15. april 2021

Project Veritas afslører CNN: “We were creating a story there that we didn’t know anything about.”

Livet efter Donald Trump er ikke nemt for de store amerikanske tv-stationer. Bedst går det for Foxnews (minus 6 procent), værre for MSNBC (minus 26 procent) og værst for CNN (minus 45 procent). Nyhedsformidling handler mestendel om integritet, og her post-Trump fremstår CNN totalt afklædt. Her en relateret afsløring af Project Veritas, der har været undercover og talt med CNN-chefen Charlie Hester.

(Charlie Heston, da han konfronteres af Project Veritas)

Fra New York Post – CNN staffer boasts to Project Veritas that network peddled anti-Trump ‘propaganda’.

“A CNN staffer admitted in a secretly recorded video that his network produced ‘propaganda’ to oust former President Donald Trump during the 2020 presidential election — and bragged about their success.

Charlie Chester, a technical Director at the cable network, was filmed by Project Veritas during a series of fake Tinder dates as he explained how they ‘got Trump out’ of office.

Look what we did, we [CNN] got Trump out. I am 100​ percent going to say it, and I 100​ percent believe that if it wasn’t for CNN, I don’t know that Trump would have got voted out,’ Chester said, adding that he came to work at CNN because he ​​’wanted to be a part of that.’

‘Our focus was to get Trump out of office, right? Without saying it, that’s what it was.’

Chester explained how they overdramatized Trump health issues by bringing in medical experts.

‘[Trump’s] hand was shaking or whatever, I think. We brought in so many medical people to all tell a story that was all speculation – that he was neurologically damaged, and he was losing it. He’s unfit to – you know – whatever. We were creating a story there that we didn’t know anything about. I think that’s propaganda,’ he said. …

Chester told his ‘date’ he would be fine with it if Biden died, because he thought Vice President Kamala Harris is ‘f—ing real.’ … Chester was asked if CNN covered Biden tripping as he walked up the stairs.

‘But you talk about that briefly. You don’t make that a huge story,’ he said.”

Caps

Oploadet Kl. 13:20 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118474/trackback

34 Comments »

 1. For alle, som følger med på alternative medier, så er der intet nyt eller overraskende i denne historie.

  For højrefløjen bekræfter historien bare hvad vi hele tiden har vidst og venstrefløjen er (som altid) fuldstændig ligeglade med den her slags afsløringer.

  Historien vil således næppe rykke noget rent politisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:40

 2. Mange af vores tanker krydser hinanden, i forrige opslag lagde jeg en video med Biden.
  Trump var i medierne døgnet rundt, altid for noget negativt.

  Biden og Harris er næsten total fraværende på dansk tv.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2021 @ 13:41

 3. Historien vil således næppe rykke noget rent politisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 13:40

  Nej, for MSM bestemmer stadig, hvad nyhedsforbrugerne skal manipuleres til at tro.

  Nu er katten ude af sækken, hvor stort misfoster MSM har udviklet sig til. I valgkampen undlod de at snakke om Hunter Biden, og efter valget ingen snak om russian collusion eller andet, for nu havde MSM fået valgt deres kandidat. ÆKEL MARKEDSFØRING

  Hvornår får MSM øje på tragedierne, der udspiller sig ved Mexicos grænse? Eller at der er flygtet 4 millioner fra Venezuela?

  Kommentar by tavsen — 15. april 2021 @ 14:17

 4. Angrib danske medier hvergang de citere CNN, ADL, SPLC og diverse ‘fact-checking’ sites.

  Kommentar by KineserSnot — 15. april 2021 @ 14:23

 5. CNN journo fik som fortjent under en af de BLM optøjer som de plejer at kalde “mostly peaceful”. Meget tilfredstillende at se.

  https://www.youtube.com/watch?v=l1Q6B8ZLaRE

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. april 2021 @ 14:29

 6. MSM har så travlt med at gøre alle terror-kællingerne i Al-Hol til danskere…

  “Dansk IS-terrorist forsvundet fra fangelejr i Syrien”

  Hvordan fanden kan Basil Hassans hollandske hustru med nigeriansk baggrund, Ojone Igala, blive til “DANSK IS-terrorist”???

  https://www.bt.dk/krimi/dansk-is-terrorist-forsvundet-fra-fangelejr-i-syrien

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. april 2021 @ 14:42

 7. Det afgørende ville være helt præcist at afsløre hvordan efterretningstjenesterne og disses overordnede styrer de kontrollerede medier, som bl.a. CIA-sladrehanken Kevin Shipp har berettet om.

  Eksemplerne på hvordan Washington Post, New York Times, CNN osv har misinformeret med det formål at få Trump fjernet er utallige. Man kan også bare se på baggrunden for de fremtrædende personer fra medierne. På CNN kan nævnes værten Anderson Cooper med en fortid i CIA og søn af en Vanderbilt.

  Kommentar by perhag — 15. april 2021 @ 14:58

 8. Danske medier med DR og TV2 i spidsen var ikke et hak bedre. De slugte alt fra CNN råt og citerede kritikløst. Eller de vidste bedre, men lod som om det var sandhed. Til gengæld blev Biden behandlet med fløjshandsker. Ikke et ord om Bidens søn, og hans mærkelige bestyrelsespost i Ukraine , til trods for hans narkoafhængighed. Det undrer de sig lidt over nu, men nu er Biden jo også valgt. Danske medier fastslog med syvtommersøm, uden noget at have det i, at der ikke var blevet begået valgsvindel i 2020. Ikke noget med at beskrive det amerikanske brevstemmesystem og sætte spørgsmålstegn ved sikkerheden. Man kan ikke stole på de gamle medier. Det der så indgroet i journalisterne, at de har en politisk mission.

  Kommentar by JC — 15. april 2021 @ 15:03

 9. tavsen — 15. april 2021 @ 14:17 skrev:

  “Nu er katten ude af sækken”

  Enig, men problemet er, groft sagt, at de politisk interesserede amerikanere enten i forvejen ved at CNN er “fake news” (højrefløjen) eller ikke har noget problem med det (venstrefløjen).

  Så der er nok ikke ret mange, som ændrer syn på CNN pga den her afsløring.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 16:00

 10. Man får en ubehagelig fornemmelse af, at MSM er en betegnelse for “Mediegruppen Sælger Meninger” – forstået som at MSM fungerer som et hemmeligt broderskab. Georg Soros, superkapitalisterne, Hi-Tech mediemogulerne, UN, EU og andre mafiøse organisationer lader diskret MSM forstå, hvad “de rigtige meninger” er for tiden. MSM køterne fatter budskaberne og fortæller i samdrægtighed publikum hvad “de rigtige meninger” er for tiden.
  Hvor er den frugtbare uenighed i MSM, som er basis for det sande demokrati?
  Sidst man så den, var den blevet kørt over – den frugtbare uenighed blev perverteret til uønsket konspiration mod Meningsdiktatorerne bag MSM.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. april 2021 @ 16:21

 11. DANSKERNE HAR LÆNGE VÆRET et tålmodigt og tålsomt folkefærd. De har båret over med at politikerne gennem årtier har belemret dem med stadig større byrder og skandaler.

  Og alligevel vil Christiansborg nu UDSKIFTE danskerne. Det er så perverst og ondt som det kan blive. (FN 1965 = folkedrab)

  Hvis man analyserer på hvad de gamle partier og medier har påført danskerne af dumheder, ulykker, forbrydelser, sygdomme, familietragedier, byrder, besværligheder, forringelser, tab og dødsfald, vil man indse at Christiansborg er samfundets fjende nr. 1. Og at medierne er løgnens og ondskabens tjenere og håndlangere.

  Ved næste valg vil det være klogt at udskifte 140-150 ud af de 179. De fleste politikere i de gamle partier er uduelige, korrupte, skøre og direkte anti-danske. Se hvordan selv de “borgerlige” partier med Jacob Sprællemand, Papmanden og DF-Tullesen har svigtet danskerne i over 20 år i træk. ALLE de gamle partier har ikke lavet ret meget andet end lort for danskerne i alle årene siden 1980 eller 1968.

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 16:33

 12. Det er selvfølgelig fint nok, at få fastslået det omfattende landsforræderi fra den amerikanske venstrefløj.
  Men har man fulgt med, og er i stand til at læse mellem linjerne, så har agendaen jo stået skrevet med tårnhøje bogstaver i de fleste globale medier, vores egen lille underafdeling af Stasis propaganda maskineri inkluderet.

  Som enkeltperson kan man jo vælge at tilbagebetale med renter, og straffe dem der hvor det gør ondt, ved simpelthen at afskaffe sit TV-apparat.

  Jeg gjorde det selv for 14 år siden, og farverne blev klarere, luften mere ren, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt det.

  Er jeg i dag så uheldig, at befinde mig et sted hvor de åbner for tåbekassen, så er det bogstaveligt talt som at se et vindue åbne sig, ind i en af fortidens sindssygehospitaler, når man ikke er vant til galskaben.

  Kommentar by Kimski — 15. april 2021 @ 16:39

 13. PS: FRA DEN STORE HUKOMMELSE: Se der Adlers indlæg nr.16 i dag kl.12.52, under bloggen med en afrikaner med en lille hvid pige på armen. (et EU-reklame foto)

  Kommentar by BENT A — 15. april 2021 @ 16:44

 14. I samme kategori https://www.bitchute.com/video/uAZ7pImtrZMQ/

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2021 @ 16:48

 15. Kimski 16:39
  Jeg får en gang imellem følelsen af at vi to har levet det samme liv. Dog bless you.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2021 @ 17:11

 16. CNN taget med bukserne nede, igen-igen. Det sjove er, at nu hvor man fik Trump fjernet, ikke mindst ved hjælp af efterretningstjenesternes mundtøj MSM – og ja, det var som enhver idiot ved pga. massivt valgfusk – tales der påfaldende lidt om oldingen Biden og hans købte lærling/særling Harris. Det handlede for magteliten (som altid sidder tungt på MSM og bestemmer hvad nyheder er) kun om at få Trump væk, så tingene igen kunne blive så fordækte og uforstyrret korrupte som før. Ikke mindst globalt set, især nu med en fupvirus i omløb som Trump så igennem. Nu er så det gamle status quo tilbage, var det så bare rockgruppen Status Quo i originalbesætning, det er desværre det kriminelle system som de fleste danskere er for naive til forstå eksisterer, herhjemme er vi jo ikke vant til ‘den slags’ og kan derfor i vores magelighed heller ikke forestille os det. Ak ja, de naive danskere der konstant lader sig tage ved næsen, af både de korrupte MSM og de ligeså lyvende karrierepolitikere.

  Kommentar by LarsB — 15. april 2021 @ 17:27

 17. Det kommer der nok intet af i danske medier?

  Havde det været omvendt havde Anne-Grethe Rasmussen og de andre for længst skrevet løs

  Kommentar by Anders Hede — 15. april 2021 @ 18:17

 18. Biden regering indfører sanktioner mod Rusland, mener russerne blandede sig i valget i USA.

  Biden må hellere se på hvordan han selv kom ind i Det Hvide Hus

  Kommentar by k.m. — 15. april 2021 @ 18:22

 19. Det er godt nok tankevækkende! Det tragiske er at dem der beskyldes for fake news er de alternative medier!
  Vi ved fra journalisten.dk meningsmåling 2012 at journalister er røde, mørke røde!
  Så i mine øjne er dette the smoking gun! MSM lyver! Ok CNN er ikke dansk, meeen det samme sker her!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. april 2021 @ 20:15

 20. Røvhul, der er revnende ligeglad med et enormt dødstal blandt svage danskere efter voldtægter på bosteder falder om: https://www.lokalavisen.dk/nyheder/2021-04-14/-K%C3%A6mpe-drama-p%C3%A5-pressem%C3%B8de-Chef-fra-L%C3%A6gemiddelstyrelsen-falder-pludselig-om-7647993.html

  Kommentar by Hans — 15. april 2021 @ 20:31

 21. Peter Nielsen — 15. april 2021 @ 16:00

  Var det ikke 4 Trumphadende “journalister” CNN måtte fyre? Sådanne facts fortiede alle de andre i MSM-kartellet

  Det er forbudt for private firmaer at lave karteller, men i MSM er det helt i orden.

  Kommentar by tavsen — 15. april 2021 @ 21:19

 22. Der var en fyr fra Dhimmi Radioen som lavede “Licens er noget du betaler til mig” for år tilbage. Jeg er sikker på mange husker den.Men den var svær at finde en tid efter dens fremkomst. Jeg tror den er omkr. 7 år gl. Den kunne være rar at få på bitchute,hvis nogen er i besiddelse af den. )-: :: :-(

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 04:19

 23. Et stærkt højreorienteret medie har uden tilladelse filmet en cnn medarbejder.
  Æd lort BT.

  https://www.bt.dk/udland/cnn-topchef-erkender-at-have-koert-hetz-mod-trump

  Kommentar by Hagmann — 16. april 2021 @ 06:17

 24. Trumf var (trods at han havde sin personlighed imod sig) den bedste Præsident USA har haft i lang lang tid. Nu har De vundet en Biden som er mere eller mindre Dement, hvis han ikke snart fremviser Altzheimer. Han kan manipuleres af Gud og hvermand, og snart tager Kamilla Harris over :-) (Sleepie Joe Biden).

  Kommentar by Michael Unna — 16. april 2021 @ 07:48

 25. Hvorfor holdt Lawd Lållan og Boot Sie op med at lave Radio 266b? Det var superunderholdning. Og Jonnis dagbog er ikke til at finde. Fandens til båtnakker.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 08:59

 26. https://www.document.no/2021/04/15/doc-tv-demokratene-mediene-og-corporate-america-vi-er-loven/

  Kommentar by k.m. — 16. april 2021 @ 10:00

 27. > 06:17
  Bullshit Tidende ved du hvor du har. “stærkt højreorienterede” læses. Jeg veed ikke hvorfor jeg er så dum at klikke på et link som diirrigerer mig til den slags løgnemedier.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 10:02

 28. dirrigerer undskyld stavefejl

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 10:35

 29. https://www.dailymail.co.uk/news/article-9474635/Battered-face-Mexican-American-woman-70-attacked-racist-thought-Asian-American.html
  Mexican-American woman, 70, ‘is battered on LA bus by racist black woman, 23, who thought she was Asian-American’

  Kommentar by k.m. — 16. april 2021 @ 10:37

 30. Nej, der er intet nyt i det. Vi har vidst det hele tiden, at Russian Collusion og Ukrainegate, Capitol riot og m.m. var enten gennemførte løgne eller medieforfalskede begivenheder.

  Det interessante er i hvilken grad, også danske meningsmagere har ladet sig forføre af løgnene og manipulationerne. Det er ganske imponerende, og der er overhovedet igen eftertanke at spore. Det betyder, at den offentlige meningsdannelse i Danmark slet ikke er så robust, som man (måske) ellers forestiller sig, men er usædvanlig let at korrumpere.

  I gamle dage i de faktuelle tider (dvs. før vores post-faktuelle periode), hvor sandhedssøgen var en større dyd, sagde man, at når først en lodret løgn var kommet ind i et leksikon eller lign., kunne der desværre gå årtier, før løgnen igen var luget helt ud af samfundets kollektive vidensopbygning, men ud kom den dog til sidst.

  Men her ser det ikke ud til, at nogle overhovedet gider luge ud i løgnene om Trump. Man forfølger i stedet dem, der påtaler løgnene, som er så karakteristisk for vores post-faktuelle periode. Surt skue.

  Kommentar by traveler — 16. april 2021 @ 11:19

 31. Skeleterne vælter ud af skabet og MSM journalister og redaktører burde skamme sig big time.
  Som før nævnt, i min naivitet, burde der være en journalistisk ed, a la lægeløftet, hvor der bliver sværget ikke at distribuere løgn og latin og fake news, for egen vindings skyld, hvadenten økonomisk eller ideologisk.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne
  …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 16. april 2021 @ 12:24

 32. Kommentar by traveler — 16. april 2021 @ 11:19.

  Desværre er det samme nu tilfældet indenfor politik, for er en lov først gennemført, så tager det tyve år at komme af med den igen, specielt i tilfældet EU.

  Kommentar by Kimski — 16. april 2021 @ 12:59

 33. #17 Anders Hede
  Anne Grethe Rasmussen er undskyldt, hun skal først lige finde noget hun kan skrive af fra.

  Kommentar by bjarne binee — 16. april 2021 @ 13:07

 34. Det skal lige nævnes at Project Veritas er smidt ud af det kommunistiske twitter blot for at viderebringe noget en cnn (Clown News Network) ansat siger.

  Kommentar by piphans — 16. april 2021 @ 23:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper