22. april 2021

Hvid betjent redder kvinde fra knivstikkende neger: Black Lives Matter protesterer imod politidrab…

Nogenlunde samtidig med at Derek Chauvin blev kendt skyldig i mord på George Floyd, blev en 16-årig sort pige skudt af en hvid betjent. Bodycam dokumenterer, at sekundet inden hun blev skudt, var hun i færd med at stikke en kvinde med en kniv. Den slags gør dog ingen forskel for Black Lives Matter-segmentet, herunder basketstjernen Lebron James, der netop er blevet den tredje amerikanske sportsstjerne, der er blevet dollar-milliardær. De to andre er i øvrigt Tiger Woods og Floyd Mayweather. Alle bosat i hvide kvarterer med behørig afstand til knivstikkende negere i henholdsvis Brentwood (L.A), Jupiter Island (Florida) og Beverly Hills (L.A.).

Det er sjældent man kan udstille hykleriet med Yahoo News, men denne gang kom det af sig selv – Ma’Khia Bryant: Protesters gather at Columbus police headquarters after Black teenager fatally shot by officer.

“Protesters gathered outside of the Columbus police headquarters for hours on Tuesday after 16-year-old Ma’Khia Bryant was identified by her family as the victim in the police shooting.

… Bodycam footage from the responding officers shows the teenager brandish a knife and charge toward one female who falls backwards, before moving towards another.

A slow-motion version of the footage shows the second victim falling against a car as the knife-wielding youth raises the weapon as if about to stab her, as an officer opens fire on the teenager. …

Following the fatal shooting on Tuesday, hundreds of protesters gathered outside of the Columbus police headquarters, with many pushing past barriers set up to get closer to the building.

The crowd chanted ‘Bryant’ as they approached officers outside of the building… at a separate demonstration earlier in the day, members of Mothers of Murdered Columbus Children and other protesters gathered in the area of the shooting, with one person reportedly carrying a sign that read ‘enough is enough’.

Protesters with Black Lives Matters signs later joined the crowd of onlookers at the scene as the night progressed.

‘We don’t get to celebrate nothing,’ K C Taynor said through a megaphone of the verdict in the George Floyd trial, according to The Columbus Dispatch. ‘In the end, you know what, you can’t be Black.’

(16-årige Ma’Khia Bryant i færd med at stikke andet offer, skudt død af betjent; Foto: WLWT)

(Black Lives Matter protesterer over drabet på Bryant, Columbus, 21. April 2021; Foto: Daily Mail)

“More than 100 protesters took to the streets of Columbus, Ohio, Wednesday night to demonstrate against the police shooting of Ma’Khia Bryant. … On Wednesday night, protesters were heard chanting: ‘Say her name. Ma’Khia Bryant.’ (Daily Mail)

(Lebron James truer betjent Nicholas Reardon, der reddede kvinde fra knivstik; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 11:23 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118648/trackback

61 Comments »

 1. USA er ved at bryde sammen, med det demokratiske parti som igangsætteren. De hovedrige bestemmer over Biden og MSM, som sørger for at sløre de reelle magthaveres revolutionære planer for fremtidens USA.
  Et godt gæt ville være, at USA skal udkonkurrere Kina i befolkningstal – med hvem som helst der gider bevæge sig i retning af guds eget land.
  Det vil gavne de hovedrige. Al modstand holdes nede med et af MSM kontrolleret kaos, hvor plebejernes opgave er at holde hinanden i skak.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. april 2021 @ 11:38

 2. Der skulle nogle steder i USA være en del masse opsigelser blandt politiansatte. Jeg håber det fortsætter. Lad os se hvordan USA ser ud uden politi. Lad os se vold og drabstal i sorte områder uden politi.

  Kommentar by CCC — 22. april 2021 @ 11:55

 3. document.no
  Forrige uke var altså 60 prosent av nye pasienter født utenfor Norge. Blant smittede utgjorde denne andelen 39 prosent av de smittede.

  Overlege Sheraz Yaqub ved Oslo universitets­sykehus sier at en forklaring på at utenlands­fødte i Norge oftere blir innlagt på sykehus med covid- 19 kan være genetisk disposisjon for et alvorligere sykdomsforløp.

  ////
  Nogen er måske også genetisk disponeret for at være svagt begavet.
  Enhver anledning bruges til at brænde byen af.

  Kommentar by k.m. — 22. april 2021 @ 11:56

 4. Årets indrømmelse fra MSM:

  Some facts reported by the media may later turn out to be wrong.” 

  For oprindeligt hed det:

  “Bryant was unarmed and a knife was found lying “on the ground.”

  “The Daily Beast quoted Bryant’s aunt, Hazel Bryant, as its primary source. She told reporters her niece was the one who called the police and that she was given no warning before they shot at her. She added the police would “lie” about the altercation with her niece.
  “The police are going to lie,” said. “The police are going to cover up for themselves. They don’t care. At this point, I feel like they’re just out to kill Black people. They’re not here to protect and serve. That isn’t happening. That’s been over a long time ago. They’re not here to protect and serve. They’re here to kill Black folks.””

  Washington Post opinion journalist Radley Balko deleted a tweet Tuesday declaring, “They shot the kid who called for help. No hesitation policing.”

  Prominent civil rights attorney Ben Crump falsely claimed on Twitter that Bryant was “unarmed” during the shooting. It has not been deleted. Crump made a similar false claim about the Jacob Blake shooting in Kenosha, Wis.

  https://www.foxnews.com/media/columbus-ohio-shooting-police-npr-admits-facts-wrong
  ht tps://www.foxnews.com/media/daily-beast-ripped-publishing-misinformation-columbus-police-shooting

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. april 2021 @ 12:17

 5. https://www.breitbart.com/clips/2021/04/21/michael-eric-dyson-white-people-can-help-blm-by-holding-racist-relatives-to-account-at-thanksgiving/
  “Wallace asked, “Professor, you want to try to answer that for him? What can a white person do to help Black Lives Matter? ”

  Dyson said, “There are many things that white brothers and sisters can do. First of all, they can operate within their own sphere, within their own comfort zones. When you go home for Thanksgiving, and you know that there are some nasty viewpoints being expressed and you know that there are some vituperative expressions being made against Black people, you got to hold your family to account.”

  Opfordrer hvide til at være stikkersvin over for egne familie og omgangskreds, som støtte til Black Lives Matter.

  Der har vi den igen, censur og tankekontrol —

  Kommentar by k.m. — 22. april 2021 @ 12:19

 6. Læg for øvrigt mærke til den løftede fod til højre i billedet – det er en neger, der sparker Bryants første offer lige foran den pistolbevæbnede betjent!

  Video:
  https://www.foxla.com/news/columbus-police-release-body-camera-video-of-shooting-that-killed-15-year-old-black-girl

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. april 2021 @ 12:33

 7. DE KAOTISKE og vanvittige tilstande vi nu ser i USA, Canada, Paris, Oslo, Malmø, Stockholm osv. er nok også på vej til København og resten af Danmark. Hvorfor skulle de ikke være det? Kommunistisk/ rødfascistisk politik ender jo altid og hver gang i elendighed for den brede befolkning, alle de normale og almindelige borgere.

  Vores MSM gør jo alt hvad de kan for at forvirre og fordumme vælgerne, så de tror at de gamle partier vil redde dem og landet fra undergang.

  Men efter at de “borgerlige” partier V, K og LA alle har svigtet 98-99%, og DF 100%, begynder det hele at se ret håbløst ud.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 12:46

 8. Der er ændringer på vej – men nok ikke som ønsket og forventet. Erfarne politifolk i massevis forlader styrken. Og der er store problemer med at rekruttere kvalificerede mennesker til at fylde hullerne.

  “There is a mass exodus in law enforcement. Nationwide.

  Read that again. Let it sink in.

  Every week men and women are leaving departments. Retirements, medical disability pensions, officers killed in the line of duty. But now people are also taking early retirements, leaving before they become vested in a pension system and going into another career field. Those who are vested in the pension system? Most are hanging on and counting down the days, weeks, months, and years. I’ve talked to many and they don’t blame anyone for getting out.”
  https://pjmedia.com/vodkapundit/2020/10/16/brady-whites-cop-confessions-2-there-is-a-mass-exodus-in-law-enforcement-nationwide-n1063552

  Kommentar by BE — 22. april 2021 @ 13:01

 9. Bryant på 16 havde altså allerede stukket en ned, og var så i gang med at stikke offer nr. 2 med sin kniv. Bare ærgerligt at der ikke var tid til at reagere mere optimalt, for så havde et skud i benet på ham der sparkede knivoffer nr. 1 ned, og et skud i rumpen på Bryant nok været bedre. Nu bliver politimanden vel nødt til at gå under jorden, eller han bliver arresteret og tiltalt for mord? Det sidste vil BLM, Biden og democrats nok forlange.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 13:05

 10. Let the Purge begin.

  Selv efter et par hundrede år “out of afrika” kan negerne ikke finde ud af at leve i et civiliseret samfund. Lad dem dda bare slå sig selv og hinanden ihjel.

  Ligegyldigt hvad, så er det “De Hvides” skyld.

  Kommentar by Santor — 22. april 2021 @ 13:08

 11. Kamala Harris har lært et par trick af Joe Biden
  https://www.youtube.com/watch?v=WuX0yORVLYw
  The White House youtube channel edited this out

  Kommentar by k.m. — 22. april 2021 @ 13:22

 12. PS – hvornår maler de Det Hvide Hus sort ?

  to citater sakset fra document.no : “Onsdag ble det kjent at MDG vil forby maskuline navn på fremtidige gater, plasser og kommunale anlegg. Saken behøver ikke behandles i bystyret og skal vedtas av byrådet i neste uke.
  Byrådet i Bergen består av Ap, MDG, Venstre og KrF.”

  Pablo Leiva (56) jobbet i flere tiår for RFSL som migrant­konsulent. Leiva var samtidig politiker for Socialdemokraterna. Han dømmes nå til fire år i fengsel for voldtekter mot fire menn. Alle ofrene var migranter.

  Kommentar by k.m. — 22. april 2021 @ 13:30

 13. LeBron James løb ind i shitstorm, og har slettet sit tweet You´re next

  Venstrefløjen siger ikke noget når sorte myrder
  https://www.foxnews.com/us/wisconsin-suspect-charged-with-3-counts-of-murder-after-tavern-shooting-report

  Kommentar by k.m. — 22. april 2021 @ 13:41

 14. Artikelen jeg linkede til i #8 er fra oktober sidste år. Det seneste fra den anonymne betjent “Brady White” er her:

  New Dispatch From The Brady White Files: Why Risk Your Life if You’re A Cop?
  https://pjmedia.com/uncategorized/jeff-reynolds/2021/04/20/new-dispatch-from-the-brady-white-files-why-risk-your-life-if-youre-a-cop-n1440238

  Kommentar by BE — 22. april 2021 @ 13:44

 15. Jamen det siger jo sig selv i en af de forrige afsnit om Portland. Hvis Dem der protestere vil flytte til en bydel, hvor politiet ikke patruljere, så kan de jo selv tage ansvaret for alt den kriminalitet (mord, voldtægt, røveri,terror etc) De bliver udsat for af Dem selv.
  Det er måske det de selvretfærdige prøver at. De kriminelle Gangstere vil blive lykkelige sådanne steder.

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2021 @ 13:55

 16. Hvordan forklarer man personligt ansvar for nogen, som er fuldstændigt overbevist om, at alting altid er nogen andres skyld?
  -Og det mens de samtidigt mener, at disse “andre” skal holdes ansvarlige for noget, som disse mennesker aldrig har været personligt involveret i, og som de anklagende aldrig selv har været udsat for?

  Feminismen brugte de farvede som prøveballon, før de bevægede sig videre til det egentlige mål,(feminist ikonet Margaret Sangers udtalelser om sorte som ukrudt er et godt eksempel, og hun var samtidig en stor fortaler for udryddelsen af dem, gennem systematiserede aborter og masse-steriliseringer), og offermentaliteten blandt de farvede ligner i slående grad noget, vi dagligt ser og hører fra en anden kant.

  Der tales meget om, at problemerne hos de farvede udspringer i fraværet af den farvede mand i familien. Men når vi nu ved, at det var feminismen der ødelagde familiesammenholdet blandt dem, hvorfor stilles der så aldrig spørgsmål ved den farvede kvindes rolle i, at mændene ender med at forlade dem?

  For ser man på eksemplet Ma’Khia Bryant, og det faktum at kvinder generelt initierer 70% af volden i hjemmene, så er der da al mulig grund til at rejse dette yderst relevante spørgsmål, når vi nu ved at vold er et generationsproblem der går i arv?

  Vi kan selvfølgelig også bare fortsætte med at anklage hinanden på tværs af hudfarve, mens vi lader som om det egentlige problem ikke eksisterer, indtil verden står i flammer omkring os.

  Udelukkende fordi vi simpelthen ikke er i stand til at frigøre os fra et biologisk dikteret tankesæt, omhandlende beskyttelsen af kvinder for enhver pris, der hører til i en fjern fortid på savannen, hvor kvinder var essentielle for stammens overlevelse, og der ikke var 3,5 billion af dem.

  Så hvordan forklarer man personligt ansvar for nogen, som er fuldstændigt overbevist om, at alting altid er nogen andres skyld?

  http://newscastmedia.com/domestic-violence.htm

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 13:57

 17. Den siger alt om afroamerikaneren -> https://www.youtube.com/watch?v=p1lRXzxruyw

  Kommentar by Kim — 22. april 2021 @ 13:58

 18. Som politi ville jeg da heller ikke gribe ind, når takken er nedrakning og racistpåprakning, når sorte racister hellere vil leve med kriminalitet inklusiv mord.

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2021 @ 13:59

 19. *billion = milliard. -Der gjorde jeg det sgu igen, beklager.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 14:02

 20. (Biden ifølge EB. USA vil halvere CO2 inden 2030….Jeg vil stoppe med at Pisse inden 2100….fabelagtigt profeti :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2021 @ 14:05

 21. 20. Michael Unna
  og jeg stopper med det inden 2036
  Stram Kurs skal være på tinge inden.

  Kommentar by Charles — 22. april 2021 @ 14:28

 22. https://www.berlingske.dk/kommentatorer/hvorfor-er-venstrefloejen-blevet-saa-konform-og-intolerant

  Kræver login

  Kommentar by k. m. — 22. april 2021 @ 14:46

 23. OT, fra nettet:

  PRESS RELEASE

  Wednesday 21st of April 2021

  ‘Request for Investigation’ of the UK Government and its advisers, for genocide, crimes against humanity and breaches of the Nuremberg Code, issued to the International Criminal Court at the Hague, on Tuesday 20th of April 2021.

  On Tuesday 20th of April 2021 we, the undersigned, issued a 27 -page ‘Request for Investigation’ to the International Criminal Court (ICC) at The Hague, with a view to asking that our allegations of genocide, crimes against humanity and breaches of the Nuremberg Code, by the UK Government and its advisors, be accepted by the ICC and investigated.

  We believe that we have provided compelling reasons as to why our Government and its advisers are guilty of the above charges. However, at this stage it is important to note that we are not required to provide all the evidence we have (which would run to several hundred pages) and are limited to a maximum of 30 pages, simply to make an outline case as part of our Request.

  The ICC will review our ‘Request for Investigation’ and assess whether they believe there is a reasonable basis to proceed with an investigation into a ‘Situation’, pursuant to the criteria established by the Rome Statute.

  The ICC does not provide a timeline regarding acceptance, nor of course is there any guarantee that they will ultimately accept our ‘Request for Investigation’ due to a variety of reasons, including the fact that they are limited in their capacity to conduct investigations.

  Updates will be provided as and when more information becomes available.

  Melinda C. Mayne LPC LLM MBA GDL
  Kaira S. McCallum JP BSc

  —-

  Er der nogen med en juridisk baggrund derude, der kan fortælle mig, om det her kunne være værd at følge op på, fra den etnisk danske side?

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 15:36

 24. Addendum til forrige post:

  According to Article 2 of the 1948 Genocide Convention, “causing serious bodily or mental harm to members of the group” constitutes genocide when “committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group”.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 15:45

 25. Ja, HVIS RETFÆRDIGHEDEN SAD I HØJSÆDET, ville mange regeringer kunne dømmes med piber og trommer for de overgreb eller forbrydelser som KIMSKI skriver om. Men magt går forud for ret, og i praksis er der ikke megen retfærdighed til. Slet ikke når de politisk korrekte kræfter styrer domstole og retssystemer.

  Iflg. juridisk teori og mange skåltaler burde den engelske, canadiske og svenske regering etc. sagtens kunne stilles for retten, den internationale domstol, men i praksis kan det kun ske efter store omvæltninger, og de kommer nok ikke de første mange år eller aldrig.

  Det hvide Europa og det hvide USA vil nok stille og roligt bukke under. Rød propaganda, feminisme, pladderhumanisme og masseindvandring vil besejre alt med kultur, fornuft og retfærdighed. Ellers skal der ske nogle mirakler.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 16:27

 26. OT: Se “Interview m. tyske læger om corona og vaccine !!!!!

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 16:58

 27. Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 13:57

  “Feminismen brugte de farvede som prøveballon, før de bevægede sig videre til det egentlige mål,(feminist ikonet Margaret Sangers udtalelser om sorte som ukrudt er et godt eksempel, og hun var samtidig en stor fortaler for udryddelsen af dem, gennem systematiserede aborter og masse-steriliseringer), “

  Racehygiejne er en god ting, så jeg kan ikke se noget negativt i dit eksempel.

  Kommentar by Træt — 22. april 2021 @ 17:59

 28. # KIMSKI: Deres egentlige mål? Er målet udryddelsen af sorte eller hvide mænd? Et par feminister har i bøger foreslået at mændene udryddes med samme metoder som nazisterne brugte mod jøder, russere, polakker, hollændere og mange andre. (dog var det måske kun satire?) Men hvad mener du med udtrykket “deres egentlige mål”?

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 18:20

 29. Hvad forestiller de sig, at betjenten skulle lade den hvide kvinde myrde?

  Kommentar by Den Nervøse — 22. april 2021 @ 18:41

 30. Profesionelle grædekoner er der nok af. En del af dem bliver heldigvis IKKE genvalgt til næste Folketingsvalg.
  Skadefro? I den grad!

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2021 @ 18:46

 31. Jeg forstår ganske enkelt ikke, at man kan få hvide mænd ind i politiet.

  Hvis de møder en bevæbnet neger, så kan de enten
  1) vælge at blive skudt/stukket af negeren eller
  2) skyde først og dermed risikere at blive hængt ud i hele landet, som “racist” og “white supremacist” og få dit liv og karriere ødelagt.

  Som hvid man kan man kun tabe i den situation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2021 @ 19:05

 32. >27 Træt 17:59
  Racehygiejne er vel også at holde dobermann og bullterrier adskilte. Men de blander sig jo hele tiden, hvorfor det efterhånden er svært at finde en raceren schäfer eller malakit. Og “bønderne” har jo blandet racerne mellem husdyrene gennem de sidste 130 år, med henblik på at fremme deres kvaliteter.
  Det kan sammenholdes med indavlsdiskussionen,som er de fleste velkendt qua arabisk og tyrkisk kultur. Det skrev Kirsten Damgaard for nylig en glimrende artikel om. Hun kalder sig kultur-psykolog.
  Ja og vi behøver vel ikke bringe andre dyrefamilier ind i billedet.
  Aben er og bliver problemet. På den éne side synes vi den er sød og på den anden – at den er en plage. Som New Zea lænderne betragter Keaerne.
  Personligt vil jeg foretrække en abes selskab frem for en afrikaners og en fugls tilstedeværelse frem for en australiers.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2021 @ 19:14

 33. Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2021 @ 19:05

  I Apartheid Syd-Afrika

  Havde man sorte læger til sorte patienter og sorte betjente til sorte borgere.

  Det samme vil BLM have i USA.

  Kommentar by KineserSnot — 22. april 2021 @ 19:14

 34. Ligesom corona har sneget sig ind alle vegne i Vesten…som et andet forvarsel på de nye fascistiske kontrolsamfund på vej…er også banen kridtet op til Danmark som en politistat. At flere ikke kan (eller vil) se denne syge udvikling er i gang, er utroligt, folk er blevet manipulerede svagpissere der bare adlyder enhver ordre fra systemet. Reelt, burde systemet adlyde og servicere os, ikke omvendt. Et system kidnappet indefra, ved hjælp af tvang overfor politikerne. Det er jo sådan i USA, alt skal som bekendt være ens overalt nu, korruption er unægtelig del af det danske samfund på højt plan. Igen, corona er pt. alibiet magteliten benytter og faktisk selve tegnet og beviset på dette bedrag. Men man skal tænke logisk og af med skyklapperne, for at kunne se det, svært i et godtroende landsbytosse land som Danmark. Overtaget og invaderet, så enkelt er det blevet når man først har blødgjort befolkningen. Uden svindel kan visse politiske partier ikke holdes nede, kun dem der vil globaliseringen/islamiseringen får lov til egentlig brugbar fremgang. Tyskland er for længst overtaget og styret udefra, de har i praksis tilhørt USA siden 1945. Merkel kan vi hade nok så meget, fakta er hun blot gør som befalet, offentlig prügelknabe for denne globale forbryderklike.

  Kommentar by LarsB — 22. april 2021 @ 19:31

 35. Kommentar by Træt — 22. april 2021 @ 17:59.

  Det var den samme form for racehygiejne feministerne bakkede op om, helt tilbage fra de tidlige suffragetters glansperiode, som senere lagde grunden til nazisternes dødslejre.

  Vi må bare enes om at være uenige på det punkt, i en verden hvor der aldrig har været mangel på opportunistiske monstre, med deres egne psykopatiske agendaer.

  Vil det overraske dig helt vildt meget, hvis jeg nu fortæller dig at jeg heller ikke er 100% “raceren”, nu vi alligevel har emnet oppe til debat?

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 18:20.

  Den totale nedbrydelse af den vestlige verdens kulturelle og individuelle samfundsmæssige samhørighed, fortrinsvis gennem det konstante angrebet på den hvide mand. Noget, som i hvert fald siden 60’erne har været en bragende succes, fordi Marxisterne assimilerede feminismen til sit deres eget formål. *Destroy the family, you destroy the nation’, som Lenin udtrykte det.
  Men det tror jeg nu også godt, at du udmærket er klar over.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 19:43

 36. Kære Kim. Jeg nyder at læse din nyhedsavis, der bringer nyheder, som MSM fortier. Dine kommentarer sætter med få ord begivenhederne i perspektiv, altid velformuleret og ofte med en herlig blanding af ironi og sarcasme. Tak.

  Kommentar by Ole Madsen — 22. april 2021 @ 19:56

 37. BT fremstiller LeBron James som et offer udsat for had – og som stadig har en stor vrede. Betjenten Nicholas Reardon er vist med en rød cirkel. Og BT kan ellers ikke fortælle noget om hændelsen – kun at der er igangværende undersøgelser.

  Fremragende journalistik.

  https://www.bt.dk/sport/superstjerne-sletter-kontroversielt-tweet-min-vrede-er-der-stadig

  Kommentar by BE — 22. april 2021 @ 20:00

 38. Lasse Vøge, en “luderjournalist” på BT, har begået denne:

  https://www.bt.dk/sport/superstjerne-sletter-kontroversielt-tweet-min-vrede-er-der-stadig

  .. helt uden at nævne, at den svært overvægtige negerpige havde en kniv og angreb en anden negerpige…

  “Vøge”, rimer det egentlig ikke på skøge?

  De danske skatteydere, der subsidierer luderjournalister som Lasse skøge-Vøge får alt andet end et retvisende billede af de faktiske forhold.

  Kommentar by Polka — 22. april 2021 @ 20:09

 39. Kommentar by BE — 22. april 2021 @ 20:00.

  LeBron James har en historie som racekrigs-agitator, idet han på et tidligere tidspunkt på de sociale medier påstod, at nogen skulle have spraymalet ordet ‘nigger’ på hans garagedøre, stærkt indikerende at det selvfølgelig måtte dreje sig om hvide racister.

  Det var dog ikke muligt for ham at bevise dette, trods seriøs kamera overvågning af hans ejendom, og da nogen samtidigt meldte tilbage, at nu var det meldt til politiet, så fik LeBron pludseligt en voldsom trang til at kaste sig ud i kunsten, at fjerne spraymaling fra trædøre.

  Det er heller ikke mere end et år eller to siden, at der var en masse skriverier om en kirke for sorte, der var blevet vandaliseret med den samme retorik, og der viste det sig igen at være en sort mand, der stod bag graffitien.

  Så sådan er der så meget, og når det så kommer til stykket, så er der så lidt…

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 20:15

 40. >34 larsB 19:31
  “Reelt, burde systemet adlyde og servicere os…”
  Hvis vi har brug for et “system” er det nok fordi vi ikke har fået nok af ledere.
  Hvis du vil serviceres,må du gøre det selv. Hvis du vil have nogen skal adlyde dig tror jeg du skal tænke nærmere over hvad det er du siger.

  Kommentar by Nierelsne — 22. april 2021 @ 20:23

 41. >34 larsB 19:31
  “Reelt, burde systemet adlyde og servicere os…”
  Hvis vi har brug for et “system” er det nok fordi vi ikke har fået nok af ledere.
  Hvis du vil serviceres,må du gøre det selv. Hvis du vil have nogen skal adlyde dig tror jeg du skal tænke nærmere over hvad det er du siger.
  Sagt i al venskabelighed fra en konspirationsteoretiker til en anden.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2021 @ 20:25

 42. # KIMSKI, 19.43. Tak for svar. Ja, feminismens mål er netop som du skriver kl.19.43. Men rart at få det trukket klart op. Der er så megen kommunisme, pladderhumanisme, klima-nonsens, LGBTQ-ekstremisme, krænkelsesparathed og woke tåbeligheder med i nutidens feminisme, at den er som cyankalium og højradioaktivt plutonium puttet ind i flødekager og smørrebrød.

  Enkelte fritids-feminister kan være ret søde. Men det store flertal af dem er hårdkogte, kyniske og hysteriske, og er mændenes, familiernes, børnenes, civilisationens, nationens og økonomiens fjender. (Det samme siger Black Pigeon m.fl.)

  Beviserne for det kan findes i USA, Canada, England, Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig mv.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 20:34

 43. #40. Okidoki.

  Kommentar by LarsB — 22. april 2021 @ 21:37

 44. Nicholas Reardon er en Amerikansk helt, og gid han udgjorde hele det Mohammedanske dhimmi-strisser korps.

  Kommentar by piphans — 22. april 2021 @ 23:01

 45. En af de mest sete videoer på nettet: “En fantastisk video: en læge der behandler covid, viser hvordan”. (Peter McCullough) Et andet sted finder man noget om skyderierne, bomberne og blodbadene på den anden side af Sundet.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 01:10

 46. OT: Så blev det understreget med endnu en undersøgelse, men det hjælper jo nok ikke meget, da fløjen også er videnskabsbenægtere.
  https://www.breitbart.com/politics/2021/04/22/study-young-white-liberals-more-likely-to-have-mental-health-problems/

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 01:21

 47. Kan ikke lade være med at tænke paa alle de penge den betjent har sparet skatteyderne i Ohio for.

  Ved ikke om hun allerede har født et par unger, for det er ikke ualmindeligt for neger piger i den alder.
  Bare synd at den onde cirkel skal brydes paa den maade. Dog kan mange negere slet ikke fungere i et vestligt samfund med al den mangel paa impuls kontrol og IQ.

  Det gør det heller ikke nemmere for dem, at deres situation udnyttes af medierne, partiet demokraterne, BLM og deres egne “race baiters” som Al Sharpton, Jesse Jackson, LeBron oa.

  Da neger ghettoer har deres egen sociale kontrol udfra ordsproget: Snitches gets Stitches, er der sikkerst mere tragedie paa vej.
  Den person der ringede efter Columbus PD, samt de naboer der delte video optagelser af hændelsen med politiet er allerede blevet truet. Der er sikkert et par drive-by shootings paa tapetet i de nærmeste dage.

  Man hører for tiden i medierne negere udtale sig om deres generelle had til andre racer og specielt til hvide mennesker.
  Hvad de ikke nævner er deres alt overskyggende had til deres egen race.
  Glem alt om “Black Brothers and Sisters”. Der er ingen der er mere brutale ved negere end negerne selv. Det er ikke et tilfælde at de omkring 6000 plus negere der dræbes hvert aar, ekspederes hinsidan af deres race fælller.
  Noget der vil ta’ til i styrke naar politiet blir’ sat paa standby i ghettoen.

  Kommentar by grove city, ohio — 23. april 2021 @ 07:57

 48. BT fortsætter….

  Efter slettet tweet: Nu sviner Trump superstjernen
  https://www.bt.dk/sport/efter-slettet-tweet-nu-sviner-trump-superstjernen

  Kommentar by BE — 23. april 2021 @ 09:15

 49. Medierne skaber racekrigen.

  NBC redigerede dvs klippede det væk, der viste, at politimanden resolut udførte sit job og forhindrede at Ma’Khia Bryant myrdede en jævnaldrende sort pige med kniv.

  Det viste videooptagelsen, så det klippede NBC væk ligesom de klippede i 911 opkaldet, så den desparate advarsel om, at der var en knivstikker blev fjernet i det NBC afspillede for seerne

  (samme måde som NBC i sin tid klippede i George Zimmermans 911 call for at få det til at lyde som racisme, da GZ skød Trayvon Martin i Sanford, Florida, den 26. februar 2012. Den 13. juli 2013 blev han frikendt for alle anklager, men efter hans frifindelse blev George Zimmerman selv udsat for et skuddrabsforsøg, som gerningsmanden blev dømt for. NBC’s manipulation med beviserne blev afsløret af online medier, men NBC blev aldrig dømt for deres medvirken). Løgnemedierne giver nu racismen fuld skrue.

  ‘NBC Nightly News’ under fire for editing out key part of 911 call before Ma’Khia Bryant shooting. Clip of call omitted woman telling police ‘grown girls’ were ‘trying to stab us’

  https://www.foxnews.com/media/nbc-nightly-news-makhia-bryant-shooting-911-call-edit-out

  Kommentar by Amad — 23. april 2021 @ 09:21

 50. Jeg syntes ikke, der er fair at kritisere politibetjenten for at handle øjeblikkeligt og forhindre et teenage knivdrab.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 10:04

 51. Sørgeligt, segregering er eneste fredelige løsning nu

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 13:57

 52. Amad — 23. april 2021 @ 09:21 skrev:

  “Medierne skaber racekrigen.”

  Medierne udnytter at mange sorte hader de hvide og ønsker dem døde. Forhåbentlig opdager de hvide snart dette.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. april 2021 @ 14:28

 53. Ak ja, LeBron James er endnu en stakkels undertrykt neger, der sammen med Oprah Winfrey er ofre for “systemisk racisme”.
  Og det kan de så sidde og tude over i deres gigantiske millionvillaer beliggende i kridhvide områder…

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2021 @ 16:49

 54. Danske medier har alle som en udtrykt alt fra lettelse til begejstring over dommen over den hvide betjent. Men ingen italesætter det problem, at de sorte har så stor overrepræsentation hvad angår kriminalitet. Også hvad angår den grove, personfarlige kriminalitet. Der kunne jo være en sammenhæng mellem de sortes overkriminalitet og så det faktum at der er flest sorte der bliver udsat for hårdhændet politibehandling. Er det mon ikke de sortes kriminalitet der er et af de største amerikanske samfundsproblemer, når det kommer til stykket?

  Kommentar by JC — 23. april 2021 @ 16:59

 55. @Bent A
  Racehygiene I betydningen at sørge for at ustyrlige piger ikke bliver teenagemødre, og slet ikke gentagne gange.
  At sørge for at retarderede og arveligt vanskabte ikke sætter børn i verden og at fostre med disse egenskaber, konstateret ved obligatorisk fostervandsprøve, aborteres.
  Er jeg fuldstændig tilhænger af.

  Kommentar by Træt — 23. april 2021 @ 18:05

 56. Lebron James historien er slettet godt og grundigt fra de store subs på reddit, som han aldrig har skrevet det. Synes det er vildt at man skal ind på Uriasposten for at finde noget substans om f.eks. danske kriminalsager.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 24. april 2021 @ 08:32

 57. Jeg er nødt til at nævne,at betjenten skød 4 skud i forlængelse af hinanden. Hvis det skal ligne selvforsvar i dansk forstand,må man jo nok sige at han har brugt mere end nødvendige midler. Og han har næppe beskyttet den anden negerkvinde bedre,ved at affyre det 2. 3. og 4. skud.
  Jo negerteenageren havde i forvejen stukket en anden negerkvinde men hun har forhåbentlig fået lægehjælp. Selvfølgelig skal teenageren straffes,men det skal være ved en domstol,og ikke af en lov- og ordenshåndhæver.
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på den sag hvor en betjent i stedet for at sætte efter knivstikkeren skød den hund som knivstikkeren havde stukket. Han kunne jo have taget hånd om hunden,når han alligevel valgte ikke at forfølge skadedyret med kniv.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2021 @ 19:51

 58. Nielsen – et skud er langt fra nok i den her situation. Det drejer sig om sekunder.

  Kommentar by anno — 25. april 2021 @ 17:37

 59. > anno
  Kunne han ikke have nøjes med at skyde hende i hendes højre arm/skulder,for at forhindre et andet knivstiksoffer?

  Kommentar by Nielsen — 25. april 2021 @ 20:45

 60. Fire skud lyder som vild overdrivelse. Han burde nok have startet med at skyde op i luften, da en mand begyndte at sparke et knivoffer, eller han kunne have skudt bøllen i benet. Og knivdamen i bagdelen. Men det er jo let at være bagklog. Var pistolen evt. automatisk, så eet tryk på aftrækkeren kunne udløse flere skud? Hvorfor gik den lyserøde person ikke væk fra knivstikkeren tidligere? Betjenten er nok en jaget mand nu.

  Der er vist noget med at det danske politis nyeste pistoler er uden sikring. (lyder skørt)

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 00:22

 61. Var pistolen evt. automatisk, så eet tryk på aftrækkeren kunne udløse flere skud?

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 00:22

  Nej, det er ulovligt med fuldautomatisk håndvåben (sidearm) for betjente i USA. Alle sidearms er semiautomatiske og kræver således et helt tryk på aftrækkeren for hvert skud, men alle betjente kan afgive tre skud på et sekund, mens nogle betjente kan få op til fem-seks skud af på deres sidearm på bare et sekund.

  Iøvrigt er politibetjente trænede til at skyde og ramme den største masse, den menneskelige krop i firkanten fra skuldrene og ned til hofterne for at stoppe truslen og ikke for at dræbe.

  Derudover kan en betjent ikke på et splitsekund fokusere på at skyde i benet eller skyde i hånden med kniven i, så instinktivt falder han tilbage på sin uddannelse og træning og rammer den største masse for øjeblikkeligt at standse truslen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 13:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper