officerer som ikke var skyldige i noget. De blev myrdet af KGB og GRU på den mest lumske og lyssky måde: snigmord med lyddæmpede pistoler. Kommunistpartiets top bestod af rene sataner.

  EUs top består af ikke-valgte politikere. Derfor er EU grundlæggende udemokratisk. Og da vælgerne ikke har kunnet frasortere de værste typer, er det tosser og håbløse teoretikere som dominerer.

  Det er rystende vanvid og idioti Adlers indlæg afslører. Som når Ylva Johansson udtaler at vi skal flytte millioner af arabere og negre til Europa, fordi de europæiske familier er for små. Men hvis man holdt op med at føre kommunistisk familie-, skilsmisse- og børnepolitik, hvis man stoppede pengesvineriet med tusindvis af milliarder af euroer og kroner, hvis man holdt op med at plyndre europæerne med skatter, afgifter, gebyrer og bøder, hvis man ophørte med at flerdoble mængden af kriminalitet, sygdom og social uretfærdighed, så ville Europa sagtens kunne klare sig uden indvandring. Og i mere menneskevenlige samfund ville folketallet stige.

  Hvis europæerne og danskerne bliver ved med at være kortsynede, passive og svage, bliver de udryddet. Vi lever i en hård og barsk verden hvor der tit er dødsstraf for tankeløshed. Tåber dør først.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 15:27

 23. Kan være at den kommer før, hvis de spreder smitten.
  https://www.bt.dk/samfund/stort-smitteudbrud-paa-asylcenter-de-vil-ikke-isolere-sig

  Kommentar by P — 15. april 2021 @ 21:58

 24. Som regel er det er hvid kvinde og en sort mand afbilledet sammen. Her har vi at gøre med en mere subtil variant, den sorte mand med sit markant hvidere afkom på armen. Budskabet? Hvide kvinder skal vælge negere.

  Kommentar by Johnson — 15. april 2021 @ 22:02

 25. Drukkenboltens Jean-Claude Juncker værste eskapader

  https://www.youtube.com/watch?v=Qjwf0Vmeg0A 566.765 visninger •13. apr. 2019

  Kommentar by tavsen — 15. april 2021 @ 22:02

 26. Ved man noget om knægten?
  https://www.bt.dk/samfund/11-aarig-skaber-skraek-og-raedsel-i-boligkvarter-mor-han-er-hernede-han-har-en

  Kommentar by P — 16. april 2021 @ 07:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper