1. maj 2021

Trump får skylden for sort vold mod asiater: Racistisk overfald mod 23-årig asiat på Nørreport i Århus

Forleden bragte DR Horisont et helt tema om ‘Corona-overfald på asiater’, produceret af USA-korrespondent Lillian Gjerulf Kretz. Det nævnes indledningsvis, at det ofte er ‘yngre sorte mænd’ som står bag, men den røde tråd var ikke overraskende Trumps ‘Chinese virus’-kommentar. Selv når sorte begår vold, så står Trump bag. I ved, eks-præsidenten, samme program rutinemæssigt associerer med ‘white supremacism’.

Virkeligheden taler dog sit klare sprog. En 51-årig Black Lives Matter-sympatisør er eksempelvis under anklage for angreb på asiater i Seattle, ligesom manden der myrdede 84-årige Vicha Ratanapakdee i San Francisco var en sort 19-årig. Her en historie fra Århus, der ikke fik omtale i de landsdækkende medier.

Østjyllands Politi eftersøger tre 15-18 årige drenge, ‘Ikke etnisk dansk af udseende, mørk i huden’. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 29. april 2021 – Kvinde udsat for vold i bus.

“En 23-årig kvinde kontaktede onsdag kl. 16.50 politiet og fortalte, at hun cirka halvanden time tidligere var blevet overfaldet af tre unge mænd i bus 1A i Aarhus C.

Kvinden forklarede, at hun kl. 15.20 var steget på bussen på Nørreport, og kort efter begyndte de tre unge mænd at komme med forskellige kommentarer og tilråb rettet mod hende. Flere af tilråbene var ifølge kvinden skældsord, der var rettet mod, at hun har asiatisk baggrund.

Da kvinden kom med en kommentar til de unge mænd, kom de tættere på, og ifølge kvinden sparkede den ene hende over benet flere gange. Hun rejste sig op for at stå af, men blev hevet i armen af den ene unge mand, sparket og væltet omkuld, inden de tre unge mænd løb ud af bussen og forsvandt.”

(Collage: 19-årige Antoine Watson, der myrdede 84-årige Vicha Ratanapakdee)

“Der er bandemedlemmer her i bugten, som går rundt med et buddha-tegn på kraven. Det betyder, at de enten har dræbt en asiat eller røvet en asiatisk familie.” (Eric Lawson om San Francisco cit. af DR Online, 14. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118830/trackback

25 Comments »

 1. Overfald på en Asiat på Nørrebro? Det må være Trumpf skyld! :-) (Idioter) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2021 @ 12:59

 2. Korrekt, den blev nævnt herinde forleden: http://www.uriasposten.net/archives/118796#comment-5451270, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. maj 2021 @ 12:59

 3. Intet at se Passér gaden. Som regel overfaldes danskere af fremmede. Hvis en fremmed overfaldes,må det være fordi vi er blevne trætte af ham.

  Kommentar by Nielsen — 1. maj 2021 @ 13:23

 4. Den thailandske ambassade har advaret herboende thaier om at være forsigtige efter flere lignende overfald.

  Kommentar by Michael — 1. maj 2021 @ 13:49

 5. ENGANG for en del år siden var Århus, København, Odense og Ålborg yderst fredelige byer. 1950-85 var det trygt at spadsere rundt i disse byer. Og Brabrand var et fredfyldt område. Men nu er hverdags-terroren kommet til Danmark, “takket” være de gamle partier og medier. Og det er blevet livsfarligt at passere Brabrand, Nørrebro, Odense centrum osv.

  Inden længe vil mange danske byer sikkert minde meget om Malmø og Gøteborg osv. Ihvertfald fortsætter indvandringen og folkeudskiftningen. Flere steder i Danmark kan man føle sig hensat til Afrika bare ved at besøge gågaderne

  Utrygheden breder sig overalt. I store byer, i små byer, på tog- og busstationer, i skoler, på lande- og motorveje, i kolonihaver, på stranden, i skoven, i butikker, på cykelstien, i parker, i sommerhus- og villakvarterer osv., osv. Selv på 3. eller 4. sal på Østerbro risikerer man at få besøg af hjemmerøvere.

  Og alt med økonomi, velfærd og sundhed forringes løbende.

  Antallet af danskere som er blevet skadet, forulempet, kvæstet eller påført store tab og lidelser af masseindvandringen, eller som nu trues på liv og fremtid, er over tre millioner. Men de gamle partier ignorerer det og mange vælgere sover blot videre.

  Landet lidt fra København vil man ikke tage ved lære af, selvom biler, huse og skoler er blevet brændt af i tusindvis, og selvom mordraten og mængden af overfald og mord er eksploderet.

  Forskellen på de gamle medier og de nye medier, net-aviserne, er efterhånden som forskellen på nat og dag. Skal man tro DR osv. er alt under kontrol, og Danmark er inde i en god, positiv og bæredygtig udvikling. Men net-aviserne viser et helt, helt andet billede. Som nok er langt tættere på sandheden.

  Danmark synker dybere og dybere ned i hængedyndet. Trods MSM’s censur, fortielser og snedige løgne er det tydeligt at Titanic-Danmark er sprunget læk.

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 13:57

 6. Det er det samme med overfald på jøder i USA. Der var 3.drab på jøder i New York området sidste år hvor det ene var af et medlem af en sort “jødisk” gruppe som mener, at de er de “rigtige” jøder. Dertil er der mange overfald som stort set alle er fanget på overvågning og så kunne viser på youtube eller twitter indtil censuren stoppede det. Det var også her primært sorte men også enkelte latinos. De kommer ikke i medierne fordi de ikke passer med et narrativ om, at hvide står bag had mens mindretal er tolerante og harmoniske.

  Kommentar by CCC — 1. maj 2021 @ 14:09

 7. Neger overfalder ældre asiatisk kvinde på gaden – neger-dørmand lukker døren og øjenene…
  https://nypost.com/2021/03/29/asian-woman-seriously-injured-in-suspected-midtown-hate-crime/

  Neger tæsker asiatisk kvinde – ingen hate-crime anklage mod negeren i woke Seattle.
  ht tps://nypost.com/2021/03/23/asian-woman-assaulted-in-seattle-decries-lack-of-hate-crime-charges/

  Neger tæsker 74-årig asiat til døde.
  ht tps://www.hopclear.com/74-year-old-phoenix-man-fatally-punched-while-out-on-walk/

  Neger tæsker asiat
  ht tps://nypost.com/2021/03/29/video-captures-possible-hate-fueled-nyc-subway-beatdown/

  Neger angriber 41-årig asiat
  ht tps://www.hopclear.com/oakland-chinatown-chamber-of-commerce-attacked/

  Only black lives matter…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. maj 2021 @ 14:29

 8. Det gælder om trække focus væk fra Biden, der smadrer USA på rekordtid

  Kommentar by k. m. — 1. maj 2021 @ 14:44

 9. I England kaldes muslimer for ‘asians’.
  Derfor – hvordan kan en englænder vide om han overfalder en muslim eller en ‘asian’ ?
  Jo – hvis offeret for overfaldet skriger, at hans følelser er sårede, er han muslim. Hvis han skriger, at hans krop er såret, er han ‘asian’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. maj 2021 @ 15:35

 10. 1. maj.
  Mette Frederiksen offentliggør en tale der er optaget for flere dage siden.
  Hvor er hun? hvad holder hende tilbage fra at vise sig live på de rødes kampdag?
  For nylig lod hun sig hylde på Aalborg Universitet sammen med 20-25 ansatte. Forsamlingsforbud og afstandskrav blev ikke overholdt.

  http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14791-mid-1-params-12.html
  1. maj: Smid tørklædet og bliv fri!

  Forfatter:

  Sovjet-kommunistisk plakat imod islams undertrykkelse

  “Kamp imod dem, der vil storme og slå

  de friheds lyse skanser, som vort folk bygger på.”

  Fra Danmark for Folket / Oscar Hansen

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2021 @ 16:17

 11. Det er iflg. democrats og BLM, DR og TV2, Trumps skyld at coronaen kom til USA og at det blev snevejr i Texas og New York. Selvom Trump tidligt stoppede flyvningerne fra Kina. Og vinterkulden er også hans skyld, fordi han har forsinket den globale opvarmning ved ikke at ville tro på co2 “krisen”.

  Og at nogle blev sløje af Wuhan-virus er også Trumps skyld, selvom han forcerede udviklingen af vacciner og medicinsk behandling. Det er også hans skyld at mænd og kvinder stadig er forskellige, selvom kommunisterne vil have dem til enten at være helt ens, eller de skal tilhøre 587 forskellige køn.

  Og hvad bilder han sig ind, siden han krævede lov og orden, og at familier ikke skulle splittes og opløses med bureaukratisk magtmisbrug. Og så skaffede han over tolv millioner nye jobs. Og han var modstander af valgsvindel.

  Magen til usympatisk fascist skal man da lede længe efter. Uf, uf.

  Men læser man net-aviserne får man et helt modsat billede.

  Står vi danskere i sandhed til op over ørerne, som DR påstår?

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 16:53

 12. PS: At “demokraterne” nu er ude i en hård kamp for at forhindre at USA forvandles til et kommunistisk diktatur, til en uretsstat med tankepoliti, til et Kina nr. 2, det er selvfølgelig også Trumps skyld.

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 17:21

 13. Hvornår tager de til Mar-a-Lago for at hente Frelseren tilbage til Det Ovale Værelse for at redde USA og gøre USA storslået igen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. maj 2021 @ 17:26

 14. Kamala Harris en så falsk som man kan blive.
  Hun er bekymret over corona i Indien, og at der måske kommer nogen ind i USA derfra.

  Hun vil ikke besøge lejrene ved USA´s grænse mod syd, hvor illegale velfærdsflygtninge slæber corona med over grænsen.

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2021 @ 19:02

 15. Kamalæon Harris er halv inder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. maj 2021 @ 20:49

 16. 🤮🤮
  Nu skal DR lave den store tv-serie om muslimske indvandrere – og her er de oplagte fejl, som serien skal undgå!

  Mediekommentar: Tv-serier som »The Sopranos«, »Shtisel« og »Ethos« viser, hvordan det skal gøres, når DR en dag skal lave den store serie om de muslimske indvandrere i Danmark.

  I aftes tog fruen og jeg hul på en ny serie, som vi havde hørt godt om, nemlig den tyrkiske Netflix-serie »Ethos«. Jeg er som udgangspunkt svær at lokke ind i nye tv-serier, og udbreder mig jævnligt om, at tv-seriernes berømte guldalder er forbi. De gode ideer er brugt op, og de fleste serier virker derfor enten søgte eller klichéprægede.

  »Ethos« er dog en behagelig overraskelse. Gennem lange snakkescener sætter den fokus på en gruppe mænd og kvinder, der tilsammen udgør et portræt af det moderne Tyrkiet – fra konservativt religiøse anatolere til polyamorøse hipstere i Istanbul, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. maj 2021 @ 21:17

 17. Istanbullshit

  Kommentar by k. m. — 1. maj 2021 @ 21:40

 18. JEA 21.17: Kan nogensomhelst dansker der er ved sine fulde fem, være i stand til at forestille sig at DR skulle kunne lave en ordentlig, realistisk og retvisende tv-serie om den kulturfremmede indvandring og besættelse af Danmark der er sket siden 1983…..??

  Det vil da aldrig ske! DR vil fremstille invasionen set fra de radikales side, DR vil lave et skønmaleri af “berigelsen”, og DR vil fortie alle de uhyggelige konsekvenser, herunder kriminaliteten, omkostningerne, de smitsomme sygdomme, de enorme velfærdsforringelser, de talrige ulykker og tragedier og den igangværende folkeudskiftning.

  Et portræt af det moderne Tyrkiet? Er landet ikke lige gået baglæns tilbage til den tænkning og politik der var gældende for flere hundrede år siden? Er det mon ikke en propaganda tv-serie det handler om.

  Hvordan skal kommentaren 21.17 forstås?

  Kommentar by BENT A — 2. maj 2021 @ 00:07

 19. Løslader 8000 indsatte for at skabe mere plads, og for at forebygge spredning af corona i fængslerne.

  Fedt mand, bare slip de kriminelle fri, det skal nok give mere tryghed, men hvis de smitter i fængslet – gør de jo også udenfor.

  Det lyder som om corona SKAL holdes i omløb, så restriktioner kan opretholdes

  https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/07/10/889861014/california-will-release-up-to-8-000-prisoners-due-to-coronavirus#:~:text=California%20will%20release%20up%20to%208%2C000%20prisoners%20this,Francisco%20Bay%20Area%20tested%20positive%20for%20the%20coronavirus.
  California will release up to 8,000 prisoners this summer in an effort to create more space and prevent the spread of the coronavirus that causes COVID-19 in prisons.

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2021 @ 08:42

 20. # k.m: Ja, det lader til at corona-influenzaen kan bruges til lidt af hvert, eller til alt muligt. Vi slipper måske aldrig af med den igen? Fordi den kan bruges som begrundelse for alle mulige tosserier der kan trække samfundet i retning af en ny sovjet-union. Hvor de kriminelle fik en mild og skånsom behandling, i modsætning til systemkritikere der blev sendt afsted til Sibirien med en dom på 30-50 år eller med en dødsdom.

  Regeres et land af frygtsomme, ængstelige og paranoide personer, kan det gå helt galt. Nogle magthavere ønsker hele befolkningen udryddet eller bag tremmer, for det er “lissom det sikreste”. (læs selv om det rablende vanvid i Sovjet, Kina, Cambodia og nogle afrikanske lande)

  I Danmark undersøger man måske om man kan tage friheden og demokratiet fra danskerne, uden at de mukker. Og man satser alt på hastefremstillede og hastegodkendte vacciner, selvom der findes gennemprøvet, sikker og effektiv medicin, som iflg. hodja beskytter eller helbreder folk på 2-3 dage. 800 personer forblev alle raske, mens 58% i en kontrolgruppe fik influenza.

  Iøvrigt var Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen på et tidspunkt ude med noget vrøvl om at afstand nærmest ingenting betød. Og igen og igen har han taget fejl. Alligevel bruger man ham fortsat som “ekspert”.

  Kommentar by BENT A — 2. maj 2021 @ 09:28

 21. Regeringen kører efter værst tænkelige scenarie, omkring årsskiftet var verdens undergang så tæt på som aldrig før.
  Selv regeringens mest pessimistiske rådgivere indrømmer at det ikke holdt. Alligevel holder regeringen fast i tåbelige restriktioner.
  Den skumle elites drøm om at pumpe uprøvet medicin i raske mennesker nærmer sig forbrydelse mod menneskeheden.

  Tilbage til indlægget, læg mærke til hvor mange knivstikkerier der er i Norge. Hver dag ny rapport om overfald og drab.
  De fleste anmeldelser sker i Oslo, og her er opklaringsprocenten lavest – det kan måske kobles sammen med at koncentrationen af indvandrere er størst i hovedstaden.

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2021 @ 10:08

 22. En sidst kommentar går til de unge piger der råber om global opvarmning, smeltende indlandsis, og havstigning på flere meter.

  Få nu banket noget viden ind i Jeres små forvirrede hoveder.
  Kør til Møns Klint, og undersøg hvordan havet for millioner af år siden aflejrede den kridt, som vi kan grave fortidsdyr ud af i dag.
  Dengang var der tropisk varmt hav omkring Danmark

  Ingen mennesker til stede dengang, så hvordan kunne det ske ?

  I dag er de så fandens bange for køer der prutter og bøvser, at de vil have hele den animalske landbrugsproduktion nedlagt.

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2021 @ 10:22

 23. 19 af 20 politik-kvinder er skrupskøre, uvidende, hysteriske, lunefulde, irrationelle, forvirrede, uduelige, håbløse og til skade for alt med økonomi, stabilitet, frihed, sikkerhed og kultur. I DR og partierne enhedslisten og de radikale dominerer de totalt. Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 2. maj 2021 @ 12:40

 24. Fin afsløring af at “journalister” har solgt ud af deres Lighed for loven, for ussel mediestøtte

  Kommentar by tavsen — 2. maj 2021 @ 16:15

 25. Langt det meste af de såkaldte “hadforbrydelser” imod Asians i USA bliver (selvfølgelig) begået af afrikanere med amerikansk statsborgerskab, men medierne er kun interesserede i såkaldte “had-forbrydelser”, når det angiveligt er en hvid gerningsmand.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. maj 2021 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper