24. april 2021

Tilbageblik (2018): Syriske flygtninge repatrieres uproblematisk; Holder ferie, fejrer Eid i hjembyer…

‘Alle kilder på nær syrisk general fordømmer Danmarks beslutning’, skrev BT tidligere på ugen, og citerede en perlerække af organisationer, der ikke mente det var sikkert at sende syriske flygtninge tilbage til Damaskus. Debatten fortsætter til alle kan bo i Danmark på ubestemt tid, men lad os lige skrue tiden lidt tilbage. (Tip: FS)

Tilbage i sommeren 2018 kunne Radio24syv afsløre, at det libanesiske rejseselskab Nakhal i to år havde arrangeret rejser fra Skandinavien til Syrien. Ruten var en stor en succes, og mange herboende syrere tog hjem på sommerferie. “… det er ret sikkert i Damaskus”, forklarede Tarek Aridi dengang. Nakhal arrangerer stadig rejser til Syrien målrettet i Skandinavien-bosatte syrere, omend de i dag dog kræver en negativ corona-test.

Det var også i sommeren 2018, at Al-Monitor bragte en større artikel om syriske flygtninge, der tog hjem for at holde Eid i Idlip-regionen (i det nordvestlige Syrien) – Syrians flock home from Turkey for Eid despite danger.

“Syrian refugees living in Turkey have been entering Idlib, in northern Syria, for the Eid al-Adha holiday. The administration of the Bab al-Hawa border crossing started to allow people in through on Aug. 6 and will continue to do so through Aug. 19.

Within the first two days, 5,000 people had crossed. On Aug. 9, their number reached 8,000. The crossing administration expects the number of people crossing into Syria to spend the holiday to reach 40,000. …

The Eid holiday is an opportunity for thousands of Syrian refugees living in Turkey to visit their hometowns and villages they left years ago, and a chance to meet friends and relatives after having been separated for a long time. Some Syrians have not visited Syria for four or five years. …

Syrian refugees residing in Turkey were allowed to enter Syria for the Eid al-Adha from two other crossing points in the Euphrates Shield area in northern and northeastern Aleppo countryside. One of them, the Bab al-Salama crossing, has been open since Aug. 1. By Aug. 16, it had processed 300,032 visitors. The Jarablus crossing opened on the same date and by Aug. 15, 13,194 people had passed through.”

(Nakhal.com, 24. April 2021)

“… artiklen i Al-Monitor underbygger blot en rapport fra FN, som journalisterne heller ikke har fortalt os om: at i de første syv måneder af 2017 var 600.000 syrere rejst tilbage til Syrien. Af dem kunne 97 procent vende tilbage til deres eget hjem, mens tre procent måtte finde andet, midlertidigt logi.” (Morten Messerschmidt, Fyens Stiftstidende, 5. september 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118686/trackback

64 Comments »

 1. Rent bortset fra hykleriet, løgnene, og bedraget, så har de jo også både tid og penge nok til at gøre det, ikke?

  Er der nogen der har oplevet bare antydningen af taknemmelighed, for de ofre som danskerne er påtvunget, -har set nogen forsøg på at passe ind, ved at slå sig ned blandt sine nye naboer, -eller er det mest blevet ved det hyppigt udtrykte ønske om, at ville kneppe vores mødre, når de ikke er travlt optaget af at stjæle, voldtage, og begå overfald på de danske børn?

  Kommentar by Kimski — 24. april 2021 @ 12:06

 2. Frederikshavn Kommune byrødder

  https://saebyavis.dk/2021/04/23/aabent-brev-til-udlaendinge-og-integrationsminister-mattias-tesfaye/
  Almina Nikontovic.

  Christina Lykke Eriksen, medlem af Byrådet for SF.

  Ida Skov, medlem af Byrådet for Enhedslisten.

  Kommentar by k.m. — 24. april 2021 @ 12:34

 3. Findes der eet eneste land i verden som er 100% sikkert? Nej, det gør der ikke. Så når Rosa Lund, Peder Hvelplund, Sofie Carsten vrøvler løs om at det ikke er sikkert for de stakkels asylanter og socialklienter at rejse tilbage til deres hjemlande, så burde de jo egentlig sørge for at ferierejser til disse lande forbydes, for så er det jo alt for farligt at holde ferie i de lande som man er flygtet fra. Alligevel holder tusindvis af “flygtninge” hvert år ferie i disse frygteligt farlige lande. Hvor må de dog være modige, tapre, frygtløse og letsindige.

  Og hvad med Danmark? Det er jo heller ikke et helt sikkert land. Men hvis vi nu forbyder al trafik, alle forsamlinger, al hosten og nysen, og forsyner alle “flygtninge” med stik- og skudsikre veste plus cykel-hjelme og overfaldsalarmer, så begynder det vel at hjælpe på det.

  Ihvertfald er det for dårligt at vi indtil nu har udsat de fremmede for en masse unødvendig risiko.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 12:52

 4. Venstrefløjen vil importere fremmede, da de fleste fremmede stemmer på røde partier.

  De såkaldt “borgerlige” vil importere billig arbejdskraft for at tilfredsstille deres donorer i erhvervslivet.

  Danskerne må leve med de katastrofale konsekvenser, som altid følger af multietniske eksperimenter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2021 @ 13:00

 5. # Peter Nielsen 13.00: Ja, danskerne vil blive udskiftet og udryddet. Det er de gamle partiers plan. Christiansborg er samfundets og danskernes fjende nr. 1.

  Vi må trøste os med at når det er sket, vil freden sænke sig, og Danmark vil blive et retfærdigt, kultiveret og dejligt land helt uden racister og hvide patriarker. Og “glasloftet” vil forsvinde, kvinderne vil få al den ligestilling og alle de kvoter og bestyrelsesposter som de altid har drømt om.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 13:10

 6. OT: Når “Højreekspressen” måtte nævnes, kan det vel også gå an at nævne at 180 grader har noget interessant at fortælle om at “klimaforskere rammer konstant forkert”, og at “Mette Fs corona-rådgivere rammer forkert igen og igen”.

  Andre steder finder man noget om at Nem-idé og Nem-systemet har ført til tusindvis af identitets-tyverier, der kan smadre folks økonomi fuldstændig, og føre til at de udsættes for et mareridt af falske krav og anklager. Man påstod ellers at systemet var absolut sikkert.

  Og det har vist sig at det med at patienter holdt sig tilbage, var en halv sandhed. Hjerte- og kræftpatienter fik breve om at deres behandling var aflyst pga. corona-forberedelser. Resultatet er både unødvendige hjerteanfald, voksende kræftsvulster og blodprop-lidelser.
  Og en del dødsfald.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 13:44

 7. Der er ret sikkert i Damaskus, det er ret sikkert at holde ferie i Damaskus! Der arrangeres ferieture til Syrien, men det er frygteligt farligt at tage permanent til Damaskus! OK hvem tror så lige på det! Man kunne godt få den mistanke at det er alt om at gøre for venstrefløjen, venligboerne og de flygtningeindustrielle kompleks at holde syrerne i Danmark!
  Vi bliver tudet ørene fulde med at vi bliver kritiseret i verdenspressen, ja ja! Men hvem kritiserer os New York Times, Washington Post, CNN , BBC, The Guardian alle sammen nogen, der kan sammenlignes med Politiken og DR. Alle sammen nogen der en del af den oikofobiske venstrefløj! Sorry den bidder ikke på mig!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. april 2021 @ 14:00

 8. – Bent A

  Du må nævne alt du måtte have lyst til, så mange gange du har lyst til. Bare ikke i OT i Uriasposrens kommentarspor.

  Kommentar by Kim Møller — 24. april 2021 @ 14:06

 9. Hvad er det Danskerne ikke forstaar,eller er vi bare dumme som sunket til et burhoens stade om vi er saa dumme saa fortjener vi ikke bedre og det er faktisk til at braekke sig over

  Kommentar by dunk — 24. april 2021 @ 14:12

 10. Undskyld, men OT udenfor kommentarsporet virker jo ikke. Må man så ikke skrive noget om ting som man finder vigtige her hos Urias? Det forstår jeg ærlig talt ikke helt. Det kan da sagtens være interessant for de fleste som læser UP. Og medvirke til at UP får endnu flere læsere. Alsidige debatter kan vel ikke skade UP. Mvh Bent A.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 14:14

 11. Lad os få navn og etnicitet på gerningsmænd, så vi kan se hvad det er for nogen mænd, der hader kvinder.
  https://politiken.dk/udland/art8183870/En-lille-notits-om-et-drab-fik-partileder-til-tasterne.-Nu-k%C3%B8rer-debatten-i-hele-Sverige

  Kommentar by k. m. — 24. april 2021 @ 14:24

 12. Det er da klart, at godhedsindustrien, hhv. røde politikere, vil kæmpe med næb og klør imod hjemrejse af syrere.
  Der var (1/1-20) ca. 32.000, der kunne tage hjem til eget land.

  Hvis DU drev godhedsforretningen, så ville du også kæmpe imod, hvis der pludselig forsvandt 32.000 kunder. Ligeledes med venstrefløjspolitikere (incl. radikale).

  Kom nu, Mette: Den ligger lige til højrebenet!
  Nåh nej, det er jo de eneste industriarbejdere, der stemmer på dig.

  Kommentar by Bastardo — 24. april 2021 @ 14:35

 13. Diskuterede nøjagtig den samme problematik med en folk iranere helt tilbage i 1990. De mente at de sagtens kunne rejse hjem til deres forskellige højtider og stadig betragte sig selv som flygtninge.

  Needless to say, blev jeg kaldt racist og “hvis man har venner som dig behøver man ingen fjender” og resten at deres ret begrænsede respons og andre ikke-argumenter.

  Kommentar by Santor — 24. april 2021 @ 14:37

 14. Efter min mening er der ikke nogen, der kan være i tvivl om, at de syriske asylansøgere sagtens kan vende hjem. Syrien er i dag lige så fredeligt, som det var før.

  Det meste af Syrien har hele tiden været nærmest upåvirket af konflikten. Mange syrere tog fortsat f.esk fra Damaskus og andre syriske byer på den årlige sommerferie til den syriske Riviera ved Middelhavet. Det checkede jeg mens de illegalt indvandrede syrere – såkaldte flygtninge – ankom efter de havde rejst de mere end 4.000 km herop.

  Jeg tvivler på, at de, der lod som om de ikke kunne se det, var ærlige. Jeg tror i virkeligheden, de kunne se, at det var fup, selvom de lod som om de ikke kunne af ‘politiske grunde’.

  Bla.a her holder syrerne ferie om sommeren:
  “Cote d’Azur, known locally as the Blue Beach (الشّاطِئ الأزرَق al-Shāṭiʼ al-Azraq) is a beach resort located 8 kilometers (5.0 mi) north of Latakia, Syria along the Mediterranean coast, on a site of archaeological importance called Ras Ibn Hani. During the summer, the entire area is packed with Syrian families on holiday, as well as Gulf Arabs wishing to escape the heat of their own countries.

  Known for its spotless sands and crystal clear blue water, the resort is considered to be one of the most cosmopolitan and westernized parts of the country, being the home to Latakia’s three five-star hotels as well as home to private holiday apartments and a campsite.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/File:Cote_d%27Azure_-_Latakia,_Syria.jpg

  Kommentar by Amad — 24. april 2021 @ 14:41

 15. Ferie i Syrien ved Middelhavet.
  https://www.youtube.com/watch?v=Yfsqxz8ZuZ4

  Kommentar by Amad — 24. april 2021 @ 14:55

 16. Lidt vildt, at Tyrkiet udsætter sig selv for deres tilvandreres konstante ind- og udrejse. Men tyrkerne elsker jo coronasmitte, da det alt sammen er allans vilje.

  Ifølge Berlingske 1. april kommer der masser af migranter, der har opholdstilladelse, til Gardermoen lufthavn efter ferie i deres varme lande.
  57% af de indlagte med corona i Norge er født i udlandet. Blandt de værste lande er Pakistan og Somalia. Det havde man jo aldrig gættet.
  Især pakistanerne havde været på ‘påskeferie’ i hjemlandet.

  Hvorfor filen Norge lukker dem ind igen er mig en gåde. Kan man tage på ferie i de lande, de pågældende efter eget udsagn er flygtet fra, kan de vel også leve der?

  Med hensyn til den tilsyneladende uendelige hulkekampagne hos Politiken, DR, Radikale, SF og Enhedslisten for at få endnu en flok potentielle terrorister fra Syrien tilbage, er det en fryd at se regeringen pisse sine støttepartier op og ned af ryggen.
  Støttepartierne kan ikke gøre noget, da de elsker magten højere end landsforædderne i Syrien.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 15:22

 17. Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 15:22

  Hvorfor filen Norge lukker dem ind igen er mig en gåde. Kan man tage på ferie i de lande, de pågældende efter eget udsagn er flygtet fra, kan de vel også leve der?

  Ved ombordstigning i CPH skal alle rødbedefarvede pas fratvinges hver muslim, så han/hun ikke kan returnere på disse ruter https://ibb.co/9G9X2Yg hvem fanden rejser så regelmæssigt til Erbil og Najaf fra Københavns Lufthavn?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:37

 18. Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 15:22

  Hvorfor filen Norge lukker dem ind igen er mig en gåde. Kan man tage på ferie i de lande, de pågældende efter eget udsagn er flygtet fra, kan de vel også leve der?

  Ved ombordstigning i CPH skal alle rødbedefarvede pas fratvinges hver muslim, så han/hun ikke kan returnere på disse ruter CPH-EBL og CPH-NJF, hvem fanden rejser så regelmæssigt til Erbil og Najaf fra Københavns Lufthavn?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:38

 19. Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 15:22

  Hvorfor filen Norge lukker dem ind igen er mig en gåde. Kan man tage på ferie i de lande, de pågældende efter eget udsagn er flygtet fra, kan de vel også leve der?

  Ved ombordstigning i CPH skal alle rødbedefarvede pas fratvinges hver muslim, så han/hun ikke kan returnere på disse ruter CPH-EBL og CPH-NJF, hvem fanden rejser så regelmæssigt til E og N fra Københavns Lufthavn?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:39

 20. Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 15:22

  Hvorfor filen Norge lukker dem ind igen er mig en gåde. Kan man tage på ferie i de lande, de pågældende efter eget udsagn er flygtet fra, kan de vel også leve der?

  SVAR NEDENFOR

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:41

 21. Ved ombordstigning i CPH skal alle rødbedefarvede pas fratvinges hver muslim, så han/hun ikke kan returnere

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:42

 22. på disse ruter https://ibb.co/9G9X2Yg hvem fanden rejser så regelmæssigt til Erbil og Najaf fra Københavns Lufthavn?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:42

 23. Alle danske pas inddrages ved afgang for hver muslim, så han/hun ikke kan returnere

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:43

 24. Blandt tossesegmentet tror man, at en dansk middelklasselivsstil i et af de få udvalgte ariske lande er en menneskerettighed (deres version af sharialoven) for alle 7,8 milliarder mennesker i denne verden. De kæmper iøvrigt også mod at de indfødte i disse lande skal have lov til at nyde denne livsstil i fred og ro.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. april 2021 @ 15:43

 25. Perlerækken af organisationer, der ikke mener det er sikkert at sende syriske flygtninge tilbage til Damaskus, er nok den samme affaldsspand med parasitære organisatioer, der lever på nas og plat i værtsorganismerne.
  Regeringen skal stå fast mod MSM’s, herunder TV monopolernes indædte psykotiske stormangreb på sund fornuft. De lyserøde ‘horseface-lebbere’ i MSM og TV forstår sig kun på følelsesporno, nede på niveau med Joseph Goebbels’ propagandaministerium.
  Du kan ikke flyve et jetfly eller regere et land med føleporno i stedet for logik og sund fornuft.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2021 @ 15:50

 26. De skal da ud i verden for at tage smitte med tilbage til Danmark. Så kan Mette forlænge restriktioner i det uendelige.

  Kommentar by k.m. — 24. april 2021 @ 15:54

 27. Kunne de forbandede muslimer ikke bare krepere af COVID-19 på et syrisk, tyrkisk, irakisk osv. feltlazaret, så vi slipper for dem og deres smitte i Danmark, og vi slipper for at betale flere offentlige skattekroner til deres NemKonto, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 16:04

 28. > Jens-Erik Andersson
  Enig, lad dem tage på ferie uden adkomst til at komme tilbage. Det samme gælder naturligvis for de ‘danske’ kvinder, der har ageret fødemaskiner i Syrien, de har valgt side, og alle valg har en konsekvens.

  Mht. indlæggelser: På et tidspunkt omkring jul var der modige mennesker, som turde tale om, at ca. 2/3 af de coronaindlagte på Hvidovre Hospital, der er optagehospital for Pestegnen, var de sædvanlige muslimske aber sammesteds.

  For få dage siden undrede en leder i Ishøj Bycenter sig over, at stort set alle de ‘unge’, der hang ud i centret, oplyste at være fritaget fra at bære mund/næse-maske. (Jeg nægter at bruge regeringens børnebogssprog som fx mundbind).

  Desværre vil det nok ikke lykkes at få udsendt de syriske atomfysikere og raketingeniører til deres ferieland.

  De vil hellere sidde i udrejselejre, hvor de kan komme og gå som de vil, få fri forplejning og har adgang til tv, internet og telefoni. De skal blot – og også dér er der undtagelser – melde sig dagligt og eventuelt overnatte.
  De satser på, at godhjertede rektorer og hulkemedierne kan presse en opholdstilladelse igennem. Og imens forsørger vi dem, naive som vi er.

  Sæt dem på et fly uden udrejsepenge, betal regeringen i Damaskus de tilbageholdte udrejsepenge samt lidt mere, så gætter jeg på, at Syrien gerne tager deres perkere tilbage.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 16:13

 29. For præcis et år siden var smittetrykket 1,0.
  Da åbnede Danmark op uden mundbind, coronapas og tidsbestilling til en kop kaffe på café, eller fadøl på stamværtshuset.

  Fup og svindel som beskrevet i nordjyske

  https://nordjyske.dk/nyheder/hver-syvende-er-indlagt-af-andre-grunde-end-corona/26e9fc0a-e295-32b9-a4f2-d7f569558ebe
  “Eksempelvis kan en person, der er indlagt på hospitalet med et brækket ben, blive en del af myndighedernes tal over indlagte, hvis vedkommende tester positiv for corona under indlæggelsen.”

  Kommentar by k.m. — 24. april 2021 @ 16:19

 30. Så er den islamofile luderjournalist Poul Høi så indædt optaget af, at få moderiske, muslimske kvinder fra Syrien til Danmark, at han slet ikke fatter sit selvmål:

  Hun var skarp forretningskvinde i Hamburg. Så dukkede hendes telefon fra Islamisk Stat op – med tusindvis af utrolige billeder

  Hun førte sig som forretningskvinde i Hamburg og med skarp profil på LinkedIn. Men en journalist fandt en bortskaffet telefon med tusindvis af billeder fra Islamisk Stat, og nu ruller sagen, der også er relevant for den danske debat. Den viser, at der er grund til skepsis over for forklaringer fra kalifatets kvinder – og at de relativt simpelt kan retsforfølges i hjemlandene. (min fremhævelse, jea).

  Hun førte sig som succesrig forretningskvinde i Hamburg og med en skarp profil på det sociale erhvervsmedie LinkedIn.

  Så fandt en journalist hendes bortskaffede mobiltelefon i ruinerne af Islamisk Stat.

  »Jeg var bare en husmor,« undskyldte hun sig, men tusindvis af billeder på telefonen afslører, hvad det indebærer at være husmor i kalifatet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 16:21

 31. > Jens-Erik Andersson 16:21
  Netop, hun lavede bare mad og fødte børn, og hendes forskellige mænd var blot grønthandlere i kalifatet. Som om…

  Poul Høi og den virkelig hulkeskribent Olav Hergel og dennes kolleger på Politiken er dog ikke helt faktaresistente.
  De gør trods alt opmærksom på, at man nok ikke kan regne med kvindernes fortællinger, der er tilpasset, hvad der gavner deres sag bedst muligt.

  Hvis nogen husker migrantstrømmen fra især Syrien i 2015, husker man også Merkels ‘Wir schaffen das’, hvorfor rigtig mange blev i Tyskland.

  Blandt de migranter, der under politibeskyttelse og fri leg gik op ad de danske motorveje, søgte de fleste mod den humanitære stormagt Sverige.
  I Storkøbenhavn stod adskillige migrantelskere parate til at fragte dem videre til Sverigstan. (Det skal de sædvanlige migrantelskere dog have tak for….).

  Det er derfor interessant, at netop Sverigstan og Tyskland er ved at bukke under for coronapres på landenes sygehuse.
  Hvilket naturligvis umuligt kan have noget at gøre med de importerede migranter.

  Som altid klynker, at ‘…det er jo vores kultur’. Spændende at følge udviklingen, når de går amok i storforsamlinger og voldædning under og efter ramadanen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. april 2021 @ 16:45

 32. Er det vigtigere at syrere ikke kan være sikre i Syrien end at danskere ikke kan være sikre i Danmark? Vi kan ikke en gang være i sikkerhed for Naser Khader.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2021 @ 17:28

 33. Tak for tip,det var jo den jeg snakkede om,da jeg påstod jeg havde set linket på Den Danske Forening. Den burde sendes til samtlige politikere i farvetrykt papirudgave
  https://tv.frihedensstemme.dk/hvad-vil-muslimer-i-danmark/

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2021 @ 17:37

 34. # K.M. nr. 11, kl. 14.24: MEGET INTERESSANT henvisning. Hvis det er forstået rigtigt, så er den forargede politik-kvinde vildt forarget over de fem seriemord på sagesløse svenske kvinder på kort tid. Dog ikke så forarget at hun vil have sandheden frem, at de fem myrdede (ligesom hundredvis af andre svenske kvinder) er ofre for indvandrede “berigeres” og asylanters morderiske tilbøjeligheder.

  Det er vist dertil politikerne derovre har drevet det: årsagen til massemord på kvinder skjules. De mange andre arter af talrige dødsfald der er konsekvenser af afrikaniseringen, forties, bagatelliseres og skjules også.

  Svenskerne terroriseres dobbelt. Både indvandrerne og politikerne angriber dem.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 17:39

 35. Har folk glemt de 6000, SEKS TUSINDE, med dansk opholdstilladelse, der skulle evakueres fra Libanon, da IDF intervenerede.
  Hver og en skulle efterfølgende have haft deres danske “opholdstillalse” frataget og været bedt om at rejse hjem til deres oprindelsland for regning.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.
  …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 24. april 2021 @ 18:21

 36. Og så skal man høre De Radikales Hedegaard på TV2 beklage sig over, at De risikere at havne hos Assad……Hele forsvaret for de ISIS terrorstøttende mødre…-Jeg kunne brække mig.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 18:29

 37. Bent A 17:39
  Annie Loof hader Sverigedemokraterne, derfor spiller hun forarget uden at nævne gerningsmænd identitet

  Kommentar by k. m. — 24. april 2021 @ 19:26

 38. # K:M: kl. 15.54, nr. 22: Ja, restriktionerne kan forlænges i det uendelige, og det vil de 95-99% sikkert også blive. Det er en smart måde til at afskaffe friheden m.m. Om tre-fem år har vi stadig restriktioner og danskerne vil til den tid været tæmmet og sat udenfor indflydelse på deres eget land og liv. Og fremtiden bliver kulsort.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 20:10

 39. WASHINGTON — President Biden on Saturday recognized the mass killings of Armenians more than a century ago as genocide, signaling a willingness to test an increasingly frayed relationship with Turkey, long a key regional ally and an important partner within NATO.

  “Each year on this day, we remember the lives of all those who died in the Ottoman-era Armenian genocide and recommit ourselves to preventing such an atrocity from ever again occurring,” Mr. Biden said in a statement issued on the 106th anniversary of the beginning of a brutal campaign by the former Ottoman Empire that killed 1.5 million people. “And we remember so that we remain ever vigilant against the corrosive influence of hate in all its forms,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 20:27

 40. USA giver den muhamedanske Storsultan Erdugal i Tyrkiet en særligt udstrakt langemand; er det på tide at sige alasmaladik güle güle til Tyrkiet ud af NATO?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 20:34

 41. @ 31 Neuhammer

  De fleste har nok glemt det, men det viser hvor naive vi danskere er. Da Israel gengældte Hizbollah´s terror, ved at bombe forskellige mål i Libanon(12.07.2006-14.07.2006), viste det sig så, at næsten 6.000 (5.873) såkaldte danskere var på ferie i hjemlandet, Bl.a. Akkari + hans søster. Over 1 uge blev de bragt ud af landet, bl.a. med busser fra Beirut til Syrien og med fly til DK, eller med skib fra Beirut til Cypern (Larnacha) og derfra til DK.

  Hele aktionen kostede danskerne 40 millioner kroner. Danskerne skulle have ladet dem blive dernede, og hvis de havde fået dansk statsborgerskab, så skulle det fratages dem. Danskerne beder selv om deres undergang som et selvstændigt folk.

  Hvad med den såkaldte palæstinenser lov af 1992, som mange af dem fejrede i hjemlandet, under devisen “die Dumme Dänen”. Senere viste en nærmere gransning, at det var nogle af de mest kriminelle elementer man havde givet opholdstilladelse.

  Vores politiske papegøjeeksistenser aner ikke hvad de foretager sig.
  Mange danskere er en flok kujoner, som åbenbart ikke vil indse når en blodtørstig fjende prøver at overtage vores land.

  De etniske befolkninger skulle måske begynde at se sig om efter ledere af en helt anden støbning. Vi kommer ikke udenom, at skabe en væbnet modstandsbevægelse, som i krigens tid. Det er den eneste løsning på Europas problem.

  Et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt.

  Kommentar by der Adler — 24. april 2021 @ 20:45

 42. Magthavere har brug for loyale medier til at sprede propaganda

  Kræver login
  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE12913590/de-statsstyrede-medier/

  Kommentar by k. m. — 24. april 2021 @ 21:23

 43. # Jens-Erik Anderson 20.34: Ja, og for få uger siden har Tyrkiet igen ført krig mod Armenerne. En krig de vandt på kort tid ved brug af et stort antal droner og kanoner.

  # Der Adler 20.45: Måske sker der noget i Frankrig, men ellers lader det jo til at både danskerne, svenskerne, de norske og hele resten af europæerne er faldet i en dødlignende søvn som i sin tid Tornerose og Snehvide. De stemmer som bevidstløse og tanketomme får på de samme og de samme partier som allerede har snydt dem mindst 25 år i træk, og de kan ikke mande sig op til nogetsomhelst, men lader sig trække rundt ved næsen af feminister, kommunister, kvindesagskvinder og komplet hysteriske aktivister.

  Noget racisme-snak, noget propaganda, noget valgflæsk, noget hykleri og løgn, og danskerne lader sig gerne bruge som malkekvæg og slagtekvæg.

  Er vi ikke allerede solgt til stanglakrids? For hvem kan have respekt for svenskere der er som slapsvanse og kludedukker, eller for danskere der er som kyllinger, tøsedrenge og hovedløse høns?

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 21:26

 44. PS: Jeg mener, danskerne gør jo kun meget lidt for at holde liv i deres demokrati. NB alene kan da ikke redde dem. Der burde uddeles flyveblade og der burde opstilles et dansksindet parti mere.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 21:32

 45. 21:32 Jeg uddeler flyveblade for JFK21, vi kan godt bruge frivillige i alle lokalområder :) JFK21 vil anholde folkemordstinget etc osv mmm

  Kommentar by Svend — 24. april 2021 @ 21:39

 46. Invasionen ser nok anderledes på sagen. Den store chef i det høje, har nemlig sat verden sådan sammen, at vesten er en gave til dem, de bare kan plukke af. Det er en pligt at plukke af.

  Således er det også en pligt at lave optagelser af horrible forhold, som enten er et andet sted eller en anden tid. Og lignende. Utroligt at danke journalister falder for det.. Eller måske ikke så utroligt. Udlændinestyrelsen siger ofte at der er fredeligt, det er ok at udvise folk. Resultat: udlændingestyrelsen er jo så racistisk…

  Invasionen spiller den populistiske venstreløjs hidsig-violin, som sande mestre… De er spindoktorer og laver intrige-spind… De er spindvasionen…

  Kommentar by Gaflen — 24. april 2021 @ 21:46

 47. Først siger de defund the police, så beder de om politibeskyttelse når lokummet brænder https://www.breitbart.com/politics/2021/04/24/nolte-minneapolis-black-business-owners-plead-for-help-in-no-go-zone/

  Kommentar by k. m. — 24. april 2021 @ 22:00

 48. https://fyens.dk/artikel/lokale-borgere-k%C3%A6mper-for-syrere-med-n%C3%A6b-kl%C3%B8er-og-utallige-mails-til-politikere-de-spiller-med-folks-liv

  Ja naive pladderhumanister og feel good ignoranter er der mange af.

  Åååååååååhhhh hvor er vi gode og humane! Fuck jer for helvede!

  Kommentar by Black Watch — 24. april 2021 @ 23:41

 49. Nu er Macron i går blevet advaret om at hvis han ikke iværksætter en repatriering af kriminelle migranter og andre foranstaltninger, risikerer han at blive afsat. 20 generaler og andre har sendt ham et brev, som yderligere er underskrevet af over 1000 personer.

  Og de borgerlige er nu så utilfredse med Mette F, at de vil have hende for en rigsret.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 23:42

 50. Fuck din kronisk defekte off-topic side møller, jeg skriver det her i håbet om at andre end internet-bodegaen herinde får øje på det:

  De fleste husker nok de to piger som døde af “skader på halsen” i marokko i 2018, i ved det “ tragiske enkeltstående tilfælde som ikke havde noget med islam at gøre” som lars løkke beskrev det som dengang.

  Nu er der dømt 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24 mænd i sagen!!! https://ekstrabladet.dk/nyheder/louisa-vesterager-jespersens-doedsdoemte-drabsmaend-faar-afvist-appel-i-marokko/8544829

  24 personer som alle spontant fik den samme ide om at slagte to turister, uden at det havde det mindste med islam at gøre..

  Hvis der fandtes journalister i dette land, så er det nu de burde spørge: HVOR MEGET VIDSTE LARS LØKKE???

  Kommentar by Per — 25. april 2021 @ 01:01

 51. For ikke at tabe focus. Dette er hvad hjernedøde kameldrivere og dadelplukkere i år har haft travlt med, så hvem kan forlange at muslimen skal passe et dagligt arbejde!

  Fra Den Store Hukommelse:

  2021:
  Tchombangou og Zaroumdareye/Niger (02.01.2021), 2 landsbyer angrebet af militante islamister, ca.100 dræbt og ca.75 sårede.
  Kabul/Afghanistan (17.01.2021), 2 kvindelige højesteretsdommere skudt.
  Diffa/Niger (18.01.2021), 4 dræbt + 8 sårede af Boko Haram (landmine).
  Baghdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt + 110 sårede af selvmordsbomber på marked.
  Bagdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt og over 100 sårede ved 2 selvmordsbomber.
  Tikrit/Irak (23.01.2021), 11 dræbt + 10 sårede af IS.
  Gurmana/Nigeria (26.01.2021), 6 dræbt ved en række angreb af Boko Haram.
  Balad/Somalia (28.01.2021), 14 dræbt + 10 sårede af vejsidebombe.
  Raqqa/Syrien (30.01.2021), 7 dræbt + 10 sårede i bus af IS.
  Nangarhar/Afghanistan (30.01.2021), 12 dræbt + 15 sårede af selvmordsbomber.
  Almar/Afghanistan (31.01.2021), 2 dræbt + 14 sårede ved Taliban morter angreb.
  Mogadishu/Somalia (31.01.2021), 9 dræbt + 10 sårede af selvmordsbomber.
  Boni/Mali (03.02.2021), 10 dræbt + 5 sårede af militante islamister.
  Tap-e-Akhtar (05.02.2021), 16 dræbt + 2 sårede af Taliban.
  Ndalya/DRC (14.02.2021), 16 dræbt af ADF.
  Pul-e-Sangi (15.02.2021), 13 politifolk dræbt af to kollegaer.
  Jalalabad/Afghanistan (16.02.2021), 5 dræbt + 4 sårede af Taleban.
  Zawar/Pakistan (18.02.2021), 5 grænsevagter skydes af Tehreek-e-Taliban.
  Bandiagara/Mali (18.02.2021), Jihadister dræber 9 + sårer 3.
  Damboa/Nigeria (18.02.2021), 6 halshugget af Boko Haram.
  Tokabangou/Burkina Faso (19.02.2021), 9 dræbt + 9 sårede af Boko Haram.
  Muthanna/Irak (20.02.2021), 2 børn dræbt af landmine.
  Balad/Somalia (21.02.2021), en selvmordsbomber dræber 2 og sårer 4.
  Mirah/Pakistan (22.02.2021), 4 kvinder dræbt.
  Hesarak/Afghanistan (22.02.2021), 9 dræbt af Taliban.
  Kisima/DRC (23.02.2021), ADF-islamister dræber 11.
  Maiduguri/Nigeria (24.02.2021), 10 dræbt + 47 sårede af Boko Haram.
  Boyo/DRC (27.02.2021), 6 dræbt af ADF.
  Vetlanda/Småland/Sverige (03.03.2021), 8 mennesker angrebet og såret (de 3 alvorligt) af-22-årig afghaner (Tamin Sultani) der råbte Allahu akbar. Han skulle have været udvist i 2020!
  Sorkhord/Afghanistan (03.03.2021), 7 teglværksarbejdere bundet og derefter dræbt.
  Aden/Yemen (04.03.2021), 3 dræbt + 7 sårede af en Ansar Allah bilbombe.
  Taloqa/Afghanistan (04.03.2021), 9 lokale betjente dræbt.
  Lab-e-Nahr/Afghanistan (05.03.2021), 7 dræbt + 4 sårede (sikkerhedsvagter.
  Taiz/Yemen (05.03.2021), 3 børn dræbt og 10 sårede af shiitter.
  Bosaro/Somalia (05.03.2021), 7 fængselsvagter dræbt + 3 sårede.
  Rahim Yar Khan/Pakistan (05.03.2021), 5 hinduister dræbt af islamiske fundamentalister.
  Mogadishu/Somalia (06.03.2021), 20 dræbt + 30 sårede af Fedaueen selvmordsbomber.
  Balkh/Afghanistan (07.03.2021), 8 lokale politifolk dræbt og 6 sårede af sunnier.
  Wulgo/Nigeria (09.03.2021), 30 soldater dræbt i konvoj + 7 sårede af 2 selvmordsbomber.
  Kadha/Yemen (14.03.2021), 18 dræbt og 6 sårede af missil fra Ansar Allah.
  Surobi/Afghanistan (14.03.2021), 5 FN-ansatte dræbt af Taliban.
  Tessit/Mali (16.03.2021), 33 dræbt + 14 sårede af Jihardister.
  Tillaberi/Niger (16.03.2021), 66 knivdræbt med koldt blod af jihardister.
  Abyan/Yemen (18.03.2021), 12 dræbt af spærreild fra al-Qaida.
  Kushk Rabat Sangi/Afghanistan (21.03.2021), 6 grænsevagter dræbt
  Boulder/Colorado/USA (22.03.2021), muslim (Ahmad al-Aliwi/Issa) skyder 10 mennesker i et King Soopers marked.
  Intazayene, Bakorat, Wistane/Niger (23.03.2021), jihadister på motorcykler dræbte 137 personer i en række koordinerede angreb.
  Beni-Mbau/DRC (23.03.2021), 15 landsbybeboere dræbt + 10 sårede af ADF-islamister.
  Lafey/Kenya (24.03.2021), 5 buspassagerer dræbt + 21 sårede af islamiske terroister.
  Palma/Mozambique (24.-27.03.2021), 48 dræbt + 13 sårede, nogle ved halshugning af militante islamister.
  Dabanga/Cameroun (28.03.2021), 4 dræbt af Boko Haram.
  Sade/Nigeria (30.03.2021), 1 brændt ihjel for at fornærme Muhammed.
  Katsina/Nigeria (30.03.2021), 7 dræbt da militante muslimer skyder ind i en kirke.
  Beu Manyama-Moliso/DRC (30.03.2021), 29 dræbt af ADF-islamister.
  Shindad/Afghanistan (31.03.2021), 4 dræbt af en Shahid selvmordsbomber.
  Gør Du/Burkina Faso (01.04.2021), 6 dræbt og 1 såret af jihardister.
  Lashkar Gah/Afghanistan (02.04.2021), 5 dræbt og 7 sårede af en sunni bomber.
  Aguelhok/Mali (02.04.2021), mujahideen dræber 4 FN-folk og sårer 19.
  Kongressen/Washington/USA (02.04.2021), 2 dræbt + 1 sårede, da 25-årig muslim (Noah Green) kører ind i 2 betjente, for efterfølgende at stå ud af bilen, og løbe efter dem med en kniv under råbet ”Allah akbar.”
  Bariire/Somalia (03.04.2021), selvmordsbomber angriber lokal sikkerhedsbase og dræber 9 + sårer 20.
  Ishkamish/Afghanistan (06.04.2021), 6 dræbes af Taliban.
  Tanwatbougou/Burkino Faso (06.04.2021), 8 dræbes og 2 sårede af jihardister.
  Palma/Mozambique (08.04.2021), ligene af 12 hvide mennesker fundet bundet + halshugget efter angrebet den 24.-27.03.2021.
  Waziromanda/Afghanistan (06.04.2021), 10 dræbt + 12 sårede af Taliban.
  Kaduna/Nigeria (06.04.2021), 4 dræbt + 4 sårede i en bus.
  Shuhayl/Syrien (07.04.2021), 5 dræbt + 2 sårede af ISIS.
  Mausa-Abad/Afghanistan (8 dræbt + 11 sårede af Taliban.
  Benue/Nigeria (09.04.2021), 11 dræbt af jihadister.
  Oicha/DRC (09.04.2021), 7 dræbt af ADF.
  Baidoa/Somalia (10.04.2021), en Shahid-selvmordsbomber dræber 6 + sårer 7 på restaurant.
  Damasak/Nigeria (10.04.2021), islamister dræber 8 på et FN-lager.
  Kwapre/Nigeria (10.04.2021), 5 dræbt + 30 sårede af Boko Harem.
  Balkh/Afghanistan (10 dræbt + 8 sårede på en forpost.
  Damasak/Nigeria (13.04.2021), islamister skyder vildt omkring sig, dræber18 og sårer 21.
  Lahore/Pakistan (14.04.2021), visning af tegnefilm om Muhammed afstedkommer flere dages oprør og optøjer, 2 dræbt og mindst 520 sårede!
  Balad/Somalia (14.04.2021), 17 dræbt + 4 sårede i minibus.
  Gaigorou/Niger (17.04.2021), 19 dræbt + 6 såred af islamiske terroister.
  Rambauillet/forstad til Paris/Frankrig (23.04.2021), 49-årig kvinde (mor til 2) ansat i politiet, dræbt med en kniv i halsen, under råbet ”Allahu akbar,” af en 36-årig tuneser (Jamel Gorchene).

  Og sådanne voldsparate tumper skal man have til Danmark!

  Kommentar by der Adler — 25. april 2021 @ 06:52

 52. Tak for listen Adler 06:52. Det er vigtig info. Jeg har ikke talt dem, men der er mange, der er ‘faldet for Islams hellige sværd’.

  Vi hører ikke om dem i DR og Tv2 eller de andre statsstøttede medier, selvom det er vores fremtid som kristen nation, der er på spil.

  Jeg lagde mærke til “Raqqa/Syrien (30.01.2021), 7 dræbt + 10 sårede i bus af IS”. Er det ikke dem venstrefløjen vil have hjem? Altså IS-morderne og ikke deres ofre!:-(

  Kommentar by Amad — 25. april 2021 @ 08:28

 53. Det er jo altid et spørgsmål om hvornår man synes det er på tiden man bruger hæren til at forsvare landet imod, det man før sendte hæren ud for at bekæmpe. (:-)). Støt SIAD. http://www.siad.wordpress.com
  God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2021 @ 08:35

 54. @ 52 Amad

  Det er korrekt Amad. Man vælger at skide på Danmark for at tilslutte sig kalifatet (IS), brænder sit pas, og er feltmadrs for såkaldte IS-krigere, og nu skal den røde løber rulles ud.

  Lige nu er der en spændende artikel i Berlingske Tidende om sådan en tysk feltmadras. Kun kom tilbage til Tyskland og levede en “normal” tilværelse, for som hun sagde, hun havde bare født børn og lavet mad.
  En journalist fik fat i hendes skrottede telefon, og det var virkelig horrible sager der lå på den. Der var billeder af børn med rigtige våben samt martyr pandebånd og hvad der ellers hører til, læs den!

  Det tidligere tilsendte er en ufuldstændig liste. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Denne kulturs mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren, når der dukker nogen op, man ikke bryder sig om! Mellemøstens eneste kendte og velfungerende industri
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for de statsbetalte papegøjeeksistenser har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre!

  Islam er en bogreligion og undertrykkelsesreligion, og det første ord i i Muhammeds åbenbaring lyder således: ”LÆS !”
  Lige fra starten til slutning kommanderes der lydighed og underkastelse. Det giver en glimrende grobund for fanatisme, hvor det at tænke selv, bliver sat ud af kraft. Koranen dikterer, at islam skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed). Mange muslimer kan uden videre skære halsen over på anderledes tænkende, uden at gøre sig de store overvejelser. Men bliver den såkaldte profet Muhammed karrikeret, så går de totalt amok, som om verdens undergang er nær!
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khaliq, Liban, Mahmud, Milad, Malik, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Rafiq, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!

  Kommentar by der Adler — 25. april 2021 @ 09:18

 55. Denne kulturs mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren,”

  Sammen med Vejsidebomber, mærkeligt nok udviklet af Fredens Religion. Måske fordi koranen har et større afsnit om Baghold. Prøv at google Kvinde overfaldet bagfra

  Kommentar by tavsen — 25. april 2021 @ 09:29

 56. Det store asylfupnummer kom for dagens lys i Nyrups moralske årti. Hans socialminister Karen Jespersen kom for skade at oplyse, en trediedel af hendes store budget gik til berigerne. Den viden tog både hun og Nyrup konsekvensen af.

  Nuværende folketingsformand var socialminister, da det endelig nåede frem til efternølerne i journaliststanden, at beskyttelsesbehovet ikke var så overvældende, da fupflygtninge tog på ferie (fra hvad?) i det elskede hjemland. Socialminister Henrik Dam Kristensen udtalte, at socialloven skulle moderniseres, så sådanne eskapader blev gjort lovlige. Mere skete der vist ikke, det var nemmere at ignorere svindelen.

  Danskerne elsker at blive svindlet og bedraget.

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/04/22/coronastoette-pakistansk-pengesvindler-faar-udbetalt-millioner-af-skattekroner/
  I sommeren 2020 får Riaz Ahmed Butt en dom på to og et halvt års fængsel…!!!!!!
  Den dømte velfærdsmigrant har indtil nu fået overført 3.470.000 kroner fra de danske myndigheder.

  Danskernes gavmilde coronastøtte er, ifølge en advokat, straks blevet overført til udlandet i en lyssky bankoverførsel.”

  Kommentar by tavsen — 25. april 2021 @ 09:56

 57. Jeg kender mange flygtninge og også flygtninge fra Syrien og ingen af dem er reelle flygtninge, ingen af dem er flygtet pga. krig, de er her kun pga. penge og gratis sygehusbehandling.

  Det som virkelig giver mig kvalme er at alle dem jeg kender kun venter på at få opholdstilladelse så de kan komme ‘hjem’ på ferie, så de kan hilse på familien – det er fucking kvalmende.

  Og dertil komme at mange af dem svindler og stjæler, så en af dem jeg kender har kunnet købe en ny lejlighed i sit hjemland, og en anden har kunnet købe en Lexus til 15.000$, og har også fået renoveret sit hus – VI ER 100% FUCKED.

  Er man i tvivl så se denne video fra Pernille og NB – https://www.youtube.com/watch?v=o0CSY34groA&t=4s

  Kommentar by piphans — 25. april 2021 @ 12:48

 58. Kommentar by piphans — 25. april 2021 @ 12:48

  Hvorfor anmelder du ikke de bedrageriske syrere til de danske myndigheder, så det offentlige Danmark kan få Lexus og skøde på bolig tilbage, stoppe ALLE udbetalinger til syrernes NemKonto OG KØRE DEM ALLESAMMEN I LUFTHAVNEN OG SENDE DEM TILBAGE TIL SYRIEN?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. april 2021 @ 13:09

 59. Den dansk/syriske bokser Sarah Mahfoud fortalte allerede for nogle år siden i et TV-program, at hun uden problemer jævnligt rejste til Syrien for at besøge familien.

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2021 @ 15:23

 60. Kom og gå som I vil. Men hvorfor sløre sig og umage med hegnet, hvis de bare kan gå igennem porten? Eller er det nogle, der ikke har noget at gøre i lejren.
  https://www.bt.dk/politik/politikere-raser-efter-bt-afsloringer-pa-udrejsecenter-vi-bliver-til-grin

  Kommentar by Islamarebad — 25. april 2021 @ 15:24

 61. En enkel og hurtig søgning på Google:

  IS SYRIA SAFE

  Look, the war is practically over (the city of Idlib is the last actual war zone) and cities like Aleppo and Damascus are perfectly safe.

  You see children roaming around and everything seems just fine now.
  https://againstthecompass.com/en/travel-syria/#5

  Vores røde og liberale politikere og røde journalistkorps er i en psykotisk dødedans med hinanden, hvor de er fuldstændigt forblændede af alle deres ord og ude af forstand til at forstå selv de mest banale realiteter, på trods af alle deres fine eksamenspapirer. Som feks at titusindvis af meget fremmede mennesker er blevet lukket ind i vores land, som betragter os som vantro i ordets bogstaveligste forstand, som helst ser ryggen af os og INGEN idé har om de værdier vores samfund er funderet på.

  De samme dødedansere forstår tilsyneladende heller ikke, trods deres overbevisning om egen begavelse og indsigt, den enkle kendsgerning, at når verden ser ud som den gør i dag, hvor Danmark kan oversvømmes irreversibelt af flygtninge og lykkeriddere på et par måneder, ja så er man selvfølgelig nødt til at have stramme regler og administrere lovene håndfast og så vil der selvfølgelig være nogen “det går ud over”.

  Verden er et hæsligt sted på mange måder og de islamiske lande vejer tungt på den vægtskål. Vi skal hjælpe hvis de vil lytte til vores råd, men ikke ved at de kommer her. De kan jo starte i deres egne lande med at bevise at minoriteter der kan trives, beskyttes og øge i antal.

  Der er masser af bedre måder at bruge alle de milliarder af kroner på, ikke mindst vores psykiske syge og vores udsatte børn, der er vokset op i hjem og og under vilkår ingen burde vokse op under. Men de røde og liberale vil hellere bruge pengene på hjernevaskede fra andre dele af Verden som ingen tilknytning har til vores land og kultur – og kun for at de kan føle sig som moralsk overlegne mennesker. Ubegribeligt, sørgeligt og dybt skamfuldt.

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 25. april 2021 @ 17:50

 62. Jens-Erik Andersson — 25. april 2021 @ 13:09
  Du har fuldstændig ret, men hvem fanden skal jeg anmelde dem til?
  De danske dhimmistrissere er jo ikke bedre end de landsforræder politikere som har importeret alle disse kriminelle perkere.

  Kommentar by piphans — 26. april 2021 @ 13:20

 63. Angående debatten om hjemsendelsen af de syriske flygtninge, så kan jeg fortælle jer at mit fly til Beirut fra Kastrup var fyldt med syrere der skulle besøg hjemlandet i Syrien.

  1. De har ofte 2 pas. Et rejsedokument ud af DK, men når de skal ind i Libanon så får de et stempel i deres syriske pas, og på den måde kan man snyde myndighederne i DK om at det slet ikke er sikkert at rejse til Syrien.
  De libanesiske myndigheder er bevidste om problemet og sommetider bliver de afvist og sendt tilbage til Kastrup .
  Når de lander i Beirut, så rejser de videre til Syrien med en Taxa .

  2. Javel så er idlib provinsen ikke sikkert sted da krigen stadig raser, men Damaskus er et sikkert sted .

  3. Noget andet som syrerene og venstrefløjen siger:
  Jamen man kan jo ikke sende folk tilbage til en brutal diktator?
  Ja, han er en frygtlig og morderisk diktator, og jeg afskyer både ham og hans regime.

  Men Syrien har været et diktatur i mere end 50 år og de har levet under hans regime længe før krigen startet, endda hvor der var stabilitet og hvor syrerne fik gratis lægehjælp, uddannelse og elektricitet 24 timer i døgnet.

  De vil ikke rejse hjem fordi de ved at levevilkårene i DK er bedre end i Syrien.

  I flygtningelejrene i Libanon får en familie på 6 personer i gennemsnittet 300 dollars måneden i støtte af FN.
  Faren rejser så til Syrien og bygger Hus der, mens kvinderne og børnene bliver tilbage i Libanon og på den måde fortsætter de med at få økonomisk støtte af FN.

  På min rejse mødt jeg også hårdt arbejderne syrere der arbejdet på mit hotel.

  Jeg spurgte dem hvorfor de ikke rejste tilbage til Syrien .

  De sagde blot at i Libanon kunne de trække vejret, og der var mere frihed, og derfor blev de . De tjener også mere I Libanon på trods af den økonomiske krise. Forståeligt tænkte jeg . Egentlig mest fordi jeg kunne se de var hårdtarbejdende og havde slet ikke de samme privilegere som dem i Danmark.

  En af dem kunne rejse til Syrien og se hans børn og familie hvis han kunne betale 100 dollars til myndighederne i Syrien. Så kan han blive fritaget for at blive tvunget i hæren med et besøg op til 3 måneder .

  Syrien er nemlig ramt af amerikanske sanktioner og man vil gøre alt for at få dollars ind i landet. Man kan stort set betale sig ud af alt i Syrien hvis man har penge.
  I Danmark har de heletiden vidst at deres opholdstilladelse var begrænset, og de vidste godt at der vil kom en tid hvor deres opholdsgrundlag vil blive inddraget hvis situationen blev forbedret .

  Hvis jeg var dem, vil jeg tage imod den pose penge de får med og rejse tilbage med deres værdighed hvis de overhovedet har sådan en tilbage.

  Jeg er så træt af dem og deres evig brok.
  Men jeg ved at de ender på et udrejsescenter, og der vil gå årevis før de omsider rejser hjem igen frivilligt eller med tvang. Vi kan ligeså godt afskaffe flygtningebegrebet hvis folk med midlertidigt beskyttelse ender med at bliver her for evigt. Det er jo det der er sket de sidste 30 år.

  Dansk flygtningehjælp, mellemfolkeligt samvirke og alle NGO’er vil altid stå med deres politiske agendaer og skrige i baggrunden om at der ikke er fred uanset hvad. Det er deres arbejde ellers vil de ikke have noget at lave.

  Den eneste løsning som jeg bakker 100% op er et fuldstændig asylstop, for når de først er sluppet ind, så er de umulige at slippe af med igen.

  Jeg er ikke journalist eller politiker, men jeg blot en almindelig borger og skribent, der kender Libanon mere end nogen andre eksperter og har et kæmpe netværk dernede, fordi jeg ofte besøger landet 2-3 gange om året . Så jeg ved hvad jeg snakker om, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 17:16

 64. # 63

  Under dit tidligere alias Notarius Umulius fortalte du ellers, at du har gået på Journalisthøjskolen?

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2021 @ 16:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper