30. april 2021

BT: DR’s Ole Ryborg stak Messerschmidt til ‘EUs antisvindelenhed’, DR indstillede ham til Cavlingpris…

For journalister er kildebeskyttelse en kardinaldyd, og gennem årene har flere medier åbent samarbejdet med anonyme venstreradikale aktivister, eksempelvis om udhængning af minkavlere. De journalister der beskytter venstreradikale med henvisning til journalistisk integritet, har ingen integritet, når det omhandler højrefløjen.

Selvom Morten Messerschmidt stadig er tiltalt i Meld og Feld-sagen, så er det kun en brøkdel af den oprindelige sigtelse der er tilbage. Det har taget fem år. At den EU-begejstrede DR-journalist Ole Ryborg forsøgte at smadre Messerschmidts politiskere karriere efter det historiske EP-valg i 2014, kan ikke undre nogen, men ros til Henrik Qvortrup og BT for at skrive historien. Det er den store historie. Journalister freder normalvis kolleger.

En væsentlig afsløring i BT – Afsløring: DR-profil spillede hemmelig dobbeltrolle i DF-skandale.

“Danmarks Radio har været helt fremme i dækningen af Meld og Feld-sagen, der har sendt Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, for retten. Tiltalt for dokumentfalsk og misbrug af EU-midler for 98.000 kroner

Danmarks Radio har sågar indstillet sig selv til journaliststandens fornemste pris, Cavlingprisen, for de ‘dagsordensættende afsløringer’.

Men nu kan B.T. afsløre, at DRs EU-korrespondent Ole Ryborg, der har været førstemanden på DRs dækning, selv har spillet en rolle i Meld og Feld-sagen.

Det var nemlig Ole Ryborg selv, der gik til EUs antisvindelenhed, Olaf, med de sprængfarlige oplysninger, der fik efterforskningen af Dansk Folkeparti til at udvikle sig.

Det viser en tre sider lang afhøringsrapport fra Olaf, som B.T. har kendskab til.”

(Collage: Ole Ryborg og EU)

“I bogen citerer Erik Høgh-Sørensen flere af sin tidligere kolleger i Bruxelles for, at EU-journalister udvikler sig til at være ’systemets håndgangne talerør’. … Erik Høgh-Sørensen fremhæver DR’s mangeårige korrespondent Ole Ryborg, ‘der i en årrække har været en af Bruxelles-pressekorpsets selverklærede alfahanner’, som en af disse.” (Dagbladet Information, 10. april 2014)

Oploadet Kl. 00:56 af Kim Møller — Direkte link72 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118803/trackback

72 Comments »

 1. Ole Ryborg ligner en EU-gris fedet op på diet-penge. Manden kan sikkert se frem til en stilling i EU systemet. Så, kan han bliveligeså stor som Henning Christoffersen.

  Kommentar by CCC — 30. april 2021 @ 01:04

 2. Tankevækkende at så dygtige mennesker som giver hinanden priser hele tiden for al deres talent, alligevel er nødt til at true og stjæle sig til betalingen for det..

  Kommentar by Per — 30. april 2021 @ 01:14

 3. DR stjal iøvrigt deres manglende licens fra min skatteudbetaling i år, efter at en DR medarbejder havde været inde i min have og konstateret at jeg havde muligheden for at se DR, på den skærm som jeg bruger til at se youtube videoer der handler om hvor bundrådne medierne er.. Og det fede fjæs der hjælper ikke på det.

  Kommentar by Per — 30. april 2021 @ 01:18

 4. Med svin som Ole Ryborg hvad skal vi så med fjender.

  Kommentar by piphans — 30. april 2021 @ 02:07

 5. Lagde godt mærke til avisoverskrifterne i går i køen i brugsen. Efterfølgende så jeg M.S.s video om emnet på cunsur tuben.

  It could probably be shown by facts and figures that there is no distinctly native American criminal class except Congress.

  Sagde MArk Twain

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2021 @ 05:59

 6. DET ER VIST mest kritikere af EU der bliver retsforfulgt. Ligesom det herhjemme mest er kritikere af Mette F der bliver sat i fængsel for næsten ingenting eller for ingenting.

  Men der er jo en lang og stolt tradition for politisk forfølgelse af folk som siger sandheden, eller forsøger at beskytte deres fædreland mod at blive ødelagt indefra. Det foregår i alle lande.

  Herhjemme har vi har jo set hvordan Mogens Glistrup og Ninn Hansen blev forfulgt med skueprocesser. Og nu er det blevet Støjbergs tur.

  I politik synes der for hver helt eller heltinde at være to-tre-fem korrupte uslinge, og for hver en fornuftig og ærlig politiker synes der at være ti eller tyve hyklere og tåber.

  Er BT som i årtier har været en skod-avis, begyndt at forbedre sig?

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 07:06

 7. Hvad med Margrethe Auken?

  Kommentar by Limewoody — 30. april 2021 @ 07:17

 8. Nu skal man jo passe på med at dømme folk efter deres udseende.
  Det passer jo kun i 95% af tilfældene- men ham kamelen her er da en af de mere mistænkelige, efter udseendet at gøre; man kommer uvilkårligt til at tænke på nogen af flæskerne fra selskabstømmersagerne, skibsrederen fra Scandinavian Star, flere fagforeningsmænd- og kvinder, og semikendte som Master Fatman og hans personlige indsamling- også flere partiledere og medlemmer udviser samme ulækre udstråling…
  Typer man igen og igen må sande, at man ikke alene skal undgå, men også medvirke til at stikke kæppe i hjulene på!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2021 @ 08:13

 9. Det er kun toppen af isbjerget. Censur på nettet er altid rettet mod højrefløjen. Diktatorer ved hvor vigtig det er at kontrollere medierne, så kun godkendte “nyheder” når ud til folket.

  Fri tale og deling af information omkring Islam, corona og vaccine er tæt på at være strafbar.

  Biden forsøger at fjerne alle fra Trump lejren. Rudy Giuliani blev udsat for præcis det samme som Snaphanen. Man brød ind i hans hjem, beslaglagde computerudstyr og anklager ham for et eller andet i forbindelse med Ukraine.

  Da Trump var præsident påstod medierne USA var landet med flest coronadødsfald og smittede.

  Nu beskytter medierne Biden og hans vaccineudrulning. Pludselig er al elendighed væk og de kaster sig over Indien som den store skurk.

  Medierne fortier, at i forhold til indbyggertal, har Indien lavere dødsrate end Danmark.
  Beretninger derude fra lyder selvfølgelig voldsom, men der er jo ca. 1,4 mia mennesker at tage af. De bruger det som skræmmekampagne.

  Fear is the key, frygten er mit våben

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 08:28

 10. Godt at Henrik Qvortrup og BT tør sige sandheden i den sag. Det har fra starten været klart for undertegnede, at Meld og Feld sagen var en del af kampagen mod DF’s succesdreng Morten Messerschmidt. Kampagnen blev startet, fordi de fik et chock ved Europa Parlaments valget i 2014, hvor Morten Messerschmidt fik 465.758 personlige stemmer. 20,5 procent af samtlige stemmer.

  Det som Morten Messerschmidt brugte EU-pengene til, var det som mange andre gjorde med dem, men det var det kun Rina Ronja Kari, MEP for Folkebevægelsen mod EU, der var mand nok til at stå frem i medierne og indrømme. Hetz-medierne med DR i spidsen fandt det heller ikke værd at fortælle ‘at det gjorde alle EU-politikere’, som Rina Ronja Kari modigt fortalte.

  Hetz-kampagnen lykkedes. Morten Messerschmidt blev sygemeldt og Dansk Folkeparti fik blot 8,7% af stemmerne i 2019 mod 21,1% ved folketingsvalget i 2015.

  Kommentar by Amad — 30. april 2021 @ 08:36

 11. Nu skal jeg indrømme, det er meget sjældent jeg høre hvad Ryborg siger, jeg tænker mere på om der om står en med en hjertestarter i nærheden, hvis Ryborg skulle falde om.

  Ole Ryborg er typisk for DR “journalister” han har en 100% agenda og der er den han køre efter, så pyt med fakta. Bare Oles holdninger kan kommer frem.

  Husk at Ole boer i Sverige, noget vel også siger en del om hans syn på verden.

  Kommentar by Anders Nielsen — 30. april 2021 @ 08:41

 12. Biden “I´m looking for my mask, I´m in trouble

  Det er den stakkels gamle mand, medierne beskytter for enhver pris.
  Kynisme og hykleri kender ingen grænser
  https://www.foxnews.com/politics/joe-biden-trouble-mask

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 08:54

 13. Når man tænker på EU parlamentarikerne som blot ankommer til salen, skriver under og så skrider igen….Så ved jeg ikke hvad 98000,-kr hint her eller der skulle fortælle? Noget med at de skulle nævne EU på et møde? Hvem gider at tage svindel med EU midler alvorligt, når man tænker på hvad EU ellers render rundt og smider om sig med omkostninger? Alene flyttecirkuset….

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2021 @ 09:04

 14. 08:28 Trump lavede en alliance med Indien/Modi for at modvirke Kina’s stigende trussel. Hvilket inkluderede en åbning af USA for indisk indvandring. Det har nok noget med det at gøre

  Kommentar by Svend — 30. april 2021 @ 09:13

 15. Enig! Stor ros til BT og Qvortrup. For en gang skyld kommer der lidt kød på. Der er jo heller ingen tvivl om, at visse medier har kørt en decideret uhæderlig Syrien-kampagne, og bevidst og aktivt har involveret omverdenen – deres venner i den internationale presse – og så kan de interviewe hinanden om det “pres” omverdenen lægger på de danske politikere, som de altså selv har initieret.

  Indenfor journalistisk praksis er det en tommelfingerregel, at man aldrig selv bliver en del af historien. Det er en gråzone, akkurat som at politiet ikke skal rende rundt og lege kokainpushere for at knalde købere/misbrugere, bør skatteyderfinancierede medier holde sig for gode til selv at fabrikere eller skabe historien. Adskillige danske medier har for årtier siden smidt den form for journalistisk integritet ud med badevandet.

  Kommentar by DavidK — 30. april 2021 @ 09:25

 16. #1, det overrasker mig at det netop er Ryborg. Det er een af de få man ellers godt kunne tiltænke lidt god gammeldags hæderlighed.

  Kommentar by DavidK — 30. april 2021 @ 09:30

 17. Nu siger Rikke Frahm på DR P5, at vaccination af de ældre ses på sygdomsstatistik og indlæggelsestal.
  Den tror jeg ikke på. Jeg siger det er fordi staten tvangsisolerede de ældre på plejehjemmene, så de ikke måtte møde nogen udefra, ikke engang nærmeste familie.

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 09:48

 18. Gad godt vide, om Presselogen tør tage denne dybt betændte sag om i mediemagasinet på TV 2 SNOOZE på søndag klokken 10:00.

  Ud fra væsentlighedskriteriet burde denne sag jo være tophistorien i Presselogen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 10:16

 19. Også fantastisk interview med DR i Qvortrups mediemagasin Q og Co.
  DR står afklædt tilbage, komplet utroværdige.

  Forhåbentligt får flere øjnene op for hvad det er venstrefløjen får for mediebeskatningen.

  https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cub21ueWNvbnRlbnQuY29tL2QvcGxheWxpc3QvYzI5MmIzYWMtMDk0ZS00NjE2LWE5NTYtYTk5ODAwZWQ1NGU5LzVhZTMwYzNiLTdjODQtNGI4NS1hNDU4LWFjMWUwMGI5ODMxZC84YzM5MzlhNS02ZDNiLTRkNjItODlhOC1hYzFlMDBiYTRjZTMvcG9kY2FzdC5yc3M/episode/ZTMwNzJhMzUtMTViMy00YWNiLWIwZDYtYWQxOTAxMGZkZGEx?ep=14

  Kommentar by Marius — 30. april 2021 @ 10:20

 20. Alle kneb gælder i hetzen mod DF, som har stået på siden DF startede.

  Fejl i Deadline i dækningen af Messerschmidt-sag
  https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/fejl-i-deadline-i-daekningen-af-messerschmidt-sag
  Deadline viste dagsordenen fra det forkerte sommergruppemøde i dækningen af tiltale mod Morten Messerschmidt.

  Kommentar by tavsen — 30. april 2021 @ 10:29

 21. David, jeg er også overrasket.

  Kommentar by Peter Lund — 30. april 2021 @ 10:41

 22. I forlængelse af ovenstående. Min far ringede i firserne efter et FV og spurgte, om jeg kunne gætte, hvad han havde stemt.

  Du tramper vel stadig rundt i den samme trekant. (S-SF-RV)

  Nej, han havde stemt FRP. Du godeste, hvad er der sket? Jo, ved forrige valg havde DR TV-avisen vist et indslag fra et valgmøde i Kolding med Glistrup, hvor mennesker udvandrede. 4 dage efter valget havde DR givet en undskyldning. Der var IKKE udvandret nogle fra det møde. Det var noget DR havde klippet sammen.

  Ja, sagde jeg til min far, det er jo det, jeg har prøvet at forklare dig i over 10 år, tror du på det nu?

  Ja, og det var noget forbandet svineri. Korrekt sagde jeg, det er det, men det vil fortsætte sådan i al evighed. DR kan klippe og klistre alt det deres elendige moral tillader.

  Generaldirektør Nissen måtte til Jylland med blomster og en undskyldning. De havde klippet en udsendelse om dagplejemødre, så hun fremstod som een, der slog børnene. ÆKELT

  Fake-news station number 1

  https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/transparens/grundig-research-bag-dr-dokumentar-om-kontroversiel-fotograf
  Gennem 30 år er den kontroversielle fotograf Michael Forsmark blevet godt betalt af medierne for at levere unikke billeder og historier…

  Men som dokumentarserien ’Pressens Kriminelle Håndlanger’ viser, så er tingene ikke altid foregået efter de gængse spilleregler.

  Men én ting er, hvordan Michael Forsmark har snydt journalister og redaktører på forskellige medier for at få en historie i avisen eller på tv.”

  Kommentar by tavsen — 30. april 2021 @ 10:43

 23. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE12943403/venstreradikale-i-usa-vil-knaegte-ytringsfriheden-for-mike-pence-og-bogforlaget-simon-schuster/

  Kommentar by k. m. — 30. april 2021 @ 10:46

 24. Ole Ryborg er et tydeligt bevis på, at DR har afskaffet mikrofonprøven. Elendig agiteret stemmeføring.

  Når man tænker på Nis Boesdal var tæt på at blive kasseret. Nis Boesdal fik sit program Danmarksmesteren op på 1½ millioner hver dag. Men programmet var ekskluderende, så det blev flyttet til dab-kanalen, og en million lyttere gik tabt. DR elsker smalle programmer.

  Kommentar by tavsen — 30. april 2021 @ 10:52

 25. Kun få gider se Biden på tv
  https://www.breitbart.com/the-media/2021/04/29/11-6-million-viewers-watched-biden-speech-to-congress-nearly-75-percent-lower-than-trumps-in-2017/

  Kommentar by k. m. — 30. april 2021 @ 11:01

 26. AL RETFÆRDIGHED er på vej til at blive afskaffet.

  Hvis man er dansker er det en skærpende omstændighed. Hvis man er indvandrer er det en formildende omstændighed.

  Hvis man er fra DF er det skærpende, er man fra SF bliver man frikendt på forhånd.

  Har man kritiseret regeringen eller Mette F, er det skærpende og meget alvorligt. Har man kritiseret oppositionen, sker der ingen ting.

  Har man som dansker protesteret mod restriktioner, findes den store hammer frem og straffen hundreddobles. Har man som indvandrer 300 eller 794 forbrydelser i synderegistret, får man masser af straf-rabat, og bliver slet ikke udvist.

  Har man som minister forsøgt at forsvare småpiger mod udnyttelse og voldtægt, får man en rigsretssag på halsen.

  Det er hvad politikere og jurister forstår ved retfærdighed.

  ——

  Og de finder det helt OK at hvis du er sat i fængsel på et yderst tvivlsomt grundlag, skal du vente i månedsvis på at appelsagen går i gang.

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 11:09

 27. Man skal holde fingrene fra andre folks penge.

  EU svindles for mindst 65 milliarder Euro om året så det virker lidt underligt at starte med en sag om 98.000 kr. EU er blevet så stor administrativt at de ikke kan overskue noget som helst, ikke engang Vores pengetank.

  I øvrigt er en god portion af EU “parlamentarikerne” til stadighed under anklage for en eller anden form for kriminalitet, store som små.

  Kommentar by Santor — 30. april 2021 @ 11:11

 28. DF vil jo ligesom NB lukke DR hvis de kunne. Så tror vi har en årsag til DR har fået OleRyborg til at undrgrave Morten Messerschmidt og DF.

  Kommentar by Jp — 30. april 2021 @ 11:27

 29. Har du blokeret mig på Facebook eller er du smidt af Facebook og Messenger?

  Hilsen
  Troels Elverskov

  Kommentar by Troels Elverskov — 30. april 2021 @ 11:33

 30. Kommentar by CCC — 30. april 2021 @ 01:04.

  Ole Ryborg ligner den typiske danske lomme-kommunist: Stærkt overvægtig, velbjærget, og højtlønnet.

  Han er milevidt fra den dybt fattige arbejderklasse, der var kommunismen bannerførere, dengang de levede under forhold, der til en vis grad retfærdiggjorde den politiske orientering.

  Tager du alle hans foregivne idealer fra ham, så står du tilbage med et opportunistisk og parasitisk fedesvin, fuldstændigt på linie med fortidens gullashbaroner, der også levede højt på andre menneskers lidelser.

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 08:54.

  For at forstå Bidens udtalelser og handlinger, er det vigtigt også at forstå Bidens tidlige liv, og generelle opvækst.

  Hvad du har med at gøre dér, er en tøffelhelt af så ekstreme dimensioner, at det kræver en helt ny definition af udtrykket ‘pussywhipped’.

  Hele vejen gennem sin opvækst, altså bogstaveligt talt hver eneste dag, blev Joe gennemtævet af sin yngre søster, Valerie, hvilket han har nævnt i flere interviews. Og hver gang han forsøgte at forsvare sig, så fik han endnu flere tæsk af faderen, hvilket søsteren ret hurtigt fangede, og brugte til egen fordel imod ham.

  Trods en opvækst, der tydeligvis har sat så dybe spor, at han har følt det nødvendigt at fremhæve det som voksen flere gange, så ender Joe alligevel med senere, og i sin kapacitet som politiker, at implementere Violence Against Women Act, (VAWA), der er en 100% ensidig lovgivning mod vold i hjemmet, der udelukkende anerkender vold begået mod kvinder.

  Dvs. hun basker dig over hovedet med en kagerulle, og du ringer derefter til politiet, fordi din ‘primary nurturer programming’ forbyder dig at forsvare dig imod en kvinde, under nogen som helst omstændigheder, hvorefter politiet møder frem og arresterer DIG.

  Antallet af mænd der er endt i fængsel på den bekostning, kan tælles i hundreder af tusindvis, og de kan alle sammen takke skvattet Biden for det.

  Hvis vi nu går ud fra at kvinderne har ret, når de påstår at “bag ved enhver succesfuld” mand står en stærk kvinde”, så dikterer logikken følgeligt også, at bag enhver løgnagtig psykopat står en kvinde der er endnu værre.

  Så når Biden den ene gang efter den anden udtaler, ‘I’m in trouble’, så behøver det ikke nødvendigvis betyde, at det er hans dukkeførere i finansverdenen og militærindustrien han refererer til, selv om begge selvfølgelig også er faktorer i spillet om magten.

  Sandheden kan meget vel være så ligetil, ifølge Occam’s Razor, at det er Jill Biden der trækker i trådende, og dermed også er den han frygter. Noget der understøttes yderligere af, at hun ynder at fremstille sig som læge, altså over hendes reelle status, som en indikation på et status drevet individ med høje ambitioner.

  Derudover har voldsofre ofte en tilbøjelighed til at finde partnere senere i livet, som viderefører den cyklus af vold de er vokset op med. Sådan noget gælder ikke kun kvinder.

  *Succesfuld her brugt med et glimt i øjet, fordi Biden har ikke lavet dagens gerning i 47 år. Og når han endelig har fået kæmpet hænderne op af lommen, har det været med katastrofale konsekvenser for den almene amerikaner, jvfr. VAWA.

  Kommentar by Svend — 30. april 2021 @ 09:13.

  Indere ville være en gave fra himlen, i forhold til det nuværende ros af indavlede numse-snusere: Generelt meget høj intelligens, og så er der ikke ret mange hinduister og buddhister, der render rundt og skærer hovedet af folk, fordi de ikke er hinduer/buddhister.

  Kommentar by Kimski — 30. april 2021 @ 12:22

 31. Henset til Danmarks Radios sinistre agenda, så er Ryborgaffæren, med statsgaranti, hun toppen af isbjerget!

  Kommentar by T. Flodur — 30. april 2021 @ 12:26

 32. – Troels

  Jeg er blokeret på Facebook og Messenger.

  Kommentar by Kim Møller — 30. april 2021 @ 12:26

 33. Man skal holde sig fra faecesbook og man skal lede andre folks penge være deres.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2021 @ 12:28

 34. lade

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2021 @ 12:29

 35. Jeg er blokeret på Facebook og Messenger.

  Kommentar by Kim Møller — 30. april 2021 @ 12:26

  Jeg har godt bemærket det, da jeg skulle skrive til dig med et tip på Messenger.

  Er det for altid eller i 30 dage?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 12:36

 36. Messenger er hvad spilles mellem sucker face og Bill Gates. I ved den Bill Gates,som arbejder hårdt for at udrydde store dele af verdens befolkning,som han tilfældigvis ikke bryder sig om. Eller blot anser som mennesker,som fortjener at ende deres liv i en affaldsspand.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2021 @ 12:59

 37. Helt sikkert CCC 01:04 og han ligner også terrorfamiliens Naser Khader

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2021 @ 13:03

 38. https://www.berlingske.dk/samfund/deltager-i-boerneprogram-om-noegenhed-er-doemt-for-overgreb

  Kommentar by k. m. — 30. april 2021 @ 13:15

 39. Uanset hvilket parti i medlem af og stemmer på, så press på. Mediestøtten skal fjernes.

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2021 @ 13:25

 40. Kommentar by Jp — 30. april 2021 @ 11:27

  DF har støttet samtlige mediestøtte ordninger imens de har været i Folketinget, senest støttede de at regeringen gav 900 millioner ekstra til DR.

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2021 @ 13:26

 41. Har DF støttet at DR fik 900 millioner ekstra, må der da være noget helt galt med parti-toppen og især Tullesen. Som Pia K stadig betragter som “fantastisk dygtig”.

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 13:49

 42. Kvinder kan også svinge kniven
  https://www.document.no/2021/04/29/tyskland-ansatt-ved-pleiehjem-skar-over-strupen-pa-fire-beboere/

  Kommentar by k. m. — 30. april 2021 @ 14:16

 43. @ k. m. — 30. april 2021 @ 14:16

  Og, hvem er kendt for at skærer halsen over på deres ofre?

  Kommentar by Santor — 30. april 2021 @ 14:31

 44. Fire myrdet på plejehjem, og endnu en forsøgt myrdet. Morderens Nationalitet oplyses naturligvis ikke.

  Man kan komme til at tænke på en hodja-video som viser hvordan to afrikanere mishandler en delvis lammet hvid patient så groft med knytnæveslag gennem flere minutter, at patienten dør et par timer senere.

  Der er også historier om patienter på hospitaler og i lægeklinikker som er omkommet som følge af meget mystiske svigt og grove fejl fra visse udenlandske sygeplejerskers og lægers side. F.eks. to sager hvor folk kom raske ind, og en time senere blev konstateret døde.

  Der har også været sager med falske læger og “skræk-læger”. (umuliusser med en række skandale-sager og dødsfald bag sig)

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 14:32

 45. DAGENS KULTURBERIGELSE:

  Kvinde udsat for voldsomt gaderøveri: Politiet leder efter arabiske teenagedrenge
  En 39-årig kvinde fik torsdag aften stjålet sin taske, da hun blev overfaldet af en gruppe arabiske 12-15-årige drenge ved busstoppested i den vestlige del af Aarhus

  En 39-årig kvinde blev torsdag aften udsat for et voldsomt gaderøveri af en gruppe teenage-drenge, da hun kom cyklende i den vestlige del af Aarhus.

  Det oplyser vagtchef Morten Hansen fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

  Røveriet skete omkring klokken 20.30, da den 39-årige kvinde kørte forbi et busstoppested nær Åby Ringvej, hvor der stod en gruppe på tre til fire teenagedrenge.

  Da hun passerede busstoppestedet, tog en af drengene hårdt fat i kvindens taske, hvilket resulterede i, at hun væltede på cyklen. Drengen rev så hårdt i tasken, at remmen gik i stykker, og herefter løb drengegruppen med tasken fra stedet og ind i et villaområde.

  Signalement

  Drengene beskrives som:

  12-15 år gamle
  150 – 160 cm høje
  arabisk af udseende
  Den ene bar en sort hættetrøje, mens en anden var iført en sort dynejakke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 14:37

 46. De to sager med friske og raske folk kom ind, hvorefter de mistede livet pga. forrykt behandling, er foregået i Danmark. Den ene patient fik af en berygtet læge fra et fjernt land jaget et instrument op gennem næsen og op i hjernen. Det andet var en ung dame som omkom på mystisk vis, efter få minutter. Mens hendes pårørende ventede i venteværelset.

  Hertil kommer MANGE andre underlige dødsfald blandt patienter, som følge af useriøs og meget mærkelig behandling. Især i psykiatrien. Men også pga. besynderlige politiske svigt overfor kræft- og hjertepatienter, meningitisramte m.fl.

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 14:41

 47. …raske folk som kom ind….

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 14:44

 48. 14:32 Utallige plejehjemsbeboere er blevet myrdet i vinters i Danmark

  Kommentar by Svend — 30. april 2021 @ 15:17

 49. Den 39-årige kvinde fulgte efter gerningsmændene gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor det lykkedes for drengene at forsvinde ved at hoppe på buslinje 11 mod Harlev.

  Kort tid efter ringede kvinden til politiet, der sendte en patrulje af sted til området.

  »Hun kom ikke alvorligt til skade, da hun væltede på cyklen, men hun blev vejledt af politiet til at tage på skadestuen for at blive tjekket,« fortæller Morten Hansen fra Østjyllands Politi.

  Vagtchefen opfordrer personer, der torsdag aften i tidsrummet fra klokken 20.30 til 20.45 var vidner til episoden eller så drengene omkring busstoppestedet, til at ringe til politiet på 114, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 15:39

 50. Enig k.m. 08:28 “Da Trump var præsident påstod medierne USA var landet med flest coronadødsfald og smittede”. Jeg kan huske det blev slået fast hver dag i nyhederne på DR og Tv2.

  Da Trump sagde at hans regering ville sørge for at der var udviklet en corona-vaccine inden udgangen af 2020, blev der gjort grin med det i (næsten) alle tv-medierne også i nyhederne på DR og Tv2, kan jeg huske.

  Men det lykkedes for det Trump-regerings støttede Operation Warp Speed og Pfizer kom med nyheden dagen efter præsidentvalget, såvidt jeg husker. Hvorfor ventede Pfizer til efter præsidentvalget med meddelelsen? Det undrede mig dengang og den undrer mig stadig. Var det tilfældigt?

  Som k.m. skriver: “Nu beskytter medierne Biden og hans vaccineudrulning. Pludselig er al elendighed væk” Ja, medierne giver Biden æren for det helt ekstraordinære økonomiske boost Trump-regeringens Operation Warp Speed gav til udviklingen af corona-vaccinen. Biden nærmest ruller sig i de lånte fjer. Utroligt at medierne kan holde masken med de jubler over Biden. Tv2s USA korrespondent Jesper Steinmetz gløder nærmest af begejstring for Biden og hans ‘vaccineudrulning’ og sammen med de kønne langbenede speakerpiger i høje hæle i Tv2 Nyhederne(#MeToo,undskyld:-) drømmer han højlydt om, at USA nu mere og mere kommer til at ligne velfædrdsstaten Danmark. “That’s one small step for man, one giant leap for mankind.”

  Kommentar by Amad — 30. april 2021 @ 17:11

 51. Santor 14:31
  ja hvem kan det være ?

  “Velfærdsstaten Danmark” skal skrives i datid, for det er den ikke længere.

  Når medier sammenligner Bidens USA med Danmark, så er det fordi vi begge er på vej mod stærk venstreorienteret politik, det bliver en katastrofe for os og dem.

  Han tror han kan beskatte de rige i USA til at betale regningen på trillioner af dollar til grøn omstilling. Den gamle stakkel er nok præsident på papiret, men det er ikke ham der bestemmer. Det gør Soros, Gates og de to skrigeskinker Harris og Pelosi

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 17:39

 52. https://www.couriermail.com.au/news/national/farleft-not-farright-extremism-the-biggest-threat-to-australia-today/video/ae2de50a865da57b2361aa7c49ff9251

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 17:47

 53. California a-n-t-i-f-a
  https://parler.com/post/36445e75-30c3-40ad-a115-d118b5473d70
  “Let´s kill people, Let´s kill some cops

  Kommentar by k.m. — 30. april 2021 @ 17:53

 54. Alle socialister starter med at sige, at de vil brandbeskatte de rige (“svin”).

  Og de rige ender altid med at blive defineret som alle, der tjener mere end een dollar om året.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 30. april 2021 @ 18:29

 55. Lokalavisen.dk skal ikke nyde noget af at skrive signalement på perkerne:

  Se signalement i artiklen dokumentation: https://ibb.co/VqtfDBY, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 18:51

 56. FRA MENINGSTYRANNI TIL (KOMPLET) TYRANNI, er en af mange interessante net-arikler. En anden er “Christiansborgs professionelle fupmagere”. En tredje handler om indbrud, overfald, skyderier, mord, vanvidskørsel og afbrænding af biler, huse og skoler.

  Sofie Carsten fra R “begræder” at det går den helt forkerte vej, når indvandrere returneres til Syrien, Afghanistan, Somalia eller Marokko osv. Selvom det kun sker i sjældne tilfælde. Både Sofie og Pernille Skipper fra EL synes at det er forfærdeligt hvis en masse “danske” børn ikke inviteres op til os, sammen med deres klaner. “For det er grusomt at skille børn fra deres forældre”.

  Derimod er nul MR til danskere og folkeudskiftning (= folkedrab) nok helt OK i de to dullers optik.

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 18:52

 57. Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 18:52

  BENT A, du skriver 25 indlæg på Uriasposten, men kan ikke finde ud af, eller gider ikke at linke direkte til artikler, som majoriteten herinde sympatiserer med. Hvorfor?!? Det giver ingen mening.

  Er der mere end et link, så skal du bare poste alle link efter det første i din postering i selvstændige posteringer lige efter i succession, så går de lige igennem moderationsfiltret, der fanger som potentielt spam alle posteringer med mange links i, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 18:57

 58. (…) 25 indlæg i døgnet (…)

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 18:57

 59. Så Ole Ryborg er mere loyal mod EU mafiaen i Bruxelles end mod danske politikere.
  Ole Ryborg kan for sit snuskede landsforræderi regne med et fedt ben i EU-mafiaens bandecentral, på bekostning af en patriotisk dansk politikers levebrød.
  Messerschmidts død bliver Ryborgs brød – derfor er EU’s rockerborg i Bruxelles at regne for en svinesti, hvor stikkere og fluehjerner sværmer omkring de bureaukratiske kadavere i stien.
  Ryborg – Føj for en våd globalist!

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. april 2021 @ 20:32

 60. JEA: Der er en grund til at links ikke følger med. Du gætter på to grunde, men gætter forkert begge gange. Der er en tredje grund, men den kan jeg ikke oplyse. Men husk at jeg kun er på tålt ophold her. (Det kommer ikke an på hvor tit man skriver, men HVAD man skriver)
  Iøvrigt er det pærelet at finde hvad jeg hentyder til, hvis man er en smule energisk.

  OT: DEN GLOBALE “OPVARMNING”: Læg mærke til hvor koldt det har været her i Danmark gennem flere måneder. Og så har det været usædvanlig koldt i store dele af verden. Det har været iskoldt i dele af USA og Sydamerika, i store dele af Rusland, Sibirien og Asien mv. Tyder det ikke på at co2 hysteriet er det rene hysteri. Og véd nogen om vi har kurs mod en ny istid eller en varm periode? Solens udstråling er ikke konstant, men svinger en del over perioder på 11, 47, 500 og 1000 år.
  Hertil kommer at co2 er en nødvendig del af luften, fordi uden den trives planter og træer ikke.

  Yderligere er der som påpeget af Lomborg, Svensmark og PragerU m.fl. det argument, at det er revnende ligegyldigt om Danmark udleder mere eller mindre co2. For DKs co2 er kun ca. en femte- eller tiendedel af 1 procent af hvad Kina og andre store lande udleder. Det med de 70% er pip, pip, pip. Men de gamle partier vil bruge hundredvis af milliarder af kroner konfiskeret hos danske skatteydere, på deres “fikse” idéer.

  Kommentar by BENT A — 30. april 2021 @ 20:38

 61. Den globale nedlukning pga corona har ikke nedbragt co2, så en reduktion på 70% er både teknisk umuligt og ligegyldig. Snak om global opvarmning er et politisk fupnummer, for at opkræve klima skat.

  Så snart pengene i kirkebøssen klinger, straks sjælen ud af skærsilden springer

  Kommentar by k. m. — 30. april 2021 @ 21:13

 62. https://www.youtube.com/watch?v=50USisoTRz8 OT. generalerne i Frankrig.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 30. april 2021 @ 21:20

 63. I virkeligheden er Ole Ryborg selv med til at skabe de nyheder han så efterfølgende afdækker journalistisk! Hmm! Det kan da vist ikke kaldes andet end svindel!
  Vi har længe vist at 80% af journalister stemmer rødt, hvis man da kan tro journalisternes eget fagblad! Vi har også længe vist at journalister er tendentiøse!
  Så det kan ikke komme sådan rigtigt meget bag på os at de ligefrem svindler!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. april 2021 @ 22:34

 64. UUUUUUUUUUUD AF KONGERIGET DANMARL MED ALLE PERKERSVIN, FORBYD ISLAM OG FORBYD RAMADAN OG FORBYD EID I KONGERIGET DANMARK, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 23:16

 65. Jeg bliver ret hurtigt emotionelt og følelsesmæssigt engageret i udelukkelsen af ALLE MUSLIMER UD UD UUUUUUUUD af Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. april 2021 @ 23:39

 66. – JEA

  Du er i al stilfærdighed ankommet under nyt alias, men er allerede få dage efter i fuld gang med tæppebombning med store bogstaver. Umiddelbart tror jeg du er væk igen før frosten.

  Kommentar by Kim Møller — 1. maj 2021 @ 05:41

 67. Jeps!
  Samtlige samtlige “partier” i EU rager til sig.
  Man skulle være idiot hvis ikke man tog af andres penge helt gratis?
  Margrethe Gummifjæs Flaskesamler Auken tag af kassen;
  Ronja Rina Røver Roder tog af kassen,
  Dansk? Dorsk Døve Folkeparti tog af kassen,
  Socialkofødderne Kneppede Sug i børnehavekassen,
  Vensterwormere vred sig over at de ikke nåede at tage mere,
  Samtlige mafiagrupper tog af kassen- det er jo den eneste grund til at være der?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2021 @ 07:10

 68. Medier lyver om mange ting, og venstrefløjen går amok i cancel culture

  Udgift til indvandring har været låst fast på 33mia i mange år, selv om antal indvandrere vokser, sammen med antallet på offentlig forsørgelse.

  document.no skriver :Nå er det slutt på «lensmann»: Heretter heter det «politistasjonssjef»

  Den rabiate venstrefløj udsletter mandekønnet, som om vi mænd ikke eksisterer

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2021 @ 10:00

 69. Hvad er egentlig problemet? En skribent, der gerne vil lave en god historie, spiller ind med en samling offentligt tilgængelige oplysninger til en kontrolmyndighed, der i øvrigt må siges at have de samme oplysninger fra blandt andre Rikke Karlsson og går så på tv efterfølgende.

  Det er helt almindeligt, enhver blot nogenlunde begavet skribent ville gøre det samme. Der er på ingen måde tale om graverjournalistik.

  Jeg har intet forhold til Meld/Feld, OLAF eller andet, men kan jo læse, at en tidligere MEP’er fra DF før Ole Ryborg selv har meldt forholdet ind.

  Han griber blot bolden, som enhver opportunist vil gøre.

  Og oplægget indeholder intet – som i intet – om, at denne Ryborg har afsløret kilder. Han benytter sig blot af helt offentligt kendte og tilgængelige oplysninger.

  Seriøst, hvor er historien?

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. maj 2021 @ 10:02

 70. Hvad er det nu, DR’s korrespondent i Bruxelles hedder?

  Er det Ole Judas Ryborg?

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. maj 2021 @ 11:24

 71. Jeg er cirka nul procent overrasket over, at DR forfølger deres globalistiske anti-danske politiske agenda med alle midler.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. maj 2021 @ 18:20

 72. Privat har det blævrende flæskebjerg Ole Ryborg bosat sig i Oscarshamm i den humanistiske stormagt Sverige.

  Hvem er overrasket over, at han vælger at bosætte sig i det svenske Kalifat?

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2021 @ 19:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper