16. april 2021

‘Dansk IS-terrorist’, kaldte BT Ojone Igala, en libanesers ‘hollandske hustru med nigeriansk baggrund’

“Hvordan fanden kan Basil Hassans hollandske hustru med nigeriansk baggrund, Ojone Igala, blive til ‘DANSK IS-terrorist’???”, skrev en ‘Jørgen Nielsen’ her i kommentarsporet. Journalist Pernille Magaard Bøgh forvrænger virkeligheden, men står til gengæld knivskarpt på Instagram. Fra BT.dk – Dansk IS-terrorist forsvundet fra fangelejr i Syrien.

“Den danske IS-terrorist Basil Hassans hustru og barn er forsvundet fra fangenskab i al-Hol-lejren i Syrien. Det afslører interne dokumenter fra lejren, som DR er kommet i besiddelse af.

Muligt afdøde Basil Hassan er Danmarks ‘topterrorist’ i Islamisk Stat, og nu er hans hollandske hustru, Ojone Igala, forsvundet fra fangelejren al-Hol sammen med sine to børn.

I de interne dokumenter står der, at 24-årige hollandske Ojone Igala, hendes søn AK samt datteren A, som hun fik med sin danske mand Basil Hassan i april 2017, ikke længere opholder sig i fangelejren.

Man ved, at de ikke er til stede i al-Hol, da alle tre personers sagsnumre står listet som ‘inaktiv’.”

(BT.dk om hollandsk-afrikanske Ojone Igala, eks-kone til libanesiske Basil Hassan)

Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118501/trackback

29 Comments »

 1. Venstrefløjen (og mange kristne) har universelle værdier og medfølelse. For dem er menneskeheden “en stor familie”. Det er sætte grænser er en fornærmelse mod deres utopiske moral. Det er racisme. Derfor er personer med ingen tilknytning til Danmark på en måde danske. Ingen skal kunne holdes ude. Er en person et offer man føler medfølelse for skal denne ind i “fællesskabet”. Enhver rational debat viser man er ekskludende og uden medfølelse. Man er ekskommunikeret som en racist, -en som har satan, for disse universelle evangelister.

  Kommentar by CCC — 16. april 2021 @ 13:57

 2. Med løgn skal man land bygge…så det gør man og får lov til det!

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2021 @ 14:04

 3. KAN DE VÆRE på vej til Danmark, hjulpet af enhedslistens og de radikales udsendte medarbejdere? Rosa Lund og Zenia Stampe vil blive ovenud lykkelige hvis det er tilfældet. For naturligvis er en sort nigeriansk kvinde der aldrig har været i Danmark, ligeså DANSK som en lyshåret Kirsten eller Marie fra Odense. Ligesom Afrika jo egentlig er en del af vores lille yndige velfærdsstat, sådan en slags sydslesvig forlænget lidt nedefter mod syd.

  Og alle negre er jo, når man tænker over det, papir-danskere. Og en lap papir fra eller til, bør da ikke betyde noget. Og ISIS terrorister vil hurtigt blive til rigtige danskere, når bare vi byder dem rigtig hjertelig velkommen, og giver dem de villaer de har brug for til deres storfamilier, slægtninge og venner.

  Kommentar by BENT A — 16. april 2021 @ 14:05

 4. Det er let at digte videre på enhver løgn, når der ikke findes nogen til at modsige pressen

  Kommentar by Svend — 16. april 2021 @ 14:07

 5. Selvfølgelig lever terroristsvinet endnu. Dernede er der bunker af lig der kan bruges til at skjule ens død. Lidt blod, eller en halv finger burde være nok til en DNA prøve.

  Kommentar by Santor — 16. april 2021 @ 14:33

 6. Det kan godt være at et flertal af mere eller mindre naive folketingsmedlemmer engang i et anfald af tåbelighed, har tildelt Basil Hassan dansk indfødsret! Men helt ærligt det anerkender jeg simpelthen ikke! Et er at jeg må finde mig i at Basil Hassan omtales som dansk terrorist, hvilket får det til at vende sig i mig, men jeg må også finde mig i at hans Hollandske kone med afrikanske rødder og deres fælles barn, benævnes danske! Selvom de formodentligt har større tilknytning til et sted i Afrika!
  At de nu er forsvundet fra flygtningelejren, kan kun bekymre i den forstand de pludselig banker på grænsen ved Kruså, for så vil alverdens kommunister og venligboere slå knuder på sig selv og gøre opmærksom på hvor synd det er for dem! Synd for barnet med terrorist forældre, ja – men er det Danmarks problem?
  Det eneste det her fortæller mig er, at vi skal ikke modtage folk fra MENAP landene, Tyrkiet og muslimske lande i det hele taget, for så står vi pludselig i sådanne dilemmaer!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. april 2021 @ 14:51

 7. Den Nervøse — 16. april 2021 @ 14:51:

  Fremmede kan via “indfødsret”, “pas” og “statsborgerskab” blive Papir-Danskere.

  Men de kan selvfølgelig aldrig blive danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. april 2021 @ 15:34

 8. Da Basil Hassan er en offentlig erklæret islamisk terrorist, kan han ikke længere påberåbe sig et dansk statsborgerskab. Han hviler måske i 77 jomfruers favn. Hans eventuelle afkom med en hollandsk mor og født udenfor Danmark, forhindrede afkommet i at kunne besmykke sig med dansk statsborgerskab.
  De pludseligt åh så nationale venstreekstremister kan godt klappe i. De har udelukket sig selv for evighed fra at anvende ‘dansk’ som argument for noget som helst. Venstrefascisterne hader jo nationalstaten; især deres egen. Rosa Lund og hendes vanvittige slæng af islamofascister må gerne skrubbe af til Syrien asap. Gid de var i Raqqa og blev der!

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. april 2021 @ 15:35

 9. I KOMMUNISTERNES DNA og grundholdninger har altid været en higen efter total magt, og derfor et ønske om at styre, dirigere og ensrette alle andre. Og da kommunisme ikke har noget med fornuft, moral, solidaritet, ligeret eller sociale hensyn at gøre, ender kommunisterne altid med at tyrannisere og terrorisere alle andre. Og i de røde systemer er der altid så megen korruption og lyst til luksus, at alle andre bliver udplyndret. Dog undgår det allerøverste lag af partiet plyndringen. (som omfatter både penge, menneskerettigheder, traditioner og den personlige frihed og meget mere)

  Officielt er Danmark en demokratisk velfærdsstat. Men ser man nøjere efter bliver væsentlige dele af den danske befolkning udplyndret, tyranniseret og terroriseret på mange forskellige punkter og områder. Dog er man endnu ikke åbenlyst gået over til brugen af sovjetiske, kinesiske og pol potske metoder. Men det er måske kun et spørgsmål om tid? (læs bøger som “Kammerat Napoleon”, “1984”, “Fagre nye verden” og “Djævelens dagbog” mv.)

  Kommentar by BENT A — 16. april 2021 @ 16:42

 10. PS: Det er nærmest helt til grin at der stadig er mange vælgere som har tillid til de gamle partier og medier. Det er dem som er skyldige i at vi står i falskhed, uretfærdighed, tosserier og problemer til op over hovedet.

  Kommentar by BENT A — 16. april 2021 @ 16:46

 11. #10 BENT A
  Jeg er aldeles enig Bent. Et kæmpe flertal af den danske befolkning har hverken lyst eller evner til at tænke selvstændigt, derfor labber de taknemmeligt i sig hvad Danmarx Ramadanradio, TV2-VIEWS og de trykte medier fortæller dem at de skal mene.

  Kommentar by bjarne binee — 16. april 2021 @ 18:39

 12. Øøh. Hun er så ikke dansk og har aldrig været det. Hende og alle medlemmer af hendes familie sku’ sendes ad helvede til. Som også fjolsetingsmedlemmer med venner skulle.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 20:21

 13. Det er ikke journalisten der skriver overskriften til artiklen.
  Det er redaktionssekretærens opgave.

  Journalisten skriver brødteksten -ikke rubrik , mellemrubrik og afsnitsoverskrifter.

  Venligst Kirsten D.

  Kommentar by Kirsten Damgaard, psykolog — 16. april 2021 @ 21:05

 14. Sin danske mand
  hmm

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2021 @ 22:18

 15. OT: MÆNGDEN AF LOVSJUSK, af udemokratiske beslutninger og påbud……. samt antallet af overfladisk og dårligt gennemtænkte/ formulerede regler, hastelove og tvangsforanstaltninger…….. har sat rekorder i de sidste 15 måneder. Regeringen giver ikke tid til at nye love kan blive ordentligt forberedte og gennemarbejdede. K, V, LA og DF ignoreres oftest, og de finder sig i det.

  Kommentar by BENT A — 16. april 2021 @ 23:07

 16. Forhåbentlig er de samme sted som IS terroristen.

  Kommentar by piphans — 16. april 2021 @ 23:22

 17. Æhh, øhh, jeg hedder Messerschmidt.

  Kommentar by Ole Larsen — 17. april 2021 @ 07:06

 18. Min nye forenklede definition af en dansker:
  En person, der er efterkommer af en person der stod i CPR-registeret som dansk statsborger ved dettes oprettelse

  “Det Centrale Personregister (CPR) er et landsdækkende statsligt folkeregister og indeholder grundlæggende personoplysninger om enhver, der har et personnummer (CPR-nummer). Registret blev oprettet den 2. april 1968.

  I registret registreres personnummer, navn, adresse, fødselsregistrering, statsborgerskab, folkekirkeforhold, slægtskab, civilstand samt statusoplysninger for den enkelte personregistrering.”

  Vupti, derved forsvinder langt de fleste perkere og andre kulturfremmede, som aktivt har undgået at blande sig med den danske befolkning.

  Jeg så helst 1960 eller 1950 som skæringsår, men CPR-registeret selv er det letteste.

  Kommentar by Træt — 17. april 2021 @ 08:01

 19. Hvad skal de ansvarlige gribe og gøre i? Med lov skal land bygges hed det førhen. Men nu skal det fjernes med loven i hånd? Venstrefløjserne vedtager love og starter rigsretssager med det formål at få landet opløst. Tragikomik. Laughing to Keep from Crying. Pas på hvad du siger og skriver online. Du risikerer bøder og fængsel. Gør det ikke, de har dig inden aften! :-)

  “15. dec. 2016, 11:36. Højesteret har idømt en mand en bøde på 25.000 kroner for at bryde navneforbud i Hedegaard-sag(..) Navneforbuddet i forhold til Basil Hassan er siden blevet ophævet” (Ritzau 4 marts 2019 kl. 12:39)

  “Tv2 Nyheder KRIMI: Mistænkt for Hedegaard-attentat mister navnebeskyttelse. Det er nu lovligt at nævne navnet på den 29-årige Basil Hassan, der sigtes for at have forsøgt at dræbe islamkritikeren Lars Hedegaard. Østre Landsret har således sagt god for, at dansklibaneseren ikke længere skal beskyttes af et navneforbud.
  Der er tale om en stadfæstelse af den afgørelse, som Retten på Frederiksberg nåede frem til for et par uger siden.
  Det var Radio24syv(!), der havde anmodet om, at navneforbuddet blev ophævet. Anklagemyndigheden havde tilsluttet sig ønsket. Forsvarer modsatte sig. Omvendt mente den 29-åriges forsvarer, Thorkild Høyer, at der stadig var grundlag for at lade forbuddet bestå. Det skete blandt andet med henvisning til hensynet til den mistænktes familie(!)”

  “Basil Hassan er en af de farligste på den amerikanske terrorliste”
  JASON BLAZAKIS, TIDLIGERE AMERIKANSK TERRORCHEF (..)
  I 2007 dømmes en af hans venner for terror i den såkaldte Glostrup-sag. Basil Hassan bliver selv afhørt som vidne og holder tæt kontakt til de dømte i årene efter – han kommer dermed på PET’s radar. Ifølge retsdokumenterne er han en del af det islamistiske miljø.”(..)

  “Tre år senere ringer dørklokken hjemme hos historiker og islamkritiker Lars Hedegaard. Et postbud skal aflevere en pakke. Politiet mener, at det er Basil Hassan i forklædning. Ifølge politiet trækker Basil Hassan en pistol og affyrer et skud, der rammer forbi Lars Hedegaard. De to ender i håndgemæng. Det falske postbud flygter til fods fra stedet.
  En forårsdag i 2014 dukker Basil Hassan op ved en tyrkisk lufthavn. Han skal hente sine forældre, men bliver anholdt og sat i tyrkisk fængsel.
  Det følgende efterår løslades Basil Hassan pludselig fra det tyrkiske fængsel i en fangeudveksling mellem Islamisk Stat og Tyrkiet. Danmark orienteres først, da han er på fri fod.
  Efter løsladelsen får Basil Hassan ifølge flere efterretnings­tjenester en central placering i Islamisk Stat. I samme periode kommer Basil Hassan på USA’s terrorliste.(..)
  DR har opsporet flere kvinder, der har mødt Basil Hassan i IS-kalifatet. En af dem fortæller, at Basil Hassan instruerede hende i at sætte bomber på droner. Flere kvinder fortæller til DR, at han ofte havde selvmordsvest med.
  “Basil Hassan fyldte droner med bomber og fik dem til at eksplodere over fjenden”. KVINDE TÆT PÅ BASIL HASSAN (..)
  Det er i dag uvist, om Basil Hassan er død eller levende.
  Basil Hassans advokat, Thorkild Høyer er blevet forelagt oplysningerne. Han ønsker ikke at kommentere dem med henvisning til, at hans klient er sigtet i en sag, der kører for lukkede døre.” (Klip fra DR podcast ‘Hvem er den danske topterrorist Basil Hassan?’)

  “Basil Hassans hustru og datter sidder i IS-fangelejr: ‘Basil er helt sikkert død’ Basil Hassans hollandske hustru sætter nu dato på den danske terrorists død.” (DR Indland 29. september 2019)

  Kommentar by Amad — 17. april 2021 @ 13:07

 20. # Ole Larsen 07.06
  Hvis du hedder Messerschmidt hvorfor kalder du sig så Ole Larsen?

  Kommentar by bjarne binee — 17. april 2021 @ 13:54

 21. God idé Træt 08:01. Etniske danskere er én, der selv stod i CPR-registeret eller “En person, der er efterkommer af en person der stod i CPR-registeret som dansk statsborger ved dettes oprettelse”
  Lad os få lavet en særkørsel på CPR-registeret, så vi kan se, hvor mange etniske danskere der er tilbage med den definition. En ret simpel registerkørsel. Jeg skyder på, at der kun er er højst er godt 4 mio etniske danskere i dag. Det kan tilnærmes ved med den kendte dødelighed og fertilitet – en såkaldt overlevelsestavle – at fremskrive, den danske befolkning, der var for 80 år siden, hvor der næsten ikke var nogen indvandrere. Det giver en etnisk dansk befolkning i 2021 på højst 4½ mio, men det kunne som nævnt være rart vha af CPR-registret at kende det eksakte tal. Det må vi nok ikke få lov til?!

  Kommentar by Amad — 17. april 2021 @ 14:15

 22. De såkaldte ‘danske’ kvinder, venter selvfølgelig kun på, at danske politikere udbetaler et større beløb i bestikkelse. Forærer nogen de ‘danske’ mødre hver en million kroner, tillader de gerne at deres afkom smugles ind i Danmark – uden at mødrene følger med. Det er for mødrene kun et spørgsmål om penge!
  Lad Rosa Lund og hendes medskyldige kumpaner betale bestikkelsen og regningen for afkommets ophold i Danmark. Ingen normale danskere skal hænge på regningen for tossernes anfald af islamisk sindssyge.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. april 2021 @ 14:19

 23. Korrektion. Det kan tilnærmes ved med den kendte dødelighed og fertilitet – en såkaldt overlevelsestavle – at fremskrive den danske befolkning der var for 53 år siden (1968), hvor der næsten ikke var nogen indvandrere.

  Kommentar by Amad — 17. april 2021 @ 14:44

 24. Fremmede, fremmede, fremmede…

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2021 @ 14:53

 25. PS.
  Det samlede befolkningstal for Danmark er 5.840.045 i 2021.
  Det samlede befolkningstal for Danmark var 4.866.068 i 1968
  Vækst 973.977
  Det estimerede* antal etniske danskere er 4.500.000 i 2021
  Det estimerede* antal etniske danskere var 4.500.000 i 1968
  Vækst 0

  *(estimeret af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 17. april 2021 @ 15:50

 26. Nu er han minsandten der igen, denne Skidkandar Skidquku, med en klamme i Berlingeren. Han kræver at muslimske Eid al-Fitr skal gøres til danske helligdage, som jul og påske. Dette skulle så blive IS-tilhængernes fridage. Salamimetoden larmer ikke som en Kalashnikov, men den er mindst ligeså farlig. Holger Danske sover jo stadigvæk.

  Kommentar by Thor — 17. april 2021 @ 17:10

 27. Basil er en abe og hans kone er en abe. Man skal ikke kalde dem for mennesker.

  Kommentar by Jp — 17. april 2021 @ 19:21

 28. https://www.bt.dk/politik/ny-hammer-mod-overfaldsvideoer-og-bander-det-er-saa-brutalt-og-klamt

  Kommentar by P — 18. april 2021 @ 12:02

 29. Send en spand med lort fra syriske geder sammen med en teltpløk fra al-hol lejren til Enhedslisten. Dette islamofascistiske partis ledelse kan så sidde og røre i spanden med teltpløkken. Dermed foretager de sig noget meget mere fornuftigt, end det vi er vant til at høre om.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. april 2021 @ 19:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper