27. april 2021

P1 til angreb på Nye Borgerlige: Farligt med kritik af public service, “… propagandisere nyhederne”

Jeg har ikke tidligere hørt P1-magasinet ‘Nede Mette’, men seneste udgave var lige efter den kendte P1-skabelon. Værten Thomas Tjaerandsen fortalte indledningsvis, at ‘Ugens Makrel’ gik til Inger Støjberg, og ugens tophistorie var at Nye Borgerlige havde målrettet Facebook-annoncer mod 16-årige. Det var ikke fugls føde på historien, og Lars Boje Mathiesen gjorde det fremragende. Man skal kalde deres bluff, også hvis det giver en dårlig stemning.

Nye Borgerlige målrettede sine Reflektor-videoer til 16-35 årige mænd, men i en virkelighed hvor venstrefløjspartier vil give stemmeret til 16-årige, kan det vanskeligt være et problem at et parti går efter førstegangsvælgerne til det kommende folketingsvalg – de nuværende 16-årige. Det blev også påstået, at 16-årige ikke forstod, at afsenderen var Nye Borgerlige, selvom det fremgik klart – både på Facebook og Youtube.

Det egentlige problem, som hverken værten eller de tre ‘eksperter’ formulerede ærligt, var at Nye Borgerliges Reflektor-vinklinger gik imod den af DR definerede. Medierne og deres eksperter mistede fortolkningsmonopolet.

Første kilde var iværksætteren Martin Thorborg, manden der for et par år siden betegnede Blekingegadebanden som ‘en flok helte’. Han fortalte, at hans 12-årige dreng var blevet lokket ind i en SoMe-verden, hvor man kunne have et positivt syn på USA’s forrige præsident. Drengen måtte være mere kritisk, så han kunne mene det samme som alle andre.

Så var turen kommet til Christian Mogensen fra Center for Digital Pædagogik, der bekæmper enhver form for højreorienterethed, herunder de farlige ‘anti-feminister’. Han var meget forarget over Nye Borgerlige, der i en af videoerne stiller spørgsmålet: ‘Er kvinder mere udsat for vold end mænd?’. Nye Borgerlige laver ‘partipolitisk spind’, ‘propagandisere nyhederne’, kritiserer DR og “… tager styringen over nyhederne”. Dissens, uhuuu.

Slutteligt en ekspert-kommentar af David Lorentzen, der ifølge hans profil på Radikale.dk er ‘Social media-konsulent’. Han var ligeledes bekymret, for det er svært for 16-årige, at se hvem der stod bag videoerne. Der står godt nok på ‘Facebook-annoncerne, at det er Nye Borgerlige’, men klikker man, så åbner videoen rent faktisk op ‘i Youtube’. Ekspert er i lighed med journalist ikke en beskyttet titel.

(Foto: Nye Borgerlige på YouTube, Reflektor)

Citater

“Vi står hjemme hos os under det amerikanske præsidentvalg, og jeg siger hvis ikke for meget, hvis jeg siger, at der vist ikke er nogen her, som umiddelbart er glødende Trump-fan. Tværtimod har der været en del snak i familien, os blandt børnene, om at han ikke er en særlig rar mand. Men min ene dreng sidder lige pludselig og har en helt anden mening, og begynder at forsvare ham. Og så siger jeg hvorfor – jeg troede først, at det var en joke. Men det viser sig så, at han er kommet ned i sådan et rabbit-hole på TikTok, hvor han er blevet oversvømmet af reklamer og ting og sager der alle sammen er pro-Trump. Så lige pludselig, så er han totalt imod familien, og har en helt anden mening.” (Martin Thorborg, iværksætter)

“16-årige er ikke dumme, men de er altså stadigvæk 16 år. Hvis vi giver 16-årige den opgave, at finde ud af, om de videoer er produceret af et politisk parti eller en tv/radio-kanal med public service-forpligtelser, det kan de sagtens distinktere imellem. Men det som Nye Borgerlige om parti jo gør, det er at flytte de her videoer over i en kontekst, hvor de 26-årige ikke skal finde ud af, hvor videoerne kommer fra, men bare skal æde indholdet. Det kommer med i det her hurtige nyhedsoptag, som Facebook og andre sociale medieplatforme gør. Og der er jeg rigtigt meget i tvivl, ikke om de 16-årige kan finde ud af, hvor videoerne kommer fra, men om de får plads og tid til det. Det går lidt hurtigere på sociale medier end det gør i samfundsvidenskabslektionerne. … Når de 16-årige tilgår de her videoer fra mobiltelefonen eller hjemmefra teenageværelser, så er jeg ret sikker på at de ikke forholder sig kildekritisk til de her videoer – de ryger bare ind i den i forvejen hurtige nyhedsstrøm, om er på de her medieplatforme. … Faren eller udfordringen er, at der bliver lagt et partipolitisk spind på nogle af de her nyheder. Det der sker, når Nye Borgerlige går ind og kaprer Detektor-formatet og omdøber og standardiserer det til noget der passer ind i deres geschæft, det er jo, at de tager styringen over nyhederne. For det første så er det et angreb på DR og deres Detektor-format, som Nye Borgerlige tidligere har forholdt sig meget kritisk til. Nu prøver de ligesom at approbere formatet og stemningen til noget som passer i deres partiprogram. Mine bange anelser går på, om det først og fremmest er et angreb på de public service-nyheder som DR Detektor har smidt ud, dernæst om man går ind og propagandisere nyhederne, så de passer ind i Nye Borgerliges dagsprogram.” (Christian Mogensen, Center for Digital Pædagogik)

“De fremstiller det som journalistik. De kalder deres vært for undersøgende journalist, og det er jo ikke en beskyttet titel, men de får det til at fremstå som noget andet end det er, og det synes jeg måske er lidt besynderligt. Og så må jeg så også sige, at det er endnu mere besynderligt, at man så hører at de målretter det til unge under 18 år. … Jeg synes ikke, at det er helt tydeligt, hvem det er som er afsender på de her budskaber, det står godt nok på Facebook-annoncerne, at det er Nye Borgerlige, men når du så klikker på selve annoncen, så åbner den sig rent faktisk i Youtube. Og der skal man kigge noget mere efter, hvem det egentligt er, der står bag det her budskab. Det er på alle måder lavet, så det skal ligne DR med logoet, og de her forskellige ting. Det synes jeg, at man skal passe på med.” (David Lorentzen, SoMe-ekspert)

(Nye Borgerlige på Facebook, 9. april 2021)

“Jeg ser DR som et neutralt medie.” (Thomas Tjaerandsen, DR P1)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118748/trackback

60 Comments »

 1. En politisk “ekspert” på DR er en person som siger hvad venstreorienterede journalister gerne vil have frem, og ikke en skid andet. Jeg tror helt seriøst de uddannes med det for øje, selvom de naturligvis aldrig vil indrømme det.

  Og præcist som med DF der faldt i søvn på målstregen, så kan “journalisterne” takke sig selv for at andre har følt at de blev nødt til at oprette et alternativ!

  Alle bør gå ind og følge nye borgerliges youtube kanal, de gør det fremragende. (Når nu højrefløjens resterende “medier” som feks den korte avis syntes at det er alt for svært at lave selvstændigt indhold)

  Kommentar by Per — 27. april 2021 @ 05:17

 2. Den demokratiske samtale er tydeligvis et problem for disse mennesker. Men vi ved jo mange af dem i forvejen har et lidt anstrengt forhold til ytringsfriheden jvf. Muhammedtegingerne og “den gode tone” i debatten. Der er ting vi, de onde højreorienterede, ikke må sige.

  Kommentar by NulTolerance — 27. april 2021 @ 06:25

 3. Så lige pludselig, så er han totalt imod familien, og har en helt anden mening.” (Martin Thorborg, iværksætter)

  Ja sådan noget dur slet ikke, det kan jo ende med et frit og åbent samfund.

  Kommentar by Kunta — 27. april 2021 @ 06:51

 4. Stakkels dreng. Han lærte nok hurtigt at holde sin kæft.

  Kommentar by sadadasdsd — 27. april 2021 @ 06:53

 5. Gid at vi så snart som muligt får stemt et folketingsflertal ind på syndens og uforstandens Christiansborg således, at enhver form for tilskud til pressen ophører og Danmarks Radio
  enten lukkes eller privatiseres.
  Tilbage i 1987 mente Mogens Glistrup, at når talen faldt på såvel journaliststanden som helhed og især DR, så var sporerne skræmmende.
  Disse spor er desværre ikke blevet mindre skræmmende her i år 2021.
  ————————————————
  Skt. Glistrups artikel kan findes her:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/12/29/sporene-er-skraemmende/

  Kommentar by Karsten Lund — 27. april 2021 @ 07:12

 6. Sandheden er ilde hørt. Især i et meningsdiktatur som det danske. Dissidenter bliver straffet. De bliver stigmatiseret og mister både deres arbejde og omgangskreds. Ensretning er det højere formål.

  Det bliver straffet at have en anden mening end venstrefløjen og deres medier, hvo de statsejede DR og Tv2 tager sig af den daglige hjernevask. Flertallet af danskerne er hjernevaskede og kan som Pavlovske hunde gentage DR og Tv2 stående på ét ben. Som salig Marshal Mcluhan sagde er mediet budskbaet i den globale landsby.

  Kommentar by Amad — 27. april 2021 @ 07:27

 7. Nu, da hans egne børn er ved at blive voksne, tror han ikke på at sænke valgretsalderen. Godt at han blev klogere.

  Kommentar by Bastardo — 27. april 2021 @ 07:29

 8. Kommentar by Kunta — 27. april 2021 @ 06:51

  Ja, jeg hørte udsendelsen i bilradioen og den er glimrende anmeldt af Kim Møller, og den der sætning satte sig fast inde i midt hovede midt under kørslen: “Så lige pludselig, så er han totalt imod familien, og har en helt anden mening.” Hvad fanden foregår der i den familie. Venstreradikalt meningstyranni ikke bare i medierne, men også i tyrannernes egne familier. Uhyggeligt. Vi andre, som tydeligvis er tyrannernes værste fjender, tror på et frit samfund og er derfor kun glade for, at vores unger udfordrer os.

  Kommentar by traveler — 27. april 2021 @ 07:37

 9. Man kommer til at tænke på Carsten Jensens stedsøn, som Carsten Jensen fik mulighed for at ‘bearbejde’ fra stedsønnen var seks år gammel, så han blev en overeksponeret Carsten Jensen-klon, der ville frelse planeten Jorden.

  Kommentar by traveler — 27. april 2021 @ 07:58

 10. Mediehetzen styrer også i USA vha af CNN, NBC og de andre tv-netværk med Fox TV som undtagelsen, der bekræfter reglen. Hvorfor har vi ikke et Fox TV herhjemme?

  NBC klipper autentiske videoer og 911 opkald til, så de passer til deres politiske propaganda. Critics bashed “NBC Nightly News” Wednesday after the Peacock Network’s flagship evening news program omitted key details from a report on the police-involved shooting of Ma’Khia Bryant in Columbus, Ohio. Clip of call omitted woman telling police ‘grown girls’ were ‘trying to stab us’
  https://www.foxnews.com/media/nbc-nightly-news-makhia-bryant-shooting-911-call-edit-out

  Nu markedsfører medierne præsident Joe Biden og vicepræsiden Kamala Harris nye politiske marketing gimmick: Flygtningene, der nu i hundredetusindvis strømmer mod USA’s grænse til Mexico, er KLIMAFLYGTNINGE!

  (Herhjemme bliver advokat Knud Foldschack nok snart klima-og flygtninge minister?!:-)

  Kommentar by Amad — 27. april 2021 @ 08:18

 11. Det er superfint, at NB bruger den slags metoder, hvor den gældende DR-diskurs udfordres meget konkret.

  Det er et fint supplement til Henrik Dahls intellektuelle kamp mod pseudovidenskab i uddannelsessystemet.

  Kommentar by Jolly Jumper — 27. april 2021 @ 08:29

 12. Rotterne sjatpisser i alle kroge, medens de spiser af andres mad og overskider resten.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. april 2021 @ 08:29

 13. Enig og tak for linket Karsten Lund 07:12. Vi savner Mogens Glistrup. Jeg synes det er værd at fremhæve dette klip fra ‘Skt. Glistrups artikel’:

  “Forklaringen er, at whiskybæltshæren råder over en atombombe, som er alle andre våben overlegen. De besidder medierne. Først og fremmest det mest afgørende: Statsmonopolet Danmarks Radio, hvis fjernsyn og øvrige afdelinger er overbefolket med og totaldomineret af snæversynede, ukyndige, fordomsfyldte ensidigheds-missionærer. De skjuler ikke, hvem der efter deres opfattelse må autoriseres som gode helte, og hvem der er dumme og afskyelige skurke.

  Og vælgerne må jo nødvendigvis stemme efter, hvordan de tror, at forholdene ligger. Over for forførende nedtromling af deres selvstændige tankekraft er det ligegyldigt, hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen.

  Fra årle morgen til sen nat vil de, som åbner for Danmarks Radio, blive indoktrineret flade med propaganda, som bestandig går ud på at bilde lyttere/seere ind, at det og det område skal det offentlige tage sig af. Udtrykkene “positivt”, “godt nyt” og tilsvarende bemærkninger bruges bestandigt om tiltag, der afføder flere skatteyderudgifter.”

  Kommentar by Amad — 27. april 2021 @ 08:35

 14. Ja DR og TV2 har jo været alt andet end objektive i Deres nyhedsformidling, men nærmest propogandisk for Enhedslisten og propoganderes imod bl.a SIAD og Dem der er imod indvandringen, som de bare over en bred kam indforstået kalder -Højreekstreme-, imens Venstreekstremisme ikke eksistere for dem, men blot lidt godkent indforstået kulør. så hvem gider at tage DR alvorligt? Der må sættes noget mere objektive krav til Licensen, eller også må den falde bort. Holder mig fra DR bortset fra let underholdning.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2021 @ 09:20

 15. PS. Tysk nyhedsformidling foretrækkes. Den er langt mere bredtgående og objektiv i fremstillingen.

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2021 @ 09:21

 16. De absolut, ekstremt værste og farligste lande at besøge (gad vide, hvad de har til fælles?):

  Der er i alt 14 Ekstrem Risiko destinationer i verden:

  Afghanistan
  Yemen
  Syrien
  Libyen
  Mali
  Somalia
  Sydsudan
  Den Centralafrikanske Republik
  Dele af Nigeria
  Den Demokratiske Republik Congo
  Ukraine
  Pakistan
  Irak
  Ægypten

  Syv europæiske lande hører under kategorien Ubetydelig, hvilken er den laveste risiko målt (hovsa, hvor er Sverige henne?!?):

  Island
  Danmark
  Norge
  Finland
  Schweiz
  Slovenien
  Luxembourg

  Særlig hæderlig omtale: Grønland, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 09:34

 17. Det er typisk at de såkaldte “eksperter” kritiserer “metoderne”, “formatet”, “mediet” etc. formentlig fordi de ikke kan finde noget faktuelt galt med Nye Borgerliges formidling i “Reflektor”.

  NB er vel pt. det mindst dårlige parti i Folketinget, selvom de tilsyneladende stadig tror på myten om, at man kan blive “dansker” ved at have de rette papirer, “værdier” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2021 @ 09:38

 18. Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 09:34:

  Ja, demografi/etnicitet er fuldstændig afgørende for hvor velfungerende eller farligt et land er.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2021 @ 09:40

 19. DANMARK ER INDE I EN SLAGS DØDSSPIRAL. Det forstår de fleste som læser netaviserne. Men dem som ikke finder frem til de vigtige og afslørende oplysninger om samfundet som netaviserne giver, ender som selvdestruktive tåber eller kamikaze-piloter. Ihvertfald hvis de heller ikke læser bøger eller blade om Danmarks og Europas fortid siden de gamle grækere, eller bare siden 1900.

  Situationen bliver kun værre og værre. Christiansborg og medierne udgør tilsammen den største skandale nogensinde. Hvis man nedskrev hvad folkemordstinget har bedrevet af overgreb og udskejelser de sidste 50 år, eller bare hvad de radikale og enhedslisten har begået af politisk idioti, ville der blive brug for meget store dynger af A4 ark.

  Godheds-industriens og politik-kvindernes radio, DR (og TV 1+2), har døgnet rundt travlt med at vildlede, manipulere og hjernevaske danskerne med kommunistisk og radikal propaganda. En syndflod af løgne og halve sandheder om indvandringen, om klimaet, om uledsagede børn og faldende kriminalitet. En rød kvinde er kransekagefigur, og for det får hun fire millioner kr. i årsløn. Udsendelsernes kvalitet er 80-90% af tiden langt under lavmålet, men det er vel derfor lønnen er så høj.

  Christiansborg er igen i gang med politisk forfølgelse af folk som synes at Danmark skal bestå og vedblive med at være et civiliseret folkehjem for danskerne. Man kan nu blive indespærret i lang tid hvis man som dansker har de “forkerte” meninger. Eet eksempel af flere er Nanna Skov Høpner som er sat bag tremmer for nærmest ingenting. Og hendes appelsag trækker ud og trækker ud.

  Vores demokrati, ytringsfrihed, fædreland …… og vores liv, frihed og fremtid er truet som aldrig før. Faktisk mere i dag end 1940-45.

  Kommentar by BENT A — 27. april 2021 @ 09:59

 20. BENT A — 27. april 2021 @ 09:59 skrev:

  “Vores demokrati, ytringsfrihed, fædreland …… og vores liv, frihed og fremtid er truet som aldrig før. Faktisk mere i dag end 1940-45.”

  Helt enig. Dengang var det (etnisk) danske folk stadig intakt. Nu er vi ved at blive udskiftet i vores eget land og konsekvenserne er allerede katastrofale.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2021 @ 10:14

 21. Meget morsomt med de røde socialister.
  Hovedparten ønsker at valgretsalderen nedsættes til 16 år, fordi de 16-årige er meget vidende om samfund og samfunds-forhold !
  Og pludselig er de 16-årige så småt begavet, at de ikke engang kan binde deres egne snørebånd eller selv gå på potten !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.
  …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 27. april 2021 @ 11:08

 22. Trump var den første, som satte ord på MSM løgnepressen. Mindst 90 procent af alle medier verden over er fulde af beskidte løgne, fordi MSM løgnepressen kolporterer kun én side af virkeligheden.
  Kampen mod hjemsendelse af de syriske parasitter virker koordineret, planlagt og struktureret. “Nogen” sidder og trækker i trådende og samordner den venstreekstreme propaganda og Syriens farlighed. Hvem er denne “Nogen”? Er det Ritzau og/eller andre såkaldte nyhedsbureauer, eller det Georg Soros betalt NGO’er og påvirkningsagenter, der sviner antiglobalisterne?
  Eller er det en global journalistisk massepsykose, ligesom de vanvittige antiTrump hovedjægeres overfald på en siddende præsident?

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. april 2021 @ 11:36

 23. Det må virkeligt svide til d’herrers gluteus maximus, at teenagedrenge på 16 år har flere fungerende hjerneceller mellem ørerne, end fædrene nogen sinde har haft det.

  Al den politiske og sociale indoktrinering af eget afkom til ingen nytte.

  Det er så rent bortset fra, at de her faktisk indrømmer, at de alle er en flok børnemishandlere på det psykologiske plan, der aldrig skulle have været i nærheden af børn, og slet ikke som forældre.

  Der er en massiv forskel på at give råd og vejledning, og så at forsøge at tvinge sit eget politiske standpunkt ned over hovedet, på endnu ikke færdigudviklede sind.

  Fy for satan da, liberale ER virkeligt psykotiske.
  Send dem til Marokko med regnbueflag.

  Kommentar by Kimski — 27. april 2021 @ 11:39

 24. Trump er død (politisk set). Get over it….

  Videre i teksten, tak.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2021 @ 11:54

 25. 24) Niks….Tværtimod.

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2021 @ 12:04

 26. Der er kun et ord for løgnesprederen DR og det er FAKE NEWS.

  Kommentar by piphans — 27. april 2021 @ 12:15

 27. Kære Jens-Erik,

  I dag har vi indrykket helsides annoncer i Berlingske Tidende, B.T., Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Avisen Danmark.

  Det er et opråb til politikerne om at gribe fat om nældens rod og udvise kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom.

  Annoncerne er betalt af engagerede danskere, som via MobilePay har indbetalt frivillige bidrag på alt fra 20 kroner til flere tusinde kroner.

  Jeg bliver så glad, når jeg bekræftes i, at danskerne gerne vil engagere sig aktivt i at få problemerne løst.

  Nye Borgerliges følgere og medlemmer har snart mange gange vist, at man gerne giver et personligt bidrag for at få de vigtige spørgsmål til debat.

  Senere i dag stiller jeg spørgsmål direkte til statsminister Mette Frederiksen om de to afstumpede udlændinge, der voldtog en 14-årig pige, men slap uden udvisning.

  Du kan se med på folketingets net-tv-kanal fra klokken 13:00.

  Efter spørgetimen med statsministeren, sender jeg spørgsmålene i et brev til alle partilederne i Folketinget. Siden i går er der kommet en ekstra til, da Jens Rohde nu er blevet kristendemokrat. Han får også brevet.

  Du kan se brevet her nedenfor.

  Dit navn kommer med på listen over afsendere. Jeg tror, at der skal skrives flere end 7.000 navne på brevet.

  Ret imponerende. Og endnu en gang tak for din opbakning. Vi bliver ved og kører kampagnen videre i de næste dage og uger.

  Målet er at få ændret lovgivningen, så udlændinge, der begår grov kriminalitet både dømmes til udvisning og rent faktisk bliver sendt ud af landet eller i det mindste holdt afsondret fra resten af samfundet, indtil de forlader Danmark.

  Kærlig hilsen
  Pernille, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 12:18

 28. “for det er svært for 16-årige, at se hvem der stod bag videoerne.”

  Men altså intet besvær med at gennemskue valgpropaganda og sætte krydset “rigtigt”.

  De statsstøttede medier har fortiet de sidste 3 valg, hvor skoleelever har sammensat deres ønskede Folketing, der blev flertallet blåt, og så var der tavshed om at give 16-årige valgret.

  Nu prøver de altså igen. GOOD LUCK

  “I januar 2020 blev det meldt ud, at skolevalget ville blive udskudt til næste skoleår
  https://da.wikipedia.org/wiki/Skolevalg_2021

  Eleverne kan vælge mellem 20 forskellige mærkesager, som de skal arbejde med, inden den sidste uge, hvor ungdomspartierne løfter sløret for, hvilke mærkesager, de har valgt.[2]

  Mærkesager:
  Afkriminalisér alle stoffer
  Afskaf arveafgiften
  Afskaf brugerbetaling på psykologhjælp
  Afskaf topskatten
  Afskaf udviklingsbistanden
  Danmark skal tage 3000 kvoteflygtninge om året
  De rigeste skal betale mere i skat
  Forbyd reklamer for betting og spil
  Færre arbejdstimer om ugen (30 timers arbejdsuge)
  Hårdere straffe for vold
  Indfør flyafgift
  Mærkning af retoucherede reklamer
  Niveauinddeling i folkeskolen
  Omlæg dele af landbruget til vild natur
  Privatisér DR
  Skattebetalt frokost på skolen
  Tillad kernekraft i Danmark
  Totalt asylstop
  Udtag af DNA på nyfødte til DNA-register til brug af opklaring af forbrydelser
  Øg forsvarets budget – (Brug 2% af BNP på forsvaret)

  da.wikipedia.org/wiki/Skolevalg_2019 seneste blåt flertal

  Kommentar by tavsen — 27. april 2021 @ 12:28

 29. Privatisér DR

  For de er åbenlyse racister.
  Når der interviewes restauratører er det KUN etnisk danskere. Er Umut Sakarya kommet i bad standing?

  Når der vises billeder af lange køer til test,
  ses der ingen indvandrere. Dermed afslører medierne sandheden om de mange smittede.

  Kommentar by tavsen — 27. april 2021 @ 12:43

 30. “Jeg ser DR som et neutralt medie.” (Thomas Tjaerandsen, DR P1)

  EGOIST

  Kommentar by tavsen — 27. april 2021 @ 12:44

 31. Kommentar by tavsen — 27. april 2021 @ 12:28.

  “Afskaf brugerbetaling på psykologhjælp.”

  Så et eller andet sted er de godt selv klar over det, for det der er da en indrømmelse, der er til at tage og føle på.

  Det er sådan nogle indirekte indrømmelser der gør, at min indre gamle sure mand ofte er ved at kvæles af grin, over omfanget af den komplette mangel på selvindsigt.

  Kommentar by Kimski — 27. april 2021 @ 12:49

 32. Klassisk venstrefløj. De vil have monopol på at påvirke ungdommen, fordi det er deres stærkeste kort. Unge er jo nemme at hjernevaske, men det kræver at de får en ensartet påvirkning. Derfor går de i panik når unge bliver udsat for konservative meninger. Vi ser det i USA, hvor de desperat prøver at svine, dæmonisere og censurere PragerU, Jordan B. Peterson, Ben Shapiro o.a. der præsenterer ungdommen for et alternativt verdensbillede.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. april 2021 @ 12:56

 33. DAGENS KULTURBERIGELSE:

  Seks mænd er anholdt i sag om tilslutning til terrororganisationen Islamisk Stat.

  Fem af de seks fremstilles ved grundlovsforhør i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 13:15

 34. Ved tirsdagens aktion blev fire personer i Aarhusområdet og to i København anholdt. Der er tale om mænd i alderen 27-35 år.

  En 29-årig mand fra Aarhusområdet og en 30-årig mand med bopæl i København er sigtet at have overtrådt straffeloven ved i sommeren 2014 at være rejst ind i Syrien, hvor de lod sig hverve af terrororganisationen IS.

  Den 29-årige er ligeledes sigtet for under et år senere – i foråret 2015 – atter at have forsøgt at rejse ind i Syrien med henblik på at lade sig hverve til IS.

  Desuden er den 29-årige mand sigtet for finansiering af terror ved gennem fire år – 2013-2017 – at have sendt penge til IS. Fire af de øvrige anholdte er også sigtet for finansiering af terror ved at have sendt penge til terrororganisationen. Ifølge pressemeddelelsen er det politiets vurdering, at den 29-årige har brugt de øvrige fire sigtede i sagen som mellemmænd, som på hans opfodring har overført penge til personer med tilknytning til IS.

  Fem af de anholdte bliver tirsdag eftermiddag kl. 15 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 13:38

 35. DE GAMLE PARTIERS OG MEDIERS KRIG MOD DANSKERNE.

  Hvad der foregår i denne tid er skinhellige og korrupte partiers og klikers forsøg på at sætte kronen på værket. 40-50 års fejlslagen, fladpandet og landsskadelig politik vil man nu afslutte med en total udplyndring, undertrykkelse og udskiftning af det danske folk.

  I ly af de gamle mediers løgne og fortielser har man siden 1968-70 udnyttet, tyranniseret og terroriseret danskerne på hundredvis af forskellige måder. Man har ført en kommunistisk familiepolitik som har smadret titusinder af familier, udsat utallige danske børn for åndelig grusomhed, hensat titusinder af mænd i retsløshed, afmagt og psykisk, økonomisk og social elendighed.

  Med svinske, bedrageriske, uappetitlige og rødfascistiske metoder har familie- og skilsmisse-bureaukratier (domineret af kvindesagskvinder og feminister) nedgjort og diskrimineret mænd og gjort børn faderløse, og man har brugt politiet til at tyrannisere både børn og fædre, mens mødre er blevet ophøjet til fejlfri helgeninder som altid havde ret.
  Utallige tragedier er følgen af den stinkende pilrådne familiepolitik.

  Indvandringspolitiken har også været en gigantisk skandale. Hundredvis eller snarere tusindvis af ulykker, tragedier og dødsfald, er blevet påført danskerne med den utrolig kortsynede, hensynsløse og korrupte indvandrings lovgivning.

  De radikale, enhedslisten og SF osv. påstår igen og igen at det er uanstændigt, ubarmhjertigt, racistisk, usselt og tarveligt at nogle danske ikke vil være med til at forære Danmark væk til alverdens ædle vilde fra Afrika og Arabien. Det er i strid med danske værdier, MRne og FN osv.

  Men de radikales, enhedslistens og SFs politik overfor danskerne er da så totalt uanstændig, ubarmhjertig, racistisk, ussel og tarvelig, at de gør danskerne blodig uret. Overfor danskerne har de gamle partier stort set INGEN hæmninger. Alt med etik, moral og anstændighed er en by i Kina eller Nordkorea.

  Hvorfor: Fordi deres politik er på vej til at tilintetgøre Danmark, danskernes økonomi og kultur, danskernes liv og sikkerhed, danskernes fremtid. Men det generer overhovedet ikke den indvandrings-begejstrede femtekolonne. Tværtimod fylder de os med løgn og hykleri året rundt om at de er vores venner, såvel som alverdens venner.

  Sandheden er at de er det danske folks FJENDER, at at de vil fordrive og udskifte os. Et forræderi uden grænser.

  (Kunne blive ved længe endnu, for de gamle partiers og mediers svigt kan fylde et helt bibliotek)

  Kommentar by BENT A — 27. april 2021 @ 13:51

 36. Muslimske terrorister i Danmark er trods deres alder på 27-35 år er alligevel så indavlede imbecile, at PET napper dem hver gang.

  Og det må man håbe og bede til, for PET skal være effektive og fange de muslimske terrorister HVER GANG, mens de muslimske terrorister kan skal være effektive EN GANG for at slagte en masse hvide danskere i islams navn, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 13:55

 37. https://news.sky.com/story/coronavirus-apple-changes-face-id-so-users-dont-have-to-remove-masks-11980992

  Det kan vel også bruges til dem med burka

  Kommentar by k. m. — 27. april 2021 @ 14:38

 38. Jeg håber inderligt, at de satans perkere har skidt i bukser af ren og skær rædsel (terror), da de vågnede i nat til lyden af en flash bang granat og kikkede ind i løbet på en G36 i hånden på AKS, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 14:59

 39. NB er det blødeste mål, man kan angribe i hele Danmark. Liberal Alliance / Det Radigalninge Venstreorienterede Naziparti på en ny dåse

  Kommentar by Svend — 27. april 2021 @ 16:41

 40. I de virkelige nyheder meldes det om et brev fra 10 franske generaler til parlamentet, om at Frankrig er gledet ind i borgerkrig nu

  Kommentar by Svend — 27. april 2021 @ 16:44

 41. Der er en sikker kur imod idioterne i propagandamedierne. Sluk for dem, undlad at købe dem, undlad at læse dem. Undgå at give dem nogen opmærksomhed overhovedet, som jeg formoder mange har gjort i mindst et årti. Hvorfor skal vi hele tiden diskutere, hvad de syge lakajer for de korrupte politikere skriver? (Ved godt at Kim er historiker og dokumenterer mediernes løgne, men kan vi ikke tage udgangspunkt i modmediernes historier indimellem?)

  Kommentar by Svend — 27. april 2021 @ 17:03

 42. Nye borgerlige er sgu da også nogen hængerøve. Ja vi skal ud af nEUropa og ja vi skal have lavere skatter,selv om lavere er et forplumringsmiddel til at tillade skatter,som fylder Nye Borgerliges lommer.
  MEN. Vi skal have muslimer ud af Danmark. Og der fejler hele partieet med alt og alle.
  De fremmede som kan klare sig selv bla bla bla
  De fremmede som kan integrere sig bla bla bla
  De fremmede som har tilknytning til Danmark bla bla bla
  Nej! De fremmede skal UD. Og vi skal ikke finde os i flere undskyldninger fra politikere og væmligboere for deres tilstedeværelse.
  Støt JFK21 og Hard Line

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2021 @ 17:48

 43. Kommentar by Kimski — 27. april 2021 @ 12:49

  Selvfølgelig er de klar over deres egen skyld. Derfor deres konstante tilsvininger af alle andre

  Og meget af affaldsvineriet i naturen skyldes de mange enlige mødre, som har brugt opvæksten af deres børn med samle op efter dem. Når børnene er blevet voksne fortsætter de i troen på, at mor kommer.

  Inden jeg gik på folkepension, kunne jeg jævnligt se affaldsdynger ved stationen. Etniske kiosker ville da ikke betale for afhentning, så det blev smidt mange steder, med afsenderadresse fuldt synligt.

  SIKKE EN BERIGELSE
  og de verdensfjerne politikere kan snakke forurening, indtil vi ligner et tredieverdens land

  Kommentar by tavsen — 27. april 2021 @ 17:50

 44. #23
  “Det er så rent bortset fra, at de her faktisk indrømmer, at de alle er en flok børnemishandlere på det psykologiske plan, der aldrig skulle have været i nærheden af børn, og slet ikke som forældre.

  Der er en massiv forskel på at give råd og vejledning, og så at forsøge at tvinge sit eget politiske standpunkt ned over hovedet, på endnu ikke færdigudviklede sind. ”

  Lige præcis. Alle disse erklærede tolerante humanister er så gennemført ondskabsfulde at man mangler ord. De kunne ikke drømme om at lade andre mennesker danne sig deres egen mening om tingene.

  Kommentar by Anonym — 27. april 2021 @ 17:55

 45. Nielsen — 27. april 2021 @ 17:48 skrev:

  “Nej! De fremmede skal UD. Og vi skal ikke finde os i flere undskyldninger fra politikere og væmligboere for deres tilstedeværelse.”

  Helt enig. Men hvorfor i alverden dog støtte “JFK21”? Har du læst deres parti-program? Deres punkt vedrørende udlændinge står NEDERST på deres lange liste, det er totalt vattet formuleret, starter med et ønske om FLERE familiesammenføringer og nævner INTET om masseudsendelser af de fremmede! De får IKKE min stemme!

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2021 @ 18:24

 46. Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2021 @ 18:24

  JFK21 er jo åbenlyst væmmeligboer:

  Først og fremmest skal det anerkendes, at krigen mod terror, eller hvad som reelt er krigen imod islam, som er startet på baggrund af adskillige løgne, bør stoppes øjeblikkeligt, kilde: https://jfk21.dk/udlaendingepolitik, forbyd islam i Danmark 😇

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 18:41

 47. # Peter Nielsen, 18.24: Ja, der må være noget galt med JFK21 når de har en nærmest ikke-eksisterende invasions politik. Det virker meget mistænkeligt.

  Bortset fra det er det uhyggeligt at studere partierne mv. Nu har Rodehovedet slået sig sammen med pladderhumanisten Isabella Arendt. Martin Lidegaard, Messerschmidt, Buksetrolden og Tullesen har også fundet sammen.

  Af SFs 18 politikere er de 14 kvinder. Den blodrøde enhedsliste har bl.a. naivister og tosser som Rosa Lund, Eva Flyvholm, Pernille Skipper, Victoria V. og Mai Villadsen i gruppen.

  De radikale tæller bl.a. M. Jelved, Zenia Stampe, Sofie Carsten, Kristian Hegaard, Morten Østergaard, Samira Nawa.

  Hertil kommer et utal af politiserende kvinder som Carolina Magdalena Maier, Greta Tunfisk, Selma Montgomery, Blæver Sørensen, Johanne Schmidt Nielsen osv.

  Kan det blive værre?

  Kommentar by BENT A — 27. april 2021 @ 18:53

 48. Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2021 @ 11:54.

  Tak for dagens bedste grin.
  Har du overvejet at slukke for DDR, bare en gang imellem?
  https://www.breitbart.com/europe/2021/04/27/trump-thinking-very-very-hard-about-2024-presidential-run-says-nigel-farage/

  Kommentar by Kimski — 27. april 2021 @ 19:55

 49. Så lige de 3 Reflektor videor fra Nye Borgerlige. Ramus Ulstrup er fremragende og han spidder præcist DRs og Politikens løgnagtige udsagn og den forfalskede statistik de bringer i deres propaganda. De der står for løgnene i DR og Politiken indrømmer at det de siger ikke rigtig sandhed og DR ligger sig nærmest fladt ned og udsender et dementi af deres egne løgne.

  Det er godt monopoliseringen af tv-nyhedsformidlingen med DR og Tv2 – som begge er ejet af staten – for en gangs skyld får et professionelt modspil omend det er mindre end minimalt i forhold til statens daglige enorme tv-propaganda.

  For mig viser de tre Reflektor videoer, hvor stort et fremskridt for ytingsfriheden, det ville være, hvis vi havde haft en landsdækkende dansk tv-station som Fox TV.

  Chancen røg som bekendt, da den konservative Brian Mikkelsenens forslag blev offentliggjort. Et frslag om at privatisere Tv2 ved at sende kanalen i internationalt udbud. Fox’s Robert Murdoch udtrykte interesse for at købe Tv2!:-)

  Næsten alle der reagerede, reagerede som de Pavlovske hunde, som 75 år med statsradiofoni og statens Tv2 i Danmark, havde trænet dem op til. Så var den ged barberet!:-)

  “DR INDLAND 27. OKT 2004. Privatisering af TV2 på trapperne
  Kulturminister Brian Mikkelsen er nu klar til at sætte TV2 til salg. Rammerne for den endelige privatisering er blevet godkendt af regeringens koordinations-udvalg”

  (Ak, ja. Forslaget blev sparket ned ad trapperne!:-(

  Kommentar by Amad — 27. april 2021 @ 21:16

 50. Retsstaten ER brudt sammen. Det fremgår af en NB video om dom over to indvandrede storforbrydere med 794 forbrydelser bag sig. De blev ikke udvist, og kan fortsætte deres serie-ondskab om ca. 1½ år. Indtil da kan de hygge sig med ligesindede, TV, computere, film, fodbold, god mad og god service.

  Mette F ønsker tilsyneladende kun at pudse sin justitsminister på danskere. Som f.eks. Nanna Skov Høpner. Puds, siger hun, hvis nogen har vovet at betvivle klogskaben i hendes politik.

  Næste kollaps bliver velfærdsstatens. Dernæst følger samfundets frie fald ned i afgrunden.

  Kommentar by BENT A — 27. april 2021 @ 21:21

 51. For mig viser de tre Reflektor videoer, hvor stort et fremskridt for ytingsfriheden, det ville være, hvis vi havde haft en landsdækkende dansk tv-station som Fox TV.
  Chancen røg som bekendt, da den konservative Brian Mikkelsenens forslag blev offentliggjort. Et frslag om at privatisere Tv2 ved at sende kanalen i internationalt udbud. Fox’s Robert Murdoch udtrykte interesse for at købe Tv2!:-)

  Kommentar by Amad — 27. april 2021 @ 21:16

  USA har tre dejlige kanaler: FOX News Channel https://planetnews.com/live/fox-news.html

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 21:33

 52. Og Newsmax TV https://www.newsmaxtv.com/

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 21:34

 53. Og One America News Network https://ustv247.tv/one-america-news-network/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 21:35

 54. OT Er der nogen kommentarer , overvejelser mm ang det franske udspil fra generalerne +++ i Frankrig?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 27. april 2021 @ 21:38

 55. # 21.38: En forsvarschef, 20 generaler, mange oberster og andre officerer samt over 1000 soldater har skrevet under på et brev til Macron, om at Frankrig risikere kollaps eller borgerkrig, pga. indvandringen af kulturfremmede. Det franske folk, repræsenteret af hæren, agter ikke at finde sig i folkeudskiftning og folkedrab. Kommunisterne, feministerne og præsidenten vil blive fjernet fra magten, hvis de fremturer med deres undergravning af Frankrigs frihed og sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 27. april 2021 @ 23:52

 56. OT Er der nogen kommentarer , overvejelser mm ang det franske udspil fra generalerne +++ i Frankrig?
  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 27. april 2021 @ 21:38

  Generalerne nævner især tre opløsende kræfter:
  • en fanatisk antiracisme, der foragter Frankrigs tradition og kultur og således fremkalder en ulykkelig tilstand af had mellem grupper i samfundet
  • en islamisme, der forvandler forstæderne til fremmede territorier, hvor den franske forfatning ikke længere finder anvendelse
  • og en modstridende dobbeltstandard, hvori samfundets vold anvendes mod legitime demonstranter, men ikke mod dem, der ødelægger og plyndrer.
  Faren øges, og volden øges fra dag til dag.

  Hvem ville have sagt for få år siden, at en lærer ville blive halshugget, mens han forlod skolen i Frankrig?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. april 2021 @ 23:54

 57. ”Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtn!nge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os”.
  Citat: den kendte DR TV vært Gregers Dirckinck-Holmfeld i 1990erne, han er nu afdød.
  ———
  I forbindelse med aktionen er seks personer blevet anholdt, heraf fire i Aarhus-området og to i København. De anholdte er mænd i alderen 27 til 35 år.

  To af de anholdte, en 29-årig mand fra Aarhus-området og en 30-årig mand med bopæl i København, sigtes for overtrædelse af straffelovens § 114 c, stk. 3, ved i sommeren 2014 at have rejst ind i Syrien, hvor de lod sig hverve af terrororganisationen Islamisk Stat (IS).

  Den 29-årige er desuden sigtet for i foråret 2015 at have forsøgt at rejse ind i Syrien med henblik på atter at lade sig hverve til Islamisk Stat.
   
  Sigtet for terrorfinansiering
  Fem af de anholdte, herunder den 29-årige mand, er sigtet for finansiering af terror jf. straffelovens § 114 b, nr. 1. Den 29-årige mand er sigtet for i en periode på fire år, fra 2013 til 2017, mens han befandt sig i Aarhus, at have sendt penge til terrororganisationen IS.

  Det er politiets vurdering, at han har brugt de fire øvrige sigtede i sagen som mellemmænd, der på hans opfordring har overført penge til personer med tilknytning til IS. De øvrige fire er alle sigtet for at have sendt penge til terrororganisationen IS, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. april 2021 @ 00:12

 58. # 57

  En korrektion:

  Den gamle kulturradikale “journalist” Gregers Dirckinck-Holmfeld lever (desværre) stadig i bedste velgående…

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2021 @ 12:36

 59. Man kan ikke just sige at især Martin Thorborg af de tre fjolser hvoraf de to andre er Christian Mogensen og David Lorenzen,bidrager til bevarelsen af vores smukke sprog.

  Kommentar by Nielsen — 28. april 2021 @ 12:57

 60. Kommentar by Revisoren — 28. april 2021 @ 12:36.

  Awwww, nu var jeg sgu lige i sådan et godt humør. -.-

  Kommentar by Kimski — 28. april 2021 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper