29. april 2021

Mogens Glistrup (1987): ‘Whiskybæltshæren råder over en atombombe’ – “De besidder medierne.”

Man kan altid diskutere detaljer, men set i et længere historisk perspektiv, så var Mogens Glistrup en stor dansker. Således skrev han eksempelvis i ‘Fremskridt’ tilbage i 1987 – Sporene er skræmmende.

Overalt er sangen den samme: Dette og hint må virkelig betales af staten. Med den konservative Poul Møller som ideologisk inspirator indpiskes, at økonomiske sammenhænge er noget kedeligt underordnet noget, som man virkelig ikke skal beskæftige sig med.

I stedet gælder det over statsbudgettet – uden grænser for vækst – at smide penge ud på de sektorer, hvor 1968-gøgeungerne færdes: Universiteterne, ministerierne, daginstitutionerne, ulandshjælpen, forureningsbekæmpelsen o.l.

Metoden består i vidt omfang i at skubbe klientgrupper foran sig. Et – blandt mange eksempler – er muhammeddanertilstrømningen. … Den virkelige drivkraft er, at hver portion på 10.000 bekvemmelighedsflygtninge – fordelt over mangfoldige eksotiske folkeslag – kræver langt flere sagsbehandlere end 10.000 fynboer. De fremmede i landet skal passes på alle ledder og kanter: Lejrpersonale, køkkentjeneste, kultursociologer, rengøring, tolke, sproglærere (både i dansk og hjemmesprog, boligservice, socialrådgivere, psykologer, støttepædagoger o.s.v., o.s.v. Jo større kolonner des flere faciliteter og alle de livsvarende frynsegoder (rejser, kursusdeltagelse o.s.v.), som den nye herskende klasse benytter i stedet for sort arbejde for at få en luksustilværelse uden om vor tids grusomme skatteplyndringslove.

Når Danmarks Radio skummer over i vrede mod sociale nedskæringer, gælder forargelsen aldrig de hårdtslidende landmænds faldende svineafregningspriser.

… For enhver, der gider interesserer sig for Danmarks tarv, står imidlertidig klart, at de betydende farer for vore børn og børnebørn ligger i valutagæld, skatteverdensrekord og alle de andre miserabiliteter, som bankerot truer landets fremtid, fordi vore herskere lader hånt om samfundsøkonomiens mustkrav. Dræberbakterien er oplagt, at den offentlige sektor er svulmet alt for kraftigt som summen af 1968-aktivisternes krav.

Det kan derfor forekomme mærkeligt, at 175 af Folketingets 179 medlemmer år efter år støtter den uomtvistelige, skinbarlige fædrelandsødelæggelse. Forklaringen er, at whiskybæltshæren råder over en atombombe, som er alle andre våben overlegen.

De besidder medierne. Først og fremmest det mest afgørende: Statsmonopolet Danmarks Radio, hvis fjernsyn og øvrige afdelinger er overbefolket med og totaldomineret af snæversynede, ukyndige, fordomsfyldte ensidigheds-missionærer.

Fra årle morgen til sen nat vil de, som åbner for Danmarks Radio, blive indoktrineret flade med propaganda, som bestandig går ud på at bilde lyttere/seere ind, at det og det område skal det offentlige tage sig af. Udtrykkene ‘positivt’, ‘godt nyt’ og tilsvarende bemærkninger bruges bestandigt om tiltag, der afføder flere skatteyderudgifter.

At spørge om hvor pengene skal komme fra eller belyse spørgsmål om det enkelte menneskes frihed i forhold til embedsmandsknusemaskinen, ligger det alsidigheds-fornægtende medium fjernt.

I stedet for at befatte sig med almindelige menneskers problemer bortødes det ene hundredtal af sendetimer efter det andet på AIDS’ere, ANC’ere, NOAH-folk og lignende egocentrede afvigersærgrupper. … I alt væsentligt godtages kun tyranklassens vaner og synspunkter som noget, der kan viderebringes. Med alskens krumsprings-undskyldninger og bortforklaringer ekskluderes personer og synspunkter, der vil varetage danskernes tarv alle 365 døgn som ikke-eksisterende.”

Oploadet Kl. 00:12 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118773/trackback

17 Comments »

 1. Det er jo Gilstrup vi skal have en kæmpestatue af – og ikke hende den skøre, voldelige, børnemishandler neger-trunte fra Caribien…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. april 2021 @ 00:26

 2. Årtiers massiv betonkommunistisk, antinational, antifamilieværdier ræverød indoktrinering 24/7/365 fra især Danmarx Ramadanradio DDR1, Pølletiken, Ekstra Hadet, folkemordsskolen og de højere særeanstalter lader sig ikke så let at omgøre i hovederne på hele generationer fra 68 og til woke knaldperler i hele Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 00:52

 3. Sankt Glistrup er den eneste ægte politiker vi danskere nogensinde har haft.
  Æret være Sankt Glistrup og Lenes minde.

  Kommentar by piphans — 29. april 2021 @ 01:02

 4. Ja, Glistrup var EN STOR DANSKER. Og han advarede danskerne. Men de var generelt for dumme til at forstå ham. De ville hellere tro på MSM og de gamle partier. At tænke selvstændigt ligger de fleste vælgere fjernt. Og de husker utrolig dårligt. Kommunismens rædsler har de allerede glemt.

  Glistrup kom med et klart budskab. Og det han fortalte var egentlig indlysende sandheder. For selvfølgelig kan et statsapparat og et offentligt system og blive for stort. Jo større bureaukratier, desto mere skal der betales i skat. Og har man først betalt verdens højeste skatter, er der ikke meget tilovers, hvorefter borgerne ofte får brug for tilskud eller socialhjælp til alt muligt. Noget som medvirker til at borgerne umyndiggøres og behandlersystemet vokser endnu mere.

  Og selvfølgelig er masseindvandring en farlig ting. Det har over 50 lande bittert og blodigt erfaret.

  Hos snaphanen kaldes politikerne for professionelle fupmagere. Og det er jo netop hvad de fleste af dem er. De er skuespillere, hyklere, fupmagere og snakkehoveder. Men mange af dem aner ikke hvad de snakker om, men klarer sig med udenad lærte floskler. Andre er kun ude på at berige sig selv. Kun få kæmper for sandhed og ret, og for det danske folks ret til at leve og overleve i en hård og kynisk verden.

  Glistrup og hans vælgere blev udmanøvreret med racismebeskyldninger, skueprocesser og hetz, hetz og atter hetz. Så kom Pia K og Tullesen til, og det hele fusede ud i nærmest ingenting.

  Danskerne kommer til at betale en umådelig høj pris for at de ikke lyttede til Glistrups advarsler. De hoppede i stedet på MSMs og de gamle partiers limpinde. Og derfor står Danmark nu sammen med Sverige og vipper på kanten til en bundløs afgrund.

  ———–

  (De har heller ikke lyttet ret meget til Asger Aamunds, Ole Hasselbalchs og mange andres skarpe advarsler om at en gigantisk katastrofe kan vente os i ret nær fremtid)

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 01:05

 5. Bortset fra 80’er sproget kunne det være skrevet i går, eller om 34 år mere..

  Højrefløjen er håbløs.

  Kommentar by Per — 29. april 2021 @ 01:18

 6. Glistrup var en meget speciel person. Efter fyraften gik han rundt på kontorerne og åbnede skuffer i håb om at finde et efterladt Anthon Berg marcipanbrød. Han var også en gemen svindler. Ingen tvivl om det. Men selvfølgelig skal han roses for sit klarsyn hvad angår islam.

  Kommentar by ino — 29. april 2021 @ 08:08

 7. Mogens Glistrup er den klogeste person der nogensinde har betrådt Folketingets talerstol.

  Alt for mange af nutidens folketingsmedlemmer har deres viden fra en bog. De har ingen erfaring fra hverken store eller små virksomheder, de virksomheder der tjener penge til ikke kun danskernes velfærd, men også til nassere af alle arter.

  Jeg er gammel og træt, og hader at se et Danmark i opløsning pga. uduelige politikere.

  Suk!

  Kommentar by NotaBene — 29. april 2021 @ 08:16

 8. Apropos.
  Hvad sker der lige…..?
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/ministre-tavse-om-mission-i-rwanda-underskriver-aftaler-om-asylsamarbejde

  Kommentar by Anonym — 29. april 2021 @ 08:25

 9. Ja, hvem ejer medierne?! lmao

  Kommentar by Børge-Muhammed — 29. april 2021 @ 08:40

 10. Glistrup havde fuldkommen ret hvad Islam angår. Se ham på Youtube.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2021 @ 08:47

 11. Medierne er akkurat lige så objektive og neutrale som deres ejere tillader dem. Ejerne er levebrødspolitikerne i Danmark, som igen ejes af EU’s diktatorer og gnomerne i Wall Street.
  Skandalen med 13 milliarders momssvindel skyldes én ting – politikerne gav helt bevidst ‘SKAT’ besked på at ignorere svindelen, da Wall Street gnomerne ellers ville blive skræmt væk fra det danske finansmarked. Det kom TV ved et uheld til at røbe for et par år siden. Hvornår kommer en eller flere ministre for en rigsret i den anledning?

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. april 2021 @ 09:03

 12. # Ino 08.08: Det er vel en ærlig sag at kunne blive sulten eller lækkersulten efter en lang dags arbejde? Det med svindel har du nok misforstået, pga. naivitet. Der var tale om skueprocesser både mod Glistrup og Ninn Hansen. Ligesom rigsretssagen mod Støjberg er en skueproces. Har du nogensinde sat dig ind i hvad der tidligere er foregået af skueprocesser og latterlige-forrykte-perverse-afskyelige retssager i Sovjet-unionen, Nazi-tyskland, DDR og andre lande? Og selv i vore dage er uretfærdige domme noget ret almindeligt.

  Hvad med dommen over Nanna Skov Høpner og hendes to små børn? To år bag tremmer for praktisk taget ingenting? Et justitsmord som er appelleret, men hvor appellen er havnet i en syltekrukke.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 10:36

 13. appellen er havnet i en syltekrukke.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 10:36

  Østre Landsret i Bredgade behandler Nannas ankesag i juni 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 11:10

 14. Børge-Muhammed — 29. april 2021 @ 08:40: OY VEY!

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. april 2021 @ 14:26

 15. # JEA 11.10: Det er så to skandaler. Først dommen på 2 år. Dernæst 3 måneders ventetid på appelssagen. Den 3. skandale i samme sag bliver så hvis der ikke sker løsladelse med det samme i juni. Nanna S. H. opfordrede til en ikke-voldelig protest og til at man ikke kastede fyrværkeri eller andet mod politiet. De to års indespærring er juridisk galskab og en forhånelse af grundloven og borgernes demokratiske rettigheder. Andre er blevet fængslet for sct.hans-agtig satire mod Mette F.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 14:31

 16. Den mest ægte og oprigtige danske politiker nogensinde. Han advarede os imod det skatteplagede islamofile jubeltosse-land Dk er blevet til.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. april 2021 @ 20:43

 17. Det er ganske forfærdeligt, hvert et ord passer på dagens Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. april 2021 @ 20:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper