26. april 2021

Syrien-indslag på Radio4 med grådkvalt pige: “Hvad med din familie i Danmark, savner du også dem?”

I går kunne TV2 afsløre, at maskerede udlændinge gennem flere måneder har ‘forceret hegnet ved Udrejsecenter Kærshovedgår’, og de afviste/udviste, der nægter at samarbejde om hjemrejse, lever i praksis på egne betingelser i Danmark. Debatten om syriske flygtninge har stået på i mere end en måned, og den fortsætter formentligt til alle arabere der ikke vil hjem får lov til at blive, og alle der har lyst til at komme til Danmark, får lov til at komme ind.

Her til morgen kunne man på Radio4 høre, at 15 skoleorganisationer havde skrevet en fælleskronik, hvor de tordner imod repatriering af syriske flygtninge. Røde organisationer vil have rød politik til venstre for Socialdemokraterne, ikke overraskende, men det blev så en af dagens historier. Holdningsmassage virker.

Et par timer tidligere hørte jeg Det Femte Verdenshjørne på samme kanal, hvor vært Peter Keldorff fortalte, at medierne sjældent taler med de danske børn i kurdiske lejre. Det viste sig at programmets første tolv minutter var ‘en række lydbidder fra to af de danske børn’, optaget og stillet til rådighed af Natascha Rée Mikkelsen fra ‘Repatriate The Children’. Repatriering gælder kun en vej: Mod Danmark.

Værten må leve på en anden planet, når han ikke har opdaget de mange tudehistorier i medierne, og indslaget har da heller ikke noget med journalistik at gøre. Lydbidderne med børnene virker iscenesatte, og er tilsat underlægningsmusik. Den interviewede ‘danske dreng’ taler dårligt dansk, og den 12-årige pige som grådkvalt fortæller, at hun savner sin familie i Danmark, har ikke været i Danmark i seks år. To af hendes yngre søskende (som indgår i gruppen af danske børn) har ingen tilknytning til Danmark overhovedet. Skattefinansieret foie gras-fodring af den yderste venstrefløjs holdninger. Herunder lidt fra indslaget. Der er meget mere.

Peter Keldorff, Radio4: Vi skal høre optagelser fra de danske børn, der sidder i fangelejre i Syrien… I denne udgave betyder det blandt andet, at vi skal høre optagelser af de danske børn, der sidder i fangelejrene nede i Syrien.

Dreng: Det er virkeligt dårligt. Jeg kan ikke lide at blive her.

Natascha Rée Mikkelsen: Hvorfor kan du ikke lide at være her?

Dreng: På grund af, at man ikke har nogle bedste venner, og de gider ikke lege. De laver bare bedste problemer, og problemer, og problemer.

Peter Keldorff: Ja, her var altså en af de drenge, der sidder nede i en af fangelejrene i Syrien. Vi hører fra ham, og så hører vi også fra en pige. Og det er altså i starten af programmet. […]

Peter Keldorff: Der foregår jo et intenst politisk spil herhjemme i Danmark på de helt store nagler, om hvorvidt børnene kan komme hjem, og om hvordan de eventuelt kan komme hjem. Det er jo sådan set fint nok, for det skal jo løses politisk, hvis børnene på et eller andet tidspunkt skal hjem til Danmark. Jeg synes dog her på det seneste, at fokus er fjernet lidt fra selve børnenes skæbner, og jeg vil rigtig gerne høre fra dem, og hvordan de har det nede i lejrene. Jeg tror at der er rigtig mange danskere, der helt oprigtigt, uanset hvad man mener politisk, og sikkerhedspolitisk og lignende, er bekymret for de her børn, og gerne vil høre fra dem. Om lidt så sætter vi fokus på to af børnene, en pige og en dreng. Lad os først starte med et klip fra en af lejrene med en af pigerne.

Pige, 12 år (svag stemme, underlægningsmusik): Jeg vil gerne se min far (snøfter).

Natascha Rée Mikkelsen: – Det er okay. Du er bange for at der er sket ham noget?

Pige (grådfyldt stemme): Ja! Jeg savner ham så meget.

Natascha Rée Mikkelsen: Ja, det kan jeg godt forstå. Hvad med din familie i Danmark, savner du også dem?

Pige: Ja. Jeg savner dem meget. Jeg vil gerne ud herfra

Natascha Rée Mikkelsen: Hvorfor vil du gerne ud herfra?

Pige: De er ikke gode herinde.

Natascha Rée Mikkelsen: Det er ikke godt at være her?

Pige: Nej.

Natascha Rée Mikkelsen: Hvad er det du ikke kan lide ved at være her?

Pige: Folk slår (sic), og de er ikke gode. De kan godt finde på at slå os.

Natascha Rée Mikkelsen: Så du vil rigtig gerne væk herfra?

Pige: Ja.

Peter Keldorff: De her optagelser er lavet af organisationen Repatriate The Children, der arbejder på at få børnene hjem. Tidligere i dag interviewede jeg Natascha Rée Mikkelsen fra denne her organisation, der har lavet optagelserne.

(Journalist-aktivisten Natascha Rée Mikkelsen & venstreradikale Knud Foldschack, 2021; Collage: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118728/trackback

42 Comments »

 1. God tur hjem til sandkassen i Syrien, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 13:50

 2. Peter Keldorff: Der foregår jo et intenst politisk spil herhjemme i Danmark på de helt store nagler, om hvorvidt børnene kan komme hjem, og om hvordan de eventuelt kan komme hjem.

  De er hjemme. I Syrien. I MENAP.

  Og de skal IKKE hentes til Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 13:54

 3. Venstrefløjen siger cancel culture. Jeg siger cancel the left retards

  Kommentar by k.m. — 26. april 2021 @ 14:13

 4. En “Chadi El-Cheikh Hassan” har på FB et længere opslag om syrerne efter en rejse til Libanon som kan anbefales, at læse.

  Kommentar by CCC — 26. april 2021 @ 14:24

 5. En “Chadi El-Cheikh Hassan” har på FB et længere opslag om syrerne efter en rejse til Libanon som kan anbefales, at læse.

  Kommentar by CCC — 26. april 2021 @ 14:24

  HER:

  Angående debatten om hjemsendelsen af de syriske flygtninge, så kan jeg fortælle jer at mit fly til Beirut fra Kastrup var fyldt med syrere der skulle besøg hjemlandet i Syrien.

  1. De har ofte 2 pas. Et rejsedokument ud af DK, men når de skal ind i Libanon så får de et stempel i deres syriske pas, og på den måde kan man snyde myndighederne i DK om at det slet ikke er sikkert at rejse til Syrien.
  De libanesiske myndigheder er bevidste om problemet og sommetider bliver de afvist og sendt tilbage til Kastrup .
  Når de lander i Beirut, så rejser de videre til Syrien med en Taxa .

  2. Javel så er idlib provinsen ikke sikkert sted da krigen stadig raser, men Damaskus er et sikkert sted .

  3. Noget andet som syrerene og venstrefløjen siger:
  Jamen man kan jo ikke sende folk tilbage til en brutal diktator?
  Ja, han er en frygtlig og morderisk diktator, og jeg afskyer både ham og hans regime.

  Men Syrien har været et diktatur i mere end 50 år og de har levet under hans regime længe før krigen startet, endda hvor der var stabilitet og hvor syrerne fik gratis lægehjælp, uddannelse og elektricitet 24 timer i døgnet.

  De vil ikke rejse hjem fordi de ved at levevilkårene i DK er bedre end i Syrien.

  I flygtningelejrene i Libanon får en familie på 6 personer i gennemsnittet 300 dollars måneden i støtte af FN.
  Faren rejser så til Syrien og bygger Hus der, mens kvinderne og børnene bliver tilbage i Libanon og på den måde fortsætter de med at få økonomisk støtte af FN.

  På min rejse mødt jeg også hårdt arbejderne syrere der arbejdet på mit hotel.

  Jeg spurgte dem hvorfor de ikke rejste tilbage til Syrien .

  De sagde blot at i Libanon kunne de trække vejret, og der var mere frihed, og derfor blev de . De tjener også mere I Libanon på trods af den økonomiske krise. Forståeligt tænkte jeg . Egentlig mest fordi jeg kunne se de var hårdtarbejdende og havde slet ikke de samme privilegere som dem i Danmark.

  En af dem kunne rejse til Syrien og se hans børn og familie hvis han kunne betale 100 dollars til myndighederne i Syrien. Så kan han blive fritaget for at blive tvunget i hæren med et besøg op til 3 måneder .

  Syrien er nemlig ramt af amerikanske sanktioner og man vil gøre alt for at få dollars ind i landet. Man kan stort set betale sig ud af alt i Syrien hvis man har penge.
  I Danmark har de heletiden vidst at deres opholdstilladelse var begrænset, og de vidste godt at der vil kom en tid hvor deres opholdsgrundlag vil blive inddraget hvis situationen blev forbedret .

  Hvis jeg var dem, vil jeg tage imod den pose penge de får med og rejse tilbage med deres værdighed hvis de overhovedet har sådan en tilbage.

  Jeg er så træt af dem og deres evig brok.
  Men jeg ved at de ender på et udrejsescenter, og der vil gå årevis før de omsider rejser hjem igen frivilligt eller med tvang. Vi kan ligeså godt afskaffe flygtningebegrebet hvis folk med midlertidigt beskyttelse ender med at bliver her for evigt. Det er jo det der er sket de sidste 30 år.

  Dansk flygtningehjælp, mellemfolkeligt samvirke og alle NGO’er vil altid stå med deres politiske agendaer og skrige i baggrunden om at der ikke er fred uanset hvad. Det er deres arbejde ellers vil de ikke have noget at lave.

  Den eneste løsning som jeg bakker 100% op er et fuldstændig asylstop, for når de først er sluppet ind, så er de umulige at slippe af med igen.

  Jeg er ikke journalist eller politiker, men jeg blot en almindelig borger og skribent, der kender Libanon mere end nogen andre eksperter og har et kæmpe netværk dernede, fordi jeg ofte besøger landet 2-3 gange om året . Så jeg ved hvad jeg snakker om, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 14:28

 6. Ja, terror-Basils fætter ved jo nok, hvad han taler om…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2021 @ 14:53

 7. TV 2 er fuldstændigt som DR propagandakanal for den yderste venstrefløj. Læg mærke til ordvalget: Hjem til Danmark! Men Danmark er ikke deres hjem. Forældrene har taget deres børn med til et andet land og kæmpet mod en alliance hvori Danmark deltager!
  Børne er for en dels vedkommende født i Syrien, eller har levet halvdelen af deres liv i Kalifatet! Danmark er ikke længere deres hjem!
  Vi vi udsættes for ensidig propaganda i uhyggelig grad. Hvis en usandhed siges ofte nok bliver den til sidst sandhed! Citat af Joseph Goebbels, han ville være stolt hvis han fulgte TV2 og DR’s propaganda tæppebombardement!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2021 @ 14:54

 8. POLITIK-KVINDERNES og INDVANDRINGSINDUSTRIENS RADIO, kaldet DR, er ved at være et uhyggeligt og meget anti-dansk foretagende. Uafbrudt snakkes der om berigelse, menneskerettigheder, udenlandske børn, fremmedfjendsk politik, Danmarks pligt til at redde verden, den ekstreme højrefløjs ondskab, socialdemokraternes hårde stramninger, Danmarks umådelige rigdomme, danskernes egoisme, Syrien som et superfarligt land osv.

  Følelsesporno i lange baner, en endeløs strøm af holdningsmassage, klynk og jamren. Propaganda så udspekuleret at Goebbels ville have været stolt.

  Men aldrig nævnes danskernes menneskerettigheder. Aldrig nævnes det at
  syrere i tusindvis rejser tilbage til Syrien for at holde ferie. Aldrig nævnes det at hvis masseindvandringen ikke stoppes, ender Danmark ligesom den fejlslagne stat lidt mod øst, hvor terror, brændende biler og skoler, voldtagne og myrdede kvinder, bombeeksplosioner, sammenstyrtede boligblokke, hjemløse pensionister, utallige overfald og fallit- og konkursramte kommuner….. vidner om et samfund der er begyndt at gå i opløsning.

  Alle de ulykker og omkostninger som masseindvandringen påfører danskerne, forties eller bortforklares.

  De er store næstekærlige humanister i DR. Men kun når det gælder kulturfremmede. Når det gælder danskerne og deres børn er DR-kvinderne kyniske og iskolde.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 14:57

 9. Flot, at Mette stadig har nosser til at stå imod det enorme pres fra journalist-venstreparti – Ellemann var bukket under for længst!
  Vi må se, om det holder…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2021 @ 15:00

 10. En hel del såkaldte indvandrere med islamisk baggrund er placeret på Udrejsecenter Kærshovedgård. Derfra løber de over hele omegnen, stjæler, sælger narko, truer folk og overfalder folk og børn.
  De burde være på Livø midt i Limfjorden, der har alt det udrejsecenteret mangler, nemlig; ubeboet, statsejet, isoleret, meget langt til land, fyldt med barakker fra Åndssvageforsorgens tid til 600+ individer, billig at sejle de udviste kriminelle til, og billig at hente dem til grænsen, når de bliver trætte af legen og selv rejser ud af Danmark.
  Skulle de kede sig under opholdet, kan der sikkert skaffes beskæftigelse i kartoffeldyrkning på øen, også til at betale for deres uvelkomne ophold her i vores land.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. april 2021 @ 15:11

 11. Radio-aviserne bliver mere og mere tumpede og latterlige. Idag kl. 12 blev 4/5 del af radioavisen brugt på pral om at Danmark er en helt fantastisk filmnation. Til sidst noget grædekone-snak om Syrere der ikke må blive i Danmark, lidt om corona og så Joy Mogensen om film igen.

  Vil man vide hvad der sker i Danmark, skal man læse netaviserne og papiraviserne samt bøger.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 15:12

 12. # Jørgen Nielsen, 15.00: Det holder ikke. Men S forsøger at få os til at tro på at de vil begrænse indvandringen. Men grænsen er stadig hullet som en si. Og Mette har lige sagt ja til 25 MILLIARDER kroner mere i EU kontingent. Og alle de gamle partier agter at leve op til Marokko-traktaten.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 15:18

 13. DR3 (s facebookside) har en tudehistorie om Noor al Senyani, en pige der er “lige så dansk som alle andre” men ikke har dansk statsborgerskab og derfor føler sig eksluderet. Check hendes FB profil, hendes hjerte banker udelukkende for andre muhammedanere, og man skal ikke grave langt tilbage på hendes wall før man ser at hun deler links til militante islamister.
  https://m.facebook.com/profile.php?id=100006451701101

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. april 2021 @ 15:22

 14. Danskerne kæmpede med ISIS i krigen for Israel. Det er socialisternes allierede, som de vil have hjem, så de kan myrde danskere

  Kommentar by Svend — 26. april 2021 @ 15:24

 15. Hvad gør vi?

  Syriske platugler og velfærdsmigranter har ofte to pas. Et rejsedokument ud af DK, men når de skal ind i Libanon, så får de et stempel i deres syriske pas, og på den måde kan man snyde myndighederne i DK om, at det slet ikke er sikkert at rejse til Syrien.

  Kan politiet lave ransagelser for at finde begge pas? Så kan politiet inddrage det danske pas og udvise muslimerne tilbage til sand og solskin i MENAP landene med det syriske pas i lommen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 15:34

 16. Afrikanere, bosat i Tyskland rejser uhindret ind i Danmark for at blive gift.
  Stol ikke på Mette Frederiksen strammerpolitik, det er spin for at blive ved magten

  Kommentar by k. m. — 26. april 2021 @ 15:49

 17. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. april 2021 @ 15:22

  Det er fandeme uhyggeligt – hun har jo KUN taget tørklædet af, nu hvor hun skal fremstå som “dansk”.

  Og så støtter hun salafisterne i islamisk trossamfund i sagen om TV2 udsendelsen: “Moskeerne bag sløret”

  Hun er jo ren allahu akbar…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2021 @ 16:06

 18. Hvem er de mennesker der har givet Sikander Siddique 100.000 dollars?

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2021 @ 16:31

 19. Hvem er de mennesker der har givet Sikander Siddique 100.000 dollars?

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2021 @ 16:31

  Indbyggerne i Ramadanmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 16:33

 20. Natascha Ree Mikkelsen = klam feltmadras

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2021 @ 16:50

 21. Ot: Stor underskrift-indsamling hos Nye Borgelige, i forbindelse med de to unge med de 794 forskellige forbrydelser.
  Støt et retur til det Danmark du engang kendte!
  https://nyeborgerlige.dk/stop_det_nu-2/

  Kommentar by Kimski — 26. april 2021 @ 16:55

 22. Danmark har en stor fed velaflagt godhedsindustri, hvis råstof er patetiske parasitiske vrag fra østlige taberlande og hvis arbejdsredskaber er en lind strøm af føleporno, sprøjtet ud sammen med krokodilletårer i fede kaskader – lige ind i fjæset på uskyldige TV kiggere af MSM’s løgnefabrikker.
  Føl, Lid og Græd ned i aftenkaffen medens godhedsindustrien lukrerer på din naive troskyldighed. Få et godt savlende hulk til TV-avisen.
  Tudedramaet er en evigt kørende tarvelig TV-serie.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. april 2021 @ 17:09

 23. #18 KineserSnot
  Pengene er givet af en iranskfødt indvandrer Djaffar Shalchi, der istedet for bistandsvejen har valgt selv at arbejde sig til en formue.
  I 2016 donerede han 200 millioner kroner til en fond “Human Act”
  der uddeler penge til personer som fonden gerne vil støtte.
  En eventuel beundring af Djaffar Shalchis vilje og evne til at klare sig selv slås desværre i stykker når man ser hvem han deler pengene ud til. 2020 gik prisen til Greta Tunfisk som i et år pjækkede fra skolen og i stedet talte om klimaet. I 2021 gik pengene til Sikandar Siddique på grund af hans “målrettede indsats mod ulighed, racisme/diskrimination og klimaforandringer”.

  Vi andre husker måske Sikandar Siddique bedre som en lille ubetydelig klovn i Uffe Elbæks første klovneparti, han fulgte førsteklovnen væk fra den synkende skue og blev løsgænger, hvorefter man dannede Klovneparti II nu med Sikandar som ufrivillig førsteklovn.

  Kommentar by bjarne binee — 26. april 2021 @ 17:31

 24. https://www.dr.dk/radio/p1/nede-mette/nede-mette-8?

  Den her er ligeså slem.

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2021 @ 18:52

 25. Kommentar by bjarne binee — 26. april 2021 @ 17:31

  Men det jo på uhæderligt grundlag, der ikke er holdbart. FNs verdensmål er totalt implementeret i Dansk regi i det offentlige, der er intet særligt at gøre opmærksomt på.

  Det skalkeskjul for bistand til et Muslimsk parti.

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2021 @ 18:54

 26. (Sorte og brune) syrere i Syrien og (hvide) danskere i Danmark, sådan skal det være, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 18:54

 27. Ja-forbyd Islam i Europa! Det er virkelig en deprimerende tid vi lever i. Jeg hørte idag at 79 udlandske vielser på Stevns i dette år. Hvordan er de kommet ind, og er de rejst igen? Ingen ved det. Kjærholmgård hvad koster det ikke samfundet og endnu flere vagter på. Hvem skal opdrage disse børn fra Syrien og bekoste dem? Hvis de kommer hjem. Udgifterne— ja det skal du og jeg betale.

  Kommentar by IES — 26. april 2021 @ 19:32

 28. Man kan stemme sig til IDIOTI, parasitter, fattigdom, rablende vanvid, statsterror, gestapometoder, skueprocesser, KZ-lejre, tortur, sygdomme, krig og massedød. Det var hvad tyskerne gjorde i 1933. De små uskyldige kryds nogle af tyskerne satte ud for nazi-partiet, fik de mest skæbnesvangre følger.

  Millioner af tyskere blev sendt ud til fronterne , millioner af tyskere blev ramt af kugler og granater, en del unge mænd frøs, sultede eller forblødte ihjel, millioner fik en bombe ned gennem taget, millioner mistede deres kære, millioner fik besøg af lidelser, rædsler og døden.

  Deres små snollede krydser sikrede at Tyskland og de selv blev forvandlet til rygende ruiner og ligdynger. (I f.eks. Hamborg omkom 30.000 på een nat i en ildstorm)

  Nu er millioner af danskere, svenskere og europæere ved at gøre dem kunsten efter. Eller de bliver ofre for valgsvindel.

  Lidt senere kommer så regningen for naiviteten og glemsomheden.

  I Frankrig er befolkningen dog ved at få nok. 20 generaler og tusindvis af soldater forudsiger borgerkrig inden længe, hvis kursen ikke lægges om.

  I Danmark og Sverige er borgerkrig udelukket, da mændene er så feminiserede og hjernevaskede, at de hellere vil dø end tænke en selvstændig tanke.

  Deres passive slaphed og sløvhed vil blive belønnet med et skørte-regime, et BIG-MOTHER samfund af den mest totalitære art. Kafka, nedture, konkurser, blodbade og FOLKEUDSKIFTNING for fulde gardiner og fuld musik.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 19:39

 29. ps: Er indvandringsindustrien Danmarks virkelige regering? Er den på Christiansborg kun til pynt?

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 19:43

 30. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE12930906/saerligt-tilbud-til-fastende-muslimer-bliv-testet-efter-solnedgang/

  Kommentar by Islamarebad — 26. april 2021 @ 19:55

 31. # Bjarne Binee kl. 17.31: Den iranske indvandrer med 200 millioner kr. i en fond, hvordan har han mon tjent pengene? Kan det ikke være statspenge? Iran støtter jo alt muligt i adskellige lande? Bor han i Danmark?

  A pro pos folkeudskiftning, er der net-advarsler mod skrækkelige bivirkninger af Moderna-vaccinen m.v. Også corona-pas og udemokratisk overvågning advares der imod.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 19:58

 32. Hvem skal opdrage disse børn fra Syrien og bekoste dem? Hvis de kommer hjem. Udgifterne— ja det skal du og jeg betale.

  Kommentar by IES — 26. april 2021 @ 19:32

  Hvad mener du? Kommer hjem? Er du blevet indoktrineret af Danmarx Ramadanradio og TV 2 SNOOZE?

  De er hjemme nu. Deres hjem er i Syrien og IKKE i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 20:03

 33. Ja, følelsesporno i højeste gear. Gråd er ikke et argument med mindre man er venstreorienteret, så er det det eneste argument.

  Danskerne er så småt selv begyndt at græde, over volden, voldtægten og det åbenlyse tyveri at Danske midler, men gråden vil forhåbentligt blive afløst af handling. Hvis ikke er Vi ilde stedt!

  Kommentar by Santor — 26. april 2021 @ 20:04

 34. * Santor 20:04
  Ja måske man skulle stille sig op og tude? På den anden side tror jeg ikke at en lidt ældre hvid mands tårer vil ændre noget som helst!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2021 @ 20:10

 35. Du har ret Jens-Erik Andersson kl. 20. 03 — Forkert skrevet det er ikke hjem, jeg er ikke indoktrineret, jeg ser ikke TV eller høre Ramadanradio, jeg har mistet en masse tidligere venner og familie fordi jeg kan se og hader at vort land bliver ødelagt af islam.

  Kommentar by IES — 26. april 2021 @ 20:28

 36. Jeg håber Socialdemokraterne holder stand mod flygtningelobbyens voldsomme kampagne. Det tror jeg de gør, de tør ikke andet. De har set hvordan det er gået andre socialdemokratier i EU.

  De har heldigvis en knagende dygtig flygtningeordfører i Rasmus Stoklund. Han afparerer elegant journalisternes daglige angreb. De benytter sig af den taktik at blive ved med at køre i ring og stille de samme spørgsmål igen og igen i nye forklædninger for at trætte modstanderen og få ham til at begå fejl. Det sker ikke med Rasmus Stoklund, der med stoisk ro står fast. Ham kunne de borgerlige lære meget af. Han bliver nok Mette Frederiksens arvtager en dag.

  Kommentar by JC — 26. april 2021 @ 20:30

 37. Peter Keldoff er en rigtig skidt knægt. Han skulle skamme sig.

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2021 @ 21:08

 38. BENT A, din store vaccinefabrik kæphest går i opfyldelse (det skulle de bare har tænkt lidt grundigere over i 2016):

  Statsministeren vil have dansk vaccineproduktion i 2022

  Fra næste år skal der produceres covid-19-vacciner på dansk jord, mener statsminister Mette Frederiksen, forbyd iislam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 21:17

 39. >37 jens-Erik Andersen 21:17
  Hvad har man en minister til,andet end til at udtale sig om ting han(hun) ingen forstand har på?

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2021 @ 21:34

 40. # Den nervøse 20.10: Nej, det ville ikke nyttet noget. Men hvis en ærlig/fornuftig mand med ordet i sin magt, fik lov til at stille op i radioen eller tv, mod typer som Rosa Lund og Sofia Carsten, kunne han tvære dem ud over hele sendefladen. Han kunne gøre dem fuldstændig til grin og med velvalgte ord vise hvor tarvelige, snotdumme og løgnagtige de er.

  Men en sådan mand får aldrig lov til at stille op. Og fik han lov ved et uheld, ville DR, TV2 og Pølletiken afbryde ham efter 1 minut, og derpå bandlyse ham på livstid.

  De helmer ikke før Danmark er udslettet.

  JC 20.30: Ja, Stoklund gør det ret godt, men kunne gøre det meget bedre hvis han ville, turde og fik lov.

  Kommentar by BENT A — 26. april 2021 @ 22:11

 41. Udrejsecentrene i Danmark er hotelophold ‘all inclusive’ for de perkere, der ikke har krav på asyl, men nægter at rejse hjem. En hel del af dem er i øvrigt idømt straffe for hårde forbrydelser.

  Fri forplejning, rent sengetøj, adgang til internet og tv (sandsynligvis med paraboler mod Al-Jazeera eller noget).

  Meldepligt, når de går ind og ud, men den omgås ved stort set åbne hegn. Overnatningspligt, som de også kan undtages fra.

  For så vidt angår hulkehistorierne om de stakkels ‘danske’ børn i lejrene: Deres uduelige mødre, det være sig oprindelige muslimer eller danske konvertitter (de sidste er de værste), har selv valgt og dermed også valgt for deres børn.

  For min skyld kan de rådne op dernede. Min medlidenhed kan ligge på et meget lille sted.
  Vi har rigeligt med muslimske terrorister i Danmark samt terrorister, som Danmark ikke kan finde ud af at udvise.

  Og nej, de skal ikke have en pose penge med, dem kan Danmark passende give til kurderne, der nok skal vide at sætte de kriminelle i lejre. Fair deal.

  Se blot på den svært retarderede morder og trafikterrorist Helmi Mossa Hameed. Nogen, der seriøst tror på, at Danmark nogensinde slipper af med ham?
  Håber, han møder nogle store negre i Herstedvester fængsel, hvor man ikke bryder sig om barnemordere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2021 @ 12:28

 42. Det er der jo slet ikke brug for at bruge så mange linjer på (til jer i kommemtarsporet).. Godt gået med at være dem der har bukserne på, “mænd” i Danmark 👍
  Fatter i ikke snart at det ikke er nok at være blegfede og prætentiøse/bedrevidende? Få nu LIDT NOSSER og kom ud på gaden!!!!

  Kommentar by Den unævnelige — 27. april 2021 @ 20:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper